Új privát üzeneted érkezett!

Mona hidd el így sikerülni fog a baba...én is mikor letettem a hőmérőt meg a teszteket azután nem sokkal sikerült Barnika:)))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Beze
Majd a héten rakok képet, bár nem látványos a növekedés. Érdekes ha kismamanacit veszek fel, egyből olyan mintha már 25 hetes kismama lennék, úgyhogy még egyellőre maradnak a szekrény mélyén. Egy nadrágom (arrébb vartam a gombot), meg a cicanadrágom rámjön, úgyhogy ezekben nyomulok még.

Nika
Jobbulást Gergőnek!

Mona
Szerintem is jól teszed, ha elteszed ezeket :wink: . Így legalább nem kell 5-kor kelned minden nap. Lehet ha kipihentebb leszel, sokkal nagyobb sikerrel jártok. Egyébként ha kétnaponta összebújtok a pároddal, biztos előbb-utóbb meglesz az eredménye. Mivel a kiskatonák 3-4 napig is várnak a petére, de 2 napig tuti. És azért nem minden nap, mert akkor kevésbé aktívak.

Ma pihis napunk van, csak Regi ruhásszekrényét kell még összerakni, és a hajamat festem be délelőtt.
Vendég

Nika, lurkonak jobbulast! Mi volt ma oviban? Ha jol ertelmeztem akkor elviszed csak lehet, hogy azzal a lendulettel mentek is haza.

Viragom, orulok, hogy otthon maradtal Benyoval!!:) Szupersag!:) Es milyen volt a szulinap? Remek?:) Ettel, ittal finomakat?

Dike, harmad napos vagy, hogy meg nem irtal a bulirol?? :wink: Biztosan jol sikerult!

Beze, Te Draga! Majd ha hazamegyek majd akkor gyere kopogni! Vagy majd megyek en! Nem szamolok fel kiszallasi koltseget!! :) :D :lol: Remelem jol vagy es mar nem izgulsz a szalag miatt. Tudod, nincs is!

MonaLisa, babasodjunk no, en benne vagyok! Ugye Neked mondta a kinezes no, illetve valamelyik csaladtagodnak, hogy oktoberben esel teherbe?-ha nem es keverlek valakivel akkor bocsi. Egy oktober-novemberi csikkal en is ki lennek egyezve! :D Apaval meg tenyleg csak 2 naponta bujjatok ossze mert ha minden nap az azert nem jo mert nem termelodik eleg katona es nem is annyira termekenyek vagyis a termekenyito kepessege...nem nagy. A heten dolgozol sokat??

Rita, az jo, ha a kremek jot tesznek Neked!! :) Jo pihis napot mara!!:):)

Nekem meg ma nincs suliiiiiiii!! Piros betus unnep van! yesssssss!! Apa is itthon meg en is! Ez am a Hawaaaaiiiiiii!!!! csak kar, hogy nem Havajon!hihi

Kati, Veled? Nalatok mizus?? Pakolaszol ezerrel a hazban? Anyospajtinak nem hianyoztok? (dehogynem:))

Mia, majd jer!!! Csocsi!!
Vendég

mivel a ragtapasz nem vérzett át stb tehát beforrt a seb nem lacafacáztam szóltam ovónninek mi történt de ott maradt az oviban megyek érte nemsokára.Délután meg megyek dolgozni viszem be sógornőmékhez a gyereket majd este együtt jövünk haza mert apa is most megy dolgozni.Fél tízkor hívták hogy munka lenne.

nika70
Salgótarján

Hello!

Nika: Szegény kis Gergő! Remélem, nem lesz semmi baj az oviban. Kis cukika, biztos nagyon rossz lehetett neki. Jobbulást! ++++

Csajok, nem olvastam vissza, nem tudok most reagálni, kicsit szita az agyam. A cukim elég ingadozó, nem akar beállni. Van egy-két jobb nap, de az átlag elég riasztó. Legalábbis számomra. A kórházban remélem, nem akadnak ki nagyon az értékeken. Már az sem érdekel, ha inzulin kell, csak legyek már ezen túl. Annyira elegem van. Azt hiszem, soha nem voltam még ilyen hülye, kilátástalan helyzetben... :cry:
Tegnap is nagyon sokat sírtam. Egyszerűen nem tudom megszokni...

