Új privát üzeneted érkezett!

Kellemes 7 végét mindenkinek!!!!!!!!!
Vendég

Csak bekukk, mert 1000-el megy a takaritás.
encike 2

Encike

már csak 4 nap van a ciklusodból vissza.Érzések???Tünetek??? :lol:
Izgulok érted!!!!!! :wink:
Vendég

Köszi Rik!
Fáj a derekam, feszül a bal mellem, és émelygek.
De ez lehet menszi jele is.
Hétfőn tesztelek, szerinted kimutatná már a 2. csikot?
encike 2

Encike!

A hőgörbéd elég biztató!Ha tesztelnél már látszódni kéne a halványan a második csiknak!!!!!!!!!!!!!!

SZORITOK ÉS DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hát még megvárom a hétfőt.
de most olyat jot aludtam!

De köszi, ha szurkoltok!
encike 2

Encike!

Várd meg akkor a hétfőt!

Este felé elkezdtem barnázni,de mostanra már fájdogál a hasam is!Most kicsit jó is,de másrészről nem!Na mindegy!Nyaralás után megyek dokihoz,már 100% de még a napot nem tudom,de mindenképp megyek és másikhoz!!!!

JÓ ÉJT!
Vendég

Encike4

A hőd több mint SZUPER!!!Én még beágyazódási hőleesést is vélek felfedezni jún.30.-án(6dpo-n)pont jókor!! :wink:

Nagyon szorítok!!!

Pont azon agyalok, h tavaly ilyenkor én is pont ebben a fázisban voltam majdnem napra pontosan(egy héttel később) :lol: Nekem júl.1.-én volt a pé és valamikor 22-23.-a fele teszteltem egy pozitívat.
Akkor neked is márciusi babád lenne!! :wink:

Kriszti!

Egyfelől rossz h megjön,de másfelől jó mert nincs más baj!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jó reggelt!

Panni!

Igen,egyrészről jó,túl nagy baj nem lehet csak hormonális,az pedig 2 hét múlva kiderül!Egyébként,nem jön semmi,tegnap kicsi barna,mintha kicsit fájt volna a hasam,de azóta se semmi!
Vendég

Pedig már csináltam új vonalzót is!
Vendég

Lányok!

Azt olvastátok vagy hallottátok már,hogy Jakubcsek,hogy lett kismama?15 évet vártak rá,valami lúgos és homeopátiás kezelést kapott és diétázott! :wink:
Vendég

Kriszti

szerintem napokon belül megjön Neked.
Nem olvastam a Jakupcseket,de ha megtaláldo valahol ezta cikket,akkor tedd ide a linket,mert elolvasnám,jó?

Encike

émelygés???Több mint szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NAgyon izgulok,kár hogy én csak du. fogom olvasni,hogy pozitivat teszteltél :roll: De addig is drukk!!!

PAnny

már egy éve volt a fogantatásod??Mi Krisztivel már akkor is itt lábatlankodtunk. :? :roll:
Vendég

Panny!
Ha most baba lenne, akkor márc. 16.-ai lenne. Én is néztem, hogy 6. dpon lehetett az ágyazodás, de hétfőn kiderül az már a 13. dpo, remélem mutat már 2 csikot. Csak pozitivan!!!!
A nagyobbik lányom és a baba közt 6 év lenne mert Dorina is márciusi.

Tina!
Tudod még nincs menszi, addig van remény!!!

Rik!
Köszi, hogy szoritasz!
encike 2

Erika!

Reméllem,hogy normálisan megjön!!!!! :roll: Ja!Lábatlankodunk is és szenvedünk is!Sokszor elgondolkozok rajta,hogy mit keresünk mi itt! :wink: Miért jöttem én is vissza!? :wink: Na,de ha itt vagyunk vagy nem,nem változtat a helyzeten semmit! :wink: Egy a lényeg,én azt nézem az egészbe,hogy jó kis társaság a miénk,mindenki kedves és megértő,elnézik nekünk a hisztijeinket és lelki támogatást,szeretet is kapunk minden mennyiségben , mindenkitől!Ezért már érdemes itt lenni! :lol: :lol: :lol: :lol: :!: Én úgy néztem Jakubcsek után,hogy -google és azt irtam be,hogy Jakubcsek terhessége!De mindjárt linkelek be neked!!!!! :wink:
Vendég

Encike!

Drukk,drukk,drukk,drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hová mentek nyaralni?????????????????????????????
Vendég

Itt a link,reméllem jó,de ha rákeresel a googl-ban,több mindent talász!

http://velvet.hu/celeb/jakup08070
Vendég

Hát ez nem jó!

