Tina, Dalmi
Nálam is, hasonlóan Dalmihoz, az volt a baj, hogy miután abbahagytam a fogamzásgátlót, még több, mint fél év múlva se rendeződött a ciklusom, 2-3 havonta jött meg, akkor is csak Norcoluttal.(úgy emlékszem, hogy miután abbahagyod, 10 napon belül fog megjönni) Ezután nálam is belekezdtünk a Closty kúrába, nekem speciel a 4.napon kellett elkezdenem szedni, de a lényeg, hogy a 2. és 5.nap között kell elkezdeni.
Én szinte az összes mellékhatását "élveztem", híztam, mert rengeteget ettem, látászavar is volt rendesen, csak úgy röpködtek a pici fekete pontok előttem nagyon gyakran, a hőhullámom az is nagyon kifejezett volt, hol megsültem, hol megfagytam, különösen éjszaka. Cisztát is növesztettem a petefészkemben, jókora 4cm-eset a legelső hónapban. Aztán a második hónapban már működött a dolog, megért a tüsző és rendben meg is repedt, csak baba nem lett. Hormonlabort is csináltattam. a ciklus 4., 14. és 24.napján vettek vért. (ekkorra már rendeződni látszódtak az értékek a Clostytól)
Ahhoz ti is ragaszkodjatok, hogy UH-gal mindezt ellenőrizzék, mert fontos, hogy egyáltalán érik-e tüsző, nagyon fontos, hogy megreped-e, mert ha nem, úgy jártok, mint én én, hogy cisztává növi ki magát, de ha nem is reped meg magától, erre is van módszer, tüszőrepesztő szurit adnak. Aztán ugye jöhet az "akciózás", szerintem a legjobb 2 naponta, persze az UH-tól függően, de mi kb. a 13. és 18.nap között próbálkoztunk.
Visszatérve hozzám, a 3.Closty-s hónapban már -mindazok elenére, amit most írtam-, nekem már nem volt se UH, se vérvétel, csak reménytelen próbálkozás, az eredmény pedig itt lapul a pocimban, és immár 10 hetes
Tehát nekem végülis bejött, minden kellemetlenség ellenére megérte, ráadásul, nem sok mindenkinek szokott ennyi mellékhatás jelentkezni, talán én voltam a ritka kivétel, hiába, meg kellett dolgoznom a babámért.
Remélem kicsit segítettem, és kicsit talán sikerült biztatnom titeket, hogy a sikertelen és elég reménytelen kezdet után akár nagyon hamar eljöhet a nagy boldogság!!! De ha nem is olyan nagyon hamar, akkor is megéri végigcsinálni. Egy kisbaba mindent megér!!!
Móni