Új privát üzeneted érkezett!

És íme a fogpaszta reklám, ahogy Apukám mondaná: Kép
toti77

Bocsi csajok, tudom, hogy ez nem egy esküvős topik, de nem bírtam megállni.

Annyira jó élmény volt számomra, hogy ha kicsit foglalkozhatom vele az is boldoggá tesz. :lol: :lol: :lol:

Pussz
timi
toti77

Mi is próbáltuk az olcsóbbik végét megfogni a dolgoknak. Például a virágdekorációt , nem fogjátok elhinni, de temetői virágossal csináltattuk meg, a csokromat is, a torta dekort is, mindent. Annyiból kijött az összes, amennyiből a belvárosban a torta dekort meg akarták csinálni. 3 asztaldísz, csokor, torta dekor, pasiknak "zseb" virág... összesen 20 ezer volt.
toti77

Ja és még dobó csokrom is volt!

Na jó most már lelövöm magam :lol: :lol: :lol: , megyek edzésre, az uram nélkül :( , majd ezért még kap :evil:

pussz
toti77

toti, nagyon szép menyasszony voltál, és nagyon szép tortátok volt. Én mondtam Zolinak, hogy nekem nem is kell menyasszonyi torta, veszünk vagy 3-4 sima tortát, és kész. Aztán anyósom mondta, hogy akkor majd ő csináltat nekünk. Úgyhogy vagy lesz tortánk, vagy nem. Amúgy engem nem zavar, ha Ti is esküvőztök kicsit bodzival és velem, hátha merítünk ötleteket is.

toti, jó edzést! Mit csináltok?

Én most néztem egy konditermet, ahol van 4 kardio gép is, most már azt kell végiggondolni, hogy mikor menjek. Muszály lenne, mert így sose leszek vékony menyasszony :lol: :oops:

Fioona, Lillának boldog névnapot!

Most megyek, üdv mindenkinek: Nikó

Kép
nikóska

Toti nagyon szépek voltatok!
az a gond hogy nálunk hogy épitkeznünk kellene megint még 2 kis szobát szeretnék a lurkó(knak).meg annyi mindent kell megvennünk kb az olcsó esküvű költsége lesz elég.

nekem sem a gyakori nevekkel van bajom hanem a gyakorisággal.
megvannak a nevek de titok mert nem szeretném másnak "ajándékozni őket".az Esztora az egyik.

megvolt a buli az iskolában ,nagyon jól sikerült R.nagyon ügyes volt.
aranyosak voltak a gyerekek (12-18 között)
kevés gond csak a hátrányos helyzetű romákkal volt.semmi nem volt jó nekik.

Bridzsi

Kép
esztora

Toti!

Szuper esküvőtök lehetett,és nagyon szépek vagytok a képen!!!

De Magyar a párom is csak szeretjük a nagyon ritka neveket. :D
Azért még nem 100 % egyik sem.:)

Fióna!

Nagyon köszönöm a linket, megnézem!
Azt hiszem rám fér egy kis bátorítás ,lehet,hogy épp egy dúla személyében. Pár hónapja még az volt bennem,hogy én csak és kizárólag császárral akarok szülni...mert a babának is jobb és nekem is....de próbálom ezt elhessegetni és talán most jobb élmény lesz a szülés mindkettőnknek.Szegény Domi nagyon megszenvedett,de ezt itt nem szeretném részletezni.Akit érdekel, priviben leírhatom.

Hajni!

Igen anyakönyveztetik ezeket a neveket is. Van egy oldal ahol meglehet nézni mik a Magyarországon anyakönyveztethető nevek.
De pár hét alatt szinte bármit engedélyeztetni lehet.Pl a Doria név nincs köztük ezért ha ezt választjuk akkor írnunk kell egy szép kérvényező levelet. :D

http://web.tvnetwork.hu/petika/nevkeret.htm

KépKépKépKép
*orsi*

Toti, nagyon jó hangulatot csináltál ezekkel a vidám, szép képekkel nekem, úgyhogy nyugodtan nosztalgiázz itt!

A nevekkel sztem az is fontos, mennyire gyakori a vezetéknév. Különben meg az is aranyos, amikor különböző kedves becenevek alakulnak ki, mert több Zsuzsa vagy Kati van egy közösségben. Nekem pl. nagyon tetszik, h egy ismerősömet Katkának szólítja mindenki.

