Sziasztok!
Látom, beindut az élet itt!! Először is..
Kisegér: Nori elment sielni és regenerálódni, valamikor januárban jönnek haza. Legalábbis úgy emlékszem..
Én túl vagyok a második inszemen és várom az eredményt. 4.-én tesztelek. Két napja nagyon beteg vagyok, rettegek a láztól, mert az nagyon rossz a babónak. Fél óránként hőmérőzöm és 37.6-nál már kapom be a rubophent. Ilyen az én formám.. Nem a felkészülés időszakába betegszem meg, hanem az inszem után..Azért remélem, hogy van még esélyem..
Nálatok mi van otthon? Szent a béke? Hohyan telt a kaácsony? Beszéltetek már a gyerekről a férjeddel? Ha igen, mit mondott?
Elég kíváncsi vagyok. Nagyon drukkoltam nektek, hogy együtt maradjatok!!
Andi: Hát ez van velem.. Angyal szóljon belőled, hogy nemsokára kidrül, hogy babás vagyok
Azon ne agyalj, hogy ennek a babának ugyan mi baja lesz!! Az orvos is megmondte, hogy minden rendben. Hidd el neki.. Az előző terhességednél valami szerencsétlenség történhetett, de gondolj bele, hogy milyen kicsi az esélye annak, hogy kétszer egymás után, ugyanoda csap be a villám.. Szinte nulla
Tessék arra gondolni, hogy milyen szép lesz, milyen okos és mennyi örömet fog szerezni a szüleinek!!
Fea