Új privát üzeneted érkezett!

Andrea!

Szívből gratulálok Bence érkezéséhez!
Sok örömet, jó egészséget kívánok az egész családnak!!!

Köszönöm a drukkokat!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi!

Gratula Bencéhez!!!

szopipárna:nem tom írtam -e már :oops: ...nekem nagyon bevált,imádom :wink: csak azzal tudok szoptatni kényelmesen :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Andi!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!
Vendég

ANdi

GRATULÁLUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CSajok ma életet mentettem:
Buszon utaztam amikor hirtelen fékezett a busz.Néni meg repült az unokájával együtt.Pontosan nekicsapodott a fogódzkodónak.Pont figyeltem is..
Ahogy felállt már láttam hogy ömlik a fejéből a vér.
CSajok.Igy ahogy irom:MINDENKI LEUGROTT A BUSZRÓL,én maradtam csak fent,a néni és az unokája.Sofőr meg elől.Én egyből ugrottam,hogy segitsek.Kiabáltak a sofőrnek hogy hivja a mentőt.15 perc alatt ért oda a mentő.Én addig elállitottam nyómókötéssel a vérzést.Betörött a feje .A kislány szegény tiszta sokkos állapotban volt, a nagymama meg csak azt hajtogatta hogy elfog vérezni.Szal nyugtattam...
Ja és a buszon nem volt elsősegélyláda!!!!!!!!!Gáz nagyon!!Egy mögöttünk jövő busz segittett ki.Én kötöttem, a buszvezető meg adogatta a kezembe a mullapokat és pólyákat.
Nem részeletezem hogy milyen véres volt minden.Sajnálom a buszsofőrt is,mert neki kell takaritania ezekután.Ja és a buszsofőrt is nyugtattam unokát is nagymamát is...Közben a gyomrom is kevergett,meg a kezem is remegett..
Szerintetek a buszsofőr maradhat az állásában?VAgy ilyenkor mi van??
:shock:
Vendég

Erika!

Ügyes voltál!!!!Én is igy tettem volna,nem hiába vagyunk eü-sök!!!A busz söfőr volt a hiáb?Mert ha nem akkor miért ne maradhatna az állásán,meg amúgyis én nem hiszem,hogy leszámolnák,ha csak nem ittasan vezetett!Egyébként most a rendőrök az eü csomagokra harapnak,keményen bűntetnek ha nincs azért,ha van és lejárt azért is!!!!!Azért ha nem volt a buszon,nem a sofőr a hibás!!!!
Vendég

Rik!

Nagyon ügyes vag,büszkék vagyunk rád :wink:
Jó hogy tudtad mit kell hírtelen teni,nem hiába eü-s vagy :wink:

Sajna ilyen közönyösek az emberek,nagyon szomorú...én is segítettem volna a helyedben az tuti!!!

Sztem se rúgják ki a sofőrt ha nem ő a hibás...gondolom hírtelen megállt előtte egy kocsi,nem?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

vag=vagy
teni=tenni :oops:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Rik ügyes voltál .ja irtam emailt.
e.andrea

Ritka az ilyen segitőkész ember, mint te!

Sajna én nem tudtam volna segiteni a néninek, mert nem tudom ezeket a kötéseket. Pedig jo lenne, ha vhol kötelezően tanitanák, mert látod akár életet is menthet.

Folyamatban a baba ügy, adunk a petécskéknek katonákat.
encike 2

Erika,
tényleg nagyon szuper vagy! Jól helytálltál! Szerintem nem minden eü-s tette volna meg, istentudja hány eü-s volt a leszállók között. Szerintem én sem tudnék otthagyni egy embert, aki bajban van, pedig nem bizti hogy tudnám mit kell tenni. Az más kérdés, ha látom hogy már más valaki "szakember" segít...

