Porsi, priviben máris küldheted a kérdőívet!
A pozitív toxo jó, ha azt mutatja, h már korábban átestél rajta. Csak akkor nem jó, ha az van, h korábban nem, most meg friss fertőzés van. Nekem épp ezt nézték most meg tegnap a Klinikán, javasolta a genetikai tanácsadó orvosa ott (az uh után, amiről mindjárt beszámolok). Mert nekem dec-ben kétszeresen negatív volt, tehát sem korábban, sem aktuálisan nem volt fertőzésem. Így viszont bármikor lehet. (Utálom is, h vigyázni kell a homokkal, sárral, úgy viselkedem, mint egy fóbiás, ha a fiam a cipőket fogdossa.
)
Angyalkrisz, szépek a fotók!
Meg jólesett nézegetno az összes ari képet. Viki, Te kérdezted: sztem a talpacskára számítógépes grafikával rásegítettek, mert akkor lenne ilyen, ha csak az anya bőrének felső rétege lenne köztük. Min. a zsírszövet közte van (és akkor már nem látszik úgy). Legalábbis nekem.
Csuklás - az én babám is csuklik már sztem. Ütemes moccanás. Nem zavarja ám őket, még a bébiket sem, én úgy láttam. Sose kezdett el sírni a fiam vagy ilyesmi, csak azért, mert csuklott.
Porsi, jó a fitt ball, annyira meg tudlak erősíteni, h épp egy várandóssággal is foglalkozó gyógytornász mondta nekem nemrég, h ha sokat ülök a gépnél, kifejezetten érdemes ilyen labdán.
Fio, jobbulást!
Kösz az infót a hastartóról.
Mit is kérdeztél a hasszorítóról? Ja, h hanyadik naptól. Nekem anyukám vett, még a kórházban voltam akkor, sztem már a 2-3, naptól rajtam volt.
Esztora, sajnálom a cicádat, remélem, használnak a szerek, no meg gondoskodás és a szeretet!
Meri, örülök, h jobb a kedved.
Vivi és Arwen, örülök a jó uh-oknak.
Ja, nekem is van uh-hírem. (Képem nincs, még a nemét sem nézték.
) Egy jó és egy rossz hír (megint). A jó: felszívódtak a ciszták a baba fejében. (Egy hét alatt!) A rossz: meszes a lepény. Utánanézek majd, mi mindent jelent ez. Az u-os nagyon csóválta a fejét, de a genetikus orvos, akivel utána beszéltünk az eredményekről, nem tulajdonított nagy jelentőséget ennek. Azt mondta, akkor lenne baj, ha a baba nem fejlődne jól. Ehhez képest 2 héttel nagyobbnak tűnt a koránál.
És meghaladta az 1 kilót! MAjd elmondom azt is, mit mondott a dokim (délelőtt hívom).
Édi volt az arcocskája, amennyire a 2D-n látszott. Álmomban ma éjszaka már láttam egy térbeli képet is róla...