Dúlával egyébként én is fogok beszélni. Akkor döntöttem el, mikor a szülésznővel beszéltem. Egyrészt ez a szülésznő jókat mondott egy dúláról, akiről én is hallottam már, másrészt viszont elbizonytalanodtam, mit akarok, és hátha a dúla is segít ebben. Talán már túlzásnak tűnnek az igényeim, pláne, h nem is lehet mindenhol szülésznőt fogadni. De ha már lehet, és fizetek is, próbálnék olyat választani, akitől olyan segítséet kapok, ami előrevisz a szülésben és a szép élménynek sem gátja. A szülésznő nem volt unszimpatikus, közvetlen volt, őszinte, ezek nagy erények. De én a (szerencsére kevés) eü-ben szerzett tapasztalat alapján tudom, mennyire másképp tudják ugyanazt csinálni az egyes emberek. És talán épp a szülésnél nem elhanyagolható az, h lehetőleg olyan legyen a segítőm, aki mellett el tudok lazulni, akinek a beavatkozásait segítségnek élem meg, és nem annyira beavatkozásnak. Pl. egy apróság: amikor az infúziót kötötték be - mikor vukos voltam-, volt, aki olyan emberien és odafigyeléssel csinálta és ellenőrizte, h rendben van-e nálam minden, h attól már egy picit jobb lett, míg volt, aki kelletlenül, bár szakszerűen. Akkor aztán igen szerencsétlennek éreztem magam és kiszolgáltatottnak.
Nem akarom annyira részletezni, mert nyilvános fórum, és nem akarom a szülésznőt sem megbántani, ha vhogy olvasná (bár nem vszínű), de azon túl, h laza és rugalmas, kevés melegséget éreztem benne. Aztán persze elgondolkodtam, nem várok-e sokat. Jó lenne konkrétumokat mondani azért, h értsétek. Pl. sokat beszélt arról, h nem lehet előre tervezni, mert lehetnek olyan esetek, amikor vészhelyzet van. Ebben egyetértek, de rólam érezhette volna, h nem lebegek a földfelszín fölött két méterrel. Nem kínált hellyel, álldogáltam mellette hosszú ideig, míg beszélgettünk, miközben ő rég lehuppant vhová a szülőszobában. Aztán azt hangsúlyozta, jobban szereti ő is, ha nem kell vágni, mert akkor nincs varrás, nem kell a műszereket mosni és még felsorolt pár ilyet. Énnnekem azért ennél a szülés - hogy is fejezzem ki magam - magasztosabb dolog. Nem jó szó ez, de talán értitek, mire gondolok.
Na, próbáltam kicsit kitárni a lelkem, kíváncsi vagyok, mit gondoltok minderről.

Kép

Kép
nán-dorka

Niko: Köszi, igyekeztem, én is sokat fogytam. Különben a legolcsóbb főzött krémes tortát választottuk, viszont isteni finom túró krémeset. Asszem 26 ezer volt a 3 szint (110 szelet).
Szívesen adok ötleteket :lol: A dekorációt például egy nagykerben vettem és előző este a barátainkkal és az unokatesómékkal díszítettük fel az egészet. Este 10-ig fújtuk az 500 lufit :shock: Az asztalra kis dekor kavicsokat vettem az Ikeában és ráfektettünk 1-1 szál rózsát.

Én is kardiózom, elipszisjáró, futópad, meg ilyenek. Nálunk azért több a kardió gép :wink: , 40 biztos van, de még így is csak este érdemes menni, mert annyian vannak. Persze az uram nem jött, megis lesz a böjtje :evil:

Esztora: köszi, bár mi is inkább építkezésre költhettük volna, de nekünk esélyünk sincs. Budapestről nem szeretnénk elmenni, mert ide köt minden, viszont itt irtó drágák a telkek:( , na sebaj majd lesz valahogy. Olyan még soha nem volt, hogy valahogy ne lett volna. :lol:

Orsi: köszi, szuper volt, szerintem legalább is. Sokat dolgoztam érte :lol: , januárban :shock: kezdtem a szervezést és augusztusban volt a lagzi :roll: kellően rákészültem.
Amúgy ha illik a vezeték névhez valami különleges név akkor az nagyon szép tud lenni. A miénk eléggé magyaros, úgyhogy nem nagyon gondolkodhatunk extrában.

Na jó most már megyek ejtőzni, mert reggel korán kelek, megyek Nógrádmegyébe. Szólok a Bercelieknek, hogy Hajniék el akarják lopni a falujuk nevét
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pussz
Timi
toti77

Bodzi, milyen jó ilyen főnökről is hallani!

Vivi, örülök, h előrejutottál a vizeletügyben, a főnököd segítségével. És akkor nem volt sértődés, ugye? Jól értem, igaz, h attól tartottál? És a legjobb, h semmi gond!!!!!!

Fioona, jó ez a Technikai Segítség! :D
Én mostanában figyelgettem magunkat a Férj 1.0-val, h mennyiszer futtatjuk az Odafigyelés meg a Kedves szavak programokat. Mert az hiányzik néha nekem. De rá kellett jönnöm, h sokszor én is a fiam irányában futtatom ezeket. Hm. Ha kettesben vagyunk (ritka), előbb-utóbb szépen kialakul. Miért olyan nehéz hármasban?! És mi lesz négyesben??!! Attól erősen tartok, h az, h az egyikőnk az egyikre figyel, a másikónk a másikra... Hű, de nehéz!
És tetszik az új Ghymes-lemez, Fioona?
Boldog névnapot Lillának, ha ma ünnepli! Vagy azért is volt a muffin? :wink:

Jól sikerült a farsangunk! Tényleg klassz a gyereknek jelmezt készíteni. Idén mondjuk a sütés volt a hangsúlyosabb a készülésben, vitte is büszkén be, amiket sütöttünk, sőt, a pékségbe is vittek ma este belőle, ott vmelyik nap megmutatták neki kemencét is, amikor megtudták, h pék lesz. Nem tudom, lesz-e olyan, h kölcsönzőből hozzuk a ruhát. Akkor is sztem jobb, ha előre kitalálja a gyerek, mi szeretne lenni. Akkor jobban belőle fakad a dolog.

