Új privát üzeneted érkezett!

el akartam kuldeni a kódodat, amit a Kriszta kuldott, és ezt tette ki.

Próbáld Te beírni a profilodba, de úgy hogy csak az [url -tol kezd, a bmkrisztaát hagyd le
Vendég

Ildi!
Helyzet jelentés? ;)

Juca!
Remélem, ezúttal nem jönnek be a megérzéseid. Kívánom, hogy ügyesen megkapaszkodjon, és növekedjen rendesen! Dokihoz mikor kell visszamenned?

Szilvi!
Mindjárt beírom a táblába, és felteszem az új verziót :)
Vendég

Sziasztok!
Mindjárt jövök és írok,de előbb Ildi szerencse-csíkja!

Kép
Vendég

Na sziasztok!

Végre sikerült csatlakoznom az oldalra hétfő óta nem tudtam csak tegnap késő este de ma olvastalak vissza mit irtatok.
Hát nem vagyok terhes szerencsére majd ebben a hónapban remélem kedden(8. - án ) barnáztam és szerda reggelre már meg is jelent a piri(9.-ére). Na most nem tudom honnan számoljam a menzi idejét hogy tudjunk a 12. napon akciózni ÖTLET?? Minden praktikát bevetve mert ha 19-én akció az pont lányos holdállás és a 12.nap de csinálok majd lh-tesztet is úgy gondolom!!

Na megyek mert valamit főzni kell,és még a barátunk adóbevallását is meg kell csinálnom na sziasztok, majd délután jövök.

Kép
Kép
Kép
márti80

Na sziasztok!

Végre sikerült csatlakoznom az oldalra hétfő óta nem tudtam csak tegnap késő este de ma olvastalak vissza mit irtatok.
Hát nem vagyok terhes szerencsére majd ebben a hónapban remélem kedden(8. - án ) barnáztam és szerda reggelre már meg is jelent a piri(9.-ére). Na most nem tudom honnan számoljam a menzi idejét hogy tudjunk a 12. napon akciózni ÖTLET?? Minden praktikát bevetve mert ha 19-én akció az pont lányos holdállás és a 12.nap de csinálok majd lh-tesztet is úgy gondolom!!

Na megyek mert valamit főzni kell,és még a barátunk adóbevallását is meg kell csinálnom na sziasztok, majd délután jövök.

Kép
Kép
Kép
márti80

Sziasztok!

Juca! REmélem nem lesz igazad és az a kis babóca ügyesen ott marad a picidban 9 hónapig, aztán a kardban tarthatod a kis drágát!
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Na Lányok , akkor most 3-an is mensizünk?! Nekem azt hiszem ma fog rendesen megjönni, mert már nagyon érzem, de még mindig csak kicsi barana van.
Remélem most már mindenki szépen bebabásodik, mert itt a tavasz és a sűrű összebújások ideje.

Ebben a hónapban bevetem a 7 db ovu tezstemet is, remélem mutatni fog valamit.
Arra gondolok, lehet ebben a hónapban nem is volt pé-m. Nálam minden lehetséges.

Márti! Én csak a piroskától számolom majd az új hónapot. Szerintem onnan érdemes. De lehet nincs igazam.
Bár nálam a maratoni ciklusoknál ugyan mindegy 1-2 nap, ide vagy oda.
Vendég

Juca
Nagyon-nagyon drukkolok. Ne aggódj, biztosan erosen kapaszkodik a kicsiket. Azért nagyon halkan gratulálok. Szorítok :wink:

Kriszti
Addig még van remény, amíg nincs piri.

Márti
Szerintem is a piritol számold.

