Új privát üzeneted érkezett!

Mármint úgy értem, hogy el tudjuk kapni a kórság grabancát és nem lesz beteg a párom!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Lányok, laptetőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő!!! :D :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!
Suzy örülök, hogy nem történt nagy baj és hősiesen kibírta szegény Kristóf a doktorbácsi maceráját. Annyira sajnáltam szegénykét, szívszaggató lehetett ahogy jelezte, hogy fáj a kukija :cry:
Most kipiheni magát és délután már jót fog játszani:-)))

Sucer!Az én LH tesztem csak akkor pozitív ha egyforma a csík, vagy erősebb az ovu csík :?
11-ik naptól kezd el nézni...szerintem azelőtt nem annyira érdemes, persze mindenkinek más a ciklusa.
Tesztet szeretnék ma venni és holnap csinálni, mert az én halvány csíkjaimat csak nagyítóval látni :lol: :lol: :lol: :lol:
feszül a hasam alul, van,hogyx erősebb, van, hogy kevésbé..gondolom most tologatja a bútorokat a következő 9 hónapra...rendezi az albérletet...remélem zongorát nem hoz, mert leszakad a hasam már most is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nődokihoz jövőhét második felében kell mennem :oops: :D Alig várom,.
Szédülök gyakran és esténként van inkább nem is hányingerem...inkább olyan émelygős, részeges érzés :oops:
Ronci örülök, hogy jól vagytok már és otthon lehetsz!!Azért vigyázz magatokra!

Mmanya Majának jobbulást @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Jajj mindenkit elkap ez a fránya vírus...

Én már jövök ki belőle végre...
bree

Sucer Hurrrrrrrrrrrrrrrráááááááááááááááá :P :P :P :P
Amúgy vasárnap teszteltem utoljára, gondolom erősödött azóta... :? :shock: reggel majd mesélek:-)
bree

Bree,
te aztán nem vagy semmi, jó a dumád ki az edződ?? :lol: :lol: :lol:
Holnap is tesztelek, illetve zsínórban most még 4 napig. Az a 8-12. napig lesz. Aztán ha semmi folytatom tovább. A kislányunknál is vagy nagyon az elején jött össze, vagy nagyona ciklus végén, erre már nem igazán emlékszem, de semmi esetre sem a ciklus közepén... annyira jó lenne babásodni, a kislányunk is ezzel álmodik már. Ilangocska azt mondta valamelyik reggel, hogy Ő azt álmodta, hogy a Jézuska a kistesót hozza nekünk a pocakomba :) . Úgy legyen!

Mmanya,
mi van szegény Majával? Hogy van? Miksa elkapta?
belladonnából mennyit kell adni magas láz esetén?

megyek mert így nem takarítódik ki a lakás....

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Bree,
annyira szorítok neked és remélem mihamarabb csatlakozhatom egy hejre kis vonalzóval :wink: :wink: . Émelygés nagyon jó jel!!!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer van, hogy dől belőlem a hülyeség :D de van ám, hogy olyan depresszióba zuhanok, hogy még a boldog is leszúrja magát mellettem.... :lol: :lol: pölö kedden a nega teszt, magas láz és a betegség miatt világfájdalmam volt, hogy miért kell nekem mindenért megküzdeni...de asszem a siránkozásom meghozta az eredményét :oops:
Köszi ,hogy szorítasz, én meg neked, hogy a karácsonyfát tesztekkel tudd feldíszíteni:-)))
Én minden reggel köszönök a 3 halvány tesztemnek :P :P :P tiszta hülye vagyok :P

Nagylányok, anyukák :D segítsetek nekem.
Én most hogyan számoljak?
Hány hetes vagyok?
Október 21-én jött meg utoljára...akkor ez most 5 hetes terhességnek számít?
Vagy a fogamzástól kell nézni a heteket?
Beírom a gugliba, hogy 5 hetes, avgy 4 hetes stb terhesség és képeket nézegetek :P :P :P csak szeretném elképzelni...igaz minden este bújom a könyveket...szinte ezerszer elolvastam már az első fejezeteket...ezt csinálom fél éve....álmodoztam egy sajtkukacról bent 8)
bree

Susy ugyan ez volt Máténak a nyáron!!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Amikor Máté átöleli Barnit az valami eszméletlen könnycsaló:-))))nagyon édesek és igazán szép fiúk!!!!!!!! :D :D
bree

Bree nekem is az a kedvenc képem:))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, nagyon helyes kispasijaid vannak, nekem is az ölbenülős tetszik :)

Bree, utolsó menzesztől kell számolni :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Susy, örülök, hogy nem annyira komoly a gond. Mindenesetre most kicsit rámijeszetettél, remélem nálunk nem lesz ilyen probléma :?