Ja, jövő héten én is fokozom itt az izgalmakat, megyek uh-ra, megvan-e még a két ciszta, nincs-e egyéb baj. Mondjuk fura volt ma, a dokim mondta, azért menjek még el a jövő héten, mert a 24. hétig meg lehet szakíttatni a terhességet. :shock: Pedig amúgy elég életpártinak ismertem meg, és ismeri a mi véleményünket ezügyben. És korábban ő mondta, h majd a 25. héten menjek.
Mindegy, elmúlik a jövő hét, és már senki se fogja ezt a lehetőséget emlegetni nekünk, mert már nem lehet!
Kicsit visszás, h egyrészt a szép szülést tervezgetem, másrészt meg még arról van szó, h véget vetni a várandósságnak. :?
De tényleg lehet az is, h lesz egy szép szülésem, meg az is, h egy beteg babám, mindneféle ilyen-olyan komplikációkkal. Erről aztán az jut eszembe mindig, h semmi sem biztos az életünkben, csak szeretjük azt hinni. De ez nem nyugtalanító felhanggal jut eszembe, hanem tudomásul veszem. Lehet, h vmi fontosat tanulok most??? :?:

Juj, de sokat írtam. Nem baj? :oops:

Kép

Kép
nán-dorka

Elképzeltem a bercelieket, ahogy felkerekednek Nyugat felé, h visszaszerezzék Hajnitól a falujuk nevét! :lol:

Ja, megvan pár leletem, vasat kell szednem, a terheléses cukor 5,8, amellett ugyan csillag van, kilóg az optimális tartományból, de a doki azt mondta, rendben van. Sztetek is?

No, megfőtt a bab a levesben, ma már nem írok több regényt, ígérem! :) Jó éjszakát, holnapra meg jó kedvet kívánok (ahogy a fiam játszott a szavakkal ma reggel)!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Rengeteget írtatok, kell egy kis idő, hogy tudjak reagálni :oops: Azt hiszem, hogy holnap reggel fogok csak írni, mert nagyon álmosnak érzem magam.

Nán-dorka: ne is gondolj arra, hogy bármi baj lehet. Határozd el és kész. A ciszta már felszívódott és egy egészséges, szép kisbabád lesz hidd el. Amikor a 12.héten láttam a 4D-s UH-n Gabi babát, hogy ő már egy kész kisbaba, mindene megvan, onnantól nem tudom, hogyan lehete megszakítani egy kész kisbaba életét. A betegség nagyon nagy kérdés, de én bízom benne, hogy minden jó lesz és pont a kitartásod miatt lesz teljesen egészséges kisbabád.

Én még sosem szültem, de biztos vagyok benne, hogy nagyon fontos a szülésznő, hiszen ő lesz ott velem/velünk végig. Remélem, a mostani szülésed teljesen más lesz mint az első.

Kép
Kép
adrienna

van két iwiw-es meghívom kell v.kinek :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

már csak 1!

Bridzsi

Kép
esztora

Toti:
nagyon szépek az esküvöi képek. :)

Nán-dorka:
a cukor mikor ennyi? Éhgyomira v. terheslés után? Én úgy tudom, h éhgyomira 5.5-ig, terhelés után 7.8-ig jó,de 7 felett már diétára fognak.
Szülésznő: nekem volt Marcinál. Hihetetlen milyen sokat jelentett. Én szerencsére kifogtam egy tündért, akit 30. hetesen fogadtam meg. Most is őt szeretném majd. És Nán-dorka, nem nagyok az igényeid. :)
Viszont én a dúlától ózkodom. Ott lesz a dokim, a szülésznőm, a férjem egy ideig. Valahogy nekem az már túl sok, egy kívülálló. Remélem értitek. Nem mellesleg, csak 1 személy mehet veletek és hát én nem cserélném le a férjem rá. :oops: :roll:

Nán-dorka még:
nagyon irigyellek a hozzáállásoddal. Meglátod nem lesz semmi baj. És egy egyészséges babucid fog születni. :)

Toti:
Bercel leszavazva. hihi. :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Drágáim!
Rengeteget írtatokés csupa szép, érdekes dolgot, így kell egy kis idő, mire összeszedem a gndolataimat, hogy kinek mit is akartam írni....de jövök mindenképp, csak gondoltam bejelentkezem:D

Totika:D
Nagyon szépek voltatok, olyan jó ilyen sugárzó párokat látni!!

