Új privát üzeneted érkezett!

tesómat hétfőn műtik.. tovább nem is húzhatnák... már akkor több,mint 6 nap telik le és ugye a csontok 6nap múlva kezdenek összeforrni.. szép lesz baccus ha rosszul forrnak össze ... nem értem őket! :roll: :twisted:
Vendég

SZiasztok,

Dita,

én a hordozót használtam pihenőszéknek, és én feltettem az asztal közepére. Nem billegtette Danika soha. Én mindig akasztottam rá játékokat, azokkal elég hosszan eljátszott.
És az etetést is abban kezdtem de akkor már a babakocsira raktam a hordozót (a mi babakocsinkra a hordozót is rá rá lehetett tenni).

Kép

Kép

[color=blue]Boni mami[/color],

Danika még úgy eszik, hogy külön etetőszékben amin még rajta van az asztala, de nekünk az ebédlőasztal ovális, és az ovál részhez odahúzzuk épp kettünk közé és így teljesen olyan mintha velünk ülne.
AMúgy a miénket oda lehet húzni az asztalhoz, de a miénk sem drága fajta.
Nagyon drukkolok a nővérednek!!!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Dita,

99% biztosra tudom mondani, hogy tavasszal sem megyünk arra. :cry: Az 1%-ban pedig azért benne van, hogy Várpalota felé visz az utunk valami miatt :wink: nálunk sosem lehet tudni...
Elkezdték csinálni a tetőteret, a tetőablakok majdnem egy millióba kerültek, aztán még a fűtés-villany, gipszkarton szerelés (mondjuk a gipszkartonozást apu megcsinálja ingyen, de az anyag biztos egy vagyon lesz).
Utána júniusban a férjem lánya ballag, az is elvisz egy csomó pénzt, mert a szülésig az őssejt kezdőrészletét is szeretném félre tenni. Úgyhogy még egy hosszú hétvégére sem tudunk elmenni sehova.
Esetleg Mátészalkára megyünk a barátnőmékhez, (de ez sem biztos)és akkor Viki mamival fogok találkozni, ha ő is szeretné. Úgy néz ki, hogy mindig őt éri az a szerencse, hogy pocakosan lát engem, hisz amikor náluk voltunk akkor Danikát vártam, most meg Dávidkát. :lol: :wink: :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Halihó!

Moncsi!
Én mindig szívesen látlak Titeket, a Skacokat majd összeeresztjük.

Boni!
Tesódnak sok +++++++++++++ a műtéthez!

A barátnőm kedden jött a 7 hónaposával, hű tök jó volt fogni egy kismanót. Tiszta pehelysúlyú volt Lalushoz képest :lol: Lackó azóta is folyton mutogatja hol volt a baba (az ágyában, hordozójával, lent a pléden). Tetszett neki nagyon, még teát is adott neki.
20150601134430

Köszi a tippeket. Miló nem szeret a hordozóban lenni mert nem tud benne rendesen mozogni épp ezért a hintában is max. 1-1 órát van el és általábau el is alszik a lágy zenére. De ha nem álmos és únja az egészet akkor csak tekereg benne és nyüszög hogy vegyem ki. Amikor kirakom egyből nagyokat rúgkapál boldogan.
De azért örülök hogy megvettük mert ha nagyon nyügis akkor belecsatolom és mindig megnyugszik benne. Csak túl sokáig nem lehet benne hagyni az előbb említett mozgáshiány miatt.

Úgy emléxem egyszer Évi tett fel videot ahogy Eszti ült a pihenőszékben és úgy rengett a szék alatta majd szét esett. Szerintem nálunk is ez lesz.

VIKI
Most jöttünk meg a szomszédból. Áronbébi 3 hetes de még mindig olyan kicsi mint újszülött korában. Miló már egy hónaposan akkorát nőtt mint egy zsiráf. :)

Na megyek mert most is a hintában van és már küzd hogy nem tud kalimpálózni.

dita75

Sziasztok!

Boni,
Drukk Tesónak a műtéthez!!!

