Új privát üzeneted érkezett!

Vanili!
Én voltam ma egyedül a szobába,néztem a kinti történéseket :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Kép
cukigabi
Budapest

Én is minyá benzek a chatre, egész eddigg pörögtem, takarítottam, miegymás, most van kis időm :lol:

Köszi Csajok :!: :wink:

Csoki
szép volt ez az idézet, nagyon tetszett, köszike :)

Bri
nagyon bízom benned, és abban is, hogy kettőnk közül legalább neked sikerül :!: :!: :!:
Hoznod kell nekem a plusszost kedden, nem hagyhatsz cserben :wink:
Drukkolok nagyon, és ami a különbség köztünk: neked azért nem egyszerű a történet, ezért is nagyon bízom benned, és hiszem, hogy hozod kedden, amire várok.
Hajrá+++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Gyancsi
te hétfőn tesztelsz igaz :?:
Csajok, mindent bele :!: :D :D
Szorítok+++++++++++++++++++++++++++

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Betty
Fel a fejjel továbbra is, ahogy eddig is tetted, nem szabad feladni az egyszer biztos, továbbra is sok erőt :!: :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jó volt tegnap a chates szobás beszélgetés, még japánul is tanulhattunk Bettyvel :wink: Én annyit nevettem, már régen volt ilyen nagyon jó a kedvem :!: :lol:

Nem nagyon bírok itt ülni a gépnél, mert nagyon görcsöl a jobb pf-em nem tudom, hogy miért, de le kell feküdnöm, mert nagyon nyom és dolgozik, mint állat :roll:

Szorítok mindenkiért, reméljük Bri és Ancsi hozza hamarosan a pozi tesztet :!: :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

További szép napot :!: kellemes hétvégét, jó kikapcsolódást :!: :wink:

Tsók

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

hát lányok írtok itt a tegnapi szupi chat szobázásról én meg csak irigykedem, hogy nem tudtam maradni :cry:

Betty: Minden csodálatom a Tiéd amiért ilyen pozitív tudsz lenni ez egy nagyon jó tulajdonság, próbáld meg megőrizni!!!!

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Szrityi
igyekszem :wink:
tegnap még fél éjfélkor is ott nyomtuk :lol: kár, hogy nem maradtál :lol:

Szu
mivan a petefészkeddel :shock: :?:
Ha még egy pé.-d lenne, akkor a kisebb tüszőt látta volna UH-n nem :?: :!:
Pihizz csak :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok Csajok!!

Most csak bekukkantok, este jövök bővebben :wink: Mi ez a chatelés???Én is , én is akarok hülyüüünni :D Na majd este jól megnézem és jól beregizek :wink:

Betty- Mivel kérted ne sajnáljunk, így nem teszem.....De a szívem vérzik érted nagyon.....Iszonyúan felnézek rád, hogy ilyen méltósággal viseled a rád kiszabott életutat.....Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ne sikerüljön egyszer.....Hogy a Jóisten mi alapján dönti el, hogy mikor jön az a baba, azt egyszerűen nem tudom....próbáltam logikát találni benne, de nem sikerült :!: Viszont ezzel a hozzáállással nem lehet más a vége, mint Happy End, ezt tudom biztosan :wink: Csak így tovább és maradj mindig ilyen amilyen vagy, egy vidám, belevaló, bátor csajszi :wink:

Bocsánat a többiektől, hogy most nem írok mindenkinek, de este jövök, csak most megyek babázni a barátnőmhöz, gyakorolok :D És már nagyon várom a hétfőőőőt :D

Mindenkit puszilok!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

sziasztok!

Betti, ügyi vagy menni tovább, szorítok érte nagyon.

Sajna ez ilyen mármint a chet, ezt a szobát is csak úgy mellékesen csinálták hozzá, de én úgy tudom szinte senki nem használja a szobákat, mindenki a rendes chetet ahova egyből belépünk. a ti dolgotok, hogy ott cheteltek vagy sem, ezt mindenki eldönti maga. Viszont örülök, hogy mindenkinek tetszik. Ja és privi azt hiszem Gabi írta, hogy nem privi, de az mert a barátnőm aki a cheten fent avn neki írtam msn-en lépjen be a szobába és azon belül a miénkbe még csak a szoba név sincs kiírva neki vagyis azt sem látja senki csak akit meghívunk.

