Új privát üzeneted érkezett!

Syl: mi az a lapar? Hogy csinálják és miért?

Tabati: A Ráday utca a Kálvin térről induló sétáló utca, és megy a Körút felé, konkrétan a Boráros térig (Petőfi híd Pesti hídfő).
Mind a 4-es, 6-os villamostól, mind a Kálvin tértől pár perc séta. (Nem tudom, keresztezi-e a Dohány utcát).
Az utca közepe táján (ha a Kálvin felől jössz a jobb oldalon) van egy picike üzlet, a neve Sir Morik.
Szólj ha nem voltam érthető. :)

Kép
lujzici

Zsuzsa: na hát akkor te tuti nem itt laksz ahol én. :D

Kép
németh

igazabol nem is tudom,hol lakom,lassan mar seholsem :lol: miskolc mellett amugy (de kb 5 eve 50-50 % az arany pest es ekozott :) ) lassan mar ideer a rossz ido... :(

Kép
enzsuzsa

lujzici: ha jól sejtem akkor a laparoszkópiáról van szó. volt hozzá szerencsém. engem egyszer műtöttek vele, majd rá félévre ugyanúgy előjött. akkor már nem engedtem a műtétet. és felszívódott. igaz, folyamatosan járnom kellett kontrollra, nézték a méretét, mert ha nagyobbra nőtt volna a petefészeknél, kitüremkedhet és belső vérzést okozhat.

Ezt találtam a neten:
Az organikus petefészek ciszták gyógyítása műtéti úton, a has megnyitásával (laparotómia), kisebb ciszták esetén esetleg laparoszkópiával is történik. Szerencsés a helyzet, ha a petefészek mirigyállományát minél nagyobb mértékben sikerül megmenteni.

Timi
titimee

Uh, hát ezek elég rosszul hangzanak. Sylnek megnyugtatásul: tudod, nekem 8 cm-es volt és felszívódott. Csak azért tényleg minél hamarabb menj orvoshoz, nem is tudom, hogy képzelték a 2 hónapot...

Kép
németh

Most meg tiszta depis lettem, mert eddig legalább a mellem feszült most meg az sem... :evil:

Kép
németh

Sziasztok!
Holnap menni akarok egy dokihoz ő Nyíregyen meddőségis!Elég sokat kér egy magánért,de már szinte mindenhol ennyit kérnek! :?
Csak már abban nem vagyok biztos,hogy nem-e lesz már szabin, én meg feleslegesen megyek be!?

Lujzici:A laparoszkópia =Kis csövet vezetnek be a köldökön és áttükrözik a méhet, a hasüreget, megnézik átjárhatók-e a petevezetékek.És,ha cisztát vagy akármi más elváltozást találnak akkor azt megpróbálják eltávolítani!
Valahogy úgy mondta a doki ,hogy kisütik a cisztákat!

Kép

Kép
syl100

Hú, csajok akkor homályosítsatok fel, mi a különbség a lapar és a hsg között? nekem nem világos.

Syl
jó hír, hogy találtál dokit. szerintem ha kaptál időpontot hozzá, akkor tuti rendel még. az én dokim pl. 23-án is rendel. akkor kell telefonálnom a rákszűrés eredményéért. igaz azt mondta csak 2-ig telefonáljak, addig lesznek bent. de ez karácsony előtt egy nappal érthető. :)

Képzeljétek ma itt volt a barátnőm a 19 hónapos kislányával. utóljára augusztusban találkoztunk. A kislánya aranyos nagyon, csak van egy furcsa szokása. úgy öleli meg a kisgyerekeket, hogy meg is szorítja őket. még kicsit bele is remeg. Mátémat is megszorongatta párszor, szegény zokon is vette, sírt is. Ti találkoztatok már ilyennel? Már fél évvel ezelőtt is ezt csinálta a kislány. azt mondja a barátnőm, a szomszéd nagyobb kisfiútól tanulta. szerintetek egy két év alatti gyerek el tud tanulni ilyet? :roll:

Egy másik barátnőmnek ma született a második gyereke. Kaptam smst. :D tök jó, úgy örülök. Lányos anyuka lett, két lánya van.

