TWIST
A BMC-sben mi most pont erről tárgyalunk már napok vagy hetek óta.
Én be akartam adatni Milónak mert a kolléganőm amikor hozzánk került pont ezzel kezdte a pályafutását hogy 3 hétig kórházban volta gyerekkel Rota miatt. Akkor végigkövettem a kálváriájukat és én megfogadtam hogy én beadatom majd ha lesz gyerekem.
Most iratkoztunk át másik dokihoz és mondtam is neki hogy ha megjön az adóvisszatérításem az egy részét fedezi az oltásnak úgyhogy valamikor márciusban mennénk oltatni de ő nem sok értelmét látja ilyen sok pénzt kiadni érte. Aztán amikor beszéltünk arról hogy sokat bukik Miló pláne lebeszélt róla mert ha kijön belőle a 32 ezer forintos cucc akkor újra megvesszük vagy mi???
Szóval akárhogy is szeretném ez így ebben a formában nem fog összejönni úgyhogy azt mondta a doki arra kell majd figyelni ha elkapjuk hogy ne száradjon ki a gyerek. Ha netalán nem akarna inni akkor természetesen infuzió és kórház a vége de minél előbb fel kell ismerni a betegséget és akkor nem kerül oda a kis beteg nagy valószínűséggel.
A hordozót majd etetésre én is fogom használni az tuti.
Kisszék kisasztal van későbbre amikor már nagyobb.
Pöpec etetőszéket nem fogunk mi sem venni mert nem nagyon használja ki a gyerek sztem. Persze gyereke válogatja.
Napközbeni pihire viszont teszveszeltem egy pihenőszéket mert lassan már nem tudom őt otthagyni az ágyon mert lefordul róla.
De viszont hadd legyen ez a kis törpi kényelmesen.... a hordózóban úgy ül mindig mint aki besz...t.
Arról nem beszélve ha elalszik teljesen vízszintbe lehet dönteni. Szuper. 2 db ezresért a hülyének is megéri.
Igaz ha nem megy el érte valamelyik rokonom a Délibe akkor a postaköltség majd ennyi lesz.
NEMO
Csak rájössz a dolgok lényegére itt a végén!
Puszilom a kis egyévest.
Tök jó apát hazaküldték és állítólag mégis fizetve lesz az egész napja. Úgyhogy most nem kell tovább törni a fejemet hogy megyek fel a bankba meg a boltba babakocsival a fél méteres hóban.