[quote="ediii"]. írta:ediii... ilyenkor mindig sírós hangulatom van,de majd jönnek azok a napok,amikor megint reménykedek,majd megint depizek......, ez a havi órarendem
látom nemsokára mentek Kaáliba ,már csak pár nap van hátra
Nagyon drukkolok nektek!!!!!!! milyen vizsgálatokkal kezdtek??
Látom piri meg is látogatott a fene vinne már el. Ismerős az órarend. Most azt mondtam menjem minden a fenébe. Mérem a hömet, hogy tudjam majd megmondani mikor jön meg a doki néninek. Férjem hérfőn lehet elutazik 3 napra, ha hazajön hétvégére jó, ha nem ez van lemeradunk pé-ről de nem szólok neki, hogy ne menjen. Mult hónapban mentem vele, olyan álmos volt kicsit hagytam utolsó nap aludni majd felköltöttem olyan éjjel 2 óra fele. Gondolhatod, hogy örült neki de tette a dolgát a baba miatt mindent. Na ilyet nem csinálok mert nekem sem tetszett. Olyan beállitott volt.
Hát most jövő héten akartam menni vv-re HIV, HBsAg, anti-HCV (ez neki is kell), rákszürés, clamadya, meg valami váladék vizsgálat mindkettőnktől. Van egy listám azt viszem aztán tudják ők mit kell tenni. Ezen vizsgálatokkal + a hormon +spermaképpel kell jelentkezzünk majd Szegeden.
Köszi a drukkot én is szoritok nagyon neked, meg van itt még akinek kell szoritani
Timi, Babszika, Pedi, Nika, Királylány én mivel manapság nem jövök gyakran lehet már ki is hagytam valakit
Olyan szép görbéket produkálsz te is, Timi me én is, hogy már csak 13. nap merek mondani valamit mert addig mindig fennt van a hönk az egekbe aztán leesik
Kismamik nektek meg pocaksimi és nagy puszi, lassan lassan mindegyik kőveti Nitát.
Betty te meg pihiz és tuti neked is megtalálja a picit a doki