Új privát üzeneted érkezett!

RitaKép
Nagy-nagy gratula! Bálintnál nálam is ilyen teszt mutatta ki rögtön az állapotomatKép Szép erős csíkod van Kép

KrisztaKép Neveink még nincsenek, tudod most nem futjuk a "felesleges" köröket, majd ha megmondták a nemétKép De sajnos fiú nevet elígértem apának a Boriszt nagy mellénnyel, mikor belement a Bálintba. Így csak reménykedem, hogy kislány lesz illetve, hogy ha fiú, akkor apa még puhítható és a hőn áhított borisz neve elpasszolódik a 3. gyerekreKép

CatKép Majd Kolpingos beszámolókat várom nagyon, bár tegnap lefoglaltuk Kehidát.

Tali benne a noteszemben, de csak halkan jelentkezem a részvételre.

VirágKép Én most találtam meg egy kis szórólapot, amit még múltkor adtak a söfiben. azon rajta vannak az előadás dátumok és témák. Ha kell leírom és küldöm neked.

Kérdéseim is vannak természetesen:
- esőkabát tippje senkinek sincs (babának hol érdemes, mert nincs kedvem egész várost végigjárni)?
- van valakinek tapasztalata HARAPÓS Kép babával. én fiam az, de sajnos nagyon és nem tudjuk leszoktatni. Sokan elszomorítottak, akiknek ilyen volt, hogy 2-3 éves kora előtt ne is álmodjak róla, hogy menni fog. Annyira durván műveli már, hogy egyik este puszinál odakapott és gyanútlanul szétharapta az alsó számszélét. Hasamat rendszeresen harapja és amit ér, de főleg csak engem és fáradtság esetén leginkább (de ez nem törvényszerű). Már félve ölelem meg, mert bármikor megharaphat.
Most csak ennyi.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Rita!Kép Gratulálok!Kép

JoviKép Mi vittünk 1-1 ajándékcsomagot a dokinak, meg a csajoknak is. Vettünk valami márkásabb bort, meg egy csomó fincsi csokifélét, olyasmiket amik után általában csak sóvárgok, de magamnak meg se veszem. Nagyon örültek nekünk, pedig nem volt valami nagy dolog, a gyerekeket is körberajongták, nekünk is nagyon jól esett, hogy így fogadtak.

Leone!Kép
Ha nem tudtok ingyenes szállást foglalni, akkor pénzesbe ne menjetek, gyertek ide, elférünk bőven.
Jöhettek már pénteken és akkor szombaton még mehettek vásárolgatni.Kép

Csajok!Kép
Kezdek egy tali-listát, csak úgy kedvcsinálónak:

Edi - maradok a fasírtnál, a grillhusit a múltkor csak elégettem
Orsoly - képviselőfánk? (nem akarom belédbeszélni, áááKép)
Alena - husi zsír? (ez se rádumálás, áááKép)
Cat - helyetted jövök két fagyival, a múltkorit elfelejtettük és én zabáltam beKép
Jovi
Hóvirág
Leone
Virág
Bea?
Marcsi?
Hurki?
Orsi? - nagyon hallgatsz, gyanús ez nekem
Bogár?
Beszti? - tudtok róla valamit? ő is nagyon eltűnt
Doris - azt ígérte megpróbál jönni

Puszi, Edi
edi

ReditkeKép
Bocsánat lemaradtál a listáról, de várunk végre téged is!Kép

Edi
edi

Sziasztok Lányok!

a képen a babák gyönyörűek és minidg elcsodálkozom, hogy milyen nagyok már!!!

RitaKép
Hát nem is tudom leírni azt, hogy mennyire örülök nektekKépKépKép

AndiKép
Nagyon elszontyolódtam azon, amit írtál. Én továbbra is nagyon drukkolok nektek. Egy lányról is ma tudtam meg, hogy terhes ismét, akinek egyébként elég sok baja van egészségileg (inkább nem sorolom). Úgyhogy előbb vagy utóbb... Nagyon örültem nekik. Tényleg tehetnél fel képet Péterről, már nagyon kiváncsi vagyok.

EdiKép LeoneKép
Köszi, hogy vártok. Zozo most elég sokat van távol munkaügyileg, én meg így elég sokat vagyok a csajokkal együtt. Minden okés, de néha úgy érzem megzakkanok. Megpróbálunk menni, mert már nagyon kiváncsi vagyok mindannyiótokra és én valszeg palacsinta tortával nevezek be.

EdiKép
csak nem azt gondolod, hogy Orsi is babás?! Dorisnak is nagyon fogok örülni, ha tudna jönni!