Azért ez durva. Én nagyon utálom a tömegközlekedést, és sosem értettem hogy a buszon miért nem kell biztonsági öv, pedig a fizika ott is pont ugyanúgy fizika mint a személygépkocsiban. Szerencsére ma már autóval járok (bár az sem életbiztosítás, mert sokan sajnos ott sem tartják be a szabályokat), de a gyerekeink tuti sokat fognak vonatozni-buszozni stb. De legalább már bagózni nem lehet vonaton, ennek nagyon örülök. Fél életemet bagófüstben töltöttem a vonaton. Nagyon utáltam. Jól elkanyarodtam a témától... :lol:

A buszsofőrt szerintem nem lehet a néniért hibáztatni, mégsem rohanhat bele az előtte levőbe, tessék kapaszkodni vagy leülni, vagy ne szálljon fel, ha nem fér fel. :roll: (hihi, tudom hülyeség, de ez van) De a hiányzó eü-csomagért talán ő felel, biztos van valami olyasmi, hogy mielőtt elindul a járművel, át kell néznie, hogy minden rendben van-e (mint ahogy mi is mindig leellenőrizzük indulás előtt, hogy égnek-e a fényszórók, mi csajok??? :wink: )

Andi,
gratulálok a babához! :D

Mária,
akkor Te következel? Most aztán babaeső van, szó szerint! 8)
Második babámra emlékszem, nyákdugó távozása után négy nappal született... (de csak mert kitartottam, doki már két napra rá megszülesztette volna, mert akkor is már kétujjnyira nyitva volt a méhszáj)

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Sziasztok!

Andi!
Nagy gratula a babához!!! Hogy telnek a hétköznapok? Képet tegyél már fel!!!!!!

Rik!
Nem semmi csaj vagy te! :) Ügyes!!! Én lehet, hogy ott helyben leblokkoltam volna, azt se tudtam volna, mihez kapjak. Ha nem volt mentőláda, honnan szereztél kötszereket?? Vagy a másik buszról kaptad? És kiderült a fékezés oka?

Szóval a leblokkolásról: nekem az is elég volt a sokkos állapothoz, hogy tegnap, amikor mentem este zuhanyozni, hát ott csücsült egy levelibéka a kád szélén!!!! :shock: :shock: :shock:
Csak azért nem sikítottam, mert a gyerkőcök már aludtak.....
Azt tudnotok kell, hogy tőlem jobban senki nem fél, meg irtózik a békáktól!!
Fogalmam sincs, hogy kerülhetett be.....talán a vizes köntössel, törölközővel, amikor a gyerkőcök kint fürödtek...vagy esetleg a kiteregetett ruhák között volt...nem tudom....
Párom kivitte a fogmosópohárban!!!!!!!!! :shock: :lol: Azt mondja, hirtelen nem tudott mihez kapni....... :lol:

Panny!
Vacsizás jól sikerült! A szakács a párom osztálytársa volt, a pincér meg egy volt munkatársa..........el tudod képzelni, mekkora adagokat kaptunk! :lol: :shock:

D.

Kép

Kép
ditta76

FUJ a brekitől én is undorodom, olyan gusztustalan valami. bbbrrrr!!!!!

A strandon:
encike 2

Folyt. köv.: Kép Kép Kép Kép Kép
encike 2

Ditta!

:shock: :shock: :shock: béka...

Egyik nap én is tök későn mentem ki locsolni és a teraszon ott nézett egy udorító varangyos béka... :evil:
Ja és gyíkok is vannak ezerrel(egész család :shock: )persze a srácok örülnek neki mert nagy állatimádok,ja és apa is,csak én vok ki tőlük :? Amúgy meg apa mindig azt mondja örüljek neki hogy itt még vannak állatok ,ez azt jelenti hogy ökológiai szmpontból jó hely,és nem egy betontenger közepén élünk...valahol igaza van...csak kerüljül el :shock: :wink:

Encike!

Jók a képek :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Köszi Panny!
Most jöttem be, kint ültem a medencébe, mig a gyerekek aludtak.
encike 2

Sziasztok!

Andi! Gratulálok Bence érkezése alkalmából, mindkettőtöknek jó egészséget kívánok!

Encike, szia! Remélem hamar megfogan harmadik gyermeketek!

Panni, azt a mozizást írígylem! Milyen filmet láttatok? Tetszett? Olika nagyon rende kis lurkó, hogy hagy benneteket aludni! Nagyon szép az összes fiad!

Ditta, nagyon csinosak voltatok az esküvőn! A lányod kész hölgy!