Suzy, remélem már jobban vagy.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Sziasztok lányok!Jó sokára vagyok itt!:)Sajna sokat melóztam és késő este jártam haza.
Tegnap este tudtalak elolvasni titeket szerdától,hát volt mit olvasni:)!
Szrityi!Az vagyok akire gondolsz!
A Gabi jól leírta,hogy ki kicsoda és kinek kilye!Tetszett nagyon de,hogy még bonyolítsam az ismeretséget akkor leírom azt is,hogy a hugod az öcsém osztálytársa volt általánosban. :lol:
Kicsi a világ!
Betty!Drukkoltam neked nagyon!Sajnálom,hogy megjött de látom,hogy erős vagy és hidd,hogy legközelebb sikerűlni fog!Amúgy az iwiw-en megtaláltalak a Gabinál és gyönyörű csajszi vagy és szépek vagytok a pároddal!
NA,csajok megyek mert a manó üvőlt mert megütötte magát és hiszti mert nem aludt délután.viszem fürdeni!
Bocsi akinek nem írtam!
Gyancsi és mindenki!Drukkolok mindenkinek!
puszi!késöbb még lehet jövök!
Gabi pusszantás neked és a pocilakódnak! :lol:

Kép

Kép
zbinyek

Ancsi
Nem jössz csetelni?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
Aludtam délután, nagyon jól esett :wink: egy ideig nem fáj, kb, egy órát, de utána egkezd fájni és olyan, mintha le akarna szakadni a jobb pf-em, ilyen még az inszemeknél sem volt :roll: én csak jóra tudok gondolni, h dolgozik a pf :roll: :wink:

Csoki
Nem kaptam pogit a boltban, de a receptedet megkaphatom :?: :wink: majd mesélj milyen volt a buli :!: :roll: :wink:

Bri
Neked is jó szórakozást :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsu
Köszi Ancsu, h létrehoztad ezt a szobát, mert ezen túl szobára fogok járni, ha kell, ha nem!

Ez nem volt sértő, de Én igazából még soha nem cseteltem, nem voltam ilyen "közösségben", de nem is akarok egyenlőre, mert ez nekem túl magas :!: :oops: :wink: köszönök meg minden, de jobb lenne, ha nem kellene a belépő oldalra menni :!: :roll:
Ez érthetetlen volt számomra, hiszen itt sem megyek minden egyes oldalra, hogy köszönjek meg megírjam, h ki vgyok
:!: :roll:

Angyli
Ahogy jónak látod, itt is tudunk beszélgetni azért :wink: de ha meggondolod magad várunk :!: :wink:

Bri
Nagyon, de nagyon szorítok a pozi tesztedért+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
nálad mikor lesz v.v :?:

Mindenkit pusszantok :!: :wink:

További szép hétvégét :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok

Betty, most olvasom...ölellek, és nagyon örülök, hogy így állsz hozzá!Le a kalappal előtted!

A chat-es dologhoz csatlakozhatok?Küld valaki meghívót?Regiztem: suegirl néven.

Suzy, nekem is fáj nagyon a bal oldali petefészek, mintha le akarna szakadni nekem is! Nekem sem szokott ilyen lenni.
Vendég

Zsu
Már megyek is :!: :wink: gyere várlak

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu hívtalak lép kis és utána be, tudod hova kell jönni :?: a smiley jelek között van egy ajtó és ott a babára várva és katt :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

hol vagy :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó estét Lányok :D :D

Megyek olvasgatni, termeltetek rendesen :wink:

KépKép
gyancsi

Gyancsi
gyere chatre :!: :wink:

betty615

Nincs meghívóómm :!: :!: Kérek szépen :D gyancsi30 néven futok!!

KépKép
gyancsi

ÁÁÁÁÁÁÁ, begépeltem egy millió szót és elszállt :evil: :evil: :evil:

KépKép
gyancsi

Csajok, most nem tudom újra írni, pedig elolvastam, jegyzeteltem szorgalmasan, hogy a franc essen ebbe a szemét oldalba :evil: :evil: :evil: :roll: Ugye nem haragszoktok meg??
De mindenkinek nagyon drukkolok mindenhez+++++++++

Képzeljétek most hívott az egyik legjobb barátunk, hogy a felesége ma csinált tesztet és, hogy terhes :D :D :D De jó lenne együtt babásodni :wink:

KépKép
gyancsi

ment gyancsi

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Helló!

Mindenki chatel :lol: ? Meg alszik? Jó volt a buli, végül csak bort ittam és nem sokat, de jó volt. Röhögés ezerrel :lol: .

Gyancsi mentél végül a chatre? Kár hogy pont nem taliztunk. Drukk Neked a pozihoz++++!!!

Bri minden erőmmel drukkolok ezekben a napokban++++!!!! Nyugi nyugi nyugi....