Akkor tényleg --googl és Jakubcsek terhessége ezt ird be!!!!!!
Vendég

yvenöt évesen teherbe esett, így decemberre várja harmadik gyermekét. A műsorvezető és operatőr férje, Kliegl Ádám tizenöt éve próbálkoznak közös babával, de eddig nem jártak sikerrel.

Jakupcsek a Bestnek elmondta, hogy világéletében nagy családot szeretett volna, de az elmúlt években több alkalommal is elvetélt. Most tudatosan készült az anyaszerepre: fél évig böjtölt, túl van egy lúgosító kúrán és egy homeopátiás kezelésen. Nem eszik se tejet, se húst, se cukrot. Ettől függetlenül "hiába voltak előjelek, hiába lett a sokadik terhességi teszt pozitív, egyszerűen nem hittem el, hogy várandós vagyok" - nyilatkozta. Családjának és munkatársainak csak a harmadik hónap után jelentette be állapotát. Hogy a baba lány lesz-e vagy fiú, azt egyelőre még nem lehet tudni.
Még nem látszik.

Jakupcsek tisztában van vele, hogy negyvenéves kor felett kockázatosabb a gyerekvállalás, de eddig minden vizsgálati eredmény biztató. Azon sem aggódik, hogy lesz-e ideje felnevelni a gyereket, ugyanis két felnőtt fia folytathatja majd a feladatát. "Az együtt töltött idő fontosabb, mint az, hogy én meddig maradok mellette fizikailag" - mondta.

Máté Gábor színésszel kötött előző házasságából született fiai most épp egyetemista korúak, és nagyon örülnek a későn érkező testvérnek. A műsorvezető a Bestnek elmondta, hogy első fiát nagyon fiatalon, 22 évesen szülte, így úgy tűnik, a végletek embere, már ami a gyerekvállalást illeti.

Hogy mi lesz Jakupcsek tévés karrierjével, arról egyelőre még nincsenek információk, de a műsorvezető szerint ez most nem is fontos.
Vendég

Tina!
Balatonkenesére megyünk. Mi 4-en meg tesom a barátnőjével.
encike 2

Encike!

Majdnem egyszerre megyünk,csak mi más irányba!Mi Bogácsra megyünk,a jövő hét utáni hátfőn!!!!Mi nagyon sokan megyünk a párom munkahelyéről,egyszerre indulunk és egy helyen leszünk,jó kis csapat ismerjük nagyából egymást,akikkel tavaly voltunk direkt egyszerre kértük,mert jól össze barátkoztunk velünk!!!!!
Vendég

Mi mult héten voltunk Bogácson, pont 1 hete.
Ott hol szoktatok megszállni?
encike 2

Encike!

A Strand Hotelbe!Oda szól a üdülési tikettünk!Biztos láttad!A bejáratnál rögtön van az egyik medence,ott van mellette a legnagyobbik erkélyest kaptuk tavaly is most is biztos azt kapjuk az 2 szobás csak!!!!
Vendég

Vendég

U, akkor pont a központban vagytok. Én imádom Bogácsot.
Egyébként Noszvajon van családbarát már 23 éve, és akkor szerettük meg Bogácsot is.
Sikfőkut is szép hely.
encike 2

Igen!Ki sem kell menni a fürdő területéről,még késő este is lentünk fürödni,kajától kezdve minden egy helyen van!Nekünk bejön!
Hozzánk közel van Bogács,kb.1 órás út ha nincs nagy forgalom!Hajdú B megyében hol laktok vagy nem publikus?????
Vendég

Köszi Kriszti elolvastam.
Látod mennyi mindent megtett a babáért,csak csodálni tudom.
Erős egy nő,az biztos!!
Azóta sincs barnázás,hasfájás?
Vendég

Sziasztok!

Kriszti!
Ez tényleg jó hely! Mármint az a hotel! Pénteken jönnek Erdélyből vendégeink, és az utána köv. hétfő v. kedden visszük őket Bogácsra! Csak még Atinak addig túl kell esnie a műtéten, és akkor lehet, hogy ő még nem is fürödhet...(sőt biztos...) Holnap kell vinni az aneszteziológushoz, kedden meg befeküdni neki. Jajj, már tiszta ideg vagyok! :roll:
Ezt a Jakupcseket most hallottam először tőled! Látod, semmiről nem vagy lamaradva!!

