Csip, hát a cukros lötyihez a cukor vényköteles, azt ki kell valakinek írnia, meg beutaló is kell... ezért kérdeztem, hogy a nőgyógyász utalt be? Mert nekem csak annyit mondott, hogy érdemes megnézetni mindent, és háziorvos... de basszus a házi orvos mit néz??? Amúgy a terheléses cukor 5 vérvételből áll, 2 óra alatt, egy éhgyomri, 4 terhelt.. tudom jól, mert baj volt mindig is a cukrommal, csináltak már nekem pár ilyet... csak mindig az volt, hogy nem vészes az eltérés, aztán tessék... csak nem olyan oksa...
Egyébként múlt előtti szombat óta nem voltam jól, de betudtam a terhességnek, bár gyanús volt, hogy nincs étvágyam, de mindegy... szerdán elkezdett elfolyni a nyák, olyan volt a bugyim, mintha bepisiltem volna, meg volt valami barnázás is, mivel pont suliban voltam, hát irány a Margit.. azonnal UH, orvosi vizsgálat, de nem találtak semmit, szívhang nem volt, de a petezsák mérete miatt nem is volt feltétlenül indokolt, bár mondták, h sok jóra ne számítsak... hétfőn kontroll, ha addig semmi nincs, de már éhgyomorra menjek... na egész csütörtökön úgy ültem a suliban, hogy bármikor vérezhetek, valami 1 óráig enni se mertem, nehogy emiatt ne műtsenek, ha úgy van... estére nagyon rosszul voltam, megint barnáztam picit... péntekre leesett a hőm, bementünk éhgyomorra 7re a Margitba... gyors UH, teljesen beomlott petezsák, 15mm (4 milit esett össze), TÖKÉLETESEN ZÁRT MÉHSZÁJ!!!!, hát amikor ezt közölték, azt hittem meghülyülök... na, 1/2 9kor feltették a tágítót, azzal még úgy ahogy el is voltam, csak 5-10 percig fájt, 10 felé beindult a vetélés, na akkor nyíltam volna már magamtól is, benne van a zárójelentésemben, hogy minden kinyílt és véreztem erősen, de persze 3ig hagytak szenvedni, a végén már könyörögtem, hogy vigyenek, annyira fájt... örülök, hogy túl vagyok rajta... inkább a fájdalom rázott meg lelkileg, mint az, hogy elvesztettem valamit, ami soha egy percet sem élt...
Kati, ez a cukor dolog olyan, hol hogyan csinálják... nálunk a cukor a bevett szokás úgy fest
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
amúgy én csak havonta 3 napot megyek suliba, most dec. elejéig nem megyek tájára se
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
viszont ledőlök kicsit, nagyon fájok
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)