kovacszsuzsi

Bogi akkor pihizzetek apival:)))) :oops: :oops:
Zsuzsi drága ne sírj..tudom könnyen beszélek!!!!!!!!!!ölellek!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsuzsi: kitartás nem lesz semmi gond.a stressz is felviheti a cukrot.Szóval csak semmi sírás:)

Gergő jól viselkedett:) hárman voltak a csoportjában a régiek közül meg kettő beszoktatós is volt akik már nem voltak ott mikor mentem érte:)

nika70
Salgótarján

bogarka! első két betű összejött ihb...de csak reggel 7kor otthon tettem ki a taccsot:)

nagyon jól sikerült,mi már fél 7re mentünk a bnőmmel, feldíszítettük a helyet.voltak kvízkérdések, apró ajándékok,hatalmas kukis torta, közös ajándék egy fullos vasalódeszka( csak kicsi volt neki, nem szerette).
kapott tök jó pólót, elején a párja fényképével és h hozzá menjek-e felirattal...és válaszokat kellett kérnie fiúktól, jó sokan írtak a pólójára. a hátulján eladva felirat.
volt egy projektor, lejátszottunk a egy filmből egy sztriptíz jelenetet, azt kellett utánoznia:)
táncoltunk, ittunk sokat, a legények 5kor átjöttek meglepni, a leendő férj kurvának volt öltözve, na meg persze az én férjem is átjött, ő rendezte a legénybúcsút. fél 7kor a bnőm barátjával hazamentünk, párom persze még nem..aztán lefeküdtem és forgott a világ.aztán blőőőőő:) fél 12kor keltem hívtam a párom aki még a kocsmában volt...még tartott a legénybúcsú pár embernél,kimentem..utána elmentünk focimeccsre, aztán 7kor haza...szóvaal jóóó volt.:)

csillagvirág! óvatosan, vigyázz magadra-tokra!!!

mona! ez a beszéd, csak gyúrjatok vazzzzze:) abból lesz a baby!

nika! jajj szegényke! gyógypuszi!

zsuzsi! ne sírj nagy ölelés!!!!!

KépKép
dike

Dike nagyon jól hangzik ahogy leírod a bulit:)))))))) :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nika: szegény gergő,puszikálom♥

Zsuzsi:kitartás,ne sírdogálj!Majd beáll és minden oké lesz :wink:

Bogár:akkor pihizzetek apával,no meg betonozzatok :lol: :lol: :lol:

Ma voltam doktorbácsinál,minden oké :D már majdnem 5cm(47mm) Annyira édes volt,teljesen kivan fejlődve,láttam az apró kezecskéit,lábacskáit és ahogyan ver a pici szivecskéje :D Kis cukorfalat,mint egy gumimaci úgy nézett ki :lol: IMÁDOM!!!!!!♥♥ és és és látta a nemét,nemakarta elárulni,felírta magának amit látott,és következő uh-on már tuti 100% lesz!!! :D
Vendég

Dike, jo lehetett a buli!!!:):):) Waaade jo volt Nektek!! Eskuvo mikor lesz?? Ott azert meg "ereszd el a hajad"! :wink:

Mia, drukk!! Huuuu,nagyon izgulok a nemet illetoen!! Mikor mesz ujra??
Vendég

Bogárka, nekem mondta az anyósom az októbert, megint rákérdeztem, hogy miből gondolja, hogy pont akkor, de csak annyit mondott, hogy ez csak megérzés, hát nem tudom, majd meglátjuk, most már nem görcsölök a témán!

Holnaptól szombatig dolgozok még, aztán egy hét pihi lesz!! Amit már nagyon várunk :)

Zsuzsi, nyugodj meg, minden rendben lesz!!! Ne sírj!!! Nagy-nagy pusszantás a Kicsi Lelkednek!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux

Mia örülök hogy minden ok a picivel!!!!!!!!!
a dokinak mondtam volna hogy addig nem megyek el még el nem árulja a baba nemét....még ha csak 50% is:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bettike merre vagy? Remélem minden rendben van veletek!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux

Dike, Rita, Nita köszi nektek is a biztatást!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux

Mona hajráááááááááááááááááá :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mia: ilyen szívecskét hogy tudok én is csinálni :) gratula:) szerintem akkor fiad lesz :):):):) azt lehet már ilyen korán 100%-ra megmondani :):):)

