Új privát üzeneted érkezett!

Nálam eléggé kétséges a kínai szerint... Ha még augusztusban összejött akkor lány, ha csak szeptemberben akkor fiú.
Fioona! Ti sem teszteltek? Nekem is "megtiltotta" a párom, azt mondta, hogy ha hétfőig nem jön meg, majd akkor vehetek.... Úgyhogy még izgulhatok egy sort.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Fanny!
Fú de izgi, remélem 2 csíkos lesz! :wink:

Légyszi majd írd be az én ingás eredményem is.:) bár ez nem eredmény sajna:( Szóval: inga-negatív, kínai szerint lányom lesz ha most összejön szeptemberben. (még csak pár napja múlt el a mensim úgyhogy van még idő ebből a hónapból)

Nagy fiad hogy van?

KépKépKépKép
*orsi*

Nekem meg fájdogál a hasam és derekam. :(
Inga szerint továbbra is van egy fiúcska odabent.

Nekem már lapul 2 teszt a fiókomban. De ki fogom bírni. Remélem.
Megnéztem a holdállást, ha akkor jött össze amikor gondolom, akkor fiú. Ha akkor amikor a babanet szerint pé-m volt, akkor lány.
De végül is mindegy, csak költözzön be az a baba a pocakomba.

Pusz

meriann

Természetesen azért szorítok értetek!

Fanny: kérlek írd meg rögtön, ha zebrás vagy! 1000 X drukk!

Kínai szerint nekem fiú. (ha jól számolom, illetve gondolom)

Pusz-pusz

meriann

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Este látom pörögtetek nagyon. Sajnos én csak napközben vagyok.

Szóval este ingáztam és nagyon enyhén körbe ment. Persze lehet, hogy csak én vagyok a béna :roll: 3-szor is próbáltam és mindig ezt csinálta.

Fanny: kicsit túloztam a munkahelyi WC-vel kapcsolatban. kb 100-an vagyunk 3 WC-re, igy nem nagyon lehet "elvonulni" oda, mert mindig jön valaki, de végülis otthon ingáztam este.

Benita: hát már magam sem tudom, hogy mekkora a pici, mert ha a vonalzó az utolsó mensitől számolja, igy ma 8 hetes, viszont ha a mérete alapján nézzük, akkor 7 hetes és 1 napos. Mondjuk tulajdonképpen mindegy, mert a doki szerint május 1 a szülés időpontja, de azt mondta előbb meglesz szerinte, mig a babanetes kalkulátor szerint április 25.

Meriann: nekem a kinai szerint kislányom lesz

Kép
Kép
adrienna

Adrienna: hát, akkor ugyanott vagy szinte. Május 1. előtt vagy április 25.
Ezen az oldalon utolsó mensit, ciklus hosszot és életkort kell megadni úgy számolja a szülés várható idejét.
És még ott van az asztrológia. Ágotáék is biztos meg tudják mondani, mikor készülj a nagy találkozásra.

http://www.babaszoba.hu/topics/9month?B ... C-C38FCAAA

meriann

Meriann: az általad megadott kalkulátor április 23-mat mond. Végülis mindegy. Úgy készülök, hogy ha minden jól megy, akkor április 2. fele :)

Lassan a munkahelyemen is be kell jelenteni, bár úgy tudom, még van egy hónapom. Szerintetek mikor mondjam meg?

Anyukák :) Meddig tud egy kismama dolgozni, amíg még nem "terhes" neki? Én egy import cégnél dolgozom, ahová még nem kismamaként is utáltam bejárni. Most kicsit jobb, mert már látom a végét :lol:

Kép
Kép
adrienna

Szerintem ezt leginkább Te érzed, mennyit bírsz, meg a dokid is fogja mondani. Van aki sokáig melózik, van aki egy nem.

A melóhelytől is függ. Nálunk kimondottan szívattak, amikor kiderült. Ja, és azt is mondták, hogy úgysem fogok kihordani babát, amíg velük melózok. Hát, tényleg nem. Vetélés után is pár napra visszamentem, hogy ne szivassam őket, és akkor megkaptam a melóm nem kellő minőségű. Nem tagadom, de egy percnyi munkát nem vett el tőlem senki, hogy segítsen. 2 hétig voltam táppénzen, úgy, hogy egy hétig még ott volt a baba, utána meg kórházba kellett járnom. A másik két hét alatt meg a 4 heti melót kellett megcsinálnom, tehát napi 12-14 órát dolgoztam, hogy kész legyek. Ráadásul rengeteg újdonság volt, mert évet váltottunk. Nem tagadom, hogy éjjel 1-kor már nem voltam toppon. Ráadásul vérszegény lettem, mert 23 napon át vérezgettem. A doki azt mondta, hogy még pihenjek, de én barom visszamentem.

