Sziasztok lányok
Olvasni rendszeresen olvaslak benneteket, csak valahogy az írásig mostanában nem jutok el.
Vagy a pocakos lustaság vesz erőt rajtam, vagy Nagyfiam
nem hagy vagy a piszok házimunka
Szóval azért bejelentkezem.
Mi jól vagyunk, Bálint már nagyon komoly legény. 2 hét múlva 14 hónapos.
Egyfolytában mondja a magáét, de persze amit ténylegesen mond az nagyon kevés
ANA= anya és minden amit erőszakkal akar
APA= apa
BABA= baba
Uhuhuh= kutya ugatás
mammmam= éhes vagyok
NNNénnni= néni
és hasonló kevéske, ámde könnyű szavak.
Õ mozgásilag nagyon jól nyomja, 11 hónaposan indult el, és akkor nem pár lépést, hanem keresztül a szobán és azóta mint a gyík szalad mindenhová (bár most kapott egy új bakancsot, abban mindig orra borul
)
Kedvence a felfelé, ezalatt értendő, hogy minden létrán, járókán, kerítésen, széken és ami függőleges dolog csak létezik, azonnal megy fel, mint akinek muszáj. Persze néha vannak hatalmas borulások, de ha épp nem álmos, akkor vigyorog egyet és újra nekivág.
Pici pocak most van a 18. hétben, csütörtökön megyünk Praxisba. Tegnap este apáját is jól tenyéren rúgta már és ma arra ébredtem, hogy rúgdos.
Járás: barátnőm kisfia 16 hónaposan indult el és most 27 hónapos és gyönyörűen szalad, ugrál stb., szóval másfél évesen is nagyon időben van egy gyerek. Egyébként én nem osztom azt a nézetet, hogy nehezebb így hogy jár. nekem sokkal nagyobb könnyebbség. Nagyon keveset kell cipelni és hát az udvaron mehet ahová akar, a lakás meg úgy van megcsinálva, hogy túl nagy kárt nem okozhat sem magában, sem a lakásban.
Minden baba/gyermek és pocak gyönyörű és nagyon boldog lennék, ha vasárnap személyesen is láthatnám őket.
Sajnos még nem tudom a logisztikát hogyan oldjuk meg, mert jelenleg egy autóval kell gazdálkodnunk és apának rendezvénye lesz, ahol reggel 7-től este hétig ott kell lennie elvileg. De majd még kiokosítjuk.
Illetve kérdés, hogy mikor szoktatok talira érkezni-elmenni? mert nekünk most kb egy hete áll át Bálint a napi 1 alvásra, ami jól szétvágja a napot ugyanis 12-től alszik 2-2,5 órát.
Most ennyi, mert már negyedszer takart hátra a szobabicikliről. Eltávolítom onnét
Puszi Edit
Ui: Ediék útvonaltervét valaki megtenné, hogy átlöki, mert bár múltkor lementettem egyszerűen nem találom hová.