Új privát üzeneted érkezett!

Hajni: jobbulást a párodnak!
Remélem nem hánysz tovább és egészséges maradsz! De így lesz ! Szerintem jó ötlet a különalvás. Szellőztess gyakran! Apának sok C vitamint! Nálunk bejött a kifacsart citrom leve. Napi fél citrom, mint a pálinkát úgy lehúzni. Méz, hagyma és hagyma. (lila -, vörös -, fokhagyma) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Minden rendben lesz!
Apának jó lenne az Aspirin C pezsgőtabletta. Arra esküszök. Lázra, fejfájásra egyaránt jó.

Mariettánál remélem minden rendben van!
Jöhetne már a hírekkel.

meriann

Sziasztok!

Kicsit eltüntem, mert zsúfolt napjaim voltak, de azért olvastam.

Hajni, nagyon sajnálom a párod. Az enyém is gyengélkedik, de hál'Istennek nincs láza. Remélem nem is lesz.
Naponta kb 1500-2000 mg c-vitamint szedünk pár napja, mert éreztük mind a ketten, hogy valami lappang bennünk. Úgy néz ki én egyenlőre megúsztam. kopp-kopp-kopp

A hányásról azt hallottam, hogy ha valaki az első babával nagyon sokat hány, akkor a másodiknál már nem vészes. Lehet, hogy 1-2 nap és túlleszel rajta. Szorítok+++++++++

Csajok, annyi mindenkinek kell szorítani, hogy én már fejben sem tudom tartani, bocsesz, de azért mindenkinek naygon szorítok!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Most értem haza Anyukámtól, mert libát sütöttünk. Húúú, nagyon finom lett. És a mája egyszerűen fenséges. nyami-nyami
:lol:

Remélem Marietta mielőbb jelentkezik.
toti77

Hajni, persze, hívd fel a dokid, h megbeszéljétek, az lesz a legjobb. Nekem kétféle dolgot mondtak, h baj (és akkor infúzió kell). Egyiik: ha nincs meg a napi fél liter vizelet. Másik: a nőgyógyászom mondta, h ha másfél liter akármilyen folyadék és a magzatvédő vitamin bennmarad, akkor nincs nagy gond.
A kóla sem segít? Próbálj mindenféle italokat, nekem mindig vmi más jött be. A Salvus víz és a Rennie tabletta is segített időnként. Pl. minden étkezést vagyis inkább étkezési próbálkozást :? jéghideg Salvus-szal kezdtem egy időben, és jó volt.
De remélem, csak átmeneti rosszabb nap volt, és holnap megint jól leszel.
Jobbulást a párodnak! Vigyázz magadra!

Marietta, ugye írsz ma este? Várunk!

Fioona, a mi uh-felvételünkön is hallható a szívhang. De jó lesz, nagyon várom a beszámolódat.
(Egyébként én a mi uh-nkat is kellemes izgalommal várom, és nem elsősorban azért, h mi a baj, van-e baj, hanem, h látom és megint mondják esetleg, h lány. Ezek cisztától, Downtól függetlenül örömök!)

Porsika, nagyon jólesett, amit írtál, köszönöm. Ma mozgott-e a kis Bogyesz? (Nem mintha muszáj neki. Én kb. 15 hetesen éreztem párszor, aztán egy darabig nem nagyon.)

Hű, gyerekek, de bekajáltam! Most meg megyek, megnézem a fiam születése után a kórházban készült videót, mert holnap megyek szülésfeldogozásra a pszichológushoz, akihez annak idején a vukos korszakomban jártam, és fel szeretném eleveníteni az emlékeket. Különben nem nézegetem soha, pedig biztos tök jó lesz megnézni!

Kép

Kép
nán-dorka

Fioonától kaptam egy linket, ahol Szirkáról, egy kedves Downos kislányról ír az anyukája, apukája. A honlapon írta az alábbiakat az anyuka, beteszem ide, hátha Ti is tudtok segíteni.

