hát lányok el sem hiszitek milyen boldog vagyok az elöbb egy olyan pozitiv LH-t tesztelttem, hogy bárki megirigyelhetné
!
nyuszifül köszönöm, te mondtad, hogy délután kell tesztelni, na meg
perpike linkje is segitett. Szóval már beletörödtem, hogy nincs pé.- de ma reggel nem teszteltem, hogy megpróbálom délután. Aztán estére gondoltam már nem tesztelek mire, 5 negativ után kár álltassam magam. Leülltem
perpike ajálta honlapcimet olvasni, gondoltam összehasonlitom az ott levő tesztekkel az enyémeket, amiket öriztem féltve. Egymás után huztam elő öket és láss CSODÁT a 15.-ei pozitiv volt. Azt hiszem annyira nem biztam benne, hogy gyorsan visszatettem a csomagolásba és ráirtam a +15-öt elkönyvelve, hogy az is negativ. A + tesztet látva rohantam tesztelni és ma a 16.-ik este győnyőrű 2 csikom van. Hátha mégsem vagyok reménytelen esett, most csak bizzunk benne, hogy tüszőrepedés lesz az éjjel és próbáljam a párom elcsábitani ma is
. (Bár látva nagy őrömöm a + tesztnek az mondta, hogy hallgassak már mert számára kezd nagyon eröltetté válni a helyzett igy nem lesz könnyü dolgom később!)
nyuszifül a + tesztet követő első negaiv teszt napján van óvuláció. Sok sikert! Holnap nagy a valószinüsége, hogy + lesz a te teszted is.
Nekem egyenlőre ez is nagyon jó eredmeny, hiszen azt hittem nincs óvulációm.
Puszi mindenkinek, bocsi, hogy megint hosszu lettem de meg kellett osztanom az örömöm!