Lina,
Óvoda :twisted:

Dita,
Mi a hordozót használtuk az elején etetőszéknek is, és én is felraktam az asztal közepére.
Köszi, jól vagyunk! Csak továbbra is fáradtan, mert a kisasszony minden éjszaka felébred 1x, és nehezen alszik vissza. Sőt, legtöbbször addig hisztizik, amíg nem fekszem mellé a kanapéra, és akkor reggel 8-ig alszik tovább. :? Viszont a jó hír számomra, hogy megoldódott végre a napközbeni alvásunk! Ő csak max. 2x30 percet aludt, és amióta a nappaliban az ágyunkra rakom le aludni van, hogy 2 órát is alszik egyszerre. :)

Monic,
Jók a képek Danikáról! Moshattál utána...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

A pihenőszéket én a nagy franciaágy közepére szoktam tenni, így minden oldalról párnával van körülvéve úgymond. A nappaliban van egy kinyitható ágy, azt nevezem én francia ágynak és nyitva van, mert onnan fekve tudjuk nézni a tévét. Ott pihizik velem Dorka. És néha, ha nagyon éber, akkor a pihenőszéket az ágyra teszem és abba ültetem. Amerikai konyhánk van nekünk is, tehát a pulton keresztül figyelem mindig a kiscsajt.

De jó, hogy írtátok, hogy a hordozóban is lehet etetni a babát:) Mert már szenvedtem, hogy etetőszéket is kell venni (majd félévesen). Most éppen a védőoltásokra próbálok spórolni.
Szerintetek a Rota vírus elleni fontos? Van ilyen járvány vagy esély elkapni?

Ma volt itt a védőnő és megdicsérte Manócit, hogy szépen kicombosodott:) Tehát jól eszik. Hétvégén pedig jön a gyerekorvos 1 hónapos kontrollra. Jó kis megfigyelés, ellenőrzés alatt vagyunk, el sem ronthatom a babát:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.11 13:59-kor.
Vendég

Némóci!
Újabban Lala is kel éjjel. Magamhoz veszem, átviszem a nappaliba, iszik egy kis vizet, összebujunk és elalszik. Azátn idővel mindenki visszakerül a saját ágyába.

Örülök,h rendeződött napközbeni alvása a csajnak!

Twist!
Mi beadattuk a rotát. Júliusban az uram és én is benyeltünk vmit, felváltba ment a hasunk és hánytunk. Lalónak semmi baja nem volt.

A barátnőm fia 1 évesen kapta el, napokig voltak kórházban vele. Totál kinyúlt a kissrác.
20150601134430

Viki, 2 hónaposan már lehet adatni az elsőt? Mert akkor most, ha már úgyis kaptam egy kis szociális segélyt, akkor kispórolom ezt az oltást (italt):) Mi is szeretnénk, nem szeretném, ha beteg lenne a kisasszony.
Vendég

Az első 6 hónapban kell megkapnia. Laló azt hiszem 3. hónaposan kapta az elsőt, utána a következőt.

Én az oltásra nem akarlak rábeszélni, ezt nektek kell eldönteni.
20150601134430

TWIST
A BMC-sben mi most pont erről tárgyalunk már napok vagy hetek óta.
Én be akartam adatni Milónak mert a kolléganőm amikor hozzánk került pont ezzel kezdte a pályafutását hogy 3 hétig kórházban volta gyerekkel Rota miatt. Akkor végigkövettem a kálváriájukat és én megfogadtam hogy én beadatom majd ha lesz gyerekem.
Most iratkoztunk át másik dokihoz és mondtam is neki hogy ha megjön az adóvisszatérításem az egy részét fedezi az oltásnak úgyhogy valamikor márciusban mennénk oltatni de ő nem sok értelmét látja ilyen sok pénzt kiadni érte. Aztán amikor beszéltünk arról hogy sokat bukik Miló pláne lebeszélt róla mert ha kijön belőle a 32 ezer forintos cucc akkor újra megvesszük vagy mi???
Szóval akárhogy is szeretném ez így ebben a formában nem fog összejönni úgyhogy azt mondta a doki arra kell majd figyelni ha elkapjuk hogy ne száradjon ki a gyerek. Ha netalán nem akarna inni akkor természetesen infuzió és kórház a vége de minél előbb fel kell ismerni a betegséget és akkor nem kerül oda a kis beteg nagy valószínűséggel.

A hordozót majd etetésre én is fogom használni az tuti.
Kisszék kisasztal van későbbre amikor már nagyobb.
Pöpec etetőszéket nem fogunk mi sem venni mert nem nagyon használja ki a gyerek sztem. Persze gyereke válogatja.
Napközbeni pihire viszont teszveszeltem egy pihenőszéket mert lassan már nem tudom őt otthagyni az ágyon mert lefordul róla.
De viszont hadd legyen ez a kis törpi kényelmesen.... a hordózóban úgy ül mindig mint aki besz...t. :roll: Arról nem beszélve ha elalszik teljesen vízszintbe lehet dönteni. Szuper. 2 db ezresért a hülyének is megéri. :) Igaz ha nem megy el érte valamelyik rokonom a Délibe akkor a postaköltség majd ennyi lesz.

