Sziasztok Drágáim!
Dorka:D
Tegnap délutáni pihenés alkalmáva megint bugyborékolt kisit, meg este Apának lefekvéskor, de most nem volt olyan erős, mint az első alkalommal. De Timi barátnőm is mondta, hogy ő is kb. 15 hetesen érezte, aztán vagy 3 hétig semi. Lehet, hogy most sak kaptam egy kis ízelítőt, milyen lesz, mikor majd elkezdi "nagyban"
:D:D Hát, sikerült a beetetés, alig várom!
Nagyon kedves volt ez a downos apuka is! Nem tudom, meséltem-e már, de unokanővérem a Pethő Intézetben mozgáskonduktor, és ő is mindíg mondja, hogy annyi szeretetet, kedvességet kap ezektől a gyerekektől, és a szüleiktől egyaránt. Hétköznapi hősök, komolyan.
Hajnikám:D
Sajnálom a rosszulléteket, meg hogy Apa beteg.
Remélem, most azért az infúzióig nem kell eljutni. Kinyuszinak meg bizti nem lesz baja, ő megkapja még így is, amire szüksége van, de azért hívd fel a dokit, mert hosszú távon Neked viszont ez nem tesz jót.
Marietta:D
Biztos vagyok benne, hogy hamarosan Te is átélheted ezeket! Nagy drukk ment a dokihoz, mesélj mihamarabb!!!
Merikém:D
Ez édes volt:D Hát igen, van segítségem:D
Vicky:D
Hogy vagytok? A per nem visel meg nagyon lelkileg? Bár a múltkor írtad, hogy Ti álltok jobban , de olyan szomorú, mikor ilyen esmények árnyékolják be az ember napjait.
Arwen:D
Tényleg, hova lettél? Hiányolunk ám!
Fioona:D
Remélem kapunk sztárfotót a Kisbébiről! És én is úgy tudom, hogy felveszik a szívhangot.
Isteni lesz biztos:D:D:D
Bodzikám, nagyon drukkolunk!!
Millió puszi mindenkinek