Melinda
Biztos eszrefogjak venni a rokonok
azert 6kilo az 6kilo
Ancsu
Az egy olyan mint iwiw oldal de kulfoldi...legalabbis sokaig az volt es en a kinti ismikkel ott jelolgettem be egymast
de mar magyarul is van es sokan regeltek.Betty meg nem hajlando se msn-t se skype-ot telepiteni igy valamilyen uton modom szeretnek vele csetelni
Ott meg lehetne
Zold tea johet
Ma hogy ment a szuri?Lehet beadni hat mi lombikosok is magunk adjuk be
Menni fog szerintem neked jobban menne,mint anyudnak
Suzy
Ez meg szerintem semmi...masok meg tobben mentek keresztul...es nekem "csak" a 3.lombikom mar az 5-6.nal tart
Szal vannan nalam nagyobb hosok is
De ari vgy amit irtal jolesett
Japan nyelv nem nehez mert a kiejtes ngyon konnyu nekunk nem ugy,mint az angol...hat ez relativ miota beszelem...ertem mar regota suliba is jartam de beszelni inkabb ugy mondanam az alap dolgok mennek...tobbet ertek....mivel nem beszelek sokat nem hasznalom ezert nem megy annyira
[quote]o írta:lyan jó lenne már nekünk is beszélni telón, kíváncsi vagyok a hangodra, mert azt mondják kellemes
Micsoda hirek!!!!!!Akkor meg dolgozzatok ra!!!
Csoki
Nem mentem
Majd idegeskedek jovoheten de most nyugi van
Ez a korbenezek ez jo volt
Gyancsi
Nekem is egy neven fut....meg gepkocsi rendszamok szerint jott ki
de a szamok nem klappolnak...mert ha azt irtja a papir,hogy az egyik az 9000valamennyi egy felevre akkor a csekken miert van 13ezer valamennyi?
Szal nekunk egy levelben jott de 2kulon papir...
a kispolak meg kulon jott mert az meg olyan reg volt,hogy nem innen a 10.kerbol kuldtek papirt nincs ide atjelentve hanem meg a 9bol
Igen Rodinarol beszeltem
Szerintem varj meg kicsit a tesztelessel...mer ha meg nem pozi akkor csak elveszted a hited
Betty
Nem tok mit mondani
Annyira szeretnek ujjongani...de ez meg nedves is a masikak meg szarazak...nekem megvan a tegnapi nedves teszted...ugyanilyen...vegulis az nem rossz
de mer nem erosodik...na majd mostmar csak kedden tudunk meg mindent izgi
Tovabbra is szoritok
Erezd jol magad!!!!!!
Lucuzs
Te hanyadik napon voltal mikor volt az a csucspozi teszted?4+mennyi?
Es mikor volt a negad?
Gabi
Na igy jo
Igen jott wazze de miert csak ajanlva lehet felvenni...az ember mehet erte allandoan a postara
Gondolom bettynel az eves dij 23ezer
nekunk 26pedig kis kocsi
Angyal
Orulok a jo eredmenyeknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nana,hogy nincs IR-od....gyogyot felremeltek szupi!
Zsu
Wazze legalabb nektek megirtak miert van az a + nekunk csak annyi a magyarazat,hogy hatralek...de mondom 2evre visszamenoleg megvannak a csekkek
jah es ok tartoznak allitolag van valami tobbletbefizetesem 30ezer de nem kuldik ki
anyum hivja folyamatosan oket telon nem lehet felhivni ugyhogy oda is bekell menjek
Na ezert utalnek itthon lakni...ehhez nekem nincs idegzetem
Szep az uj vonalzid