NEMO
Csak rájössz a dolgok lényegére itt a végén! :)
Puszilom a kis egyévest.

Tök jó apát hazaküldték és állítólag mégis fizetve lesz az egész napja. Úgyhogy most nem kell tovább törni a fejemet hogy megyek fel a bankba meg a boltba babakocsival a fél méteres hóban.

dita75

Sziasztok!

Ditus!

Nálunk mindig a földön voltak a gyerekek, mert padlófűtés van. Szerintem a mosogatógép mellett ez a legjobb találmány :) Hordozóban nem vittem őket sehova, mert a nappaliból belátni az egész alsó szintet, szóval könnyű dolgom volt.
Dóri a Calici vírust kapta el kétévesen, egy éjszakát kórházban voltuk vele, infúzión lógott. :cry: A Rotát hiába kapja meg, más fosós ellen nem védi meg, és a calici is egy rusnya nyű :(

Boni!

Nagy drukk a tesódnak! Énsem értem miért várnak ennyit a műtéttel, de biztos a doki tudja.

Etetőszék: én nagyon szeretem, hogya mieink közül az egyik kerekes. Ádám jelenleg járássegítőnek használja, de volt már életmentő pihenőszék funkciója is, mert guríthattam magammal, ha valamelyik apróléknak anyás napja volt.

Viki!

De keves lehetett Lackó a vendég babával :) Ilyenkor úgy elérzékenyülök, hogy milyen kedvesek ezek a gyerekek :)

Némóci!

Réka nem zúg le az ágyról?

Twist!

Olyan gyönyörű a kislányod :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Rota: augusztusi babás fórumtalálkozón benyeltük a rotát.. mindenkin végigment, még otthon szegény anyumon, húgomon, apun, hugi férjén is.. csak ZSigán és Zoén nem, mert Zsiga be volt oltva, Zoé meg szopizott.. :wink:

az, hogy időben felismered és akkor nem kerül kórházba.. hát... nem tom..érdekes kijelentés dokitól :roll:
Vendég

Twist,
a rotafertőzésen általában minden gyerek átesik 5 éves koráig. Lili most volt márciusban. 4 óra alatt gyakorlatilag kiszáradt. Először 8. szúrásra tudtak neki vénát biztosítani, az reggelig bírta, utána 3. szúrásra a második branült. Hát én még egyszer nem szeretném úgy látni a gyerekemet 4 napig a kórházban. Én 21 hetes terhes voltam, apa volt vele a fertőzőn, úgyhogy Levit már be is oltattam.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Rota:

én 36 hetes terhes voltam Dancival amikor elkaptam a hányás-hasmenést magas lázzal. Azt hittem itt a vég annyira beteg voltam, ráadásul Danika is nagyon szenvedett a hasamban, szabályosan éreztem, hogy mennyire rossz neki. Aztán 6 nap múlva meg is született inkább....
Én akkor megfogadtam, hogy beoltatom így is tettem.
Barátnőmék 1 hónapja voltak 1 hétig kórházban épp emiatt. Szerintem kockázatos a szülőnek eldönteni, hogy mikor van kiszáradva a gyerek, hisz olyankor hiába itatod úgyis kihányja, ezért 99% a kórház valószínűsége.

Kép}
monic80

Dita,
van ám babakocsira sítalp, komolyan :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

jó reggelt!

azt álmodtam éjjel, hogy feljöttem a babanetre és babaimádó beírta a Hőmérősbe , hogy most beszélt a férjemmel és megszületett a kisfiunk :lol:

persze a PÉn túl vagyok próbálkozásmentesen :wink:
Vendég

Boni mami,

ennek nagyon örülök, hisz anno Zsigi is bejelentkezett előre.
Akkor te is fiús anyuka leszel? :wink: :lol:

Kép}
monic80

Sziasztok!

Twist,
A rotát mi is beadattuk, és amit lehet be fogok adatni Rékának, hogy ne legyen feleslegesen beteg, ha van ellene védőoltás.