"A DS /Down szindrómás/ gyerekek beszédfejlesztéséhez ajánlják, hogy hallgattassuk a babával nála kicsit előrébb járó lurkó hangadásait, gagyogását, beszédét, mikor mi következik. Szirka is meghallgatta a hededézés előtt egy párszor a kis másoduncsitesója hededézését. Én azt hittem, hogy túl kevésszer játszottam le neki (még meg akartam vágni), de utólag visszahallgatva döbbenetesen ugyanolyannak tűnik. Még az is stimmel, hogy az Andriska hangja is panaszosba vált közben.

Ilyen felvételeket azonban nem is olyan könnyű beszerezni. Korábban is gondoltam arra, hogy jó lenne összegyűjteni különböző korú babák hangját és elérhetővé tenni DS szülők számára, de ezen az egy hededés felvételen kívül még nem jutottam máshoz. Arra kérnélek benneteket, hogy aki teheti, vegyen fel néhány percet a gyereke hangicsálásából és küldje el a szirkababa gmailes címére (szirka[kukac]gmail.com, mp3-ban). Azt is írjátok meg lécci, hogy milyen korú a baba. A hangfelvételeket elérhetővé tesszük itt a blogban, és ha elég sok összegyűlik, kiírom CD-re és úgy is terjesztem a DS szülők között."

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-dorka milyen egy ilyen szülésfeldolgozás? És mikor van rá szükség?
Én is annyi mindent szeretnék máshogy, de sajnos nem jöhet belőlle szóba szinte semmi. Tulajdon képpen, ahogy most változnak a kórházi dolgok, örülhetek, hogy itt szülhetek, ahol nappal velem van a baba. Szülésznő választásról, azonnali szoptatásról, teljes rooming-in-ről, gátvédelemről, alternatív szülésről nem is álmodhatok. :(
Megyek pihenni, pár napja a fejem is fájdogál néha, igaz csak pár rercekre, de az is elég!
Betegeknek jobbulást, a szívhang-DVD infókat köszönöm, alig várom/várjuk a találkozást, és a szívhangot! :D Azért Nán-dorka gondolok rátok!
Jó éjt!

KépKép
KépKép
fioona

Hajni, mielőbbi jobbulást!!!!!

Porsika, hihetetlen jó lehet érezni a babát!!!!!!!!!!!!!

Toti, jó, hogy újra itt vagy! Te is ott vagy ám azok között, akiknek drukkolunk, csak érted kénytelenek vagyunk folyamatosan izgulni, mert nem tudjuk, mikor kell és nem szeretnénk elmulasztani :D :D :D

Arwen merre vagy???? Remélem, minden OK!

Marietta?????????

Kép
vickybabe

Sziasztok Drágáim!

Dorka:D
Tegnap délutáni pihenés alkalmáva megint bugyborékolt kisit, meg este Apának lefekvéskor, de most nem volt olyan erős, mint az első alkalommal. De Timi barátnőm is mondta, hogy ő is kb. 15 hetesen érezte, aztán vagy 3 hétig semi. Lehet, hogy most sak kaptam egy kis ízelítőt, milyen lesz, mikor majd elkezdi "nagyban" :D:D:D Hát, sikerült a beetetés, alig várom! :D
Nagyon kedves volt ez a downos apuka is! Nem tudom, meséltem-e már, de unokanővérem a Pethő Intézetben mozgáskonduktor, és ő is mindíg mondja, hogy annyi szeretetet, kedvességet kap ezektől a gyerekektől, és a szüleiktől egyaránt. Hétköznapi hősök, komolyan.

Hajnikám:D
Sajnálom a rosszulléteket, meg hogy Apa beteg. :( Remélem, most azért az infúzióig nem kell eljutni. Kinyuszinak meg bizti nem lesz baja, ő megkapja még így is, amire szüksége van, de azért hívd fel a dokit, mert hosszú távon Neked viszont ez nem tesz jót.

Marietta:D
Biztos vagyok benne, hogy hamarosan Te is átélheted ezeket! Nagy drukk ment a dokihoz, mesélj mihamarabb!!!

Merikém:D
Ez édes volt:D Hát igen, van segítségem:D

Vicky:D
Hogy vagytok? A per nem visel meg nagyon lelkileg? Bár a múltkor írtad, hogy Ti álltok jobban , de olyan szomorú, mikor ilyen esmények árnyékolják be az ember napjait.

Arwen:D
Tényleg, hova lettél? Hiányolunk ám!

