Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép
Olyan rossz olvasni, hogy ennyien betegek vagytok Kép
CatKép Tessék gyorsan meggyógyítani a fiúkat és nagyon boldog szülinapot nektek!

LeoneKép Ne tessék megbetegedni.

EdiKép
Köszi az útvonaltervet. Ha nem lesz nagyon zima, akkor apa megy motorral a rendezvényre és így szabadon rendelkezem a kocsival, ha zima lesz, akkor valahogy megpróbáljuk megoldani, csak a gáz, hogy mi Csepel szigeten lakunk, rendezvény a III. kerületben, ti meg Maglódon, így ha egy kocsink lesz, akkor elég zűrös, de már nagyon akarok jönni.

Hírek: Ma voltunk Praxisban. Győrfi M szerint a bébi nagyon szép formás és nagy (18 hetes 20 centi és 20 deka), mindene megvan és hát.....DUPLÁZUNK Kép Ennek is pöcse vanKép
Most lesz egy csatám a Borisz név ellen Kép

De most megyek, remélem vasárnap találkozunk.
Kaja hozatali lista van?

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok,
Sajnos Zéti is beteg. Tegnap kezdődött hasmenéssel és hőemelkedéssel. Ma reggel is még erősen ment a hasa, de a kedve már jobb, és úgy néz ki, hőemelkedés sincs. Viszont elég aluszékony, most is épp alszik. Ezt nem is bánom, mert így jobban gyógyul. Én is mindig kialszom a betegséget két nap alatt. Úgyhogy remélem, mi túl leszünk rajta vasárnapig.

Reditke Kép
Gratula az újabb tököshöz.

Alena

Kép
Kép
alena9

ReditkeKép
Gratulálok az újabb pöcsöshöz. Téged is fiús Anyukának gondoltalak, és ez be is jött.KépKép

Minden betegeskedőnek jobbulást kívánok! Remélem azért összeszedik magukat a pörcök, és vasárnap ott tud mindenki lenni. Csak hétfőtől lesz megint beteg mindenkiKépKépKép (na ez csak vicc volt)

Cat

Cat
Kép
cateye

ReditkaKép
Gratulálok az újabb kisfiúhoz!

CatKép
Boldog Szülinapot a nagylagényeknek!!!

NoémiKép
Időm szűkös, de majd átnézek!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok! Annyit rohangáltam az elmúlt időszakban, hogy semmire nem volt időm.
Elkészült a babaszobánk! Annyira helyes lett, hogy folyton ott gubbasztok, főleg, ha nem tudok aludni.

EDI: ha a múltkori tali eredményére gondolok, enm is értem ezt a nagy porszívózást!? Gondolom rendelnetek kellett egy dömpert, hogy kiszállítsa a behordott homokmennyiséget. A központi porszívó az szuper lehet - olyan, mint a sci-fi filmeken!Kép

DORIS: de jó, hogy újra köztünk! Talira feltétlenül gyere!!KépKép

CAT, ALENA, LEONE: irtó gyors jobbulást az aprólékoknak, különben anyáik lemaradnak a vasárnapi füstölt sajtos pogiról!

REDITKE: gratulálok, bár gondolom egy lány jól jött volna - így legalább lesz motiváció a harmadikhoz!Kép Sok sikert a névcsatához!Kép

BEA: ne hagyd a fejedre nőni a kisasszonyt!Kép Kisággyal már megbarátkozott?

Stella: gratulálok a Manókhoz! Vigyázz rájuk!

ORSI: áll még az ajánlatod a légzésfigyelőre? Ha igen, el tudnád hozni vasárnap?

Annyira remélem, hogy mindannyian ott lesztek a talin!!