Sok puszi mindenkinek, én anyóshoz megyek ebédre
Vanili
Vendég

Jó reggelt!

Ma nem nagyon leszek,mert apa itthon van :lol:

Bri-Gyancsi!
Kép

Mindenkinek puszi!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Tegnap 11-ig bírtam a csetelést, nagyon jó volt megint csak :!: :wink:

Mára már nem fáj semmim :!: :roll:

Csoki
örülök, hogy egy kicsit akkor ki tudtál kapcsolni :!: :wink:

Mindenkinek nagyon szép vasárnapot, drukkom megy ezerrel+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

puszika

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hellló :lol:

Csoki meddig voltatok még tegnap :?: Én 1-kor kidőltem :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek megy a drukkom,különösen, Bri, és Gyancsi+++++++++++++++++++++++++++ :!: :wink:
szép vasárnapot :!: :!:

betty615

Szuzy
majdnem egyszerre.... :lol:

betty615

Betty
Itt vagy még :?:
1-kor :shock: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csajok! Ti aztán kemények vagytok! :shock: :lol: 1-ig chetelni? :shock: :D Én meg már 9-kor aludtam. :oops:

Gyancsi! Drukkjaim mennek neked holnapra! :lol:

Brinek meg keddre!!! :lol:

Puszi mindenkinek!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Helló, ja, :lol: én fél1-kor néztem be a szobába, rögtön ahogy hazaértem, és ott találtam Bettyt és Brit 8) :oops: nem kopogtam :lol: csak úgy berontottam :lol: aztán maradtam talán fél2-ig, nem is tom pontosan.

Puszi lányok, jó hétvégét!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok :!:

Kellemes vasárnapot :!:

Drukkjaim mennek Mindenkiért aktuálisan gyancsikámnak hétfőre és Brinek keddre az erős kétcsikos tesztért++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jó pihenést és chatalést lányok :!:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

En meg beszelgettem magammal 3ig :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ah nem csokival uccsok voltunk aztan alvas volt 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nagyon szép vasárnapot Mindenkinek :D

Lányok, hát úgy néz ki, hogy segített az a sok drukk és szeretet amit tőletek kaptam, mert hogy POZITIVAT teszteltem :D :D :D El sem hiszem és fel nem foghatom, hogy hogyan lehetek/lehetünk ennyire szerencsések :D Nagyon boldog vagyok, kimondhatatlanul :D :wink: Köszönöm azt a sok támogatást amit tőletek kaptam, remélem, hogy ezzel a tesztel visszaadhatom a hiteteket az inszemben :wink: Csináltam egy csomó képet de semmi sem látszik rajta, mert annyira homályos, szerintem én vagyok béna, de nem tudok egyszerűen ráfókuszálni, minden olyan elmosódottan látszik, mert túl közelről fényképezem.....Ti hogy csináljátok, hogy a tiétek mindig olyan éles???

Bri egy ugyanilyen tesztet kívánok neked keddre :wink:
Na megyek kajcsizni!!

Puszi mindenkinek!

Ancsa

KépKép
gyancsi

gyancsikám :!:

Kép

Puszi :D
Vendég

Gyancsi! Húúúúúúúúúúúúúúúú! Ez aztán a meglepi így vasárnapra! :lol: :lol: :lol: Gratula! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Gyancsi!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De jó!!!Nagyon örülök veled!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Ancsi

Ez nagyon szuper, annyira örülök nektek :!: :lol: :lol: :lol:
mi mindig makróban szoktuk fotózni a teszteket :!:
Kétségtelen nagyon drukkoltunk, mint ahogy mindenkinek :!: :lol: jajjj, nagyon nagy boldogság ez, mikor csináltad ma reggel ? :D

Bri
Most már Te jössz egy pozival :wink: :roll: drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

További szép vasárnapot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó pihizést...

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gyancsi drága!!!! Hát ez fantasztikus!!!! Nagy nagy gratula Neked és hát inszemes lányok, így kell ezt csinányi :wink: !

BRI ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi mindenkinek!!!
Vendég

gyancsi: elvileg nekem inszem lesz úgyhogy GRATULA és az én hitemet növelted az inszemben!!!!

Viszont egy olyan kérdésem van, hogy megy valaki a Kaáliba a Krizsa a dokihoz a 22.-ei héten? Nekem sajna később jött meg ( Ma :-( )így az átjárhatóságimat nem tudják majd 19.-éig megcsinálni és szívesen elcserélném az időpontot ha valaki csak konzi szerűre menne.

Picit még reménykedtem hogy hátha a természetes út még összejön az inszem vagy lombik előtt, de én sem vagyok elkeseredve inkább azt nézem, hogy a következő ciklusban tudjak kezdeni akár ezzel akár azzal!!!!

