Új privát üzeneted érkezett!

Boris,
Holnap? :shock: én pénteken megyek....
Vendég

Sziasztok!
Babszi bocsika, de akkor nem irtál egy darabig. Merre van Sashalom, mert igazán nem vagyok ismerős a 16 ker.-ben? A párom nagyjából tudja.
Kicsiboris: Sex: ha nincs semmi probléma akkor óvatosan lehet.
bgyöngyi

Kicsiboris!
Köszi, a körülményekhez képest jól vagyok. Időnként faj a hasam, többet kellene pihenni, de egy dacolós örökmozgó és a háztartás mellett elég nehéz. Esténként beájulok a gyerekkel együtt, így apával elég kevés időt töltünk együtt, mért ő meg csak 17h körül ér haza.
De a vizsgálatok az mutatják, hogy a kis pocaklakó jól van. Iszonyú sokat mozog, és úgy érzem erőteljesebb mint Petyka volt. Nagyon reménykedek, hogy nagyobb lurkó lesz. Jövő héten megyek legközelebb dokihoz.
És te hogy vagy?

Ilona!
Veled mi a helyzet? Most nem modhatod, hogy nem jelentkezem! :wink:

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Babszi!

Egyelőre a férjemnek van dokija a Szabolcsban. Az andrológián. Dr K. Zs. Azt mondta, amikor a zárójelentéseimet átnézte, velem nem is akar foglalkozni, mert látja, milyen alaposan vagyok kezelve.

Mondjátok meg lányok. Tiszta hülye vagyok, hogy így a lombik küszöbén még számontartom a peteérésemet és reménykedem abban, hogy nem is lesz rá szükség, hanem mégis van a srácok között olyan aki simán eléri a célt?
Ma este mentünk a drágámmal vásárolni. Útközben mondtam el ezt neki, meg hogy nem akarok emelgetni, ki tudja, egy picike esélyünk azért van, és nem szeretném egy zsugor ásványvíz emelgetésével elrontani. Erre mikor hazaértünk mentem volna utána a meggyfára, mire leparancsolt. Azt kiabálta az ágak közül, hogy azt kis picikét a meggyfán sem cseszhetem el. És hogy ő is hisz ebben a kis pici esélykében. Na jó zagyvára sikerült, de értitek...

Jó éjt! Puszika...

Kép
Kép
Kép
zel

zel, nagyon aranyos párod lehet :D Igaza van a meggyfa mászás sem light-osabb mint az emelgetés. Ez a reménykedés az utolsó pillanatig, amíg egy incirke esély is van szerintem mindannyiunkban ott lapul. Ez így jó zel, különben nem is álltunk volna neki ennek az egész hajcihőnek. Jó hogy ilyen vagy :wink:

andi, köszönöm jól vagyok. Próbálok kicsit visszahúzódni a babanettől, hogy kizökkenjek ebből az állandó agyalásból, de látod nem igazán sikerül, mert úgy szeretek itt lenni.
Örülök, hogy jól vagytok, és hogy "sokat" írsz nekünk, így jó lesz ezután is :wink: . A pocakfájás normális ha az ember lánya elfárad, ugye? Azért gondolom ahogy tudsz, lehet úgy vigyázol magadra :) Nyár végén már kettő miatt pöröghetsz, nagyon klassz :D

Szép napot csajszikák!
bbilona

zel, ez az igazi. így a lombikig sem telik úgy az idő, hogy nem rménykedsz :lol: :lol: szerintem ez teljesen egészséges reakció és csak mindent bele, ...hátha...én nagyon-nagyon, sőőőt ezerrrrrrel szorítok értetek és a picúrért :!: :!:
és tényleg ne emelgess, figyelj a mozdulataidra :lol: :lol: jajj de örülnék ha így 'simán összejönne....de izgi...kb egy hét múlva 8ha jól látom a vonalzódon) már okosabbak leszünk, mást nem is írok.....................

babszi, mindig van remény:o)

andi, de fura érzés lehet ahogy mocorog én csak láttam a monitoron, hogy 'bólogat a babunk, de nem érzem még, milyen érzés????
vigyázz magadra, puszó!!

pandi, valami miatt 3 napra emlékszem, de akkor péntek, húúúúú, már várom.. :shock:

odry köszi, és pihengess, csak óvatosan :!: :!:

gyöngyike és hogy vagytok?

sapé??? olyan régen írtál.. :cry: :cry: :lol: :lol: :lol: :!:

Kép
kicsiboris

babszim, jó volt a kirándulás?