Rik, nagyon ügyes és bátor voltál! Sajnos ma a legtöbb ember közömbös, még ha tudna is segíteni akkor se teszi, mondván, hogy majd más úgyis megcsinálja!
A lányoknak nagyon huncut szemük van!

Mária, akkor hamarosan te is szülni fogsz. Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Kriszti, örülök, hogy visszajöttél, bár sajnálom, hogy baba nincs.

Ágica, gratulálok az egészséges fiúcskához! Nevet választottatok már?

Gona, gratulálok a vizsgáidhoz, nagyon ügyes vagy! Hogy bírod a meleget? Szopis párnával sem tudsz már hason feküdni?

Britta, nagyon ügyi vagy, hogy így elkommandírozod egyedül a fiúkat!

Végre készen vagyok a vizsgáimmal, így majd jövök többször és nem írok kisregényeket. Voltam orvosnál, mindent rendben talált Kistücsök korának megfelelően fejlődik. Nekem már nincs hányingerem (kopp, kopp, kopp...), de sajnos zabálhatnékom az van, lassan kénytelen leszek megfékezni magam.
csupa fürdős helyre megyünk nyaralni, így el kell döntenem vállalom-e a különböző fertőzések kockázatát, vagy inkább jöjjön a hőguta! Van köztetek valaki, aki pancsolt babával a pocakjában éls esetleg tud valami praktikát fertőzések ellen? Bármilyen ötlet és tanács jól jönne! Előre is köszönöm!

Kép Kép Kép
datolya

Datolya!
Köszönöm jokivánságod!
Tudod mi minden tölünk telhetőt megteszünk, a többi már nem rajtunk mulik.
encike 2

Sziasztok!

Köszi a hozzászólásokat! 8) :lol: MA a boltban is erről beszéltek...Persze nem tudták hogy én is ott voltam..Azon gondolkkoztak,hogy mi lehetett...
Kérdeztem ma egy buszsofőr ismerősömet mi lett a vége.Azt mondja,nem a buszsofőr volt a hibás,igy semmi.De nem engedték hazavezetni a buszt.VAgyis garázsba.Szal azért örülök,hogy a buszsofőrnek nbem lett következmény az ügyből.Ez a buszsofőr azt mondja,hogy van egy aranyszabály a városi tömegközlekedésben:nem szabad hülye autós miatt hirtelen befékezni,csak gyalogos miatt!!! :shock: :roll:

Datolya

örülök,hogy minden rendben veled is Lurkóval is! :wink: Fürdős tippem sajna nincs.Én inkább nem fürödtem... :roll: (csak itthon :lol: )
ÉS gratula a vizsgáidhoz!! :wink:

Encike

reméljük kiskatonák jó helyen sorakoznak!!! :lol: 8)
a képeken én sajna nem nagyon látom az arcokat,nagyobbakat nem tudnál feltenni?? :P

Edit

én nem félek a békától,de a pók miatt már estem ki zuhanyfülkéből.(kapáloztam csapkodtam,és kiborult a műanyag fala)
Nem lehet hogy az a béka simán beslattyogott a fürdőbe??Ott volt hűvös is,nedves is. :lol:

Gona

pihizni tudsz már???Nyaralni mentek?

Andi emailt megkaptam,itt vannak a képek! :lol:
imádnivaló kisbaba!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép Kép
Vendég

Andi!
Tényleg gyönyörű a kisfiad!! :) :)

Rik!
Na látod, nálam a pók jöhet!! :lol: :lol: Egyáltalán nem zavar!
Nagyon sokat kellett volna neki slattyogni, míg a fürdőig ér! Az ablakokon meg szúnyogháló van.. szóval ez örök rejtély marad... :roll:

Encike!
Nálunk is minden du. medencézés van, pl. most is kint vannak, meg még Veronkának egy osztálytársa is itt van....Csak én pár napja nem fürdök, mert viszketek......... :roll: Illetve most már alig érzem, biztos használt a CAnesten!
Képek elég picik, ez melyik strandon van?
Néztem a görbédet, látom, nem bízzátok a véletlenre!! :lol: :wink: De ez jóóóó!!!

