Új privát üzeneted érkezett!

Jesszus, megtaláltam! Van annak jelentősége, hogy szolárban a Holdam támadva van a Neptun és Szaturnusz által?

KépKép
KépKép
ragota

Lányok!
Én is én is akarok elemzéééést :)
Légyszi-légyszi.

Adatok még1X: 1980.12.15. 20:10, BP

pusza

Kép
bodzi

Adrienna:

Szűz Nap:

A tökéletesség keresése fontos számára. Fontos, hogy felnézzenek rá a tudásáért. A suliban Ő mindent jobban tud, mint a másik (tesóm uez. nála nagyon bevált, hogy évvesztes lett, mert ezt meg tudta élni).
Nehéz velük vitatkozni, nem fogadja el, hogy más jobban tud nála. Nem szabad megkérdőjelezni. Ált. tudja, mi a gyenge pontod.

Nagyon nehezen éli meg az elvárásokat, a maximalizmust más részéről. A gyerek csodálja az apját a tudásáért, vagy pont fél a szülőtől. Ne legyenek nagyon nagyok az elvárások! Emiatt gyakran előfordul, hogy alacsonyabbra teszi a mércét a tényleges tudásánál, mert ott biztosan nem hibázhat.
A férfiban majd a megbízhatóságot, a biztonságot keresi. Nagyon válogatós lesz, ez a maximalizmusából jön. Arra tud felnézni, aki tud.

Üdvözöllek a Bak holdú NŐK társaságában :-) - általában ők császárral, legalábbis nagyon nehezen szülnek, ugyanis nagyon nehezen engednek el, ernyednek el. Kemények.
Bak Hold

Olyan élethelyzetbe kerül, ahol érzelmileg kötődnie kell a célokhoz. Mindent alárendel a másik céljainak. Keresi a célokat, a kereteket, a szabályokat.
Általában monoton munkát választ, ahol be kel szűkítenie a kereteit (könyvelő, rendőr)

Mint anya: szabályok kellenek. Ha meg kell tanulnia, megtanulja a gyerek. Sokan erőltetik a gyerekre a saját akaratukat, hogy a gyerek az ő céljait valósítsa meg (pl. mindenáron zongoráznia kell).

Gyerekként ridegtartáson él, kegyetlen korlátokat kap. Úgy éli meg anyukáját, mint aki célokat, korlátokat állít elé. Mindent alávet a céloknak.

Mint feleség szívós, kitartó, határozott, kemény, ált. ő az erősebb. Nem igazán tud nőies lenni. Sarkos, kocka.

A legnehezebb befogadó, csak akkor, ha ez a célja.

A legmegbízhatóbb munkaerő.

Skorpió ASC

Ilyennek mutatkozik meg a külvilág felé, kicsit szurkálódó, rideg, olyan, aki nem nagyon mutatja ki az érzéseit. A lelki társát keresi, de azt soha senkiben nem találja meg (mert nem is létezik). Szenvedélyes típus, a szexualitás előkelő helyen van az életében. Gyakran elfojtja az érzelmeit. Fél a vesztéstől, ezért nem is megy bele kockázatos dolgokba.
Nagyon erős az intuíciója. A titkok vonzzák, a mélységek, a lényeg.

Félsz az elmúlástól, őszi típus vagy, gyűjtögetsz. Az anyagiak háza a rejtett házad. ÉLetfeladatot a gondoskodás (egzt a családban a legjobb megélni). Nagyon erős Számodra a karrier, a célok, a jövő területe. A múlt, a család, a gyökerek már annyira nem, sőt...
Anyagiakat fordítasz a táőlálkozásra, egészségre, ez fontos a Számodra. Vagy kellemes anyagiak a munkádon keresztül. Erős csajszi vagy. Alacsonyabb tanulmányok esetleg külföldön. Ügyvéd, jogászi pálya esetleg, vagy ami kapcsolódik a törvényhez és kommunikációhoz. Munkád esetleg kapcsolódhat a külvilág pénzéhez, avagy az okkultizmushoz, titkokhoz. Beteljesült vágy a szexualitáson keresztül. (vagy szex a barátokkal :-)) Hivatás nagyon kiemelt terület, de ez a Te csapdád. Mert a sors errefelé visz.

KépKép
KépKép
ragota

Ágota sztem nem fogsz tudni ellazulni szülés közben. De hát ezt a bak hold is adja. MI már csak ilyenek vagyunk. :D :roll:
Gátmetszés? Talán. sztem nem komoly. Vágás mindenképp.

KépKép
KépKép
fioona

Az otthonszülést ne is fontolgasd! Akkor megéled a holdat mint bezártat a kórházba. Nekem is 12.holdam volt!