Dike: tuti jó lehetett :) én már annyira régen voltam bulizni hogyha mostanában azt mondanák hogy buli lesz akkor szerintem 11-kor lönék nekem a pizsit :)

Mona: hajrá +++++++++++++++++++++++++++

nika70
Salgótarján

meghalt a bátyám felesége... leukémia+tüdőgyulladás... :cry:

Kép

Kép
csillagvirág14

Csillag: őszinte részvétem de....... te most kismama vagy tudod nem szabad most nagyon bánatosnak lenned:(

nika70
Salgótarján

Viragom, reszvetem. Erdekes. A parom occse is ebben halt meg 1 honapja. Leukemia+tudogyulladas+mellhartya gyulladas. Allitolag ez szovodmeny vagy mi.:(:( Most biztosan nagyon rossz foleg ha kedveltetek egymast es "baratnok" voltatok! Kesobb ujra a sajat eleted jatssza majd foszerepet, ketszeres anyuka leszel! Erre gondolj, jo kedves Virag? A testverednek minden jot, erot es kitartast!! Nehez lesz most Neki, szeressd nagyon Ot is. Borzalmas belegondolnom Nekem is. Talan mert mi is ezen mentunk at most par hete. Puszi!
Vendég

Mona, drukk Neked, a heti melot mar razd le magadrol, egy het es jon nyaralas!! Innen mennek a csikos drukkok!!

Zsuzsi, nem is tudom mit mondjak Neked. Egyutt erzek, tudom rossz es tudom azt is, hogy nehez es nem is lehet semmi olyat irni amitol a lelki fajdalom enyhul. Ha meglesz a kisbabad ugysem erre fogsz mar emlekezni hanem csak elvezed az anyasag oromeit! Addig pedig kitartas!
Vendég

Csillagvirág
Őszinte részvétem! Nagyon sajnálom.

Bogárka
A krémek nem használtak, ez most derült ki, mióta nem használom őket javulgatok. :wink:

Regi is megy holnap oviba, remélem nem lesz beteg a héten, mert csütörtökön és pénteken is dolgom van.
Vendég

mia! gratuláálok a kis 5cm.hez:)))

bogarka! szept 11.én lesz:)

csillagvirág! őszinte részvétem! nagyon sajnálom!

egyik vvteli eredményem meg van....minden ok rajta, pedig nem kevés dolgot néztek.:)

KépKép
dike

Szept. 11. az mar itt van!!:):) Biztosan NB I-es buli lesz ha mar a leany es legeny bucsu is fergeteges volt!:):) Naaagy gratula a jo vereredmenyhez! Egy lepessel maris kozelebb a siker kapujaban!!! :wink:

Rita, ongyogyito vagy! Jo a raerzoked Neked is! Egyebkent miert hagytad abba a kremet? Meguntad, hogy csak nem jo, csak nem tokeletes es egy belso hang sugott, hogy a fenebe is, most nem kenem mert...? Regivel minden rendben lesz es Te intezheted a dolgaid!!:)
Vendég

Csillag: Nagyon sajnálom a bátyád feleségét, szörnyű lehet most az egész családnak. Borzasztó, hogy ilyen fiatalon elment :cry: :cry: Őszinte részvétem a családotoknak. Remélem, az idő majd begyógyítja a sok sebet. Próbálj kicsit a kis Gergő miatt nyugodt maradni, hogy ő ne érezze meg a fájdalmadat. Ölellek!

Mia: Szupi hírek! Kis 5 cm-es... éééédike!!! Gratulálok!

Rita: Krémek monnyanak leee!!!!

Csajok, mindenki: Köszi nektek is a bátorítást.

Vannak jobb és rosszabb napok. Lelkileg eléggé lent vagyok most... Remélem, majd jobb lesz. Anyósom sokat segít, ő már nyugdíjas, most is itt van, lefoglalja Pankát, tudok kicsit pihenni. Holnap megyek 90 perces terhelésesre, vérkép+vizelet is lesz. Már előre utálom. Szerencsére ez nem cukros löttyös izé, hanem reggeli... Szerintem itt dől el, hogy kell-e inzulin. Drukkoljatok!

