Új privát üzeneted érkezett!

Én nem tudok semmit Ronciról, de bízom benne, hogy csak a biztonság kedvéért kapja a tüdőérlelőt. Ártani nem ártanak vele, ha adják. Van ismerősöm, aki szintén kapta, szintén ilyenkor, aztán hazaengedték a kórházból (presze szigorú fekvésre ítélve), és időre szült meg végül.

Brigi

Kép

Kép
hékás

hát reméljük Ronci is ilyen lesz,....időre fog szülni!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép

Itt egy Sucer banyájához hasonló csatakanca :lol: :lol: :lol: :lol:
bree

Na jó inkább így kezdem a reggelt: Kép
Szóval jó reggelt Mindenkinek! :D
Ronciról nincs valakinek infója? :shock:
bree

Sziasztok,
Bree először is Neked hatalmas gratula, vigyázz magatokra! :wink:

Ronci, jobban van, a magnéziumokkal lenyomták a görcsöket, ha minden igaz hétfőn engedik haza, pihennie kell. Tegnap este még kapott tüdőérlelőt (ezt biztonság kedvéért), de úgy néz ki jobb a helyzet. Zárt a méhszáj.
Írtam neki, hogy úgy feküdjön, hogy mi együtt szülünk és kizárólag februárban. Tegnap már ahogy kivettem az sms-kbők bizakodóbb volt :wink:
Írok majd, ha lesz aktuális fejlemény, de tegnap nem voltunk itthon...

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi
Köszi a híreket, továbbra is drukkolunk Roncinak!

Kép
Kép
susytunder

Ildi-de jó hogy irtál,annyit gondoltam Roncira.

Kép

Kép
kistörpe

Jajj de jó hírek, drukkolok Roncinak továbbra is...köszönjük a híreket Ildi!
bree

Sziasztok!

Bree,
mondtam, látod??? Nagyon halk gratula, vigyázz magatokra! Tessék pihenni!!!!

Ronci,
gondolok rátok, hogy a kislányka még bent maradjon. Ildivel egy időben fogtok szülni előbb nem ér!!!!!

Susy,
örülök, hogy jobb a kedved!

Már nem tudom melyikötök kérdezte, Ilangocska még taknyozik, köhög, de szerencsére nem vészes. Mondjuk tanácstalan vagyok, hogy menjen-e holnap oviba.
Magamról: voltam a f.o.g dokinál péntek este. Mire mentem totálisan berekedtem és fájt a torkom. Kiderült, hogy brutális vírusos torokgyuszim van, ami azt mondta, simán lehet H1N1 is :shock: :shock: :shock:. Kaptam orrcseppet, teázás, fokhagyma, C vitamin ezerrel és pihi. Függetlenül attól, hogy jobban vagyok-e, vagy rosszabbul hétfőn hívnom kell, hogy hogyan tovább. Tegnap rekedten nyomtam, délután fájni kezdett a fejem úgy, hogy órákig csak fekve csukott szemmel bírtam elviselni. Estére jobb lett. AMúgy lázam nincs. Most tök tanácstalan vagyok, mert a közérzetem nem rossz, csak estére gyengülök le, hogy menjek-e dolgozni, vagy maradjak nyugton, hogy nehogy átmenjen bakteriális felülfertőződésbe??? Sztetek?

Na megyek ebédelni, de még benézek, hogy van-e vmi hír Ronciról.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ja és a fülem is azért gázos, mert odabent a torkom miatt minden fel van duzzadva, ezért nem tud kipattanni a fülem... hurrá

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Hanga Blankának üzenjük, hogy ki ne merje dugni az orrocskáját :!: :lol:

Sucer!
Én kérdeztem, hogy van már Ilang :wink:

Szerintem, ha megteheted, hogy otthon maradj, akkor inkább ne menj dolgozni!!!!!
Jaj Én ettől nagyon félek. Mármint attól, hogy egyszer annyira beteg leszek, hogy nem tudok dolgozni menni. Nálunk ilyen opció nincs :roll: Csak olyan van, hogy mindenki dolgozik, nem betegszik le, nem intéz ügyet csak hétvégén vagy nyári szünetben...

Anita
Kép

Kép
gani

Ildi, köszönjük a híreket Ronciról. Örülök, hogy nincs komolyabb probléma.

Bree, ilyen kávé nekem is kéne :wink:

Sucer, jobbulást Neked! A H1N1-nek nem a láz az egyik fő jellemzője? Akkor is lehet valaki fertőzött, ha nem lázas? :shock:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Gani,
apával azt beszéltük, hogy inkább maradok itthon, meg megnézetem magam a háziorovossal is. Nem kockáztatunk, hogy rosszabbul legyek.