Betty
Koszi. Megtudnád nekem nézni, mikor lesznek lányos napjaim.
Mi kell hozzá?
1982. 09. 18 /22:00/ Dunajská Streda /Slovakia/ -ezek elég? Koszi
Vendég

Lányok, miért van az, hogy nekem 12:39 et mutat az ido? Hol kell átállítani? A profilban már próbáltam, de nem ment át.
Vendég

Szilvi!
Itt a táblázatod! Ha kérdésed van vele kapcsolatban, írd meg, nem tudom, mennyit tudsz erről a módszerről. --->
Jónás táblázat
Vendég

Hát akkor itt volnék megint,SZIASZTOK!!!

Juca!Nagyon halk gratula!Biztos minden rendben lesz!Majd neked is küldöm holnaptól a szerencsét hozó csíkot!

Betsy! Örülök,hogy itt vagy és egyre sűrübben!Nemsokára mész uh-ra,ugye?És a 4D mikor lesz?Ide Pestre jöttök majd?

Szilvi! Igen,jobb kedvem van már!Sőt!Képzeljétek,tegnap kaptam a páromtól egy gyönyörű aranyláncot,kos medállal.Olyan szép lánc,még nem volt soha aranyláncom a 31 év alatt,mert ezüst mániám volt.De ez nagyon tetszik!

Ildi! Csíkom jól dolgozik?

Krisztinka,druszám! Akkor ez a hónap már tutti lesz!Most aztán ott a teszt is,hőmérő,mindent bele!!Drukkhegyek!

Márti! De jó neked,hogy értesz az adóbevalláshoz.Nekem is meg kéne csinálnom,de nem értek hozzá és lassan be kell adni.Pedig járna vissza sok pénz is.

És végül: ma 3-ra megyünk az inszemet megbeszélni,hát mit ne mondjak,izgulok rendesen!
Vendég

Na én most osztok-szorzok! És a köv. 40. nap júni. 17-re esik. Ha ekkor megjön, akkor rögtön megyek majd a dokimhoz, mert nem várom meg a júliusi mensit azt tuti, mert az még aug-ra is átcsúszhat. Nem bírom már ezt a várakozást!

Bettsy! Kiszámolnád nekem júniusra is a Jónás napokat, magyarázattal együtt, mert a májusi tuti napon csak a 14. napon leszek, de ugye nekem nem akkor van a pé-m. Nagyon köszike!

Kriszta! Én is szorítok ám neked!
Meg a többieknek is!
Vendég

Igazad van,ne várj,menj a dokihoz!Amúgy is idegörlő lehet ez a maratoni ciklus.Igy egy évben mindjárt kiesik vagy 2-3 hónapod emiatt!

És persze köszönöm neked a drukkot!!
Vendég

Kriszta!
Irtam neked privit!!!

Kép
Kép
Kép
márti80

Azt hittem nekem,de látom nem jött semmi. :(((
Vendég

Kriszta! biztos neked küldte a privit! Nem nekem!Neked is akarta!
Vendég

Kriszta!
Nem ma megyek dokihoz UH-ra, hanem szombaton.

Krisztinka!
Csak a születési dátumod alapján érdekel a lányos nap, vagy az összes?
Vendég

Minden érdkel Bettsy!
1979.06.03. 7,30perc Gyöngyös
Vendég

Pedig nekem sem jött semmi! Márti!Kinek és mit akartál akkor írni?Most már nagyon kivi vagyok!
Betsy!
Jobb is az a szombat,mert gondolom otthon van a párod és tud menni veled!
Vendég

Krisztinka!
Mindjárt számolom.

Kriszta!

Pont azért döntöttem én is inkább a szombat mellett, mert itthon van apa, de nem jön velem, hanem Petire fog vigyázni. Nem szívesen bízom másra Petit.
Vendég

Krisztinka!
A születési dátumod alapján legközelebb 2007.05.24. 05:46 lenne a lányos pillanat, így előtte való nap, tehát 23-án este akciózzatok! Ahol kérdőjel van, ott kétesélyes, ha egybeesnek a piros és zöld napok, megint nem garantált a nem.
Születési dátumtól független lányos napok:
május 10, 11, 15, 19, 23, 24, 28, 29.
június 2, 7, 11, 15, 19, 24, 29

Itt van az egész évre vonatkozó Jónás táblázatod.