Datolya!
Örülök, hogy minden okés nálad is!! Mi is fürdős helyre is megyünk, Gyulára, amikor Atit vártam, vele fürödtem is a wellness-részlegen, amiben kicsit hűvösebb volt a víz, és oda trottyos mamik-papik nem ültek be.....Inkább az olyanokkal kell vigyázni!

Az előbb sütöttem egy rakás palacsintát a gyerkőcöknek, nekiestek, (hiába, a víz kiéhezteti őket...) erre az előbb kiabál Veronika, hogy anya, majd szólj, ha kész a vacsora! :lol:

Pussz, Ditta

Kép

Kép
ditta76

Ditta!
Hajduszoboszlon készültek a képek. Telefonnal fotoztam, nem tudok nagyobbat feltenni.
Hát remélem jo katonákat vagyis jokor, kaptam.

Andi!
Édi a baba.
encike 2

Andi,
nagyon szép kisbabád van, igazán irigylésreméltó! :D

Ditta,
a palacsinta nálunk is ment, uzsira is, vacsira is, csak rólam dőlt a lé, nem kánikulában való ezt sütögetni... :roll:
Ez a béka ez borzasztó. Nálunk egyszer a hálószobában volt. Arra ébredtünk reggel, hogy a parkettán cuppog (és akkor még a földön aludtunk egy matracon, mert nem volt ágyunk, fújjj, még belegondolni is rossz....és tuti már este bejött, hiszen éjszaka zárva volt minden.)

Datolya, Erika,
nekem nincs még szopis párnám, sokalltam az árát, én meg nem állok neki varrni. Esetleg megfűzök valakit a rokonságból... :wink:
Igen, megyünk majd nyaralni, júli első két hetében (azaz jövő héten :shock: )

Datolya,
végre Te is túl vagy a tanuláson, ebben a nagy melegben már nehéz lehetett!

Fürdőzés: elsővel rendszeres jártam uszodába, Balcsiban is fürödtem, de semmit nem szedtem össze. Harmadikkal még csak közelébe se mentem "közvíznek" és mégis az 5-6. héttől szenvedtem a fertőzésekkel, antibiotikumot is kaptam. Most megint nem fogok magamra vigyázni. Persze melegvizes áztatóba nem üldögélek, de ha jólesik, igenis megmártózom és fürdök a gyerekekkel is...

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Most néztem a hőm, betette pét. Szerintetek elkaptuk????
encike 2

Sziasztok!

Encike
Reméljük összejött!!!!! :lol: :lol:
Jók a képek.

Andi
Gyönyörű ez a gyerek, mégegyszer gratula!!!!

Rik
Tényleg nagyon ügyes voltál, most Te vagy a hősünk.
Sajnos még ha tudnánk is h mit tegyünk legtöbben leblokkolunk. :cry:

Datolya
Köszi a gratulációt!
név most az Ákos. Az elején úgy egyeztünk, h anya lány nevet, apa fiú nevet választ. Persze egyeztetünk, meg a gyerekek is elmondják a véleményüket.
Örülök, h túl vagy az émelygésen és h minden rendben.
Gratulálok a vizsgáidhoz! Gyere sűrűbben mostantól!

Gona
Gratulálok a vizsgáidhoz!
Jól vagy ? Bírod a meleget?

Ditta irigy vagyok a vacsira!!!

Nálunk szülinap volt tegnap.Bogi 15 éves lett.
Reggel hamar csináltam egy gyümölcstortát, amit délután meg is ettünk.
Hétvégén tartjuk amúgy de h mégis kapjon a napján is valamit.Keresztszülei jönnek vasárnap.
Akkorra Oroszkrém tortát sütünk.
Ma délelőtt megsütöttük hozzá a lapokat, holnap meg betöltjük.
Meg van egy nagyon finom habtorta receptem, amivel még kacérkodok. Holnap reggelre terveztem a sütését.Nemn nehéz, csak macerás - de nagyon fincsi :lol:
Segítenek sokat, így tudok csak ilyenekbe belevágni.. :oops:
agica1027

Akkor isten éltesse a nagylányt!

Te szoktad sütni a tortákat? Irigyellek ám!
encike 2

Köszi Encike.
Igen én sütöm, mert ez sokkal fincsibb és talán még olcsóbb is.
agica1027

Ha nagyon könnyü és ráérsz, priviben küldhetnél receptet.
encike 2

Andi!