Most meg azértis beiskoláztak több hétre 120 km-re a lakhelyemtől napi bejárással, pedig szóltam, hogy babát szeretnék. Úgyhogy, én elhúzok, de azonnal ha kiderül a várandósságom.

Bocsi, de ez most kifolyt belőlem.

meriann

Ez nagyon szörnyű. Hogy lehetenek ennyire bunkók :evil: nagyon kinyilt a bicska a zsebemben. Jól ott kellett volna hagynod őket és elmenni táppénzre. Remélem, hogy most ezt fogod tenni, minden lelkiismeretfurdalás nélkül. Drukkolok, hogy a babó ott legyen a pocidban, amilyen hamar csak lehet. Sőt reméljük, hogy már ott van. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
adrienna

Edi! Ez szörnyű! Hogy lehetnek ilyen szemetek???! Ilyen kijelentések???
Hagyd őket a francba. Senvedjenek csak!

Nekem elvileg május 7 a kiírt időpontom, de az UH szerint szintén kisebb a bébike. Így egy hét csúszás várható. De ez persze kizárólag a babán múlik, mikor akarja kitolni a popsiját :-)

Fanny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi a helyzet?????????????????????
Jajj de izgulok már!

Most teljesen jól vagyok, csak a gyomrog ég picit, de semmi több :lol:

Számolom a napokat, mikor lsz már 25-e. Olyan kíváncsi fáncsi vagyok!

Na most már igazán tezstelhetnétek!

Adrienn, a pocaklakód egy kislány, ezt bártan állíthatjuk!

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Meriann neked nem könnyű az élet. :( Ritka szemét munkahelyed lehet.
Én nem dolgoztam mert pont előtte hagytam ott az állásomat. Így végig otthon voltam, és nagyon örülök neki. :D
Sztem azt döntsd el, hogy otthon éreznéd jobban magad, vagy munkába. MOst olvasok egy könyvet, ami szerint mivel az érzelmek is vegyi folyamat, így bármilyen érzelem a kémiai reakciók kapcsán eljut a babához. Innentől kezdve az a kérdés, hol tud az ember "jobb vegyületeket", vagyis érzéseket továbbítani a babának. :wink:

Fanny! Ne már! Az a baj, hogy a férfiak ilyetén megjegyzései sokszor találóak. :? Teszt! Mikor?

KépKép
KépKép
fioona

Jó reggelt Lányok!

Mennyi esemány :)
Én is küldök még egy drukkot minden illetékesnek ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Adrienna,
annyira jó az UH kép!
nagyon jól látszik a picur.
Vigyázz magadra, nehogy a munkahely megártson!

Meriann,
ilyen bunkókat! Ez teljesen jellemző a mai magyar társadalomra. Nehogymár valakinek jó legyen. Utálom az ilyet!

Kép
bodzi

Persze, hogy elmegyek. Nem fogom megvárni, amíg direkt a végsőkig piszkálnak. (Egyébként az osztályvezetőtőtl kikaptak, annyira, hogy százalékoltatja le magát az egyik hölgy ezért.)
Hagyjuk ezt a témát, mert csak :twisted: leszek.

Hogy vagytok? Készült valakinek tesztje ?

meriann

Ágota kuksizz már bele Meriann képletébe!
Szerinted, ha ott hagyná őket, vagy kiíratná magát, nem segítané hozzá a bébihez!? :shock:

hold kvadrát iv. házas nap
hold oppozícióban a x. házas jupiterrel! :!:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok Lányok!
Nem semmi mennyiséget írtatok tegnap, alig győzőm visszaolvasni!

Meriann: megdöbbentett amit írtál a munkahelyedről, én ezt nem is tudom ép ésszel felfogni, hogy ekkora érzéketlen tuskó kollégáid legyenek.Remélem nagyon hamar megszabadulsz tőlük!!
Volt aki tesztelt? Már nagyon kiváncsi vagyok!!