Lyndee
nemsokára te is sorrakerülsz. :wink: :lol:

Kép

Kép
syrynx

Kinga
elárulom, mikor Mátéval terhes lettem nekem se feszült a mellem. tulképpen egyáltalán semmilyen tünetem nem volt, azon kívül hogy nem jött meg. :wink: tesztelést mikorra tervezed? hétvége, esetleg? :wink:

Kép

Kép
syrynx

Syrynx: Talán, hoyg beleremeg a nagyon nagy átéléstől van?? Érdekes. De valóban egy ekkora gyerek simán eltanulja a másiktól. Talán kinővi és legközelebb nem lesz sirás. Az Anyukája nem mondta neki ne szoritsa meg a fiad??

Kép
csucsu05

Kinga:ne aggódj ilyeneken hogy nem feszül a melled,lehet hogy nem is fog.Nekem sem feszült.És egyáltalán nem is éreztem semmit csak a szokásos menszi görcsöt,amire azt hittem meg fog jönni.
Szerintem már tesztelhetnél 14 dpo-nál :wink:

KépKép
lyndee

nekem meg már lemászik a baba a vonalzómról :D

szombatig ha nem szülök,magzatvíz vizsgálatra kell mennem.Jó lenne ha megindulna valami :wink:

KépKép
lyndee

Sziasztok!
Arra jutottam,hogy az éven inkább már nem megyek sehová,mert úgyis levan állva minden az ünnepek miatt!
Majd január első keddjén szeretnék menni a dokihoz!(remélem fog már rendelni?!)
Egyébként hozzá nem kell előjegyzés!

Juli:Nekem is az uncsimnak a 3 éves fia is pont ezt csinálja,szegény Réka mindig fél tőle!De ezt ő is eltanulta valahonnan,elég rég rajta van ez a szokás!Így szeretget,ő még nem tudja,hogy erősen ,durván csinálja!

Kép

Kép
syl100

Csucsu
dehogynem mondja. próbálja magyarázni neki.

Syl
akkor nem egyedi eset, úgy látszik. Amúgy hátha az ünnepek alatt összejön ám neketek a tesó! mással leszel elfoglalva, és észre se veszed. :wink: :lol: kb. akkor lesz neked ciklus közepe!? jól sejtem? :wink:

Kinga
én is várom már a teszted eredményét. :wink:

Kép

Kép
syrynx

Syrynx: Hál istennek a gyerekek amiylen hamar rászoknak valamire olyan hamar le is szoknak. :)
Csak kitartást neketek ha találkoztok vele.
De szerintem elmúllik majd biztos. Sőt lehet azért nem hagyja abba mert mondják neki hogy tegye.

Lyndee: Olyan jót mosolyogtam amit írtál, hogy a baba lemászik a vonalzódról:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Megvolt a 12. heti uh, és kaptunk képet is, majd felrakom amikor tudom. :D Minden rendben volt, megvan mindene, úgyhogy szupi. :D MOndjuk az asszisztensnő furán nézett, hogy a férjem is jött utánam, mondta is, hogy ez még hüvelyi uh lesz, erre én néztem rá bambán, hogy jó. Vágott egy képet, hogy neki mindegy. Nem tudom miért gondolják, hogy a férjem még nem látta... :lol: Vagy ennyire prűdek? Vagy azt gondolják én vagyok az? Sötétben csináljuk vagy mi? :lol: :lol:

Lujzici!

Oké, már képben vagyok, majd meglátom, hogy lesz e még időm (=kedvem :lol: ) elnézni arra. Megnéztem azt az utcát, amiről azt gondoltam, hogy a Ráday, de nem az volt, úgyhogy nem keresgéltem tovább. :lol: De most már fogom tudni köszi!