Tündéri a kisbabád!!És már milyen husi ilyan hamar :cry:

Encike!

Sztem lekaptátok...(pont aznap nem kekszeltetek :shock: )az előző esti vagy a másnap reggeli "eksön" ,bármelyik lehet a befutó :wink:

Datolya!

Én tavaly pont a nyaralás alatt teszteltem pozitívat...és szégyen nem szégyen én annyira paráztam h nem fürödtem egyátalán...pedig mi a Balatonnál voltunk és azt mondják a dokik a természetes vizekben szabad...inkább a mesterséges,meleg medencés,gyógyvizes fürdést nem javasolják.Pont erről van/vagy volt(?) most cikk a Kismamában, ha jól emlékszem.
Saz én azért óvatos lennék a helydben,de neked kell dönteni.
Egyébként az én dokim olyat is mondott hogy egy Canestennel bekent fél tamponnal biztonságosabb,talán nem kapja el az ember a fertőzést.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

És ez gáz, ha pont aznap nem volt action?

Panny!
Mi is jövö hoba mennénk a Balcsira és ott tesztelnék, de jo lenne, ha nekem is szerencsét hozna!
encike 2

Nekem tavaly júl.01-én volt a peteérésem...tudom napra pontosan mert én is hőmérőztem és biztosra akartunk menni,nem bíztunk mi se semmit a véletlenre :lol: :lol: :lol:
Júl.23.-án tezsteltem asszem....Olyan szép emléke ezek :wink: És nekem különösen öröm volt az előtte letajlott szomorú események miatt... :? Ha érdekel olvasd el szinte a topic legeljén van...

Sztem nem gáz h pont aznap nem voltatok együtt(de miért is nem?)mert a petécske 12-24 óráig befogadó képes és él....szal vagy az előző esti kiskatonák(akik ugyebár 72 óráig is élhetnek)odaértek vagy a másnapi akció kiskatonái lehettek esélyesek...inkább az előző estire tippelnék :wink: és akkor talán kiscsaj lesz :wink:
Ha érdekel, feltehetem az én babás görbémet neked.....

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Encike!

Én pl.nem oda raktam volna neked a pé-t mint ahogy a Ferty...sztem simán lehetett a 12.-13. napon is,nem?!Mert előtte elég magasról esett le...annyira én nem értek hozzá csak találgatok :wink:
Remélem elcsíptétek... :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny!
De rendes vagy, hogy igy leirtad a storydat. Köszönöm.
És remélem sokat segitett még a ma d.u.-i katona is. Majd 2 hét mulva kiderül.
encike 2

Nem tudom megnyitni a görbéd.

Tök jo, hogy kislány lenne, de a párom FIUT akarna.
encike 2

Sziasztok

Segítsetek ha tudtok légyszi!
Reggelre szépen bedagadok, zsibbad kezem-lábam.ötleteket kérnék Tőletek!!!!
Vizesedés azt tudom, de ebben a melegben fokozottabban előjött :( .
Pedig már figyelek a sóra, meg mindenre, de mégis ez van....

Ja folyamatosan kidobál a babanet, most is sokadszorra tudtam bejelentkezni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
agica1027

Ágica!

Sajna a vizesedés természetes most neked...csak azt tudod tenni hogy nagyon sószegényen táplálkozol és amikor csak teheted felpócolod a lábad...Érdekes amúgy hogy reggelre vizesedsz fel...általában ez estére szokott jelentkezni a terheseknél és főleg a vége felé...
A bizti kedvéért menj el a dokidhoz sztem,csak hogy megnyugodj.

Encike!

A tegnap délutáni katonáknak már nem iagzán volt dolguk...hisz a hőd szépen megy felfelé,a pé-n már rég túl vagy.

Nem tom miért nem tudod megnyitni a görbém...Figyi,van egy topic a babás görbékről,oda is felraktam,esetleg ott is megtalálod.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Encike!

