Új privát üzeneted érkezett!

Andy: Te mennyi idő alatt olvasod le az eredményt? Nálam kb. 10 perc környékén mutat valamit.
naysa

Sziasztok!
Képzeljétek, hogy a tegnap esti gábriel lh full negatív lett, de ugyanaból a pisiből a huncutkáé pozitív.
Akkor most mi van?
Melyik a korrekt?
Ma este ismét tesztelek, de szerintem a gábriel 4000-ért egy nagy határ sz...!
Véleményetek?
Itt a fotó: Kép Melyik a korrekt???
mina29

Sziasztok!

Naysa!
Én úgy kb. 5 perc után szoktam leolvasni, de 10 perc után már biztosan eldobom, mert azt tudom, hogy nem szabad később nézegetni. Sval megcsinálom, és amikor visszamegyek, akkor nézem meg. Ez van hogy 5 perc, de van hogy 10.

Mina!
Eddig melyiket csináltad?? Én a pozitívnak hinnék!!!
Amúgy én is jártam így, mégpedig, hogy a DM-es kazettással szoktam eddig tesztelni, de a neten vettem csíkot és most a végére azok maradtak! Na, a múlt hónapban a kazettás halvány csíkos után jött közvetlenül a pozitív teszt, de most ugye nem maradt olyan, így kénytelen voltam a csíkot csinálni, és mint látod, ezzel még ma is negatív volt!
Ezért érdemesebb csak 1 fajtával csinálni, mert nem mindegyik egyforma érzékenységű!!

Remélem nekem is holnap már pozitív lesz, mert nincs több tesztem, és nem is nagyon szeretnék venni már ebben a hónapban. Max. a következőben, bár nagyon-nagyon remélem, hogy nem lesz rá szükségem. Amúgy értekeztem Huncutkával, hogy ha kell, a következő hónapban tőle veszem!!

Kép
oriandy

Ja és még valami!
A PG/53 mikroszkópom ma olyan páfrányos volt, hogy csak na!!!
Tehát nekem jól jelzi a teszttel párhuzamosan!

Kép
oriandy

A kazettás a gábriel, a csík Huncutka féle. Én is úgy gondolom, hogy tényleg nem jó keverni a teszteket. Ezesetben a jóval olcsóbb sokkal jobb, érzékenyebb.
Neked hány napig szokott pozitív lenni a teszt? és még valami hogyan tudod megállapítani, hogy a pozitív teszt után hány órával van az ovu? Hőmérővel talán? ott mit kell figyelni? Félek tőle, hogy mivel kislányt szeretnék már nem lesz életképes a negatív teszt és az ovu között, mert szerintem ez nekem 4-5 nap.
mina29

Mina!

Én úgy tudom, a Gabrielnek van olyan 7 db-os LH tesztje, amit betiltottak a megbízhatatlansága miatt. Nem lehet, hogy nálatok valamiért még mindig forgalmazzák?
Van egy honlap, ahol azt írják, hogy a kazettás megbízhatóbb. Persze szerintem az érzékenység számít mint a terhes teszteknél. És szerintem se érdemes váltani egy cikluson belül egyikről a másikra.
szerencse7

Akíra, Gyurmi? Van már pozitív teszt????
szerencse7

Sziasztok!

Hát nekem piri még mindíg sehol! :lol:
De ami a legfurább, hogy nem akarok tesztet csinálni! Párom rámszólt, hogy holnap reggel elkísér a wc-re ha magamtól nem csinálom meg :lol:
Szóval ha holnapig nem jön meg akkor tesztelek! Van itthon, és eddig ha kellett ha nem csináltam, csak most valahogy annyira félek egy negatív teszttől, hogy inkább nem csinálom :?
Szerintetek? Enyhén hibbant vagyok mi? :shock: :roll: :lol:
Tesztek, hát nekem a páfrányos is meg a két fajta LH is amit csináltam mást mutattak! Szóval....megvan arról is a véleményem :roll:
Pedig a két LH teszt nekem is egyik csík másik kazetta! :?

KépKép
KépKép
akíra

Lányok!
Képzeljétek a tegnap esti tesztek is pontosan olyanok mint amilyen képet már feltettem. A kazettás gabriel egycsíkos negatív, a Huncutka féle csík kétcsíkos pozitív. De egy másik forumon nagyon szidják a gabrielt, igy Huncutkáéban bízom.
Az viszont furcsa, hogy azonos két csíkom van két napja. Nem változik, nem halványodik.
mina29

Sziasztok!