Virág+Ádámpalánta
25+3

KépKép
virág33

Áll bizony Kép Kiét kéred? Mátéét vagy Leviét? Pont 1 hete vettük ki alóluk Kép

Jó, hogy lesz ez a tali, mert már azon aggódtam, hogy csak kint látom meg Ádámbabát... és 9 hónap alatt nem sikerül egy babás talit összehozni, amit Cattel terveztünk Kép

Orsi

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziasztokKép

Mi is megvagyunk, csak napokig a gép közelébe se jutottam - valahogy felsűrűsödtek a tennivalók, pedig jó lenne már egy kicsit pihenni!

DoriszKép
Nagyon örülök, hogy újra látlak!!Kép Remélem jól vagytok!Kép

CatKép
Isten éltesse Samut és Olit szülinapjuk alkalmából!!KépKépKép

EditKép
Gratula az újabb pöcsöshöz!!Kép
Kíváncsi vagyok, mi lesz a Borisz-csata végeredménye!Kép

Mi voltunk UH-n hétfőn, minden okés, Botim tankönyvi méretekkel rendelkezik!Kép
Én is jól vagyok, picit keményedik a hasam, de nem vészes, ezért nem is pánikolok rajta!

Nagyon jó talizást Nektek vasárnapra, kívánom, hogy minden beteg manó gyógyuljon meg addigra!!Kép
Fényképeket kérünk!!!Kép

Puszi!
Zitus és BotiKép
28+6

Kép
Kép
zituska28

BeaKépEdiKépNoémiKépAlenaKépVirágKép
Köszönöm a fogadtatástKép
ReditkeKép
Nagy gratula a FiúcskáhozKépKép
VirágKép
Hogy elrepült az idő!!!KépKép Már ilyen nagy pocakos vagyKépKép
CatKép
A szülinapos fotóitokat én is várom nagyonKép
OrsiKép
Már múködik a mail-em, csak azért szólok mert szóltál pár napja, hogy nem tudtál irni, mostanra aktiváltákKép

A talira nem biztos, hogy eljutunk de igyekszünkKép

Minden kis betegnek és szüleinek jobbulást kivánunkKép

Puszi:Doris
doris

Sziasztok!

Csak egy pillanatra bekukk:
Orsolynak már írtam, hogy nem tudom, megyünk-e a talira, mert két programuk ütközik és még dönteni kell, melyikre megyünk.
Ha biztos lenék benne, hogy megyünk, akkor Reditkének már fel is ajánlottam volna egy fuvart...

Más: képzeljétek ma megjött először a szülés óta. Nem is gondoltam volna pár éve, hogy ennek örülni fogok!Kép Pedig így van, mostantól meg megint drukk, hogy ne jöjjön meg!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok, csak rohanva!

Doris, de jó,hogy újra itt vagy!!

Cat, nagyon boldog elsö szülinapot a fiaidnak!!!Kép

Majd talán holnap jobban ráérek,bár ki tudja...
Az tutti,hogy november 14-n jön az anyukám, és itt lesz velünk májusig, szóval akkor annyit lógok a neten,amennyit csak tudok!!! Vegyétek fenyegetésnekKép

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Csajok Kép
mi van a kajalistával???? mit vigyek ? így nem tudom, miből van kevés.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Tali-lista:

Edi - fasírt, majonézes sali
Marcsi - krumplisali
Alena - sült husi, pecsenyezsír
Cat - tortaszeletek, üdítő vagy gyümisali
Bogár - palacsinta torta
Virág - füstölt sajtos pogi
Orsoly -
Jovi -
Hóvirág -
Leone -
Hurki -
Bea -
Orsi -
Beszti -
Doris -
Reditke -
edi

Doris! De jo hogy ujra itt vagy!

Cat! Boldog szülinapot a fiuknak!!

amig az albumunk nem frissül itt vannak ujabb képek http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6660

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Marcsi - krumplisali
Bogár - palacsinta torta
Orsoly - kepviselofankKép
Jovi -
Hóvirág -
Leone -
Hurki -
Bea -
Orsi -
Beszti -
Doris -
Reditke -

Doris: drukk hogy gyertek!

