Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, lányok - meg fiúk... -, jobbulást mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ápoljátok ezeket a szegény férfiakat. Mi van most, járvány? Megetetem az én férfiúmat is vitaminokkal. Csak meg ne harapjon ő is engem! (Nem egy vitaminpárti, de néha sikeül belediktálnom.)
Viva cicát sem hagyom ki természetesen a sorból: ++++++++++++

Hajni, óvatosan kérdezem: mézes tea? Abban legalább cukor van. Az lenne az infúzióban is többek közt. (Bár emlékszem, mit éreztem én is, amikor az orvosom meg a testvérem is azt próbálták mondani, h igyak olyasmi oldatot, mint ami az infúzió... :twisted: Ha tudtam volna, akkor nem merült volna fel az infúzió kérdése! A tesóm pl. azt mondta, próbáljak kis kortyonként egész keveset inni. Jót akart, de a falra másztam tőle! Mintha tudtam volna másképp is inni akkoriban...)
De miért kellene hetekre befeküdni? Hátha Neked is megcsinálnák ambulánsan, mint nekem.
Jaj, szegénykém, nagyon drukkolok, h elmúljon mindjárt! Én úgy vagyok ezzel, h már ugye túlvagyok rajta, de annak ellenére, h baromi kíváncsi vagyok, nem bírtam rászánni magam, h elolvassam a hányásfajták leírását... Ennyire megviselt ez az időszak. :(

Toti, micsoda képeket raktál be! :lol: Édes a nagyítós szmájli is!

Bodzi, remélem, hamar jobban leszel!!! ++++++++++++ És jó, h legalább jó híreket hozott ez a megpróbáltatás!

Marietta, nagyon jó!!!!!!! Hajrá, a legjobbakat!!!!!!

Esztora, nyugodtabb vagy már? Képzeljétek, ma, miután anyukámmal cívódtam telefonon, mikor leraktam, az jutott eszembe, h hogy is van ez, h annyira anyukák akarunk lenni, és aztán a saját anyukánkkal hogy állunk... Nem jutottam sokra, csak egy kicsit lenyugodtam ettől a gondolattól. :)

Én holnap nem fogok a cisztákról tudni hírt adni, mert csak kardiológiai uh-ra megyünk. Vmi speciális vizsgálat, a picike szívét nézi meg vki, aki ezzel foglalkozik. H kizárják a problémákat.
Olyan komolytalan vagyok, azt mondtam a férjemnek, majd ráveszem a szonográfust, menjen kicsit lentebb, h lássuk azt is, lány vagy fiú. :lol: De mint ma egy barátnőmnek megfogalmaztam, talán rendjén is van ez így: az orvosom aggódik, küldözget, én meg jókedvű, bizakodó vagyok. Mindenki azt teszi, ami a dolga. :D

Kép

Kép
nán-dorka

Viki, örülök, tényleg, ezt is akartam kérdezni, h mi a helyzet az ügyvéddel. Győz az igazság, meglátod!
És kösz a drukkot!

Meri, a vonalzóváltásod rögtön feltűnt. A fiam is roppantul fogja értékelni! Én már csak a hidast láttam, de az nagyon édes! És h ilyen metaforikus jelentése van - fantasztikus! Jön a kismedve, közeledik ő, csak még szundikál, gyűjti az erőt, mint a táblán is láthatjuk az alsó részben!

Kép

Kép
nán-dorka

Meri, a legjobbkor cserélted a vonalzót, lassan bújnak elő a macik, itt a tavasz! :wink:
Én is csak a hidasat láttam. Megmutitod mi volt az elöző? :oops:

Sajnálom ezt a sok beteget! :( Gyógyuljatok meg hamar. :!:
Holnap de. indulunk, de csak 15-20-ra van időpont. Csavargunk egyet előtte! :D Sokat gondolok majd rátok!
Gyógyúljatok, és gyógyítsatok meg mihamarabb mindenkit!
Jó éjt!

KépKép
KépKép
fioona

A mai vizsgálatokhoz drukkolok!

Esztora: mitől megy a hasad? Valami olyat ettél?

Az én párom nagyon beteg. Egész éjjel csak köhög, a hideg rázza, lázas és nem kap levegőt. Alig tudtam aludni tőle. Most indul az orvoshoz. Azt hallottam, hogy járvány van.
Vigyázzatok Magatokra nagyon!

