na helló csajok!
Jenny, szerintem is elég bíztató a görbéd. Én nagyon szorítok.
Nem is tudom ki írta, hogy egyedül a túróstésztától undorodott. Én meg folyamatosan azt ennék. Épp most is azt eszem.
Vicces hogy ez mennyire változó.
Márti, szerintem is az lehet a dologban amit te sejtesz de szerintem is el kellene menned dokihoz, legfeljebb megnyugtat hogy minden oké, de nehogy bajod legyen. És nem hogy nem baj ha jössz és te is itt vagy, meg is sértődünk ha nem!
Már nem is tudom hogy kinek mit akartam még mondani, mert most a férjem gépéről írok és nem jegyzeteltem... Na sebaj. Mostantól nagyjából vagyok, majd olvasgatok. Ja, és márti írd meg hogy mi volt a bmw-nél! Szerintem mindenki tök kíváncsi hogy alakul. Nagyon szupi lenne ha összejött volna.
Ja, és a nagy titokkal kapcsolatban csak annyit, hogy engem tíz éves koromig a nagymamám nevelt (akkor halt meg...) és minden este olvasott nekem esti mesét. A címére már nem emlékszem, de arról szólt, hogy volt egy akkor velem egyidős kislány aki valami miatt lebénult és a nagynénje nevelte, aki megtanította, hogy mindenben a pozitívumot kell keresni. Az egész könyv arról szólt, hogy mindenféle helyzetbe került és elkezdte megkeresni mindig hogy minek tud örülni. És engem is megváltoztatott az a könyv. Nagyjából azt érte el, amit Jenny most írt. Az egész életem úgy zajlott (a nagymamám halálát követő családi háttér ellenére) hogy mindig próbáltam mindent pozitívan látni, és ha elhatároztam valamit olyan nem volt hogy elfogadjam hogy nem sikerül. És az az igazság, hogy én pont ezért tartottam attól, hogy a baba nem fog összejönni, mert igazából minden mást elértem amit szerettem volna. Férj, új autó, kertes ház, elismerés a munkahelyen... És azt gondoltam, hogy ez egy olyan dolog, amibe nem nagyon tud az ember beleszólni. Úgyhogy nekem hihetetlen megkönnyebülés volt amikor megtudtam hogy babát várok, mert ettől az egytől rettegtem...
A lényeg csajok, hogy titok könyv vagy nem, azt én is tudom igazolni, hogy ha pozitívan állsz dolgokhoz, mások is látni fogják és sokkal nagyon esélyed lesz a sikerre. Egy idő után ez önbizalmat ad és még sokkal több esélyed lesz a sikerre. Ez így generálódik. Úgyhogy tessék igenis megfogadni Jenny tanácsát és mindenhez pozitívan állni! Akkor minden összejön. Persze arra is fel kell készülni, hogy az embernek sok irigye lesz, de ezzel sem szabad foglalkozni. Valamiért az embereket bántja ha a másik boldog. Úgyhogy pukkasszatok meg minél több embert és legyetek ti is boldogok! Minden az agyban dől el, hogy hogy döntesz.
Na mára is jutott egy kis filozófia, pedig tegnap is írtam, hogy ennyit erről.
Ja, amúgy nati meg még valaki mondta hogy milyen jó a national geographic filmje az élet az anyaméhben úgyhogy most ráálltam hogy megszerezzem és akkor majd jól megnézem. Na most megyek, befejezem a túrós tésztámat, és aztán majd benézegetek.
Addig is jó írogatást.