Kép
Kép
tabati

Tabati:szupi hogy minden rendben veletek!Kérjük ám a fotót mielőbb,el ne felejtsd! :lol:

KépKép
lyndee

Nem felejtem, csak előbb haza kéne jutni a szülőktől, de úgy néz ki, bármi lesz is a sztrájkkal, holnap megyünk. Volánnal... :evil:

Te meg vigyázz a babóra nehogy már leessen a vonalzóról! :lol: Izgi lesz a hétvége! :wink:

Kép
Kép
tabati

Syrynx: a hsg-t meg úgy csinálják, hogy egy katétert vezetnek fel a hüvelyen keresztül és kontrasztanyaggal feltöltik és uh-al nézik, hogy átmegy-e a folyadék.
A gyerekeknek tud sok hülye szokása lenni, biztos látta a nagyoktól, hogy ölelik egymást, és esetleg érezte, hogy őt is kicsit megszorítják, mikor megölelik, csak hát ő még nem tudja, hogy ha szorítja a másikat, az mennyire fáj. Máténak is sok hülye dolga van, amit ráadásul szerintem nem is látott senkitől (pl. verekedés. aki nem volt neki szimpatikus, az felé csapkodott :oops: ). Ennél már jobb az ölelés. :D Csak hát tudom, hogy a szülőknek meg milyen égő, pláne idegenek előtt.

Lyndee: én nagyon számítok ám a hidegfrontra. Minden nap gondolok rád! Gondolom már az egész család frászban van.

Tabati: örülök neked, hogy minden rendben! Hát egy kicsit régimódi volt a néni. :D Jót nevettem rajta. Bírom ezeket az 50-60, és felette levő nőket, náluk tipikus az, hogy van 3 gyerekük, de úgy csinálnak, mint akik szűzen szültek.

Syl: nem tudod felhívni a dokit? És akkor megoldódna, hogy ne menj be feleslegesen.

A teszttel várok a hétvégéig. Most betartom a 18 dpo-t, múltkor is egy nappal előtte pazaroltam el feleslegesen egy tesztet. :evil:

Kép
németh

Kinga:neked mindig ilyen hosszú a luteális fázisod?18 dpo? :shock:
Én a helyedben reggel csinálnék egy tesztet,már csak miattam is.Mert ha menet közben megszülök,mikor tudom meg az eredményt?Reggelig meg még tudok várni :lol:

A rokonokat ne is említsd.Ma egész nap a telefonokat fogadtam.Van akinek már ettől beindult volna a szülése....lassan ugy érzem rekordot döntök ,én leszek az a nő aki sohasem szült meg.... 8)

tabati:szerintem holnaptól a vonalzó is kiakad,mert nem számol tovább :roll:

KépKép
lyndee

Lyndee: bújjatok össze Apával. Állítólag az használ. Na jó, majd még meglátom a . :)

Kép
németh

ez lemaradt: a tesztet

Kép
németh

Húú ez izgi,lehet reggel tesztelsz Kinga???+++++++++++++++++

Nem tudom felhívni mert nincs száma nem találok! :?

Kép

Kép
syl100

Kinga: megy a drukk:)

Lyndee: holnap már 19 e lesz. Akkor már vár meg légyszia 20-át. karira otthon is lesztek:)

Kép
csucsu05

Kinga, szoritok nagyon!! ++++++

Lyndee,kivanom,hogy minden rendben legyen! lassan mar csak elindul a Bebi,hisz eleg szukos mar a hely Neki odabent es majd rajon,hogy kint igenis tagasabb :wink: :lol:

Tabati, orulok,hogy minden rendben van :)) biztos nagyon csinos kis foto keszult Rola 8)

Kép
enzsuzsa

Kinga: hát, ha pozitív, akkor egy halovány csíkocskának azért már mindenképpen látszania kellene így két hét után. :)
Nagyon várjuk az eredményt!

