Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

kati, csatlakozom Bogihoz! Szép nagy a pocid, nagyon jól nézel ki! A bútor is nagyon szép!

Csillag, te is, a kilátást pedig fantasztikus! A szeméremcsontom nekem már vagy 2 hete fáj, hol jobban, hol kevésbé. Hát, nem kellemes... :roll:
Valamennyire már nekem is feljebb van a gyomrom, egyszerre nem tudok sokat enni, bár ez nem is baj! Hogy lehet ilyen keveset hízni?

Zsuzsi, szuper a cukrod, de jó! Az aceton is el fog tűnni, Zsófi miatt pedig ne aggódj, elveszi ő, amire szüksége van!

Bogárka drága, dehogy vetünk meg! Frankó, belevaló nő vagy, mi így szeretünk! :D

Pedi, hogy vagy?

Találtam vatera-n egy babakocsit, szerelem volt első látásra, de nem tudom megvenni, mit csinálnék a másikkal, az a típus úgy látom, nem kell senkinek. Kicsit szomorú vagyok... :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

beze: milyen, amit kinéztél? milyen a tiéd? valami bizományiban nem próbálkozol eladni, hátha!!!!

bogi: most megyek sima uh-ra, akkor leszek majdnem 16 hetes. aztán két héttel rá lesz a genetikai, amikor 18 hetes leszek. és úgy gondoltam, h 20 hetesen elmegyünk 4Dre.

Kép

Kép
@ka(ti)

Beze, ne legy szomoru!! Nem tudod a regit beadni valami hasznalt cuccosba? Talan akadna ra vevo es akkor Tied lenne az uj szerelem! Milyen kocsi egyebkent?? Had` nezzem meg!!!!???
Koszi, a szep szavakat. Azt hittem majd jon itt mindenki az eskuvo igy meg ugy dologgal. Jajj, de jo, hogy nem! :D :D :D :D :D
Nekem is kene a gyomrom ala valami, hogy ne faljak allandoan! hihi
Vendég

Kati, jo sok uhud lesz! :wink: Talalkozhatsz Bogyoval boven!! Kivancsi vagyok megerositik e a lanyt! De izgi!!!:)
Vendég

Kati, nagyon csinos vagy és igen, jól mondják a csajok, látszik, hogy boldog vagy!!!!!!!!!!!!!!!!

Bogárka, miért nem vagy a topon a suliban? Nincs kedved hozzá vagy egyszerűen csak elfáradtál egy kicsit?

Beze, ezt a hízás dolgot nem tudom, hogy hogy csinálom... pedig MINDEN NAP eszem édességet... :oops: :oops: :oops:
Úgy látszik, Gergő mindent befal amit leküldök neki. Terhesség előtt és után azért nem ugyanígy működik (működött) a testem. Akkor azért csak módjával bűnöztem, mert rögtön volt látszata.

Egyébként ha hiszitek, ha nem, totál új nacikat kellett vennem azután, hogy megszültem Bencét. Pedig nem maradt rajtam plusz kiló. Egyszerűen megváltozott a terhességtől a csípőm formája. Ezt csak azért írom le (kedves első babások :) ), hogy nem elkeseredni, ha Nálatok is így lesz! Ez nem azt jelenti, hogy meghíztatok! :wink:

Nálunk megint esik az eső. szegény Bence már 4. napja punnyad bent a lakásban... így ma sem tudunk kimenni... :?

Kép

Kép
csillagvirág14

szia csillag!
nálunk egészen szép idő van, hozd ide bencét. jó nagy kertünk is van.
köszi az infot a nadrágokról. egyik nap pont arra gondoltam, hogy hipp-hopp szülök és majd vissza veszem a nacijaimat. de lehet, h nem???

