Sziasztok!
Bocs, hogy nem írok gyakrabban, sajnos elég sok dolgom van mostanság a munkával...
De azért amikor tudlak, olvaslak ám benneteket, és gyönyörködöm a babákban
.
Babbancs! Domi már nem is olyan pöttöm
, legalábbis a képen nem. Remélem, mostmár tényleg hamar otthon lesztek, hármasban
.
Vöcsök! Nagyon cuki a kis Vilike, kis huncut
.
Csakegy! Lilla tényleg nagyon szép baba, és látod, már kezd mosolyogni
. nem teszel fel egy vonalzót, hogy tudjuk követni a korát? (bár én épp emlékszem, hogy márc. 15, mert öcsém is aznap született, csak jópár évvel korábban
)
Rambóka! Gergő még mindig egy zabálni való kis csibész
! Mit szól a gyerekdalokhoz?
Mi jól vagyunk, Márk aranyos nagyon, általában jókedvű, dumál, kiabál, sikongat, és vigyorog, mint a vadalma. (a mai délután kivétel volt
, szegénykém nagyon nyűgi volt, délután nem aludta ki magát, próbálom erre fogni.) Múlt héten növesztettünk újabb 2 fogacskát, így már 2-2 van alul-felül
, de szerencsére nem viselte meg ez sem, csak nagyon sokat rág, mindent, a kedvenc az arcom, és az állam. Kétoldalt elkapja a hajamat, magához húzza a fejem, és egy pillanat alatt ráharap. Szó szerint a csillagokat látom azalatt a pár másodperc alatt, míg sikerül a hajamat kiszabadítani, majd az arcomat.
Mászás még nem megy, pedig rettenetesen próbálkozik, négykézlábra áll, billeg előre-hátra, de aztán mindig csak kicsúszik maga alól a lábacskája. Nagyon fel tudja magát mérgelni rajta
.
És ahogy az apjának örül esténként... A kezemből majd kiugrik, az egész pofikája egy hatalmas vigyor
. És persze sikongat, huncutkodik közben... Persze azért nekem is szokott örülni, szóval annyira nem vagyok irígy
...
puszi mindenkinek, és jó éjt!