Kép
Vendég

Kriszta!
Nagyon aranyos a párod. MIlyen alkalomból volt az ajándék? Még arra nem válaszoltam, hogy 4D-re Pestre megyünk majd a 12.hét környékén.

Krisztinka!
Attól, hogy nem akkor van peteérésed, mint a leírt napok (illetve Jónás nap), én a helyetekben mindenképp próbálkoznék! Nem rakod fel az elmúlt 3 hónap hőgörbéit? Vagy írd meg, hányadik napokra tette a pét.
Vendég

Köszi Betsy! A máj. 23. nekem a 14. nap lesz, ezért kértem a többit is.

Mindjárt dobok görbéket.
Vendég

Krisztinka!
Miért ne lehetne most a 14.nap környékén a pé? Normál esetben akkor kellene lennie. Hátha most nem lesz maratoni hosszúságú a ciklusod :)
Vendég

Most lesz a házassági évfordulónk 23-án és ez ilyen előre ajándék volt.Akkor ugyanis elutazunk,de 3-asban,mert februárban is úgy hiányzott Beni,míg mi Lillafüreden voltunk.
Vendég

Kriszta!
Nekünk 22-én lesz ;)
Vendég

Ez a januári:
Kép

Eza február végi:

Kép

Ez meg a március 31-i:

Kép
Vendég

Krisztinka!
Látod? 31, 18, 24.nap. Így most lehet akár a 16.napon is. Szóval ha vége a mensinek, akkor kötelező próbálkozni az összes leírt napon! :lol: :lol: :lol:
Vendég

És hányadik,Betty?
Vendég

Kriszta!
Még csak a 3. :) Nektek gondolom sokkal több.. ;)
Vendég

Nekünk a 9. Annak idején időpontunk volt aug-ra az anyakönyvvezetőhöz,de akkor még nem tudtuk,hogy a pocakban van a Manó.Igy nagy nehezen előre tudtuk tenni májusra.Igy akkor már 5 hónapos terhesen álltam ott.Élmény volt,Beni végig rugdalódzott!
Jövőre a 10. évfordulón lesz a templomi esküvőnk.Akkor a párom még nem volt megkeresztelve,így azt mondtuk majd.De ez így szép alkalom lesz!Megint remélem egy babával a pocakban!
Vendég

Betsy
Rendes vagy. Ez a táblázat nekem is megvan, és olyanom is van, amit a Krisztinkának csináltál. De nem tudom, mikor vannak a lányos napok. Nekem is leírnád a napokat? Koszi

Kriszta
Orulok, hogy jó kedved van. Megy a drukk az iszemkonzulhoz.
Még hétfon kaptam toled privit, de mielott elolvastam volna, elszállt. Elkuldenéd megint?

Nekunk ma van a házassági évfordulónk! :wink:
Vendég

Nekukn a 4.
Vendég

Szia Szilvi!!
Gratulálok nektek szívből!Még vagy 50 évet kívánok nektek szeretetben,békességben,egészségben és sok-sok gyerkőccel!
Nem tudom már konkrétan mit írtam,de majd előszedem a memóriából.Most indulunk,este jövök és mesélek mi volt!
Gyomrom akkora,mint egy hangyaboka!!
Vendég

Hello!

Pedig Bmkriszta neked küldtem privit de úgy látszik nem ment el. Küldöm újra!Megy a drukk ezerrel!!!
Mi júl.29-én leszünk 7 éves házasok és 11 éve vagyunk együtt .
Betty!

Nekem is küld el a májusi és a júniusi lányos napokat na nekem 9-.-én jött meg a piri akkor szerinted mikor érdemes próbálkozni??