Nálunk pénteken kezdtek a gipszkartonosok (végre!), és csinálják a padlásteret. Már tök ideg voltam, mert jún. közepére igérték, szal csúsztak két hetet, én meg parázok, hogy minden kész legyen október végére legkésőbb!!!
Tegnap délután kicsit kiruccantunk Szilvásváradra, mert kb. 20 éve nem voltam....pedig itt van a közelben! Ati különösen élvezte a vonatozást. Ott kapott is egy kis autót, meg fagyit, ezt-azt........hazafelé beugrottunk a tescoba, és hát ott kellett volna neki egy kis repülő.......Persze nem kapott, nehogy már minden nyikkanására kapjon valamit.....erre elkezdett hisztizni, majdnem a földre is levágta magát.....Tiszta égő volt! :oops:
Csajok, fordult elő veletek már ilyen???
Mert ez most nagyon kínos volt........általában nem szokott ennyire dühbe gurulni, ráfogtam a fáradtságára is, mert sokat gyalogoltunk...
A nyugis pillanatokról azért hozok pár képet:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ez meg a tegnap esti has-fotó :shock: Csíkok sajna durván látszódnak! De lesz...om!
Kép

Encike!
Ez a görbe több, mint biztató!!!
Drukk holnap reggelre! Mutatom neked az én mostani babásomat:
Kép

Most filózok azon, hogy kéne vennem szopipárnát.....találtam egy oldalt a neten, ahol 3900-ért árulják, van sok fotó, meg rengeteg dicsérő hozzászólás.....a brendon honlapján 12.900-tól kezdődik... :shock: Hát nooooormálisak?? Ennyit nem adnék érte! Viszont most nagyon jó lenne az alváshoz, (mindig a takarót gyűröm a lábam közé...) utána meg kényelmes lesz szoptatni.
www.szopipárna.hu

Szerintetek??

D.

Kép

Kép
ditta76

Erika!

Az tuti nem vagyok lemaradva,de azért még jó lenne mostanság!!!!
Hát igen én is csodálom,hogy mit meg tett!!!!De az ő életük és a miénk az között sok különbség van!!!!!

Edit!

Nagyon szoritok,hogy a fiadnál minden rendben legyen!!!!!
Akkor tuti össze futunk mert mi hétfőn megyünk!!!!!!
Vendég

Erika! Nincs semmi!!!!!!Hasfájás se igazán volt!!!!!
Vendég

Edit!

Ne idegeskedj!!Szerintem tuti fáradt volt!HA máskor nem csinál ilyet...
Én se vagyok az a szülő aki mndent megvesz egy nyikkanásra.EGy játék egy napra elég volt,jól tetted!! :wink:
POcakod eszméletlen nagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: Csikokra sz...jál tényleg!! 8)

Kriszti

Te most szedsz valamit?Elevit,homeos??
Vendég

Erika!

Most csak a folsavat szedem,de már vagy 3 napja azt sem vettem be,mert elfogyott és mindig elfelejtek venni! :wink: Miért kérded?????
Vendég

Tina!
Akkor tényleg minden szem előtt lesz. Mi abba a medencébe szoktunk fürcsizni, sajna most foto nem készült, csak az nem tetszett, hogy a gyerekmedencébe nem mehettem bele, mint felnőzz, persze eü okbol megértem, de Nikit nem mertem egyedül beleengedni.

Hajduszoboszlo mellett lakunk 10 km-re. Én szoboszloi vagyok.

Ditta!
Mi Szilvásvársdra minden évbe megyünk, ezt a helyet is szeretjük, de nem olyan már, mint 20 éve.
Neked a hőd még tutibb volt, mert felment szépen 37 fölé, nekem meg sehol.
encike 2

Encike!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6 ... 02400_.png

Csak azt akarom megmutatni hogy nekem se ment 36,8 fölé a
babás hőm!!Szal nyugi!!

Kriszti!

Bogács szuper lesz!!!A férjemmel ott voltunk először együtt nyaralni még 10 éve csak ketten...szal szép emlékeim vannak :wink:

Jakupcsek:nem semmi :wink: igazi csoda baba :wink:

Ditta!

Nálunk is szokott lenni ilyen hiszti...sztem ez belefér...próbálgatkák a határokat a srácok...
Én se vok az a típus aki mindennt megvesz az első nyikkanásra...sztem jól tetted amit tettél.Hidd el így válik belőlük normális értékrenddel rendelkező,egészséges fiatalember :wink:

Szopipárnás oldalt nem lehet megnyitni :( ...sztem már írtam ,de nekem nagyon bevált a szopipárna...az nekem nem jött be ami kicsit laza szerkezetű és képlékeny...nekem olyan van ami hold alakú,magadra tudod kötni és masszív,fix alakú.Hónaljtartásban,bölcsőtartásban is szuper vele a szoptatás mert nem fájdul meg a hátam,nem kell párnákkal alátámasztgatni a babát és nem mozdul el.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Haliho!
Lehet még korai volt atesztelés vagy nincs is baba?
Nega lett, de 9.-én kéne nem megjönnie.
encike 2

Encike!

Ne izgulj,lehet az még pozitiv!Lehet korai volt!
Mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Encike!