Évi,
Nem esik le az ágyról Réka, mert belülre rakom, és az ágy szélét kipárnázom. Amúgy sem hagyom sokáig magára, és sokszor csak a fejét fordítja meg a 1,5-2 óra alatt.

Boni,
Remélem, 9 hónap múlva megtörténi ez az álom! :lol:

Viki,
Ma átaludta az éjszakát Réka! :D Közel 1 hónapja nem aludt át egyet sem... És az a gyanúm, hogy azért mert a fürdővízébe rakok mostanában levendulateát, és tegnap egész szép mennyiseget ivott belőle.

Dita,
Tegnap elfelejtettem válaszolni a tesó-baba kérdésedre. Egyenlőre nem tervezzük, de ha mégis lesz tesóka, akkor megvárjuk, hogy Réka betöltse a 2. évét, és utána kezdünk csak el próbálkozni. Illetve az is jó lenne, ha addig sikerülne elköltöznünk egy nagyobb lakásba, mert ide nem szívesen szülnék még egy bébikét.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok! Köszi szépen a kiscsaj dícséreteket:) Ma volt kint a doki 1 hónapos vizsgálaton és tetszett neki a kiscsaj fejlődése, mindent rendben talált. Nagyon jó érzés a lelkemnek!:)
Íme a mai fotó-termés, végre mertem vakut használni, mert csukva volt a szeme:)
Kép

És holnapra Boldog Valentin napot kívánok mindenkinek, ha nem jönnék!
Kép
Vendég

Dita,
Levi is sokat bukik ugye, sőt, de símán be lehet ám adni neki a rotaoltást. Csak előtte kb. két órával nem kell ennie. Az egész cucc pár ml, ha szépen lenyeli esélye nincs visszabukni, mert nincs annyi mennyiség. És már 36000Ft a kettő. :cry:
Én Lilinél nem is tudtam róla, hogy létezik, aztán tavasszal jól meg is szívtuk...
Amúgy sokáig már nem gondolkodhatsz, mert a 2. oltást is meg kell kapnia 6 hós koráig Milónak, és a kettő között van 2 hónap szünet.

Ovikérdésben végre döntésre jutottam. Szeptembertől átviszem másik oviba, de valahogy kihúzzuk itt júniusig. Végül is nem kiképzőtáborban van, kifizettük előre, most azt hogy kérjem vissza, és nem akarom rángatni, meg hogy pénteken még megyünk, hétfőn már valahova máshova megyünk, de hogy hova, azt nem tudjuk.... Szépen járja végig az évet, búcsúztassák el év végén, legyen lezárva, jöjjön egy nyári szünet, és utána jöhet az új.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok

Twist nagyon szép Dorka

grat az egy hónaphoz mi is beadattuk a a rotát csütörtökön kapta meg az elsőt.

Nem jövök mert nem lesz időm meg vannak más dolgok is ha valaki szeretne az bejelölhet iwiwen ott szoktam járna gyorsan .

Zákányi Zoltánné

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja

Vius, köszi! A te kiscsajod "sem kutya":))))))))) Nagyon szép kislányod van!
Na, és volt mellékhatása a Rota oltásnak? Ugye, semmi?
Én tegnap adtam először a kiscsajnak édeskömény teát és egész jó hatással volt a pocijára. Lehet, hogy ez bejön...
Vendég

Lina jól döntöttél! :lol:

én útálom a Valentin napot, egy újabb műünnep a virágosoknak, giccseseknek :oops:
Vendég

párom is kérdezi mit szeretnék valentinra?
Egyrészt minek ilyet megkérdezni? Másrészt sose szoktam semmire kérni ajándékot mert nekem többet ér bármilyen ajándéknál hogy ha nem kell vitatkozni és nyugiban elvagyunk itthon. Úgyhogy idén ebben maradtunk. Tavaly kaptam tőle egy ezüst láncot az volt rajtam karácsonykor pont illett a ruhámhoz. Kivételesen jól válaszott mert előtte meg olyat kaptam mint egy nyakörv. Szép de nekem nem is áll jól és kényelmetlen is. Vagy túl nagy a nyakam??? :oops:
Egyszer nem volt rajtam. Órát, karkötőt nem bírok elviselni semmit a karomon erre volt hozzá karkötő is. Na mondanom se kell egyik sem volt még rajtam egy percig sem. Akkor sok értelme volt megvenni.... Nem akarok hálátlannak tűnni mert nagyon szép gesztus volt de ilyen formában nem sok értelme van hogy áll a dobozban.
Amúgy sem szerettem soha a meglepiket. Kiskorom óta mindig magam választom ki az ajikat. Mióta Miló megvan azóta az én ünnepeimre is neki nézek ki valamit.