Hékás,
ezt én is kérdeztem a dokitól, hogy hogy lehetek H1N1-es, amikor nem is vagyok lázas és erre csak annyit mondott, hogy ahány szervezet, annyi féle. A vírus jelenleg 4 dolgot hoz ki az emberekből: vírusos torokgyulladás, hányás-hasmenés, mandulagyulladás (akinek van), súlyosabb és ki nem feküdt (felülfertőződött esetben) tüdőgyulladást. Azt mondta, hogy az én immunrendszerem nagyon erősnek tűnik, hogy nem tepert le a vírus, csak "kis" torokgyulladásom van, így elképzelhető, hogy nem okoz lázat. Mivel a klinikán ahol dolgozik, napi 50-60 beteget kezel hasonló tünetekkel (gyerek-felnőtt egyaránt), simán lehet, hogy nálam is ez van. De mondta, hogy no para, tartsam be amit mond és minden szépen rendbejön. Amit elfelejtettem korábban írni, hogy fáj a nyakam, a karom, de lázam az változatlanul nincsen. Szóval simán lehet, hogy nem is az, csak vmi szimpla vírus, de nem akarom tesztelni, inkább nyugton maradok, félek az esetleges szövődményektől. Na, megvan az oka miért nem költözött senki a pocakomba....

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Bree,
jó a csatakancád :wink:. Ízlett a cappuchinó????? :lol: :lol:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Gani,
miért nem lehettek betegek? Illetve miért nem tudsz otthon maradni? Vállalkozóként dolgoztok mindketten?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer köszi szépen :wink:
Amúgy sosem ittam kávét, de most néha néha iszogatok :oops:
Szabad egyébként?
Sajnos a lázam megint felment és csúnyán köhögök :cry:
Pisilnem kell óránként, az orrom eldugul közben és fulladok a köhögéstől, szóval egyszerre fedezem fel a babás dolgokat és közben szenvedek ettől a nyavajától.
Homeos bogyókat szedem szépen!
Holnap meló :roll: így...remélem főnököm nem fertőz vissza illetve nem esem vissza...szeretnék már meggyógyulni, éjszaka aludni és reggel boldogan ébredni, nem pedig szenvedve, fulladva...
Sucer!
Ilangot hagyd otthon még míg teljesen nem gyógyul meg.
Te is kúráld magad szegényke!@@@@@@@@@@@@@@@@
Ne félj, van ilyen vírus, én is ebben vagyok, kinél van láz, kinél nem.
Torokgyuszi, köhécselés, takony, + nekem még kötőhártyagyulladás is jutott...EZ NEM H1N1K5P7D4S2Z3P8W4V0 VÍRUS NE IZGULJ!!! :lol: :lol: :lol:
Jobbulást!!!
bree

Jó reggelt!

Sucer
Végül mentél dolgozni?
Már akartam kérdezni, hogy milyen volt a tali a barátnőddel? Örült az ajándéknak? :)

Megfázott, náthás lányok! Tessék szedni oscillococcinumot! Ez egy homeos szer, de nagyon hatásos. Lehet megelőzésképpen is szedni olyankor egy héten egy fiola. Ha meg betegek vagytok akkor első nap 3, második nap 2, és harmadik nap 1 kell. Akkorra el is múlik, és erősítitek az immunrendszereteket. Mi is szedjük, tavaly is szedtük, és egyikőnk sem volt egyetlen egyszer sem beteg.

Kép
Kép
susytunder

Bree, te minden létező természetes móddal kúráld magad:
- hagyma, sós víz öblögetésre, tea, oscilococcinum stb., ez parancs :wink: homeogene 9 torokfájásra, belladonna lázra jó még a homeopátiás szerek közül, a stodal szirup köhögésre.

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok,

nem mentem végül dolgozni, pusztán 4 órát (!) ültem a háziorvosnál.
Szte ez nem H1N1, mert akkor brutál lázam lenne, nekem meg már tök mindegy. Hangom az nincs, hallani nem hallok, amúgy lázam továbbra sincs, max. fáj a fejem, a nyakam, vállam és a derekam. Ilangocska elment oviba, mert teljesen jól volt mára, amit nem is bánok, mert ezt a 4 órát a beteg felnőttek között kegyetlen lett volna vele végigvárni. Apa elment vidékre, nem tudtam volna kire bízni, így jobb volt ez így. Szerdáig itthon vagyok, csütörtökön megyek először. Kaptam vmi gyulladáscsökkentőt, azt kell szedni.