Kép
kicsiboris

csajok most nézem le sem írtam mi volt tegnap az uh-n...vagy leírtam, na mindegy legfeljebb kétszer lesz itt:
szóval láttam a picurit, 1,87cm-es és ami nagyon jó érzés volt, hogy megmozdult pont a vizsgálat alatt, bólogatott :lol: :lol: és a szívét is hallottam, nagyon gyorsan vert, a dokim szerint ez a jó :lol: :lol: :lol:
olyan boldog voltam tegnap, egész nap :lol: :lol: :lol:
legközelebb 5 hét múlva megyek, de addig kiválthatom a kiskönyvemet, már alig várom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

kicsiboris, hát ez igazán jó hír. Gondolom nem győznek most téged lerángatni a földre, úgy repkedsz a boldogságtól :D 1,87 hmm, hiszen az már a borsónál nagyobb, lehet akár babszem is.

Mennem kell, de nagyon örülök nektek!
bbilona

de édi vagy ilonka :!: köszi, hát igen, most nem sok minden tud kihozni a sodromból :D iszonyúan jó érzés, kívánom itt mindenkinek :!: :!:

Kép
kicsiboris

igen, már babszem és nincs farkincája :lol: már nem olyan 'horror..
és hova sietsz?

Kép
kicsiboris

Kicsiboris! Ez fantasztikus érzés lehet! (már én is alig várom...)

Zel! Képzeld, nálunk pont ugyanígy van! A 14. napig élem az életem, mint pl. most nagytakarítok, de utána a párom úgy vigyázz rám már két éve, mintha pont akkor sikerült volna! Szerintem jól van ez így, csak akkor szólok, ha már túlzásba viszi :D
és hát miért is ne vigyáznánk, amikor tényleg bármikor sikerülhet!

Kép
domo

kicsiboris, ha jön a főnök, akkor muszály disztingválni :wink:

domo, hát a te párod is egy tündér lehet olyankor :wink:
bbilona

jaj domo, dobtatok fel 2 forintost? Hogy döntött a családi kupaktanács?
bbilona

Ilona, megyek Konchoz a magánrendelőbe! Ismered őt? Vagy hallottál róla valami jót?

Kép
domo

Domo,
A Bmc-s Konc dokiról beszélsz? Mert ha igen róla jó dolgokat hallottam van is róla egy videó a neten megkeresem neked.
Vendég

ilonka, nekem is folyton itt nyüzsögnek a főnökök, nekem 2 is van, hogy ne legyen egyszerű....bár néha nem is érdekel...

domo, akkor ez a doki jó lesz, ha pandi is jót hallott róla :lol:

Kép
kicsiboris

Panda, róla beszélek. Köszi, ha megkeresed :D

Kép
domo

Domo,
www.tv2.hu erre katt. Akkor az oldal tetején lesz olyan hogy videó arra katt. Beugrik egy kicsi ablak és ott lesz egy olyan az ablaknak majdnem a tetején hogy Válasszon kínálatunkból meg egy nyilacska mellette.Na ott a Babavilág című műsorra katt. Ha ez megvan akkor katt a naptár felíratra piros színű lesz. Ott a 2007 február 3-ra katt és elindíthatod ha kétszer katt arra a kicsi képre amin a Konc doki van.Na majd szólj hogy sikerült-e :wink:
Vendég

domo, hát te sem láttad a Sejtjeink című filmet? Kicsit utánanézel a neten és meglátod, hogy ő ebben a témában a nagyfőnök. Jó helyen leszel. Én nem hozzá jártam, de szimpi. És a filmet érdemes megnézni :wink:

kicsiboris, nekem 4 főnököm van, na nem azért hogy übereljelek. Igazából csak 2 van közvetlen közelben :wink: Szerencsére sokat vannak a szobákukban :wink:
bbilona

ilona, még szerencs, hogy van dolguk is :wink: az enyémek tök furik voltak amikor megtudták, hogy babám lesz...az volt a kérdésük, hogy még hány gyereket akarok kipottyantani és hogy egymás után-e?????
még meg sem született az első................