KépKép
KépKép
fioona

Édes Lányok!
Úgy neki vagyok keskenyedve.... :cry: :cry: :shock: Nagyon fájdogál a pocim, és van is egy kis pöttyözésem...a szarvaim meg csak nőnek, nőnek...úgyhogy sajnos ez AZ lesz...
Mindíg elhatározom, hogy nem élem bele magam, de olyan szar a vége...Ne haragudjatok, hogy itt nyígok. Kicsit szégyellem is magam, hisz vannak emberek, akiknek sokkal komolyabb problémákkal kell szembenézniük, akár baba-téren, akár az élet más területén, de ezeken a napokon olyan érzelgős leszek...szóval bocsi, de olyan jól eset elmondani.
Millió pusz
porsika

Porsika mindenkinek a maga terhe a legnagyobb. Természetes, hogy neked ez most a világvége. Néhez horidat, alakul! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Nem nehéz, hanem nézem!!!!!!!!!!!! :oops:

KépKép
KépKép
fioona

Drága Fioona! Köszönöm :) :)
porsika

Huhhh... Nagyon nagyon köszönöm! Ezt még emésztenem kell :)
Az eleje az teljesen igaz , mert tényleg inkább alacsonyabbra teszem a mércét, csak hogy ne csalódjak. Apukámra felnézek és a páromban a biztonságot keresem.

Ez a nehezen szülés, nem túl jó hír :?

Anyukámat nem így élem meg. Ő egy csupa szív ember és talán épp ő miatta lettem olyan amilyen, mert mindig hagyott szabadon dönteni mindenben :oops: :)

Sarkos, kocka nem nagyon illik rám, de tény, hogy nem öltözködöm nőiesen és nem sminkelem magam :oops:

Érdekes, engem a karrier egyáltalán nem érdekel, viszont szeretnék nagy családot és fontosnak tartom, hogy az öregekkel is rendszeresen találkozzunk és sokat legyünk együtt.

Még olvasgatom, mindenesetre nagyon köszönöm még1szer :lol:

Kép
Kép
adrienna

Ágota nézem a tied is. Próbálom pontosítani. 20.38? Lenne egy szaturnusz kiváltódás. Mikorra vagy kiírva?

KépKép
KépKép
fioona

Porsika ne légy :( . Végül is még nem jött meg rendesen, ugye? Egyébként mikorra nem vártad a mensid?

Dobjon fel az, ha mégsincs baba, hogy ez következik:

Kép

De még ne add fel! Légyszi ingázz, amikor tudsz. Tudod elvileg ha nincs baba, nem mozdul meg.

meriann

Bodzi

Nyilas Nap
A hitén keresztül kell nappá válnia. Hitem van, ezért néznek fel rám. Én bármit megtehetek, ha elfogadom az eredményt. Ő a zászlóvivő. Keljfeljancsi típus. Ha elesik, feláll.
Nagyképű lehet.

Az apát a következőképp éled meg: lelkes, szereti a családot, csak a gyerek ne okozzon problémát. A hétköznapi problémákban, nevelésben nem szívesen vesz részt.
Lazán, függetlenségre neveli a gyereket. Szinte baráti viszony van köztük.

Mint gyerek, kitart az elvei mellett, nincs jelen a világban. Esetleg a papát szélhámosként éli meg.

Mint nő a férfiban a könnyedséget, a lazaságot, a humort keresi. De kaphat egy szélhámos fiút is. Vagy olyat, aki nem vállalja a felelősséget.

Kos Hold

Feladata, hogy érzelmileg kötődjön a célokhoz, ne tudja elengedni azokat.
Érzelmei: Jön a gőz, ezért szenvedélyes. Agresszív tud lenni. Nyomulós típus, követelőzők. Elsietik a dolgokat, hamar akarnak mindent, türelmetlenek.

Ösztönösen keresi a harcot. Anyatigris. Nagyon harcol a szeretteiért. Ösztönösen jó szervező, irányító. Sokszor ingerült, ideges, túlpörgött.

Tehetsége van olyan pályákon, ahol ezt kamatoztathatja. Jó versenyző, szervező.
Képes küzdeni, nagy erővel bír. DE érzékeny is egyben.

Anyaként olyan, mint a törzsőrmester. Csend, rend, fegyelem. A családért tűzbe megy. Mindent megtesz a gyerekekért. Még le is nyomhatja a gyerekeket, az ő akarata kell, hogy érvényesüljön. Agresszív, akár verheti a gyereket, vagy idegesíti őt.

Gyerekként az anyában látja a Kos analógiákat, a harc, az erő, az ütközés, a küzdelem.

Mint feleség, mindig az övé az utolsó szó. Általában gyengébb férfit kap. Nem őt verik, hanem ő ver :-)

Közvetlen irányításra alkalmas, de nekik is szükségük van egy felettesre.