Betegeskedoknek jobbulast, nemar hogy mindenki lebetegszik ittKép

Beszti: mindkettore nem tudsz menni?Kép

Cat: boldog szulinapot a fiuknak, most hanyadika is pontosan?
orsoly

OrsolyKép
Tegnap volt a szülinapjuk a fiúknak.Kép Ennek nagy örömére Samu ma elindult. Annyira örül neki, hogy jár, hogy le-föl sétál a lakásban. Borul is nagyokat.KépKép

KarmenKép
Köszi.
Orsi nagyon helyes kiscsaj!Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Én csak röviden. Készülődünk a keresztelőre!

Marcsi - krumplisali
Bogár - palacsinta torta
Orsoly - kepviselofank
Jovi -
Hóvirág - hidegtál (fasír, töltött dagadó+ salik)
Leone -
Hurki -
Bea -
Orsi -
Beszti -
Doris -
Reditke -

Jobbulást a betegeskedőknek!
Mi is épphogy meggyógyultunk! Attól tartok,hogy ez az ősz, meg tél így fog eltelni.
Úgy vettem észre, hogy a terhesség védettséget adott a nyavalyák ellen.

Pusza mindenkinek

Hóvirág
milianya

Marcsi - krumplisali
Bogár - palacsinta torta
Orsoly - kepviselofank
Jovi -
Leone -
Hurki -
Bea -
Orsi - tiramisu
Beszti -
Doris -
Reditke -

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziasztokKép
BesztiKép
Akkor drukkolok, hogy mostantól ne jöjjön megKép
BarbiKép
De jó, hogy lesz segitségedKép Gyere gyakranKép
KarmenKép
Orsika olyan szép kislány, hogy az már tökéletesKép Gratulálok, tündériKép
CatKép
Nagyon gratulálok az elinduláhozKépKép Ez igenKépKép Képzelem micsoda öröm ez!!!
MilianyaKép
Kellemes készülődést Nektek, szép kis ünnep leszKép

Puszi:Doris
doris

Szia lányok!
Mi a helyzet betegeskedőkkel?!
Én már tiszta hipohonder leszek, ha jön a tali, mert ma is egész nap lestem, hogy Bálintnak nem folyik-e az orra (eddig többször emiatt csúsztunk le). De kopp-kopp nem folyik Kép
Apával autó kérdést lezsíroztuk, így mi is megyünk.
Én már nagyon izgulok, hogy igaziból is találkozom veletek Kép, de azt bánom, hogy párom nem tud jönni.

Kemény nap van mögöttem, mert gyermekem ma nagyon nyűgös voltKép A szokásos déli 2-2,5 órás alvás helyett sikerült egy 50 perceset produkálnia, majd ezután elővette a nála eddig ismeretlen mimóza szerepet és mindenen sírdogált. Ráadásul apája vidéken van és ott is alszik, így teljesen egyedül nyűglődtünk egymással. Remélem holnapra kialussza meg én is Kép

Kaja list:
Marcsi - krumplisali
Bogár - palacsinta torta
Orsoly - kepviselofank
Jovi -
Leone -
Hurki -
Bea -
Orsi - tiramisu
Beszti -
Doris -
Reditke - túrós pite+szőlős sajtsaláta, péksüti

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Olvasom a talis listát és közben bánatosan veszem tudomásul, hogy erről mi most lemaradunk. Annyira, de annyira sajnálom, de a 3 hetes Marci még túl kicsi hozzá. Vele még nem merem bevállani.

Doris,
De jó újra hallani rólad. Kép

Cat,
Így utólag kívánunk nagyon boldog szülinapot a fiúknak! KépKépKép Krizsi is ugyanezt csinálta, amit Samu, azaz ő is az 1. szülinapja utáni napon indult el.Kép

Virág,
Ugye lesz rólad kép a talin? Nagyon kíváncsi vagyok a pocidra.Kép Mekkorának látják most Ádám bébit?