Huncutka hol árulja a teszteket? Hol lehet megtalálni?
A PG vel mindig páfrányos vagyok.
Tegnap kicsit elkeskenyedtem, a nyákom tojásfehérje a méhszájam nyitva, a cickóm csomós, de valahogy negatív az eredményem. A múlt hónaphoz hasonlóan kezd abbamaradni a nyák síkossága. Ha az érzéseim nem csalnak, ma kellene együtt lenni, vagy holnap hajnalban. A férjem szerint ma többet teszteljek, nézzem a változást, mert eddig gyors lefolyású volt.

D.
naysa

Szia Naysa!
A fogamzás főtopik Lh- val kezdődő altopikjában.
Én egy nap alatt megkaptam.
mina29

Szia , köszi megtaláltam. Mennyiért adja?

Andy, te kitől vetted a tesztet, milyen érzékenységű?

Többieknek, van valami eredményük?

Kíra: Lehet már babás vagy? Fuuu, én biztos nem birnám ki ilyen sokáig.
naysa

Sziaszok!

Tegnap csináltam egy tesztet, egycsíkos lett, ami este be is igazolódott, mivel megjött piri. :cry: De nem kesergünk, új hónap, új lehetőságek, hajrá lányok, hajrá apák, hajrá katonák!!! :D

Kép
Kép
gyurmi

Gyurmi, hát sajnálom, de örülök, hogy így álltok hozzá és nem depizel :)
Nem tudom mi lehet az éterbe, hogy nekem is késik! És elvileg ugyanakkor kellett volna megjönnie! Szóval lehet nekem is még ma megjön!
Nagyon szurkál most lent jobb oldalt, ugyhogy szerintem meg fog jönni!
Hát alap esetbe én is rögtön tesztelek, és nem is egyet
:lol:
De most valahogy annyira nem érzem, hogy nem akarok negatív tesztet látni :?
Na de már csak egy napig élhetek bizonytalanságba :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok Kedves "Ittlakók"!

Bocsánat, hogy így ismeretlenül betörök!Meg szeretném kérdezni, hogy nincs-e véletlen köztetek, vagy ismerőseitek közt olyan egyén, aki örülne egy golden retriever mamától és egy labrador papától származó kiskutyának? Ugyanis kedvenc háziebünk váratlanul megvemhesült, és nagyon szívesen adnánk ajándékba a kölyköket olyanoknak, akik örülnének egy kedves, jól nevelhető, kifejezetten gyermek-és családbarát kutyának. A kölykök március első vagy második hetében érkeznek, tehát úgy április végén, május elején lehetne őket elvinni. Természetesen az első oltást is beadatjuk nekik, ennek az árát mi álljuk, így a lehendő gazdinak erre sem lesz gondja. Nagyon szeretném, ha ezek a kis tündérek szerető gazdira találhatnának!
Kérlek Titeket, hogy amennyiben tudtok valakit, akit érdekelne a dolog, küldjetek nekem egy privit, és elküldöm a telefonszámom, hogy egyeztetni tudjuk a továbbiakat!
Egy kép, várhatólag így fognak kinézni a kutyuk, ez Anutájuk 3 hósan:
Kép

Előre is köszönöm a segítséget, és mégegyszer bocsánat, hogy így betörtem!
Minden jót Nektek!

porsika

Sziasztok!

