Új privát üzeneted érkezett!

Szia betti1!

Gyere,persze!Nagyon örülünk neked!
Mit lehet tudni rólad?(azt látom,hogy van egy kislányod)
Vendég

Ildi?
Vendég

Ildi olyan,mint a magyar népmese.HOL VOLT,HOL NEM VOLT!

Morcik leszünk,Ildi,ha ilyen ritkán jössz hozzánk!

Márti! Te is gyere!!
Vendég

Betti1!
Udv koztunk.

Ildi!
Anyák napja van, teszteltél?????? Remélem nagyobb sikerrel jártál mint én.

Kriszta!
Én is így gondolom. Amíg nincs Pirosszka, addig van remény. Ráérek még egyet csalódni késobb is :roll: :wink:
Vendég

Sziasztok!
MIre vagytok kiváncsiak?
Betti
betti1

Itt vagyok! Itt vagyok! :wink:

Hát nálam az a helyzet, hogy meg fog jönni. Már tegnap elkezdtem egy kicsit barnázni, igaz, hogy ez csak a budi papíron látszott egy kicsit :oops: a fehérneműn nem. Mivel a Bencével is így kezdődött a terhességem, ezért 1% esélyt azért még adok arra, hogy nem jön meg holnap. Emiatt nem is teszteltem ma, mert nem akartam egy csíkos tesztet látni!

Szilvi! Lehet, hogy nálad még korai volt a teszt! mennek a drukkok!

Betti! Üdv köztünk! Remélem júniusban egyből sikerrel jártok. Addig elmondhatnád nekünk, hogyan kell kislányt csinálni, mert itt sokan arra hajtunk! :wink:

Kriszti! Lemaradt ma a szerencsehozó csíkocska vagy ilyesmi! :evil: Biztos ezért barnáztam! :lol: :lol: :lol:

Egyébként tudjátok mi az érdekes? Már nem vagyok letörve, hogy nagy valószínűséggel meg fog jönni. Tegnap amikor wc-re mentem és megláttam azt az utálatos barna pacát, azt hittem dührohamot kapok. Aztán valahogy mégse voltam szomorú, talán azért mert nagyon jól telt a hétvégém. Sőt, már megnéztem mikor lesznek a lányos napok, és már /nem röhögni/ megterveztem az akciók napját is! :lol: Úgyhogy most már jöhet az az undok piros izé, készenállok, és nem tud a béka segge allá küldeni! :lol:
Vendég

Sziasztok!
Ti pedig azt áruljátok el hogy kell kisfiút?!
Köszi:BEtti
NEkünk a réka akkor fogant amikor elvileg fiú kellett volna peteérés szerint úgyhogy nem tudom a titkot. Sajnos!
betti1

Azért megmutatom a görbémet is:

Kép

Tegnap és ma már egy ici-picit alacsonyabb volt a hőm, mint előtte való nap, de végülis az nem lenne vészes. Igaz, hogy ezt a ciklust is 36,9-el kezdtem, és holnap reggel simán lehet már "csak" annyi.
Vendég

Sziasztok!

Igazad van Ildi,elmaradt a szerencsecsík!Szánom-bánom bűnöm,mindjárt pótolom! Aztán hess barna!!!
Kép

betty1!Korod,mióta próbálkoztok,meg amit még esetleg megosztanál velünk!Táblába szeretnél bekerülni?

Betty kismami! Milyen volt az esküvő?Hogy éreztétek magatokat?Hogy vagy?
Vendég

Sziasztok!

Látom jó sokat írtatok a hétvégén kicsit zsufolt volt a hétvége és nem kerültem gép közelébe csak vasárnap este de csak vissza olvastam benneteket.

Carpediem!
Sajnálom hogy nem jött össze de ne add fel addig míg nem jön meg addig van remény!

Betty1!
üdv. közöttünk nekem két fiam van és most hajtunk egy csajszira ha össze jön.

