Sziasztok!
Kriszti!
Ez tényleg jó hely! Mármint az a hotel! Pénteken jönnek Erdélyből vendégeink, és az utána köv. hétfő v. kedden visszük őket Bogácsra! Csak még Atinak addig túl kell esnie a műtéten, és akkor lehet, hogy ő még nem is fürödhet...(sőt biztos...) Holnap kell vinni az aneszteziológushoz, kedden meg befeküdni neki. Jajj, már tiszta ideg vagyok!
Ezt a Jakupcseket most hallottam először tőled! Látod, semmiről nem vagy lamaradva!!
Nálunk pénteken kezdtek a gipszkartonosok (végre!), és csinálják a padlásteret. Már tök ideg voltam, mert jún. közepére igérték, szal csúsztak két hetet, én meg parázok, hogy minden kész legyen október végére legkésőbb!!!
Tegnap délután kicsit kiruccantunk Szilvásváradra, mert kb. 20 éve nem voltam....pedig itt van a közelben! Ati különösen élvezte a vonatozást. Ott kapott is egy kis autót, meg fagyit, ezt-azt........hazafelé beugrottunk a tescoba, és hát ott kellett volna neki egy kis repülő.......Persze nem kapott, nehogy már minden nyikkanására kapjon valamit.....erre elkezdett hisztizni, majdnem a földre is levágta magát.....Tiszta égő volt!
Csajok, fordult elő veletek már ilyen???
Mert ez most nagyon kínos volt........általában nem szokott ennyire dühbe gurulni, ráfogtam a fáradtságára is, mert sokat gyalogoltunk...
A nyugis pillanatokról azért hozok pár képet:
Ez meg a tegnap esti has-fotó
Csíkok sajna durván látszódnak! De lesz...om!
Encike!
Ez a görbe több, mint biztató!!!
Drukk holnap reggelre! Mutatom neked az én mostani babásomat:
Most filózok azon, hogy kéne vennem szopipárnát.....találtam egy oldalt a neten, ahol 3900-ért árulják, van sok fotó, meg rengeteg dicsérő hozzászólás.....a brendon honlapján 12.900-tól kezdődik...
Hát nooooormálisak?? Ennyit nem adnék érte! Viszont most nagyon jó lenne az alváshoz, (mindig a takarót gyűröm a lábam közé...) utána meg kényelmes lesz szoptatni.
www.szopipárna.hu
Szerintetek??
D.