nem is írtam nektek, h hétfőn voltam a belgyógyászati vizsgálaton. már pont jó, h mentem, mert jó ideje prüszköltem, folyt az orrom, de hétvégén már a torkom is fájni kezdett, de furin csak reggel és este.
mondom is a dokinőmnek, amikor kérdezi, h van-e panaszom, h igen. megnézi a torkomat, de semmi pirosságot nem látott rajta.(szerncsére) :shock:
addig-addig beszélgettünk, mire elmondtam, h csak bizonyos napszakokban fáj. erre a dokim rögtön rávágta, h tutira a gyomorsav marja ki éjszaka. próbáljak meg még egy párnát a fejem alá tenni, h fent legyen a fejem és ne tudjon visszajönni a gyomorsav. meg szedhetem a reni antacidumot. mondtam, h nem szívesen szedek semmit, inkább figyelek a délutáni kajálásra.
és tényleg, azóta sokkal jobb, nem ébredek torokfájásra.
de sajnos a tüsszögés és orrfolyás az van, de az allergia.

bocsi, ha hosszú voltam.

Kép

Kép
@ka(ti)

Viragom! Tok jo Neked, hogy lazizhatsz es ehetsz edesseget. Mondjuk itt minden kismami NB I-es alakkal rendelkezik. Nemaaaa`, en nem akarok szelesebb csiiiiipoooot!! Jol is neznek ki! Torpe no es szeles csipooo, neeeeeeeeeeeeeeeee.......!!!! Jajjjajjjjajjj remelem nem tagul ki nagyon. Es nem is fog visszahuzodni????? Tuti???? Valamennyit biztosan majd szelesedik nekem is bar nem keeene neki! :shock: :shock:

Kati, na, maris le lett tesztelve az a vedono!! Ugy latszik Vele is jol jarsz! :wink: Orulok, hogy jobban vagy es hasznal a tanacsa.

Itt jo ido van csajok! Ma is 22 fok! Zsiiiir!! Kuldjek egy kis meleget?? Bar este es reggel hiiiives van, befagy a hatso meg reggel 9kor mikor csoszogok a suliba oregesen, osszefagyva!:) hihi
Vendég

bogár: a védőnőnk egy idióta!!!! bocsánat, de tényleg. ez a háziorvosom volt, aki megcsinálta a kötelező belgyógyászati vizsgálatot.
a védőnőnk eddig mindig csak azon lovagolt, h majd kijön szétnézni, h jó helyre kerül-e a baba. szerintem csak a házat akarja megnézni. 8)

Kép

Kép
@ka(ti)

Lányok szívesen szorítok helyet Nektek a bőröndömben!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux

Kati nagyon szép pocakod van!! Csak úgy ragyogsz a boldogságtól! :)

Kép
Kép

Moncsi
monalux

mona: édes vagy! én is élnék a lehetőséggel! micsoda csajos buli lenne!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)

Jelentem, én már nem férek bele egy bőröndbe, de egy hajókofferba talán :D

kovacszsuzsi

Kati, ja, tenyleg belgyogyit irtal en nemtom miert elt ugy bennem, hogy vedonot olvastam. :lol: :shock: bocsi. A noci meg had`menjen haztuznezni! Mondjad neki vigyen am jo sok piat, meg cigit, ha lehet akkor zooodet mert minden nap jol beteptek apaval, a gyerek miatt meg ne aggodjon mert mar hozzaszokott a fuhoz, alig varja, hogy itt kint is letudozze es jokat porogjetek igy harmasban! Hihetetlen, hogy mennyi kivancsi ember van! Es meg ez a tanult reteg, erted! Vedoooonooooo!! De kivancsibb, mint a babos kendos Mari neni bivalybasznadon! Menjen es nezzen jol korbe, mutass meg neki minden sarkot oszt usse meg a sarga irigyseg!! hehe:)

Mona, csomagolj! Csomagolj!!:) Legyen jo idotok! Dolgozol meg holnap is? Vagy holnap mar mentek, vagy mi van? Milyen nap van es hanyadika, de tenyleg nem tudom, na, meg kell neznem!
Vendég

Zsuzsi amig humorodnal vagy addig nincsen nagy baj! :) :wink:
Vendég

bogi: nagyot röhögtem! párocskám most ért haza és olvastam neki is. ő is jót röhögött!!!!

én arra gondoltam, h még nem pakolok ki addigra teljesen. a baba szobája úgy is tele van még dobozokkal. megvesszük a bútort, majd hagyok egy üres papírdobozt, amibe terítek egy pokrócot és megkérdezem, h mit szól a kiságyunkhoz!!! :lol: jó lesz-e neki. szerinte mikorra fogja kinőni azt????