Lányok, én feladom!!!! A mai tesztem is negatív!! Pedig elméletileg már a 25. ciklusnapon vagyok!!! Sajna a tesztem elfogyott, így most már lesz ami lesz!!!
Most már azt sem tudom, a következő hónapban fogok-e egyáltalán tesztelgetni. Eddig a DM-es kazettás tesztet csináltam, a múlt hónapban végig és szépen mutatta is a peteérést, de ugye eben a hónapban nem volt elég, így a neten vettem egy csajszitól (tesz-vesz-en) de az csík. Hogy melyiknek milyen az érzékenysége? Fogalmam sincs! Megmondom őszintén én ezt az egészet (mármint hogy egyik érzékenyebb mint a másik) most hallom először!
Na, az tuti, hogy ha piri megjönne most és mégis rászánom magam a következő hónapban a tesztelgetésre, akkor ezeknek jobban utánanézek és nem csinálok még egyszer olyat, hogy egy cikluson belül két különböző tesztet használok!!! Csak mert ugye a kazettással a múlt hónapban a halvány csíkos után rögtön pozitív lett, most meg pont akkor fogyott el, így csíkkal csináltam tovább, ami a mai napig negatív. És nem is hiszem hogy lenne pozitív is valah. Vagyis szerintem nekem ebben a hónapban nem volt peteérésem! Ja és mára a nyákom is elkezdett megint krémessé változni. Még olyan vegyes, de szerintem holnapra vagy elmúlik vagy tiszta krémes lesz. A PG-m ma is páfrányosat mutatott. Hát nem tudom. Ma este lesz akció az bizti, aztán meg meglátjuk a továbbiakat!!!

Gyurmi!
Én is sajnálom pirit, de ahogy írtad is, új hónap, új lehetőség!!!

A mai tesztem:
Kép

Andy

Kép
oriandy

Andy: Lehet hogy ez pozítiv. Elég erős. Nekem a múlt hónapban ugyanilyen erős volt mint most a tied. Másnap még halványabb, majd eltünt.
Őszintén tegnap ezért voltam elkeseredve, de most a többi más tünetre alapozok.
Neked hány napig tojásfehérjés a nyákod?
naysa

Mindenki olyan optimista, belőletek merítek erőt.
A mai tesztet lassan megcsinálom, majd rakok fel képet.
naysa

Andy: Ha neked is az van ami nekem WONDFO az akkor 25mIU/ml. Legalábbis a neten azt találtam.
naysa

Megcsináltam a tesztet:
Na most én is dilemában vagyok, holnap lesz e tüszőrepedés vagy ma. Kép
naysa

Naysa!

Így alakult a hónapom:
Kép
Ebből láthatod a tojifehérjés és egyébb dolgokat is....

Nem tudom, a tesztem milyen nevű, mert ugye mint írtam úgy vettem a neten! És semmit nem küldött el a csajszi, csak a teszteket egy borítékban. Igaz magán a teszt csomagolásán volt valami írva, de én azt nem is figyeltem és már nincs is több.
A mai tesztem majdnem olyan, mit a tegnapi és az negatív volt ( a babatervezők otthonán van egy olyan lehetőség, hogy kielemzik neked a hőgörbédet és elküldtem neki a tegnapi tesztem képét, amire azt írta, hogy negatív). Nem tudom, mi lesz, de majd meglátjuk. Ha piri megjön, akkor nem sikerült most sem, ha meg nem, akkor meg már mindegy hogy milyenek voltak a tesztek!! :wink: :lol:

Kép
oriandy

Lányok!
Az én tesztem most negatív lett.
Szerintem Huncutka tesztje olcsó és működik, de nincs nagy tapasztalatom a tesztek között.
Nekem szépen mutatta végig. Ez valami amerikai.
mina29

Sziasztok!

Bár én ide nem igen írok der todtok rendelni a www.babatervezok.otthona.net
honlapról lh tesztet és terhességi tesztet is és nagyon jó én ezt használtam és nekem 3 hónp megfigyelésbe tel t de össze jött a kislány.
És ami lényeges nem is olyan drágáért adja Leo a tesztcsíkot vaghy akár a kazit és még sok minden apróság is van nála.Peteérést segítő kapszulák is . Nézetek be oda.

Drukkolok mindenkinek a mihamarabbi babásodás érdelkében!!!!

Puszi Márti

Kép
Kép
Kép
márti80

Akíra!

Az én kedvemért légyszi csinálj már egy tesztet. Nekem nagyon gyanús vagy, hogy 2 csíkos lesz!! Az, hogy fáj a hasad, az még jó is lehet! Én is, amikor vártam pirit, nagyon fájt a hasam, azt hittem minden pillanatban, hogy mindjárt megjön, erre + lett a tesztem. Szóval, bátorság, szerintem tuti + teszt eredménnyel jössz vissza!!!

