Tralllala
szegény Medvék...a frászt hozod rájuk
nem akarlak lelombozni, de az, hogy fél napig nem hánytál, sajnos, nem jelent sokat...de az szuper, hogy legalább vmi benned maradt.
Szóval, akkor péntek a Nagy Nap: megtudjuk Tralllaláék hányan vannak
, és hogy Wishék hányan lesznek
Hajnesz,
Hajrá a tüszőcskékkel!!!
Stella,
Neked mikor is lesz a transzfer kb??
Zsebike,
A meleget jól bírom, de kizárólag a házban, remek hűvös van itt bent. Reggel szoktam sétálni meg este. Jövő héttől meg, ha minden jól megy, megyek tornázni heti 2x, már várom, tombol bennem az energia. Tegnap voltam a Lelki köldökzsinóros pasinál, szimpi volt nagyon, izginek tűnik a dolog, de most még csak beszélgettünk. Fetrappoltam hozzá a 2. emeletre, fújtattam is 10 percig, jól le is szúrt
ne zizegjek már ennyit
elvileg heti 2x kell majd mennem, csüt.-ön megyek legközelebb, de sztem csak a heti 1 alkalmat fogom bevállalni, mert elég drága, és ez már nem fér bele a büdzsénkbe...
(8 rugó egy alkalom nekem - családi nettó bevétel függő, becsületkassza van, én meg fenemód becsületes vagyok
, így ez a kis szeánsz havi 64 rugó lenne, ami azért luxus...), most jó sok mindent kell még a házon, kerten igazítanunk még az ikrek érkezése előtt, szóval lenne helye annak a pénznek. Szóval, ha belemegy a heti 1-be, és azt mondja, úgyis van értelme, megyek, ha nem, nem. Majd mesélek.
Készülsz már a nyaralásra?!? Fürdőruci, naptej, papucs, strandtörcsi már előkészítve, remélem
Dzsúd