Képzeljétek 5-én kelett volna megjönni de még mindig semmi pedig ebben a hónapban védekeztünk úgyhogy elvileg nem lehetek terhes.Kicsit faj a derekam és néha beszúr a hasam jobb oldalt talán mégf ma megjön ,mert így tényleg nem fogom már tudni hogy mikor van pé-m. mert eddig 18-a körül kezdödött a nyákminta alapján de most fene se tudja.

Betty!
Jól mulattál ? Ki pihented magad és remélem azért privibe ha mentek uh-ra elárulod nekem a baba nemét mert azt olvastam valamelyik topikban hogy mész 4d uh-ra!!!

Kriszta!
Hogy vagy?? Milyen volt a hétvége!

Little!
Jó hogy jöttél már rég voltál köztünk. Na mi a helyzet megjött?? Vagy még reménykedjünk hogy bekerülsz a kismami táblába?Habár énis ritkábban írok mostanában de olvasni mindig olvasom.

Na megyek majd délután bekukucskálok sziasztok! Azaz remélem bve enged a gép mert egy csomó ideig próbálkoztam mire beengedett mindig szerver hibát írt ki!

Sziasztok!!

Kép
Kép
Kép
márti80

Szia Márti!
Néztem nagy szemekkel,hogy most mi van,mert a vonalzód alapján már a 3. napon vagy.Tessék lecserélni,mert mint vonalzófelelős fekete pontot adok! :wink: :wink: :wink:

Nekünk szuper volt a hétvége,most meg nagytakarítok,már hulla vagyok.Megyünk ma is anyuékhoz suli után,de már előre tudom,hogy veszekedés lesz.
Vendég

Kriszta!
Megcsinálod nekem majd megin a vonalzót de majd csak akkor ha megjön mert most még nem tudunbk írni bele dátumot.
Köszi ezt meg törlöm.

Kép
Kép
Kép
márti80

Halihó!

Hát csajok nekem még mindig nem jött meg, pedig már a 29. napon tartok! :shock: A barna még meg van, sőt végeztem egy kis önvizsgálatot is, és én úgy éreztem, hogy a méhszáj is nyitva van, és akkor elvileg meg kellene jönnie. De akkor most mi van???? Komolyan mondom már mérges vagyok! Tegnap felkészültem a pirire, hogy ma tutira meg fog jönni, erre jól kibabrál velem, hogy még reménykedjek! A kis gonosz! :evil:

Kriszti! Köszi a csíkot!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Egyébként reggel alig bírtam felkelni. Valahogy megmozdulni se volt erőm.

Márti! Lehet, hogy a védekezős hónapban fog összejönni a baba???? :lol:

Szilvi! Nálad mi a helyzet????? Ugye még neked se jött meg?
Vendég

Márti!
Persze,nagyon szívesen megcsinálom majd a vonalzót neked!

Ildi!
Nem jön meg piri,babás vagyok!

Ezt önvizsgálat meg idegeskedés helyett tessék mondogatni!

Szilvi!
Helyzet?Gyere a jó hírekkel!

Betty! Merre vagy?Gyere mesélj a hétvégétekről,meg rólad,hogy vagy!
Vendég

Sziasztok!
bmkriszta
Igen szeretnék bekerülni a táblázatba!
29 éves vagyok!jún. próbálkozunk 27-28 naposak a ciklusaim.nyák állapotát szoktam figyelni van egy 2 éves kislányom!
Gyógytornász vagyok és urodinámiás vizsgával is rendelkezem ha bárkinek tudok szivesen segítek!
Sziasztok:Betti
betti1

Köszönöm a választ,betti!
Kicsit tudatlan vagyok,de nem tudom mi az az urodinámia.Segítenél?
Én a "vonalzófelelős" vagyok,Betty kismamink készíti a szép táblánkat,ha majd jön biztos betesz.
De még bújkál!
Vendég

Sziasztok!
bmkriszta
női-férfi vizelettartási zavarok kezelésében jártas szakember!
Közismertebb nevén inkontinencia, terhestorna méh helyzetváltozása miatti problémák stb.

