Zsuzska
Sajnálom, amit írtál. Miből gondolod egyébként, hogy volt baba? Szeritnem egy kicsit abba kellene hagynod az odafigyelést. Ebbe így bele fogsz betegedni. Minden hónapod rettegésel telli, és ezért nem tudsz elengedni. A babához meg kell a nyugalom. Így nem jó neked sem, meg a párod is gondolom aggódik érted! Próbálj meg valami mással foglalkozni -ami tudom, hogy nagyon nehéz- meglátod, amint felengedsz, össze fog jönni. De ebbe így bele fogysz őrülni! Ezt így nem szabad! Vigyázz magadra Szívem!
Bridget
-Nagyon helyes, hogy a hétvége is a "babagyártással telt"!
[quote]G írta:ratula a fizikai vizsgadhoz Cool En tuti nem mennek at
Köszönöm! Dehogynem mennél át! Nem olyan teljesíthetetlen a dolog!
Fitt csajszi vagy te!
-A vonalzódicséretet is köszi, az oldalcímet az avatarhoz majd add meg. Vagy, ha netán találsz nekem valót, szívesen veszem!
-Nagyon édes a te párod! Fülbevalót kapsz tőle! Ez olyan aranyos! Elhiszem, hogy nem kérsz márs ajándékot, mert utaztok. Én sem kérnék, mert már örülnék én is egy utazásnak. Ránk férne már nagyon. A közel 7 év alatt egyszer voltun nyaralni.
-Próbált ő visszaférkőzni a kegyeimbe, de én ha duzzogok, akkor duzzogok
Persze játszásból, de akkor is duzzokok. Remélem azért szervez majd nekem egy bulit.
-Síelés az tök jó lehet. MIóta tusz síelni? Én még korin sem álltam.
-Szánkóm az nekem sincs. Apával ilyenkor a jó öreg hógolyózással szoktunk ellenni.
az is jó, de néha a szánkózás sem lenne rossz. De nem is tudom, hogy párom bírna-e húzni, mert ugye a nem csekély súlyom......
Valahogy bizti megoldanánk azért!
-A barinődnek meg sok kitartást! Mostmár biztosan minden rendben lesz. az élet nem lehet annyira kegyetlen. De remélem nem rettegéssel tellik a terhessége, mert annál roszabb nem nagyon lehet.
-Köszönjük a varázsenergit!
Ilyen csöppségek láttán nem baj, hogy elhappoltad a laptetűt! De aranyosak!
Na meg most nagyon szükséged van a laptetűre!
-Buridzsitto
Milyen viccesen hangzik!
Ezt még nem is beszéltük, hogy téged hogy hívnak kinn. Mert nekünk ugye ez természetes, de kinn biztosan nehéz lehet nekik kiejteni. Én egyébként látom a japán betűket, nem csak négyzetek mint Kittynél.