Sucer, köszi, már jobban vagyok. Tegnap egész délután meleg mézes teát szopogattam, és reggelre teljesen elmúlt a köhögésem. Ráadásul keddenként szoktam bevenni az oscilococcinumot is, szóval még pluszba gyógyítottam is magam :lol:

Bree, ha jól számoltam, ma 4 hetes és 6 napos vagy. A mensi első napjától kell számolni. Annál, hogy mikorra várod a babát, a mérvadó majd az lesz, amit az első olyan UH alapján mérnek, amikor már van szívhang.

Nita, nagyon tetszenek a képek, köszönjük. Jöhetnek akár sűrűbben is :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

köszön a fiúk nevében a dicséreteket!!!!!!!
Hékás hozok én csak nehogy aztán sok legyen :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

áááá, kizárt :lol: :lol: :lol:

Tök jó, most végeztem a babruhák válogatásával. Meglepően sok ruhája lesz Mincsinek. Este hazaviszem, (most anyuéknál vagyok) és még a héten szerintem ki is mosom :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Lányok sziasztok gyorsan irok pár sort.Ma jöttem ki a korházból,ugyan úgy voltam mint Gani.Görcs-fájások stb.Minden oké már majd irok de napközben anyukámnál leszek,este jövök csak.puszika

Kép

Kép
kistörpe

Kistörpe vigyázz magadra.pihizz sokat!!!!!!
Hékás én is azt hittem hű milyen sok ruhája van Barninak....a túrót..sorjába növi ki őket...már kénytelen vagyok venni......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kistörpe, kitartás, még várj egy picit a nagy TALÁLKOZÁSRA!

Nitácska, nekem mázli, hogy Marci is pici még, nővérem lánya meg még kisebb (mármint méretügyileg). Szóval remélem egy ideig el leszek látva, és nem kell kényszerből ruhát vennem, csak azért, mert nem bírom majd otthagyni a boltban :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

:) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, édesek a képen a gyerkőcök!!!

babatszeretnek_972

Kistörpe, vigyázz nagyon magatokra :wink:

Szilvike, jó hogy itt, mi újság veled?

KépKép

KépKép
beneildi

[quote="beneildi"]K írta:beneildiistörpe, vigyázz nagyon magatokra :wink:

Szilvike, jó hogy itt, mi újság veled?

Sajnos nálunk semmi jó...párom apukája 1 hete halt meg, nagy a szomorkodás...én amugy testileg jol vagyok, baba sehol...

januártól munkát váltok, bozralmas családoknál dolgozom most, mint baby sitter, 2 diplomával szinte alig akarnak fizetni...

jan.tól masszőzködöm, zuglóban
spec.kismama masszázst is csinálok, meg PCOS-oknak is kifejlesztek egy talp+test masszázst

meg majd a term.gyógy szakvizsgát is megcsinálom jövőre
lassan ugy érzem, sosem lesz babám

babatszeretnek_972

Szilvike, részvétem párod apukája miatt.

Drukkolok, hogy a jövő év tiétek is legyen, igazán megérdemelnéd :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Szilvi köszönöm szépen!!!!!!!!:)))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszönöm Ildi!

babatszeretnek_972

Szilvi, sajnálom apósodat :cry: És pont januártól jössz Zuglóba masszírozni??? Akkor már túl leszek a kismamiságon. De sebaj, majd megyek nyugtató, relax masszázsra hozzád :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Úgy szédülök, alig bírom tartani a fejem.

Szilvi!
Részvétem apósod miatt!
Csatlakozom Ildihez! A jövő évet mindenképpen megszavazom a Te évednek is :wink:

Ronci!
Hogy vagytok? Minden ok?

