Új privát üzeneted érkezett!

Bree, teszt :?:

Sucer, Lillunak is pont ezért tetszik, ő is integet neki :wink:
Már rég fel szerettem volna rakni, de a babanet nem engedett két képes lili-s vonalzót, nekem meg azok tetszenek, de egyik fórumos lány megsúgta, hogyan kell szabdalni-rövidíteni a vonalzót, hogy felmenjen :lol: most nem is annyira gáz, de ha Léni megszületik, mindenképpen képes vonalzót szeretnék neki is, így már menni fog...szóval örül a fejem :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Jó reggelt!

Nos nem jött meg yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D :D :D :D
Az alhasam egyfolytában fáj mensisen...ez egy kicsit aggaszt.....
Az ovuteszt ismét működött és most egyformán halvány lett mindkét csík, tehát elvileg akkor pozitív, ha egyforma. MOst egyforma, csak halványabb, mint a 2 nappal ezelőttin.. :?: na mindegy ez semmit nem jelent.
Holnap a patikában veszek megint egy tesztet és vasárnap reggel ellövöm, ha nem jön addig meg.
Most sajnos már hóvége van venni az ajánlott forrásból tesztet, mert ott 25 dbos van...annyi meg most nem kell.... :roll: na majd meglátjuk lesz a szükség ilyen nagy kiszerelésre. :wink:
Ildi ezt az UH képet nem szúrod be a fórumba?Olyan kíváncsi vagyok :oops:

Nálunk iszonyat köd van.....
Le kell vinnem a kutyát...
Csak taknyom van és a szemem folyik ki....azért most már jó lenne kimászni ebből...
bree

Ja Ildi laptetüűűűűűűűűűűd van :D :D :D én is elcsíphetném már egyszer :D
Ja tünethez annyi, hogy most kezdett el fájni a mellem...de nem egyszerűen....olyan lett reggelre, mint a lufi.. :oops: :shock:
Gittus Neked is sok sikert, gyere gyakrabban!
bree

Bree,
gyanús vagy te nekem :D :D . Sztem van vki odabent. Nekem a mensi előtt szokott fájni a mellem, nem már amikor meg kellene jönnie, szóval elég határozott tüneteid vannak :) . De izgi!!!!

Ildi,
tényleg, nem tudod csatolni nagyban a Léni-képet? Édes lehet Lillu ahogy integet neki :) .

Gittus,
mennek a drukkok :wink:

Suzy,
na mi volt az UH-n?????

Lányok ma reggelre Ilangocska merő takony lett, meg köhög, tegnap még semmi baja nem volt. Éjjel se köhögött, semmi nem volt. Mondjuk nekem is folyik az orrom, este fájt a torkom, szóval nem elképzelhetetlen, hogy benyeltünk vmit. Ma végre megyek már a F.O.G dokihoz, talán hallani is fogok végre.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Igen Sucer, ez a fura nekem is, hogy előtte egy héttel szokott érzékennyé válni, most viszont reggelre lettem Dolly Busters :lol:
Jaj jajj nem tudom, hogy merjek e reménykedni...a keddi nega teszt úgy elvette a kedvemet ettől....de vasárnapig akkor sem tesztelek...nem akarok negatívat látni megint... :twisted:

Tényleg Suzy nekem ki is ment a fejemből,hogy mi volt az UH-n??Gyere mesélni :D Nyertem?Kislány? :wink:

Sucer kislányodnak jobbulást, mennek a gyógycsigák@@@@@@@@@@@@@@@@@@v :)
bree

Bree,
aranyos vagy, köszönjük a gyógycsiguszokat :wink: :wink: . Vasárnap csak miattad be fog lépni a bnet-re, nagyon kiváncsi vagyok ám! Az 1 nega teszt nem jelent semmit, simán lehetsz attól még babás!!!!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Kép

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ohhh a vén csatakanca :D :D :D :D :D jó kép :D :D
Kép
bree

Csatakanca, ez milyen duma te Bree :D :D :D :D
Köszi, jókat derülök :D :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

sucer
Jobbulást a kislányodnak!
Tényleg nagyon jó a fenti kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bree

Vezetsz amúgy hőgörbét :?: [/b]