Kép
vani

Ha mostanában elmennék babázni, ezek a kedves hölgyek már nyugdíjba vonulnának mire visszamennék. Bár nem tervezem, mert kistesót is szeretnék. Több, mint 3 év meg nagy idő. Addig még adódhat valami más is munka is.
A babáig meg nem is keresek új helyet, mert korom, családi állapotom és gyerekeim számának kiderülése után esélyem -2. Jelenleg nem is annyira a melóhellyel van gond és a munkával, mert ha kell tényleg éjjel is megcsinálom.
De még ezeken felül folyton hideg háborúzzak a kollégákkal, ehhez gyenge a lelkem.

De csapjunk át jobb témába. Az előbb megállapítottam, hogy elromlott valami, mert tegnap is 6 napot mutatott tesztig. :( Tévedtem. Tegnap még 7 volt. Nagyon lassan telnek a napok.

Ágota el tudom képzelni, milyen távolinak tűnik a 25-e. Próbálj másra gondolni, hátha hamarabb eljön.

meriann

Húúú, nekem 9.házas a Jupitere. Rossz időpontom van?

Most akkor meljik a végleges?

KépKép
KépKép
ragota

1978.03.02. Fehérgyarmat 18 óra 30 perc

a születési adataim

meriann

Arra, a tudásra, hogy meg fog születni a baba, vagy sem az időn kívül nincs más recept? Úgy értem, nem lehet kiszámolni esetleg?
(az ingán kívül)

meriann

No akkor ez sem stimmel, mert itt a Hold nincs oppozícióban a Jupiterrel, bár a X. házban van. Szűz az ASC?

Te közlekedéssel foglalkozol vagy valamiféle kommunikácuós területen dolgozol?

Inkább a 6.házas Nap és Hold kvadrát mutatja az én képletemnél, hogy bizony gátolja a munka az anyaságot. Ha a Jupiterrel is szemben áll, akkor meg pláne! Fiona?

KépKép
KépKép
ragota

Most jut eszembe, hogy a Holdam nekem is szemben áll a 6.házas Napommal...ott kéne hagynom nekem is amunkám??????? :roll: Bár van kilépő, a VII.házas Marsocskám

KépKép
KépKép
ragota

Úgy tudom én is, hogy szűz az ASC-m.

Statisztikus vagyok, de rengeteget utazom. Átl. havonta 5-600 km-t teszek meg a munkám miatt.

Fura, nem fura én is ezt érzem, hogy gátolja.

Köszi, hogy kiszámolgattok.

meriann

tökéletes állás egy szűz asc-hez! :lol:

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!
Meriann, annyira megdöbbenek mindíg azon, hogy az emberek ilyen szinten szarnak a másikra(bocsánat, hogy vulgáris vagyok, de erre konkrétan ezt a kifejezést érzem a legpontosabbnak). Sokszor konkrétan bőghetnékem van, mikor hallom, hogyan beszélnek egymással emberek a metrón, utcán, egyéb tömegközlekedési eszközökön...nagyon kiábrándító. És akkor itt vannak ezek a "kellemes" szituációk a terhességgel kapcsolatban.
A kolleganőm is babát vár, és mikor bejelentette hogy jön a baba (nagyon fair volt, 6 hetesen már szólt róla), a főnökömnek az volt az első reakciója, hogy akkor most azonnal felállítja a helyéről. És vele együtt engem is, mert hogy nagyon jóban vagyunk, és akkor biztos én is pont gyereket akarok (abban mondjuk pont igaza volt, de ez már nem tartozik szorosan a tárgyhoz ;)) Szegény lány, nagyon megijedt, eleve parázós fajta, plussz még ez a stressz, nagyon aggódtunk, nehogy baja legyen a babának emiatt a baromság miatt, én meg minden éjszakát átbőgtem két hétig, mert ugyan az első reakcióm az volt, hogy a közvetlen főnökömnek mondtam, hogy akkor én most beadom a felmondásom, csak a kolleganőm hadd maradjon, a főnöki válasz az volt, hogy ha így gondolom, menjek csak, de a kolleganőmet ezzel nem mentem meg...Aztán végül kiderült, hogy arra ment ki az egész, hogy eljött a beígért fizuemelés időpontja csak nem akartak emelni, és gondolta a kedves Főnök, ha beijeszt egy ilyennel, akkor mindketten örülünk, hoyg megmarad a munkánk, és nem jut eszünkbe emelésért sírni. Szóval nekem is kellemes tapasztalataim vannak...egyszerűen nem tudom megérteni ezeknek az embereknek a gondolkodásmódját...de talán addig jó, míg nem tudunk az ő fejükkel gondolkodni. :) Nagyon remélem, hogy ot figyel a pici fiad a pociban, és hamar megoldódik ez a kellemetlen helyzet.

