Sziasztok!
Márti, amit belinkeltél, az nem a peteérést adja meg, hanem az a Jónás naptár.
Az a lényege, hogy születésünk pillanatában volt egy holdállás, ami minden hónapban ismétlődik, és ha ott áll, ahol akkor volt, mikor születtünk, ugyanúgy termékenyek vagyunk, mint peteéréskor. Ezt én is kiszámoltam már régebben, és ebben a hónapban azért a Jónás napot is figyelembe vettük. Amit a táblázat kiir, hogy akkor van Jónás napod, akkor előtte a 3 nap valamelyikében kell szexelni, hogy a Jónás napra odaérjenek a kiskatonák.
Na csajok, utánanéztem, a beágyazódásnak nem mindig vannak jelei. A 2 legszembetűnőbb jel, a beágyazódásos vérzés, és a trifázisos görbe. Ez azt jelenti, hogy a ciklus 2. felében felmegy először a hő egy tartományba, ott mozog egy darabig, aztán még emelkedik, és ott is marad. Bár azt irják, ez megfigyelhető nem terhes nőknél is.
Mártinak igaza van, minél korábban ágyazódik be a baba, annál kisebb a valószinűsége, hogy vetélés következzen be. A korán ebben az esetben 6-8 napot jelent, de 13-ig még elfogadható.
Bocsi az okoskodásért, csak erről épp tegnap olvastam.
Márti, sztem ne mérlegelj, azonnal irány az orvos!!!!!!!!!!!!
Ez nem normális, a görcsök, a rengeteg vér. Ha potyára mész, akkor is legalább megnyugszol. Meg mi is. Kérlek, menj dokihoz!!!!!!!!
Nati, szurkolok a tetőtöknek, meg a munkásoknak is, hogy siessenek.
Ez a szurkoló jelem.
Lilla, Andy, Pintyus, hajrá!!!! Én jövőhéten tesztelek, ha nem jön meg, akkor szerda körül.
Magdolnam, a nőknél az Rh - nem a rosszabbik? Ott van összeférhetetlenség a magzattal, nem? Na nem ijesztgetni akartalak, de az orvosnak ezt nem kellett volna megkérdeznie? Vagy tud róla? Nem vagyok jártas ebben, de az ellenanyagokat ki kellene küszöbölni valahogy, nem? Bár ha apa szintén Rh-, akkor nincs gond. Jaj, nem idegesiteni akartalak, tényleg nem, csak érdekel, hogy ilyenkor mi a teendő. Én Rh + vagyok és AB.
Nekem pár napja iszonyú szar kedvem van, semmi nem érdekel a babámon kivül. Ideges is vagyok, mert nem akarok mensizni...Tegnap este apával is bunkó voltam. Persze reggel bocsit kértem tőle. ÉS fáj a jobb oldala a hasamnak.
És ez az idő....Már reggel 9-kor sötét van. Utálom!