KépKép
KépKép
gittus0726

Az újak kedvéért, a régiek már látták:
Ő Léni 19 hetesen, harántban van így jó kis feladat volt ez a kép is:
Kép

Lillu 26 hetesen meg így nézett ki:

Kép

KépKép

KépKép
beneildi

Jaj, csajok! Annyira szeretnék már én is babás lenni :D
De az a baj, hogy még semmi tünetet nem észleltem magamon Mikortól lehet érezni? Még egy hetem van, hogy eldöljőn. Akkor kell megjönnie. A hőgörbém még magasan van :D

mindenkinek jó hétvégét kívánok!!!Breenek pedig pozitív tesztet![/img]

KépKép
KépKép
gittus0726

Sziasztok!

Jaj, Bree, én úúúúgy de úúúúgy drukkolok! De messze van még a vasárnap... És Ildi nem számít a laptetőnél, mert ő már babás. A házi szabály szerint ilyenkor a következő, nem babásé tiszeletbeli laptető :wink: Az alhasi fájdalom meg csak jó, amikor Marcival terhes voltam, a 40. napon csináltam tesztet, mert a 24. naptól folyton olyan érzésem volt, hogy mindjárt megjön. Aztán már nem bírtam tovább, és a 40. napon megcsináltam az első tesztet

Sucer, jobbulást Nektek! Remélem semmi komoly

Susy, merre vagy??? Mesélj, mi volt tegnap!

Gittus, hogy sikerültek a vizsgák?

Ronci, jó hogy mondtad a táblát, mert totál elfelejtettem. Kirakom jpg-be, és mindjárt töltöm is fel.

Sziszkó, már 1 hónapos Martin???? Úristen. Még csak most volt, hogy Nita bejelentette, hogy jön Barni, erre már a második babánk is elmúlt egy hónapos! :shock: Martin gyönyörű, méltán vagy büszke rá!

Kistörpe, nagyon jó a pocakfotó, meglestelek!

Encsike, merre jársz? Jól vagy?

Képzeljétek, ma jönnek anyósék :twisted: ráadásul két napja nem alszunk, hulla fáradt vagyok, a pulzusom megint az eget verdesi, nyűgös és fáradt vagyok. Apa meg ma este 6-ig kénytelen melózni. Király...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Kép
Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Asszem valamit elcsesztem. Nita, Barni mennyivel született? Vagy mindketten ugyanakkora súllyal születtek volna? :shock:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok lányok!

Sajna nincs mit mondanom, nem jött össze a 4d- mert a méhlepény rossz helyen van, közel a méhszájhoz é az egész gyereket betakarta.
Így kidobtunk az ablakon 10 ezer forintot.
Ma meg még jobban világvége hangulatom van, apa kelt hajnalba hogy ha korán megy dolgozni péntek lévén hamar jön haza, erre 2 órát üt a nulláson a kocsiban a sorozatos balesetek miatt, az idő is pocsék, a fejem is fáj... ááá inkább kussolok.
(gyönyörű szülinap)

Bocsi, hogy nem reagálok senkinek :oops:

Kép
Kép
susytunder

Susy,
elsőként, Isten éltessen, jó egészséget neked/nektek!
Ne csüggedj, semmi sincs ok nélkül! Nézd a jó oldalát mindennek, egészségesek vagytok, ma van a szülinapod, szeretitek egymást, szépül a lakás, babát vártok, erre gondolj! Fel a fejjel, mennek a pozitív energiák!!!++++++++++++++

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Susy, boldog szülinapot Neked!

Hát igen, dühítő, hogy hiába indult el korán apa. Nálunk meg az új módi az, hogy pénteken őt rakják be délutánosnak, mert sok a vidéki, aki utazik haza. :twisted: Ja, és ma is 6-ig dolgozik, anyósék meg délután érkeznek. Remélem nem sokkal hamarabb, mint Sanyi...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás,
ennyire szörnyűek Anyósék? Csak én vagyok szerencsés velük?
Hozzánk holnap vendégek jönnek, nincs sok dolog, csak rendet kell raknom, ki kell takarítanom a házat, vásárolni, főzni.... (mondjuk a vásárlást és a főzést Apa bevállalta, így nem panaszkodom :wink: ).