Bodzikám:D
Tök jó, hogy a főnököd ilyen klasszul áll a dologhoz! Ez gondolom lelkileg nagyon sokat segít. Az átjárhatóságival kapcsolatban hogy állsz? Remélem megnyugodtál, bár természetes, hogy izgulsz, hiszen ez egy fontos lépés. Remélejük, gyors eredménnyel:D

Most megyek, mert szegény cicám teljesen szeretethiányos. Mióta baba van nem ölelgetem annyit, bár minden nap játszunk, meg simizem, de ölbe óvatosabban veszem. Most viszont megneszelte, hogy ülök, és bevetette magát az ölembe, most itt hempereg és szerelmes tekintettel bámul, úgyhogy kicsit játszom vele.
puszi

porsika

sziasztok,

köszönöm, hogy leírtátok a véleményeteket. Ez is megerősített abban, hogy a mi kis drágánk máris olyan okos és figyelmes, hogy akkor jön majd, amikor érzi, hogy mindketten várjuk Őt nagyon! :D :D

Azóta újra mondta teljesen magától Apa, hogy most már ő is nagyon szeretné és várja :D :D :D

Azt is megbeszéltük, hogy ezzel az ügyvédi huzavonával csak a szükséges minimumot vagyunk hajlandóak foglalkozni! Nem hagyjuk, hogy mások elrontsák a boldogságunkat!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Toti, köszi az esküvői hangulatot!!! A hatásodra én is elkezdtem nézegetni a mieinket, olyan jó nosztalgiázni!!!!
Ezzel az UH képpel, vonalzónélküliséggel meg nagyon gyanús vagy Te nekem!!! :D :D :D

Olyan szépeket írtatok Ágota és Porsika a babával való kapcsolatotokról, tisztára meghatódtam!
De azért, Porsika, szegény cicát ne tessék háttérbe szorítani!!! :)

Fioona, még mindig nincs netetek??

Szeri, szerintem sem sok az a pénz az őssejtért, ha belegondolunk, hogy mennyi mindenre költjük a pénzt feleslegesen. Viszont állítólag tényleg nem végeznek Mo-n őssejtkezelést egyelőre.

Arwen, Vivi - nekem is 1. számú fiúnevem a Levente, a mi vezetéknevünk L betűs ráadásul, úgyhogy még passzolna is nagyon. Csak engem is visszatart kicsit, hogy sok van belőle, ugyanez a Laurával is a szitu. Aztán persze lehet, hogy ettől függetlenül ezeknél maradok.

Orsi, a Leila nekem is bejön, nagyon szép, ritka, különleges és egzotikus hangzású név!!!!!!!!!

Orsi, Te mikor mész dokihoz?

Akkor a jövő héten a drukkok biztosan mennek:
hétfő - Mariettának!!!!!++++++++++
kedd - Bodzinak!!!!!!+++++++++++++
Nán-dorka, Te nem írtad, melyik nap lesz az UH?????????????? Úgyhogy egész héten mennek a drukkok!!!! :) :) :)

Pussz,
V.

Kép
vickybabe

Viki, azért nem írtam, mert az orvosom azt mondta, menjek oda, és várjam ki a sorom. És h így hátha nem küldenek el. :? Nem egészen értem a rsz-t, de azóta annyi derült ki, h a férjemnek a szerda a jó, tehát akkor próbálkozunk. De lehet, h csak időpontot kapunk. Vagy azt se... Mindenesetre rászánjuk azt a napot...
Ha az nem sikerül, megyek a Praxisba, csak nem bánnám, hogyha rendszeresen kell menni, akkor az a befizetett tb-imből menjen...

A Praxis mennyibe kerül amúgy, tudja vki?

Kép

Kép
nán-dorka

Jaja, de köszi a drukkokat előre is. Ha a ciszták ott is vannak még, ne derüljön ki újabb galiba, és mondjuk mondjanak biztatókat, azt szeretném. :)

Kép

Kép
nán-dorka

Nándorka, biztosan úgy lesz, ez nem is kérdés!!!! :D :D :D
Akkor szerda a Te napod, drukkolás-ügyileg :D

Csütörtökre és péntekre még lehet jelentkezni :D Kiért drukkoljunk???

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Szerdai vagyok én is!!!!!
Remélem csupa jó hírekkel árajusztjuk el Nán-dorkával a topikot! :wink:

Vicky vagyok, már voltam is. :wink:
Nagyon jó olvasni, a párod megváltozott hozzá állásáról! :D

Toti, a képek nekem is nagyon tetszettek! :D Igazán titokzatos vagy! Már kifúrja az oldalam a kíváncsiság! :roll:

Vettem pocitartót, de még nem ért ide. Nagyon kíváncsi vagyok rá.