Kép
kicsiboris

Sziasztok!

Hááát, Kicsibé! Azért ez durva. Hány gyereket akarsz kipottyantani?!!!! Azt nem tudják, min kellett átmenned, hogy ez az egy is ott legyen?! Esetleg nekik már van és nem is tudják értékelni, milyen csoda történt már velük, és el sem tudják képzelni, milyen az, ha ezért valakinek küzdeni kell.
Szóval már nem ebihalad van, mert nincs farkincája a csöppödnek? Gondolj bele! Te is ilyen kis horror voltál, aztán tessék! :lol: Drága dobogós kis szíve! De jó nektek!

Domo! Hű... Beindultak az események?

Ilona! Tényleg nagyon jó ember a férjem. Olyan igazi jó ember, mint az édesapja lehetett. Sajnos ő nagyon korán meghalt, nem ismertem, de olyan sok jót hallottam róla.
Egyébként nem csak most, hanem minden ciklus második felében nagyon vigyáz rám...

Kép
Kép
Kép
zel

kicsiboris, na kafa! Ezek ám az emberek! Vissza szeretnél menni oda ha már nagyobb a gyerkőc? Van más lehetőség is? Vagy most már meg sem álltok és hivatásos anyuka leszel?

zel, az ilyen drága ember nagyon ritka de ezt te is biztosan tudod. Arra a következtetésre jutottam, hogy ti vagytok a nyerő pár. Te is csúcs vagy, és ezek szerint a pasid is :D

Na én sem panaszkodhatok!
bbilona

Sziasztok!

Kicsiboris!
Nagyon jó amit írtál nekem, igyekezni fogok megfogadni :) Én rendszeres tagja voltam egy másik topiknak, de le kellett állítanom magam, mert túl sokat foglalkoztam a témával. Úgyhogy most kicsit még maradok "nálatok" :) aztán eltünök inszemkor és jövök vissza a pozitív teszttel! OK?

Ezzel a nullla vagy kevés sex-el a frászt hozzátok rám :)

Andi!
Szeretem a siker sztoridat :)
Remélem fertőző lesz és én is elkapom :lol:

Zel!
Szerintem is teljesen normális, hogy bízol a spontánban. Van akinek reménye sem lehetett semmire és mégis spontán lett terhes :) Nektek is összejöhet!!!

Az én munkahelyemen nagyon támogatják a projektünket :) Csak annyit szoktam mondani, hogy kicsit később jövök, előbb megyek (mikor mire kell mennem) és egy kérdés nélkül mondják, hogy rendben. :)
Jut eszembe, ezek lehet meg akarnak szabadulni tőlem!? :shock: :lol:
sonjus

Panda! Köszi szépen, hogy megkerested, a leírásod alapján én is könnyen megtaláltam :D Érdemes volt végignéni!

Ilona! nem láttam a Sejtjeink című filmet, de persze sokat hallottam már Konc dr-ról. Csak gondoltam, hátha találkoztál már vele személyesen, vagy jöttek ki tőle lányok ujjongva, hogy milyen jó orvos :lol: Persze csak kiváncsiskodok, de azt tudom, hogy nagy szakember és tényleg jó kezekbe kerülök végre!

Sonjus! Nagy szerencséd van a munkahelyeddel, a legtöbb ezt nem túl jól viseli. Nálam a rejtélyes eltűnéseimnek köze volt ahhoz, hogy felmondtak.

Zel! Hát igen, felpörgettem, mert rájöttem, ha lesz is munkahelyem, az elején nyilván nem engednének el sehova. Akkor meg inkább kihasználom addig az időmet!

