Sziasztok!
Monic itt is találkozunk?!
Engem tavaly szeptember 5-én műtöttek. A főnökasszonyom ajánlott be a dokijához, mivel neki is lapar utáni 2. kontrollon már ott volt a baba.
Hát én is csodát vártam ettől a műtéttől, de azóta már majdnem egy év telt el és semmi.
Nekem egész pontosan laparoscopos chromopertubatiot végeztek.
Minden rendben volt szépen átjárható vagyok!
A doki azt mondta, hogy tökéletesek a körülmények odabent, mindent megkukucskált a kis kamerájával.
a műtét napján reggel bementem, kikérdeztek, kaptam nyugtatót, és már vittek is a műtőbe, kb. egy órán át tartott, gázzal fújtak fel, és emiatt egy kicsit rossz volt amikor felkeltem, mert olyan volt mint amikor babot eszel és nem akar távozni a szél. Ezt vagy egy hétig éreztem, amúgy nem volt durva.
Két napig kéket pisiltem mivel a kontrasztanyag ürült ki folyamatosan.
Picit fájt a pocim, de tényleg nem volt vészes.
Ha választani kéne 20 lapar és egy nodus (aranyér) műtét között akkor a 20 lapart választanám. Na azt nem kívánom még az ellenségemnek sem!
Most hirtelen ezzel kapcsolatban más nem jut az eszembe.
Amúgy mi két éve várunk a babára. A páromnak van egy 11 éves fia. Nekem 7 évvel ezelőtt volt egy nemkívánt terhesség, sajnos már túl voltam a 14. héten amikor megszakították a terhességet, lehet ez is közrejátszik most a meddőségemben.
A mensim idén állt be, addig teljesen rendszertelen volt, három hónap is kimaradt. Minden vizsgálat megvan már, eddig semmi rendellenest nem találtak. Az első inszemre készülünk, csak még meg kell várni a párom bacileletét, volt kettő is remélem már eltakarodtak.
Ma kaptuk meg az első gynevac szurinkat. Ebben és az első inszemben bízom, valahogy érzem ez hozza meg a sikert. Ha mégsem, hát akkor végigvisszük az 5-öt, valamelyik csak sikerül, ha nem akkor a lombik. De ha az sem, akkor mi már megbeszéltük apával, hogy örökbefogadunk egy kislányt.
Reméljük azért erre nem kerül sor!
Visszatérve a hsg-re tehát a főnökasszonyomnak tuti siker volt, úgyhogy akinél nem jön össze a baba, ezzel kezdje. Lehet egy kis minimális elzáródás is.
A műtét utáni első hónapokban jól bele kell húzni, mert a hsg-vel jól kitisztul odabent minden, és megsokszorozódik az esély.
Remélem lesznek itt a topicban olyan esetek mint a fönököméké!
Drukk minden babásodni vágyó párnak! +++++++++++++++
Monic
Mi pedig két hét múlva + teszttel állunk a többiek elé. A júniusi topicrandin már min. kettővel több kismami vesz részt . A személyünkben természetesen!
Tudod megbeszéltük, de ne úgy mint a múltkor, oké!