Porsi, helyettem is szeretgesd meg a cicusod! :wink: Ha már egy ideje veletek van, nincs ok hanyagolni! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Jaj, Lilla névnapja tényleg most volt, köszönjük a jókívánságot!!! :mrgreen:

KépKép
KépKép
fioona

Majd drukkolok én is nagyon-nagyon az adott napokon! Meglátjátok, hogy csupa jó hírek lesznek a jövő héten.

Toti: nagyon klasszak a képek. Ilyenkor újraélheti az ember a szép emlékeket.

Voltunk tegnap egy hatalmasat kirándulni. Éjjel érkeztünk haza. Fenséges volt. Sétáltunk egy hatalmasat Szilvásváradon és Egerben. Imádom ezt a két helyet. Szilvásváradon már kezd indulni az élet. Hét ágra sütött a nap, csobogott a patak és énekeltek a madarak. Idilli volt. Egerbe este ugrottunk be. Gyönyörű az esti Dobó tér.

Képzeljétek pénteken a reggeli hormont pár órával megkésve vettem be a szokásostól és erős alhasi fájásaim lettek, meg sírógörcsök jöttek rám. Amikor pótoltam nagyon hamar elmúltak a tünetek. Ma vettem be az első kúra utolsó szemét. Ha nem jönnék a napokban, akkor épp hisztizek. Nagyon kiélesedett a mensi előtti tünetegyüttesem. Lehet, hogy hülyeség, de arra gondoltam, ha ekkora változást okozott ez a hormon, biztos, hogy kevés van belőle a szervezetemben. Vagy rossz ez a gondolatmenet?
Ne tévesszen meg senkit a vonalzóm. Ha megjön rögtön átállítom, de most teszt szóba sem jöhet. Jelenleg nálam is örülni kell, ha időre megjön. Legalábbis én örülni fogok. Titokban azt várom a hormontól, hogy visszaáll 28-29 napra a ciklusom, idegesített mióta 30 feletti a hossza. Valahogy nem éreztem normálisnak.

meriann

sziasztok!

én is szerdán megyek dokihoz!
remélem jó hireket kapunk mert nagyon el vagyok keseredve az itthoni dolgok miatt.Anyu rendszeresen belém köt és teljesen idiótának tart.kezdem már néha én is elhinni és olyan semmit érőnek érezni magam.na mindegy...
holnap jövök majd, remélem jobban átlátom már és tudom merre induljak. :roll:

Bridzsi

Kép
esztora

Fioona, bocsi, akkor lehet fordítva olvastam két oldalt...Na mindegy, a lényeg, hogy itt vagy!
Szerdán drukkolok Neked is!

Meri, biztos jó lehetett a kirándulás! Jó, hogy mindig találtok alkalmat, helyet a pároddal egy kis közös kikapcsolódásra! Hamarosan már nem lesz rá időtök, hogy kettesben legyetek! :wink: :wink: :wink:

A hormonokkal szerencsére nincs tapasztalatom, de szerintem simán lehet.

Esztora, Neked is drukk szerdára!!!!!!!!!!!!!
Sajnálom az otthoni dolgokat, próbáld minél kevesebbet rágni magadat, a baba a legfontosabb!!!!!!!!!!!
A szüleidnél laktok? Én azt biztosan nem bírnám, 14 éves koromban költöztem el tőlük, és azóta a saját magam ura vagyok :D :D Így jó is a kapcsolatom mindenkivel a családban :D

Kép
vickybabe

szerencsére csak egy udvarban lakunk de nem egy házban.igy nyugodtan magamra csukhatom az ajtót.
eddig jó volt minden mostanában kezdte a mártirkodást stb...
én sem birnám ha együtt kéne laknom vele.ezektől függetlenül sem.

Bridzsi

Kép
esztora

Meri, neked nem néztek hormonszintet, mielőtt elkezdted szedni?

Lehet jó lenne beszélned a dokiddal a tüneteidről, hátha ő tud valami okosat mondani.

Kép
vickybabe

Adri, kösz a kedves szavakat, Hajni, Neked is és h biztattok, h nem túl nagyok az igényeim. Ha mégis nagyok lennének, azért nekem alapvetően sok ember szimpatikus, csak megtalálom már azt, akiről úgy érzem, segíteni tud. De olyan ciki, h már találkoztam ezzel a szülésznővel. Igaz, semmit nem beszéltünk meg, találkozót vagy akár azt, h mikor hívjam. Mit illik ilyenkor csinálni?? (HA mondjuk mást találnék.)

Meri, elképzelhető, tudom, h a fogamzásgátló is mássá tette a ciklusomat, éhségérzetemet stb., akkor egy hormonpótlás biztosan képes ilyesmire. De talán jobban is figyelsz ezekre a dolgokra, nem?
És egyszerre sokféle változás indult meg Benned, ez érzékenyebbé tehet. Nem baj, vedd úgy ezeket, mint ami ált. igaz a mensi előtti hisztikre. H segít felhívni a figyelmet az átgondolandó dolgokra.
És nyugodtan tesék jönni hisztizni is ide, ha jólesik!!! :!: :)
De szép lehetett a kirándulás és Szilvásvárad! Sztem is varázslatos hely!