Kép
domo

domo, jó gondolatok, úgy látom megtaláltad az utadat. Ne hagyd magad, minden rendben lesz! Szurkolok!+++
bbilona

sonjus, örülök ha segítettem kicsikét ebben a nehéz időszakban neked :lol: és okés, akkor jelentkezz mihamarabb :lol: :lol: és persze szuper csúcs hírekkel :!: ezt kívánom neked :wink:

zel az a jó a dologban, hogy a főnökeim még tudták is a mizériát és eddig normálisak voltak...mindkettőjüknek van gyerekük..na és ezt kapd ki, ahogy egyértelmű lett, hogy babát várok, megváltoztak, egyébként már meg sem kérdezik mi van velem. de talán jobb is így.
neked viszon nagyon sok szerencsét kívánok ám
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ilonkám, hát annyira nem gáz, de megváltoztak amióta babás vagyok, annyi szent. mindegy vissza kell venniük, sok választásuk nincs :shock:

domo, jól is teszed, én sajna elég későn jöttem rá arra, hogy akkor fognak pörögni körülöttem a dolgok, ha én úgy intézem, szóval csak így tovább!!!

Kép
kicsiboris

Sonjus!

Mákos vagy. Habár eleinte nekem is tök jó volt a munkahelyemen. Engem is támogattak mindenben. Aztán tavaly decemberben a létszámleépítésnel én vesztettem a 2 éves múltammal a 3 hónapossal szemben. Jeleztük a központ felé, hogy nem igazán ér engem kitenni, mert véd a munkatörvény. Mint kiderült, a főnököm letagadta, hogy tudta, hova járunk, pedig akkorra már két inszemen is túl voltam. Kb két mondattal bebizonyítottuk, hogy hazudik. Lényeg, hogy munkaügyi bíróság lett belőle, majd sikerült mégis peren kívül megegyezni. kaptam fél évet állományban, és fizetést is, úgy hogy nem kellett bejárnom dolgozni. Ez most járt le. Nem is próbálok munkahelyet keresni. Maradok munkanélkülin, hátha indul valami jó kis tanfolyam.

Domo! Na, az előbb már leírtam, mi is történt velem. Szóval tényleg nem is próbálkozok az elhelyezkedéssel, pedig nagyon jó kis bizijeim vannak, meg jó helyeken is melóztam. Fel is vennének , viszont ha kiderül, hogy lombikra fogunk menni, félek, még próbaidő alatt ki is tesznek. Akkor nem véd semmi. Vagy ha mondom, hogy igen, szeretnénk a közeljövőben babát, fel sem vesznek. ha meg azt mondom, nem akarunk babát, és mégis lombikozunk ősszel ,akkor hazudok. Azt meg nem szeretnék.
Benne vagyok a 22-es csapdájában.

Ilona! Hát nem szerénykedem. bevallom. egy csomó ismerősünk azt mondja, hihetlen jó pár vagyunk. Követendő példák. Nem az, vannak nálunk is emelt hangú tárgyalások, de nagyon ritkán. El is hiszem, hogy ti is nyerők vagytok. Másképp hogy tudnátok ezt az utat járni????
Az ilyen helyzet meg, amiben mindannyian vagyunk, szerintem egy jó kapcsolatot még jobban összeköt. Sokkal erősebbé teszi.
Erről meg ez jut eszembe:
" De téged annyira szeretlek, hogy a két almám lenne, az egyiket adnám neked!"

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!
Húú Pandácska! Már csak két nap?? Gondolom alig várod már!!

kicsiboris:
nem adtak uh képet??

Képzeld Ilona:
Amikor hazajöttünk hétfő, akkor vettem észre, hogy kibújt a két alsó fogacska! :)

Kersek már egy képecskét, és küldök, talán a fülbevaló is látszik

Kép
Kép
Kép
mágnes

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1181129646.21.jpg[/img]

[/img] Kép

Kép
Kép
Kép
mágnes

zel!

Én pont ilyen helyzetbe vagyok mint te az állással!
Úgyan ez a szitu!Csak nekem már a munkanélkülim lassan le fog járni!

Mágnes !

Anna nagyon szép!!!

Szerintem tiszta apukája! :lol:

Én ma voltam uh-án !
10mm-es peteszák !
Jövöhéten szívhanG néző! :lol:
m. reni

mágnes de édi annababa, jó kedélyű lehet :lol: arany gömböcske a fülbevaló? nem sírt amikor belőtték?
nem nam adtak, most nagyon kapkodott a dokim, még a papíromat sem írta alá ami a védőnős intézkedéshez kell, de remélem nem lesz gond vele...

zel milyen tanfolyamra mennél?