Egy kérdés a rutinos anyukákhoz:
Marci baba imádja a pocakját. Olyan mohón eszik, hogy a lakás másik végében is hallani ahogy kortyol. Ráadásul ömlik a szájába a tej, így alíg győzi nyelni. Ennek következtében viszont rengeteg levegőt is nyel és amíg nincs büfi addig bömböl. Büfi viszont nagyon nehezen jön. Ha sikerül akkor utána azonnal újra enne. Mindennek az a következménye, hogy maratoni 2 és fél 3 órás szertartásokká váltak a több részletben zajló etetések. Utána pedig úgy 4 órányi időtartamra beájul Marci bébi. Mennyiségileg amúgy olyan 100 g marad benne, a többi sugárban visszajön. Normális ez így? Nem sok a 100 g? Mennyit "kell" szopizni egy 3 hetes babának?

Beteg babócáknak, anyuknak és apuknak gyors gyógyulást! A vasárnapi talihoz pedig jó szórakozást nektek! Kép

Humi
humi

LányokKép
Mi most sajnos erről a taliról lemaradunk.Kép A fiaim még taknyolnak, és nem szeretnénk senkit megfertőzni, mert ez vírus sajnos.Kép Nagyon szomorú vagyok, de remélem a következőn ott vagyunk. A múlt heti programot kellett volna kihagyni, mert ott nyalták be a vírust ovisoktól. Legközelebb már rutinosabb leszek.

HumiKép
Próbáltad szopi közben többször büfiztetni ? Esetleg háton fekve szoptatni, hogy ne ömöljön annyi tej a szájába ? Ezek segíthetnek. Az enyémek is ilyenkor már 80-100 grokat szopiztak.

Krizsi hogy van ? Még mindig olyan jó alvó ? Tesóhoz, hogy viszonyul ? Milyen egy picivel meg egy kicsivel ?KépKép

ReditkeKép
Ez a szőlős sajtsaláta nagyon jól hangzik, majd kérek ám belőle.

Cat

Cat
Kép
cateye

ReditkeKép
Helyesbítek, legalább a receptjét kérem.Kép

DorisKép
Sajnálom, hogy nem találkozunk így a talin, de remélem legközelebb meggyúrhatom Lilcsikét és Gerit.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

CsajokKép
Én teljesen kivagyokKép
Hajnal kettőkor arra ébredtem, hogy be van dugulva az orrom. Olyan ideges lettem, mert rögtön a tali jutott eszembe és az, hogy csütörtökön Kehidára utazunk.
Én egyszerűen nem hiszem el, ha erről a taliról is lemaradunk a végén tényleg azt hiszitek, hogy Borbás Mari vagyok. Emlékeztek? Kép
Igazából semmi más kínom nincs, így most minden házi praktikát bevetettem. Grapefruit magolaj, forró mézes tea, Sterimar, gőzölés, sapka a fejen fulltime, Bioparox az orrba. Remélem nem durvul és csak valami ijesztgetés.
CatKép Nagyon sajnálom, hogy nem jöttök. Receptet átdobom, de halál egyszerű.
HumiKép
100 gramm szerintem is normális. Cat által javasolt praktikákon kívül én többet nem tudok.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Humi Kép
a mennyiség szerintem is normális lehet. Nálunk Máté volt nagyon mohó 10-15 perc alatt mindig végzett. Az én tejem is nagyon folyós volt, így őt mindig úgy szoptattam, hogy egy nagy hárnának hanyatt dőltem, és úgy feküdt a karomban, így nem ömlött annyira.
Háton én nem tudtam szoptatni.

Cat Kép
sajnálom Kép Kép akkor ki fog fényképezni? már el is tettem a gépet, hogy akkor mi nem visszük Kép
de akkor mégis kell.