Jó hétvégét lányok, jó kedvet, egészséget!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Kép Kép

Istenke Éltessen Sokáig Suzy!!!!!!!
bree

Hékás azt mondod az alhasi fájdalom jó?Most már legalább 10 napja fáj szerintem ha jól emlékszem..egyfolytában..enyhébb, mint a amikor itt a télapó a pereputtyával..de érzem...és kicsit aggasztó.. :roll:
Amúgy semmi de semmi jele annak, hogy megjönne....most megyek délután a Pennybe és veszek fehér WC papírt :wink: ,mert az idegeimre megy ez a mintás ami van :P
Na igen vasárnap még messze van, de akkor is csak a 33-ik napon leszek.... :x és megjöhet még utána is...bár nem szokott ennyit késni, egyik hónapban 27 a másikban kb 31 napra jön meg. Ez most pont a rövid hónap lenne egyébkét (január óta vezetem a ciklus.hu-n)
Köszi, hogy velem izgultok :D :D :D
Ildi jók a képek, én nagyon szeretem az UH fotókat mókolni, mármint felfedezni, hogy mi micsoda..annyira érdekes és izgalmas...nagyon édes Léni :D
Suzy mégyegyszer Isten Éltessen Sokáig!!!!!!És ne legyél szomorú!!!!!
Ha nem leszek beteg és megyünk Maglódra szólok Neked.
Tesómnak megígértem, hogy segítek karácsony előtti hétvégén takarítani, szerintem kint is alszunk :D :D
Gittus köszi, remélem bejön amit kívántál :D

Amúgy most jobban vagyok, takarítok, már a fele készen van még mosok meg a nappali van hátra.
Aztán végre hajat mosok, mert már kb. így nézek ki: :D :D

Kép

Majd még jövök!! :D
bree

Sucer, anyósék tök jó fejek, imádom őket - ha nincs ott Marci. Mert akkor meghülyülnek. Anyós gügyög, após hisztizek, mert anyós gügyög meg énekel a gyereknek. És néha ezt nagyon nehéz elviselni, főleg ma, 5 óra alvás után :?

Bree, nekem volt alhasi fájdalom, fél óránként jártam klotyóra, hogy ellenőrizzem, meg jött-e már. Most hogy jobban belegondolok, már Mincsinél is így volt. Csak nála hamarabb teszteltem. És ha a véletleneket nézem, anyósék azon a hétvégén voltak itt, amikor pozitív lett a teszt. Most megint jönnek, szóval várható egy pozitív teszt valakinél :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Igen Brigi kb. így vagyok én is ezzel...gyakori wc, most pl nagyon érzem azt a nyomást..... :?
Hát anyósodékat puszilom, ha meghozzák a szerencsét nekem is :oops: :D
Már csak két nap... :twisted:
bree

Igen Brigi kb. így vagyok én is ezzel...gyakori wc, most pl nagyon érzem azt a nyomást..... :?
Hát anyósodékat puszilom, ha meghozzák a szerencsét nekem is :oops: :D
Már csak két nap... :twisted:
bree

Látom dupláztam sorry:oops:

SUZY EZT MÉG NEKED HOZTAM, HOGY LEGYEN JÓ KEDVED, REMÉLEM OLVASOL MÉG MINKET!!!!:-))))))))))))))))))

http://www.youtube.com/watch?v=Eg27RyD4U3Y
bree

Suzy!
Boldog születésnapot!!!!!

KépKép
KépKép
gittus0726

Susy! boldog szülinapot!!!

nekem most be kell mennem a klinikára azt mondta a dokim... remélem, hogy csak vaklárma és nem tartanak bent.. délután begörcsölt a pocim, nagyon, és csak 600mg magnézium, meg egy fürdő után csökkent 1.5után.. és nagyon fájt.. :lol: :lol:
Ildi!! ha nem baj a Te teló számodat másoltam ki, ugyhogy ha esetlge mégsem engednek ki, akkor majd megírom neked, jó???
most mindenkinek puszi, mert mindjárt indulunk..
Bree!!! megy a drukk bentről is! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Gittus kérdésedre válaszolva, nem vezetek hőgörbét, arra én képtelen vagyok :shock: :D
De lehet hónapok múlva én is rászánom magam.