Többiek, mi újság? Fioona, Fanny, nagyon drukkolok! Remélem mielőbb fény derül a babára:)
Ágota, kitartás!!!már "csak" 10-et kell aludni :lol: :lol: Bár el tudom képzelni, milyen nehezen mennek ilyenkor a napok...én már így a ciklus vége felé is nyűglődök...
Na dógozok picit, sok puszi mindenkinek
porsika

Ezt komolyan mondod? :?:

Engem mióta az eszemet tudom a festészet, szobráskodás, vagy bármi ami állatokkal, állatvédelemmel kapcsolatos dolgok érdekelnek.

meriann

Érthető, mert Halak Napod van és Vénuszod. Ez erőteljesen kapcsolódik a művészethez, az önfeláldozáshoz, az egységhez.
Apukád művész volt, vagy alkoholista, esetleg önfeláldozó a családban, aki az egységet megteremti?

KépKép
KépKép
ragota

Porsika: na, Te sem panaszkodhatsz. :(

meriann

Apukám még melózik, de semmi művészi, hacsak a villanyszerelésben nem tud valami maradandót alkotni. Mondjuk ízlése van. Ha valami nagyobb épületet, vagy park díszvilágítását csinálja, azt mindig megmutatja nekünk, hogy milyen szép lett.
Szerencsére nem alkoholista, remélem nem ez lesz a sorsa.
A nagyapáimnak viszont voltak gondjai az itallal.
Jaj, viszont nagyon önfeláldozó az biztos. Éjjel-nappal dolgozik a családjáért.

meriann

Meriann

Halak Nap

Feladata az egység megteremtése. Csak azt akarhatom, amit a másik akar.

Az apa erősen kötődik a gyerekhez, de nem tudja a Nap szerepet mutatni. Uralkodik rajta a gyerek, mert nem tud ütközni. Az önfeláldozáson keresztül, mártíromkodással próbál meg Nap lenni, de erre a gyerek nem tud felnézni.

Mint gyerek, felnéz az apjára, mert művész, mert önfeláldozó. Vagy lenézi, mert alkoholista vagy gyenge.
Azt kell megtanítani neki, hogy nem kell fizikai erő, hogy nappá váljon.

Mint nő, keresi a férfiban a Halakságot.

Nyilas Hold

Minden úgy jó, ahogy van, ezt kell elfogadja, ez a mottó. Olyan életfeladatokat kap, ahol mindig új és új célokat kell kitűznie (pl. építész: mindig új és új otthont teremt).

Tele van érzelmekkel, halálosan szerelmes tud lenni, nagyon odaadó, tud azonosulni. Rövidtávon nagyon szenvedélyes.

Nagyon tud lelkesedni, ez ösztönösen jön Belőle. Ő lelkesíti a többi embert. A racionalitás annyira nem fontos. Törekszik a szabadságra, korlátozni nagyon nem lehet. A szabályokat nem igen kedveli, kerüli őket.
pl. politikus, üzletkötő, jogi pálya isteni Neked, erdész, asztalos, természethez kötődő dolgok.

Mint gyerek, átveszi az anyjától az optimizmust, avagy senkivel sem törődik. Úgy érzi, az anyám tele van hittel, avagy semmivel sem törődik.

Nagyon jó anyák, de nem tud igazán az lenni mégsem, ugyan mindig része az életének, de nem lehet célja sohasem. Szabadon neveled a gyerkőcöket, néha bizony nem vagy következetes. Függetlenek a srácok, jó baráttá fogadnak.

Nem egy konyhatündér típus. Nagyon tudsz szeretni, ha magadtól szerethetsz, a korlátokat nem szereted. Fontos számodra a törvényes párkapcsolat, a férjedet nagyon tudod lelkesíteni.
Csak akkor adja át a vezető szerepet a férfinak, ha bízik benne. Ellenkező esetben ő a vezető.