kovacszsuzsi

Mindenkinek nagyon köszönöm az együttérző szavakat!
Valahogy ilyenkor döbben rá az ember, hogy milyen igazságtalan és kifürkészhetetlen a Sors... Szegény Évi még csak 30 éves volt...
Egész nap az jár a fejemben, hogy sokszor milyen apró, lényegtelen dolgokon civakodunk a férjemmel, játsszuk a sértődöttet, duzzogunk, pedig másoknak ennél sokkal nehezebb, rögösebb utat jelölt ki az Élet. Ez a tragédia rádöbbentett arra, hogy semmi nem számít, csak az, hogy egészségben, békességben, szeretetben éljünk és a szépet, jót, szívet melengetőt keressük a Világban és Egymásban. (és persze nem utolsósorban saját magunkban...)
Puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
csillagvirág14

Virág őszinte részvétem!!!!!!! :cry: :cry:
Zsuzsi drukk holnapra!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Virag, ez igy igaz, ahogyan irod. En is ide jutottam amikor az tortent, ami. Az egeszben az a szornyu, hogy ehhez tragedianak kell tortennie, hogy mi emberek radobbenjunk az elet igazi ertelmere es arra, hogy mi a lenyeg itt a foldi letben. Amig nincs baj, sok dolog el sem jut a tudatunkig vagy ha igen, akkor is csak felszinesen es 5 perc mulva kezdodik minden elolrol. Nalunk a paromra nagyon ranyomta belyeget ami tortent, azota teljesen mas pedig elotte sem volt rossz ember, most viszont....tenyleg egy foldre szallt angyal. Az ember ilyenkor ertekel at dolgokat es cselekszik szivbol es nem esszel, harcolva dont, beszel, es visz veghez dolgokat.
Vendég

Zsuzsi!!Hajorakomannyal holnapra!!! Nagyon szurkolok, hogy rendben legyel!! Puszi!!!
Vendég

Köszi lányok!

Csillag: Olyan igaz, amit írsz.. ölellek! A bátyádnak nagyon nehéz lehet... nem emlékszem, hogy írtad-e korábban, hogy voltak gyerekeik?

Dike: Bocs, kihagytalak :oops: Nagyon örülök, hogy jó lett a vv. Szuper! Drukkok továbbra is...

Csajszikáim, összeraktuk a Quinnyt a hordozóval, annyira frankón néz ki! Most megint jó kedvem van. És felvettünk a Baumaxnál 0% thm-mel hitelt a házunk külső burkolataira, mag gipszkartonozásra (mindent meg tudtunk venni 200 000-ből). És így már burkolt terasszal meg járdával megyünk neki a télnek. Azért történnek jó dolgok is... :)

kovacszsuzsi

csillag!
sok-sok puszi és kitartás nektek, főleg a testvérednek üzenem!!!! gyerek van?
adjatok neki erőt, és persze magatoknak.
teljesen könnyes lett a szemem, amikor az ÉLet apró örömeiről írtál. IGAZAD VAN!!!!! szeressük egymást!!!

zsuzsi: kitartááááááás holnapra!!!!!

mia: gratulálok az 5cm-hez!!!

voltam ma bababútort nézni. sikerült is kiválasztanom egyet a faktum baba bútorboltban. 3 részes, majd megkeresem a neten és teszek fel képet.

sajnos még mindig nincs internetünk, mert nem megoldható technikailag, így majd vszínű valami mobil netet veszünk.

valaki használ vodafonos netet? mennyire stabil?

mi jól vagyunk. sokat nőtt bogyókám a pocakomban, mert egy hét alatt több, mint 6 cm-t nőtt a haskörfogatom.
voltam a belgyógyászati vizsgálaton, minden oké volt. ma voltam védőnőnél és fogytam egy fél kilót.

Kép

Kép
@ka(ti)

Csillag Őszinte Részvétem! Nagyon sajnálom, kitartás!!!! Sok erőt küldök Nektek!!! Puszi!

Kép
Kép

Moncsi
monalux

Sziasztok!

Virág:Őszinte részvétem :( Kitartást nektek!!!

Bogárka:majd 4hét múlva megyek újra :wink: Veled mizujs?