Bree,
pihenj sokat, és szedd a homeós bigyókat, meg tea, méz, hagyma, amit az előttem szólok is írtak! Meg fogsz gyógyulni! A helyedben mondjuk én addig maradnék otthon amíg teljesen helyre nem jövök!

Susy,
a tali nagyon jó volt és mindennek nagyon örült a barátnőm! Remélem nem kentem rá semmit, mert akkor már a doki szerint bújkálhatott bennem vmi :( . Mondjuk nem szólt, hogy beteg lenne, így bizakodó vagyok!

Megyek ebédelni, aztán az oviba Ilangocskáért!
Vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer
Jobbulást neked!

Ildi
Roncit haza engedték? Tudsz róla valamit?

Kép
Kép
susytunder

Még nem, de most tervezek neki egy sms-t írni :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Ronci most válaszolt, nincs baj velük, de egyelőre bent van még. Este 6-kor lesz a főorvosi vizit, reméli, hogy akkor meg tud valamit. Ha jön hír, azt megírom természetesen :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Szegény Ronci, azt hittem, ma este már itthon alszik :cry:

Brigi

Kép

Kép
hékás

továbbra is sok drukk Roncinak!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hello!

Gyorsba, mindjárt megyünk fürcsizni, apa is lassan hazaér.

Sucer!
Nem vállalkozó vagyok! A Mi, az a kolléganőm és Én lennék. Helyettesítés nem megoldható. Nincs se harmadik óvónő, se helyettesítő ember. Így maradok a seggemen és dokihoz csak akkor megyek, ha már véres a torkom.

Sziasztok!

Ronciról semmi új, Ildi!?

Anita
Kép

Kép
gani

Gani,
bocs, nem tudtam, hogy ez egy oviban hogy megy. Az iskolákban nem ritka a számlázás, vagy az csak az óraadóknál van? Ebből indultam ki. Mindegy, egy a lényeg ne legyél/legyetek betegek! Azonban ha lebetegedtek nem jó nektek és a gyerekeknek se, ha úgy közéjük mentek nem? Tényleg ilyenkor mi a szabály? Szabira csak a kijelölt szünetekben mehetsz? Mármint téli, tavaszi, nyári?
Nekünk a tavalyi évünk úgy telt, hogy mindkét óvónénink továbbképzésre járt, így minden pénteken összevont csoportba jártak a gyerekeink. Fél évig ez ment, és a gyerekek tiszta kerge-birkák voltak emiatt. Mindig más csoportba kezdtünk és másikba zártunk. Katasztrófa volt. Ilyet egyébként lehet, hogy egyidőben járjon mindkét óvónő főiskolára???

Ildi,
Roncival mi van? Miért nem engedték még haza?

Mi Ilangocskával legózunk, aztán lassan vacsi. Azért nem ártana több ilyen szabadnap- na nem ilyen apropóból - , így mindenre jobban jutna időm....

Susy,
köszönöm!! :)

:)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!!!
még nem olvastam vissza, mert kb 20percre értünk haza a kórházból...
jól vagyunk mind a ketten...Ildi írta, hogy aggódtatok, köszönöm szépen, jól esett..
pénteken este 11-ig voltam a szülőszobán, kaptam 6000mg magnéziumot, meg egy tüdőérlelőt... /mire lefolyt a fuzi, majd össze pisiltem magam... :lol: :lol: / rajtam volt a ctg, az elején még mutatott 5percenként fájásokat/nem nagyokat, de a határérték felettieket/, azán 10percenként, aztán semmit.. ugyhogy utánna lementem osztályra, még jó, hogy előtte párom bejutatott egy hambit, mert éhen haltam volna../ráadásul ugye látogatási tilalom van/
szombaton már nem volt semmilyen panaszon, menni kellett időnként szívhang hallgatásra, meg este megkaptam a 2. tüdőérlelőt is: merthogy kettőt kell kapni 24óra elteltével, hogy hasson../ azóta sincs semmilyen baj, párszor bekeményedett a pocim, de nem fájt egyszer sem...
Ma volt labor, meg lett volna uh, de nem került rám sor...ma haza küldtek "saját felelősségre" /ezt bírom, menjek haza, de írjam e, hogy önkényesen távozom.. :shock: :shock: / és szerdán kell vissza mennem uh-ra, meg akkor kiengednek hivatalosan is...
ugyhogy ennyi volt a kórházi storynk..
most vissza olvasok, aztán még jövök... :lol:

