Csajok, köszi a kép dicsiket! A pocim egyébként soha nem fog óriásinak kinézni, mert magas vagyok és (sajna) nem a lábaim hosszúak, hanem a derekam. Így jobban "eloszlik" a pocak.
Zsuzsi, annyira örülök a cuki eredményednek! Az aceton meg monnyon le!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kati, nagyon-nagyon-nagyon tetszik a bútor!!!!!!!!!!!!!! A babakocsit is ismerem és bizton állíthatom, hogy jó választás!
Elhiszem, hogy várod már a mocorgást! hidd el pár hét és érezni fogod!
Nita, majd írd meg nekünk, hogy hol nézhetjük meg a Barnika rucikat!
A foghoz pedig gratula! Barninak is párosával jönnek? Mennyire viseli meg?
Nekünk olyan szerencsénk volt, hogy Bencét egyáltalán nem zavarta a fogzás. Ugyanúgy aludt éjjelente, mint máskor. Nála egyedül a hátsó őrlő fogak okoztak gondot (2 éves kora körül), de akkor amikor ezek jöttek ki sem sírt, hanem inkább "csak" nem evett...
Mona, nézitek már az időjárás-jelentést? Mit mondanak, mire számíthattok a nyaralásnál?
Bogárka, köszi a póló dicsit, mai szerzemény. Épp csak felpróbáltam és megmutattam Apának... Igazából nem akartam semmit sem venni ma, de egy ruhaboltban mindent féláron adnak most szeptemberben, így gondoltam bekukkantok.
Jól tettem, mert gyerek- és felnőttrucik is voltak, így meg tudtam venni Bencének a téli gatyóit is. Vettem neki két kordbársony nadrágot (az egyik bélelt, a másik sima), így most már csak a télikabát és a sapka hiányzik. Ja, meg egy cipő.
Mostanában jó sokat költöttem ruhákra...
de azért csináltam, mert mindent meg akarok venni még Gergő születése előtt. A most vett cuccok általában a tavalyi kollekciókból megmaradt darabok, de engem ez egyáltalán nem zavar. Inkább örülök annak, hogy jó áron hozzájuk lehet jutni. Meg aztán érzem, hogy pár hét múlva már ennyire sem tudok majd mászkálni... annyira feszít a pocim. Pár napja érzem, hogy elkezdtek lazulni az ízületeim és fáj a szeméremcsontom ha megyek... pedig lesz ez még rosszabb is...
Most ne gondoljátok, hogy panaszkodom, egyszerűen csak "tudósítok" az eseményekről és örülök minden egyes napnak, amivel közelebb jutunk ahhoz, hogy egészséges kisfiunk szülessen!