Fioona, milyen pocitartót vettél? Én néztem egy boltban egy Anita márkájút, össze kell csatolni talán hátul, az egész poci belefér, és a poci alját tartja. De nem vettem még meg. Ilyesmi a Tied? És számolj be arról is, lécci, ha megérkezett, h hogy válik be!

Marietta, rengeteg drukk repül Feléd ma!!!! Várunk a hírekkel!

Kép

Kép
nán-dorka

Vicky: nem voltam vérvizsgálaton. A dokim szerint egyértelműen hormonhiányos vagyok. Azt mondta, hogy mivel ez nem árt tutira, így csak az időt húznánk. A sok probléma miatt meg úgyis felírná a biztonság kedvéért a sárgatesthormont.

Nán-dorka: biztos, hogy jobban figyelek magamra. Végül is a fogigátló engem is nagyon megváltoztatott, csak pozitív irányba. Sokkal, de sokkal kevesebb macerával járt a mensim. De próbálom elfogadni az egészet. A mozgás jót tesz nagyon, akkor kevesebb energiám marad hisztizni :lol: és még az alakomnak is jót tesz.

Marietta: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

meriann

Kép
Kép

meriann

Sziasztok!
Jó sokat írtatok, így hétvégén. Annyi mindent akartam írni, de már nem is tudom, hogy mit.

Meri: Eger valóban gyönyörő város. Mi a nászutunkat töltöttük ott, de nagyon megszerettem az egész környéket. Sajna elég messze van tőlünk, így nem nagyon tudunk visszajárni kirándulgatni.

Esztora: bocsi, ha félreértettük egymást, nem akartalak megbántani. Te is leírtad a véleményedet, és én is. Ne haragudj, tényleg nem volt szándékos, nem akartalak bántani.

Toti: nagyon jók a képeitek, szép pár voltatok, illetve vagytok most is.

Fio: jó, hogy ilyen hamar megjavult a gép.

Szorítunk mindenkinek, aki a héten megy dokihoz. Várjuk a képeket.
vivi79

Sziasztok Drága Lányok!

Marietta:D
Nagyon drukkolok, remélem, mihamarabb jössz a jó hírekkel!

Bodzikám:D
Nagyon sokat gondolok Rád, nagyon-nagyon drukkolok a holnapi vizsgálathoz!!!

Fioona:D
Lillának utólag is nagyon boldog névnapot kívánok!:D
Cicus alaposan meg lett szeretgetve, plussz hétvégén még a Kutyagyerekkel is jókat garázdálkodtunk, úgyhogy isteni volt!!

Vicky:D
Igen, nagyon élvezem, hogy ennyit tudok foglalkozni a Babával. Remélem, áldásos hatása lesz a kapcsolatunkra akkor is, mikor már kinn lesz:D Nagy áldás nekem, hogy itthon lehetek, így tényleg arra van időm, amit fontosnak tartok és amit szeretek.

Meri:D
Szerintem is simán okozhat a hormon ilyen hangulat-ingadozásokat.
A hisztit meg tényleg ki kell engedni, ha jön! Inkább, mint hogy elfojtsd! :D

Dorka:D
Megint pityeregtem Rajtatok. Még mindíg fantasztikus a hozzáállásod, biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz a Picilánnyal.:D

Képzeljétek, lányok, azt hiszem, éreztem Bogyókát!!! Tegnap feküdtem az oldalamon, olvastam, és egyszercsak azt érzem, hogy mintha egy kis pillangó verdesne az alhasamban. Megmerevedtem, mondom, mi ez, mert hogy úgy gondolom, elsp terhességnél még ennyire korán nem érzi a mozgásokat az ember. Aztán mondtan Bogyesznek, hogy ha ő volt, akkor csinálja még, hogy anya tudja. Erre megint elkezdődött, és vagy 10 percig vígan bugyborékolt, csapkodott. Alig mertem megmpzdulni, mikor abbahagytam, gyorsan felhívtam a barátnőm, akinek 4 éves a kislánya, hogy milyen, mikor mozog a baba, mondta, hogy ilyen, és hogy szerinte nincs korán, mert ő is érezte Pankát 3,5 hónaposan. Szóval gyanús. Ja, és annyira édes volt, mikor este elalvás előtt odabújtam Apához, megint csinálta:D
Hát egyenlőre ennyi. Millió puszi és ölelés, megyek szakdolizni:D

porsika

De jó, Porsika! Ez nem lehet más!

És min pityeredtél el? Remélem, azért nem nagyon!

Kép

Kép
nán-dorka

Posika: De jó Neked, hogy máris érzed a Babádat. Biztosan fantasztikus lehet.
vivi79

Vivi te se haragudj, én meg tiszta hülye vagyok az itthoni dolgok miatt.
megyek dolgozni mert 19.-e van. du jövök

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Porsi de-jó, de-jó! :mrgreen: Egyáltalán nem korai! Édi kis babid van, már most közelebbi kapcsolatot akar. :D
Azért mi is cicázunk ám. Apa nagy cicavadász, mindig odacsalja Lillának a cicákat. :D Van is egy csomó kép róla, csak telefonon, és még nincs a gépre rakva.