Fioona:D
Remélem kapunk sztárfotót a Kisbébiről! És én is úgy tudom, hogy felveszik a szívhangot. :D Isteni lesz biztos:D:D:D

Bodzikám, nagyon drukkolunk!!

Millió puszi mindenkinek

porsika

helló Lányok!

Köszönöm a rengeteg drukkot és aggódást!!!!!!! Annyira jólesik.és ahogy most olvastam soraitokat könyes is lett a szemem hogy ennyi jó ember aggódik és szorít értem!!!!!! :D
Bocsika de már este nem tudtam jönni!!

JÓ HÍREIM VANNAK!!!!!!!!!!!

Eltüntek a cisztáim és nincs is újabb!!!!!!!!!!!!!!! Nekem már ennyi is elég lett volna hogy örüljek de van mégvalami. Gyógyszer nélkül is van peteérésem. A jobb oldali petefészkembe van nem is egy. Az egyik 16mm-es meg ezen kívűl még 2 kicsi. Mondta a dokim hogy az ideális 2cm-es de mi azért lehetőséget adunk apával annak hogy hátha a mi babánknak elég az a 16mm-es petécske is hogy megfoganjon!!!!! :D :D :D :D :D
A további teendő az hogy kaptam megint duphastont amit csütörtöktől kell szednem és ha megjön akkor a 3-ik napjától elkell kezdenem szedni a clostit a 13-ik nap uh hogy milyenek a tüszőcskék és ha minden jó akkor kapok choragon szurit amitől tüszőrepedésem lesz. És akkor már csak hancúr. :oops:
Mindent előkészítenek a babámnak úgyhogy remélem annyira nem lusta hogy még így se fogan meg!!!! :roll: :lol: :lol:

Lányok nagyon BOLDOG vagyok most és nagyon pozitívan tekintek a jövőbe!!!!!!!

Köszönök Nektek mindent!!!!!!!!!!!!!!!

Puszik!!
csipcsab

Marietta!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Meglásd, Te leszel a következő zebrás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Örülök, hogy nem hiába drukkoltunk Neked annyian!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Porsika, köszi a kérdést, ma megyünk az új ügyvédünkhöz, és nagyon bízom benne, hogy pereskedés nélkül megoldjuk a helyzetet, nem szeretném az évekig tartó huzavonát, nem csak az anyagiak, de inkább a lelki dolgok miatt.
Úgyhogy azt hiszem, estére már okosabb leszek.

De egyébként sem engedem, hogy rosszindulatú, irigy emberek elrontsák az életünket és a boldogságunkat! :D :D :D Hiszen pont ez a céljuk, nehogy már elérjék! :D :D :D

Bodzi, merre vagy???? Drukkolunk ám nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hajni, hogy vagy ma??? Párod???

Kép
vickybabe

Marietta!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Meglásd, Te leszel a következő zebrás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Örülök, hogy nem hiába drukkoltunk Neked annyian!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Porsika, köszi a kérdést, ma megyünk az új ügyvédünkhöz, és nagyon bízom benne, hogy pereskedés nélkül megoldjuk a helyzetet, nem szeretném az évekig tartó huzavonát, nem csak az anyagiak, de inkább a lelki dolgok miatt.
Úgyhogy azt hiszem, estére már okosabb leszek.

De egyébként sem engedem, hogy rosszindulatú, irigy emberek elrontsák az életünket és a boldogságunkat! :D :D :D Hiszen pont ez a céljuk, nehogy már elérjék! :D :D :D

Bodzi, merre vagy???? Drukkolunk ám nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hajni, hogy vagy ma??? Párod???

Kép
vickybabe

Marietta: Hurrrrrrrrrrrrráááááááááááááááá!!!!!
Milyen csodás hírek! Akkor hancúrra fel!

Nán-dorka: de jó ötlet ez a hangfelvétel. Ha lesz babám majd én is veszek fel hangokat.

Hajni: mi újság? Hogy vagytok?

Vicky: rendben lesz minden. Meglátod. Szerintem ez jó hozzáállás.
Ezek a rossz indulatú emberkék meg megkapják a sorstól amit érdemelnek. Ki előbb, ki utóbb.

Bodzi????????