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati, hihihi, ez jo otlet!!:) Te meg legyel jo koszos, vegyel az kezedbe egy ures boros uveget amit tolts meg vizzel es amig bemutatod Bogyo agyat, huzzzddd meg parszor azt a "bort"! Uradnak meg mondd meg, orditozzon ma` egy kicsit, hogy assszony hol a sorom???!!!! Ma` megint csak magadnak vetted meg a Durbincs Sogort??! Latom mar iszod! hihi A vedono biztosan leugrana az erkelyrol kinjaban! Tobbet lehet nem menne feletek!:):)
Vendég

Sziasztok! :D

Mi a pálya erre?Hogy vagytok?remélem mindenkivel minden oké♥termeltetek ám,nem győzök visszaolvasni :shock:

Kati:szép poci,sokat nőtt :wink:

Ma voltam a 12hetes ultrahangon és vérvételen!Kicsi babám 47mm volt hétfőn,most 52mm :D aztmondták minden rendben :wink:
Az uh még gyorsan ment,mert volt időpontom,na de a vérvétel?áhh azthittem sosem szabadulok meg,több mint 2órát ott dekkoltam :shock:
Hú ott volt egy csaj,mindig ha ránéztem elkapott a hányinger, próbáltam másfelé nézelődni,de maga a tudat hogy ottvan már attól is rosszul voltam :roll:
Nemtudom ez mitől lehetett,de rossz volt!Szegény ha tudta volna,mivan :lol: :lol: :lol:
Na akkor mellém ült egy büdös pasi,na mondom ilyen nincs :shock: Áhh ez a vég,rögtön hányok... :shock: de szerencsére elment mellőlem...

Szebbnél szebb és nagyobbnál nagyobb pocikat láttam,na az jó volt :D ott ültem az nst mellett,és kihallatszott a babák szívdobogása,olyan jó volt :)
Legközelebb viszek magammal hideg élelmet,mert már a végén szédültem is az éhségtől,pedig ettem mielőtt elindultam! Akkor meg arra gondoltam,jól megcsapolják a véremet én tuti összeesek :roll:
Na a lényeg,hősiesen túléltem :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Meg egyből értesítené a gyámügyet, hogy kééérem, dehát ez alkalmatlan kööörnyezet :D :D

kovacszsuzsi

Mia: Ez durva...tök sokat kellett várnod. A csaj büdi volt?

Kati: Nem is mondtam, milyen céép nagy a pocikád! Cuki vagy!

kovacszsuzsi

A csaj nem,csak nemtudom idegesített :roll: :oops:
Vendég

Ja, aztan meg menne a gyamugy!:):)Es mit latna! Szep, nyugodt, csaladi, otthonos kornyezet, ket intelligens szulo jeloltel! Na, asszem a vedono ala tennek is az utilaput! hihi Kati, lenne uj vedonod! Szerintem gondold meg!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kati jó nagyot nőtt a pocakod:))

Beze én megvenném a másikat meg majd megveszik.....vidd lejebb az árát vagy adj hozzá valamit ajándékba....én is ezt tettem...el is vitték:))))

[/url]

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, Te egy uzletasszony vagy! Egy palyat tevesztett uzletasszony ket gyerekkel!!:):)
Vendég

Bogi köszi......nem vagyok üzletasszony csak volt már pár babakocsim-:)))))most van a 7. a két gyerek alatt :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

kati

csini poci :) én nem tudom,velünk normális volt a pasi,nem volt velem gondom.bár én marhára pofátlan vagyok és nem hagyom h lerázzon és megdolgoztatom őket :D :D mikor mi vettük a butorokat akkor is már minden bajuk volt mert segiteni kellett,jaj fáj a derekam,a hátam stb stb,ó mondom,ha nem lennék terhes simán kivinném magam a cuccot,2 ilyen kis nyámnyila pasat,durva....

KépKép
bettike83

Bogárka én még szombaton is dolgozok 11-ig, vasárnap hajnalban indulunk valamikor!

Remélem igazatok lesz az idővel kapcsolatban!