Kép
kicsiboris

Nem tom Kicsibé! Bármilyenre, aminek van értelme, de sajnos most a munkaügyi központ itt nem indít semmi jót. Mert akkor ugye van rá támogatás, és csak egy kis töredékét kell a tanfolyamnak kifizetni.

Kép
Kép
Kép
zel

csajok segítetek kicsit? unokahúgom pesten lakik, hamarosan babát terveznek, most egy dokihoz jár aki a Sotén van, de ők valahova máshova tartoznak helyileg. kérdésem: átmehet-e a dokijához, vagy nem lehet? ill. milyen a sote? vagy melyik a legfelszereltebb, legelitebb szülészeti/nőgyógyászati intézmény pesten?? mert nem akar lepukkant helyen szülni majdan. köszi mindenkinek aki segít!!!

Kép
kicsiboris

kicsiboris:
a könyvecskédet ettől függetlenül megkapod, meg újságot, meg kupont. :) Arra kell majd ügyelned, hogy a kiskönyvedbenm legalább 4 pecsét legyen, akkor kaphatsz egyszeri enyaságit.
A fülbevaló még csak gyógy, 6 hétig kell benne lenni, de ez is nagyon tetszik, majd megöröklöm tőle én. Az igazi szerintem még szépségesebb. :) Kicsit sírt, de hamar meg lehet vígasztalni.
Tényleg jókedélyű csajszi, vigyorog mindenkire, mint a tejbetök. :)

reni:
akkor te is visszafelé számolod a napokat :) képet kérj majd! :)
És Anna tényleg tiszta Apja :) csak az eszét örökölte tőlem.. :P

Kép
Kép
Kép
mágnes

boriska:
melyik sotére akar menni?
Lehet más orvosnál szülni, csak kell egy beutaló a házi dokitól indoklással..
Én a Sote 2-n szültem, és nagyon elégedett vagyok vele. A szülőszobák szuperek!!! A koraszülött ellátás is ott a legjobb.

Kép
Kép
Kép
mágnes

mágnes köszi, a sote 2-őt írta, és attól fél (bocsi), hogy sok a cigus, nem fajgyűlőlő csak nem szeretné.. és simán mehet oda? nem tudsz még olyan helyet ami szuper pesten és jó a híre?
ez tök jó, egyenlőre nem igazit kap, na mennyit fejlődött a 'fülbevalódiznisz' :lol: :lol:

és milyen újságot meg kupont???? és mikor kapok pecsétet?

Kép
kicsiboris

húúúúúú, futkos rajtam a hideg reni, de szuper. Most akkor 1 emberke lapul a pocidban? Szívhang néző, az azt jelenti hogy raksz fel képeket :D Már nagyon várom!

zel, a zárómondatod nagyon kedves. Férjecském szokta mondani (Forest Gump), olyanok vagyunk mint a borsó meg a héjja.

domo, most felpörögnek az események és kit érdekel akkor már az a fránya munkahely!

mágnes, fogacska nahát :shock: és nem is nyafogott miatta. Erős kisember :wink:
bbilona

boriska:
akikről írtál, azok általában elvetetni járnak be babát... azok pedig külön részen vannak, a kismamákat egy szobába rakják, ha van hely. A sok kórházbezárás miatt nem tudom melyik van még és melyik szűnt meg...
Kapsz egy kKismama újságot, egy Felicitas könyvecskét, amibe beküldendő rész is van, és akkor kis csomagot kapsz, amit a 3. trimeszterben válthatsz ki. Ezen kívül sok okosság van abban a könyvben. Pecsétet az orvosod ad a könyvbe, amikor mész hozzá vizsgálatra. Ha elfelejtené, szólj neki, különben nincs pénz.:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

bbilona!