Oroszlán ASC

Akkor valaki, ha felnéznek rá. Erős, uralkodó típus.
Nagyvonalú, nagylelkű.
Az utasítást nem nagyon szereti.

Vezető szerepek.

Erős benne az exhibicionizmus. Szerepelnie kell, mutatnia a tehetségét. Ösztönösen tudja mutatni, hogy én vagyok valaki.

A hitrendszeredben ott van az anyaság. Ez nagyon fontos a Számodra. Húúú, nagyon erős lányzó vagy, sok a 'tűz' Benned. Az anyag, a biztonság, az érzelmek, ezteket inkább kívülről kapod. Rejtett AC-d is a KOs. Borzasztó őszi típus vagy. Nem vagy életigenlő, hedonista alkat. Inkább gyűjtögetsz, félsz az elmúlástól (ha valami kellemes élményben van részed, nem élvezed, hanem inkább azon keseregsz, már azon keseregsz, hogy jajj, nemsokára vége :-)) Egészen férfias alkat vagy, erős!!!!!!!!!!
A sorseseményeket nem Te indítod, viszont Rád hatnak vissza. A jövő, a karrier, a célok nem hangsúlyosak, sőt... a múlt, a család, a gyökerek azonban annál inkább. Rejtett házad a hit, a törvény, a jog, külföld, magasabb tanulmányok háza. De ehhez tartozik a Nyilasság, ez pedig szintés erős a horoszkópodban.
Érdemes lenne foglalkozni a múlttal, a gyökerekkel, magyar hagyományokkal, íjászattal.
A szerelem, a család, fontos a számodra, de valószínű Te leszel a Nap a családban. Erre több minden utal.
Különleges nő, különleges család. Feladatod elfogadni Magad olyannak, amilyen vagy. Munkád kapcsolódhat a kommunikációhoz, rövidebb utazásokhoz. Szexualitás a közvetlen környezetben valakivel, esetleg szomszéddal :-) vagy testvérrel, de ez gáááááz.
Beteljesült vágy a családban, vagy barátokkal vállalkozás.

KépKép
KépKép
ragota

Porsi :(

Sajnálom. Ebben a hónapban én is nehezen éltem meg, pedig tudom én is, hogy nem kéne.
De ne aggódj, a miénk lesz az október!! :)

Kép
bodzi

Porsika, Bodzi, nem szabad feladni!!! Október a ti hónapotok mindenképp. Bár azért én még titkon reménykedem

Kép
Kép
adrienna

Drága, drága Lányok, nagyon köszönöm mindenkinek!!!!
Már egy kicsit ilyenebb vagyok :)
De remélem Meriann és Fanny és Fioona is babás, Bodzi, mienk lesz az október, plussz még valaki "becsatlakozik" és akkor a topic indulása óta fixen hozzuk a havi 3 kismamát:):):):):):)
Úgyhogy hajrá mindenkinek:)

Meri :D Azért mindjárt kiosonok ingázni mégegyet :wink: Nem, még tényleg nem jött meg rendesen, de sajnos eléggé olyan....

Fioona, mit mutat a horim? Bocsi, nem akarlak sürgetni, csak nagyon kíváncsi vagyok :oops:
millió puszi és ölelés
porsika

Fiona, én ne otthonszülés? Áááááááááá, szerencsére eszembe sem jutott. Elvileg május 7-re vagyok kiírva....

Porsika, mikor születtél pontosan. Ne légy letörve. Ha nem is jött össze most, majd legközelebb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most majd felvidítunk egy kis horoszkópnézésel :wink:

KépKép
KépKép
ragota

Ágota,

nagyon köszi és húúúúúúúú. :shock:
Még emésztem az olvasottakat :)
Nem nagyon ismertem magamra, de még értelmezek kicsit. :lol:
Főleg a vége. Az tényleg gáz lenne, szerencsére nem érzek ilyen indíttatást :)
A tesóm lány, a szomszédot meg nem is ismerem :lol:

Kép
bodzi

Ágota :D
1984.01.08. 03.00 Budapest
Nagyon köszönöm mindkettőtöknek, hogy megnézitek:):) Én valahogy a sajátomat sose merem elemezni...félek, hogy belemagyarázok valami olyat, ami nincs is ott :oops:
És a többieknek is nagyon köszi, mindent, tényleg:) Igazi kincse4k vagytok :D :D :D
porsika

Porsika a saját horimat én se értem.Képtelen vagyok belölle értelmes dolgot kinézni. CsaK ROSSZAT........ :?
Ágota sztem nagyobb esélye Porsinál a 03:04 időpont. Már a megadott események alapján. :oops:

KépKép
KépKép
fioona

Porsika én úgy látom, hogy a baba ügyet a szaturnuszod tudná előlendíteni. MIvel az a 12. házban áll, és a szaturnusz egyébbként is arra szólít fel, hogy mondj le a házról, valósítsd meg a jegyet, én ammondó vagyok, hogy neked egy kicsit befelé kéne fordulni. Írtad, hogy a munkád se elégít ki. Belehet hozni ezt is a képbe. Olyan munkaterület kellenne, ahol más emberekkel fogalkozol. Méghozzá olyan emberekkel, akik érzelmileg kivannak szolgáltatva. Jelenlegi tanulmányodat hasznosíthatnád e téren. Magányos, kényszerből egyedűl maradt emberek társaságát kellene keresned. Esetleg zeneterápia?
Vagy miért nem lettél te pszihológus?
Anyagi téren az a helyzet, hogy neked úgy lesz pénzed bármire is, hogy kölcsönt veszel fel, majd törleszted. Az előre sporólt pénzt, valahogy mindig elviszi a sors. :wink:
Jelenleg ennyi, mert Lilla már mocorog, mindjárt felébred. 3 napig nem igen tudok annyi időt itt tölteni a gép elött, hogy érdemben asztrológiázzak. De ahogy ismerem magam, azon jár majd az agyam. Ha valami beugrik megoldásnak, úgyis kerítek rá időt. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Édes Fioona, ez félelmetesen stimmel!!! :D
A szakdolimat a hátrányos helyzetű (elsősorban öngyilkossági hajlamokkal rendelkező, pszichiártiai kezelés után lévő) felnőttek átképzéséről írom, velük is szeretnék foglalkozni később és jövőre fogok felvételizni pszichológia szakra:):):)
Zeneterápiás foglalkozást idén novembertől szeretnénk indíitani egy barátnőmmel, aki mozgásterapeuta:):):
A tartalékokkal kapcsolatos meglátásod is nagyon stimmel.
Szerintem simán belefér a 03:04-es időpont, anyukám nem nézte pont az órát, és mindíg azt mondta, hogy 3óra és 3:05 között, de ő inkább 3-ra tenné:):)
Nagyon köszönöm az eddigieket is:)

Ágota, a te véleményedre is nagyon kíváncsi vagyok:):):)

Millió puszi és ölelés
porsika

És hogy baba ügyben is írjak! :oops: Ha nem jön meg holnap, vagy pénteken, mi tesztelünk.... Bár holnap anyukám szülinapja lesz, és még nincs ajándék, azt is be kell szerezni, úgy hogy sztem péntek. Ha csak meg nem jön addig. :?

Adrienna Boldog szülinapot!!!!!!!!

Kép

Velem egy évben, es anyukámmal azonos napon születtél! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Porsika örülök!
Akkor sztem ezeknek az eseményeknek az elindítása után már könnyebben jön a baba!

KépKép
KépKép
fioona

Fioona: húúú de klassz képet találtál! Ügyi vagy!

Adrienna: Boldog születésnapot! De mi szebbet és jobbat kívánhatna az ember, mint egy pocaklakót. Jó egészséget és sok boldogságot Nektek! Pusz

meriann

Porsika Te nem ígértél egy ingázást?!!!

meriann

Sziasztok lányok!

Már a topik indulása óta olvaslak titeket, és most, hogy porsika egy "becsatlakozót " keresett, gondoltam jelentkezek, ha befogadtok :D
Magamról: 27 éves vagyok és két éve az esküvőnk óta próbálkozunk. 3 hónapot kellett csak várjunk a csodára, ami azonban igen hamar 9 hét múlva véget ért. A 3 hónap kényszerszünet után rögtön ismét sikerült egy kétcsíkos tesztet produkáljak, de 5 hét múlva kiderült, hogy a picink rossz helyen tapadt meg (a jobb petevezetékben) és azonnal műteni kellett. Újabb 3 hónap szünet következett, majd próbálkozás egészen húsvétig, amikor az derült ki, hogy a pajzsmirigyem alulműködik és amíg be nem állítjuk addig szünetet kellett tartani. Most szeptemberben kezdtünk újra és most már nagyon reménykedünk egy kis csodában! :D
Majd megpróbálok és is vonalzót csinálni, hogy nyomon lehessen követni engem is. :D
A pocakosoknak hatalmas gratula és vigyázzanak magukra, akik még várnak, azoknak kitartás! Eljön a mi időnk is!
Ja, igen az ingát én is kipróbálom majd, mit mutat! :P
csibebogár

NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!! :lol:

Tulajdonképpen annyira csak azzal vagyok elfoglalva, hogy kisbabám lesz, hogy el is felejtettem a holnapi szülinapomat :oops: :lol:

Kép
Kép
adrienna

Szia, üdv közöttünk Csibebogár!