Nán-dorka olyan, amilyet írsz! Remélem ma vagy holnap megjön.
Meri, remélem nem készít ki ez a hormon. :( Az elfojtásnak tényleg nncs értelme, inkább irányítani próbáld, ha tudod. Bár, bagoly mondja verébnek. :roll:

Vivi sajnos nálunk nem a gép romlása okozza ezeket a szüneteket, hanem a párom mániája. :roll: Ha "csak" rossz lenne, ritkábban történne ilyesmi. De megigérte, hogy ha ez lezajlott, akkor egy darabig nyugi lesz. Na, majd meglátjuk. Hallottam én már ilyet, csak látni nem láttam. :twisted:

Akkor ma Marittának drukkolunk! Utánna sorban a többieknek.

Orsi engem érdekel a szülésed története, csak mindig elfeledtem írni. :oops:

Arwen-féle maffin képem is van, majd felteszek nektek egy tányérral, csak most megint operán vagyok, és onnan újabban nem engedi. :x

Lányok jóslófájások mikortól normálisak? Már 2. hajnalban hasogat mensiszerűen a derekam. :shock: Tehát megerőltetés kizárva. Bár nem is vagyok biztos benne, hogy az. Olyat még nem éreztem, csak találgatok. :oops:

KépKép
KépKép
fioona

Esztora, ha lesz szusszanásnyi időd, sírd ki magad nekünk! :!:

KépKép
KépKép
fioona

Porsika: de klassz lehet érezni.

Fioona: ez nálunk is így van, mivel a gépek elengedhetetlenül fontosak a mindennapi munkánkhoz, így max. 1-2 óra kiesés van engedélyezve a páromnak. Főleg éjszaka. Ez kicsit visszafogja. :lol:

Eddig azt hittem a jóslófájások szülés előtt vannak max. 1 héttel. Nem így van? Nem megfáztál Fioona? Vagy valami más? A teher súlya?

A hisztit nem fojtom el, illetve mozgásba folytom. Hol sétába, hol hancúrba :oops: , hol tornába.

Írtam, hogy nem jött meg az Intimtorna vhs? Várni kell ,mert hiába volt kiírva, hogy van készleten tévedtek. :( Elvileg két hét múlva ígérték, de már 4 telt el. Írtam nekik és még nem válaszoltak.
Furi is volt, hogy csak egy helyen van. Na, addig begyakorlom a testreformot. Már rendesen hiányzik.

meriann

Meri én úgytudom, a szülés elött pár héttel jelentkezik. De talán rosszul emlékszem. :?
Bevallom most a koraszülésen parázok, bár a szívem azt súgja feleslegesen. Csak hát, az agyam sokszor okosabb akar lenni. :twisted: Te megértesz ugye? :wink:
[quote]H írta:ol sétába, hol hancúrba , hol tornába.
Én a középsőt ajánlom!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A kazit sajnálom. :( Nem tudom miért nem árulják, mikor nagy kereslet van rá. :? Vagy legalább akkor lenne DVD-n, de az sincs. Nekem még az is feltünt, hogy a honlapon se válaszolgat a kérdésekre. :?:

KépKép
KépKép
fioona

Fioona: megértelek. Ilyenkor szokott eszembe jutni, hogy a legnagyobb harcot magunk ellen kell megvívni. De az a legnehezebb.
Hát a középsővel élek a leggyakrabban. :oops: Bár úgy tudom, az égeti a legtöbb energiát is el. :lol:

meriann

Meriann,

Bocsi hogy idepofátlankodok egy másik topicból, csak azt szeretném kérdezni, hogy a babás táblázatot te milyen programban csináltad meg, és hogy sikerült kép-ként feltenni ide.
Nekünk is van egy de csak sima excel, azt meg nem tudom képformátummá csinálni.

Köszi előre is.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy válaszoltam priviben.

meriann

Szabad vagyok a szerelemben,
és lelkemben is szabad vagyok.
Egyedül csak az angyalok szárnyalnak így,
Élvezve szabadságukat.

Richard Lovalace

Bridzsi

Kép
esztora

Dorka:D
Hát csak azon, amit a 24-25 heti. ulrahanggal kapcsolatban írtál.Egyrészt, az együttérzés, mert most már nagyon át tudom érzeni, milyen borzasztó lehet, mikor ilyen "lehetőségeket" kínálnak fel az embernek (hogy "vessen véget" a várandósságnak-még a kifejezés is olyan, hogy kiráz tőle a hideg), de javarészt csak olyan kis öröm-pityergés volt, hogy ilyen emberek vesznek körül, mert szerintem példásan kezeled a helyzetet. :D

Vivi:D
Igen, én is nagyon örülök,nem számítottam rá, hogy ilyen hamar érezni fogom. De hamarosan már a Te Levidet vagy Enikődet is érezni fogod!