Fioona: bizti az idő is nyomja a fejedet. Az anyukám is panaszkodik fejfájásra.

Tényleg, többen sem jelentkeznek mostanában. Remélem minden rendben velük. Néha legalább annyit írhatnának, hogy jól vannak, csak idejük nincs. Megnyugtató lenne.

meriann

Marietta: Hurrrrrrrrrrrrráááááááááááááááá!!!!!
Milyen csodás hírek! Akkor hancúrra fel!

Nán-dorka: de jó ötlet ez a hangfelvétel. Ha lesz babám majd én is veszek fel hangokat.

Hajni: mi újság? Hogy vagytok?

Vicky: rendben lesz minden. Meglátod. Szerintem ez jó hozzáállás.
Ezek a rossz indulatú emberkék meg megkapják a sorstól amit érdemelnek. Ki előbb, ki utóbb.

Bodzi????????

Fioona: bizti az idő is nyomja a fejedet. Az anyukám is panaszkodik fejfájásra.

Tényleg, többen sem jelentkeznek mostanában. Remélem minden rendben velük. Néha legalább annyit írhatnának, hogy jól vannak, csak idejük nincs. Megnyugtató lenne.

meriann

Marietta!
Örülök, hogy jó híreket hallottál. Tehát Tietek a hónap. Szorítunk, és várjuk a csíkos tesztet.

Bodzi: Mi újság Veled? Várjuk a beszámolót!

Hajni: Hogy vagy ma? És a párod?

Fio: szorítok holnap, és várjuk a képet.

Vicky: mi hír az ügyvédről?

Arwen: Eltűntél!!!!!! Hol jársz?

Ti szoktatok Plus-ban vásárolni? A héten van náluk "csuklyás törülköző". Tegnap nekem (illetve a babucinak) vett egy fehéret anyukám. 80 *80 cm, jó vastag, puha, és csak 1500 Ft volt. (azt hiszem). Van hálózsák is, de az nem volt semleges színben, csak kék, vagy rózsaszín. Így azt nem kaptam.
vivi79

Sziasztok!

Marietta, de jóóóóóóó. Nagyon örülök, hogy minden rendben ment.

Szeretném felhívni minden kedves topiktársunk figyelmét, hogy tanuljon Mariettától. Így kell ezt csinálni :lol: :lol: :lol:

Ha sokat mondogatjuk magunknak, hogy minden renben lesz, akkor tuti úgy is lesz. :lol:

Na jó Marietta azért ne bízd el magad, :wink: mi is kellettünk, hogy mindez összejöjjön. A sok drukk, meg szorítás meghozta gyümölcsét :wink:

Hajni remélem már jobban vagy

Arwen: Hol vagy?
toti77

Kicsit viszzaolvastam.

Biztos azért nem jön Arwen, mert a férjének tegnap volt a műtétje.
Kép

Remélem minden rendben zajtott tegnap és hamar meggyógyul.

Arwen: küldök a férjednek egy kis gyógyító virágot.

Kép
toti77

Jaj Lányok!!

Már megint sírok! :shock:
Annyira arik vagytok!!!!!!!!
Köszönök Nektek mindent!!!

Vivi!

ez a hónap nem hiszem hogy a mienk lesz de majd a jövő hónap!!! :wink: Azért apával szorgoskodunk hátha! :oops: :D

Úgy látszik tényleg jót tett a torna meg a szoli és a pozitív hozzáállásom!!!

Bodzi!

VÁRUNK!!!!!!!!!!!!
csipcsab

Sziasztok!!!

Köszönöm én is a hiányolást! :)

Először is:

Marietta,
annyira örülök!!!! :lol: énisénisénis akarok ilyen ciszta eltűnést!!!

Porsika,
tök jó, hogy ennyit mocorog a picúr!

Hajni,
jobbulást!!!

Vicky,
remélem, mostmár rendeződnek tényleg a dolgitok.