Hát, Te is megjártad már a hadak útját, na de jó helyen jársz és remélem, hogy mindannyiunknak eljön a pocaklakó!

meriann

Meri :D :D De igen :oops: Rögtön megyek:):):)

Szia Csibebogár! Örülünk neked, remélem neked is bejön az október;) Ez egy hihetetlen pozitív rezgésekkel bíró topik, úgyhogy meg lesz az eredmény, meglásd:)
Nagyon sajnálom, hogy meg kellett szakítani a második terhességed, és a pajzsmirigy problémákat is, de remélem, ennyi viszontagság után mostmár minden rendben lesz:) Az első picurka mekkora? Kiscsajszi, vagy kisfiú?
puszka
porsika

Szia Csibebogár!

Üdv a tudományos, rendkívül pozitiv és vidám csapatban :lol: Legjobb alap a babásodáshoz! :wink:

Kép
Kép
adrienna

Csibebogár,

üdv és ++++++++++++++++ :)

Kép
bodzi

Hali,

hát mivel támadva van a Holdad (különc típus vagy, független szeretsz lenni, a nőiesség fontos a Számodra. Ez tudattalanul jelenthet gátat, mert úgy érzed, hogy ha Anya leszel, megszűnsz nőnek lenni, ezeket érdemes átgondolni). Így valóban a Szaturnusz jelent támogatást Neked. Mert az életfeladatodat megéled abban a szituációban, amit írtál, és mondott Fióna, így ebben az esetben semmi akadálya nincs a bébinek.
FONTOS, hogy ezzel foglalkozz, mert a 12. Szaturnusz a legnagyobb magányjelölő egy horoszkópban. De ha Te ezt kívülre helyezed (ilyen emberekkel foglalkozol), akkor ilyen semmiképp nem fordulhat elő!!!!!!!!!!!!!!!

Ehhez a pályához minden adottságod megvan (Halak Hold, Bak Nap)!!!!!!!!

Mivel nagyon erős az ego területe, a sors biztosan azon fog igyekezni, hogy erről lemondasson!!!!!!!!!! De mint mondtam, az adottságod megvan az áldozatvállalásra!

Bak Nap

Akkor lehet Nap, ha a céljaiban kiteljesedik, ill. mások céljaiban. Állandóan újabb és újabb célokat fog kitűzni maga elé, ez viszi előre.
Ő az aki mindig segít, csak meg kell kérned rá, hogy segítsen a célod megvalósításában. Ő ebben és így lesz boldog.
Az apát nagyon keménynek éli meg. remélhetőleg elfogadja és nem hadakozi ezellen.
Az érzelmek nem olyan erősek. Szigor, korlát, célok, ez a mottó.

Keresi a férfiban a keménységet. Korlátozó, karrierista avagy érzelemmentes párt választ. Olyan közös célokat határoznak meg, ahol a másik az én célomat fogja megvalósítani. Gyorsan kihűlhet a kapcsolat, ha a közös célok elfigynak.

Halak Hold

Olyan élethelyzetekbe kerül, ahol le kell mondania a saját akaratáról. DE EZT POZITÍVAN KELL MEGÉLNIE!
Nagyon tud szeretni, nem vár viszonzást. Odadaó, hajlamos a mártírkodásra. Könnyen csalódik érzelmileg.

Az ápolás jó irány lenne szakmailag. De lehet művész is. Az egészségügy kifejezetten jó lenne a számára.

nagyon érzékeny. A felelősséget nehezen vállalja, sose ossz rá felelősséget! Várja az irányítást, nem szabad önálló döntést várni tőle, ezt ne is erőszakoljátok.

Az anyát úgy éli meg, mint aki önfeláldozó, vagy Ő hozza az egységet a családba, akár művész vagy, vagy pl. soha nem válallja a felelősséget.
Persze lehetett Ő is alkoholista, vagy az, aki mindent megtesz a családjáért.

Skorpió ASC

Ilyennek mutatkozik meg a külvilág felé, kicsit szurkálódó, rideg, olyan, aki nem nagyon mutatja ki az érzéseit. A lelki társát keresi, de azt soha senkiben nem találja meg (mert nem is létezik). Szenvedélyes típus, a szexualitás előkelő helyen van az életében. Gyakran elfojtja az érzelmeit. Fél a vesztéstől, ezért nem is megy bele kockázatos dolgokba.
Nagyon erős az intuíciója. A titkok vonzzák, a mélységek, a lényeg.

Rejtett ASC a Halak. Kevés a levegő jegy.
Borzasztó erős a tél és az ősz, nem vagy egy hedonista, életigenlő típus. Az életeseményeket Te indítod, de Rád is hatnak vissza.