Andy!
Úgy tudom, a csíkos teszt másképp mutatja, mint a kazettás. Mástól is hallottam a csíkos esetén, hogy amikor már közel azonos volt a tesztcsík és a kontroll csík, az már pozitívat jelent. És a mai teszted, elég egyformának tűnik nekem. Ami a görbédet illeti, elég érdekes. Ami persze lehet, hogy a teának is köszönhető. Olyan, mintha talán febr. 15-én vagy 20-án lehetett volna pé-d. A 15-it akár az ovus fájdalom is alátámaszthatja. De nem tudom, tényleg érdekes.

Gyurmi!
Kár, hogy megjött piri, de jó, hogy ilyen pozitívan állsz hozzá!

Képzeljétek, olyan fura, jövő hétem már a 12 hetes UH-ra megyek. Olyan hihetetlen! És már 34 mm a picikénk ülőmagassága, és 2 cm (!) a lába. sajna aludt, nem sikerült felébreszteni, pedig próbálta a doki. :lol:
szerencse7

Sziasztok!

Hát....megcsináltam a tesztet!...
Kép

Szóval baba :lol:

Hát pedig meg mertem volna esküdni, hogy a ciklusom szórakozik velem, és Piri csak késik, mert még mindíg a nagymamával beszélget, vagy eltévedt az erdőbe, vagy már a farkas gyomrába van :lol:
Hát tényleg fura, főleg, hogy nekem Kyrával negatív lett az első teszt és én tudtam, hogy terhes vagyok...most meg...pedig azt hinné az ember ha egyszer átéli másodjára már rutinból megy....hát nem :lol:

Szerencse7 olyan aranyos vagy, köszi! Olyan jó volt olvasni az írásodat.... :)
Nem teszel fel vonalzót, hogy mindíg láthassuk hol tartasz? :)
Én megvárom a 12 hetet, de utána rögtön csinálom :D

Na most megyek, de még később benézek! És drukk az LH teszteseknek a mihamarabbi ovuért! 8)

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!
Kép

Akíra!
Hát, ez a nap tényleg szuperul indul!!!!
Nagy (de egyenlőre halk) gratula!!! A halk csak azért, (és most magamból indulok ki) mert azért jó várni az örömködéssel egy pár napot-hetet! De tényleg ez egy csodás nap lesz a te híreddel nekiindulva!! :wink: :lol:

Szerencse!
Hát, ugye én azért nem tudok érdemben mit hozzászólni a kazettás vagy csíkos teszthez, mert eddig én mindig a DM-ben vettem meg a kazettásat, csak most voltam úgy hogy olcsón be tudtam szerezni még 5 db (csíkot) olcsón a netem, és ezért nem is merem ezt.
Remélem igazad van, és tényleg pozitívat jelent, mert tegnap volt még akvió és úgy gondoltam, most pár napig pihi, hogy hátha most lesz ovu-m, és a csajszik legyenek előnyben!
Most már teljesen a sorsra vagyok bízva, hiszen a tesztjeim elfogytak.... Ugyan ma reggel megint megcsináltam a mikroszkóppal és tiszta páfrány volt az egész!!
Most is azt mondom: Majd meglátjuk!!!
Tényleg csinálhatnál vonalzót, jó lenne követni a várandósságodat!
Amúgy, hogy viseled???

Kép
oriandy

Akíra!
Még azt elfelejtettem, hogy a fényképeződ órája (dátum) kicsit le van maradva!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
oriandy

Márti80!
Kösz a segítséget!
Én amúgy Leoval már elemeztettem ki hőgörbét, de még nem rendeltem tőle teszteket.
Neked milyen nemű lesz a 3. csemetéd???

Kép
oriandy

Jaj bocsi! Most olvastam csak igazán végig amit írtál!!!
Gratula a kislányhoz!!!

Kép
oriandy

Húúúúúúúúúúúúúúú!
Velem lesz tele ma ez az oldal, de még azt is elfelejtettem írni, hogy nem tudom, de ma valahogy elkezdett fájdogálni a hasam. Olyan furán! Kicsit, mintha meg akarna jönni, lehet hogy valóban most van az ouvum és azt érzem?? A derekam is leszakad, nem is aludtam jól miatta az éjszaka.

Kép
oriandy

Sziasztok!