És ami engem illet:
ez a nap nem vonul be legszebb napjaim közé. Nagyon-nagyon fájt. Nem is maga a kontrasztanyag befecskendezése, hanem az, ahogy a méhszájamat megfogták valamivel. Azonnal leizzadtam baromira. De 1-2 perc volt az egész, úgyhogy ki lehetett bírni. Most viszont eléggé vérzek, azt mondták, ez normális a vizsgálat után. De a jó hír: teljesen átjárható mindkét petevezeték :) Úgyhogy ezzel nincs gond. Jövő kedden megyek vissza konzultációra, akkor kiderül, hogyan tovább!! Meg az én cisztám helyzete is!
Marietta, küldenél nekem ilyen cisztavisszaszorító energiát ? :)

Kép
bodzi

Sziasztok!

itt vagyok csak elvesztem az ügyintézés fonalában....
állitólag tartozom 10000ft-al a t-mobilnak ami mint ma kiderült az egyik tel számlám utalását Anyuéra tették.arról persze nem szóltak hogy az ő számláján 19000 túl fizetés van.ezért most levelet kell irnom adják vissza ezt a pénzt én meg fizethetek 10e addig is.

vettem ruhákat ma is,nagyon édeseket majd teszek fel képeket.

Marietta és többiek ezek aztán jó hirek!
Hajni R. is beteg de nem lázas szerencsére.
holnap megyek én is este hétre dokihoz és sajnos egyedül mert jön R. egyik barátja és addig nem tudjuk "kire hagyni".

Bridzsi

Kép
esztora

Bodzi: de örülök, ez csupa jó hír. (a fájdalmat leszámítva)

Küldök Neked én is cisztaeltüntető energiát, jó?! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Na, remélem holnap is jó hírekkel érkeztek. Megy a drukk holnapra is!!!!!

meriann

Esztora: az biztos nem tűnt fel nekik, hogy az anyukádén túlfizetés van. Az valahogy mindig elkerüli a figyelmüket. Nekem a nagyim járt így. Szegénykém fizetett, fizetett és állandóan kapta a felszólítást, mire rájöttem, de a bankkal hadakozni kellett, hogy először rossz helyre fizetették vele a pénzt, azóta meg ő mindig az első befizetési papírral járt a bankba. De sikerült letisztázni nagy nehezen.

Kérem, a kérem az angyali sorokat, ha megnyugodtál és a rucikra is kíváncsi vagyok.

meriann

Már irom is:

akkor hasonlitunk
legjobban az angyalokra,
amikor készen állunk szolgálni
a bennünk lakozó jóságot!

20. hetet is betöltöttük hihetetlen! :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Bodzi, jó hír, hogy túl vagy rajta, és főleg, hogy jó híreket kaptál!!!!!!!!!!!
A cisztaeltüntetésnek meg már mesterei vagyunk, úgyhogy ez fel se merüljön benned, hogy még ott van :D :D

Remélem, én is csupa jó hírt kapok ma az ügyvédnél!

Kép
vickybabe

Kép
Kép

meriann

Bodzi!

Kérésed számomra parancs!!!! :D

Cisztavisszaszorító energia!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bodzi ez mind csak a Tied!!!!!! :D
Nagyon örülök hogy minden oké volt ma Nálad! Tutira Neked is eltünnek a ciszták!!!!!

Vicky!
Mennek a drukkok Nektek is. Jelentkezz majd hogy mi a helyzet.
csipcsab

Sziasztok!

Marietta Hurrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És nekem mintha rémlene, hogy Hajni is 16mm-es töszökkel vágott neki annak a hónapnak, amikor a baba megfogant. Na, de majd ő megerősiti, vagy cáfolja. :D

Bodzi neked is hurrá! Azért sajnálom, hogy fájdalmas volt, de legalább már túl vagy rajta!
Remélem ez a ciszták eltünések hónapja, és te is, no meg persze Nán-dorka babája is cisztátlan már! :wink: Az lenne az igazi! :D

Ma nekem is jó napom van. Igaz híztam 3 kg-ot az elmúlt hónapban, de még így is csak +4 kg-nál tartok a kezdéshez képest. Azért volt egy kis irgum-burgum a védőnőnél, de nem baj. :lol:
Vettünk Ergo bébi hordozót, és ma érkezett meg! Nagyon tetszik! Már most imádom. Úgy kipróbálnám. :roll:
Ilyen: http://www.happy-baby.hu/index.php?id=ergobaby
http://www.ergobabycarrier.com/gallery/2/

És a pocitartó is megjött, az is szuper!!!! :D

KépKép
KépKép
fioona

Fioona!