Syl, Kinga: és mitől függ, hogy lapart vagy hsg-ét csinálnak? Ez a köldökön-keresztül dolog annyira durván hangzik! Ááááá!

Lyndee: talán akkor holnap hajnalban... :)
Hú, Kinga tesztel, te szülsz... izgalmas idők ezek itt nálunk! :D

Kép
lujzici

lyndee: :) Egyben vagy vagy már szülsz?? :) Gondolunk rád .

Kép
csucsu05

Na én itt vagyok.Semmi jele a szülésnek.Kinga!!! Rajtad a topic szeme :D

Aranyosak vagytok csajok hogy ennyire drukkoltok!Egyszerűen el sem tudom képzelni hogy beindul a dolog....szerintem holnap ha megvizsgál a doki talán elindul valami,és akkor még van esély a 20-dikai szülésre :lol:

És nem állt meg a vonalzóm :D

KépKép
lyndee

Ohh Lyndee, pedig épp akartam írni, hogy honnan veszed, hogy a reggelt még meg tudod várni? :lol:

Kinga!

Na, ment a teszt? :wink:

Kép
Kép
tabati

Lyndee: akkro ebből 20-ai szülés lesz már.)

Kép
csucsu05

Lyndee:Engem is anno,csütörtök este meg vizsgált kézzel a dokim,másnap reggel elkezdett folyni a magzatvizem!Na,hogy van-e összefüggés azt nem tudom!De én 1 héttel hamarabb szültem meg!

Lépcsőzzél stb......hátha elindítja!

Kinga:Miattad is néztem be ! :?:

Kép

Kép
syl100

Kinga, Lyndee
mennek a drukkok. kinek-kinek a megfelelő okból!!!!! :wink: :lol:

Kép

Kép
syrynx

Lányok, rohadtul fogtok utálni, de nem teszteltem. :oops: Bocsi. Azt hiszem vasárnapra hagyom. Köszi a drukkolást, azért azt elfogadom. :wink:
Lyndee: na majd a vizsgálattól hátha beindul. Meg különben is jön a hó.

Kép
németh

Lyndee: a férjedet nem tudod megkérni, hogy majd tegyen fel ide képet a babucikáról?

Kép
németh

Kinga:Dehogy utálunk!!! :lol:
Hanyadik napon vagy?Érzel valamit egyébként?

Kép

Kép
syl100

Kinga!

Én megértelek, én sem mertem sosem korábban tesztelni, mindig féltem a csalódástól. :oops: Azért megy a drukk akkor vasárnapra! :wink:

Tényleg jön a hó? :shock: Az jó én imádom, akkor lehet, hogy fehér karácsonyunk lesz...?

(én meg sikeresen hazaértem volánnal, de majdnem feladtam amikor megláttam a nagy tömeget, de erőt vettem magamon és még ülőhelyem is akadt. )

Kép
Kép
tabati

Kinga: ne butáskodj nem haragszunk rád. Na majd vasárnap akkor jössz a jó hirrel :)

Kép
csucsu05

Kép

Kép
Kép
tabati

Köszi a drukkokat csajok!Ma jól megjárkáltattam magam.Délelőtt 10-től délután 3-ig csak a boltokat jártuk a férjemmel.
Most egy kicsit a derekam meg is érezte,de várom a fejleményeket :)
Még a holnapban bízom,hogy a vizsgálat után megindul a dolog.
Egyébként itt nem esik a hó,egész nap csak eső esett. :?

tabati:gyönyörű a kisbabád!Tiszta anyukája :wink:

Kinga:dehogy haragszunk,megértelek!Drukkolok hogy mire hazaengednek pozitív tesztecskére jöjjek vissza.
A férjem nem nagyon tudja hogyan kell feltenni ide képet,mert le kell kicsinyíteni először.majd kaptok képet ha hazaérek....csak előbb szülni kéne :lol:

KépKép
lyndee

Tabati: nahát ez tök jó kép! Gratulálok!
És ügyes vagy, hogy hazamentél. Én is évekig jártam vonattal, amikor még Érden laktam.
A fehér karácsonynak nagyon örülnék én is.

