Syrynx: a hsg-t meg úgy csinálják, hogy egy katétert vezetnek fel a hüvelyen keresztül és kontrasztanyaggal feltöltik és uh-al nézik, hogy átmegy-e a folyadék.
A gyerekeknek tud sok hülye szokása lenni, biztos látta a nagyoktól, hogy ölelik egymást, és esetleg érezte, hogy őt is kicsit megszorítják, mikor megölelik, csak hát ő még nem tudja, hogy ha szorítja a másikat, az mennyire fáj. Máténak is sok hülye dolga van, amit ráadásul szerintem nem is látott senkitől (pl. verekedés. aki nem volt neki szimpatikus, az felé csapkodott
). Ennél már jobb az ölelés.
Csak hát tudom, hogy a szülőknek meg milyen égő, pláne idegenek előtt.
Lyndee: én nagyon számítok ám a hidegfrontra. Minden nap gondolok rád! Gondolom már az egész család frászban van.
Tabati: örülök neked, hogy minden rendben! Hát egy kicsit régimódi volt a néni.
Jót nevettem rajta. Bírom ezeket az 50-60, és felette levő nőket, náluk tipikus az, hogy van 3 gyerekük, de úgy csinálnak, mint akik szűzen szültek.
Syl: nem tudod felhívni a dokit? És akkor megoldódna, hogy ne menj be feleslegesen.
A teszttel várok a hétvégéig. Most betartom a 18 dpo-t, múltkor is egy nappal előtte pazaroltam el feleslegesen egy tesztet.