A babás topicban nem lehet megnyitni a görbém :(
De itt sikerült...na miondegy.
Ha nnyira érdekel a Ciklus.hu-n van,azonosító:pany,jelszó:panny
Ciklusdiagrammok között van.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

PAnny

itt nekem se sikerült megnézni.... :(

Ágica

csak azt tudom irni Neked amit irtál is,sószegény diéta,és lábpolcolás.
Igen,az emberek leblokkolnak.Szerintem ez természetes reakció,van aki ezen tullép,van aki fejvesztve menekül. :/

Encike

szerintem siműn elkaptátok!! :wink: Ne izgulj,megtettetek mindent!Tojcsid melyik nap volt?

Gona

két hetet nélkülöznünk kell,vagy tudsz NET közelben lenni?? :P :shock:

Kriszti
merre vagy??FEjlemények?

Ditta

békarejtély akkor rejtély is marad!

:roll: :shock:
Vendég

JÓ 7 VÉGÉT MINDENKINEK!

Erika!
Vagyok,köszi,hogy hiányoltál!Jól esik!Még nincs azóta sem mensi,pont most figyelmezetett a ciklus,hogy mensi,vagyis most már a második marad ki,hétfőn vagy kedden hivom a dokim,hogy mikor menjek!Veled mi újság??????
Vendég

Sziasztok

Panny Rik
Köszi, sajnos ezeket többé-kevésbé alkalmazom és mégis. :oops: :roll:
stimmelnek az esti tünetek, csak reggelre meg a kezem zsibbad le a víztől mintha felpumpálták volna. szépen lassan múlik de nagyon kellemetlen.
Elszaladtam gyógyszertárba homeos bogyót kérdezni rá- hétfőn érdeklődhetek. Van egy fajta csak beszerzik.
Félek kicsit, de kipróbálnám házha jóóóóóóóóóóóóóóó.

Encike majd hétvége után megírom a receptet, mert apa is van most a gépre :lol: .

Kriszti
Remélem jól vagy!++++++++++++++++++

Szép hétvégét mindenkinek!!!
agica1027

Kriszti

emlékszel mikor nekem is pont ez volt??Már ujra figyelmeztetett a ciklus.hu,hogy mensim közeleg,aztán az előtte való sem volt.
VAlami miatt a szervezetünk "kiakadt".NYugi,meg fog jönni!!!ÉS minden megy a régi kerékvágásban!!! :wink: ++++++++++

Ágica

reméljük akkor a legjobbakat,ez a homeós bogyesz majd rendezi!!CSak minnél előbb,ugye? :wink:
Vendég

Ági!

Köszi jól vagyok,neked pedig a legjobbakat!

Erika!

Ez már gyógyszerrel fog megjönni!!!!Ezek szerint a szervezetem jól kiakadt!!!!!Emlékezetes lessz minden szempontból! :wink:
Hogy vagy?
Vendég

Kriszti

jól vagyok köszi.Élvezem a hétvégét! :wink:
Hányingered van még??Álmosság ..ilyenek??
Hol lesz húgod esküvője?
Vendég

Erika!

Örülök,hogy jól vagy! :lol: Én is élvezem,de holnap már meló!
:evil: Nálunk most kellemes idő van! :wink: A hugom esküvője a szomszéd községbe lessz a polgári és a templomi is ahol anyuék laknak a vacsora pedig itt Ózdon!!!!Várom már nagyon,mert 2 hétig itthon leszek,rengeteg intézni való lessz azalatt az idő alatt már most elkezdtük,mert ők Székesfehérváron dolgoznak is laknak,mivel 1 hónapba 1x jönnek haza akkor is csak 2 napra jegyes oktatásra! :wink: Étterembe lessz a vacsora és lehet mindent vinni./Ital,sör,kávé stb/Ezt nekünk kell beszerezni,úgy,hogy már elkezdtük az intézni valókat,fényképészhez bejelenteni mennyaszonyi csokrot megrendelni,stb.!Hétvégén már a ruhákat is elkezdtük nézni, venni,még a lányomnak sikerült csak!Ez is folyamatban!Közben jön a nyaralás is!Szóval ez van!!!!Nektek lessz valami a nyáron?????????
Vendég

Ja és minden tünetem ami volt, van!Érdekes ugye?????? :wink:
Vendég

Kriszti

igen érdekes...vagyis a hormonok tengnek benned rendesen akkor!! :shock:
Te azért az ifjú párnak is van beleszólása a dolgokba??VAgy meglepetés esküvő lesz?? :lol:
Vendég

Sziasztok!