A Merkúr nagyon erősen megjelenik a horoszkópodban. Ez testesíti meg a racionalitás, a gondolkodást, a közlekedést, kommunikációt is. Hivatásodban ez jelenik meg.
Beteljesült vágyak a családban, esetleg vállalkozás barátokkal. Avagy a szerelmed a barátaid közül került ki.
Anyagiakban olyan sok problémád nem lehet.

A sorseseményeket Te indítod, és az Rád is hat vissza.
A napi rutin, az alázat, a táplálkozás és egészség a rejtett házad. Ez fontos szerepet kap az életedben. Esetleg hajlamos vagy hízásra, betegségekre. Olyan életesemények amelyek hosszútávon hatnak, és változtatnak.
Nagyon érzelmes típus vagy. Rejtett AC-d is a Halak.

KépKép
KépKép
ragota

Szuper csaj vagy. Köszönöm.

Neked ezzel kellene foglalkozni.

Egy kis visszaigazolás:

Apa 4 napig nem szólt hozzám, amiért merészeltem férjhez menni. Folyton sírógörcsöt kapott.

Az építészet is izgatja a fantáziámat. A mostanival melóval ennyi gond van monoton, ugyanaz, feleslegesnek érzem.

Szabályokat többnyire betartom, de nyomasztanak. Pl. 40 -es km korlátozás táblánál ha 40-vel megyek azért morgok, ha nem rettegek, hogy megfognak.

A jogi pálya is felmerült hosszú időn át.

Valóban felnézek a férjemre, általában amit mond az szent és megkérdőjelezhetetlen számomra. Ő bika, ennek ellenére nem korlátoz semmiben, nem szab korlátokat, vagy észre sem veszem. Korábban nem volt elég határozott, akkor simán elnyomtam a kapcsolatunkban.

Szerelmem a baráti körből került ki valóban.

Anyagiakban nem panaszkodom. Nem érdekel. Nem célom, hogy felhalmazzom a pénzt. Az viszont fontos, hogy az igényeimnek megfelelő életszínvonal meglegyen.

Anyaságról: két kutyival és két macsekkal élünk együtt. Már rajtuk is látszik, mennyire elengedem sokszor őket. Sokszor felmerül bennem, hogy azt csinálják amit én akarok, vagy én csinálom azt amit ők akarnak.

Tényleg nem vagyok konyhatündér. Hamarabb megszerelek egy autót.

Szeretni tényleg nagyon tudok. Vakon. Meg is fizettem párszor érte. De legalább ennyire tudok haragudni is.

Hajlamos vagyok a hízásra, régebben nagyon gyakran beteg is voltam.

KÖSZÖNÖM!

meriann

Orsi, Dominik jó erős kiscsávó :-)

Kos Nap, Skorpió AC, Bika Hold, Kos Merkúr

Kos Nap

Erőteljes személyiség, küzd, törtető, tele energiákkal.
Mint gyerek az apjában azt látja, hogy apja vakmerő, küzd a céljaiért, tele van energikkal, avagy erőszakos, agresszív. Vagy lenyomja őt, esetleg veri.
Ilyen lesz férjként is (legalábbis a Kos analógiákat viszi tovább).
Szenvedélyes, nyomulós típus, türelmetlenek.
Sokszor ideges, ingerült, túlpörgött.

Skorpió ASC

Ilyennek mutatkozik meg a külvilág felé, kicsit szurkálódó, rideg, olyan, aki nem nagyon mutatja ki az érzéseit. A lelki társát keresi, de azt soha senkiben nem találja meg (mert nem is létezik). Szenvedélyes típus, a szexualitás előkelő helyen van az életében. Gyakran elfojtja az érzelmeit. Fél a vesztéstől, ezért nem is megy bele kockázatos dolgokba.
Nagyon erős az intuíciója. A titkok vonzzák, a mélységek, a lényeg.

Bika Hold

Nagyon kötődik, odaadó, ragaszkodó, birtokló. Törekszik a biztonságra. Nyugalom, béke, csend, ez fontos a számára. Fontos a napi rutin.
Fontos lesz számára az anyagiak, ill. a biztonság megteremtése. Érzelmileg kötődik az anyaghoz (mindenhez, ami a biztonságot jelenti a számára, amit birtokolhat).
Lustább típus, a biztonságra törekszik, stabilitásra vágyik, nem nagyon szeret változtatni. Nagyon ellustulhat, ha a szülő mindent megtesz (márpedig ez valószínű így is van )
Két lábon áll a földön.

