Nita, 80.000 Ft-ot én sem adhattam ki babakocsira... de azért az vigasztal, hogy amit most vettem 25.000-ért használtan, az a boltban jelenleg 100.000 Ft.
De jó kis programod lesz a hétvégén! Most aztán tényleg ne essen az eső, mert akkor irgum-burgum odamegyek és és és....
Kati, nem vagy mocsok azzal, hogy kipróbálod a babakocsit meg bepróbálod a kocsidba! Én is ezt tenném...
Majd csinálj pár fényképet az új szobátokról, szívesen megnézném.
Zsuzsi, úúúúúúúúúúúgy örülök, hogy nyugodtabb vagy! Panka mostantól rendes ovisnak számít vagy csak arra az időre mehet, amíg Te kórházban leszel?
Betti, Te nem mutatsz nekünk pocakfotót?
Mia, sajnálom, hogy ilyen lassan megy a kismamás vérvétel... csak azért kérdeztem, hogy van-e külön rendelés Nálatok, mert írtad, hogy egy büdös pasas ült le melléd. Ebből azt hittem, hogy mindenkitől egy helyen vesznek vért, de most már rájöttem, hogy biztos valakit kísért az a fazon.
Nika, én most úgy izgulok érted! Pont ilyenkor szokott kopogtatni a gólya, amikor ennyire esélytelennek érzed!
Bababörze nálunk is lesz szept. 19-én, valószínűleg ki is megyek majd. Bencének is vettem ott jó dolgokat amikor még kisebb volt. Hátha Gergőnek is meglátok pár cuccot.
Kati, új babakocsikat is szoktak árulni, lényegesen olcsóbban a bolti árnál...
A védődnő hozzánk szerencsére a mostani terhességem alatt még nem jött ki. Bencére se sokszor volt kíváncsi... mondjuk ez köszönhető annak, hogy ha rossz az idő, akkor nem mer feljönni a hegyre kocsival
Én viszont egyáltalán nem bánom, hogy nem jön. Azt úgy is utálom, amikor bejelentés nélkül állít be.