Kép
Kép
ronci

Gratula a pozi teszthez!!!!! :lol: :lol:
Édesek vagyok amúgy, és azt üzeni a kiscsaj, hogy még nem akar kijönni! Amúgy 2100 a méhszájam.. a kicsit megrövidült méhnyak normális a 2.trimeszterben, meg az is ha a külső méhszáj kicsit megnyílt...de a többiek fullra zártak!
Betegeskedők: igyatok sokat, izzadjatok sokat és egyétek a finibbnél-finibb vitaminokat!!!
most megyünk vacsizni a párommal, aztán még jövök! :lol:

Kép
Kép
ronci

Ronci, de jó, hogy hazajöhettél! Tessék sokat feküdni, és még bent tartani jóóóó sokáig azt a picit :wink:

Én meg olyan csúnyán elkezdtem köhögni :cry: Holnap megyek a táppénzes papíromért, lehet, hogy megkérem, nézze meg a tüdőmet a doki...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Ronci!!!!!
De jó, hogy otthon vagy és, hogy minden rendben veletek! Sokat gondoltam rátok! :) Engem a 36. héten tartottak bent 3 napot a kórházban és kaptam a magnéziumot ezerrel. El tudom képzelni min mehettél át, de az a lényeg, hogy nincs már veszély!
Vigyázz magatokra!

Brigi,
pihenjél, teázz és hallgatassd meg a tüdőd, az ártani nem árt!
Jobbulást!

Néma Sucer

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ronci 2100-as méhszáj ne baj..én a 31.héttől így voltam....és a 38.hétig kihúztam!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ronci!
Szuper, hogy jól vagytok. Én Majával 2100-t október 1-én produkáltam és január 31-én született meg. Szóval azért inkább pihenj sokat.

Bree!
Gratulálok!

Majának vasárnap 38,5 -38,7 körül ugrált a hőmérséklete. Elmentünk a dokihoz, aki ugyanazt mondta, mint amit Ildi írt: belladonna, Oscilloc. sok ivás. Ma csak kétszer volt csak 38,5 és a másodiknál a belladonna elég volt arra, hogy levigye.

mmanya

Kép

Kép
mmanya

Szép jó reggelt!

Ronci!
Jajjjj de örülök, hogy a saját ágyadban aludhattál! Na és mi volt ez a kórházasdi? Semmi előzményről nem tudunk. Egyszer csak jöttek a görcsök és ennyi? Még jó, hogy jól záródott a kis kiruccanásotok :wink:

Sucer!
Sajnos a fenntartót nem érdekli (pénz diktál, az meg nuku), hogy mi lenne a helyes. Nálunk 2 csoportra vagyunk ketten óvónők. Most a felújítás miatt kb. 1 km-re vagyunk egymástól elhelyezve. Én a nagyokkal az iskola egyik termében, a kicsik meg odébb egy szolgálati lakásban...Sz@r helyzet nem mondom, de ez van. Ráadásul a helyettesítést már nem is fizetik ki. Hiába túlórázol kötelező jelleggel, mert valaki hiányzik...Kormányunk és pártunk így szerette volna. S lőn, így lett...

Szép napot mindenkinek!!!

Anita
Kép

Kép
gani

Ronci!

örülök, hogyjól vagytok! Nagyon izgultunk értetek!

KépKép
KépKép
gittus0726

Kép

Szerintetek már tesztelhetek, vagy még várjak. Olyan türelmetlen vagyok :D

KépKép
KépKép
gittus0726

Ronci, jó hogy itt :lol: Én is tudok olyan lányt, aki közel 20 hétig volt 2100, de semmi baj nem lett. Csak tessék pihenni.

Ne aggódj, a kórházakban ma mindent csak saját felelősségre lehet :wink: nekem még két tanú is kellett hozzá, hogy februárban saját felelősségre hazaengedjenek, pedig ők javasolták, hogy inkább nem műtenének :wink:

Én is lazábbra fogtam, mert elkezdtem keményedni és gyerek mellett nem engedhetek meg magamnak kórházat, inkább pihenek :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Gittus, én várnék a 30. napig :wink: bár nagyon biztatónak látom én is a görbédet :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Lányok! SOS!