Kép
Kép

Moncsi
monalux

Kati, ezt a védőnői kimászkálást és terepszemlét én is utáltam. Nálunk szerencsére csak nem sokkal Bence születése előtt jött ki. Mondjuk előtte sok értelme nem lett volna, mert a 7. hónapban voltam, amikor megkaptuk az építési engedélyt és indulhatott a házbővítés. :lol: Ebben a legizgibb rész az volt, amikor a régi kicsi csigalépcsőnket szétszedték és 2 hétig LÉTRÁN :shock: mentem fel a hálószobába. Szegény Uram nagyon féltett az éjszakai pisijáratoknál.
Egyébként elkészült minden kb 3 héttel szülés előtt, na ekkor jött ki a védőnő. Nem akart körülnézni, de én azért megmutattam neki mindent. Bence szobája nem volt még szépen berendezve, mert nem akartam szülés előtt megcsinálni... az Uramra bíztam a dolgot, aki szépen mindent megcsinált mire hazajöhettünk a kórházból. :D

Mia, gratulálok a jó uh eredményhez! A vérvételes várakozást sajnálom... ez tényleg nagyon durva... Nálatok nincs külön rendelés a kismamáknak?

Bogárka, KÉREK SZÉPEN JÓ IDŐT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Itt ma sem volt 15-16 foknál több... ez azért elég éles váltás volt a múlt héthez képest... brrrrrrrrrrrrr.......

Nita, 7 babakocsi??????? :shock: te aztán tényleg mániákus vagy!!!!!!!!!!! :D :D :D (mondom ezt én... Bencének is 3 kocsija van (volt)... amiből egyet most lecseréltem Gergőnek... szóval eddig 4-nél tartok... :oops: )

Kép

Kép
csillagvirág14

Virág igen ez már mánia....de olyan babakocsim nem volt amire fáj a fogam mert nagyon drága......de már nem is lesz:(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, és melyik az az álomkocsi???? elárulod?

Kép

Kép
csillagvirág14

ezek a tipusok nagyon tetszenek:))))))))))

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita, ez nagyon jól néz ki! Nekem is az ilyenek tetszenek, de általában baromi drágák...

Kép

Kép
csillagvirág14

Kati: nagyon csini kisami vagy :) tényleg látszik rajtad hogy jól érzed magatokat a bőrődben :):)

Csillag az jó hogy már jobb a torkod:) allergia meg mondjon le én is sznevdek tőle :(:)

csajok én ugyan nem vagyok kis db de még befénék én is abba a csajos bulis bőröndbe ? :):):):):)

az a baj,hogy ezt nem avédőnők találják ki hanem kötelező lenne nekik tanulmányozni hogy hová kerül az a gyerek. nálunk volt bár nagyon rendes védőnénink van :) az oviból is kellett volna jönniük de még nem voltak :) már ne is jöjjenek :)
amúgy nekem a gyerek mikor tapasszal a fején ment oviba én is azt gondoltam hogy na most majd hívják a gyámügyet hogy ütöm verem a gyereket :):) de itt nálunk nagyon rendes óvónénik vannak :) tudják milyen kis csetlő botló mostanában a gyerekem.annyira figyelmetlen mostanában.ezer felé néz csak arra nem amire kellene aztán ott a guga a fején vagy a plezur a térdén stb.

Mia: sajnálom a dokinál hogy sokat kellett várnod :(

nika70
Salgótarján

tegnap néztem és oktober 3.-án lesz kecskeméten bababörze,én azt hiszem elmegyek,mia te nem mész?
te jó ég,akkor már 26 hetes leszek :shock: :D

KépKép
bettike83

Jó reggelt! :D

Nita: Állati jó ez a kocsi! Mi a márkája? Nem tom elolvasni :oops:

Képzeljétek, tegnap felhívott a dokim, hogy tök jó az eredményem, nem kell semmit csinálni, az aceton miatt többet kell inni, ennyi. A fehérjét szóba sem hozta (mert csak nyomokban volt)... Annyira örültem.
A diabetológussal is beszéltem, aki azt mondta, hogy nagyon jó a terhelés, szuper, az aceton miatt igyak többet és emeljem meg a szénhidrátot 20 grammal. Csajok, habzsi-dőzsi van :D

Zsófi annyit mocorog, hogy nem hagy élni... Asszem Csillag, megkérjük Gergő kezét, hogy együtt mocorogjanak (ugye ő sem hagyott téged..?)

