Akira!
Hát nem megmondtam, hogy pozitív teszt eredménnyel jössz vissza?
Nagyon örülök neki!! Gratulálok! A leírásod alapján, még tényleg az is lehet, hogy Jónás napi a baba. Akkora kisfiút vagy kislányt írt?
Jó korán keltél, csak nem vártad már, hogy tesztelhess?
Nem lesz semmi baj, hidd el!! Csak bízz a babában és magadban!
Andy!
Mint írtam, szerintem a tegnapi már pozitívnak számíthatott, így bízzunk benne, hogy tényleg maholnap lesz ovud, és akkor a lányok ügyeskedjenek gyorsan odaérni!
Kérdezed, hogy vagyok. Sokan szenvednek a hányástól, hányingertől, én eddig szerencsésnek mondhatom magam, mert eddig elkerült, bár az utóbbi néhány napban esténként, van hogy napközben rámtör. Pedig már pont hogy elmúlóban kellene lenni. A hasam mostanában újra feszül, de kedden voltam dokinál, és megnyugtatott, hogy teljesen zárt a méhszájam, így aggodalomra semmi ok, meg szépen nő a méhem is. Ezt látom is, mert már kezd egy kis pocim lenni. Estére persze mint egy lufi, úgy érzem magam és nézek ki, de reggel, mikorra leapad, akkor már olyan kismamis hasam van
. A főnököm pont ma annyiszor ránézett a hasamra (bár másik nadrágban voltam), azt hittem, kiszúrja, mert még nem mondtam el odabent, majd a 12. hét után. (Igazából még senkinek nem mondtuk el, a szüleimnak és a tesóméknak ma jelentjük be, majd szombaton a párom szülei következnek. Végül a 12. heti vizsgálatok után a tágabb rokonok és ismerősök is tudomást szereznek a dologról.) Bár tegnap néztem, hogy derékban már alig jön fel 1-2 nadrág, így szerintem jövő hétem beszerzek egy kismama nadrágot, mert estére itthon már szinte csak köntösben tudok lenni. Kedden aranyos volt a doki mikor UH-ozott. Mondja, hogy hát akkor itt láthatunk egy pálcika embert.
34 mm az ülőmagassága, megvan mindkét keze és lába, csak be volt hajlítva, és úgy tök furi volt. Más szögből, meg tök hosszúak voltak a lábai. Lemérte azt is, 2 cm. Szóval, kb. most ekkora lehet a baba, és mutatta a kezével. A szivét is láttuk dobogni. Mivel 19:40-re volt időpontom, már aludt a picikénk, próbálta felébreszteni a doki, de nem sikerült. Erre a párom mondja, hogy ez egy érző, saját öntudattal rendelkező egyén, aki tudja, mikor mit akar csinálni. Mondom: aha, egy 3,4 cm-es gyerek saját öntudattal.
Szóval ennyi van velünk. Jövő hét csütörtökön megyek 12 hetes genetikai UH-ra és vérvételre, aztán pénteken találkozok először a védőnőmmel. Ez mondjuk kicsit fura, de ez van.
Naysa!
Légy optimizmus!!! Látod, mindenkinek sikerül! Lehet, hogy te leszel a következő + tesztes. Sose tudhatod.
Mint látjátok, tettem fel a kedvetekért vonalzót.
Na megyek, mert már így is sokat olvashattok miattam.
Bocsi érte.