Tehetsége van minden olyan pályán, ahol az 'anyag' megjelenik. pl. pénzügy, ingatlan, szépségipar, akár állatokkal is foglalkozhat.

A Te feladatod, hogy az értékekre tanítsd meg, hogy a biztonság nem feltétlenül anyagiakban kell hogy kifejeződjön, hogy létezik anyag nélküli biztonság. EZ nagyon fontos.
Nehezen válik a családtól el, nagyon kötődik.
A bika mindig a ragaszkodást testesíti meg.
Ezt látja az anyától, hogy ragaszkodó vagy, esetleg túlzottan anyagias. Erre figyeljetek oda!

Az anyja nagyon kötődik hozzá,mMindennel elhalmozza, csak fogni akarja. A gyerek mindenben számíthat rá, ő jelenti neki a biztonságot. Érezheti akár ezt is.

Fiúként ilyen nőre vágyik. Olyan nőt, akit elhalmozhat, ragaszkodó nőt.
Megéri –e? Mit adnak érte? Mit kapok? Ezek a kulcsszavak.

Nem kapkod, szép lassan dolgozik, de megbízható.

Kos Merkúr

Harc, ragaszkodjon a harchoz, a küzdéshez. Érzelmileg is ragaszkodni fog a küzdéshez.
Gondolkodása: gyorsan reagál, gondolkodik, elhamarkodottan válaszol, vág az esze, mint a borotva. A legösztönösebb jegy, benne van a kihívás. Neki győznie kell. A legegyszerűbb megoldásokat keresi, és a legcélravezetőbbeket.. Gyakran nem gondolja át, amit mond.

Kapcsolatteremtő képessége: azzal, akivel akar, és ő a kezdeményező.

Kommunikációja: Figyelemfelkeltés. Mindig myeggyőzően, gesztikulációval beszél, érezni rajta az erőt.

Mozgékonysága: A cél érdekében azonnal képes változtatni. Ha elért egy célt, megy tovább. Neki a dolgok megszerzése a fontos, nem akar benne lenni.

Gyermekkorában harcra tanítják.

Tanulás: Csak azt, amit ő akar, amihez kedve van, a kötelezőt nem szereti. A sportok, a katonai dolgok jó neki, amiben harcolni kell.

Hivatás esetleg a múlttal kapcsolatos lehet. Szerelemből házasodik, meghitt család.
Szexualitás csak szerelemmel. Fontos a törvényes család. Esetleg külföldi otthon. Munkája lehet a hobbija. Egység megteremtése a párral. Rejtett AC-je az Oroszlán. Igen életigenlő típus. A hivatás háza a rejtett ház. A múlt, a család, a gyökerek nagyon fontosak a szmára. Döntéseit múltbéli tapasztalatai alapján hozza.

KépKép
KépKép
ragota

Nincs mit!!! Örülök, hogy stimmel nagyjából! :-) De ezek a dolgok működnek!

Puszmák

KépKép
KépKép
ragota

Agota, nekem is irnál valamit? 1975 szeptember 14-én születtem, Bp. 11,00-kor.

Kép
Kép
adrienna

Ágota a neptuni apát eltudom képzelni, mint aki felálldozza magát a családért- tehát csak ő dolgozik, ő tartja el a családot.
[quote]N írta:o akkor ez sem stimmel, mert itt a Hold nincs oppozícióban a Jupiterrel, bár a X. házban van. Szűz az ASC?

Akkor most különböző horink van Meriannra? Nyári időszámítás véletlen nincs beszámolva neked? Ott még elcsúszhat. Vagy a koordináták. :?

[quote]I írta:nkább a 6.házas Nap és Hold kvadrát mutatja az én képletemnél, hogy bizony gátolja a munka az anyaságot. Ha a Jupiterrel is szemben áll, akkor meg pláne! Fiona?

Na ná, es az a nap, nálam együttáll a vénusszal, ami a fogamzást jelőlheti.
[quote]B írta:ár van kilépő, a VII.házas Marsocskám
8)

[quote]F írta:ura, nem fura én is ezt érzem, hogy gátolja.