Fioona ez tetszett, hogy jön a tavasz. Csak nálunk az lenn jó, ha meglátná az árnyékát és gyorsan bebújna a méhem barlangjába úgy 40 hétre.

A vonalzóm ugyanez volt, csak a macikép nem. Ezt a képet cseréltem le, mert ránk sem hederített. Aztán sikerült meggyőzni, hogy induljon a hídon át hozzánk. Az első lépést megtette, ahogy a mostani képen látszik is. :D
Kép

meriann

Ja, még mindig nem rendes a mensim, csak barnázgatok. Biztos a hormontól. De baba most tuti nincs, érzem.

Vicky: az nagyon jó, ha így álltok. Drukk továbbra is! A biztonság kedvéért.

Esztora a kismamis részből néztem:
HASMENÉS
Forduljon orvosához,
 ha több mint 24 órán át tart a hasmenés
 ha lázas
 ha nagyon erősek a görcsei
 ha véres a széklete!

Nagyon fontos a folyadék és az ásványi anyagok pótlása is!

PODOPHYLLUM
9 CH minden hasmenés után 1 X 5 golyó
A hasmenés bő, vizes, sárgás színű, az ürítést görcsök előzik meg. Túl sok nyers gyümölcs fogyasztása is előidézheti.

ANTIMONIUM CRUDUM
9 CH minden székelés után 1 X 5 golyó
Bő étkezés után fellépő hasmenés, amikor a széklet eleje formált, a vége folyékony. Büfögés, hányás is társulhat a panaszokhoz, a nyelv vastagon fehér lepedékes.

ARSENICUM ALBUM
15 CH 2-3 X 5 golyó
A hasmenés bűzös, égető, maró jellegű, a beteg hányhat is. Gyakran romlott étel fogyasztása váltja ki ezt az állapotot. Javulnak a panaszok helyi melegre, meleg italok fogyasztására.

MAGNESIA PHOSPHORICA
9 CH 4 X 5 golyó
Görcsoldó hatású. A hasmenés vizes jellegű, a görcsök enyhülnek előrehajláskor, nyomásra, melegítésre.

CHINA RUBRA
9 CH 3 X 5 golyó
A hasmenés fájdalmatlan, nem jár görcsökkel. Az egész has puffadt, érintésre, tapintásra érzékeny, a belekben nagy mennyiségű gáz halmozódik fel.

meriann

Na, lassan indulok. Mert ma vár rám a pszichológus és beugrok a melóhelyre is. Este jövök.
Puszi!

meriann

Meri, aranyos ez a felhőcskés is, de a híddal tényleg még jobb!

Fioona, gondolunk majd Rátok, mi is kora délutánra megyünk, mi 2-re.
Jó csavargást és babanézést!

A pocitartót ha majd már használtad, írd már le, légy szíves, h érzed-e a jó hatását. Mennyibe volt? Én 6-7000-re emlékszem.

Én teljesen meg vagyok huzatva! :oops: Rózsaszín és virágos ruhácskákat nézegettem tegnap éjjel egy csomó ideig a neten, h mibe öltöztessük majd először a babát. (Tudni kell rólam, h mindez nagyon nem jellemző rám!)

Bár! Biztos azért volt, mert megpróbáltam elképzelni az ideális szülést, és akkor utána fel is kell öltöztetni a babócát. (Ebben a kórházban saját ruciba.) Nos, mi is az a szülésfeldolgozás? Végülis nem is pontosan azt csináljuk, de azért szó volt a fiam születéséről is. Olyan égető szükség nincs rá nálam, szerencsére, de arra gondoltam, jó lenne átgondolni az előzőt is, meg készülni egy kicsit lelkileg a következőre. Bennem nagyon az van, h milyen szép élmény tud lenni a szülés (túl sokat halllottam a gyöngéd születésről meg hasonlókról :) ), és azt érzem, ezt így tudnám leginkább elősegíteni, ha tisztázok magamban 1-2 dolgot. Ha vmi érdekes lesz ennek során, megosztom Veletek, amennyiben érdekel Titeket.

Egy börzefigyelő pedig itt, akit érdekel: http://www.babanet.hu/hol-mi/borze.php?ho=02

Kép

Kép
nán-dorka

Meri, jó pszichológust, a párodnak pedig jobbulást! ++++

Kép

Kép
nán-dorka

Meri!
Nagyon szupi lett a táblánk!!! Szerintem nekünk van a legjobb!!! Ügyi vagy,nagyon büszkék vagyunk Rád!! :wink: :D :D :D

Fioona,Nán-dorka!
Mennek a drukkok Nektek kinek mihez kell.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Aztán hamar jelentkezni!