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

megjöttünk az uh-ról: az átlagostól kevesebb a magzatvízem..amúgy minden rendben, pont a korának megfelelő nagyságú a kishölgy: BPD: 69mm, Thorax: 68mm, Femur: 53mm és most 27hetes és 5napos..
Azt mondta a doki, hogy most nincs teendő a magzatvízzel, majd a 32.heti uh-n kell megnézni, hogy tovább csökken-e..
Amúgy elbocsátottak a kórházból, sok folyadék, magnézium és pihenés címszóval, de nem kell feküdnöm...
Gani: hogy mitől lehetett ez pénteken? hát háromszor ment a hasam pénteken és azt mondták, hogy kiszáradtam... volt egy csaj bent ugyanúgy, mint én, ő meg kétszer hányt előtte és kész.. :shock: :shock: ugyhogy erre fogták..
kistörpe: kitartás, de szerintem rám gondoltál, mikor azt írtad, hogy úgy jártál mint Gani... Nekem azt mondták, hogy nincs baj,/mostmár/ vigyázzak magunkra és kész.. :lol:

Kép
Kép
ronci

Ronci örülök hogy minden ok......a magzatvíz reméljük nem csökken tovább!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Igen, bizti Roncira gondoltál Kistörpe :wink:

Ronci!
Értem. Nekem is volt anno, hogy kevesebb volt az átlagosnál a magzatvizem. Nem is ittam sosem napi 1-2 dl-nél többet, akkor elkezdtem inni és minden jó lett. Biztos rendeződik majd magától nálatok is :wink:

Bogiszáj:

Müller játékkatalógust néztem, Bogi kiválasztott 3 játékot belőle és ezt mondta:
Anya! Ezeket a játékokat mutasd majd meg a Jézuskának, hogy ha lehetne, Nekem ezeket hozza majd karácsonykor.Mondjuk ha nem tud ilyet venni, nem baj, majd tudja Ő, hogy mit szeretnék még. :lol:

Valamelyik este idejön hozzám és kérdezi:
-Anya! Mikor szülsz már kisbabát?
-Majd egy kicsit később. Lesz kisbabánk, de nem most!
-Hogy születnek a kisbabák?
-Anyuka hasát felvágják az orvosok és kiemelik a picibabát.
-De hogy kerül oda be a kisbaba?
-Sejtből fejlődik ki.
Most elég volt neki ez a válasz. Pár év múlva biztos visszatérünk még rá. :lol:

Ma Dr.Néniknél járt anyukámmal, mert köhögött és tegnap este csípte a pisilés. Bemennek, kérdezi Dr.Nő:
-Szia Boglárka. Mi újság?
-A Milán a szerelmem az oviban és szoktunk csókolózni. De különben azért jöttünk, mert köhögtem, csípett a pisi pedig szedtem Ceclort meg Spiropent szirupot.
-Igen és nem hatott a gyógyszer?
-Hááát, úgy látszik nem jó antibiotikumot írt fel az ügyeletes orvos :lol:

Mielőtt mentek, figyelmeztettem, hogy csak akkor beszéljen, ha kérdezik. Végülis, csak válaszolgatott :lol:

Ildi!
Készüljetek! 2 lánynál majd csak fogjátok a fejeteket, annyit fognak csivitelni :lol: :lol: :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

nem semmi szövegeket nyomat a lányzód!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ronci, ezek szerint inni, inni és inni. Ez parancs!!! :lol:

Gani, tündéri lányod van!

Lányok, én azt álmodtam, elfolyt a magzatvizem. Eléggé be is pánikoltam reggel, hogy még mennyi mindent kell megcsinálnom szülés előtt. És azonnal elmentettem Bree számát is, majd ő szól Nektek, ha itt az idő :wink: Bár még 1 hónapom tuti van hátra :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote="hékás"]S írta:hékászilvi, sajnálom apósodat :cry: És pont januártól jössz Zuglóba masszírozni??? Akkor már túl leszek a kismamiságon. De sebaj, majd megyek nyugtató, relax masszázsra hozzád :lol:

:)
Arra jöhetsz:))
A bolgárkertész utcában fogok dolgozni, bnőm lakásában:)
Később az oceániai masszázsokat tanulom, és term.gyógyász is leszek:)
Ugyhogy mindenkit szivesen látok!!!

babatszeretnek_972

[quote="gani"]S írta:ganiziasztok!