Kristóffal valami történt ma reggelre!
Terpesztett lábbal jár és mutat a fütyihez hogy fáj. Meg néztem és be van dagadva a fütyije és nem mozog a bőr rajta. Este még semmi baja nem volt. Nem ül le, és sírdogál. Doki délután van, védőnőt még nem tudtam elérni. Mit tegyek? :cry:

Kép
Kép
susytunder

Megyünk a Heim Pálba. :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
susytunder

Susy, vigyázz Kristófra és majd írd meg mi volt. Remélem nem komoly baj, lányos anyuka lévén semmi ilyen tapasztalatom nincs. :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Susy, vigyázz Kristófra és majd írd meg mi volt. Remélem nem komoly baj, lányos anyuka lévén semmi ilyen tapasztalatom nincs. :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Suzy írj majd mi volt, nagyon szorítok, hogy ne legyen nagy gond :? :shock: :roll:
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Gittus ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D :D :D :D gyerünk hajrá :wink: :wink: :wink: tesztel még várj pár napot :wink: ,hogy egyből jó kedved legyen majd.. :wink:
Jövök még csak meló van
bree

Suzy,
remélem, hogy mihamarabb kiderül mi lehet Kristóffal! Nem lehet, hogy fitymaszűkűlete van és az begyulladt? Anno mikor Ilangot műtötték lágyéksérvvel 2 évesen, csak fiúk feküdtek mellettünk és nekik mindannyiuknak a fitymaszűkületét tették helyre. Több öteltem nincs. Dukkolok, hogy ne ez legyen!+++++++++

Bree drága,
ezek szerint repültél melózni? Vannak még tüneteid? Csinálsz majd még további tesztet?

Gani,
szegénykém, ez elég áldatlan állapotnak tűnik a milyenkhez képest :( . Nem lehet könnyű ilyen körülmények között dolgozni. Becsüllek azért, hogy erőtökön felül megtesztek mindent a gyerekekért, kormányzat ide, vagy oda.

Brigi,
hogy vagy? Jobb már? Köhögsz még?

Gittus,
sztem is várj még pár napot, aztán tesztre fel! :wink: Nekem sajnos a görbe nem mond semmit, full béndzsa vagyok ehhez :oops: :oops: sajna.

Megyek házimunkázni, hajrá itthonlét :lol: .

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Lányok,
nem bírtam ki és vettem LH tesztet. Ma vagyok elvileg a 8. napon, de nekem átlagban 25-26 napos a ciklusom. A teszten a C csík erős lett, a másik meg nagyon halvány. Holnap is csináljak tesztet?
A halvány csík is csík?

Köszi!!!

Susy,
mit mondtak Kristófra????

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Nincs nagy baj lányok, elaltatom Kristófot és jövök leírom.

Kép
Kép
susytunder

Susy, ez jó hír, gyere és mesélj részletesen.

Én Lh tesztet csak peteéréskor használtam, jóstesztnek nem, így nem tudom mi a jó. A sima teszteknél a halvány csík is csík, de azért tutibb az erősebb :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Susy,
de jó, hogy nincs komoly gond!!! még benézek, hogy elolvassam mi van veletek!

Ildi,
nem jósnak használom, hanem azért, hogy sikeres hónapunk legyen.
meg azt se ártana tudni, hogy kb, mikor van a peteérésem, mert akkor úgy időzíteném, amit időzíteni kell :wink: 8)

Még jövök.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Itt vagyok..alszik az én kis hősöm.

nagyon rendes volt a doki, azt mondta begyulladt a fityma zacskója, és mikor közölte, hogy kinyomja onnan a gennyet, azt hittem rosszul leszek, de azt mondta ez nem kellemetlen neki csak picit. Szorította a kezem és csak picit pityergett, utána betadinozták és nekünk is azt kell itthon naponta kétszer hígított betadinnal átmosni. Egy hét múlva kontroll. Kérdeztem mit csináltam rosszul, de azt mondta a doki, hogy ez nagyon gyakori, nem én vagyok rossz anya.
Remélem ennyivel megúsztuk, és jövő héten mindent rendben találnak majd. Este még semmi baja nem volt, most meg ez történt.

Bocsi, hogy most nem reagálok senkinek, sietek ebédet főzni.

Kép
Kép
susytunder

Sucer
én annyit tudok LH tesztről időzítéshez, hogy mind két csíknak egyformán erősnek kell lennie.

Kép
Kép
susytunder

Susy,
de jó, hogy most már jobban van Kristóf. Nem is hallottam még ilyen dologról, de gondolom ez csak azért van, mert lányos anyuka vagyok. Kívánom, hogy gyorsan rendbejöjjön a kismanó! nyugodj meg te is!! LH teszt: köszi, én is gondolom, hogy ez nem az igazi, bár most már azon agyaltam, hogy szegény Apának már fáj a torka, csak elkapta tőlem/tőlünk :( . Azért még bízom benne, hogy el tudjuk kapni a kórságot és nem lesz beteg!!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?