15-én reggel 10-re megyek a kórházba :( De valahogy nem vagyok olyan nagyon kibukva már, mert tudom, hogy Pankának nagyon jó lesz. Nem tudom, hogy meséltem-e, de anyukám óvónő a II. kerületben, oda fog járni Panka oviba, amíg én bent leszek. Kiscsoportba kerül (nem anyuhoz), és tulipán lesz a jele. Úúúúgy örülök! Én is abba az oviba jártam :D

kovacszsuzsi

Sziasztok!

Betti:de lehet elnézek majd,akkor én hány hetes is leszek? 15 :shock: :lol: Szupi :D Azon a héten fogok menni dokihoz,és akkor tuti lesz majd a baba neme is(remélem)! Te a vérvételekkel mennyi idő alatt végeztél?

Nita:tök jó kocsi,tetszenek az ilyesmik nekem is :wink:
Zsuzsi: az jó hogy Panka is abba az oviba fog járni,szupi :wink:

Virág:itt csak kismamák szoktak lenni vérvételen,szóval még így is nagyon lassú... :roll:

Hozzánk szerdán jön a védőnő,én sem szeretem hogy kijárkál,kaptam ilyen tervet is vagy mit és terhesség alatt 4szer jön,szülés után nemtudom... :roll:
Anno Tominál is mindig kijárkált a védőnő,sokszor úgy állított be hogy fel sem hívott,hogy jön! :shock:
Ez a védőnő beírta az időpontot,dátumot hogy mikor jön,legalább tudom mikor számítsak rá :wink: remélem végig így lesz majd :wink:
Vendég

Virág igen.ez pl 80.000ft:(((((( :cry: :cry: :cry: :cry:
Zsuzsi ez CHIPPOLINO....supi kis kocsi....:)))....csak az ára....
örülök a jó hírnek!!!!!!!!!!!!!
hozzánk is állandóan jönni akar a védőnő..mindíg telefonál hogy itthon vagyok e.....szépen lerázom vagy fel se veszem.havonta rendesen viszem a gyereket..hízik meg minden......akkor hagyjon békén.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok!

betti: tök szupi, h írtad a bababörzét. én tutira megyek. hol lesz? a pestit néztem, de aznap lesz egy házavató buli a barátokkal! a fiúk nagyon készülnek! szerintem jó lesz. kb. 25en leszünk. :roll:

nita: ez szupi ez a kocsi. amit én választottam az is hasonló.
az is a boltokban 100000 körül van, de neten már láttam 75000ért is. kicsit mocsok leszek, mert kiválasztok egy boltot, ott kipróbálom, bepróbálom a kocsimba, majd megrendelem a netről. 25000 az nekem is 25000. :?

zsuzsi!!! hajrá inni fel!!!!! igyál, igyál, igyál!!!! használd ki, h most ezt kell tenned! szupi, h zsófi sokat mocorog.

nem is meséltem, h végre megállapodtunk a fiú névben is. hátha kinő a kukac 14-ére.
a nevünk a Mátyás. de nekem, ami nagyon tettszik az a Matyi. a Mátyás, az a komolyabb verzió, ha például doktor, vagy mérnök lenne... :D

Kép

Kép
@ka(ti)

főzés lányok?

nekem maradt tegnapról sajtos, tejfölös tepsiskrumpli, meg az anyósom székelykáposztát csinál, így nem kell főznöm.

viszont takarítok ezerrel. jönnek holnap a tesómék egy nyárbúcsúztató nyársalásra és itt is alszanak, ezért a harmadik szobánkat tettem rendbe. vettem reggel függönyt meg szőnyeget. már kész a pakolás, takarítás, még meg kell takarítanom az ablakot és délután a párom felfúrja, felrakja a függönyöket.