Úgy szédülök, alig bírom tartani a fejem.

Szilvi!
Részvétem apósod miatt!
Csatlakozom Ildihez! A jövő évet mindenképpen megszavazom a Te évednek is :wink:

Ronci!
Hogy vagytok? Minden ok?

Köszike:)

babatszeretnek_972

Sziasztok!

Ronci
Hogy vagytok?

Hékás
Nem szabad pánikolni! Vagy be szoktak jönni az álmaid? A vizsgáim idáig megvannak. De még van 7vizsga :( Köszönöm a kérdésed!

Szilvi
Részvétem apósod miatt! Hidd el, minden jóra fog fordulni! Ne add fel!!

És ez hőgörbém ismét:
Kép

KépKép
KépKép
gittus0726

Brigi, még húzd egy hónapot jó?
ne aggódj, már biztonságos sávon vagy, de még kell 3 hét, hogy Jázmin ne legyen korababa :wink:

Gani, készülök :wink: van egy hatéves kerilányom, látom mire számíthatok.
Bogi nem semmi a kis szövegeivel :wink:

Ronci, tessék inni, az jó görcsoldó is. :wink: Mondom én, aki szintén elhanyagolta. De most megyek vízpótolni :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Szilvike, megbeszéltük! Bár én Zugló másik részén lakom, de egy jó masszázsért elmegyek :lol:

Gittus, akkor felkötheted a gatyádat. Mikor lesz a következő vizsga?

Jaj, Ildi, ne is mondd. Most éjjel is azt álmodtam, hogy a doki azt mondta, hogy max 2 hetem van hátra. Azért biztos, ami biztos, hétvégén összepakolom a kórházi cuccomat, meg elkezdem kimosni Mincsi ruháit is.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Gani nagyon aranyos Bogi dumija :lol: :lol:
Hékás ne álmodj ilyeneket, csak is jókat :wink: :wink:
Gittus drukkolok, hajrá, hajrá :wink: :wink: :wink: :wink:
Kistörpe, Ronci nagyon vigyázzatok magatokra!!!!!!!
Szilvi részvétem :(
Sucer hol vagy???????????????Mi újság van Veled?? :shock: :P
bree

Nitácska Boldog Évfordulót Nektek!!!! :D

Kép

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

Húúú, tényleg! Nitácska, boldog (babasírás-mentes) évfordulót Nektek! :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

http://www.babysitter.gportal.hu/

ha valakinek esetleg kellenék:)

babatszeretnek_972

Sziasztok,

Kistörpe,
pihenj sokat és vigyázz magatokra!

Ronci,
jó, hogy jelentkeztél! Biztos nem lesz gond a magzatvizzel, ne aggódj! Te is pihenj és vigyázz magatokra!

Brigi,
örülök, hogy jobban vagy :) .

Bree drága,
vagyok csak 2 napot feküdtünk a párommal, ugyanis szerdán reggel lázasan ébredt :cry: :cry: . Mivel a keddi itthoni pörgésem után én se voltam vmi jól, én is a pihenés mellett döntöttem. Te hogy vagy? Nem csináltál tesztet?????

Szilvi,
de jó, hogy jöttél! Részvétem Apósod miatt! Kívánom, hogy végre teljesüljenek a vágyaid!

Susy,
hogy van Kristóf? Nem fáj már neki a kukija?

Nita,
nagyon jók a képek, hihetetlen édesek a fiúk együtt! Nekem is az a kép tetszik a legjobban ahol Barni Máté ölében van :) . Boldog évfordulót nektek!!!

Gani,
Bogi dumája nem semmi! Mitől szédülsz? Jobban vagy?