Kép
Kép
Kép
márti80

Kriszta
Koszi szépen! Ugyanezeket a jókat kívánom én is Nektek. És most egy kalappal.
Este várunk a hírekkel.
Vendég

Na elvileg el ment most a privi!!!

Kép
Kép
Kép
márti80

Szilvi Nagyon SOk Boldogságot Kívánok Neketek! És még sosk-sok Boldog Együtt töltött éveket!

Meg Betsynek is , meg Krisztának is Sok Boldogságot!

Bettsy! Szerncsére akcióban eddig sem volt hiány. Lehet, hogy tényleg van valami bibi nálam és gyógyszeres rásegítés kell majd. Na de addig még valahogy kibírom.

Nagyon rendike vagy, hogy megcsináltad a Jónásomat! Millió puszika érte.
Vendég

Krisztinka
Koszi szépen. Miért kell menned dokihoz? Jovo héttol én is megkezdem ismét a dokilátogatást. 3 naponta UH :?
De remélem, most sikerrel járunk. Bár kezdek nagyon félni attól, hogy valami gond van. Attól hogy van pé /legalábbis úgy tudom/ még lehet, hogy Apával van gond, vagy én vagyok elzáródva :cry:
Vendég

Szilvi!
Boldog házzasági évfordulót Nektek! Amit küldtem táblázatot, abban a második oldalon is van táblázat. Ahol G-t ír, ott lány, ahol B-t ír, ott fiúra van esély, illetve az eslő oldalon lévő táblázatban a piros napok jelzik a Jónás napokat, és ott is fel van tüntetve a nem. Így kéthavonta 1-1 nap esélyes kislányra, ha nem esnek egybe a zöld napokkal, vagy nem magas a rizikófaktor. Na neked legközelebb ezalapján október 12-ét írja tutira lányos napnak, a születési dátumod alapján. De ugyebár az nagyon messze van. A sima lányos napok, tehát amikor lányos övben áll a hold, azok pedig születési dátumtól függetlenek, így ugyanazok, amiket Krisztinkának írtam. Május 10, 11, 15, 19, 23, 24, 28, 29. Június 2, 7, 11, 15, 19, 24, 29
De ezeket meg tudod nézni itt is:
www.holdnaptar.hu

Márti!
A születési dátumod alapján azt hiszem, már átküldtem az egész éves lányos fiús napokat, a születési dátumtól függetlenek, meg ugyanazok, mint amit már írtam: Május 10, 11, 15, 19, 23, 24, 28, 29. Június 2, 7, 11, 15, 19, 24, 29.
Fontos, hogy ezeken a napokon este, de még éjfél előtt próbálkozzatok. Ha 9-én jött meg, akkor 19-én és 24-én próbálkozzatok szerintem. Vagy figyelgetsd LH teszttel a peteérést.

Kriszta!
Remélem, jó híreket mond a doki az insemmel kapcsolatban! Várjuk a beszámolót!
Vendég

HÁt márciusban voltam dokinál, mert hogy szeptember óta nem jön össze a baba, de azt mondta, hogy júliusig várjunk és akkor menjek újra.
Vendég

Akkor nagyon egyformán állunk. Én is márciusban voltam ezmiatt dokinál, mert augusztustól nem jon ossze. Rendes volt, mert figyelt uh, aztán mondta, hogy egy hónapot hagyjunk ki/ne menjek/, és ha semmi, akkor májusban újra. Most leveszi majd mindenre a torleteket is.
Vendég

Kép Kép
Vendég

Lányok! Használ valaki Pampers pelenkát? Mert keresek PAMPERS vonalkódokat: MIDI 3-as vagy MAXI 4-es Jumbó vagy óriás csomagokról.
Vendég

Krisztinka!
Sajna mi nem azt használjuk :(
Vendég

Lányok!

