Képeket megnéztem. Hát mivel még csak egy réges-régi Vista-s megint megjöttös talin voltam, így Virágon és Leone-n kívül senkit nem ismerek meg.
Virág
Csudaszép kismama vagy és tényleg hűűmegháá a pocakod
Leone
Danád valami igazi mesekönyvből kilépett szöszke bongyor nőci
De nem ábrándozom
Növesztgetem itt a poccban a tökösömet
Már a múltkori tali után is az volt, hogy napokig sajtsalit ettünk. Hát ez megismétlődött. mivel apa nagyon édesszájú, így a pitének 2 nap alatt a seggére vert
Cat
a recept. Igazából mindmegettés az alap, de én már módosítgattam.
Bár én többől szoktam magunknak is, de kb fél kiló sajthoz írom a többi hozzávalót.
- 1/2 kiló sajt kockára vágva (Feta, kék, ementáli, trappista...bármi, de legjobb vegyesen ha azt szeretitek - alap receptben csak kék és feta van)
- 2 reteg darabolva
- 2 fürt szőlő (kék és fehér vegyesen, ha nagy szemű vágd ketté)
- 1 deci tejszín
- 1 deci majonéz
- 1 jó nagy evőkanál mustár
Én szoktam még egy kis almát is kockázni bele. Aztán lehet mindent összekeverni. Ha van időd berakni hűtőbe, finomabb, de rögtön is tuti.
Mi szoktuk húsokhoz enni, vagy csak simán péksütihez.
Igazából ha kipróbálod, érezni fogod, hogy neked esetleg mi sok, vagy kevés és úgy módosítod.
Párom pl. nem csípi a kék sajtot, ezért ha nagyobb mennyiséget csinálok, neki külön kiszedem és abba nem rakok.
Na most csak ennyi.
Puszi,
Edit