Szép jó estét!
Lányok, tényleg
MINDENKINEK
köszönöm a gratulációkat, annyian
írtatok, hogy csak nézek ki a fejemből a meghatottságtól...
Képzeljétek, férjecském tegnap reggel, megtudván a teszt eredményét, megkérdezte: "azt nem mutatja, hogy fiú-e?"
Mondtam neki, ennek kiderüléséig még várni kell egy kicsit
Zituska
köszi a bolt-tippet, kb. 2 hét múlva akarok menni UH-ra, majd akkor szétnézek ott. Valami olyan ruha-kollekció kéne, ami ápol és eltakar, mert a melóhelyemen egyelőre nem akarom bejelenteni, csak akkor, amikor már látszani fog. Tényleg jó kis pocid van, mit melózol, hogy még bírod? Ha időre jön Boti, akkor szép karácsonyi ajándékotok lesz a fa alá, nem is kell semmit venni
A talira én is irígy vagyok... Majd szervezünk egy szegedi mini-talit Karmennel együtt, jó?
Karmen
mit szólsz a talihoz? Nagyon szurkolok nektek, hogy mielőbb összejöjjön a 2. babó
Bogár
nem irígyellek, a két kicsi mellett nem lehet könnyű. Azt hiszem, én is felköthetem majd a gatyát (ha minden jól fog menni
). Zsozso milyen hajasbaba
! A hisztit ne mutatsd be
, a lányaink között csak 6 nap van... Szerencsére Juci hamar abbahagyja, megbékül, vagy sikerül
elterelnem a figyelmét. Meg nálam az jött be, látja rajtam, hogy hajthatatlan vagyok, hiába a hiszti, akkor is kezet kell mosni, be kell ülni kocsiba, stb., szóval ez hat.
Jovika
mi anno a Kaáliba (Szegeden, ahol egy épületben van a klinikával) akkor vittünk ajándékot, mikor hazaengedtek a babóval. A dokinak egy márkás bort vett a férjem, a többi kolleginának pedig egy ajándékkosarat állittatott össze, volt benne minden. Nagyon örültek, de főleg annak, hogy bevittük a babát
. Idén tavasszal is voltunk náluk, akkor is örültek, hogy újra látják a kiscsajt.
Reditke
harapás: próbálj meg pszichológussal beszélni, hogy Te hogyan reagálj a gyerek harapására, mert lehet, hogy ott a megoldás. Én - mondom ezt feltételes módban - mindig éreztetném vele, hogy fájdalmat okoz, és ez rossz. Bocsi, de nem igazán tudom, hogy Bálint mennyi idős, de valamilyen szinten azért biztos megértené-megérezné a dolog lényegét. Én jelzem a lánykámnak, ha - szándékosan - rugdos tisztába tevéskor pl., és megrúg vagy mérgében nagy ritkán rámlegyint, ilyenkor szinte rögtön jön oda és bújik, engesztel. De ezt gyereke válogatja...
Cat
részvétem a fogfájás miatt
Andi
a 3. próbálkozós hónapunk volt, a férjem kb. másfél hónapja szedte a Macát
(az első lombikunk a sperma-gond miatt volt), én most ennek "köszönöm" a két csíkot
Na, elteszem magam holnapra, mert már késő van. Elnézést azoktól, akiknek külön nem írtam, de már leesik a fejem
Puszi,
Rita
Ui.: Dorisról mit tudtok? Sikerült lakást találnia a gyerkőcökkel? Jól vannak?