Most megint rohanásban vagyok. Lányaim hál'isten végre egyszerre alszanak, nekem meg ott a rahedli házimunka. Meg jönnek ma anyuék és a lakást addig kicsit ki kéne pofozni.
Az elmúlt pár hét elég mozgalmas volt. A nagyszobát kicsit felújítottam, most éppen bordó és homok a nyerőKép Leparkettáztam Zsozso szobáját, nem is értem, hogy eredetileg egy hálóba hogy rakhattak le követ??? Most meg a pincét dzsuvázom.
A csajaimról is egy keveset: Eszter nagyon csibész és hihetetlen akaratos, szerintem belépett a dackorszakba. Zsozso még mindig ugyanolyan jó baba. Már elmúlt 2 hónapos, nézeget, gyönyörű ha mosolyog, és anyucival is beszélget már néha.
Betegek is voltunk, egy kis nátha, de ha egy csomót járunk társaságba és Eszter meg állandóan csókolgatja a hugát.
Ja és sikerült végre megjavítanom a freemailemet.

Eszter beszólása: Apucija állt a konyhában, mellette volt egy fellépő, amire az Eszter felmászott és azt mondta az apjára nézve, hogy "felnőttem".

Na tényleg lépek
pusza
Bogár és a csajok

azért néha olvasgatok én, csak mire írnék már kókad a fejemKép

Bogár
Kép
Kép
bogár

Írtam egy hosszú hozzászólást és elszállt az éterbenKépKép

EdiKép
Mi megyünk Zolivak. A fagyitól eltekkintek, ha lesz pecsenyezsír.KépKép Én még nem tudom mit viszek, mert előző nap szülinapozunk. Lehet, hogy morzsabál lesz, és tortaszeleteket viszek, meg üdítőt persze. Aztán lehet, hogy a megszokott gyümisali lesz belőle.

RitaKép
GRatulálok a pocakbébihez!KépKép Kell az utánpótlás!

Andi28Kép
Írj magatokról légyszíves! Péterről nincs képed ? Talira nem jöttök ? Olyan régen adtál hírt magatokról!

AlenaKép
Meggyógyultunk, de a hiszit megmaradt. Jönnek a rágó fogak, mert be van dagadva az ínyük, így azért is nagyon nyűgösek. Túlélek mostanában.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

OK csajok... de melyik napról beszélünk????
csak a dátumot nem találom Kép

gondolom megyünk mi is Kép

pusza.

Orsi
KépKépKép
icsilya

jah.... én nem vagyok babás Kép tutti Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Október 9.

Most látom, hogy a hozzászólásom egy merő helyesírási hiba. Bocsánat érte, csak kapkodom.

Cat

Cat
Kép
cateye

Tali....írigy-írigyKép

Remélem képekkel kárpótoltok!!Kép

Raktam a profilomba mai pocis képet!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Szia Zitus!!!Kép
Megnéztem a legújabb képedet, nagyon szép nagy már a pocid. Dolgozol még? Megvettél már mindent Botinak? Mesélj hogy vagy, nehéz már a pocid?

Rólunk: 1 hete kezdtem érezni hogy rugdos, azóta is folyamatosan, olyan édiKép. Ja és az Afp-m jó lett, az azt követő UH-n derült ki hogy KISFIÚ!! Úgy örülök neki, Márk lesz a neve.(Apa választotta)Kép
Most vagyunk 20 hetesek.

puszi Alina+Márk
Vendég

Szia Alina!Kép

Hogy telik már az idő!!!!
Gratulálok a Kistökihez!!KépKép Képed nincs róla?

Már csak 4 órában dolgozom, de csak okt végéig.
A babakelengyénk is megvan, már csak az én kórházszettem hiányos, de lassacskán az is kész!Kép
Még nem érzem nehéznek a pocim, bár a lábam fájdogál már, meg dagad is picit. (éppen tegnap kellett új cipőt vennem!Kép)
Örülök, hogy írtál magatokról! Gyere sűrűbben!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Szép jó estét!

Lányok, tényleg KépMINDENKINEKKép köszönöm a gratulációkat, annyianKép írtatok, hogy csak nézek ki a fejemből a meghatottságtól...
Képzeljétek, férjecském tegnap reggel, megtudván a teszt eredményét, megkérdezte: "azt nem mutatja, hogy fiú-e?" KépKép Mondtam neki, ennek kiderüléséig még várni kell egy kicsitKép

ZituskaKép
köszi a bolt-tippet, kb. 2 hét múlva akarok menni UH-ra, majd akkor szétnézek ott. Valami olyan ruha-kollekció kéne, ami ápol és eltakar, mert a melóhelyemen egyelőre nem akarom bejelenteni, csak akkor, amikor már látszani fog. Tényleg jó kis pocid van, mit melózol, hogy még bírod? Ha időre jön Boti, akkor szép karácsonyi ajándékotok lesz a fa alá, nem is kell semmit venniKép
A talira én is irígy vagyok... Majd szervezünk egy szegedi mini-talit Karmennel együtt, jó?