Andy, hát igen, én is óvatosan és halkan örülök még csak! Nagyon szeretném ha nem lenne semmi baj, de mint tudjuk ez nem csak rajtunk múlik, ugyhogy :?
Egyenlőre csak itt a babaneten tudjátok meg a szülők! Senki más, és ez így is fog maradni minimum a szívhangos ultrahangig, de inkább a 12.hétig!
Vonalzót babonából nem akarok csinálni csak majd ha már biztos leszek :) Mármint az uh után vagy a 12. hét után :wink:
Egyébként kiszámoltam kalkulátorral, és október végét dobta kis születésre :)
De majd meglátjuk!
Remélem jókor akcióztatok! Drukkolok a lányzó katonácskáknak! :wink:
Ja, és teszem hozzá nekem fogalmam sincs hogy nekünk mi lesz, mert a teszt nekem peteérést se mutatott :shock: Szóval jókor jött össze :lol: Akkor csináltuk amikor elvileg lennie kellett ovulációnak, meg utána egy nappal, hogy hátha kisfiú lesz, de hát így azért már ez még 50% sincs :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Kíra: Gratulálok a pozitív teszthez.
Tegnap este együtt voltunk a férjemmel, reggel is szerettünk volna, de sajnos a kislányom átjött.
Nem tudom sikerült e eltalálni, az időzítést.

Nem bízok a sikerben.

Detti
naysa

A fényképezőm órája....nem lehet beállítani rajta azt hogy február 29 :shock:
Magától váltott március 1. re, és vissza akartam tenni akkor meg február 28....szóval jó kis gép :lol:
Holnap visszaállítom 1.ére :lol: meg persze 2008ra :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Naysa, hát minden lehet! Drukkolok neked, remélem összejött :)
És hát látod, az én példámból, elvileg peteérésem se volt mégis lett baba! Na az már most külön kérdés, hogy így mennyire jöhetett össze kisfiú, de én reménykedek :)

KépKép
KépKép
akíra

Andy: Ma csináltam reggel pg tesztet, nem vagyok páfrányos.
naysa

Naysa!
És tegnap csináltál pg-t? Mit mutatott?
Mert nekem tegnap is páfrányos volt!
Vagyis aszerint tényleg most vagyok fogamzóképes!!
Csinálj egyet ma még! Késő délután vagy este! Meglátjuk, mit mutat!

Kép
oriandy

Ja és még valami!
Neked van még ovu teszted, nem? Akkor azt is csinálgasd! ha lássuk, hogy mi a helyzet!! :wink: :lol:

Kép
oriandy

Tegnap még páfrányos volt.
Tesztem van még 2 db. 2 körül csinálok, elvileg leszálló ágban kell lennie.

Találtam egy tök jó oldalt:

http://www.napfenyes.hu/eletmod_es_gyog ... dszer.html

Minden össze van szedve.

A petesejt meddig él, mert mindenhol mást irnak, 12 órátok 48 ig.
naysa

Naysa!
Írtam privit!!

Kép
oriandy

Kíra, jaj de jó, végre egy pozitív (hcg) teszt!!!!!! Gratulálok! Biztosan nem lesz semmi baj (de ha babonás vagy, várd ki a 12. hetet)!
Ki lesz a következő? Andy, mostmár rajtad a sor! Két hét múlva tőled kérünk poz tesztet! :lol: Hajrá!!!!!
mókusmama1

Válaszoltam....
naysa

Nagyon várom már a sok zebra tesztet :)
Úgy drukkolok nektek :)
Andy és Naysa, ti vagytok a következők nem? :D
Gyurminak meg a pozitív LH tesztjét várjuk :wink:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!
Csak elbúcsúzni jöttem, mert ma elutazunk a szüleimhez és csak hétfőn jövünk haza! majd jövök a hírekkel, már ha lesz valami!
Mindenkinek szép hétvégét!
Naysa! Felvettek MSN-re!
Andy

Kép
oriandy

Sziasztok Lányok!

Kíra!
Egy nagyon jó hír. Nagyon örülök. Hogyan is jött össze ez a baba? Te! Hát tutira kellet lenni peteérésednek. Csináltál teszteket, és nem jelzett? Olyan kíváncsi vagyok, hogy jól csináltátok-e a kisfiút. Írd le légy szíves részletesen, hogy mikor teszteltél, milyen erős volt a csík és melyik napokon volt akció. Remélem lejegyezted, vagy megjegyezted!!!!!!