Ronci remélem tényleg csak vaklárma és Hanga nem rendetlenkedik odabent. Vigyázz magadra nagyon!!!!!!!!!Jobbulást!!!

Csajok végre hajat mostam :D ragyog a lakás...de lehet,hogy mert nem pihentem ma és még azért beteg vagyok, de úgy szédülök és elfáradtam, mint a fene.
Ez a bazsajgás nem tettszik nekem, így elmentem a DM-be és vettem extra gagyi X-epil tesztet 8) 2 is van benne kemény 600 Ftért.
Holnap hajnalban kukorékolok a fürdőbe....kérek drukkokat...,mert most már az oldalamon átlátni a kíváncsiságtól
:D :D
Bár holnap még csak 32.-ik nap :roll:
bree

Sziasztok!
Befutottam Én is. Annyit, de annyit írtatok a héten!
Olyan sűrű volt a hete, hogy ma értem haza először időben. Eddig mindig estefelé. Bogi addig anyósomnál volt, mert ugye apa is későn ért haza. Még 3 egész hetet dolgozunk ebben az évben, de ezalatt lesz 2 30 órás tanfolyamom, 1 mikulásvonatom, egy bábszínházam, egy karácsonyi játékvásárlásom az ovisoknak, és még egy hospitációm Egerben. Totál ki leszek karácsonyra...

Bree!
Szurkolok nektek! Én is görcsöltem anno! Sőt, nekem volt egy rahedli negatív tesztem. Pozitívam nem is volt soha. Úgyhogy hajrá!

Susy!
Mi is kívánunk Neked boldog szülinapot!! Holnap már bizti jobb kedved lesz.

Nita!
Nagyon szépek vagytok a fotón. Tényleg nagyon lehangoló a mosolygós képekhez a fekete keret:roll:
Máténak olyan édes csábos pillantásai vannak :lol:

Sucer!
Ilang hogy van?

Ronci!
Nagyon sokat gondolok rátok! Remélem semmi komoly nem lesz ebből az hirtelen kórházból!

Én punnyadni fogok a hétvégén. Apa dolgozik még vasárnap is. Úgyhogy kettesben leszek egy igazi hercegnővel :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Bree szerintem tényleg kismama vagy!!!!!!!!!:))))
Hékás Barni is 3350 grammal született!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok-jelentkezem
Ronci-remélem minden oké,ha hazaértél-kérlek irj.
Bree-szurkolok nektek-reggel sietek a gép elé,hogy mi van veled-ha kikukorékoltad magad-gyere hamar..
susy-sajnálom,hogy igy alakult az ultrahang...
Mi megvagyunk-szokás szerint keveset alszom-gyerkőc mocorog ezerrel.A párom azt mondta -hogy úgy nézek ki mint"asterix"-szőrös nem vagyok(hát persze a hasamra gondolt)Az édességet kivánom nagyon........felénk is köd van-szinte egész nap-utálom.Mostam átt gyerek holmikat-már csak a baba hordozó van hátra nem hagyom a véletlenre.

Kép

Kép
kistörpe

Ronci, remélem hazaengednek. Még nagyon korai lenne bent tartani Téged...

Tényleg, lányok, én kit értesítsek, ha eljön a nap? Aki vállalja, elküldi nekem priviben a számát? Köszi.

Nita, tényleg ugyanannyival született Barni, mint Martin? Ez tök jó :lol: Kiegyeznék én is 3350 grammal :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás könnyű is megszülni az ekkora babát!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kistörpe jó, hogy jelentkeztél :)
Igyekszem reggel jelentkezni, de remélem nem fogtok csalódni ha megint negatív lesz :( már előre fosok...
Hékás elküldtem a számomat :D de azért még ráérsz szülni :lol:
bree

bree nem lesz az negatív!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt!
Most teszteltem....fotót is csináltam, de mind homályos........halványan.....de OTT A CSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍKKKKK :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ti vagytok az elsők :D :D :D :D el sem hiszem.......fülig ér a szám :P :P :P
Na megyek aludni még....majd mesélek :twisted:
KÖSZÖNÖM A DRUKKOKAT :twisted: :twisted: :twisted:
bree

Lányok,
imát, drukkot, pozitív energiát kérek Roncinak, kinek-kinek hite szerint.
Tüdőérlelőt, magnéziumot kap, ctg-n van, de ami jó hír, zárt a méhszáj. Reménykedik a mielőbbi hazajutásban.
Majd írok, ha tudom mi van velük. :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Bree
Na ne mondd, hogy te még ezután tudtál aludni! Ezt nem hiszem el! Halk gratula! :lol:

Roncinak minden megy, ami pozitív! Tudja valaki mi történt vele?