LINA
Én sem hagynám ott ha van másik ovi!

TWIST
Milyen édi kis hajacskája van! :)

NEMO
Valamit említettél hogy hozzánk "közel" van telketek, oda akartok építkezni?

dita75

amúgy sziasztok! :oops:

dita75

Ma az egész család körbeülte a gépüket és webkamerán nézegették Milót. Le is köpte őket. Pont bukott egyet. :roll:
Képes kaja után 3 órával is bukni úgyhogy nálunk a 2 óra után sem játszik. Hiába döntök úgy hogy beadjuk ha nem jön meg az adóvisszatérítésem. Még nem is fedezi az egész mert idén kevés jár vissza. Az első adagra elég. Most totál nullán vagyunk mert a páromék december közepén kaptak utoljára fizetést és alig van munka a héten csak 3 napot dolgozott most is. Amikor nincs munka fizetés sincs :(

dita75

Dita,
Levi ma du. 1-kor evett zsenge zöldségek kukoricakrémben c. bébiételt, volt benne répa, tehát olyan színű. Utána csak szopi és tápi volt meg némi tea. Na amit este fél 9-kor bukott, abban volt narancssárga. Hogy lehetett még a du. 1-es kaja a gyomrában???? :shock: Én ezt soha nem fogom megérteni. És ugye püré, nem is folyékony.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

ZsigaCsigaáradat!

imádom a bocisajtot Kép sapiban Képanya nyomdokaiban! Képekkora vagyok már Kép ZsebiZsigi Kép csak szép Képiszom Kép egy kis alkotásos baleset Kép majd én megmutatom...Kép
téli táj az ablakunkból Kép Kép
Vendég

Jó reggelt!

Dancinak Boldogságos Első szülinapot!

Kép

Boni!
Teósdnak +++++ a műtéthez!

Zsigu nagy Csibész!
20150601134430

Dancinak boldogságosat!

Kép
Vendég

sziasztok

DANIKA

Nagyon boldogságos első szülinapot kívánok neked!

Kép

BONI
Nagyon jók a képek. Te meg nagyon vékony vagy alig ismertelek meg! :shock:

LINA
Eszembe jutott erről az hogy a felnőttek mindig hánynak répát is. Ez különösen a páromnál érdekes mert életében nem evett még répát annyira utálja. :)

dita75

Dita te már a második vagy aki ezt mondja,de sajna ez nem így van, csak a kép jó :lol: sajna a súlyom stagnál, és ducivagyok :oops:
Vendég

TEsóm túlvan a műtéten! délután 15ra meeht a párja..akkor már többet tudunk :)
Vendég

Sziasztok!

Danikának nagyon boldog első szülinapot kívánunk!
Kép

Boni,
Nagyon nagyfiús már Zsiga! Szuperek a képek!

Twist,
Nagyon édes a kislányotok!!!

Dita,
Nem, építkezni nem szeretnénk, és olyan messzire sem tervezzük elköltözni. Bár, én még szívesen mennék, mert az én szakmámmal találok bárhol munkát, de a férjem sajna nem. Így sajna maradunk Budapest közelében.
Sajnálom, hogy ennyit bukik Miló! :(

Újságoltam már nektek, hogy Réka egyedül feláll már, és megtett már 1-2 bizonytalan lépést is egyedül, kapaszkodás nélkül. És végre ő is elkezdett "beszélni".

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

NEmone Réka nagyon ügyike! :lol:
Vendég

Boni!
Örülök,h hamar lement a műtét!

Dehogy vagy Duci!!!! Kis Bolondos vagy!!!!!!!

Nekem ZsigaBiga fekete-fehér képe tetsz a legjobban.

Némóka!
Gratula a "bizonytalan" lépésekhez, ami hamarosan nem is lesz az. Nem győzöl majd loholni a Csajos után.
20150601134430

Lackó szánkótatja az alattvalókat: Kép Kép Kép
20150601134430

Boni, nadon szépek vagytok a képeken, tündér Zsigi, és milyen dolgos, kreativ :lol: :arrow:

Dancinak Drága Szivemnek Boldog Első születésnapot kivánok!!!!!!!!!! Biztos van sok nyami-nyami!!! Moncsi gondolom sürögsz-forogsz a konyhában.