KarmenKép
mit szólsz a talihoz? Nagyon szurkolok nektek, hogy mielőbb összejöjjön a 2. babóKép

BogárKép
nem irígyellek, a két kicsi mellett nem lehet könnyű. Azt hiszem, én is felköthetem majd a gatyát (ha minden jól fog menniKép). Zsozso milyen hajasbabaKép! A hisztit ne mutatsd beKép, a lányaink között csak 6 nap van... Szerencsére Juci hamar abbahagyja, megbékül, vagy sikerülKép elterelnem a figyelmét. Meg nálam az jött be, látja rajtam, hogy hajthatatlan vagyok, hiába a hiszti, akkor is kezet kell mosni, be kell ülni kocsiba, stb., szóval ez hat.

JovikaKép
mi anno a Kaáliba (Szegeden, ahol egy épületben van a klinikával) akkor vittünk ajándékot, mikor hazaengedtek a babóval. A dokinak egy márkás bort vett a férjem, a többi kolleginának pedig egy ajándékkosarat állittatott össze, volt benne minden. Nagyon örültek, de főleg annak, hogy bevittük a babátKép. Idén tavasszal is voltunk náluk, akkor is örültek, hogy újra látják a kiscsajt.

ReditkeKép
harapás: próbálj meg pszichológussal beszélni, hogy Te hogyan reagálj a gyerek harapására, mert lehet, hogy ott a megoldás. Én - mondom ezt feltételes módban - mindig éreztetném vele, hogy fájdalmat okoz, és ez rossz. Bocsi, de nem igazán tudom, hogy Bálint mennyi idős, de valamilyen szinten azért biztos megértené-megérezné a dolog lényegét. Én jelzem a lánykámnak, ha - szándékosan - rugdos tisztába tevéskor pl., és megrúg vagy mérgében nagy ritkán rámlegyint, ilyenkor szinte rögtön jön oda és bújik, engesztel. De ezt gyereke válogatja...

CatKép
részvétem a fogfájás miattKép

AndiKép
a 3. próbálkozós hónapunk volt, a férjem kb. másfél hónapja szedte a MacátKép (az első lombikunk a sperma-gond miatt volt), én most ennek "köszönöm" a két csíkotKép

Na, elteszem magam holnapra, mert már késő van. Elnézést azoktól, akiknek külön nem írtam, de már leesik a fejemKép

Puszi,

Rita

Ui.: Dorisról mit tudtok? Sikerült lakást találnia a gyerkőcökkel? Jól vannak?
knérita

Sziasztok, csak egy gyors bejelentkezésKép

HumiKép
Nayon nagy gratula a kis tököshözKépMajd kérünk képeket

RitaKép
Imádom az ilyen tesztes képeket, mindig eszembejut, amikor először láttam ilyet, olyan jó érzés voltKép

A talira mi is próbálunk beugrani egy kicsit, remélem nem lesz semmi akadálya. Csenge nagyon édes, aludni is szeret, de azért egy emberes gyerkőc.Már 1300 gr-ot hízott a születés óta, úgyhogy beindult szerencsére a súlya is.

JoviKép
Mi akkor vittünk a Kaális dokinknak egy kis jelképes ajándékot, amikor sikerült a beavatkozás. Épp most beszéltem vele, hogy amikor egy kicsit nagyobb lesz a gyerkőc, akkor bemegyünk. Mivel a recepciónál rögtön elkezdték kérdezgetni a gyerkőc adatait, és jól el is beszélgettünk velük, ezért mi is fogunk valamit vinni a lányoknak. A dokinak is valami jelképeset. (előtte édességet, meg egy szép, díszes orvosi könyvet sikerült éppen szereznünk).

Bea

Bea
regibeus

JóregKép

Lányok, köszönöm az ötleteket, átadom a barátnőmnekKép

Tali: pecsenyezsíííírKépKép Azt ehetek...kenyér nélkülKép
Én mit vigyek? Jó lesz a kuszkusz? Vagy süssek vmit? Mondjuk előtte nem leszek itthon napokig, szombat este térek haza.

Zitus: tényleg szép méretes pocakod vanKép pont, mintha egy nagy görögdinnyét dugtak volna a pólód aláKép (nekem is hasonforma)

Jovi+Berci
27+6

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

JoviKép
Viszek neked a pecsenyezsírhoz abonettet, vagy hamlettet oké, hogy le ne maradj róla ?KépKépKép

BeaKép
Vannak új képek Csengéről ? Mindenképpen gyertek a talira, emrt szeretném a kiscsajt megfogni. Én ilyet még úgysem fogtam.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
A tiédKépA pasikat én vállalomKép
Jövő hét kedd környékén szeretnék menni abba a turiba, ami ott van nálatok.Délelőtt nyitva van, ugye?
Képet rakok majd fel, csak jelenleg a fényképezőn van még.