Köszike. Hát remélem igazad van Hajni tüszőivel kapcsolatban. Mert ha ez igaz akkor én is mindjárt nagyobb esélyt érzek magaménak!! Hát ez most elég hülye mondat lett. :roll: :lol: :lol:
De azért érted,gondolom.

Annyira bírnám ha most így jönne össze hogy abba a tudatba vagyunk hogy ebbe a hónapba nem sok esélyünk van rá.

Nagyon király a bébi hordozó! A pocitartóról nem tudzs képet feltenni? Szerintem a többiek nevében is mondhatom hogy szivesen nézegetünk minden ilyesmit. :wink:
csipcsab

Újítottam a táblán. Szerintem így szebb lett. Bocsánat a macikért, de nem bírtam kihagyni. Na, ha lesz babánk tutira veszek neki egy ilyen füles cuccot.

Kép
Kép

meriann

Még egy angyalkát küldök Nektek!
Mindenkinek segítsen igény szerint!
Kép

meriann

Sziasztok!

Sajna csak par sorra van idom.
Tegnap megvolt a mutet,ma hazahoztuk,minden ok,de mindenben segiteni kell neki,ugyhoyg ezert nem jovok.Mar minden rendben,de tegnap nagyon aggodtam azerta mutet elott :(
De utana egybol megnyugodtam es o is :lol:
Igyekszem hamar jonni,de hat apolom azen Dragamat :lol:

Hihetetlenul orulok a jo hireknek! :lol:

Marietta,szuper!!!!Latod :wink: ?Megmondtuk! :wink:

Bodzi, a fajdalmat nagyon sajnalom,szinte ereztem,ahogy leirtad :(
De az eredmenye pedig :lol: :lol: Remelem hamar elmulik a verzes,es jol leszel teljesen!Drukk a tovabbiakhoz!

Hajni,remelem jobban vagy Te is es a ferjed is!

Nagyon jol esett,hoyg hianyoltatok,igyekszem en jonni,amint tudok!!!csak hat tudjatok hogy van ez most!
Gondolok Ratok addig is,es igyekszem jonni,amikor csak tudok :lol: :lol:

Addig meg ugyik leygetek!!!
:wink: :wink:
Es jo sok kep leygen addig :lol: :lol:
Puszi

Kép

Kép
arwen07

Kép
Kép

meriann

Arwen: örülök, hogy minden rendben. Mielőbbi felépülést kívánok a párodnak!

Na, még két kép. Nem bírom, nem berakni.

Kép

Kép

meriann

Meri ez nagyon édes lett.annyira ügyes vagy!

voltunk állatorvosnál hát semmi jót nem mondott,ja és Viva (ő a cicám)jól meg is harapta :oops:
pénteken lesz uh neki meg vérvétel is.aztán kiderül merre tovább.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora én nem értem kiről van szó! :oops:
Bocsi, ha figyelmetlen voltam, de kit harapot meg a cica?

Meri, nem véletlen járnak messze topikról a táblánk csodájára! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Esztora elvesztettem a fonalat. Kit harapott meg a cicád? Miért? Miért kellett állatorvoshoz menni?

Gratulálok a 20. héthez. De jó Nektek. Irigy-irigy.

meriann

a macskám harapta meg az orvost.pedig szereti is.
azért harapta meg mert nyomogatta a hasát és v.szinű fáj neki valahol a máj-lép-hasnyálmirigy vonalon.
nem volt jól már pár napja alig evett és rengeteget aludt ezért vittük el.

Bridzsi

Kép
esztora

Na, mit szóltok az új vonalzómhoz?

Ez az új stratégiám. Szóval van a Mackónk, aki még a felhők között figyel minket és mi pedig csalogatjuk méhecskeként a virágokon át, (a ciklusomon át,) hogy beköltözzön a méhembe.
Ezt próbáltam összerakni a képből és vonalzóból.

meriann

Most látom, hogy egyenlőre ránk sem figyel?!!! Majd keresek jobb képet.