Nita:nemis mentem el addig,végén elárulta :wink: Nikának lesz igaza :lol: :lol: :lol: Felírta magának a nemét amit látott,mert ez változhat még aztmondta,mert még korai így kijelenti a nemét,majd köv,uh-on tudja megmondani tutira :wink: Kicsit meglepődtem,hogy már ilyen korán llehet látni :shock: de tök jó :D

Nika:szívecskét az alt3-al,a 3 a jobb oldali számokból :wink:

Köszi lányok az 5cm-hez a gratut :D

Ma voltam védőnőnél,végre van kiskönyvem! :D
Csütörtökön megyek a korházba uh-ra meg vérvételre :wink:
Jövőhéten meg jön hozzánk a védőnő :!:
Tegnapi napom húzós volt,délelőtt semmi sem maradt meg bennem,mindent kihánytam,na mondom nagyon jó lesz ha majd a dokinál is jól behányok,de szerencsére délutánra rendeződött a helyzet,és oké volt minden!

Szép Estét Nektek!
Puszi♥♥♥♥
Vendég

Sziasztok!

Csillag, őszinte részvétem. :cry: Nagyon sajnálom, és olyan igaz, ami írtál!!! Ölellek téged és a bátyádat is!

Zsuzsi, drukkolok holnapra!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

♥ wow sikerült :) ♥ köszi húú de jó :):) akkor azért beletrafáltam :9

Csillagocskám teljes mértékben igazad van és nagyon nagyon sok erőt küldök nektek főleg a báttyádnak meg neked is :)

nika70
Salgótarján

Még egyszer Mindenkinek nagyon-nagyon köszönjük az együttérzést!

Többen kérdeztétek, hogy van-e gyerkőc a bátyáméknál. Most lehet, hogy csúnyán hangzik a számból, de azt mondom, hogy szerencsére nincs. Nem jött össze nekik... még a betegség kezdete előtt próbálkoztak évekig, de sajnos endometrózisa volt Évinek, ami azt jelenti, hogy tele volt a petefészke, sőt a méhe is cisztákkal. Ezeket egyszer kioperálták belőle, de utána sem jött a baba. Aztán meg építkezni kezdtek, felépült a házuk és azonnal lecsapott ez a szörnyű betegség. Most ott maradt a tesóm egyedül egy rakás hitellel a nyakán... nagyon nehéz a helyzete, nemcsak érzelmileg, de anyagilag is...
De nem panaszkodom tovább, majd lesz ami lesz.

Zsuzsi, nagyon örülök, hogy mégis vannak dolgok, amik mosolyt csalnak az arcodra! Biztos szép lesz az a burkolás! a holnapi kórházhoz pedig szorítok! Puszillak!

Mia, gratulálok a kis "gumimacikádhoz"! Amikor tegnap írtad, hogy volt a dokidnak egy tippje a nemét illetően, egyből ugyanaz villant az agyamba, mint Nikának, hogy kisfiatok lesz! :D

Kati, 6 cm-t nőtt a pocid???? :shock: Nekem soha nem nőtt annyit egy hét, de talán még egy hónap alatt sem... nem semmi!!!!!! :shock: :D

Dike, nagyon jó lehetett a lánybúcsú! Irigyellek is egy kicsit... na nem a berúgás miatt :lol: De én is úúúúúúúúúúúúgy szeretnék egy icipicit becsiccsenteni... de tényleg csak egy kicsit... :oops: :oops: :oops: ugye nem mondok hülyeséget azzal, hogy néha az is kell... :oops: :oops: :oops:

Bogárka, köszi minden egyes szót... nagyon a szívemhez szólt, amit írtál délután... THANK YOU!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14

Nika, Gergő sebe begyógyult???? Élvezi z ovit?
képzeld, Bence most olyan tartózkodó lett a gyerekekkel... egyáltalán nem hajlandó közéjük menni... azt hiszem megszenvedtünk volna most az ovikezdéssel...

Kép

Kép
csillagvirág14

Zsuzsi
"Csajszikáim, összeraktuk a Quinnyt a hordozóval, annyira frankón néz ki! "
MUTÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ :oops: :oops: :oops: :) :) :)

Kati örülök hogy minden ok)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Tényleg Zsuzsi, Nitának igaza van! Én is szeretném látni a csodajárgányt!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14

Sziasztok!

Csak gyors bekukk!
Csillag! Őszinte részvétem az egész családnak! Vigyázz nagyon magatokra!

Kati! Én használom a vodás netet(ott dolgozom :oops: ), de pontosan kellene tudnom, hogy melyik településen laktok, ahhoz, hogy tudjak mondani róla bmit is!