VirágKép
Keddhez mit szólnál egy turitúrára?

Bea

Bea
regibeus

BeaKép
Menjetek nyugodtan, ha kell szólok a lányoknak, hogy tegyenek el cuccot. Hányas kell most Csengének ? Én sajnos most nem tudok menni, mert a Kolpingban leszünk, pedig szívesen lementem volna.Kép De ha Virágot megfűzöd akkor is jól jársz, mert Õ is ismeri a lányokat. Sőt a lányok is megfogják Neked szívesen Csengét, amíg Te válogatsz. Tudom mert az én fiaim seggét is szokták cipelni.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Na, ezt a turit legközelebb én is kipróbálom! Ha elvisztekKép
Én ma voltam az Árpád úton. Ezerért olyan jó kismamifarmert vettem, hogy naKép Meg egy édi 62-es széldzsekitKép Remélem Béla-Berci nem növi ki tavaszigKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok!

Jöttem egy gyors bejelentkezés erejéig. Tegnap jöttünk haza a kórházból. Visszaolvasni még nem volt időm. Köszi mindenkinek a sok-sok gratulációt! Kép

Rólunk röviden:
A szüléstörténetet majd megírom, most csak annyit, hogy aránylag rövíd, de annál intenzívebb fájásokkal jött világra Marci.Reggeltől voltak rendszertelen fájásaim, du. 4-től rendszeres 7-8 percesek, este 3/4 9-kor mentünk be rendszeres 5 percesekkel és 2 óra múlva, 10.52-kor született meg Marci baba. Én egy kicsit repedtem, ezért varrtak szülés után. Tejcsi van és a picur egy kis zabagép. A nyelve nagyon le van nőve, ezért holnap megyünk a Tüzoltó u-ba, ahol "felvágják" neki (egy apró kis bemetszés, náluk még vérzés nélkül.) Muszáj, mert a cicim már jó sebes, annyira igyekszik szopizni, de így nem tud rendesen. Az első itthon töltött éjszakánk jól telt, éjjel 2-kor evett Marci, majd reggel 7-kor és aztán 10-ig újból szunya volt. Szóval egy szavam nem lehet.

Ami nagyon megnehezítette az elmúlt napokat az Krizsi betegsége. Összeszedett egy nagyon csúnya torokgyuszit, 40 C°-os lázzal, ami nem akart lemenni. Már kórházba akarta küldeni az ügyeletes doki. Szerencsére már "csak" hőemelkedése van, de tiszta kiütés még mindig az egész teste (az antibiotól vagy a vírustól, még nem tudjuk), és nagyon nyűgös. Mindezt tetézte az anyahiány. Hát mit mondjak.... jól ki van itthon mindenki.

Egy kép Marci babáról:
Kép
... és mégegy, már itthon Krizsiről és Marciról:
Kép

Puszi,
Humi
humi

Humi! Nagyon szépek!! gratulálok!!

Rita! Neked is, sejtettem én!! Mennyi ideig szedtétek a Macát? Tali feltétlen!!!! Hogyne!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Alena! Ez a 11. próbálkozós hónapunk. Kép Azt hittem könnyebb lesz, eddig nem is nagyon izgatott a dolog, de most már kezdek menni a mélypont felé, ahogy közeledik Péter 2. szülinapja.
Rita! Maca nekem is eszembe jutott, beszerzem, aztán hátha. Kép Bár nálam is vannak gondok, legalábbis a hőmérő ezt mutatja, ebben a ciklusban már eljárogatok dokihoz. Kép
Cat! Mit irjak magunkról? Péter szerencsére továbbra is nagyon nyugodt, jó gyerek. És ami a lényeg, egészséges. Kép Kopp-kopp-kopp. Remélem az idei őszi-téli időt is átvészeljük úgyanúgy betegség nélkül, mint tavaly, pedig mi a legnagyobb hóviharban is szánkózni jártunk. Kép Viszont nem beszél. Néha egy két szó, pl. hoppá, bumm... Minket nem idegesit, csak a sok kedves tanács... Ja, és nem is szobatiszta. Viszont könyvmániás. Azt hiszem ebben rám ütött. Legalább vmiben. És egy kis zabagép, de szerintem még a 11 kg-t sem értük el. Röviden ennyi.
Tali nem hiszem. Messze van, és az én gyerekem utálja a zajt, tömeget, hangoskodást. még egy nagyobb családi összejövetel is kudarcba tud fulladni.
Annak ellenére, hogy nem irok, szinte naponta olvaslak benneteket, és megcsodálom a képeket. Kép
Bogár! Kitartást! Néha kölcsönadhatnád a kisebbet. Kép Hisztis gyerek néha nekem is van. Kép Nagyon sokszor eszembe jutsz ám!!!