Esztora: nem semmi a macsekod. Bizti fájt a vizsgálat neki.
Nálunk egyszer az történt, hogy a párom bevitte a vizsgálóba a két cicut. Szaffi végignézte, ahogy a tesóját vizsgálják és erre olyan dühbe jött, hogy amikor a párom kivette a kosarából megtámadta. 4 doki kellett, hogy megfékezzék. A váró tele volt. Kijött a párom vérző karral és őt is le kellett ápolni. A váróban mindenki nézte, hogy milyen fenevad van a kosárban, mert meg voltak győződve, hogy egy macsek nem tud ekkora felfordulást okozni. Tévedtek. :lol:

Remélem minden rendben a cicátokkal. Mit mondott a doki? (nem a harapásra)

meriann

tanácstalan egyenlőre,reméli hogy nem daganat miatt van ilyen rosszul.az uh után már okosabbak leszünk.az biztos hogy v.mi belső probléma van.
kapott 3 szurit is.

Bridzsi

Kép
esztora

Remélem Eszora minden rendben lesz a cicával. Nagyon drukkolok neki. Mennyi idős?

Ez a kép sokkal jobb. Itt már a Mackónk készül a hídra lépni. :D

meriann

Merike, gyönyörű a tábla, nagyon ügyi vagy!

Bodzi: nagyon örülünk, hogy minden ok!

Ennyire örülünk: Kép
toti77

Sziasztok!

Merike:
nagyon szép a tábla,köszönjük. :lol:
A vonalzód nagyon szép.

Bodzi:
örülök, h jó lett az eredmény. :wink:
azt meg, h fájt angyon sajnálom. :cry:

Marietta:
Neked is nagyon örülök, drukkoltam nagyon.
A 16 mm a 12. nap nagyon jó.
A pé-s napjára kell 20-22 mm-nek lennie, napi 1-2 mm-t nő, szval neked kb a 15-6. nap lesz a pé-s. Akkor hancúrra fel.
Nekem is nézték pár ciklusban a tüszöm, mikor babás lett akkor pont nem. De a 13 nap 15 mm volt, a köv ciklusban meg 17 mm. És a 18-9. nap a pé-s nálam. Elnézve a ciklusod hosszát neked a 16 mm remek. Nem is értem a dokid. :?

Esztora:
cicusnak jobbulást.

Arwen:
Örülök, h jól sikerült a műtét. Mielőbbi gógyulást a párodnak.

Rólunk:
én változatlanul kihányok mindent. Talán a szénsavad víz és a citromos tea ami bennem marad. Ez is javulás asszem.
Ha nem javulok, vagy rosszabb lesz akkor holnap kórház. :cry:
De reménykedem. Most ettem pár falatot, még bennem van.
Apa is jobban van, már 38körüli a láza. Volt dokinál. Influlenza. :(
Drukkoljatok csajok. Nem szertnék heterke kórházba kerülni. :cry:
Vendég

És most jósolok: Kép

Nagy a köd, de már látom, már tisztán látom:ebben a hónapban mindenkinek eltűnik a cisztája.
toti77

Hajni, nagyon drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Remélem ez a pár falat már benned marad.

Meri nem tudnál küldeni Hajnira egy kis ijesztést, hogy elmenjen a hányingere?

Sajnos az én uram is influenzás. Du voltunk a dokinál, kapott antibiotikumot, meg lázcsillapítót. Próbáljuk holnapra egy kicsit kikúrálni, de sajna mennie kell dolgozni mert csütörtökön kezdett az új helyén és nem hiányozhat már most :(
toti77

Hajni: nagyon-nagyon-nagyon drukkolok! +++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sok-sok jobbító energiát küldök Nektek!

Hogy állsz a homepátiával?????

Influenzára: a már kialakult tünetekre

OSCILLOCOCCINUM

Önmagában első nap 3 X 1, majd 2 X 1, aztán 1 X 1 tartály tartalmát elszopogatni.
Komplex készítmény, influenza esetén is eredményesen alkalmazható.

Hányinger, hányás:

A mindentudó könyvem szerint „Hányás esetén mindig pótolni kell az elveszett folyadék és ásványi anyag mennyiségét is!”

A következőket a Homeopátia várandós kismamáknak részből másolom:

Cocculine napi 3-4X1 tabletta
Komplex készítmény. A hányingert szédülés, sápadtság, gyengeség kíséri, bizonyos szagok provokálják a hányingert.