Detti!
Látom hogy te is nagyon éles helyzetben vagy. Leírnád te is, hogy melyik napokon volt akció, és hogyan alakultak a tesztjeid? Szerintem a csütörtöki még nem számít pozitívnak. Ma teszteltél már? Te kisfiúra vagy kislányra hajtasz? Bocsi, de elfelejtettem.

Andy!
Ugyan már nem valószínű, hogy elolvasod az utazás előtt az üzenetet, de azért leírom, gondolom majd visszaolvasol.

Micsoda ciklus, hallod :shock: A tankönyv szerint már a pirinek kellene jönni. Egyébként szerintem most már lesz pé-d. Gyanús az a teszt amit feltettél. Én nem esküdnék meg arra, hogy az negatív. Szerintem jócskán erős az a vonal. Én a helyedben már nem mernék akciózni. Egyéb más jelek is arra utalnak, hogy hamarosan itt van a pé. :)

Gyurmi!
Sajna ez törvényszerű. Ha csinálsz tesztet és negatív, akkor tuti, hogy legkésőbb másnap megjön. :cry: Képzeld el, hogy az épp soron következő kis petesejtecskéd hogy fog örülni, hogy most neki így van esélye :lol:

Kép
tulipán75

Marcsi!
Hát ugye volt a Jónás nap január 27.én amikoris a menzim utolsó elötti napja volt, így együtt voltunk! Akkor csak páfrányos tesztem volt, de az pozitív volt! Aggódtam az óra miatt, hogy lekéstük, de ki tudja!
Ezek után 9.étől kezdtem el tesztelni, mert elvileg a számításaim szerint, előző ciklusok alapján és a ciklus.hu alapján is 12.én volt peteérésem!
Hát a 9.ei teszt totál negatív volt, csak controll csíkkal.
A 10.ei tesztem is negatív volt halvány alig látható csíkkal.
A 11.ei is ugyanilyen alig látható csík.
A 12.ei is ugyanilyen negatív volt.
és még 13-14-15 is csináltam mind ilyen lett! :shock:

Aztán elfogyott a csíkom és nem vettem többet...mert úgy gondoltam nincs peteérésem mindegy....

Együtt pedig csak 27.én voltunk meg 12.én és 13.án amikor elvileg lennie kellett volna az ovulációmnak...hát hogy ebből mi fog kisülni... :shock: Én azt se hittem volna, hogy baba lesz belőle...

De ha Jónás napi baba akkor az ki fog hamar derülni, mert akkor az uh-on majd hamar látni lehet, hogy két héttel nagyobb mint ha közép idős lenne :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Ja, és Marcsi, nem cserélsz vonalzót, jó lenne a gyönyörű kislányo korát nézni inkább :lol: :wink:

KépKép
KépKép
akíra

Akira!

Hát nem megmondtam, hogy pozitív teszt eredménnyel jössz vissza? :lol: :lol: :lol: Nagyon örülök neki!! Gratulálok! A leírásod alapján, még tényleg az is lehet, hogy Jónás napi a baba. Akkora kisfiút vagy kislányt írt?
Jó korán keltél, csak nem vártad már, hogy tesztelhess? :) Nem lesz semmi baj, hidd el!! Csak bízz a babában és magadban!