Képet megpróbálok. Csak már régen csináltam ilyent.
Legközelebb remélem már zebrával jelentkezem. Kép Igyekszem bizakodó lenni. Apa segít ebben. Kép Kép Kép
Jaj, Edi! Dorisról én is nagyon szeretnék hireket! Légyszi osszd meg velünk, ha lehet. Köszi! Kép

Kép

Szép jó éjszakát!

Andi
andi28

SziasztokKép

Andi: Pétered nagyon édesKép

Csajok, lenne pár kismamis kérdésem:
1. Akinek van (volt) fejvédő a babaágyban, az hogy van megcsinálva? én akarom megvarrni (már az anyag is megvan), csak nem tudom, hogy külön varrjak-e fejvédőt+a huzatot, vagy egybecsináljam?
2. Láttam az anyagboltban ún. darázsfészek, vagy vmi ilyesmi nevű anyagot. Úgy rémlik, fürdőlepedőt is csinálnak ilyen anyagból. Valóban így van? Mert akkor azt is varrokKép a normál tetra mellé.

Pusza:
Jovi
28(!)

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

HumiKép
Gyönyörű a kis Marci! Sajnálom Kriszó betegségét. Azért a talira remélem jöttök.

Andi28Kép
Nagyon jóképű fiúcska Péter, és ahogy olvasom a hozzászólásodból nagyon nyugis,kiegyensúlyozott kisfiú. Remélem hamar akad ennek a kisfiúnak egy hasonló kistesó is. Nekem olyan megérzésem van, hogy Õ is fiúcska lesz.KépKép Ne idegeskedj ezen, de azért egy hormontükröt jó lenne csinálni. Gyere gyakrabban, hiányzol a csapatból.

JoviKép
A mi fejvédőnk nem huzatos, hanem alapból tömött. Ha gondolod én kölcsönadom szívesen, mert az én rajkóim már nem viselik el, így csak áll a szekrényben. Mindjárt kettő is van belőle, nem kell sűrűn mosni.KépKép Fürdéshez a tetra fürdőlepedő a legjobb, nem érdemes mást varrni szerintem.

Gratula a 28-hoz, ez a szerencseszámom.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!16-án voltunk együtt a barátommal ma 23.-a van szerintetek kimutatja a teszt ha terhes vagyok?

Kép
breni

Cat: köszönöm, elfogadom az egyiketKép A kövi babához visszaadomKép De mindenképpen varrok egyet, mert úgy vettem anyagot, hogy paplanhuzat (na jó, takaróhuzat) és párnahuzat is lesz belőleKép És az infot is kösziKép

Breni: a várható mensi előtt fölösleges tesztelni. Egyébként meg védekezni kell, ha nem akartok gyereket!

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jovika!
És ki mondta hogy nem akarunk gyereket?

Kép
breni

Bogár!Kép
Áruld már el hogy van neked időd felújítani, parkettázni, pincét dzsuvázni???
Orsira azért írtam, hogy gyanúsan hallgat, mert mióta feldobtuk a tali ötletét, nem reagált semmit. Nem akar velünk talizni? Már a múltkor se jött.Kép

Edi
edi

Hahó!

Én vagyok, nem tűntem el és akarok talizni!KépKép
Csak kicsit tele vagyok a hétköznapjainkkal. Beni iskolás, Nátán óvodás... Nátán ovijával sok elfoglaltságom volt, a csoportszobába függönyt varrtam. Képzelhetitek így három gyerek mellett, amikor Nátánt reggel én viszem, délután én hozom, mennyi időm volt minderre.
De kész lett, szép lett.
Hanna rájött, hogy az emberek járnak, így már csak kétlábon közlekszik, nagyon édes, időnként olyan, mitn egy kicsi robot, ahogy dülöngél.Kép
És már van a csajszinak akarataKép, úgyhogy rendszeresen veszekednek Nátánnal!Kép
Párom még nem tud a taliról, remélem ő sem tervezett be akkorra semmit...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Csajaim horpasztanak, és remélem hagyják anyjukat még egy kicsit netezni. Ma ismét egyedül húzom a lóbőrt a gyerkőcökkel. Apájuk horgászni ment a hétvégére. Vasárnap pedig Zsozso keresztelője van.

AndiKép
Nagyon sokat nőtt PéterKép, de emlékeim szerint az arca cseppet sem változott. Ugyanolyan kedves, mint volt. Csak nem a ti kertetek? Gyönyörűek a növények, bárcsak már a mieink is ilyen nagyon lennének!
A kisebbet persze, hogy kölcsönkérnéd, hiszen egy angyalKép Eszter sem szobatiszta, még mindig próbálkozunk. Viszont néha már kibic, és eltitkol bizonyos „nagy” dolgokat.
Milyen gondokat mutat a hőmérő? Orvosolható? És tényleg hiányzol a csapatból.