Sztem se lefutott ügy ez még...ilyenkor még nekem is nega volt...
Drukkkkkk++++++++++++++++++++++++++++++++++

Elvittem reggel Márkot a lovas táborba,nagyon tetszik neki :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Másik topikban azt mondták, hogy még ez a 7 dpom. Hát nem tudom, de akkor e szerint tényleg korai volt még.
Azért nem adom fel!!!
encike 2

Encike

Semmi para,ez korai volt tuti!! :wink:
MAjd a hétvégén pozitivat tesztelsz!!

Kriszti

CSak azért kérdeztem,mert kiváncsi voltam :oops:
Én szedem az Elevitet,de csak 2 naponta egyet.
Döntöttem,HA aug-ig nincs baba a pocakomban,akkor kérelmezem,hogy 6 órás lehessek. :!:
Vendég

Hali!

Csajok,a ketteském egy hét alatt totál szobatiszta lett(jó persze itt volt már az ideje,hisz áprilisban múlt 3)de a kistesó érkezése nagyon megviselte lelkileg és kellett neki 3,5 hónap h helyrerázódjon és így le is került a pelus.Büszke vok az én kis Krizsikémre!!Ja és 2 IN1 az öröm, mert a cumiról is leszokott egy hete...annak prózai oka van..anyuval elhagyták én meg már nem vettem újat,kihasználtuk az alkalmat...

Képek :wink: :
Kép
Kép
Kép

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny!
Gratu a nem-pelushoz!! :)
A képek meg.........hát továbbra is szépek!!

Én csak beugrottam, mert egy óra múlva indulok Atikámmal a kórházba.........és holnap reggel megműtik a kukit! Már nagyon izgulok, remélem minden oké lesz! Szorítsatok ti is!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Ditta!

Megy a drukkk!És NO PARA,minden OK lesz!!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!

Nagyon édesek a gyerekeid. Öröm nézni őket.
Kristófhoz gratula. Nagyon ügyi.
Olika olyan aranyosan nevet minden képen. Én sosem tudom elkapni Bence nevetését. Legalábbis eddig még nem sikerült.

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
britta

Panni!
Az 1. lányom márc.-ban volt anno 2 éves és a pelusrol majd nyáron szokott le, viszont cumit nem sokáig használt.
A 2. baba viszont mire már nov.-ben 2 éves lett előtte valo nyáron lett suobatiszta.
Ugyhogy semmi nics veszve, hogy 3 évesen lett szobatiszta. Egyébként is a fiuk később "érnek".

Ditta!
Szoritok!
encike 2

Panni, gratulálok Kristófnak, nagyon ügyes!

Ditta, de jó, hogy ennyit kirándultok! A csíkokkal ne törődj! Drukkolok, hogy Atika minnél könnyebben átvészelje a műtétet!

Rik, drukkolok, hogy augusztusig babásodj, de ha nem sikerülne, az bizti jót fog tenni, hogy "csak" hat órában fogsz dolgozni.

Kriszti, mi van Veked, megjött már, vagy még nem?

Encike, mikor tesztelsz újra?

Britta, nézem a vonalzód és csak ámulok, mennyi idős már Bence! Átalussza az éjszakákat?

Lányok, köszi mindenkinek a fürdőzős ötleteket, tapasztalatokat! Én elég parás vagyok, így lehet, hogy az idén nem pancsolok (jövőre már lehet :)
Nem tudjátok véletlenül, hogy Máriának megszületett-e már a babája?

Kép Kép Kép
datolya

Datolya!
Persze csak akkor tesztelek hétvégén, ha addig nem jön meg!
encike 2

Hali!
De sajna reggelre megjött!!!
Én nem hivtam és mégis.
Már azon gondolkodom dokival iratok ki Clostyt vagy csináljon vmit!!!!
encike 2

datolya!

Csak barna van!!!!!! :wink: Máriáról semmi hir,de már biztos babázik!!!! :wink:

Encike!

Nem mondom a megszokott megjöttel kapcsolatos mondókát!!!!!
Próbáld meg a clostyt van akinek bejön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Vendég

Encike!
:(

De nem ám feladni :wink: sikerülni fog az!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Gondolkodtam, hogy elmegyek dokihoz, iratok ki clostyt, de még 2 honap nem nagy idő.
encike 2

Encike

:(
De azért persze fel a fejjjel.Hisz pontos mensid van,hamar babás leszel!!! :wink:

Tina

Én is ma elkezdtem barnázni :(
de azért annak örülök,hogy normális időben...
Igaz mig piroska nincs addig remény van! :wink:

DAtolya

ÉS Te hogy vagy????
Mária majd jelentkezik,ha megvan baba,azt irta

PAnny

Krizsikéd nagyon ügyike!!
Cumielhagyásért pedig kezetfogok vele!!! :wink: :wink: :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?