Jaj, lányok - meg fiúk... -, jobbulást mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ápoljátok ezeket a szegény férfiakat. Mi van most, járvány? Megetetem az én férfiúmat is vitaminokkal. Csak meg ne harapjon ő is engem! (Nem egy vitaminpárti, de néha sikeül belediktálnom.)
Viva cicát sem hagyom ki természetesen a sorból: ++++++++++++
Hajni, óvatosan kérdezem: mézes tea? Abban legalább cukor van. Az lenne az infúzióban is többek közt. (Bár emlékszem, mit éreztem én is, amikor az orvosom meg a testvérem is azt próbálták mondani, h igyak olyasmi oldatot, mint ami az infúzió...
Ha tudtam volna, akkor nem merült volna fel az infúzió kérdése! A tesóm pl. azt mondta, próbáljak kis kortyonként egész keveset inni. Jót akart, de a falra másztam tőle! Mintha tudtam volna másképp is inni akkoriban...)
De miért kellene hetekre befeküdni? Hátha Neked is megcsinálnák ambulánsan, mint nekem.
Jaj, szegénykém, nagyon drukkolok, h elmúljon mindjárt! Én úgy vagyok ezzel, h már ugye túlvagyok rajta, de annak ellenére, h baromi kíváncsi vagyok, nem bírtam rászánni magam, h elolvassam a hányásfajták leírását... Ennyire megviselt ez az időszak.
Toti, micsoda képeket raktál be!
Édes a nagyítós szmájli is!
Bodzi, remélem, hamar jobban leszel!!! ++++++++++++ És jó, h legalább jó híreket hozott ez a megpróbáltatás!
Marietta, nagyon jó!!!!!!! Hajrá, a legjobbakat!!!!!!
Esztora, nyugodtabb vagy már? Képzeljétek, ma, miután anyukámmal cívódtam telefonon, mikor leraktam, az jutott eszembe, h hogy is van ez, h annyira anyukák akarunk lenni, és aztán a saját anyukánkkal hogy állunk... Nem jutottam sokra, csak egy kicsit lenyugodtam ettől a gondolattól.
Én holnap nem fogok a cisztákról tudni hírt adni, mert csak kardiológiai uh-ra megyünk. Vmi speciális vizsgálat, a picike szívét nézi meg vki, aki ezzel foglalkozik. H kizárják a problémákat.
Olyan komolytalan vagyok, azt mondtam a férjemnek, majd ráveszem a szonográfust, menjen kicsit lentebb, h lássuk azt is, lány vagy fiú.
De mint ma egy barátnőmnek megfogalmaztam, talán rendjén is van ez így: az orvosom aggódik, küldözget, én meg jókedvű, bizakodó vagyok. Mindenki azt teszi, ami a dolga.