Akkor pedig váltani kéne sztem. Vagy ovuláció környékén mennél szabira, táppénzre, addig, amig meg nem lesz a két csíkod. Aztán húzhatsz haza, pocit növeszteni. :D Pl. De azért ne felejtsük el, hogy ez egy pontosítattlan horoszkóp adja az alapját a beszélgetésünknek. :!:

Hold neptun eggyüttálás? 30°-ra a 2. házas uránusszal? sextil plutó. Ez lehetne a megoldás, de hogyan? Ágota ötlet?

KépKép
KépKép
fioona

Ágota belettek állítva a progidban az orbiszok? Mert az alapból nem az, amit a Tibor tanít. Nálam a neptun is a 3.-as házban van. Az pedik nem mindegy. Egyből nem jelöl alkoholista apát. Igaz a nyilas még hozhatná, de nem egyértelműen.

KépKép
KépKép
fioona

Bocsánat, nem 11-kor, hanem 10,05-kor :oops:

Kép
Kép
adrienna

Meriann sztem azért mostmár lassan jobb idők jönnek!
Ágota megerősíted: Solár horoszkópot vetettem össze a radixal. Akkor láttam, hogy eddig a pluta rajta volt a holdján! :evil: Ez okozhat vetélést sztem. MOst viszont már távolodik, es lassan odaér a jupiter a holdra! :D Ettől remélem, hogy segít kihordani a babát! Azért ehhez tenni is kell. Mármint a munkahelyre célzok!

KépKép
KépKép
fioona

Na ná, es az a nap, nálam együttáll a vénusszal, ami a fogamzást jelőlheti.
8)

Ez mit is jelent pontosan? Akár most is a fogamzást. Vagyis lehet, hogy ezek valós tünetek és tényleg ott a baba? Ugye nem láttok semmi bajt? Ugye? Légyszi mondjatok ezzel kapcsolatban valamit!

Ha tényleg összejött, és akkor amikor én úgy éreztem, akkor szabin voltam egy hétig.

Ne rémísztgessetek az alkoholizmussal. A Szüleim közül tényleg csak Apa dolgozik. Nem csak az ő családjuknak, hanem a mienknek is a tartópillére Apa. Minden nagyobb értékű dolgainkban autók, ház, stb. ott van az Apa anyagi támogatása.

meriann

Sziasztok!

Lányok jegyzeteltem amit írtatok, majd beteszem a táblába, de azt csak otthon tudom megcsinálni, úgyhogy türelem, addig is vároma további eredményeket.
Kidobtam az ablakon 1180 Ft-ot, reggel megcsináltam a tesztet ( pedig megfogadtam, hogy kibírom, de nem) Szóval negatív, ami egyébként nem is csoda, mert ma még csak a 23. napon vagyok. Csak én olyan sok fertys görbét tanulmányoztam és ott nagyon sokszor meglepően hamar produkáltak poz. tesztet. De hát én nem. De azért még van remény. (meg hát ugye az inga is kőröz)
Már reggel elkezdtem írni ezt a hozzászólást, csak megjött a belső ellenőr, így abba kellett hagynom, most meg Mária napozni "kell."
Majd délután még jövök, mert sok mindenről akartam írni, csak most még nem érek rá.
Fanny
fanny01

Hát ha ez így van, akkor a Plútó bizony gátolja, a JUpiter pedig kifejezetten támogatja a Holdat! Az jelenti a kiteljesedést!

Fiona, hogy tudod megcsinálni a solár és radix összevetést, én ilyet még nem csinálok?

KépKép
KépKép
ragota

Ahogy zebrás a teszt rögtön húzok el, ezen nem fog múlni.

Nagyon-nagyon köszönöm.
Az eredmény már fél siker. Nálam ez sokat dob a latba.

Pusza

Fanny nem teszteltél még? Hogy van a fiad?

meriann

Fanny, ne add fel, mert a 23. napon még nagyon korai szerintem a teszt. Nekem 26-27 napos volt a ciklusom és a 27. napon még simán negatív volt a teszt.

Kép
Kép
adrienna

De ebben az esetben inkább ne is reménykedjek? Ha még a plútó most mászik le a holdról, hiába jön a jupiter? Ne kíméljetek!

meriann

Meriann! Dehogy lesz Apukád alkoholista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Halakság több analógiában jelenik meg. Addig, amíg ő tartja el a családot, addig ilyen fel sem fog merülni, ugyanis az önfeláldozás ugyanilyen Halak analógia!!!!!!!!!!!!