Edit Kép
ne ijesztegess itt minket... mert még kiderül, hogy nem is Borbás Mari, de RR vagy Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok,

Sajnos mi sem megyünk a talira, így most zsír nélkül maradtok. Bár ahogy olvasom a kaja listát, annyi finomság lesz, hogy nem is fog hiányozni.
Zétinek még reggel is volt egy kis hasmenése. Szerencsére hőemelkedése már nincs, de szerintem jobb, ha most nem erőltetjük, hogy gyerekek közé menjen.
Sajnálom, így most Borbás Marcsival sem találkozhatok.Kép

Puszi, Alena

Kép
Kép
alena9

Sziasztok!

Én még mindig köhögök, de már sokkal jobb a helyzet. Legalábbis sokkal ritkábban köhögök, de ugyanolyan rondán. Hallani elég rémisztő. Nem is tudom, hogy menjünk-e holnap, ha mások egy kis orrdugulás miatt nem mennek, mit keressek én ott?
Pedig nagyon szívesen mennénk!
Ma is gyereklátogatáson voltunk, jó lenne holnap is folytatni. Kép Meglátom reggelig mi változik.
A kaja lista alapján nagyon kellenénk, mert italt csak én ígértem hogy viszek. Kép

Humi!
Nekem büfiztetésnél nagyon bejött, hogy hátára fektettem Danát, és amikor szemlátomást kényelmetlenül mocorgott, akkor felvettem és már jött is a büfi. Hátha nálatok is működne és így legalább a büfiztetés ideje lerövidülne.

Puszi, Leone

KépKép
leone

Csajok, azert akinel holnapra javul a helyzet, nem tunnek ezek olyan veszes dolognak, bar mar eleg keso, en siman jovahagyom hogy gyertekKép

Alena: ez a hoemelkedes-hasmenes siman lehet fogzastol is, vagy tuti valami virus volt?

Kepviselofank kesz, legyen mar aki megegye...vagy ettol ne tartsak?Kép

o.
orsoly

Sziasztok!

Köszi a szopis-büfis ötleteket.

Leone,Kép
Péntek du. ugyanezt a büfis módszert ajánlotta a védőnénink. Azóta úgy néz ki, hogy bejön az ötlet. Kép Köszi a tippet.

Cat,Kép
Hogy kell háton fekve szoptatni? Bocs, ha túl idétlen a kérdés, de nem nagyon tudom elképzelni. Hanyatt fekszel és a pici a cicinél a pocakodon hasal?
Krizsi szerencsére meggyógyult, a hiszti mennyiségét kivéve - ami megsokszorozódott - újra a régi. Az alvókája nem romlott el még mindig 9-fél 10-ig szundítKép, bár úgy 1 hétig minden éjszaka többször is sírva ébredt. Szóval látszott, hogy megviselték a történtek. Hát azért sokkal nehezebb 2 ilyen kis lurkóval. Többnyire egyszerre kellene velük foglalkozni, de mivel eltérőek még az igényeik ez nem nagyon akar összejönni. Na de majdcsak belerázódunk, de azért nagyon nehéz így az első hetekben. Ami jó, hogy Krizsi nagyon szereti a picit. Állandóan bújik hozzá, simogatja ha sír, stb... Remélem 1 év múlva is ezt fogom írni és nem lesz féltékeny.

Orsi,Kép
Köszi a tippet, kipróbálom ezt a hátradölős módszert. Nálunk is az a baj, hogy ömlik Marci szájába a tej és alíg tudja nyelni.

Mi történt, hogy mindenki most betegszik le?! Megy sok gyógyító energia, hátha használ. ***********

Itt vannak képek a srácaimról:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7118

Humi
humi

HumiKép
Marci nem egy éhenhalós babaKép, látszik. Nagyon édes és Krizsinek a szemeiKép. Kész vagyok!

