SZiasztok! Nem semmi amit "termeltetek" az elmúlt napokban. Olvastalak benneteket, de jönni nem tudtam, Anyuval rohangáltam vizsgálatról vizsgálatra...
Moni: nagyon sajnálom a nagypapádat. erre nem lehet felkészülni, még ha próbálunk sem.
Nita: nincs esetleg valami tea, amit lehetne inni a vesédre?
pedi: gyere gyakrabban, én is hasonlóan gondolom mint te, de a lányok nagyon hiányoznának ha lelépnék innen:)
Rólam: még nem jött meg: 39. napon vagyok, mindenféle tünetem van, (kár, hogy nem lehet eladni őket, elég jó pénzt szakítanék...) szóval a kávétól undorodom (inkább csak nem kívánom), feszül állatira a mellem, fel vagyok fújódva, néha fáj a hasam, székrekedésem és aranyerem is van kicsit.. (elnézést a részletekért), rám jött a sika-mika feeling, egész nap vakarászom a lakás különböző pontjait..., ami nálam sajna a megjövő piri jele.. szóval a lényeg: nem merek tesztelni, rettegek a csalódástól, így most inkább kivárok amíg tudok:) viszont: mai megfigyelés: általában mielőtt megjön, fáj az epilálás, ma viszont még csak nem is volt érzékeny a bőröm. Aki már szült azt tudja milyen, a mellem úgy fáj, mint mikor belövell a tej.. amllbimbóm pedig érzékeny.
Na, most, hogy ilyen részletes helyzetjelentést adtam, és halálra untattam vele mindenkit, holnapra tuti megjön...nem baj, az is jó, legalább tudom, hogy működök:))
elnézést a hosszú irományért...
tary