Mi megvagyunk, én a mai napomat végig idegeskedtem (na jó az elmúlt heteket), olyan szinten, hogy a gyomrom is belefájdult. Az itteni iskola fele lebetegedett, mintákat is küldtek be, mert annyi a lázas beteg. Az oviban is elindult vmi, 2 nap alatt 5-en lettek lázas betegek. Nem bírtuk tovább és úgy döntöttünk, hogy holnap reggel beoltatjuk Ilangocskát, és oviba se viszem 1 hétig legalább. Mi is oltatunk, de csak jövőhét elején, mert még nem vagyunk 100%-osak. Bízom benne, hogy nincs még benne semmi lappangó cucc, hogy nem késtünk el. Eddig ellene voltam, de mivel már nálunk is felmerült a suli bezárása a vírus miatt, nem szeretnénk kockáztatni. :( :( :(

Megyek mert az idegtől lefagy a kezem és így nem jó gépelni. (ha ideges vagyok rögtön fázni kezdek... :( )

Vigyázzatok magatokra!
Majd jövök ha lehiggadtam.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer
Köszi a kérdést, már minden rendben. Megint úgy húzza a kis fütyköst, mint a csúzli gumit. :lol:
Akkor már nem fájhat!
Hol is laksz pontosan? Azt látom, hogy Pest megye.
Félelmetes ez a vírus. :evil:

Nita
Nagyon jók a képek, és isten éltessen titeket nagyon sokáig!

Brigi
Mikor anyudéknál voltál, arrafelé sétáltunk... ha ezt tudom. :)

Kép
Kép
susytunder

Susy, majd számot cserélünk, és akkor nem lesz ilyen legközelebb :wink: Jövő héten talán pénteken megyek haza, de még nem biztos. Anyu jön hozzánk hétfőn és szerdán is segíteni, szóval ha Sanyi pénteken hosszú napos, akkor hazamegyek. Ezt most hétvégén már meg tudom mondani. Akartam már kérdezni, ha már kuki-téma került elő Nálatok. Használt a krém?

Jaj, lányok, én most nagyon magam alatt vagyok. Nemrég mértem pulzust, és 151 volt. Arra gondoltam, hogy ha holnap eléri a 140-t, azonnal hívom a dokit...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Hékás
Legközelebb 2 hét múlva lesznek vizsgáim. Úgy tervezem, hogy egy párat besűrítek egy hétre. Csak munka mellett nehéz.

Bree
Mennyi idő után teszteltél?Egyébként a Mikulástól egy pozitív tesztet kértem :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
KépKép
gittus0726

Hékás
Biztosan azért olyan magas a pulzusod, mert idegeskedsz.

KépKép
KépKép
gittus0726

[quote="sucer"]S írta:sucerziasztok,

Kistörpe,
pihenj sokat és vigyázz magatokra!

Ronci,
jó, hogy jelentkeztél! Biztos nem lesz gond a magzatvizzel, ne aggódj! Te is pihenj és vigyázz magatokra!

Brigi,
örülök, hogy jobban vagy :) .

Bree drága,
vagyok csak 2 napot feküdtünk a párommal, ugyanis szerdán reggel lázasan ébredt :cry: :cry: . Mivel a keddi itthoni pörgésem után én se voltam vmi jól, én is a pihenés mellett döntöttem. Te hogy vagy? Nem csináltál tesztet?????

Szilvi,
de jó, hogy jöttél! Részvétem Apósod miatt! Kívánom, hogy végre teljesüljenek a vágyaid!

Susy,
hogy van Kristóf? Nem fáj már neki a kukija?

Nita,
nagyon jók a képek, hihetetlen édesek a fiúk együtt! Nekem is az a kép tetszik a legjobban ahol Barni Máté ölében van :) . Boldog évfordulót nektek!!!

Gani,
Bogi dumája nem semmi! Mitől szédülsz? Jobban vagy?

Mi megvagyunk, én a mai napomat végig idegeskedtem (na jó az elmúlt heteket), olyan szinten, hogy a gyomrom is belefájdult. Az itteni iskola fele lebetegedett, mintákat is küldtek be, mert annyi a lázas beteg. Az oviban is elindult vmi, 2 nap alatt 5-en lettek lázas betegek. Nem bírtuk tovább és úgy döntöttünk, hogy holnap reggel beoltatjuk Ilangocskát, és oviba se viszem 1 hétig legalább. Mi is oltatunk, de csak jövőhét elején, mert még nem vagyunk 100%-osak. Bízom benne, hogy nincs még benne semmi lappangó cucc, hogy nem késtünk el. Eddig ellene voltam, de mivel már nálunk is felmerült a suli bezárása a vírus miatt, nem szeretnénk kockáztatni. :( :( :(

Megyek mert az idegtől lefagy a kezem és így nem jó gépelni. (ha ideges vagyok rögtön fázni kezdek... :( )

Vigyázzatok magatokra!
Majd jövök ha lehiggadtam.