JoviKép
Fejvédőt én varrtam. 3 külön részből. Normál 1 vagy 2 cm szivacs van benne, azon huzat, két oldalán pedig megkötő az ágyra. Eszternél azt raktam át a nagy ágyába.
Nekem is tetra fürdőlepedőim vannak. Nagyon okésak, miért akarsz varrni vmi másból?

HumiKép
Nagyon édesek a fiaid. Marci ilyen nagy vagy csak a kép csal és milyen szöszke.

CatKép
Kis boszorka azért az én esetemben nem jött be a megérzésedKép

BreniKép
Attól függ hány naposak a ciklusaid, és a 16-a melyik ciklusnapra esett. Nekem a 28 napos ciklusnál már a 26. napon kimutatta a teszt.

EdiKép
A választ passzolom. Talán hajt a vágy, meg a jobb lesz érzés… és tényleg jobb lett szerintemKép, úgyhogy nem volt elpazarolt idő. Pont most nézegettem a házról a régi fotókat, hát már egyik helyiség sem úgy néz ki, mint 2 évvel ezelőtt. Ötleteim mindig vannak. Ez a hobbim és már most tudom milyen lesz majd pár év múlva, ha megint átfestemKép
A pincét meg, ha látnád tényleg azt mondanád, hogy ráfér egy kis rend, mert most már mozdulni sem tudunk. Kb annyi cucc van lent, mint 60 év házasság utánKép

És tegnap fotóztam:
Kép
Kép
na asszem nagyon hiányzom a kisebbnek, vagy csak egy részemKép
pusz
Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

Sziasztok!

Nagy-nagy ritkán ide is jutok,azt hiszem nem nekem való ez a netezés két gyerek mellettKép
Ritának már csak a gratulációt irom, amikor olvastam, a mindjár-megjön érzést, akkor bátoritást irtam volna,mert ez egy tutti jele a terhességnek!!!

Taliért szokás szerint irigy vagyok, nekem ha az égiek is úgy akarják novemberben jön ki anyukám,májusig marad,és akkor együtt megyünk haza...

Cat, a te srácaig lassan egy évesek lesznek???Atyavilág, de gyorsan eltelt ez az egy év...Néznék róluk képeket, ha van valahol albumod...

Bogár,én nem láttam még soha élöben a csajszikat, de nagyon úgy tünik,hogy két tojás a két lány, nem? (csak a hajuk szine más, azt látom én is...)Én örülök, ha a napi rutinra van idöm,és meg birom csinálni, nemhogy lakást-felújitani, pincét pakolni...Na, neked kell még egy rakat gyerek, ennyi energiával...Kép

Edi,és aki még irta...Nyugi,nálunk is van hiszti és pelenka is, bár most pár napja közli velem ÁDám,hogy kaki, miután már ott van a pelusban...Jó indulaú ismerösünk már az 1. szülinapján szememrevetette,hogy miért nem szobatiszta, na gondolhatjátok most miket mondd...
NEkem a dokibácsink mondta,hogy hagyjam még ezen a nyáron, elég trauma volt ez a kistesó, ne fokozzam jobban a szobatisztasággal...
Apropó trauma, nem semmi mi volt itt nálunk az elmúlt 2 hónapban,Ádám olyan lett,mint akit kicseréltek...Hisztis, dacos (ez még lehet életkorral jár), és az éjszakáink borzalmasak lettek...Üvöltve ébredt, nem lehetett megnyugtani, utána már elaludni sem akart...
Lassan haladtunk csak, most már enyhült a helyzet, napközben is kezd a régi lenni, és legalább az elalvás megy újra szépen.
Még mindig ébred éjjel, akkor jön át hozzánk, elöször a kis kuckójában alszik, utána a következö ébredésnél mászik be közénk...Ez van, de legalább mindezt csendben teszi.

Dani óriási, 3 hónapos, és 7 kg, kb 64 cm...Rengeteget mosolyog, máris állandóan Ádámot keresi a szemével, ha meglátja hangosan kacag neki, zabbantani való. Forog hasról hátra, fog a kezével ha odatartunk valamit, szóval ügyesedik ö is...

Huh, jó sokat irtam, most éppen tvzés van, ezért volt idöm...Azért megyek gyorsan...

Barbi

Csoportkép, reggeli lustálkodás közben:
Kép
És egy közeli Dani pufóka-fókáról:
Kép

Kép
Kép
barbi

Bogar, Barbi nagyon edesek a kolkecekKép

az enyim meg 1 eves lett ma, hihetetlen hogy elrepult ez az egy evKép mintha meg most lett volna a nagy pocak, a szules....

orsoly
orsoly

sziasztok!