Köszi a bíztatást, hát majd meglátjuk. Május 24-én kell visszamennem, én nem szerettem volna előbb. Mint már írtam egyszer végigjátszottam, hogy csak ekkora, még egy hetet várjunk, dobog a szíve, de kicsi, aztán már nem is dobogott...
Most szedem az utrogestant, többet nem tehetek.

Szilvi!

Boldog házassági évfordulót!

Köszi a szerencsecsíkot :-))))))))

tjuca

SZiasztok!

Juca! Akkor még csak halk gratula! Remélem minden rendben lesz, és akkor majd hatalmas gratulát küldök neked! :wink:

Márti! Boldog házassági évfordulót!!!!!!! Nekünk júl.6-án lesz a 11. :shock:

Kriszta! Na mi volt a megbeszélésen?

Én már reggel éreztem, hogy meg fog jönni, ezért úgy döntöttem, hogy egy kis vásárlással rendbe teszem a lelkemet! Persze tampon társaságában indultam neki, amire útközben szükség is volt, mert délután megjött! De már kész az e havi akcióterv! :lol: Úgy döntöttem, hogy most csökkentjük az akciók számát, hogy a kiskatonák jobban megérjenek, és fittebek legyenek! :wink: És nézzük a dolgok jó oldalát, az eddigi 10-11 napos luterális fázisom 14 napos lett ebben a ciklusban! Hurrá!
Vendég

Sziasztok!
Márti nagyon köszönöm,amit priviben írtál!!!Nagyon kedves vagy!Holnap válaszolok reggel,mert most rohanok.

Ildi!! Hol vagy ma???Hát ezért küldöm én a csíkot?Irgum-burgum!

Juca!
Olvastam a blogot! Te írod?Iszonyú jó a humorod akkor!Nagyon tetszett,azt hiszem rendszeresen megyek majd olvasgatni.De a lényeg:ott a baba???Akkor nem értem a vonalzót.Vagy mást nem értek?Pedig nem vagyok szőke.

Magamról: hát voltunk a dokinál.Következik két spontán hónap Clositival és Choragon-nal,rendszeres uh és vérvétel mellett.Ebben az évben csak és kizárólag márciusban volt pé-m!!! És már 5 hónap eltelt az évből.Ez azért szomorú.De most optimista vagyok,mert bízom a Clostiban és apa eredményére is olyan szépeket mondott az orvos.
Holnap részletesebben írok.Most megyek,mert csinálom a vacsit aztán gép kikapcs.
Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Ja! és azt nem is meséltem, hogy reggel kértem Bencét, hogy szeressen meg, erre azt mondta, hogy nem, mert már nincs kistesó a hasamban! :shock: :shock:

Kriszti! neked külön köszönet a szerencsehozó csíkokért! :lol:
Kép
Vendég

Kriszta!

Van egy halvány és egy még halványabb pozitív tesztem. A vonalzót most nem iktatom ki, mert alig tudtam beszúrni, áll. sok volt a karakter. Tudod olyan van is meg nincs is dolog. Remélem nem veszítem el, de ha a józan eszemre hallgatok, akkor nem vagyok ennyire optimista. Blogot én írom :-) agymenés rokonoknak, barátoknak, meg mindenhová, ha egyesével kellene, akkor nem lenne kapacitásom. Örülök, hogy tetszik. Bár volt olyan is, aki nem bírta. Én bírom a kritikát. :twisted: És ha jobban belegondolok ez a saját, meg mások szórakoztatására íródik. Meg, hogy meg ne halljanak az unalomban az agysejtjeim. 8)

tjuca

Sziasztok!
Itt vagyok ám csak olyan jó benneteket olvasni olyan mintha ezer éve ismernétek egymást és picit nehezen megy ebbe a belekontárkodás.
De azért írok hogy tudjátok figyellek benneteket és mindenkinek szorítok!!!
A vonalzós dolgot már feladtam de mindenkinek nagyon köszönöm aki megpróbált segíteni!!! :wink:
Jó éjszakát mindenkinek:BEtti
betti1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?