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati jó neked hogy vehetsz hasonlót....én párom nem ad ki babkocsira ennyit........

főzés:nálunk még van töltött paprika...délután meg megyünk el ..lovagolni este szalonnát sütünk és holnap egész nap lovagolunk......HA NEM ESIK!!!!!!! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita: de jó is a lovaglás!!!! gyerekek is fognak? mi holnap sütnénk szalonnát, de már kezdenek lebeszélni róla, h elég hideg lesz, inkább főzzek valamit.
szerencsére a párom meggyőzhető babakocsi ügyben. igazából rám bízza, de én már spórolgatok rá, így nem szól bele. mindig azt mondja, ha van rá pénzünk, akkor felőle lehet, csak egy bizonyos tartalék mindig legyen meg, ha neki nem lenne munkája. igazából én kezelem a kasszát, igaz, mindent megbeszélünk.

lányok, annyira fáj egyszer-egyszer a hasam oldalt a csípőcsontom fölött. nem tudom mitől lehet. most lefekszek megnézek egy filmet, remélem elmúlik.

Kép

Kép
@ka(ti)

Nita, 80.000 Ft-ot én sem adhattam ki babakocsira... de azért az vigasztal, hogy amit most vettem 25.000-ért használtan, az a boltban jelenleg 100.000 Ft. :D :D :D
De jó kis programod lesz a hétvégén! Most aztán tényleg ne essen az eső, mert akkor irgum-burgum odamegyek és és és....

Kati, nem vagy mocsok azzal, hogy kipróbálod a babakocsit meg bepróbálod a kocsidba! Én is ezt tenném... :twisted: :twisted: :twisted:
Majd csinálj pár fényképet az új szobátokról, szívesen megnézném.

Zsuzsi, úúúúúúúúúúúgy örülök, hogy nyugodtabb vagy! Panka mostantól rendes ovisnak számít vagy csak arra az időre mehet, amíg Te kórházban leszel?

Betti, Te nem mutatsz nekünk pocakfotót?

Mia, sajnálom, hogy ilyen lassan megy a kismamás vérvétel... csak azért kérdeztem, hogy van-e külön rendelés Nálatok, mert írtad, hogy egy büdös pasas ült le melléd. Ebből azt hittem, hogy mindenkitől egy helyen vesznek vért, de most már rájöttem, hogy biztos valakit kísért az a fazon.

Nika, én most úgy izgulok érted! Pont ilyenkor szokott kopogtatni a gólya, amikor ennyire esélytelennek érzed!

Bababörze nálunk is lesz szept. 19-én, valószínűleg ki is megyek majd. Bencének is vettem ott jó dolgokat amikor még kisebb volt. Hátha Gergőnek is meglátok pár cuccot.
Kati, új babakocsikat is szoktak árulni, lényegesen olcsóbban a bolti árnál...

A védődnő hozzánk szerencsére a mostani terhességem alatt még nem jött ki. Bencére se sokszor volt kíváncsi... mondjuk ez köszönhető annak, hogy ha rossz az idő, akkor nem mer feljönni a hegyre kocsival :twisted: :twisted: :twisted: Én viszont egyáltalán nem bánom, hogy nem jön. Azt úgy is utálom, amikor bejelentés nélkül állít be. :evil:

Kép

Kép
csillagvirág14

Csajok!! Waaaaaa!!!

Kati, milyen kocsid lesz? 75ert??? Remelem orzo,-vedo szolgalat is van benne ennyi penzert!:) Vagy magatol gurul vagy mi?! :wink: Vitszelek!
A Matyas az az en nevem is! Nekem ez tetszik de uramnak a Samu, mondjuk ez nekem is.hihi Tesom, Laci, de mi Matyinak hivjuk!:) Igy elunk mi, a Zuram, Tesom es En! Elvagyunk! Es hallgat is a Matyira!:) Szoval klassz nevetek lesz!:):) Nekem teszik!!!:)

Zsuzsi, igyal sokat! De azert ki ne durranj!! Orulok ha fogytal es ez Neked jo.:) Kuldjed mar at nekem is ezt a dietat leccike!! Kitartasok tomkelege szalljon Read, Feled, kuldom boszen!

Mia, hogy vagy mostansag? Az irasodbol itelve, jo a kedved.:):)

Nita, jo ez a kocsi! Nekem is tetszik! Jo lovaglast! Nekem csak az ugralo kotel jut! grrrrr.....