TaliKép
Bár a túrós pitét tegnap megsütöttem és egy fél vagonnyi sajt is hever a hűtőben, de nagyon szomorúan jelentem, hogy Borbár Marcsi alias RR teljesen kiütötte magát. Egész éjjel alig aludtam, mert az orromon nem kaptam levegőt, ha meg a számon vettem, akkor 10 percenként fennvoltam, mert kiszáradt a torkom és fékezhetetlen köhögési rohamom volt.
Sajnos mi már az életben nem jutunk el a talira Kép, ugyanis sajnos fertőzőnek tűnik, mert ma reggel óta Bálint is folyamatosan tüsszög és köhög Kép
Most épp egy papírzsebkendővel sétál és törölgeti az orrátKép Drágám azt hiszi így megússza a orr-porszívózást.
Ráadásul apája késő estig dolgozik ma is, úgyhogy két nyűgös, félhulla boldogítja itt egymást. Csak a túlélésre megyek a mai napKép

Viszont ha már mára nem, de csütörtökig nagyon szeretném, ha meggyógyulnánk, mert be van fizetve 3 éjszaka Kehidakustányban. Ezért kérem a tanácsotokat.
Ha valaki ismeri illetve használta már a homeos Oscillococcinumot 1 év körüli babán, ő is 1 tubussal kapjon egyszerre vagy csak felet? Neki ugye lehet vízben oldani?
Nekem ez mindig 2-3 nap alatt rendbe hozza a megfázásos tüneteket, de tegnap nem is tudom miért nem kezdtem el szedni.
Szóval B-nek hogy adjam?
Előre is nagyon köszönöm és nagyon jó szórakozást a talira. Fáj a szívemKép Kép
Edit+Bálint és valószínűleg "Milán" nem BoriszKép

Edit
Kép

Kép
reditke

Örömmel jelenthetm, hogy mi javultunk reggelre, egész éjszaka csak 3-at köhögtem és már az sem olyan borzasztó, pedig előző éjszaka madnem megfulladós köhögési rohamaim voltak.

Orsoly!Kép
Köszi az engedélyt!Kép

Akkor most felszerelkezek egy doboz mentolos cukorkával és elindulunk a talira!

Puszi, Leone

KépKép
leone

Mi 10óraizunk, utána indulunk Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jó talizást, és várjuk a képeket!KépKép Orsi, legalább letesztelheted az új fényképezőt.Kép

OrsolyKép
Sajnos ez nem csak enyhe nátha, mert köhögés, és prüsszögés is társul hozzá, és persze mind a négyünknél.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Humi! Irtam erröl a másik topicba!

Cat, Doris! köszönömKép

De jo nektek hogy megint taliztok. Kár hogy ilyen messze lakokKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!Kép

Remélem a tali nagyon jól sikerült!Kép (kíváncsian várom a képeket!!)
Bár én sajna a távolság miatt nem is készültem talira, mégis lebetegedtemKép. Tiszta takony vagyok, és nagyon fáj a torkom.Kép Lázam nincs szerencsére, de nagyon nyűgös vagyok, és foggalmam sincs mit szedhetek erre a kórságra.
Tegnap óta szedem az Oscilococcinumot, de csak rosszabb lett azóta! Ha van valakinek jó ötlete szívesen veszem!!Kép

Puszi!Kép
Zitus + BotiKép
29+2

Kép
Kép
zituska28

Zitus Kép
az oscillo. az influenzára való, neked ilyenkor szerintem nem az van. Vagy a homeovoxot (ez torokfájásra való) vagy a corizaliat (ez orrfolyás, teli fej... stb) próbáld meg.