Andy!
Mint írtam, szerintem a tegnapi már pozitívnak számíthatott, így bízzunk benne, hogy tényleg maholnap lesz ovud, és akkor a lányok ügyeskedjenek gyorsan odaérni! :lol:
Kérdezed, hogy vagyok. Sokan szenvednek a hányástól, hányingertől, én eddig szerencsésnek mondhatom magam, mert eddig elkerült, bár az utóbbi néhány napban esténként, van hogy napközben rámtör. Pedig már pont hogy elmúlóban kellene lenni. A hasam mostanában újra feszül, de kedden voltam dokinál, és megnyugtatott, hogy teljesen zárt a méhszájam, így aggodalomra semmi ok, meg szépen nő a méhem is. Ezt látom is, mert már kezd egy kis pocim lenni. Estére persze mint egy lufi, úgy érzem magam és nézek ki, de reggel, mikorra leapad, akkor már olyan kismamis hasam van :D . A főnököm pont ma annyiszor ránézett a hasamra (bár másik nadrágban voltam), azt hittem, kiszúrja, mert még nem mondtam el odabent, majd a 12. hét után. (Igazából még senkinek nem mondtuk el, a szüleimnak és a tesóméknak ma jelentjük be, majd szombaton a párom szülei következnek. Végül a 12. heti vizsgálatok után a tágabb rokonok és ismerősök is tudomást szereznek a dologról.) Bár tegnap néztem, hogy derékban már alig jön fel 1-2 nadrág, így szerintem jövő hétem beszerzek egy kismama nadrágot, mert estére itthon már szinte csak köntösben tudok lenni. Kedden aranyos volt a doki mikor UH-ozott. Mondja, hogy hát akkor itt láthatunk egy pálcika embert. :lol: 34 mm az ülőmagassága, megvan mindkét keze és lába, csak be volt hajlítva, és úgy tök furi volt. Más szögből, meg tök hosszúak voltak a lábai. Lemérte azt is, 2 cm. Szóval, kb. most ekkora lehet a baba, és mutatta a kezével. A szivét is láttuk dobogni. Mivel 19:40-re volt időpontom, már aludt a picikénk, próbálta felébreszteni a doki, de nem sikerült. Erre a párom mondja, hogy ez egy érző, saját öntudattal rendelkező egyén, aki tudja, mikor mit akar csinálni. Mondom: aha, egy 3,4 cm-es gyerek saját öntudattal. :lol: Szóval ennyi van velünk. Jövő hét csütörtökön megyek 12 hetes genetikai UH-ra és vérvételre, aztán pénteken találkozok először a védőnőmmel. Ez mondjuk kicsit fura, de ez van.

Naysa!
Légy optimizmus!!! Látod, mindenkinek sikerül! Lehet, hogy te leszel a következő + tesztes. Sose tudhatod.

Mint látjátok, tettem fel a kedvetekért vonalzót.

Na megyek, mert már így is sokat olvashattok miattam. :lol: Bocsi érte.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok!

Szerencse, köszi a vonalzót, így már képbe vagyok :wink:

Tiszta jós vagy, hogy megmondtad, hogy babás vagyok :lol:

Elvileg kisfiús hónap volt, ugyhogy....na de majd meglátjuk :)

Örülök, hogy minden ok a kis saját öntudattal rendelkező pálcikaemberkétekkel :lol: Kívánom, hogy minden továbbra is ilyen jól alakuljon! Ti mire is gyúrtatok? Kisfiúra? Kislányra? Izgi, hogy bejön-e vagy sem :D

KépKép
KépKép
akíra

Akira!
Sok-sok halk gratula! :D :D :D Gyorsan összejött ez a baba, tudja, hogy nagyon várják!

Szerencse!
Milyen gyorsan megy az idő! Növöget az a gyermek szépen! :D :D :D

Andy!
Most rajtad a sor! Utánad jövök én is (remélem) és lassal nyitunk egy babás topikot! :D :D :D

Kép
Kép
gyurmi

Kíra! Jobb lenne, ha inkább a Jónáson jött volna össze a baba, mert a peteérésed még akkor biztos, hogy valamikor 16-a után volt. Akkor pedig az nagyon csajos ha 12 és 13-án voltatok együtt. Még az is kétséges, hogy azok is túlélték. Hát tényleg nagyon kíváncsi vagyok. Mikor gondolod, hogy dokihoz mész?

Képzeld! Próbáltam vonalzót csinálni, de nem sikerült. Először a nőivonalon nézegettem, és ki is választottam magamnak, de csak addig jutottam,hogy bemásoltam a z aláírásomhoz, aztán meg nem tudom,hogy abból a hosszú kódból mennyit kell kitörölni. Aztán megpróbálkoztam azzal a fajtával ami neked van. De ott nem találtam olyat ami azt jelzi, hogy hány éves, hónapos, hetes... Jól láttam ugye?

Bizony lányok, Gyurminak igaza van. Rá kell hajtani a babás topikra. Én már akár el is kezdhetném. Igyekezzetek, ne várakoztassatok soká!

Ági!
Te mikor tervezed majd, hogy elmész 4D-re? Mert hamarosan meg is tudhatnád, hogy bejött-e a JÓnás kislány!!! :wink:
A családnak bejelentetted? Mit szóltak? Ki örült a legjobban?

Kép
tulipán75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?