Kepzeljetek mi tortent! Lehet hulyenek neztek de...az a tortenes van itten mifelenk, hogy megerkezett Hozzank egy leszuletni akaro kicsi lelek, aki lany! Igen, igen! Itt van!! 1-2 hete jott. Onnan tudom, hogy a kinezes no akinel jartam otthon nagyon nagy "haverom":) lett es O tud angyalokkal kommunikalni es stb. Es irtam neki, hogy van itt valaki, erzem, de nem szellem mert mas de erzem nem vagyok egyedul. Es irta, hogy igen, 1 lelek van Nalunk, aki lany lelek. Ugyhogy ha nem akarunk meg babat akkor most mar vedekezzunk. Azt is irta, hogy fiukent is leszulethet de lanyos lelku lesz. Na, ne! Homo fiu nem kell!! Legyen csak akkor nyugodtan lany!:) :D Mit szoltok???! :lol:
Vendég

Bogárka, jöjjön csak az a leányzó! :lol: :lol: :lol: itt a topikban úgyis sorban állnak a kis pöcsösök!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Kati, a Matyi név nekem is tetszik. :D Nálunk is végleges most már, hogy Gergelyként fogjuk anyakönyveztetni a babát (hátha kell majd neki a komolyabb név), de szólítani Gergőnek fogjuk.

Kép

Kép
csillagvirág14

Bogi, még a végén bejön ez a novemberi (vagy inkább októberi :lol: ) zebrásodás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14

Viragom, lehet, hogy jon az a csik! :wink: Ha mar itt ez a gyerek, biztosan les, mikor tud koltozni ide be!:)
Gergely is szep szerintem. Az olyan komoly es szep. Nem is sok embert hivnak Gergelynek, ez kulon jo! En azert szeretem a nevem mert tolonganak sem oviban, sem iskolaban belolem sokan!:)
Vendég

Bogárka, most sok Gergő születik, de általában így is anyakönyvezik őket. lehet, hogy konzervatívabb vagyok, de nekem tetszik a Gergely név is.
Az én nevem meg.. hát... "tömegcikk" volt akkor, amikor születtem. Az osztályban, oviban, táborokban mindig volt pár darab belőlünk... Most mondjuk már ritkán adják a szülők, pedig szerintem szép. (Ha lányom lett volna, második névként megkapta volna...)

A ciklusodban hol tartasz most? Még az is lehet, hogy szeptemberben hozod azt a csíkot?

Kép

Kép
csillagvirág14

Bogárka:ez nagyon jó,egy kicsi lány!!! :D :D :D Mikorra is nemvárod mensit??hú de izgi :D
Igen jólvagyok köszike,bár még a hányások nemakarnak elhagyni :roll:
Vendég

Virag, Mia, koszi csajok. A nagy erdeklodesre valo tekintettel:):):):)megirom Nektek, hogy meg jooo sokara varom, most multam el 1 hete. Szoval meg csak leskel a gyerek, mikor johet! hiihi A kis huncut biztosan megtalalja a kiskaput!:):)

Virag, a Gergely szep szerintem. Az olyan jopasis nev. Biztosan jokepu srac lesz!:) Meglatod!:) Ha en mondom, elhiheted! :D :lol: :lol:

Mia, Neked meg a hanyinger ma` tellleg monnyon le! Sosem akar elmulni??? A vedonod Neked is legfokepp haznezobe ment:), mint Katinal is, tuti!:):) Osszekototte a kotelezot a kivancsival!
Vendég

Maaa` megeeeent laptetuuuu!! Ezma` jelent valamit! ni!
Vendég

sziasztok!

csillag: az öcsém gergely, aki nagyon büszke, és helyes pasi. és mi is csak gergőzzük!!!
jó választás!

bogár: ezt a laptetőőőt tartsd meg, zsuzsi úgy tűnik picikét jobban van.

mia: örülök, h jól vagy és szetem nemsokára elmúlik az a fránya hányinger.

mindjárt pakolgatok fel képeket, most csináltam még a lakás pár helyiségéről.

Kép

Kép
@ka(ti)

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?