Ági,
nekem a vizesedésről csak az jut eszembe (azon túlmenően hogy általános terhességi tünet) hogy az ödéma, a fehérje a vizeletben és a magas vérnyomás a tünetei a toxémiának, de persze azt nem tudom hogy az pontosan micsoda, szóval azért megkérdeznék egy dokit. Nem akarok rádijeszteni, csak annyit tudok, hogy ezekre oda kell figyelni. Az első terhességemnél rettenetesen ödémás voltam, szülés után két nappal még a fejem is, de aztán elmúlt minden. A második terhességemnél semmi ödémám nem volt, és eddig most sincs.

Kriszti,
hát érdekes ami veled most történik, az biztos. De majd csak rendeződnek ezek a hormonok... :shock:
Nagyon rendi család vagytok, hogy ennyit segítetek az ifjú párnak. Nálunk mindent nekünk kellett intézni, még azt se nagyon csinálták meg a többiek amire megkértük őket, de nem panaszkodhatunk, mert végülis a szülők álltak mindent! :lol:

Erika,
hát most két hétig nem leszek, és nem is szándékozom internetkávézókat keresni. :P De majd ha hazajöttünk, akkor jelentkezem újra. :) Asszem jól időzítettük ezt a nyaralást, mert most -az állapotomhoz képest- nagyon jó a közérzetem. :)

Mindenkinek jó pihenést (aki megteheti) és kitartást ebben a nagy melegben.

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Erika!

Utasitást kapunk folyamatosan mit hogy és mikor,megvagyunk bizva!Mivel egyetlen segitség mi vagyunk!Egy testvér Irország,kettő B.Pesten,ők is távol!Akkor csak anyu maradt,igy mi csinálunk a lagzi hetéig mindent!De azért lagzi hetén jön mindenki haza,nekik is marad bőven,még utánna is!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Jól vagyunk, csak ne lenne ilyen meleg. Ki se dugjuk az orrunkat a házból jóformán. Bence megkapta az oltást. Már 5500 gramm.
Júli 12-től 20-ig nem leszek,mert megyünk nyaralni, ott pedig nem lesz net.

Szép estét!

Kép
Kép
Kép
britta

Gona

nagyon jó pihenést Nektek,érezzétek jól magatokat!!! :P :!:
Már 22 héetes vagy,Istenem de gyorsan megy az idő.Ténylegez a legszebb időszaka a terhességenek(emlékek,hejj :D )

Kriszti

JA értem már.Jó szervezést Nektek,már nem sok idő van.
:roll:
Mikor mész dokihoz?Visszarendelt?

Britta

Milyen gyorsan megy az idő,aztamindeniiiiiiiiiiiiit! :D Mekkora fiad van már!!Nem lázasodott be a szuritól?
itt ma annyira nem volt vészes az idő,még esett is egyszer!

Marika,Márti,Datolya??
merre vagytok??
Vendég

Sziasztok

Gona
Jó pihenést Nektek!!!!Örülök h jól vagy és rendben van minden.
Tudom h toxémia jele is lehet sajnos. Védőben és a doktornőnél is mondtam utoljára mikor volktam. Védőnő ajánlotta azt a homeó
bogyókát ha rosszabbodna.
Sajnos lábam is fáj olyankor, de a kezem kellemetlenebb.

Kriszti
Látom szépen összetartó család vagytok - sajna nálunk ez sohasem működött.
Akkor tesódék hozzánk laknak nagyon közel. 25km szfehérvár, mi is ott dolgozunk.
Ezek a dög hormonok jól kibabrálnak Veled!!!

:(

Britta
csak így lehet kibírni ezeket a napokat!!!!
Bence már igazi nagy pasi lett.

Tegnap főztem abédet, utána kicsi pihi, készükődtem az esti vendégségre.Fini lett minden, de kivoltam mint a liba.Segítettek pedig, dehát még így is sok volt. De jó volt az unokatesómékkal, szeretjük Őket nagyon!!!!! :lol: Majd ma pihenek!!!!!!!!!!!!!!!!
agica1027

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?