zelem, hát akkor bűvös hétfő elé nézünk...és ha a doki nem telefonál és nem küld benneteket el arra a szupi helyre remélem ráborítod (minimum) az asztalt hihihi
sonjus, most olyat fogok írni neked amitől én is frászt kaptam..
szóval az lenne a legjobb ha inszem után megpróbálnád valahogy 'elfelejteni az inszemet, és, hogy elképzelhető a siker.
aztán amikor elérkezik a tesztelés ideje akkor úgyis toppon leszel, előre megveszed az ezer-ezer tesztet
ez a tanácsom, tereld el a figyelmed, ne olvass ezekről a dolgokról, talán még az is segíthet, ha úgy veszed az egészet, hogy úgyis 50-50%, majd eldől. ne haragudj, hogy ilyeneket írok, de meggyőződésem, hogy nekünk ezért sikerült. eltüntettem a kismama magazinokat, sok baráti összejövetelre jártunk, nem igazán figyeltem magam csak a tesztelés környékén. sok sikert neked
mágnes, húúú én tuti nem bírnám ki ennyi ideig
na majd megkérdezem a dokit.
andi, végülis nálam semmi gond, eddig, de még nagyon az elején vagyok ezért tartok az együttléttől..
pandi, dejódejódejó, én is nagyon várom a holnapi eredményeket, siess haza
pfú de kíváncsi vagyok mi lesz odabent a pocid mélyén
domo, a elhiszem azt, hogy szeretnél gyorsítani, most eszembe jutott, hogy a páromnak sincs munkája, mi a csuda lesz, aztán az ugrik be, hogy majd csak lesz valahogy, eddig is volt, van
a magánrendelésen minden vizsgálatot meg tudnak csinálni?
mert ha ide-oda kell kórház és magánrendelő között ingáznod, hát az talán annyira nem kényelmes dolog, de lehet, hogy hülyéket írok itt..