Sziasztok Csajok!
Hát ez is eljött, az utolsó szabad napom, holnap dolgoznom kell menni
Kész vagyok, pedig olyan jó volt itthon. Végül is nem a munkámmal, munkahelyemmel van a baj, hanem egyik kolléganőmmel, akinek szarul alakul az élete, és úgy gondolja, hogy ezt bent rajtam kell levezetnie. Már 2,5 éve nyelem a hülyeségeit, nem szóltam, alkalmazkodtam, de már unom. Neki előttem egy hónappal volt az esküvője, nehogy már én megelőzzem. Ők azóta próbálkoznak babával, de nem jött össze (1.5 éve lassan). Én persze ezzel kapcsolatban nem mondhatok bent semmit, mert már a gondolatától is rosszul van, nehogy már másnak jöjjön össze előbb.
Bocsi, de utálom őt nagyon emiatt, és még megbeszélni sem lehet vele, mert én vagyok az érzékeny (mondja ő). Sokszor vele is álmodom, és október elején volt egy kisebb vitánk, na utána a mensim is késett, annyira fölidegesítettem magam miatta.
Két hétig nem aludtam rendesen. Most meg azon rágódom, hogy holnap vajon milyen húzása lesz.
7-en vagyunk nők a munkahelyemen, a főnöknőmmel együtt. RAjta kívül mindenki tündér aranyos, jól kijön mindenki a másikkal, csak ez az egy rontja a levegőt.
Naa, jól kidühöngtem magam. Bocsi mégegyszer, de jó volt kiírni, mert tényleg 2,5 éve nyelek.
Csip-csip
Basszus olvasva legutóbbi hozzászólásod a negatív tesztet először pozitívnak láttam. Annyira megörültem, erre föl látom, mégis negatív. Tisztára elszomorítottál. De semmi baj, még lehet bármi! Szorítok nagyon!
Tyuntyi
Örülök, hogy nem keseredtél el nagyon, és hogy a legfőbb problémád az ünnepek alatt fölszedett plusz kilók
Meg aztán a doki biztosan fog tudni nektek segíteni, nem elkenődni! Kíváncsi vagyok mit fog nektek mondani! Majd tessék beszámolni, bár még arrébb van.
Csicsy
Szegény tesód, hogy pont most jött neki ez a mumpsz. Gyerekkorában nem volt? Én voltam, de elég kellemetlen volt, ahogy bedagadt a nyakam! Szorítok, hogy a babának ne legyen semmi baja. REmélem nem lesz gond! Majd írdd meg, mit mondott neki a doki!
A film egyébként jó volt, mind a négy részét megnéztem.
Egy kis kikapcsolódás sosem árt!
Na most már megyek, jó éjszakát mindenkinek, holnapra pedig szép napot.
Sziasztok