Fioona:D
Kaphatunk Lilláról cicás képeket? Biztos tündéri!!!

Merikém:D
Én is a hancúrt javaslom. Egy óra 350 kalória:D:D:D:D

Végre megírtam a szakdoli bevezetőjét, és szerintem nagyon jól sikerült. Tök vicces, ezzel szenvedtem a legtöbbet, talán mostmár lendületet kap a folyamat:D
Puszik

porsika

Ezen csodálkozol Porsika? Így könnyű ha nem egyedül írod! :lol:
Elmondhatod, hogy a Ti babátok rögtön felsőfokú suliban kezdte a tanulmányait. :lol:

meriann

Helló Lányok!

Hát már rég nem írtam úgy igazán. Szerintem most se fogok tudni mindenkire reagálni,mert nagyon sokat írtatok és nem lesz minden az eszembe.

Ragota!
Nagyon csini kismami vagy,és milyen óriási a hasad. :D

Bodzi!
Sorstársam(ahogy írtad) Mennek a drukkok holnapra. Remélem minden oké lesz.+++++++++++++++++++

Toti!
Nagyon szépek voltatok az esküvőn. De gondolom ez most is így van. :wink:

Porsi!
Nagyon jó lehet neked hogy már lehet Bogyókát érzed. Irigyellek is ám miatta. Meg végülis minden kismamit. Én is annyira szeretném már. De eljön az én időm is. Remélem minnél hamarabb.

Nán-dorka!
Neked is mennek ám a drukkok ezerrel. +++++++++++++ Bízzunk benne hogy már Nálad se lesz ciszta. Egy egészséges picurt fogsz szülni nem is olyan sokára.

Esztora!
Kitartás! Ne figyelj másra csak magatokra. Mivel borít ki anyukád? Gyere ám nyugodtan panaszkodni nekünk. :wink: Miért ne kapnál jó hírt a dokinál? :wink:

Meri!
Nincs kizárva hogy a gyógyszertől ilyen a hangulatod. Mondjuk nekem nincs ilyen tapasztalatom,pedig én is szedem a gyógyszert. Mondjuk én azért szedtem hogy tudjak mensizni. Mert mondta a dokim hogy a ciszta miatt ki tudja mikor jönne meg ezért írta ezt a gyogyit. És mikor beveszem az utolsó szemet nekem rá 2 napra pontosan meg is jön.

Hajni!
Gratula a picurodhoz. Biztos nagyon jó lehetett látni már az uhn.

Fioona!
Neked most mi lesz a szerdai uhn? Most derül ki hogy mi is lesz??

Vicky!
Nálad most mi a helyzet? Jó a vonalzód? Nemsokára pés?

Jaj lánykák! Én már nagyon izgulok hogy mi lesz este a dokinál. Remélem csupa jó hírt kapok. Elvileg most kéne pésemnek is lennie de biztos vagyok benne hogy az nem lesz mert nem szedek most rá gyógyszert. De nekem már az is elég ha nem lesz ott a cisztám és nem is jött másik. A pésen meg gyogyival lehet segíteni. Ha tudok jövök este beszámolni. 19.15-re kell mennem(pestre) csúszás biztos lesz meg még hazaérek. Szorítsatok!!!

Majd jövök.

Puszi mindenkinek.
csipcsab

Marietta azt hittem már megjártad a dokit! De akkor még drukkolok tovább!!! Sőt!

Nekünk szerdán lesz az első 4D UH, és reménykedünk, hogy kérésünkre megmutatja, mit rejteget a lába között! :D

És még valami! Még nem hallottuk a szívhangját!!!!! :(
Azt nagyon várjuk!!!!! :mrgreen:
Tényleg amit DVD-t írnak, azon a szívhang is rajta szokott lenni?

Megyek szóritok Mariettának! :D

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Hú csajok,kész vagyok. :?
2 napja mindent kihányok. Ma már a vizet is. :cry:
Szerintetek nem lesz baja a babámnak? Lehet felhívom holnap a dokit, mert Marcinál is kellett infúzió. :roll:

Marietta:
drukkkkkk

Fioona:
igen, felveszik a szívhangot is. :)
Vendég

Hajni, sajnálom! Tarts ki, drukkolok, hogy javuljon a helyzet!!!!!!!!!!

Csajok, Marietta most van bent a dokinál!!!!!!!!!!!!!!!!!! Remélem mielőbb jön a jó hírekkel!!!

Kép
vickybabe

Csajok: wáááááááááááá
Most mértem meg apa lázát, majd 40 fok. :(
Már csak ez hiányzott. :cry:
Remélem nem kapom el. Bár nem köhög semmi, csak gyenge és a feje fáj. De asszem külön szobában alszunk éjjel.
Szerencsére MArci mamázik , így ő nem kapja el tutira.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?