Vonalzót is készíthetnél mert nekem foggalmam sincs hogy kell!
Nagyon köszi ha segítesz!
Betti
betti1

Köszönöm! Igy már érthetőbb! Ne értsd félre,de remélem nem lesz szükségem a tudásodra!(inkont.)
Persze,csinálom a vonalzót,ird meg mikor született a lányod,mi neve és már csinálom is!
Vendég

SZia
2005.04.13. Rékának hívják!
Nagyon köszi:
Tudod a megelőzés sokkal fontosabb mint a kezelés!
Betti
betti1

betti!
Priviben elküldtem a kódot,illeszd be az egész szöveget!Ha nem tetszik,szívesen csinálok másikat,de ez olyan lányos,remélem azért tetszik!
Vendég

Betti!
Üdv köztünk. Azt írtad, Réka peteéréskor fogant. Meg tudnád írni a pontos dátumot, hogy melyik nap? Kíváncsi lennék valamire.. ;)

Szilvi!

Remélem, még mindig nem jött meg. Szerintem korai volt a teszt, ha nem szokott késni, akkor addig, még nincs piri, lehet reménykedni!

Ildi!
Neked szokott késni? Barnázás volt eddig is?

Márti!
Úgy látszik mindenkinek felborult a ciklusa, mióta próbálkozik vagy próbálkozni szeretne! Biztos, hogy védekeztetek? :wink:

Juca!
Hajrá május! :lol:

Kriszta!
Az esküvő jó volt, az idő is szuper volt, csak fél órát esett összesen, nagyon fülledt meleg volt. Viszont Peti egy percre sem állt meg, rettentően kifáradtunk, nem voltak vele egykorú gyerekek, egy tizenéves fiú próbálta őt lefoglalni, de mondta, hogy még őt is kifárasztotta rendesen. :) Este 10-ig bírta ébren, ami tőle nagy teljesítmény, mert már 8-kor aludni szokott. Augusztusban újra megyünk egy esküvőre, akkor csak ide Pestre, remélem, Peti addig kicsit nyugodtabb lesz, mert nagy pocakkal már nehezebb lesz szaladni utána :) Hányingerem a két nap alatt nem volt, meg is lepődtem, viszont tegnap este megint hánytam (ez már a 2.alkalom). Amúgy minden oké, a héten megyek UH-ra.
Rakok fel pár képet:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép Kép
Vendég

Szia Betty!
Nagyon aranyosak a képek Petyusról!Az a lépcsőn ülős az nagyon árulkodós!Gondolom az volt az a pillanat,amikor már ő is kifáradt.
Örülök,hogy minden rendben,kár,hogy róka koma este visszajött.De reméljük most már szépen lassan odébbáll.

Szilvi!
Ádám jobban van?Láza már nincs ma sem,ugye?
Vendég

Sziasztok!
fix.b
2005.07.17.Mire vagy kíváncsi?
betti1

Betty! Nagyon édes a kisfiad! Olyan kis vagány ebben a szerkóban!

Egyébként nem nagyon szokott késni! Az utóbbi félévben 26 volt a legrövidebb és 29 nap a leghosszabb ciklusom. Előtte 2-szer volt 31 napos. Barna az mindig van 1-2 napig, de akkor folyamatosan és a fehérneműn is meglátszik, így ilyenkor már tisztasági betéttel élek. Most csak ritkán van és csak a budi papíron látszik. Viszont teljesen olyan, mintha meg akarna jönni. A derekam majd be szakad, és a lábam is fáj. Még azért van bennem egy kis remény, mert Bencénél ugyanígy kezdődött, hogy barnáztam, és azt hittem, hogy meg fog jönni. Ha szerdáig nem jön meg akkor tesztelek! Ami viszont ma reggel nagyon furcsa volt, hogy alig bírtam felkelni annyira fáradtnak éreztem magamat. Pedig 10-kor már aludtam, és 8-kor keltem. De minden egyes mozdulat nehezemre esett. Remélem nem bújkál bennem valami hülye vírus. Egyébként már csütrötök óta délután is alszom. :lol:
Vendég