Némóka, gratula Réka babának az első lépésekhez.

Viki, Lackó, nagyon cukker!!!

Mi is lelkesen készül első szülinapra, a torta még képlékeny hogy miből lesz, majd kedden rákérdez doktornéninél. Olcsa nagyon ügyes, már nem mászik, elkezdett járni. Olyan gyorsan megy alig birom utolérni sokszor. És mindenhol ott van szinte, estére már hulla vagyok sokszor. Sokat beszél, mondja hogy papa, pápá, apa, ana, baba, mamma, váu, bú, stb szóval nagyon tündérmackó. Most már teljesen az én főztömön van és hála Istennek bejön neki és mi eszünk kint a konyhában jön ki és koldul, olyan lesz a végére mint egy konyha malac :lol: :oops: Majd dobok fel szülinapos képeket, most lépek megyek edzeni,

Kép
pgsuska

Danikának nagyon boldog első szülinapot kívánok én is:!!!!

Némóka, gratulálok az első lépésekhez! Levideóztátok? És miket mond a kiscsajszi?

Boniko, örülök, hgoy a tesód túlvan a műtéten és drukk neki a mielőbbi felépüléshez!

Ditus, jó lehetett a webkamerás arcon hányás:)))) Jó a pocija azóta Milónak, hogy tápszert kap? Eszembe jutottál, mert mostanában mi is küzdünk a piros popsival, lehet hogy valamelyik pelenka fajta okozza, vagy törlőkendők, mert többféle van mindegyikből itthon és mindig mást használunk. Allergia gondolom, hogy nem lehet, mert nincs komolyabb hasmenés vagy ilyesmi. Mutogattam a piros popsit a dokinak és a védőnőnek is, de szerintük nem vészes, viszont ha terjedni kezd, akkor felír rá valamit a doki. A Soducrem-ben van gyógynövény is, ugye az is gyógyít?
Vendég

Sziasztok!

Drága Dancinak nagyon boldog első szülinapot kívánunk mi is!

Kép

Némóci!

Gratula Rékának, ügyes a pipi!

Boni!

Végre túl van a műtéten szegény... Mesélj, hogy van?
Képek szuperek! Én is tök vékonynak látlak :wink:

Twist!

Sudocream szuper, nekünk eddig minden pirosságot elmulasztott.

Viki!

Laló csúcs :) Megzabálom :)

Vasalnom kellene, de olyan lusta vagyok, mint a sár :oops:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

TWIST
Nekünk valami balzsamos kencét írtak fel az tök jó. Sokkal jobb mint a sudocreme. Gyógyszertári kikevert de a blokon az van hogy WM8 hát nem tudom ebből értenek-e valamit ha rékérdezel. Mi már ezt fogjuk mindig hazsnálni mert ugyanannyiba kerül mint a sima popsikrém.... csak sokkal jobb! :)

SUSKA
Nagyon ügyi Olcsa, gondolom majd szét vet a büszkeség.... meg is értem.... :)

ÉVI
Én is csak Miló cuccait szeretem vasalni de neked gyerekruhából is 3x annyi van úgyhogy megértem hogy nem visz rá a lélek. Mit csinálnak a dedek?

NÉMÓ
akkor így jártunk errefelé senki nem akar költözni ezt meg is értem.

Cuki lehet Rékus. De megnézném megint. Hétvégén megyünk pestre de ilyen hidegbe nem tervezek még talit majd nyáron.

VIKI
Megzabálom. Olyan jót nevettem rajta. Imádnivaló kis fickód van. :)
Látom a háttérbe a hordozótokat. Még jó az LAckónak? Én már most úgy nézem hogy hamarosan ki fogjuk nőni? :(

BONI
Én lennék olyan "duci" mint te! :wink:

dita75

Évi!
A lusta, mint a sár az milyen? :lol: :lol: :lol:

Boni!
Tesód? JÓl viselte az altatást? Hogyan tovább?

Ditus!
Nem használjuk már régen, porfogó és mamusz tároló. Ill. a baráraink kisfia használta múlt héten.
20150601134430

Zsuzska!
Örülök,h bejött Olcsinak Morcogi Micó főztje!!!! Én is úgy örülök,ahogy a házikosztot Laló tolja befelé. Egyedül a túrós és káposztás tésztát nem szereti.