Jovi, Cat, Bogár! Köszönöm a dicséreteket. Kép Akkor kaptok még egyet, aztán eldugulok egy időre.
Bogár! Szerintem nem reped meg a tüszőm, hanem ciszta lesz belőle. Kép Ezt onnan gondolom, hogy a 12. napon voltam UH-n (más gondom volt, de megnézte a doki, ha már ott voltam, szép tüszőcském volt), folyamatosan mértem a hőmet a 20.napig, és csak emelkedett. Remélem ez csak egy ilyen eset volt, most megyek a 12. napon megint UH, meg tüszőrepi után is. És páromat is sikerült rábeszélnem egy vizsgálatra, bár hevesen tiltakozott. Kép gondolom tudja, hogy miért. Kép Viszont a jóhír, hogy tesóm babás, 11. hetet töltötte be. Kép Reméljük, hogy most már minden rendben lesz vele. Azért lesz hol babáznom. Kép
Zsófi tényleg nagyon hasonlít Eszterre. Kép Péter úgyanolyan kiegyensúlyozott, mint volt, s Te tudod, hogy mennyire nem birja a kicsit nagyobb hangot. (Eszter kis sikításaitól tavaly fél órát ordított, amikor Bogárék nálunk voltak. Kép )
Barbi! nagyon jók a képek.
Edi! Dorisékról hir?

Szép hétvégét mindenkinek!

Andi

Kép
andi28

HumiKép
Mégegyszer gratuálok ehhez a gyönyörű kisbabához!!!KépKépKép
Krizsinek gyors gyógyulást!!!!

BogárKép, AndiKép, BarbiKép
Gyönyörködöm itt a gyerkőcökbenKépKép, és közben szentimentális kismami módjára azon jár az eszem, hogy pár hónap múlva én is ilyen büszkén fogom mutatni Botim képeit!Kép

RitaKép
Mini-tali részemről is OK!!!!!KépKép
Szerintem találni fogsz klassz rucit abban a boltban!Kép

OrsolyKép
Nagyon boldog szülinapot Botinak!!!!KépKépKép

Mi szuperül vagyunk - nincs front, így pocikeményedés sincs egyáltalán, és Boti majd kiugrik a pocimból, annyit bulizik!KépKép

Puszi!
Zitus és BotiKép
27+1

Kép
Kép
zituska28

BarbiKép
Nagyon helyesek a pasik. Dani tiszta apja, egy az egyben. Nagyon édes! A mi albumjaink a babanetes albumban vannak, GeoDuo néven, és lehet csemegézni, mert már az 5. albumot nyitottam.KépKép Szülinapi képeket meg majd dobok fel ide.Kép Szuper, hogy megy ki Anyukád, rád fér egy kis pihenés.

Andi28Kép
Nagyon helyes ezen a képen is Péter.Kép Hol készült a kép ?

OrsolyKép
Botit isten éltesse sokáig 1. szülinapja alkalmából!!!! Képeket majd várunk ám a buliról.Kép

Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Andi! Orsi is imádja az ilyen házikót!

Lányok, csodaszépek a babák, de tényleg!!!

Orsoly! Boldog szülinapot Botinak!! Ilyenkor érzem hogy szalad az idö! Képet kérek az ünnepektröl az ajándékokkal!!

Zitus! Máris ilyen nagy a pocakod?? Nem semmi lesz a végén akkor

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Orsoly!

Boldog szülinapot Botondnak. Tényleg röpül az idő, még máig emlékszem a döbbenetre a "kis"fiad méretei láttán, először azt gondoltam, félreírtákKépKép.

Humi!

Neked is gratulálok!Kép

Rita!

Két csík!KépKép Visszaolvastam, Hannánál nekem is volt "meg fog jönni" érzésem, aztán mégsem jött meg...Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Koszonjuk szepen a gratulakat, megdoblak titeket par keppelKép

a "kicsi" ujszulottem...Kép

Kép

es ilyen mostKép

Kép

a tortavalKép

Kép

orsoly
orsoly

Sziasztok!

megint bekukucskáltam hozzátok kicsit.Kép

Rita: nagyon-nagyon gratula a teszted eredményéhez!!

Vivcsi egyre rosszabb..:D feláll mászik, pakol, és csak rosszalkodik...:D megyek is. puszi mindenkinek, meg a babáknak, és a pocaklakóknak is:DKép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

OrsolyKép

Atyaég, gondoltam, hogy Boti sokat nőtt, de azért ekkora változásra nem számítottam. Nagyon édes fiú!KépEz a "tortarombolás" és közben huncut kamerába nézés valahogy minden gyerkőc sajátjaKép

BogárKép
Zsófi gyönyörűKép
Hogy van Neked ennyi mindenre időd? Irigyellek!!Kép

CatKép
Amint hazajöttetek, csak szólj, és mehetünk újabb túrára!!
Virág mondta, hogy ő már volt Veled, gondolom megismerik. Szeretnék valami melegebb dolgot nézni a kis picurnak.