bettyi1!
Nem sikerül a vonalzó?
Vendég

Ezt pedig utólag szeretném anyák napjára küldeni minden már meglévő és leendő anyukának:

http://www.videoplayer.hu/videos/play/53590
Vendég

sziasztok!
vonalzópróba
betti1

Köszönjük,Ildi! Megnéztem,és nagyon meghatott! Jaj,mennyi édes baba van!!!!
Vendég

Nem sikerül :twisted:
betti1

[/url]
betti1

betti1!
Legyen az aláírásnál minden odamásolva,amit küldtem kódot.Aztán ott lejjebb, minden legyen igen-re állítva.BBCODE,HTML,EMOTIKON,ALÁÍRÁS.
Vendég

Most mennem kell sajnos,de 5 fele jövök,ha addig nem sikerül,nem idegeskedni,jövök és megcsináluk,betti1!!!
Sziasztok!
Vendég

Köszi a türelmedet!
:oops: :oops:
este jövök én is!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Kriszta!
A lépcsőn ülős egy ritka pillanat volt, igen, akkor jött el nála az a pont, hogy elfáradt. :wink:

Betti!
Megnéztem, a megadott időponton lányos övben állt a hold (Jónás módszer), azért lett kislány Réka :) Legalábbis, ha tényleg akkor volt peteérésed. Vagy akkor akcióztatok?

Ildi!
Akkor Neked is nagyon esélyes a dolog! Drukkolok, hogy tesztelhess hamarosan! Amit anyák napjára küldtél, azt Te csináltad? Ha igen, milyen programmal? Movie Maker?
Vendég

Betty! Nem én csináltam, csak úgy találtam! :wink:
Vendég

próba

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

feladom
sziasztok

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!
Nincs sok idom, úgyhogy gyorsan leírom a helyzetet.
MEGJOTT :cry: :cry: :cry:

Betty
Peti nagyon édes, jó képek.

Márti,
Nagyon drukkolok nekted. Úgy látszik ebben a hónapban mindenkinek késik, velem egyutt. Csak Te ne úgy folytasd, ahogy én. Pozitív tesztet akarok látni!!! :wink:

Betti1
Pedig jól van beírva a kód. Nézd meg nem marad e le a másolásnál a / az url elott és után.

Ildi
Ugyanazok voltak nekem is a tuneteim mint neked.
Mint már 100szor mondtam, ebben a hónapban nekem semmi sem úgy volt , mint szokott lenni.
Most is érzékenyek a melleim, pedig ezek mensi elso napjára már elszoktam múlni. Reggel ugyan lement a hom 36,7-re, de az elobb meg 37,1 volt. Nem értem ezt.
Pedig reménykedtem, mert az Ádival is véreztem egy napig, aztán mégsem jott meg. De most már teljesen "megindult" :cry:
Neked szorítok!
Vendég

Na hello!

Amint mondtam nem lehetek terhes biztos hogy védekeztünk.!!! De mostanába nem szokott késni egyszer decemberbe voltam így hogy nem védekeztünk és akkor már dec31-én elkezdődőtt valami barnaság ez tartott egy hétig majdmind az állat úgy megjött nagyon szar volt de azóta mindig 4-e, 5-e körül megszokott jönni. De lehet hogy nagyon stresszelek hogy ebbe a hónapba jó legyen és azért késik.

Betty!
Nagyon csinos a fiad!

Betty1!
Nekem is sok időbe telt mire bemásoltam a vonalzót így próbált az aláírásodhoz aprofilba bemásolni az uurl-t ne hagyd ki nekem is ez volt a gond. [url=http: ...... [/url]
Ezek után biztos sikerül!!!