Zsuzsi! Drukkok mennek holnapra! Sokszor mondogasd magadban, hogy minden rendben lesz! Hová lett belőled a "vonzás törvénye"? Nekem is bejött amit anno javasoltál, úgyhogy hajrá, jó lesz az eredmény! :wink:

Dike! Gratula vv eredményhez!

Mia! Neked pedig 5cm-hez! :lol:

Többieknek puszi és jó éjt!
Edit
pedi
Kalocsa

nem tudom még hogy mennyire gyóggyult be e feje mert nem engedi még levenni a tapaszt :):) hétvégére már ha akarja ha nem leveszem de egyenlőre nem bolygatom :)

Csillag: hát amit leírtál én azt mondom ,hogy nem véletlen hogy nem lett gyerekük a bátyádéknak,és ez most kicsit rosszul fog hangzani a jelen pillanatban de a báttyád fiatal még kezdhet új életet ha letelik nála a gyász.Bocsika ha esetleg megbántottalak volna nincs szándékomban ♥ szeretlek benneteket.Csak én kicsit jobban a földön járok mint más emberek,vagy lehet kicsit érzéketlen is vagyok ,de én azért hamar túl lépek a dolgokon ,persze csak ami rossz történik velem.

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Na, megkezdődött az idei tanév is. Bár nálunk az iskola majd csak 6-án kezdődik, pénteken lesz az évnyitó. De Regi első napja az oviban ma van. Hát nem volt túl lelkes, konkrétan 5-10 percet beszélgettünk az ajtóban mire sikerült rávennem, hogy menjen be. Remélem tele lesz élménnyel, mire megyek érte.

Ez az időjárás is pocsék, a hasam hétfőn délután-este nagyon sokat keményedett, talán 10 percenként is. Tegnap este már eleve két magnerotot szedtem, és nem jöttek annyira a keményedések.
Azért izgulok, hogy mi lesz egy hét múlva a vizsgálaton, remélem a méhszáj zárt, és nem rövidült meg.

Csillagvirág
Te mennyi magnerotot szedtél a 2. trimeszterben?
Sok-sok pozítiv energiát küldök a testvérednek, hogy átvészelje ezt a nehéz időszakot.

Bogárka
Hiába kentem, akkor sem javult, gondoltam mit veszíthetek, ha semmivel sem kenem. Aztán javulgat. Bár ma éjjel egy kicsit visszatért, meg amúgy is egyfolytában WC-re járkáltam, mert sok vizet ittam, szóval alig aludtam valamit. Most már áttértem Ph semleges tusfürdőre, meg allergénmentes öblitőre, szóval talán emiatt is javulhat. Szerintem az is volt a gond, hogy napjában 3-szor is fürödtem, és a bőr természetes ph-értékét ezáltal rontottam. De úgy tudom, hogy terhesség alatt a bőrviszketése, főleg ezeken az érzékenyebb területeken nem ritka, majd a szülés után állítólag elmúlik. Nekem az is jó, ha ennél nem lesz rosszabb.

Kati
Szépen nő a pocid. Nekem is nőddögél, gondolom....mert tegnap nyilalgatott a hasam alja. Ez mindig ezt jelzi, és a doki is mondta, hogy nem folyamatosan, hanem periodusokban nő a pocak, meg a baba is. Ezért is nehéz napra pontosan kiszámolni a 12. hetes uh alapján, hogy mikor születik, mivel csak egy tág intervallumot adnak meg, hogy mekkorának kell lenni 12 hetesen.
Nekünk is vodás netünk volt anno, ha jól emlékszem, és itt a faluban a hegyen is jól működött, ha jól tudom több mint 90 %-os lefedettsége van.

Végre elállt az eső, talán még a nap is kisüt ma. Kezd világosodni.
Holnap megyek vérvételre, ma nem volt kedvem esőben mászkálni, és 7.50-kor keltem, szóval csak gyors fogmosás, öltözés, meg Reginek is, aztán rohantunk az oviba.