Rejtett házad az anyag háza, a biztonság, ragaszkodás háza. Ez többszörösen is megjelenik. Az a Jupiter - Neptun együttállás talán azt jelzi, hogy szerencsés vagy ezen a téren, de mégis ködösít a Neptun és nem így éledmeg.
KOmmunikáció zárt közösségben (a 12. házad is erős).
Törekszel a párkapcsolatra, esetleg a társas vállalkozásra, avagy a anyilvánosságra (de az erős 12.ház miatt ez nem valószínű).
Hitrendszeredben megjelenik a család, esetleg külföldi otthon.
Célod lehet az anyagiak megszerzése, ill. a hivatásodból fogod a pénzt szerezni.

KépKép
KépKép
ragota

Meri, az inga még mindíg jelzi a kispasit....viszont a pöttsözés is megvan, meg a többi félreérthetetlenül menzis jel... :shock: hát hamarosan gondolom meglátjuk..:)

Jaaaj, Csibebogár, ne haragudj, most olvastam el mégegyszer, amit írtál, és most láttam, hogy félreolvastam, 9 hét helyett 9 hónapot...:(:(:(:(: Kérlek ne haragudj!!!!!!
Nagyon-nagyon drukkolok neked!

puszkák
porsika

Köszönöm lányok a kedves fogadtatást!
Tényleg ezért aa pozitív hangvételért és hozzállásért kezdtem el hozzátok írni, remélem mindenkinek bejön! :P
Porsika
nincs még babánk sajnos, az elsőnek 9 hetesen megállt a szíve, a második méhen kívüli volt. :( hosszú idő kellett hozzá, de mát túl vagyok rajta és előre nézek.
Adrienna sok boldog születésnapot kívánok én is neked!

Lányok nem sikerült a vonlazóm feltöltése, tudnátok nekem segíteni? bár lehet a gépemmel van a gond, mert azt írta ki, hogy hiba az oldalon. :shock: Help!
csibebogár

Jelentem inga kipróbálva és eszerint nekünk is kukisunk lesz :P De jó lenne!
ragota dehogy haragszom!
csibebogár

No ennek örülök 8)

Üdv Csibebogár. Ne izgulj, itt mindenkinek hamar összejön a téma :-)

KépKép
KépKép
ragota

Most kipróbálom a vonalzómat, hogy látszik-e

Kép
csibebogár

Jó reggelt lányok!

Ki hogy van? Meséljetek.

Képzeljétek az este fájdogált a hasam és derekam. Az inga még jelez. De már magam sem tudom, hogy merjek-e még bízni.
Tegnap este keresgettem a neten, háhta találok valamit.
A dokik szerint totál normális tehesség mellett a has és a derék fájdalma.

Akit érdekel bemásolom kérdéssel együtt a dokik válaszát.

Kérdés:
Mi lehet az oka egy petefészek szúrásnak, amikor 3 hetes terhes vagyok?
Válasz:Nem hiszem, hogy valóban a petefészket érzi. Kés meg remélem, a közelben sincs...
Félre a tréfát: a terhesség elején a pete kilökődési helyén sárgatest, nem egy esetben kis ciszta is kialakul. Ez okozhat bizonytalan hasi tüneteket, de valószínűbb, hogy még ennél is ártalmatlanabb a dolog: az alhasi vérbőség miatt olyan szurkáló-hasi teltség-feszítés szerű érzés van. Pont olyan, mint amikor készül megjönni a menstruáció. Ezt a terhesség hamar "kinövi".
A koraterhességet valóban fenyegető jelek nem ezek.

Dr. Nagy László

Kérdés:4-5 hetes terhes vagyok. Elég rosszul alszom, tegnap éjjel arra ébredtem, hogy nyomást érzek az alhasamban, ez természetes ilyenkor?
Válasz:
A terhesség során a kismamák néha észlelnek alhasi nyomást, feszülést, kisebb görcsöket, ezek gyakorlatilag a terhesség természetes velejárói. Akkor viszont feltétlen oda kell figyelni, ha
rendszeres görcsölés, vagy esetleg vérzés jelentkezne.
Dr. Ács Nándor