Carpediem!
Sajnálom hogy megjött de én sem lehetek terhes de ha mégis akkor biztos fiú mert nincs ismételten semmi bajom a fiaimmal se volt!

Ildi!
Köszönjük,megnéztem nagyon jó!!!

Kép
Kép
Kép
márti80

Szilvi! :cry: :cry: :cry: Köszönöm, hogy drukkolsz, de szerintem holnap vagy legkésőbb holnapután csatlakozom én is hozzád, és jövő hónapban újra együtt fogunk izgulni!

Márti! Miből gondolod, hogy ha most összejött valami csoda útján, akkor az csak fiú lehet????? Azért mert nincs semmi bajod? Szerintem ebben nincs összefüggés, mert én tudok olyanról akinek van fia és lánya is és egyikkel sem volt semmi baja, de olyanról is tudok, akinek két lánya van, és az egyikkel nagyon megszenvedett a másikkal meg tökéletes volt minden.
Vendég

Kép

Jó reggelt!
Ki hogy van?Én pocsékul,kedvem a béka feneke alatt,itattam az egereket egész éjjel,ne kérdezzétek miért.Majd jövök,ha egy kicsit összeszedtem magam.

Ildi!!!
Kép
Vendég

Jó reggelt! Csak egy gyors helyzetjelentés!
Még nem jött meg, a barna se jelentkezett még ma!

És egy édes történtet: Tegnap este lefektettem Bencit, elmondtam a mesét, jó éjt puszi és kijöttem a szobából. Kb 10 perc múlva a gyerek nagyon kiabál valamit. Gyorsan felrohanok, mert azt nem értettem lent, hogy mit kiabál. Hát az én gyerekem ül a nagy ágyon és azt kiabálja: "Meg akarod szeretni anyát!" :lol: Majd a nyakamba ugrott és úgy szorította, hogy majdnem megfulladtam, és vagy 10 percig csak szeretgetett és simogatot. Eléggé bujós kissrác, de ez elég fura volt és amikor megkérdeztem, hogy mire ez a nagy szeretgetés pláne alvásidőben ezt válaszolta: "azért szeretgeted anyát, mert kistesó van a pocijában!" :shock: :shock: :shock: Na akkor egyből elbőgtem magam, és úgy ölelgettük tovább egymást. Annyira imádom ezt a kiskölyköt!!!

És mi történik reggel? A hőm újra emelkedik! Itt a görbém:

Kép

Most már magam se tudom mit gondoljak. Tesztelni nem mertem, majd talán holnap vagy holnapután!

Kriszti! Sajnálom, hogy rossz kedved van! Annyira édes vagy, hogy még így is gondolsz rám, és küldöd a kis szerencsehozó vonalkát! Nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!!

Majd még jövök!
Vendég

Ildi!
Nagyon édes történet! Történt azóta valami? Remélem, lassan tesztelhetsz!
Vendég

Sziasztok!

Betti1! Üdv Közöttünk! Hamarrabbi babásodást, mint ahogy mi csináljuk!

Bettsy! Csuda édes ez a Peti!

Mi az öcsém ballagásán voltunk szombaton és nagyon jól viselte az én kismanóm.
Ráadásul fel is fáztam valahol, úgyhogy szombat délután szenvedtem, de anyós adott egy csodaszert és attól 1 óra múlva helyrejöttem.

Na nekem zuhanórepülést vett a görbém. Ma vagyok a 15. DPo-n, eddig 16 volt a legtöbb, szóval holnap vagy holnapután meg kéne jönnie, de már megint k...a hosszú a ciklusom. Mondtam én , hogy júliusuűig már csak 1x fogok valamikor júni végén menstruálni, aztán irány a doki. Brrrrrrrrrrrrrrrrrr most mérges vagyok!
Na itt agörbém egy darabja, mert már olyan hosszú, hogy meg kellett szabni:
Kép

Szilvi! Sajnálom a mensit! REmélem ez a hónap sikeresebb lesz!
Vendég

Krisztinka!
Ne legyél mérges, a dokiig simán bebabásodsz! Bár nekem nem volt most ilyen hosszú a ciklusom, de ha lehet hinni az Uh-nak, akkor nekem is a 22.nap környékén volt a peteérésem.
Vendég

SZiasztok!
bmkriszta
Mi tőrtént?Miért vagy szomorú?
MIndenkinek köszi a jó kívánságokat!