Igen úgy néz ki,hogy egy emberke!
Mindig olvaslak ám,és nagyon büszke vagyok ám rád!
Én is hiszem,hogy kell mindenkinek egy kis feltöltödés! :wink:
Szerintem jól döntöttél!
m. reni

Én a szó szoros értelmében megjártam a SOTE I-et, és elnézést, ha valakit bántok vele, de senkinek nem ajánlom, hogy oda menjen! Nagy pocakos kisebbségi kismamával találkoztam az udvaron, aki épp bagózott, de ez a legkevesebb, a többi bajom el sem mesélem, mert nem igazán vág témába, főleg a szülés miatt nem, mert én csak azért mentem oda, hátha tudnak segíteni, hogy babánk legyen. (megbántam :( )
sonjus

mágnes nagyon köszi:o))) és még kérdeznék: a sotén lehet alternatív módokat választani: kádban vajúdás, szülőszék stb...és van alternatív szülőszoba? hogyan állnak a gátvédelemhez?
köszikösziköszi!!!

Kép
kicsiboris

reni, hogy te milyen aranyos vagy :D Azért nagyon klassz, hogy sikerült neked ez a kis pocok, csak nagyon keveset írsz ide. Bár én csodálom hogy valaki egyszerre több topikban is követni tudja az eseményeket. Már én is kacsintgattam az örökbe oldalakra, de nem tetszett, itt jobb.
bbilona

reeeennnnii csúcs szuper, nagyon örülök nektek:o)
ó akkor nemsokára minden okés lesz :lol: :lol: rosszullét??

Kép
kicsiboris

Zel, Reni! Mivel hasonló problémáink vannak (munkaval kapcsolatos), tőletek szeretnék erről is informálódni. Nekem még 4 hétig van munkaviszonyom: utána kell menni a munkanélkülibe? és ha munkanélküli valaki, akkor nem kell pluszba TB-t befizetni? Csak ennyi :D

Reni! Gratulálok, és jelentkezz gyakrabban!

Mágnes! Tündéri édes lányotok van :lol:

Kicsiboris! Nekem több barátnőm, rokonom a Dél-pesti kórházban szült, és nagyon dícsérték a szülészetét! Én is feküdtem ott a nőgyógyászaton (laparoszkópia), és meg voltam velük elégedve.

És már fel is hívtam a rendelőt: hétfőre kaptam időpontot! Hát tényleg sokkal gyorsabban be lehet kerülni így :lol:

Kép
domo

Kata! Te nem ma jártál orvosnál? Mi történt?

Kép
domo

Sziasztok!

Zel,
igazatok van!!!! Nem is szabad SOHA feladni!!

Boris,
de jóóóóóóóóóó!!!! Hamarosan a mozgását is érezni fogod!! Nincs újabb uh képed?

Ilona,
már kérdeztem, de biztos átsiklottál felette, szóval van egy lista, amin x. helyezettek vagytok az örökbefogadásban?

Reni,
gratula a kis zsákocskádhoz!!
katata

Domo és többiek,
éppen most kezdtem írni.
Szóval azt mondta a dokink, hogy ha megjön majd, (amit igyekszünk nem teljesíteni! :lol: ) akkor kell telefonálni és lesz 2-3 vérvétel.És ennyi. Nagyon szimpla lesz minden.Nem fogok semmi szurit, hormont kapni!! :D Ennek nagyon örültem, mert elegem volt belőlük. A vérvételek eredményéből figyelik a ciklusomat és ha ott lesz az idő el kell menni a klinikára és betesznek 2 babót. Utána sem lesz semmi, még utrogestan sem. Azt mondta a doki, hogy éljem úgy az életemet, a beülti után, mintha mi sem történt volna. Semmi fekvés, sőt ő azt mondta, hogy az a jobb, ha nem fekszem, nem foglalkozom az egésszel Kérdeztük a szexet is, arra is azt mondta, hogy ugyan úgy, mint máskor. Semmit ne tegyünk másképpen.
Az esélyekre azt mondta, hogy 35 % minden beültinél, hogy megtapadnak a babók.
Hát ennyi. Most azért inkább a spontánra összpontosítunk.
8)
katata

Ja, meg azért majd a klinikán is megkérdezem ezt az utro dolgot,mert azt már fel is írta, ki is váltottam (ez a doki), nem tudom most miért gondolta meg magát. És a leszívás után a klinikán is már adták is a kezembe a két napi adagot, ha nem lenne otthon. Szóval lehet, hogy a klinikán majd azt mondja, hogy az kell. Nemtom...
katata

Domo,
szerintem nem kell tb-t fizetni. Hiszen miből fizetnéd?? Ha egyszer nem keresel...
katata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?