Kérdés:
Terhességem 6. hetében járok. Fél évvel ezelőtt volt egy vetélésem. Eddig (nincs egy hete) reggel és este alhasi fájdalmaim voltak. Tegnap éjszaka ez már elviselhetetlenné vált, olyan, mint egy menstruáció előtti erős alhasi fájdalom, csak görcs nélkül és folyamatosan, deréktáji fájdalommal párosulva. Sajnos a fájdalom egész nap végigkísér, nem szűnik. A fekvés lehetetlen, bár bármit csinálok fáj. Egy ultrahangspecialista megnyugtatott ma, hogy a baba él, dobog a szíve. Vérzés nincs, csak kevés sötétsárga váladék. Manuális vizsgálat ezidáig nem történt. Olvastam a hasi vérbőségről, de ennek ennyire kell fájnia? És meddig? Még a Magne B6 tabletta sem gyengíti a fájdalmat.
Válasz:
A koraterhesség úgy telik el, hogy állandó az az érzés, mintha bármikor meg akarna jönni a menstruáció. Mivel Ön egy sikertelen terhesség után van, aggodalma, hozzáállása sokkal másabb, mint anélkül lenne. Ez a folyamat lényegében egy pszychoszomatikus betegség, amely ugyanúgy önfenntartó és magát erősítő, mint a fájós fogra gondolni...
Az, hogy nincs vérzés és a baba fejlődik, jó jel. A MagneB6 jelen esetben szenteltvíz. Ha abból indulunk ki, hogy azért hormonális ingadozások is lehetnek a háttérben, a terhességi hormonokkal való kezelés (pl. Duphaston tabletta) nagyon jó hatású. Egyként 1-1 szem Pipolphen a görcsöket hamar szünteti.
Dr. Nagy László

Kérdés:
Első terhességem 8. hetében tartok és két nappal ezelőtt jobboldali alhasi fájdalom kezdődött, ami azóta is tart. Orvosom pár hét fekvést javasolt és hormon tablettákat kaptam, mert nehezen akar megtapadni a magzat. Tehetek ezen kívül bármit, hogy ne szakadjon meg a terhesség? Meddig tart ez a veszélyes állapot és van-e esély, hogy szerencsésen túljussak rajta?
Válasz:
Véleményem szerint az alhasi vérbőség és a méhszalagok feszülése okozza a panaszait, ami terhességben az első három hónapban egyáltalán nem szokatlan tünet. Az, hogy egyik oldalra lokalizálódik, lehet akár vakbélműtét, akár korábbi un. petefészek gyulladás miatti kis hegesedés következménye, vagy egyszerűen alkati sajátosság. A hormontablettával biztosan nem tesznek kárt, a pihenés, a fizikai és szellemi terhelés mellőzése pedig a valódi oki kezelés.
Elárulom, középidő felé, amikor a méh már majdnem a köldökig ér, hasonló, sőt, a méhfal időszakos kőkemény befeszülésével is számolni lehet. Ahogy most a vérzés hiánya, akkor a méhszáj állapotának nem-változása jelenti a megnyugvást.
Ez egy "más állapot"!
Dr. Nagy László

Kérdés:
A terhesség 9. hetében vagyok, hátrahajló a méhem és alhasi - nem görcsszerű - fájdalmaim vannak, melyek nem túl erősek, max. 1 percig tartanak és szabálytalan időközönként ismétlődnek - egyelőre csak a mai napon. Más kísérő tünetem nincs, mi lehet ez?
Válasz:
A méh nő, alhasi vérbőség van és az elhelyezkedés miatt jobban feszülnek a méhszalagok is. Feküdjön sokat hason: a méh további növekedése során ki fog emelkedni a hátrahajló pózból és akkor a panaszok megszűnnek.
Dr. Nagy László

Engem kicsit megnyugtatott, lehet, hogy van még remény.
Bár azt gőzöm sincs, hogy tudja valaki tutira, hogy 3 hetes terhes. Hacsak nem lombikos.

Pusza

meriann

Még valami a tesztelésről:

Kérdés:
A terhességi gyorstesztek közül melyik a legpontosabb, és melyikkel lehet a leghamarabb megállapítani a terhességet leghamarabb?
Válasz:
A legpontosabb terhességi "teszt" az ultrahanggal kimutatott terhesség. Amit kérdez, az maga a paradoxon: ha egy terhességi teszt nagyon kis mennyiségű terhességi hormonra (HCG) érzékeny, akkor megnő a téves pozitív esetek aránya is. A patikai tesztek éppen ezért átlagban minden 7-8. esetben félrevezető eredményt adnak.
A tesztek biztos pozitivitását reggeli első vizeletből és (bárki vagy bármely reklám állít is mást) a vérzés elmaradása után legalább 4-5 nappal lehet kimondani. Pár napra rá az ultrahang is kimutatja a gyanújeleket.
Ráadásul azt is, hogy jó helyen van-e: merthogy a vizelet-teszt ugyanazt mutatja egy méhenkívüli terhesség (szerencsére ritka) esetében is...
Dr. Nagy László

meriann

Sziasztok!!

Meriann szerintem ne aggódj!minden rendben lesz, főleg ha az inga jelez,mert ahogy olvastam mindenkinél vevált! :wink: még 5 nap van a tesztig ha jól látom és szerintem teljesen normális, hogy érzed a hasadat már (a doki is irja, hogy eza normális)Csak pozitívan!!!! :lol: én nagyon drukkolok!

Kép
vani

Jó reggelt!