Kívánom hogy a mindenkinek az álma valóra váljon minél előbb!!!

Sziasztok:Betti
betti1

Végre!!!!!!!!!!!
Nálam semmi változás! A barna elmúlt, de még mindig úgy érzem, hogy meg fog jönni, már a cicifeszülés is elmúlt. Lehet, hogy az a késés oka, hogy az e vitamin kicsit helyrerakot, és a luterális fázisom beállt 14 napra. Ha így van, akkor holnap már meg kellene jönnie. Elhatároztam, hogy szombatig nem tesztelek! Baromi nehéz megállni, de inkább ne lássak tesztet, minthogy csak egy csíkot lássak rajta! Viszont egy idegbeteg picsa lettem. Úgy bepörgök percek alatt, aztán tök gyorsan le is nyugszom, és még meg is jegyzem, hogy milyen hülye voltam az előbb. Tehát vagy terhes vagyok azért van, vagy meg fog jönni és azért. Még jó, hogy van mire fogni.
Egyébként a lefekvés utáni ölelgetések azóta is minden este meg vannak. Lefektettem, és egy negyedóra múlva kiabál, hogy meg akar szeretgetni mert ott a kistesó a hasamba. Már arra is gondoltam, hogy álmodott ezzel kapcsolatban valamit és azért mondja.

Kriszta! Az én görbém is egyik nap fent aztán lent! Volt pár napig egy kis barna aztán semmi! Én már nem is értem, hogy most mi van! Azért a hosszú ciklusokban is van valami jó, kevesebb tampont használ el az ember egy évben, csak ilyenkor ha babát akarsz rohadtul idegtépő lehet. Úgyhogy most nem irigyellek!
Vendég

Sziasztok!

Hétfotol nem tudtam jonni. Akkor a profilomban megváltoztattam az email címem, és inaktív lettem. Csak kedden este kaptam meg az aktiválást, de onnantól meg egyszeruen nem jott elo az oldal :twisted: Már elvonási tuneteim voltak.

Ildi
Szorítok, hogy tényleg baba legyen a pociban. Szerintem is várj a teszttel. Szornyu érzés egy csíkot látni. Remélem már nem sokáig lesz benne részunk :wink:
Én is tiszta idegbeted vagyok. Érdekes, hogy amikor megjott, nem is voltam annyira letorve. Most már kezd elojonni. Mindenre érzékenyen reagálok. De valahogy mégiscsak felkell magamban dolgozni, hisz biztosra vettem a babát. :cry:

Kriszti
Tudom, milyen idegesíto a hosszú ciklus. Az enyém is 36 napos volt most. Még mindig van 15 napom a pé-ig. Olyan soknak tunik, aztán megint a várakozás.

Betty
Betennéd a táblázatba: május pé figyelés uh-n

Talán jovo héten szerdától ismét dokihoz fogok járni. Remélem, hogy most majd nagyobb sikerrel járunk.

Kriszta
Ugye, már jobb a kedved???
Vendég

Lányok!

Ugyebár szombaton megjött. De csak olyan alsólángon. Aztán négy napig olyan utolsó napos volt. Tegnap csináltam egy tesztet +. Ma csináltam egy tesztet halványabban, de +. Már volt egy vetélésem, és ez most kísértetisesn arra hajaz. Elrohantunk tegnap a doktorbácsihoz, aki adott progeszteront, de nagyon rossz érzésem van sajna.

No mindegy, a vonalzómat le fogom venni azt hiszem.

tjuca

Betti 1

Ezt próbáld bemásolni az aláírásodba:

[url=http://lilypie.com]Kép[url]
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?