Hajni!
Nagyon sajnálom hogy ennyire rosszul vagy!!!!!!! Szorítunk hogy legalább annyira rendbe gyere hogy ne kelljen kórházba menned!!!
Nagyon megkínoz ez a babó Téged! Kitartás!!!
Ja hétfőn mikor dokinál voltam az a 14-ik napom volt és akkor volt 16mm-es a tüszőcském. Szerinted akkor mikor kéne tutira próbálkozni?? :roll: Bocsi hogy ilyenekkel zargatlak nagy bajodban. :oops:
Csak ahogy soraidat olvastam úgy érzem hogy talán mégiscsak jó esélyem lehet erre a hónapra is.

Vicky!
Örülök a jó híreknek! Csak így tovább.
Nekem is volt már egy perem ami 1 évig tartott és abszolút győztesen jöttem ki belőle. Szintén ingatlannal kapcsolatban.

Arwen!
Örülünk a jó híreknek,és hogy minden rendben férjuraddal. Mielöbbi jobbulást Neki!!!!

Esztora!
Hát Neked is jobbulást kívánok! És persze a cicádnak is. Remélhetőleg semmi komoly baja nem lesz.

Csajok!
Minden betegeskedő férjecskének jobbulást kívánok!!!!!!!!!!!!!
Mi történt hogy mindenki beteg? :roll:
Szerencsére nekünk kutya bajunk sincs. Le is kopogtam gyorsan.
Nekünk most kell az erő a hétre a tuti hancúrhoz!!! :oops: :lol: :lol:
csipcsab

Sziasztok!

Bodzi: sajnálom a fájdalmat, de a lényeg, hogy minden renben van ott belül. Reméljük további jó híreket hallasz a konzultáción.

Esztora, Fiona: drukk a vizsgálatokhoz, várjuk az eredményt.

Merike: édi micimackód, én is nagyon szeretem. És nagyon jó lett a tábla, imádom az ilyen bébis képeket.

Toti: Nagyon jók az ábráid. Édes vagy, ahogy jósolgatsz a gömb mögött. Na meg a Macskád. Ülök a gép előtt, és vigyorgok. Ha valaki bejönne az irodába, biztosan hülyének nézne. De nem baj, jól ézrem magam.

Hajni: hogy vagy ma? Javul már valamit ez a fránya hányás? Tudom, mindenki ezt mondja, de próbálj minél többet inni. Nekem a Fanta Narancs mostanában jól esik. Pedig nem vagyok egy szénsavas ivó, de ez valahogy nyugtatja a gyomromat. Vagy hideg kakaó. Néha az is bejött, még az elején.

Vicky: de jó, hogy az ügyvédtől pozitív gondolatokkal jöttetek el. Reméljük minden jól alakul továbbra is.
vivi79

Az angyalok
figyelik,amint eletünkben
remélünk,gyámolitunk,
és a távolból támogatnak
minket létünk és szeretetük
minden rezdülésével.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

köszönöm az aggódást de ne féltsetek.engem képletesen egy kockacukor is meghajt...
valószinű nem voltam türelmes és a Lenkei féle kalcium-magnézium nem hült még ki eléggé mikor megittam,vagy kicsit sokat tettem a vizbe.ilyenkor iszok rendesen mert ez a megoldás.semmi görcs és más nem volt csak örült rohanás :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Látom csak nekem nem jött be a babanet. :(

Rengeteget írtatok (szerencsére),csak győzzek visszaolvasni.:)

Tegnap mentem dokihoz,mivel még itt sosem voltam nőgyógyásznál,ahhoz mentem ahol kevesebb volt a sor.

Bementem,mondtam mi a szitu, és nagy vigyor közepette közölte,hogy hát ő azt nem tudja megnézni,mert még nagyon kicsi,majd márciusban menjek vissza. :shock:

A Domi kisebb volt mikor uh-n megnézte egy másik doki egy másik városban. És mivan ha méhen kívüli? Vagy bármi?
Szerintem jövő héten kedden elmegyek a másikhoz...ott 2-3 órát kell várni,de legalább van UH nála.