Sepia 9 CH napi 2X5 golyó
Már reggel, ébredéskor éhgyomorra hányinger lép fel, és fokozódik ételszagra vagy étel látványára. Gyomorégés, rossz szájíz kísérheti, amit az evés csak átmenetileg enyhít. Kívánja a savanyú ízeket.

Ipeca 9 CH napi 3X5 golyó
Szinte állandó hányinger, sápadtsággal, alacsony vérnyomással. A hányás nem hoz megkönnyebbülést, a beteg nyelve a hányás ellenére is tiszta marad. A beteg nem szomjas.

Coccululs 9 CH napi 3X5 golyó
A hányingert szédülés, ásítozás és nagy fáradtság kíséri. Az állapot szagingerekre rosszabodik, meleg szobában, pihenésre javul.

Tabacum 9 CH napi 2X5 golyó
Nagyfokú sápadtság, hányinger. A hányás mellett hideg verítékezés, szédülés, erős szívdobogás alakul ki. Az állapot enyhe mozgásra is súlyosbodik. Javul friss levegőre.

Ignatia Amara 15 CH napi 2X5 golyó
Szorongó, érzékeny kismamáknak, akik a gyomorszájban görcsöket éreznek. A torokban gombócérzet alakulhat ki nehézlégzés érzésével. A hányinger evésre javul, kikapcsolódásra megszűnik.

Nux Vomica 9 CH napi 1X5 golyó
A hányinger evés után lép fel, erős álmosságérzet mellett. A hányás megkönnyebbülést hoz, pár korty savanyú vagy szénsavas ital ilyenkor jólesik a gyomornak. A kávé vagy annak illata erős hányingert okoz.

meriann

Toti: jobbulást a párodnak. Az előbbi hozzászólásban van influenzára való tabi is.

Az én párom is beteg. Már megint. Holnap megy dokihoz, de neki is muszáj bemenni csütörtökön. Köhög, szortyog, lázas, és irtóra letört. Na, megyek ápolgatom kicsit.

meriann

Merike:
köszi a homeós dolgokat. Lehet veszek valamit.
Csak az a baj, h nekem ez a hányás ez egy betegség. Krónikus hányás a neve. A nők 1 %-nak van.
Szval nem tudom mitől van, egyik tünetre sem ismerek rá. :cry:
Marcinál is ez volt, csak nem ennyire durván.
Vendég

Esztora: remélem a cicádnak semmi komoly baja nincsen, lehet hogy csak evett valamit amivel elrontotta a gyomrát.

Kitcat mindjárt megvizsgálja és küld egy kis gyógyító energiát :lol: Csak tedd a cicát a monitor elé :wink:
Kép
toti77

Sajnos nem találtam semmi mást. Krónikus hányást nem említ egyik könyv sem. :(

meriann

Meri 11 éves lesz a cica.
nekem hasmenésem van nem is akármilyen! :roll:

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora, jobbulást, a cicának is!!

Toti, aranyos ez a kitcat :lol:

Meri, szuper a vonalzó és a kép :) Ezek szerint ma megjött, rendesen??

Arwen, örülök, hogy benéztél, és mielőbbi jobbulást a párodnak!

Hajni, sajnálom, és bízom benne, hogy jobban leszel!!

Marietta, hajrá ebben a hónapban :D :D

Szerika merre lehet? És Adri? És Nikó? Remélem, minden OK velük!

Ez a hét tényleg a jó híreké, mi is (fél) sikerrel jártunk az ügyvédnél. Úgy néz ki, bárhogy is alakul, mi csak jól jöhetünk ki az ügyből, jó, hogy nem hagytuk magunkat megfélemlíteni! Persze nincs vége még, de jól állunk, az a lényeg!!! :) :)
Úgyhogy köszönöm az eddigi drukkokat, tényleg működik a pozitív energiaátvitel.

Holnapra drukkkkkk ezerrel Nándorkáéknak, Fioonának és Esztorának, hogy csupa-csupa jó híreket kapjanak!!!+++++++++++++++++
És persze kéretik azonnal bejelentkezni, hogy megosszátok velünk a jó híreket!!!!!!!!!! :D

Jó éjt!
:D V.

Kép
vickybabe

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?