A tali szuper volt. Mi nagyon jól éreztük magunkat. Kép A gépet itthon felejtettem Kép szóval kép tőlem nem lesz.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zitus! Én is beteg vagyok jópár napja, Orsi meg tegnap lett az. Én csak náthás vagyok, Coryzaliat szedtem, sokat javultam. Oscilloval légy türelmes, amugy nagyon jo

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Úgy vártam a képeket, annyira sajnáltam, hogy nem tudtunk menni, olyan villámbetegek lettünk, hogy ilyenről nem is gondoltam, hogy létezik. És nem múlik. Már antibiot is kapunk. Szegényem taknya rengeteg, hörghurut, úgy köhög mint egy masszív dohányos.Pedig lélekben nagyon készültem, Virágnak írtam milyen szomi vagyok, hogy lemaradunk. Még sosem maradtam ki taliból, így egy évet kell várnom a köv alkalomra Kép
Szerintem csináljunk póttalit, a hiányzást az isiben is be kell pótolni KépElőtte egy héttel hermetikusan lezárom alakást, baciknak helye nincs KépMEséljetek lányok léci mi volt. Puszi Hurki és Balázs
hurki

Sziasztok!

Nagyon sajnálom, hogy nem találkoztunk, de végül a másik programot választottuk és nagyon jól éreztük magunkat.
De remélem nemsokára lesz megint, és talizhatunk!KépKép
Van aki csinált képeket?Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!
Mostanában csak olvasó módban vagyok Kép

Humi Kép
Én a reggeli szopi elött, mikor nagyon telve van a cicim (mivel ugye az éjszakát végigalussza Kép) mindig fejek egy kicsit, hogy ne ömöljön annyira a tejcsi. Mikor pocifájosok voltunk, akkor pedig Infacolt adtam neki, attól akkorákat büfizett, mint apája Kép

És végül egy kép apájával:

PuszaKép

Kép
Kép
Kép
minyu

CsajokKép
Volt valaki a talin ? Képeket akarunk!KépKép

Csatlakozom Hurkihoz, hogy jó lenne egy hiányzás pótlás.Kép

MinyuKép
Nagyon helyes a ksipasitok, vidám kis fickóKépKép

HumiKép
A háton fekve szoptatást úgy értettem, hogy párnát teszel a hátad alá, tehát egy ferde fekvésben, és a babát bölcsőtartásban fogod. De az is jó, amit Minyu mond, hogy lefejsz előtte egy kis tejcit, hogy ne ömöljön annyira a szájába.

Cat

Cat
Kép
cateye

Taliról képeket mi is nagyon nézegetnénk, ha már eljutni sosem sikerül Kép

Oscilo mennyisége bébinek? Senki nem tudja a választ? neki fél tubusnyi vagy ugyanúgy egész?Sehol nem találok róla leírást, se papírjában, se homeós könyvben, se neten. Írják, hogy oldva meg ilyenek, de hogy mennyit azt nem.
Egyébként mi még nem jöttünk ki, de bízunk, hogy csütörtökig elmúlik.
Most ki is megyünk a doki nénihez.

MinyuKép
Édes kis zabálnivaló pasitok van Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

JóregKép

Lányok, mea culpa! De, ahogy olvasom, nem voltam egyedül, aki nem tudott elmenni a talira. Én is dögrovásra jutottam, még ma is forog a gyomrom...remélem, azt már csak Berci teszi velem, de a hétvégén nagyon nyomorultul voltam. Szombaton akartam eljönni Veruséktól (ott dagonyáztam pár napot), de péntek este óta alig bírtam a slóziról fölkelniKép Tegnap délután jöttünk csak haza, már alig vártam, hogy ágyba érjek. Hogy fogok így festeni-mázolni???KépKép

Icsilya-Orsi: irdatlanul pofátlan leszek: a másik légzésfigyelőre esetleg tarthatnék én igényt? Kép

Jovi+Berci
30+3(Kép)

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

A tali képei: http://kep.tar.hu/troja/50152674/16734773#2

Virág kért meg rá, hogy tegyem fel, mert nem fér a társalgóhoz.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Képeket megnéztem. Hát mivel még csak egy réges-régi Vista-s megint megjöttös talin voltam, így Virágon és Leone-n kívül senkit nem ismerek meg.
VirágKép Csudaszép kismama vagy és tényleg hűűmegháá a pocakod Kép
LeoneKép Danád valami igazi mesekönyvből kilépett szöszke bongyor nőciKép De nem ábrándozom Kép Növesztgetem itt a poccban a tökösömetKép