Bocsánat,önző modón most csak ennyi futotta,este visszaolvasok.Remélem mindenkivel minden rendben van!

Puszi!

Orsiék

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

ma vettem homeopátiás bogyeszt, nemrég vettem be az elsőt. Most várok. :lol:
Kicsit jobban vagyok talán. A citromos tea bennem maradt, meg talán a savas víz is. Mosr várakozunk, de remélem, h megúszom. :)

Orsi:
Marcival én is 5+1 voltam, és a petezsák látszott már. Most meg 5+4 és lehetett látni mindent.
Sztem is menj el másik dokihoz, de én várnék 1 hetet a helyedben és akkor már lesz szívhang is.

Vicky:
örülök, h az ügyvédnél minden simán ment, viszont én nem tudom, h miért jártok ügyvédhez.
Lemaradtam valamiről? :oops:
Vendég

Sziasztok!
Nekem egy szeretetes idézetgyűjteményem van, ebből írom ide Nektek a mai napit, remélem tetszeni fog.

"Ha gyűlölsz valakit, gondold meg, van-e értelme.
Ha viszont szeretsz valakit, de gondolkodj azon, hogy van-e értelme."

Hajni: kitartás, biztosan használnak a homeo bogyók. Ha már a tea megmarad, az már javulás.

Orsi: nem túl segítőkész dokit fogtál ki. Talán tényleg jobb ötlet másikat keresni. És igaza van Hajninak, egy hét múlva már szívhangot is hallhatsz.
vivi79

Hajni, örülök, hogy legalább inni tudsz egy keveset és megmarad. Ne kiabáljuk el, de ez már jó jel!!!! :D

Az ügy a lakáseladással kapcsolatos, a vevőink még tartoznak a vételárból, amit nem akarnak kifizetni, miközben mi birtokba engedtük őket (vagyis birtokbaadás után találták ki, hogy nem fizetnének). Elkeztek minket perrel fenyegetni, hogy mi becsaptuk őket, eltitkoltunk előlük dolgokat, és milyen borzalmas állapotban van a lakás (2 éve épült, és full extrás, szóval no comment...) stb stb. Ehhez jött még egy impotens ügyvéd (gyerekkori barát, szintén no comment...), aki -talán nem szándékkal- végig ellenünk dolgozott, így közel voltunk, hogy bebukjuk a pénzt.
Persze nem hagytuk annyiban, kerestünk új ügyvédet, és úgy tűnik, semmi esélyük ellenünk :lol: :lol: :lol: :lol:

Most már csak be kell hajtani tőlük a pénzt, akkor dőlhetünk hátra, ha a számlánkon van...de jó úton járunk :D

Kép
vickybabe

Vicky:
sok sikert. olyen szemét dolgok ezek. :(

Marietta:
a 14. nap a 16mm sem rossz.
Sztem így a 18. nap körül lesz a pé-sed. Hőmérőzni nem próbálsz?
Vendég

Mi is megszívtuk már egyszer az ingatlanosdit. Az első telkemre nem kaptuk meg az építési engedélyt, kb mert a szomszédasszonynak sok volt a pénze, az ismerőse, és nem akarta, hogy elé építkezzünk. (domboldal, egymás feletti utca)
Az építési osztály visszadobta a kérelmünket, annak ellenére, hogy előtte szóban jóváhagyta. Az illetékhivatalt viszont nem érdekelte, hogy miért nem építkezünk, csak a tény, hogy nem építkezünk. Így ki kellett fizetnünk a 10% illetéket, a semmire. Ezen felül veszteséggel adtuk el a telket, ügyvéd, földmérés, házterv, ez mind mind a veszteségünk. De már túl vagyok rajta, de akkor voltak átsírt éjszakáim. Aztán egy faluval odébb próbálkoztunk, és sikerrel jártunk. Bocs, hogy hosszú lett, de gondoltam leírom nektek, hogy saját hibán kívül mikbe lehet belefutni.
vivi79

Sziasztok!

Toti,
nagyon édesek tényleg ezek az ábrák. Én is itt vigyorgok egyfolytában :)

Vicky,
ez hihetetlen, hogy mikre képesek az emberek. Annyira kevés korrekt ember van ebben az országban :twisted: Remélem, tényleg megkapjátok azt a pénzt.

Hajni,
további jobbilást Neked!!!

