Bodzi, milyen jó ilyen főnökről is hallani!
Vivi, örülök, h előrejutottál a vizeletügyben, a főnököd segítségével. És akkor nem volt sértődés, ugye? Jól értem, igaz, h attól tartottál? És a legjobb, h semmi gond!!!!!!
Fioona, jó ez a Technikai Segítség!
Én mostanában figyelgettem magunkat a Férj 1.0-val, h mennyiszer futtatjuk az Odafigyelés meg a Kedves szavak programokat. Mert az hiányzik néha nekem. De rá kellett jönnöm, h sokszor én is a fiam irányában futtatom ezeket. Hm. Ha kettesben vagyunk (ritka), előbb-utóbb szépen kialakul. Miért olyan nehéz hármasban?! És mi lesz négyesben??!! Attól erősen tartok, h az, h az egyikőnk az egyikre figyel, a másikónk a másikra... Hű, de nehéz!
És tetszik az új Ghymes-lemez, Fioona?
Boldog névnapot Lillának, ha ma ünnepli! Vagy azért is volt a muffin?
Jól sikerült a farsangunk! Tényleg klassz a gyereknek jelmezt készíteni. Idén mondjuk a sütés volt a hangsúlyosabb a készülésben, vitte is büszkén be, amiket sütöttünk, sőt, a pékségbe is vittek ma este belőle, ott vmelyik nap megmutatták neki kemencét is, amikor megtudták, h pék lesz. Nem tudom, lesz-e olyan, h kölcsönzőből hozzuk a ruhát. Akkor is sztem jobb, ha előre kitalálja a gyerek, mi szeretne lenni. Akkor jobban belőle fakad a dolog.
Ja, jövő héten én is fokozom itt az izgalmakat, megyek uh-ra, megvan-e még a két ciszta, nincs-e egyéb baj. Mondjuk fura volt ma, a dokim mondta, azért menjek még el a jövő héten, mert a 24. hétig meg lehet szakíttatni a terhességet.
Pedig amúgy elég életpártinak ismertem meg, és ismeri a mi véleményünket ezügyben. És korábban ő mondta, h majd a 25. héten menjek.
Mindegy, elmúlik a jövő hét, és már senki se fogja ezt a lehetőséget emlegetni nekünk, mert már nem lehet!
Kicsit visszás, h egyrészt a szép szülést tervezgetem, másrészt meg még arról van szó, h véget vetni a várandósságnak.
De tényleg lehet az is, h lesz egy szép szülésem, meg az is, h egy beteg babám, mindneféle ilyen-olyan komplikációkkal. Erről aztán az jut eszembe mindig, h semmi sem biztos az életünkben, csak szeretjük azt hinni. De ez nem nyugtalanító felhanggal jut eszembe, hanem tudomásul veszem. Lehet, h vmi fontosat tanulok most???
Juj, de sokat írtam. Nem baj?