Betti: a görcsölés ami menzi szerű teljesen normális az elején, sőt az első 12 hétben. Vegyél magne b6-ot és abból nyugodtan szedhetsz 3*1-et, az segíti lazulni a szallagokat és a méhet. Ha gondolod kérdezd meg a dokidat, de nekem is egyből szednem kellett. Én is ilyen idősen mentem előszőr dokihoz és egy icuri-picuri petezsákot látott már, viszont túl sokat még nem látnak ilyenkor. Nyugi, a tesztől is függ, hogy mennyire erős a vonalacska. Nekem is csak jó pár nap mulva volt erősebb és egy hétre rá szép erős. Én három tesztet csináltam, mind a három Gabriel volt, ami elég megbízható, viszont elég halványan mutatta az eredményt. Én is két napra rá újabb tesztet csináltam és az is halványka volt nagyon. Rá egy hétre mielőtt dokihoz mentem újabb teszt és hát az már nagyon szép volt. Nekem pont félidőben fogant a babó és még így is megcsináltam a tesztet és csak egy csíkos lett két nap késés után, majd visszafeküdtem és utána amikor mentem tusolni, akkor láttam, hogy van ott még egy kis vonalacska, szóval azt sem tudom mikor jelent meg a 2. csík
Nagyon drukkolok nektek, nyugi, minden rendben lesz.
Nita: tök jó hogy ilyen hamar hozták a pihiszéket. Ez teljesen vízszintesre dönthető?
Mi megvagyunk, ma már talán jobb és nem fájnak annyira az izületeim és tudok menni, de az elmult két nap pokol volt. Minél többet pihiztem annál rosszabb volt. Én szerintem elég jól tűröm a fájdalmat, de az elmult két hetet nem kívánom senkinek. A lényeg hogy már jobb. Tegnap elkezdtem mostni a babaruhácskákat, már két adag kész, ma mosom a harmadikat és ma már vasalom is és teszem a kis pelenkázóba. Most látom igazán, hogy mennyi ruhácska jött össze, hát lesz mit ráadni a gyerkőcre