És persze jobbulást a beteg hozzátartozóknak is. (féjek és cicák :) )

Orsi,
szerintem is jobb, ha felkeresel egy másik dokit is. megéri az a pár óra várakozás, hogy megnyugodj.

Merike,
csudiszép lett a tábla. Mint mindig! :lol:

Köszönöm mindennkinek a sok-sok cisztaűzőt, mostmár tutira nincs ott. Ma már jobban vagyok, bár a vérzés még nem állt el. Remélem, ma abbamarad, mert így a végén lemaradunk a pé-sről!

Kép
bodzi

Sziasztok!
Ismét kihasználtam a protekciómat, és megnézettem Bébikémet. Egyfolytában ficánkol, kalimbál a kezeivel, és lábaival. 54 mm-re megőtt mióta utoljára láttam. Több képem is van, de az a legjobb, keresztben vannak a lábai. Nem tudom mennyit láttok belőle, de a monitoron jól látszott. Kamerázni is próbáltam, de amikor vettem mindig megnyugodott, és miután kikapcsoltam kezdett egy mozogni. Rafinált gyerek, már most.

Kép
vivi79

Vivi:
irigy vagyok a protekciódra. :)
És a betöltött 12 hétre is :wink:
Nagyon szép a bébikéd. :lol:

Fioona:
most voltam a városban, a Bem téri patikában venni még pár homeós bogyót. Azt hiszem Titeket láttalak a Babits M. utcában.
Piros kabát és barna bársonygatyó volt rajtad??
Igazából pont megálltam, mikor átmentetek a kocsi előtt. Kiváncsi vagyok, Te voltál e. :lol:
Vendég

Vivi, de jó neked, én is akarok ilyen protekciót :D , majd ha már lesz mit, akkor bemegyek hozzád jó :wink:
toti77

Biztos Fioona volt, 15:20-ra mentek a dokihoz. :D
toti77

Így gondoltam: majd ha már lesz mit nézegetni :lol:
toti77

lassan készülödök,este jövök a hirekkel!

Bridzsi

Kép
esztora

Hú, csajok, láttátok azt a pici babát, aki 22 hétre :shock: született? Alig volt 30 deka és életben maradt. Fantasztikus az orvostudomány, úgy néz ki semmi károsodása nincs. Le vagyok döbbenve, hogy már félidősen mindene megvan.
toti77

Na, megjöttem.
Fantasztikus volt a pszichológus. Ma szituációs játék volt. Imádom a foglalkozást. Szívem szerint egész nap fárasztanám a pszichológust. Azt mondta, hihetetlenül sokat fejlődtem.

Toti: nekem is nagyon tetszettek a képek. Nem láttam a babát, de jó, hogy él. Kész csoda. Szóval vannak még csodák.

Hajni: örülök, hogy picit jobban vagy. Meglátod hamarosan teljesen rendben lesztek.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vivi: én látni vélem a lábait. De tündéri.
Az idézeteknek én nagyon örülök.

Porsika: megvettem az Út az életbe könyvet. Meg beszereztem az Őrangyalod üzeneteit is. Egyik jobb, mint a másik. Ma azt hiszem éjszakába nyúlóan kénytelen leszek olvasni.

Nán-dorka, Fioona és Esztora várunk a hírekkel!

Köszönöm a dicséreteket. Ha rám tör imádom a táblát formázgatni.

Bodzi: akkor most vérzéscsillapító gyógyenergiákat küldök! ++++++++++++++++++++++++++
A Rossmanban lehet kapni vérzéscsillapító gyógynövényes fürdőfiltert kb. 600 Ft és az nagyon jó. Vetélés után nekem az segített. Már sajna nem emlékszem melyik jó vérzéscsillapításra, de az oldalán rajta van.

Kép

http://www.tarjanestarsa.hu/pic/thetisfilter.html
http://www.geoproduct.hu/hazipatika.htm

meriann

Toti hol láttad a babát???? Megnézném én is.