Köszönöm lányok a köszöntést, arik vagytok!

Kép
Kép
susytunder

Jó reggelt!

Roncinak +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kép
Mi történt egyébként? :shock:

Suzy dehogy tudtam aludni, forgolódtam, el sem hittem, fel sem fogtam...hogy így...csak elsőre... szinte pont egy évet kellett várnunk a két megszűnő munkahelyem óta...
De persze ez még csak egy halvány csííkocska... :oops:
bree

Bree-halk gratula-de jó,annyit gondoltam rád...
Ronci-remélem minél előbb haza jöhet-mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++
már megint ködös idő van nálunk,de sebaj Bree hire szebbé tette a napot-juhéjjjjjjjjjjj....................

Kép

Kép
kistörpe

ronci!
Mennek a drukkok, jelentkezz legalább Ildin keresztül - minden rendben lesz

Bree!
Szuper!!!!! :D :D :D :D

Nem tudok erről a gépről gépelni, majd folytatom a munkahelyemen hétfőn

mmanya

Kép

Kép
mmanya

Bree ugye megmondtuk!!!!!!!
halk gratulaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ronci+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bree!
Örülök a csíkjaidnak :wink:

Miért kell Roncinak tüdőérlelőt adni, ha a méhszáj zárt? Mi történt velük? Segítsetek már ki egy kis okossággal :oops:

Susy!
Jobb már a kedved?

Anita
Kép

Kép
gani

Gani azért kap gondolom tüdőérlelőt hogy h megszületne a baba..jók legyenek az életjelei...... :wink: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ronci, szorítsd jól össze azokat a lábakat, még nem szabad kijönnie Hanga Blankának!!! Mennek a pozitív energiák, minden oké lesz, nyugi :wink:

Bree, látod, anyósomék szerencsét hoznak :wink: Lányok, legközelebb december 25-én jönnek, ha valaki esetleg tesztelne :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: Majd szólj, ha rakhatom a táblát. Már úúúúgy várom :lol: :lol: :lol: GRATULÁLOK!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nita!
Kösz, eddig Én is eljutottam :lol: De ha zárt a méhszáj, jele nincs a születésnek. Vagy császározni akarják valami okból kifolyólag? :roll:

Anita
Kép

Kép
gani

Csajok-most olvastam a neten- a tüdőérlelő szuriról.Ha a méhnyak nincs nyitva-lehet-hogy megrövidült-ami görcsök hatására kinyilhat.Nem akarok találgatásokba bocsátkozni-de ezt olvastam róla.De Ronci nem tudom miért kapja-ha valaki tud róla valamit irjon-okés?
Hékás-hát neked aztán tényleg szerencsét hozó anyósodék vannak-eljöhetnének velem lottót tölteni.....
csajok-pár napja nekem annyi cukros-ragacsos cucc jön a cickómból,nem korai ez?

Kép

Kép
kistörpe

Köszönöm lányok az érdeklődést, jobb kedvem van sokkal. Nem tart ez sokáig nálam. :)

Nagyon izgulok én is Ronciért.

Kistörpe
Ne aggódj ez az előtej folyása teljesen normális. Lehet venni melltartó betétet, vegyél és használd. Nekem kb. 20 héttől folyt Kristóffal. Nincs jelentősége egyébként később a tejcsi mennyiségére, én azt hittem mire szükség lesz rá elfolyik, de szerencsére nem így volt.

Kép
Kép
susytunder

Bree
Millió gratula! :D :D Gondoltam Rád!

KépKép
KépKép
gittus0726

Roncival remélem minden ok?!

Kép
Kép
Kép