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Köszönöm Csajok, annyira rendesek vagytok :D Hát most így utólag nem baj, hogy tavaly a doki bácsi lombik helyett az inszemet javasolta :D

Bri neked meg keddre egy nagy kalappal :D

Igen Suzy, ma reggel teszteltem egy totál pozit :D Elvileg már tegnap reggel is ellőttem egy tesztet ( nem bírtam várni), de az annyira halványan volt pozi, hogy párom nem is látta a csíkot, én is csak nagy fénynél, bizonyos szögben, ezért nem is mondtam nektek!

Mindenkinek nagyon szép vasárnapot kívánok, holnap munka után jelentkezem :wink:

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi

Gyancsi hát igaza volt a dokidnak!!! Azért a lombik durva... :roll: persze nekünk tök jó hogy van ez a lehetőség, de ha van esély a másikra az szupi! Mi is mentünk volna, csak sajna nagyon kevéskét produkált ott apa :( . Hát ez van, én meg vagyok elégedve a sorsommal :lol: hogy van esélyünk babára.

Bri megjöttél a családi összejövetelről? Jó volt?

Betty drága hogy vagy? Hol voltál ma? Bizti te is családoztál. Én anyósnál vótam.

Suzy most ha szabad tudni hanyadik cn-en vagy?

Szrityi jó lenne ha inszemet javasolna a doki, azért az nem megterhelő és ha a katonák is ügyeskék ... látod mi lesz hihihi.

Most akkor már 3 reménysugár világít nekünk az alagút végén :D . Lucuzs, Gabi, Gyancsi!!! Így tényleg érdemes továbbmenni!

Csajok mi van hogy senki nem jött chatre (legalábbis most hogy én voltam :roll: ). Bekukkantottam és reméltem hogy valaki lesz.
Vendég

Vanili
Vgyunk a chat-en :!: :wink:

A ferty írja is, egyébként a 22.cn van ma :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jaj koszonom szepen a drukkokat....huhaa mar csak en maradtam versenyben Suzyval :shock: Hat akkor probalok nem csaodast okozni! :wink:

Csoki
Hazajottunk de keson...fel 10utan es meg anyosnak irtam emailt...most meg heti hetes megy de holnap egesz nap leszek 8)

Gyancsikam
Laaatod laaaatod!!!!! :D Most mondanam lapozz vissza es olvasd csak el mit irtam de emlexel ra tudom mert paraztal,hogy "csak" inszem lesz en meg jottem es lenyugtattalak :lol: :lol: Es milyen dokkerhez kuldtelek :wink: jaj de orulok nekteeeeeek :!: Hivtad mar? 8) Na most akkor azert drukkolunk hanyan vannak 8) :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Helló tegnap nagyon kamar kidőltem :roll: .

Bri nagyon nagyon bízom benned, sok sok drukkot küldök!!!

Suzy szóval akkor ma 23, te is finisbe kerültél! És én jó előjelnek tekintem a szurkálódást :lol: . Drukkolok Suzy nagyon+++++!!!

Betty látom te sem voltál tegnap, ölelés!!!

Mindenkinek puszi, talán du. leszek ma... voltatok a szobában :lol: ? Hányig :lol: ?
Vendég

Gyancsi nagyon örülök nektek!Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép KépKép
kamilla*

gyancsiiii
Kép

Bri
na mi újság :?: tűkön ülök mááá miattad :!: :wink:

betty615

Én nem voltam tegnap szobán, sem itt is csak este/éjjel, mert egy olyan jó játékot kaptunk hogy azzal játszottunk férjemmel, és elsuhant az idő :lol:

Bri, Szuzy, rajtatok a világ szeme :wink: :!:

betty615

Sziasztok!

Bri! Akkor holnap? :wink: Drukkk!

Betty! Mit játszottatok? :D Mi is nagy társasozók vagyunk apával! Gyűjtjük őket, főleg az év játékát. :lol: Tapolcán is mindig társasoztunk amikor várakozni kellett :lol:.

Én tegnap csak egy pillanatra voltam cheten, mert rengeteget alszom, és apa kifogásolta, hogy a maradék időben meg netezek. :oops: És hát igaza van... :oops:

puszi mindenkinek!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Az a neve, hogy luxor :lol: ilyen golyós játék, hogy a megeggyező színűeket ki kell lőni, de közben új akadályok is vannak, új, nehezebb pályák...stb...egyszóval nagyon sokat röhögtünk, és nagyon el ment az idő :lol:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?