Laló is ilyen kis éhenkórász. Ha kitömte a pocakját, de lát vki enni, akkor megy kuncsorogni. :roll:
20150601134430

Monic,
sok boldog szülinapot kívánok Dancinak!
Ma gondoltam Rád, nemrég kérdezted, hogy tudok-e kismamaruhaboltot Kecskeméten. Ma láttam a Centrumban (vagyis ami régen az volt, most talán Skála), hogy újabban árulnak kismamaruhát, egy farmer 3900Ft.

Voltunk pénteken Levimázsáláson, most 3 hét alatt csak 10 dekát hízott. 6 hónaposan 8600g és 69,5cm. Sejtettem én, hogy csak jól bekezdett, aztán végül nem lesz igazán nagy baba.

Lackó és Zsigi is nagyon édesek, milyen nagyfiúsak már. Tényleg, néhány hónap, és Levi is elkezd integetni, meg ilyesmi. Tök jó...

Némóka,
gratulálok a lépésekhez.

Voltam ma az oviban, ahova átvinném Lilit. Hááát nem is tudom. Elég régi stílusú, 30 gyerek van egy csoportban, néhányan veszekedtek. De mondjuk elég közvetlenek voltak, megcsodálták a lányok Levit, az egyik kisfiú mutogatott nekem autós kártyákat..., de nem tudom, lehet, hogy Lili egyszerűen elveszne egy 30 fős csoportban.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,

nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat Danika nevében is :lol:
Szülinap tegnap volt tartva 22 vendéggel, nagyon elfáradtam, még ma is azt hevertem, igazán holnap tér vissza a rend, akkor több időm lesz és részletesen beszámolok, majd válogatok a millió fényképből is ami készült.

Addig is puszi mindenkinek!

Kép}
monic80

Jó reggelt!

Viki ma már fel kell állnia tesómnak..biztos nehéz lesz...
sajnos hőemelkedése van folyamatosan :cry:

Lina hát mérlegelni kell, az biztos.. több gyereknél tuti kevesebbet foglalkoznak Lilivel.. hú de nehéz döntés lehet ez! :?

na csajok csoportos szemészeti vizsgálatot rendelek el! :wink:

Monic várjuk a képeket! :lol: 22 embertől én is kifeküdtem volna :wink:

Suska nagyon ügyi Olcsa biztos jól sikerül szülcsinap! :lol:
Vendég

Szasztok! Monic, 22 vendég, azta :shock: Elhiszem, hogy elfáradtál. Majd tegyél fel képeket. Milyen torta volt, és miket kapott Danci:) Élvezte a bulit, vagy nagyon kifáradt?

Suska, azt írják az időkép.hu-h, hogy az a néphagyomány, hogy 19-én Zsuzsanna napján (és Olcsa szülinapján) ha meghalljuk a pacsirta hangját, akkor kezdődik azonnal a tavasz. Szerezz be egy pacsirtát, mert nagyon várom a tavaszt:) Hétvégén már 10 fok fölött lesz a hő.

Ditus, köszi a kenőcs tippet, rákérdeztek, tényleg. Most a Neogranormonnal próbálkozom. Nagyon szépen elmulasztotta a pöttyöket, sima a popsi. Viszont egységesen piros színű mindkét farpofa. Tehát ez sem az igazi. Az kéne, hogy sima legyen a bőr, és rózsaszín :?

Boniko, drukk a tesódnak, hogy tudjon járkálni a műtét után, biztosan nehéz lehet. A hőemelkedés biztos rossz lehet. Kap rá valami gyógyszert?
Vendég

Jó reggelt!

Boni!
Tesódnak remélem nemsokáig lesz hőemelkedése.

Sztem szemüveg neked kellene. :wink:

Moncsi!
Várom a képeket.

Twist!
Kamillával töröld át, és jöhet a sudocrem.
20150601134430

sziasztok

BONI
Szemüvegben szoktam netezni :)

TWIST
Én is nagyon várom már a tavaszt. Jó lenne ha megfordulna az egész és csak 3 hónapig lenne hideg a többiben meg meleg.

LINA
Gondolom ezzel ki is fújt az oviválaszték vagy van még más lehetőség?

VIKI
Lackó még pupu 7kor? Csak te kukorékolsz?

MONIC
Este már kitárgyaltuk! :wink:
A képeket viszont várom! És remélem tényleg jól látható lesz a pocak! :)

dita75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?