EdiKép
el is felejtettem megköszönni a jókívánságot! Majd a talin dumálunkKép

HumiKép
Nagyon édes ez a baba! Krizsi meg nő, mint a kenderKép

Mi jól vagyunk, Csenge sokat mosolyog, nagyon jó baba általában. Sokat eszik, és néha már nézelődik is, a csörgőket imádja. Mostanában legviccesebben az orrszívó porszívót viseli, még sosem sírt, amikor használtuk, meglepődve csücsörít és viseli a sorsát, sőt valamikor mosolyog is közben. Kíváncsi leszek 1 év múlva milyen tortúra lesz a használata.

Bea

Bea
regibeus

Edi Kép
Jajj Te! Persze, hogy megyünk. Múltkor valami családi program volt, már nem tudom mi, de azért nem tudtunk menni.
Úgy volt, hogy okt. 8tól mentünk volna a Kolpingba, de csak a tali miatt 10-ra toltuk el Kép Kép úgyhogy később megyünk.
Indulni a délelőtti alvás után tudunk, az azt jelenti, hogy 11-12 felé érünk hozzátok.
Szóval MEGYÜNK!!!!

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!Kép
Na valami ilyesmit vártam, mit holmi Kolping mikor Maglódra is lehet jönni.Kép Így már oké!KépKépKép

Edi
edi

BarbiKép
Örömmel hallom, hogy a világ másik felén is úgy működik a gyerek, mint errefelé, hisztizik, dacol, nem alszik, költözik és nem érdekli a bili.Kép Remélem májusban találkozunk végre.Kép

Edi
edi

Cat! Ez a kép a gyori Brendon előtt található babaházban készült. Kép Gyerköcöt alig lehetett onnan elhúzni. Kép
Bogár! A múltkor kimaradt, hogy az anyukámék kertje, és nem a mienk. Kép
Orsi! Hű, Kolpingért de irigykedem. Igaz a nyáron mi is nyaraltunk 2-szer egy kicsit, most pedig a sielést tervezzük Péterrel együtt, hátha a köv. baba is esetleg sielni szeretne már néhány naposan. Kép

Andi
andi28

Andi Kép
jó ez a sielés. Mi is tervezünk menni a fiúkkal valamikor jan.febr. környékén.

Fiúkkal még nem voltunk nyaralni, így én meg ezen izgilok már most Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Mamik és Kismamik!

Hú, látom prörg a topik, csak nekem van egyre kevesebb időm írniKép
Na meg ez a fránya suli is megkezdődött.
Minden babó gyönyörű, nálunk a nagylegény szépen nődögél, ma volt itt a védőnéni,mindent a legnagyobb rendben talált.
Puszilunk mindenkit, és dobok pár új képet JocirólKép
Hihetetlen, úgy szalad az idő, 1 hét múlva lesz 10 hósKépKép
Kép

Kép
Kép
kirriék

KépKép
KépKép
kirri

Kirri Kép
gyönyörű!!!!
ezek milyen rácsok?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia OrsiKép
Jocinak megnőtt a mozgásigénye, a régi járóka már nem volt elég.
Figyeltem a hirdetéseket karám-ügyben, de mindig póruljártam, mert elhappolták előlem.
Végül az egyik oldalon egy csaj meghirdette, másvki lecsapott rá, aztán neki mégsem kellettKép
Így szerencsénk volt, átvettük tőle.
hát, nem olyan klassz, mint a kika-s, de a manó így is imádjaKép

KépKép
KépKép
kirri

ja lanyok, megint hirdetnek egy kikas karamot a babaszoban, de nem olyan olcsoert, 20 ezer, egyvalaki erdeklodott eddig ra, ha valakit erdekel, megkeresemKép
orsoly

KirriKép
Nagyon huncut kölök lett Jocika, és továbbra is nagyon divatos.KépKép

Mi megjöttünk a Kolpingolásból. Lett egy pár ősz hajszálam a fiúktól, de azért jó volt. Úgy döntöttünk Zolival, hogy várunk még az ilyen "nyaralásokkal" pár évet, mert pihenésnek ezt nem nevezném, pedig a hely valóban gyerekbarát. Tegnap már úgy lefáradtunk tőlük, hogy elmentünk a helyi kocsmába, és bevágtunk 1-1 dl unikumot, amitől kellően lezsibbadtunk, és egész jól elviseltük a cirkuszukat.KépKép Azér az megnyugtató volt, hogy nem csak a mi kölkeink voltak égetnivalóak, így nem tűntünk ki a többi vásott közül.Kép Na megyek, mert szedik szét a kecót.

Cat

Cat
Kép
cateye

cat, te azt hitted pihenni mesz?Kép azt en perpillanat csak gyerek nelkul, vagy szitterrel tudom elkepzelni (szitter persze anyu pl, jovore mar meg is beszeltuk veluk, hogy egyutt megyunkKép)
orsoly

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?