Meriann: én úgy éreztem magam, hogy "na holnap megjön". Fájt a hasam annyira, hogy gyógyszert vettem be rá!!!! El voltam keseredve, mert biztos voltam benne, hogy na most se sikerült. Az volt a 4. hónap, hogy próbálkoztunk. Aztán reggel semmi, aztán másnap semmi, 3. nap semmi. Alhasi kellemetlen szúrkálás. Teszt negatív. 2 nap múlva teszt pozitív. Szóval nekem pont úgy fáj, mint ahogy szokott egy nappal azelőtt, hogy megjön. Úgy rámlik, hogy Agota is ezt mesélte.

Kép
Kép
adrienna

sziasztok.

latom jo kis csapat verodott itt ossze:)
en masik topikokban vagyok csak atugrottam szolni hogy bejelzett az inga,kisfiut.
egy hetem van menziig.kivancsi leszek az eredmenyre.

Kép
monyoka

Drágák vagytok csajok. Köszönöm a drukkot. Én is 1000 X drukkok Nektek, Értetek!
Azért még nem adom fel. A Mamám is ezzel vigasztal. Amikor engem várt és még nem tudta, kihívták a dokit vese vagy epegörcshöz, annyira fájtam neki.
Úgy döntöttem bízok az ingában. Hiszek neki.

Szia Monyoka!

Köszi, hogy segíted a kísérletünket az ingával. Aztán ne felejts el szólni, amikor zebrás a teszted akkor is! 1000 X drukk!

Érdekes, hogy akinek kb. 1 hét van a nem várt mensiig mindenkinek fiút jelez az inga, ugye?!

meriann

Jó reggelt Lányok!

Meriann,
ne aggódj, több mindenkitől hallottam, hogy olyan tünetei vannak, mintha mindjárt megjönne. Még semmi sincs veszve :)
Csak akkor biztos, ha tényleg megjön.

Monyoka,
hajrá!++++++++++++++

Többi teszt közeli páciens hogy érzi magát ma reggel? :)

Kép
bodzi

Sziasztok! Jó reggelt kismamik, és leendő kismamik!

Hogy vagytok ma?

Csibe üdvözöllek! Egyik ismerősömet is pajzsmirinnyel kezelték, és miután sikerült beállítani a gyógyszert, egészséges kislánya született. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan neked (nektek) is babád lesz!
MIndenkinek drukkolok, +++++++++++++++++++ :lol:

Monyoka remélem igaza lesz az ingának. :wink: Majd kérünk bizonyíték erejű fotót is a babidról! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Meriann: nekem bazira fájt a derekam és szúrkált a hasam, egy héttel azelőtt, hogy meg kellett volna jönnie!!! Szóval nagyon megy a drukk ++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
adrienna

Meriann!
Azt el is felejtettem írni az elöbb, hogy anyukámat bevitték a kórházba, mert görcsölt neki és meg akarták műteni, de szerencsére nem tették, mert különben nem lennék itt :lol: Szóval neki is nagyon fájt a hasa, és lám 9 hónap múlva megérkeztem.(pedig elötte 1 hónappal még szedte a fogigátlót, ugyhogy volt nagy meglepi)Szóval semmi pánik!

Kép
vani

Az én mamim is szedte a fogigátlót a fogantatásom előtti hónapban még. :lol: A görcsöléskor minden szervi baj gyanúja felmerült csak a terhesség nem.
Most a türelem segít, de nekem elfogyott. Ingázom gyakran, az egy kicsit segít.

+++++++++++++ mindenkinek!

meriann

Sziasztok!

Adrienna: Boldog szülinapot!!!!

Bocs lányok, de nem bírom a tempót,a heti 4 nap suli meg a 3 gyerkőc egy ikerterhesség mellett kicsit lefáraszt. Amúgy sincs semmire mostanság időm, lehet, hogy bele fogok majd bolondulni, de egyenlőre tartom a frontot.

Ne haragudjatok, de képtelenség visszaolvasni ennyit, így önző módon néha csak magamról adok életjelet, ha nem bánjátok, és bele bele olvasgatok írásaitokba.

Kedden voltam a dokinál megint. Már működik a két kis szívecske, de még 2 hetente kell UH-ra menni, hogy minden rendben van-e. Még esélyes, hogy nem marad meg mindkettő, de én nagyon bizakodom, hogy most már rendben lesz minden. Az egyik petezsákja továbbra is kisebb és laposabb, de az embriók méretei egyezőek. Szóval szorítsatok!

Ágota: mintha szülésről, meg gátmetszésről kérdeztél volna valakit: gátmetszés nekem egyszer sem volt, sem varrás, sem borotva, sem beöntés. Az istván kórhát ilyen szempontból is nagyon jó.

Most mennem kell, puszi: Kata

Kata
KépKép
szdkata1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?