Már a múltkori tali után is az volt, hogy napokig sajtsalit ettünk. Hát ez megismétlődött. mivel apa nagyon édesszájú, így a pitének 2 nap alatt a seggére vertKép

CatKép a recept. Igazából mindmegettés az alap, de én már módosítgattam.
Bár én többől szoktam magunknak is, de kb fél kiló sajthoz írom a többi hozzávalót.
- 1/2 kiló sajt kockára vágva (Feta, kék, ementáli, trappista...bármi, de legjobb vegyesen ha azt szeretitek - alap receptben csak kék és feta van)
- 2 reteg darabolva
- 2 fürt szőlő (kék és fehér vegyesen, ha nagy szemű vágd ketté)
- 1 deci tejszín
- 1 deci majonéz
- 1 jó nagy evőkanál mustár
Én szoktam még egy kis almát is kockázni bele. Aztán lehet mindent összekeverni. Ha van időd berakni hűtőbe, finomabb, de rögtön is tuti.
Mi szoktuk húsokhoz enni, vagy csak simán péksütihez.
Igazából ha kipróbálod, érezni fogod, hogy neked esetleg mi sok, vagy kevés és úgy módosítod.
Párom pl. nem csípi a kék sajtot, ezért ha nagyobb mennyiséget csinálok, neki külön kiszedem és abba nem rakok.
Na most csak ennyi.
Puszi,
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Nagyon jól éreztükmagunkat a talin, én már máshol el sem tudom képzelni csak Ediéknél. Arra meg már nem is emlékszem milyen volt amikor még lurkók nélkül talinztunk, most meg már egyre jobban cseperednek és egyre többen vannak.

Megyünk a következőre is!

Marcsi + Levi
marcsiria

CatKép VirágKép

Köszi a képeket.Kép

Soma miután elmentetek 1/2 5-kor elaludt, éjfélkor felkelt egy tejcsire (5 perc) és aludt tovább reggel 6-ig. Alig fáradt el a nagy talizásbaKép Sára jobban bírta a gyűrődést, szundizott egy órácskát, aztán este 9-ig még kijött játszani.

Sajnálom, hogy ilyen sokan nem jöttetek.Kép Pedig jó volt nagyon!Kép

Edi
edi

EdiKép

Meg téged is "ismerlek". Egyszer együtt voltunk a Schöpfiben gyermek ambullancián kontrollon, karácsony előtt. De nem ismertük meg egymást, csak utólag ugrott be nekem, hogy Soma és Sára. Egymás mellett vetkőztettük benn a lurkókat.

Most megfogadtam, hogy a legközelebbi tali alkalmával azt fogom mondani, hogy nem megyünk és akkor nem betegszünk le. A túrós pitét és a sajtsalit azért kalkuláljátok bele Kép

Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Én is megnéztem a fotókat. Hihetetlen, mekkorákat nőttek a gyerekekKép Pedig csak pár hónapja láttam őket.
Virág, tényleg döbbenetes méretű a pocakodKép majdnem akkora, mint az enyém, pedig pár héttel utánam járszKép Viszont Neked is "előre nő", nem szétfeleKép

PóttaliKép: A nov. 4-5-6.-ai hétvégém foglalt, előtte-utána bármikorKép

Jovi+Bercibaba

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

EditKép
Na az is jó rég volt már.Azt hiszem nekünk pont az volt az utolsó kontroll. Azóta szerencsére semmi gondunk. Ti jártok még a doktornőhöz? Én nagyon szerettem őt, nekünk sokat segített.

Edi
edi

Editke! Nekem azt mondták amikor Orsi volt beteg hogy nincs felnött v. gyerekadag ugyanannyit kell szednie. Amugy felnöttnek is elég a fél tubus.

Tali szuper lehetett, kár hogy a képek nincsenek feliratozva, én sem tudtam ki kicsoda

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?