Ingatlanhoz meg annyit, hogy sok szemét ember van a világon. De remélem megkapják amit érdemelnek.

meriann

:oops: Ki szedett Duphastont? :oops: Már nem ártana Cavinton sem.
Arra emlékszem, hogy abbahagyása után 2 napra jött meg. De normál mensi volt? Vagy csak barnázgatás?
2 napja csak barnázok, semmim nem fáj, úgy ahogy szokott. Se derekam, se hasam. Pattis sem vagyok. Elég fura. Még ezután jönne meg rendesen?!

meriann

Merike:
Én Norcolutot szedtem, az ugyan az, csak más a gyártó. De hatónyagra dettó. Attül föggően írják fel, h melyik dokit melyik gyógyszertgyár támogatja. :twisted:
Én kedden reggel vettem be az utolsót és péntek reggel jött meg. Igen, rendesen, mint szokott.
Vendég

Hát igen, sajnos rengeteg rosszindulatú ember van, a jó emberek mintha egyre fogynának. Pedig ezek egész normálisnak tűntek. Tanulság (már megint...), hogy nem szabad bízni senkiben, ha el akarjuk kerülni az újabb pofont az élettől...

Vivi, elhiszem, hogy kikészített a telek ügye. Nem tudtátok sehogysem jobb belátásra bírni az illetőt???

Hol van már Nándorka, Fioona és Esztora a hírekkel????????????????? Gyertek!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
vickybabe

Meri: én az indexen láttam még tegnap. Olyan édi picuri talpacskái voltak. Akkora élni akarás van már egy ilyen picike testben.

Nekem a Thetis-t ajánlottad vérzéscsillapításra anno, úgyhogy szerintem az az. Én nem használtam, mert gyorsan elmúlt, asszem csak 2 napig véreztem. Már én sem emlékszem, bár jobb is :D .
toti77

Tényleg Fioonáék 15:20-ra mentek. Azóta már vissza kellett volna érkezniük!

Remélem minden ok velük.
toti77

itt vagyok!
minden ok és utolérte magát Lurkó sőt 20-21 hetesre irta dokibácsi.le is veszem az első vonalzót majd.
nem tudjuk még mit rejteget a lábacskák között sajnos nem annyira jó az uh,majd 4d.láttam a szivét,máját...
probálok majd képet csinálni a tv-ről.
kell majd megint vérkép hogy kapjak vérszaporitót ha kell a méhlepény miatt.most már azt mondta hogy kicsit lent van.Meri szerintem most vizsgázik a Lenkei féle vitamin :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

Kicsit rendhagyó időben írok. Éjfélkor felébredtem, azóta nem tudtam elaludni. :shock: Remélem, egyedi esetnek lehettek tanúi. :?
De legalább beszámolok. (Este azért nem jöttem, mert először kismamatornán, azután tai-chin voltam /szerda a mozgás napja :lol: /, aztán meg gyereket fektettem.)
Szívuh-on voltunk ma, a szíve tökéletes a babucinak, a dnő azt mondta, semmi kromoszómarendellenességre utaló jelet nem lát a szívben és a mellkasban. A ciszták még ott vannak a fejében, de nem mérte, mert alapvetően ő a szívet nézte. Kedden lesz általános uh.
Megnyugtató volt. Nagyon kedves volt a doktornő. Sajnos a férjem nem jöhetett be, kedden vhogy ki fogom járni, h bejöhessen, hiszen ezért vett ki szabadságot keddre, ami nála nagy szó.
Ja, és az arcocskáját láttam a babának profilból, szép nagyban, betöltötte a képernyőt, nyitva volt a kis szája, édi volt. Várom a jövő keddet! :D

Esztora, örülök, h minden rendben!

Hajni, csak így tovább! Megkérjük Merit, h rakjon be pár kutyát a fórumra, h távol tartsák a rókákat, jó? :wink:

Jobban vagytok már? Lányok, fiúk, cica?

Nekem is mesélték a picibabát, még 300 g sem volt, mikor októberben megszületett. És csak 22 hetes. Fiatalabb, mint az én pocakbabám! Hihetetlen! 27 hetesen mondják, h már életben maradnak a babák általában, mert akkor már kifejlődött a tüdejük. És azóta ez a kicsike megnőtt vmi 65 centisre és hazaengedték. Minden jót neki!

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-dorka: szerintem ez nagyon jó hír. A cisztáknak meg még van idejük felszívódni!
Cisztafelszívódó energiákat küldök extra mennyiségben!+++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hajni: szólj a rókádnak figyeljen!
Talán elég lesz egy nézés:
Kép
De ha nem, ilyen agresszív is tud lenni a kicsi kutyim:
(Itt Nimród épp segítségért ugat!) Egy róka meg jóval kisebb Nimrusnál.
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 261.35.jpg[/img]

Ha ez nem lesz elég a rókának, oda is küldhetem a két kutyimat. Úgyhogy jobb lesz, ha békén hagy!

meriann

Még a babanet is megijedt, na szóval:
Kép

meriann

Meri!

Én voltam/vagyok aki duphastont szedett/szed!
Azt is én írtam hogy miután abbahagyom utána két napra rá megjön. És igen nekem mindig rendesen megvan.

nem lehet hogy babás vagy és azért barnázgatsz??
Mert ez sárgatesthormon lényegébe ez a gyógyszer és simán teherbe lehet esni attól hogy szeded.
csipcsab

Nem nagyon hinném, hogy babás vagyok. Bár talán 3-szor nem volt védekezés, de nem pé körül. Tudom, hogy attól még bármi lehet, de valahogy nem érzem. Ma reggeltől meg erősebben vérezgetek.

meriann

Sziasztok!
Hol van Fiona a beszámolóval, és képpel?

Vicky: sajna nem lehetett megegyezni a nővel, nyíltan kijelentette hogy nem fogja engedni az építkezést. Nem volt erőnk, pénzünk és időnk éveket pereskedni. Másfél éve adtam el a telket, még azóta is folynak a perek, de már az utódommal.

Meri:
Édesek a kutyuskák. Nekem ma használtak róka ellen, remélem Hajninak is.
Mivel Te értékelted, Neked szól a mai idézet:

"Ha belelátnánk ellenségeink lelkébe, annyi szomorúságot és szenvedést találnánk, hogy megegyhülnénk irányukban."
vivi79

Az angyal igy
felelt:"vele megyek.
Ne félj semmit.
Oda is ,vissza is
szerencsés lesz az utunk,
mert az út biztonságos."
Tóbiás,5:16

Bridzsi

Kép
esztora

Köszi az idézeteket.

Örülök, hogy használnak a kutyijaim rókák ellen. :lol:

meriann

Azt elfelejtettem, hogy a Nimrusban van egy kis kaukázusi is. Tehát neki a medveölés a specialitása. Emiatt csak PacsiMatyiban lehet rókaűzésben hagyatkozni. Bár ha a medvét elijeszti, lehet sikerül a rókát is. Medvére tesztelve van. A páromat, aki medve, hónapokon át terrorizálta, csak akkor engedett amikor én is medve lettem. Ezátal Nimrus is Medve lett. :lol: Emiatt kénytelen lett megváltozni és medvebarát lett.

Fioona, Erika, Porsika hol vagytok? Többiek????

meriann

én vagyok csak reggeliztem egyet.most még teázom utána.kb 3 hónapja nem ittam teát.pedig citrom kilószámra van itthon
jók a képek,képzeld el a nyakharapóst ugy hogy egy vizsla szájában van egy 8kg kandúr hatalmas box meccseket szoktak lejátszani.

Bridzsi

Kép
esztora

Hol vannak az eltűnt lányaink???????

Hahóóóóóóóóóó! Gyertek meséljetek!!!
vivi79

Hahó! Jelentkezzetek!!!

Kép
vivi79

Sziasztok Drága Lányok!
Képzeljétek, nem tudom, mi lehetett, de tegnap estig nem tudtam megnyitni a babanet-et, egyszerűen nem jött be az oldal. Este meg már annyira fáradt voltam, hogy csak visszaolvasnivolt erőm, így ha nem reagálok most mindenre, akkor bocsánatot kérek..:( Tegnap egész nap nagyon kómás voltam és rosszul is éreztem magam, rázott a hideg, meg fájt a gyomrom. Mára-lekopogom- hála Istennek elmúlt.

Merikém:D
Valami csodaszép ez a tábla! Pont ezt a macis Anne Geddes képet küldtem el a szintén várandós barátnőmnek hétfőn! :D Tök jó, hogy ennyire élvezed a pszicológussal való találkozásokat! Jó hallani egy ilyen remek szakemberről. Sajnos nekem pszichológusi ambícióimat most egy kicsit pihenőpályára kellett tennem, ugyanis bár eddig volt több helyen is esti/ levelező képzés pszichológia szakon (többek közt az ELTE-n is, ami nekem a legjobb lett volna) idén az új rendeleteknek "hála" ezek már nem indulnak. Nehogy véletlenül lehetőséged legyen munka mellett továbbképezni magad! Nappalin meg nem merem bevállalni egy pici baba mellett, így legkorábban jövő szptemberben kezdhetem el, de persze ez nagybna függ Bogyókám vérmérsékletétől, hisz ha nagyon anyás lesz- amit szívből remélek- úgysem fogok visszamenni az egyetemre, amíg legalább ovis nem lesz.
A kutyik gyönyörűek! Sütim ma reggel a sátban fetrengett, tiszta fekete volt az egész kuty, vagy fél órát csutakoltam. :D

Marietta:D
Hát ez szuper!!!! Látod, nagyon megérte ez a pozitív hozzáállás! És szerintem is jó esélyetek van még erre a hónapra, úgyhogy hajrá!!! :D:D:D:D

Vivikém:D
Gyönyörű a Babád, én teljesen jól látom a kis lábait, meg az egyik kis keze is ott van a feje mellett, nem? Tök jó, hogy lehetőséged van gyakrabban megnézni a Babád! És gratulálok a betöltött 12. héthez!! :D:D

Hajni:D
Remélem fokozatosan javulni fog a helyzet, Meri rókaűző.kutyusa biztos elijeszti a dögöt . :D És kitartás, már Neked is alig két hét, és megvan a 12! :D

Bodzikám:D
Jaaaaj, szegénykém, ez nem lehetett egy élmény! De lényg, hogy túl vagy rajta, és jók az eredmények!!! Nagyon-nagyon sokat gondolok Rád, és kívácsian várom, mit mondanak a konziliumon. Remélem a vérzés is csillapodott már, igyál csalánteát, az segíti ezeket a tisztulási folyamatokat.

Fioona:D
Remélem jól vagytok! Szeretnénk látni a képet, ha lehet, és izgatottan várjuk a híreket!

Dorka:D
Örülök, hogy ilyen kellemes élményekkel jöttél el az uh-ról. Szupi, hogy minden rendben a Baba mellkasi szerveivel!
És biztos gyönyörű, nagyon édes lehetett!

Millió puszi mindenkinek!

porsika

Sziasztok!

Lekopogom jobban vagyok. Hányni hányok, de kevesebbszer. Ma még csak 3x. Már ez is eredmény ám. :lol:

Merike:
köszönöm a gyönyörű kutyikat.:)
Remélem elijesztik az összes rókát. :wink:

Nán-dorka, Esztora:
Örülök a jó uh eredményeknek. :)

Esztora:
a nemét nem nézték meg?

Fioona:
már kezdek aggódni. :( Miért nem jössz??
Vendég

probálkozott megnézni de nem olyan jó az uh hogy látszott volna.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Szeretnék elnézést kérni a hosszú csöndért, remélem egy tányér Arwen féle süti kiengesztel titeket! :wink: Kép

Tegnap 19 óra után értünk haza, és mint kiderült, Lillát anyám nem etette meg rendesen, és kenyér se volt otthon, így még 8-kor kenyér után rohangáltunk, és 9-kor vacsizott. :evil:
10-30-kor indultunk itthonról, képzelhetitek milyen fáradt voltam. Ma reggel meg fényképeztem neketek, és hát 9-kor keltünk fel. :D
Szóval minden rendben, 2 nappal idősebnek saccolta ez a gép is. Láttuk mosolyogni is, de fénykép pont nem akkor készült. Megkérem apát, mentsen ki a DVD-ről mosolygós képet, és majd felteszem azt is. :D

Kép
Hajni sztem minket láttál, Piros Budmill dzsekiben voltam/voltunk a babával ketten. :D Kár, hogy én nem láttalak. :( :cry:
Túl korán odaértünk, és még 1 órát sétálgattunk ott, mert mi voltunk az elsők, így a rendelő is zárva volt.

Vásároltunk is ám! :roll: Ime!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Az utolsó Lilláé. :D Kapott még egy tavaszi kabátot is, és apa egy nadrágot. :D

Dorka nagyon örülök a jó híreknek! Remélem tényleg beengedik a párodat legközelebb!

Vivi, édes a babád, tényleg jól kivehető!

Esztora, képeket! Most! Gyorsan!!!! :mrgreen:

Mindenkinek puszi, de most mennem kell, mert apa rendszert frissítene. :roll:
Én meg lefotózom Lilla lányos kinőtt ruháit, és fellövöm a teszveszre. :D
Legalább lesz hely a szekrényben.
8)

KépKép
KépKép
fioona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?