A babáddal pedig mi a fene baj lenne?????????? Egészséges babád lesz, nincs semmi olyan a képletedben, hogy nem az lenne!

KépKép
KépKép
ragota

Ágotával értek eggyet! Apukád nagyon szépen, és ösztönösen jól éli a halakságát! Alkoholizmus akkor lenne, ha ezt nem vállalta volna fel! Igazán büszke lehetsz rá! A mai világban nem sok férfi képes erre!

A fenti idézet Ágotának szólt, bocsi Meriann. :oops:
A plutó szépen távolodik, ne aggódj! Hogy mikor lesz baba nem merem 100%-osan mondani, de szerintem nem eleve elrendelt, hogy ne legyen. Időponthoz nagyon sok munka, és talán nagyobb tudás is kellenne mint az enyém. De összességében szerintem mostanában (legutobbi szülinapod óta) nagyobb esélyed van rá!

Fanny a múlt hónapban nekem is nagy csalódást okozott a korai teszt. Ezért vagyok most óvatosabb. Ez még tényleg elég valószínű volt, hogy negatív lesz. Még baba esetén is. Remélem pár nap múlva már pozitívat látunk!

KépKép
KépKép
fioona

Solár horoszkóp összevetése radixal:
Betöltöd az aktuális emberke radixát. Aztán ráklikkelsz a progressziok fülecskére, és ott kiválasztod a revoluciók menüpontot. Automatikusan szolárra van állítva, de igény szerint választhatsz mást is. :wink: Beírod a kívánt évet. Utánna ha kell a városon állíthatsz, hiszen az számít, hogy hol érte az emberkét a nap visszatérése. Ez adott esetben eltérhet a születési helytől. Nyomsz egy rendbent, és más látod is a 2 horoszkópot. Balra a kiválasztott év solár horoszkópját, jobbra a radix és solár összevetését. Amennyiben az összevetésre klikkelsz, tudod léptetni évenként a + - billentyűkkel. Remélem érthetően sikerült leírni. :? Mutatni könnyebb. :)

KépKép
KépKép
fioona

Bocsi, hogy annyit érthetetlenkedek, csak ismeretlen számomra az általatok használt nyelvezet. Köszönöm az elemzést!

Fanny: mintha magamat látnám. Én sem szoktam kibírni.
Nekem először negatívat mutatott a teszt és kidobtam a kukába, aztán olvastam, hogy ha korai még a tesztelés lehet, hogy 15 perccel későb jön elő halványan a második csík. Kikukáztam :oops: és már akkor zebrás is volt! Majd kiugrotta a bőrömből!

Úgy dönöttem az ijedtség után, hogy az inga fiút leng, a tüneteim rendben, a jupiter jön, úgyhogy csak ott van a babuci és csak találkozunk kb. 8 hónap múlva.

Tudjátok mit ettem tegnap vacsira? Egy doboz tejfölt magában, aztán 5 perc múlva legyűrtem egy narancsot. És semmi bajom nem lett tőle. Nagyon rossz a szaglásom és most működik. Fájnak a zajok is. Ez lehet furin hangzik, de a múltkor is így volt. Pici zaj is feljajdít. Ja, és leesik a vércukrom. Ha megéhezem nem bírok várni egy pillanatot sem. Ezeket csak nem tudom irányítani a fejemmel?!

Olyan izgatott vagyok. Lehet eldugom a tesztet, különben követem a Fanny példáját.

meriann

Fanny!!!! Ejnye-bejnye a türelmetlen mindenedet! :lol:

Adrienna! INDENEKELÖTT SZERETNÉK NEKED BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNNI, még most, nehogy holnap kimenjen a fejemből :-)
Szép ajándékot kaptál, az biztos!

No megnézlek.

Puszmák

KépKép
KépKép
ragota

Fú Ágota! Köszönöm szépen,egy csomó minden igaz abból amit írtál! Sőt szerintem a maradék is csak még kicsi ahhoz a Domi,hogy most kiderüljön.
Később leírom részletesen,de most kaját kell főznöm....
Pusza

KépKépKépKép
*orsi*

Fióna, köszi. Azt hogy nézed meg, hogy a 2006 évben pl. 8-as házas napom lesz?

KépKép
KépKép
ragota

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?