Köszi!
Jól teszed az oltást.
2 családnál is magas láz lett és korház a kisebb gyerekeknél, és egy volt ovonő kolléganőm is mellhártya gyulladással, korház-leszivás, rosszabbodás.
Én ma oltattam magam, egyre többen az ismerősöknél, főleg gyerekek, de pl születendő kisbabánál apuka minimum.

Még ha nem is lesz belőle korház, mert az kb 1%, én akkor sem szeretnék sem beteg lenni, sem veszélyeztetni a környezetem.
Külföldön nincs ebből ekkora cirkusz...gyerek hazamegy és közli, hogy beoltották...mint egy sima gyerekkori oltás, amit suliban megkaptunk...

Nem szoktam még sima influenzás sem lenni, meg magas lázam mandula kivétele , 5éves korom óta nem volt, de 38fokossal is tudok ugy szenvedni, mint más 40el.
Ugyhogy mivel a járvány csak most kezdődik, remélem sokan beoltatják magukat, hogy január-február már nem terjedjen tovább.
Ehhez 50% kéne...de félek, ez nem lesz meg.

babatszeretnek_972

Brigi
Ok, majd elküldöm priviben a számom.
Nekünk használt a krém, ezért nem is értettem ezt a gyulladást. Alig kenegettük neki 1 hétig, és szépen hátra ment a bőr, meg is nézte a doki és mondta ne is kenjük tovább, mert így már simán megoldódik pelenkás kor végére. Most viszont már nincs neki megdagadva, nem fájlalja, mégsem megy úgy hátra rajta a bőr, kiváncsi vagyok mit mond majd az urológus jövő hét csütörtökön.
Ti hogy álltok ebben a kérdésben?

Kép
Kép
susytunder

Kép

Sziasztok!

Álomport szórt rám egy tündér.. :roll: :roll: :roll: pár napja állva el alszom...szédülök továbbra is....és olyan a szaglásom,mint a vadászkutyának.. :lol: :lol: :lol: leginkább büdöseket érzek, alkoholszagot, fingszagot, állott szagot stb :shock: :shock: :shock: :D :D :D
A hasam viszont már nem fáj olyan intenzíven szerencsére 8)

Gittus 28-ik napon negatívat teszteltem.....aztán 32-iken pozitívat :D
Drukkolok neked:)
Te mikor tesztelsz??

Kép
bree

Sucer kedden este és szerda reggel teszteltem erősödőt;-)))most már rakok be majd képet is róla.....
Holnap reggel megint fogok, hogy mennyit erősödött....egyszer ki fogja írni a teszt tényleg, hogy terhes vagy nem érted meg b*szd meg????? :D :D :D
Sucer jobbulást az egész családnak!!Remélem azért a babaproject megy nálatok....nagyon nagyon drukkolok a kistesóért!!!!

Kép

Ma annyira nem is fáj a hasam, hogy szerintem a "bútorok a helyükön vannak már a DVD is be van kötve és egész nap nyomatja a Tom és Jerry-t..."azééé van nyugííí) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bree

Gittus, mikulás mindjárt itt van :wink: A röhej, hogy egyáltalán nem idegeskedtem, sőt, totál fel voltam dobva. Mindegy, ma reggel normális volt a pulzusom, 108.

Susy, mi szerintem jól állunk. Szerdán megyünk oltásra, majd akkor megnézi a doki. Remélem ő is ezt mondja :wink: Ma rájöttem arra, hogy mégsem megyünk haza jövő pénteken. Merthogy vasárnap mikulás, és akkor úgyis mennénk, akkor jön össze a család. Egyébként meg ha arra sétáltok, és anyuéknál látsz egy fekete Hondát, akkor tuti ott vagyunk, csengess be nyugodtan :lol:

Bree, én Marcival a hűtőt nem tudtam kinyitni, pedig esküszöm, nem volt büdös :lol: Az álomkórról meg mindig Marci kedvenc meséje jut eszembe, vigyek rózsavizet? A mesében az használ ilyenkor :lol:

Kiszámoltad már, hogy a kalkulátorok szerint mikorra vagy kiírva? Persze a doki lesz a mérvadó, de érdekelne :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?