Kép
németh

Lyndee: :lol: mondjuk az lehet, hogy kell hozzá, igen. :lol:

Kép
németh

Tabati
de jó, ez az uh kép. szerintem olyan, mintha épp bukfencezni készülne babóca. :wink: hamarosan majd be is indul. még 4-6 hét, és már érezni is fogod a mocorgást!!!!!!! :lol:

Lyndee
4 nappal a szülés előtt én is vásárolni voltam. január 31-e volt és február 4-én született Máté. az eladó kérdezte is, hogy nem félek-e így a vége előtt mászkálni egyedül. (velem nem volt ott Apa.) még Máténak vettem pár ruhácskát, meg tisztálkodószereket magamnak. utána már nem is nagyon léptem ki az utcára. :)

Most néztem meg az időjárást a neten én is. tényleg havat mondanak, de csak szórványosan, meg csak hószállingózás. mindenesetre 0 fok körül lesz, meg még hidegebb is, akár meg is maradhat. :)

Kép

Kép
syrynx

Tabati
látom van avatar képed is, ari! :lol:

Képzeljétek a tesóm ma volt először ctg-n. most töltötte a 36. hetet. ma még nem beszéltem vele. kivi vagyok mi volt. (ő két évvel ezelőtt dec 22-én szült, most meg január 17-re van kiírva. épp 2 év lesz a két kisebbik között a korkülönbség.)

Kép

Kép
syrynx

Hát igen, férjem gyorsan felrakta, mert nyaggattam :lol: , ezért nem írtam hozzá semmit! :lol:

De egyébként mocorgott a babu, csak én nem láttam, mert nem felém volt fordítva a képernyő (mondjuk inkább a doki lássa, hogy mindene megvan e), de férjem látta, hogy először nem mozdult, szerinte aludt, aztán egyszer csak elkezdett iszonyatosan mozgolódni. Biztos megijedt az uh-tól. :lol: Szeretném már érezni én is, igen... 8) :D

Kép
Kép
tabati

Tabati: Tünemény a sztárfotód:)
Az avatarod is jó:)

Kép
csucsu05

Köszi!

Gondoltam, már úgy is a munkahelyemen is elmondom, remélem nem lesz már gond a babóval, vállalhatom magam. :lol:

Kép
Kép
tabati

Tabati: biztosan minden rendben lesz. na meg miért ne lenne?, Tudod a pozítív gondolatok nagyon jók és ki is hatnak.
Azért hogy megy az idő már 12hetes vagy.

Nekem meg ma nagyon görcsöl a hasam tegnap az Lh teszt nem volt még pozítív csak majdnem. De ma a 11napon vagyok. Most azt kivánom még ne repedjenek meg mert hétfőn megyek csak uh-ra. Jó lenne látni melyik oldalon van szép érett tüszőm.

Kép
csucsu05

Tabati
nem gyanakodtak még a kollégák???????, nálam már a 12.hét előtt észrevette valaki. 8) pedig nem is látszott a pocakom. csak a combom, fenekem kipárnásodott. 8) de gondolom már csak 2009-ben fogod bejelenteni. szabin leszel most, ugye?

Lyndee???????????????

Kép

Kép
syrynx

Syrynx: Én 4hónapos terhesen mondtam meg.,Addig vártam. senki nem vette észre pedig pocakom is volt már igaz mindig vettem fel bő pulcsit. Nem is gyanakodtak pedig gyorsan megvolt az esküvő is tartva. És minden kolléganőmnek 2 vagy 3gyereke van.
Valahogy ők vakok voltak. Mondjuk szerintem is lehet látni egy kismamán, hogy az. Az arca is más meg tényleg a combja csipője is párnásabb.

Kép
csucsu05

Tabati: hát még jó, hogy nem lesz semmi gond!

Lyndee: :?:

Kép
németh

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?