Ki mit főz ma?
Nálunk annyi minden van a hűtőben (lecsó, grillkolbász, tészta, sajt), hogy csak egy kis szilvásgombóc lesz. Én ebédre is sajtos tésztát eszem. Regi is biztos tésztát eszik vacsira. Ebédet meg remélem eszik rendesen.
Vendég

mona

itt vagyok,jól vagyok köszönöm :) mostanában gyomorbajjal küszködöm,anyira fel vagyok puffadva mintha nem tudom mennyi kaját ettem volna,szörnyű.

durva ez a hideg,tegnap már meleg pulcsiban is fáztam,12 fok volt.picikém sem annyira virgonc mióta ilyen hűlye idő van.bár mostmár még nagyobbakat rúg mint eddig :)

megvolt a temetés,szépen lezaljott,köszönöm mindekinek az egyűttérző szavakat,jól estek.

csillag

nem is tudok mit mondani,ez nagyon szörnyű,őszinte részvétem :cry:

zsuzsi

én is kiváncsi vagyok a kocsira :wink: biztos nagyon jól néz ki.probálj ne sokat szomorkodni,csak vidáman amennyire lehet és nem lesz baj.

kati

de jó,akkor ti is ézelődtök már bababutor űgyben,jó dolog ez,mikor a sok szép cuccot összeválógatja az ember,aztán majd jönne a rucik is.ti kaptok valahonnan ruhákat?

KépKép
bettike83

Nika, egyáltalán nem vagy érzéketlen és nem bántottál meg azzal, amit írtál. Mi is pont erről beszélgettünk a férjemmel tegnap, hogy lesz még ideje a bátyámnak új családot alapítani, persze nem most...

Rita, én 3x1 Magnerotot szedtem kb. a 20. hétig, utána emelték 3x2-re és most már előfordul néha (ha úgy érzem, hogy szükséges) 4x2-t szedek.
A napi 3-szori fürdés biztos, hogy rontott az állapotodon ott lent... Volt egy időszak, amikor nekem is voltak hasonló problémáim és hiába kenegettem, nem javult. Aztán áttértem arra, hogy "ott" csak gyógyszertári fürdetővel mosakodtam és szigorúan csak 1x egy nap és szépen helyrejött minden.

Bettike, Neked is köszönöm!
Tök jó érzés az amikor már nagyobbakat rúg a baba, ugye? :D

Pedi, Neked is köszönöm az együttérzést.
Te amúgy jól vagy, vannak (voltak) rosszulléteid?

Kép

Kép
csillagvirág14

sziasztok!!!!!

kismamik nemsokára lesz a neten csomagba eladó babaruhák.....nagyon jó állapotúak...Barnié volt......
ha érdekel szóljatok.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csillagvirág
Ez a hidegfront azért durva volt, nem csodálom hogy többet keményedtem, keményedek. Szerintem a gynipral adagomat is emelem, egy fél tablettával. Reginél is ennyit szedtem 3 x felet.
A magnéziumot meg napi 4-re, 4 óránként, csak nehéz betartani, mert sok tejterméket eszek, iszok, és a calcium meg gátolja a felszívódását. Szóval még erre is figyelni kell.
De úgy néz ki a következő két hétben nem lesz front, már csak tényleg abban bízok, hogy méhszáj nem rövidült, és nem nyílt ki. A 2000 érték még belefér, csak ne nyíljon ki. Na most majd gyakrabban írok, mert egy laptető nem lenne rossz jövő hét csütörtökig.
Gyomorégésem is előjött, úgyhogy ihatom a citromos vizet esténként.

Bettike
Jó, hogy érzel már nagyobb rúgásokat, én is erre várok, egyellőre még csak én érzem a mocorgást, Regi és apa még várhat egy kicsit. Meg nagyon ritkán, szóval majd néhány hét és biztos beindul.
Vendég

csillag,brita

tényleg jó érzés,de mondjuk van mikor már elég kellemetlen,nem tudom mit csinálhat odabent :D

mikor megérzem akkor magamban elkezdek mosolyogni és beszélgetni hozzá.még mindig hihetetlen számomra h ott bent egy pici élet fejlődik,de mivel jelét adja h itt van,igy nincs apeláta :) nem lehet éhezni sem mert akkor megrugdossa az anyukáját,dobjak le neki valami fincsit :D

KépKép
bettike83

én ma lecsót csinálok virslivel :)

csillag: köszike :)

nika70
Salgótarján

Nika: küldjél nekem lecsót,oké? :D imádom :D ♥köszike :wink:
Vendég

Betti: sajnálom párod papáját,részvétem :!: :(

Nika:látom nyomatod ám a szívecskéket :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás