Marietta!
Idemásolom neked, az utolsó "programomat" a SOTE I-en, összesen voltam ott azt hiszem 3x
de hozzáteszem, hogy
nem a te általad írt dokinál voltam és szerintem az már fél siker!
Bocsi, ha hosszú lesz, de talán aki oda és ahhoz a dokihoz készül (Dr. U.J.) jobb, ha felkészül! Azt mondták nekem, hogy nagyon tahó fickó, de érti a dolgát, hát gondoltam kibírom, aztán nem így lett.
2007.03.hó
Elmentem 10-re Baross u. Uh-ra!
(ekkor már túlvoltam az összes vérvételeken, párom is a vizsgálatain, minden rendben volt, a doki mondta, hogy minimális emelkedést lát prolaktin szinten, de azért felír Bromot de csak szedjem nyugodtan, majd a mensi 3. napján menjek be UH-ra)
Szokásos várakozási időre készültem, bedobtam
másfél órára pénzt! Vizitdíj kifizet, liftel föl. Kilépek a liftből, nem látni az ajtót, annyian vannak. Fél 11-kor leadom a blokkom, előveszik az anyagom, megkérdezem, hogy az UH-val is végig kell-e várni ezt a sort, mondják nem, így leülök és várok!
FÉL 12-IG SENKI SE KI SE BE ! Én újból pénzt dobálok a parkoló órába, hogy ne legyen kerékbilincs az autón (ez egy tíz perces rohanás), majd
FÉL 1 előtt 10 percel behívnak. Kérdezi a doki, hogy hányadik napon vagyok, kezdem mondani, hogy hát megjött csütörtökön, de abbamaradt, aztán szombat, és még folytatnám, hogy hát gondom van, de közli, hogy vetkőzzek. Egy szót sem szól, vizsgál, majd mormol a diktafonjába és közli, hogy van egy tömlő a jobb petefészkemben, a követkő ciklusnál ha egyértelműbben megjön mejnek vissza, viszlát! Kérdezem, hogy mi az a tömlő, majd
KIRÖHÖG, és mondja, hogy hát sárgatest, tömlő, ciszta! (válogassam ki, hogy melyik tetszik?) Összecsukja a dossziém, és már nyitja az ajatót! Na itt elpattant az agyam, mondtam neki, hogy szeretném a nem itt készült leleteim eredetiét és az itteni leleteim fénymásolatát megkapni, mondja, hogy majd az asszisztens odaadja. Asszisztens negyed óra után előkeveredik 2 db papírral (a parkolóórám már lejárt) kérdezem, hogy a többi? Azt mondja nincs több! Mondom neki, hogy már hogyne lenne! Min. 30-40 e Ft összegnyi lelet van náluk, majd mégiscsak előkerülnek. Még a HSG röntgenfelvételemet is visszakértem!
Az ezt megelőző látogatásaim is hasonló modorban és várakozási időkben teltek, illetve a több órás várakozás után 5 perc alatt ki lettem penderítve, sőt egyszer megjegyezte, hogy nem is tudja, hogy hogy kerültem hozzá (orvos ismerőse ajánlotta őt) mert ilyen
apróságokkal nem szokott foglalkozni. Kicsit ledöbbentem, hogy az én problémám, hogy 2 éve nem jön össze a baba, neki apróság. Valóban nem lehetünk neki eset, mert minden rendben van, de azért ez a megjegyzés egy nőnek, aki kétségbe van esve, szerintem durva. 2 év után, ő még fél évig csak gyogyikat akart adni, így feladtam