Új privát üzeneted érkezett!

Kicsiboris,
szerintem is lehet együtt lenni, ha nincs semmi baj, vérzés, barnázás, fájdogálás. A párom ki sem bírta volna már eddig sem. :lol: :oops:
katata

Azért jó kis táblázatunk van, ami az elejét illeti, csak elfogy az alja is lassan!
bbilona

Pandácska,
már nagyon közel a nap, hogy haldd a kis szivecskéjét, vagy szivecskéjüket! :wink: Olyan izgi! Már nagyon várom én is, hogy gyere a hírekkel!! 8)
katata

Hát Ilona,
én is nagyon remélem! :lol: Szerintem nagyon jól néz már ki, mutatja, hogy van remény MINDENKINEK!!! 8)
katata

Kata,
Majd igyekszem haza hogy gyorsan megtudjad :wink:

KicsiB,
Mi se voltunk együtt beülti óta és nem is tervezzük főleg hogy még a dokival se beszéltem erről de szerintem ha lehetne se mernénk még...
Vendég

Tyűűűű. nem figyelek rátok pár órát, és belelendültök úgy, hogy alig győzöm elolvasni!

Bbilona, Mágnes! de jó nektek! Érezzétek jól magatokat!

Kicsibé! Megértem, hogy féltek együtt lenni. Ha bizonytalan vagy, szerintem nyugiban kérdezz rá a dokidra. Nem fog kinevetni.

Domo! A Szabolcs utcába megyünk. Egy hónapja voltunk ott, és a férjemnek kell egy gyogyit szedni egy hónapig, mert az egyik hormonja kicsit alacsonyabb. Gondolom most megint vérét veszik. Annak az eredménye kb 1-2 hét múlva lesz meg, de most nem engedem be egyedül a dokihoz. Nem szeretnék még az eredmény miatt is várni 2 hetet. Szóval anno egy hónapja a doki azt ígérte, hogy szedje a párom a bogyót és egy hónap múlva, ha megyünk vissza, akkor neki egy telcsi és jó helyre tud minket irányítani. Na most ez a jövő hétfő az , amíg várok, aztán ha a doki esetleg még mindig kitalálna valamit, egyedül megyek tovább. Vagyis a férjemmel. Nem érünk rá, ölbetett kézzel üldögélni! Mi gyereket akarunk, nem lacázunk!!! :lol:

Bbilona! a felső vonalzód mit számol?

Kép
Kép
Kép
zel

Ilona! A héten telefonálok, csak most én bizonytalanodtam el: menjek, vagy várjak türelmesen aug. végéig? A párom reagált másként, mint ahogy vártam: szerinte menjünk a magánra.

Kép
domo

Zel! és a Szabolcsban is csinálnak lombikot, vagy továbbküld onnan? Remélem a férjed hormonjai rendbejöttek :D
és az októberi lombik időpontot hol kaptad?

Kép
domo

Domo!

Tudtommal a Szabolcsban csak inszemig mennek.
Naná, hogy rendbejöttek a hormonjai. Nem is lehet másképp!
Az októberi időpontot Pécsen kaptam.

Neked most mi következik? Folytatjátok az inszemet, vagy van egy kis pihenő? Nálunk Pécsen max két hónapot stimuznak egymás után, erre jön egy pihis ciklus, hogy a petefészkek ne legyenek túlterhelve..

Jajjj. Össze kéne raknom a varrógépet. Kaptam egy szép, zöld anyagot, kéne egy gatyit alkotni belőle. De lehet, hogy ma csak kiszabom. Olyan lusta vagyok. Az időjárás teszi?

Kép
Kép
Kép
zel

Pandácska,
:lol: ez nagyon rendes tőled! 8)
katata

Sziasztok!

Mi jól vagyunk, csütörtökön megyek a dokihoz és remélem minden oké! 16.-án kezdjük a lakást kifesteni és a bútorokat meg venni, majd mosni stb... mire kész leszünk marad 2-3 hét pihi és jöhet a Trónörkös.

Kata!
Nem is tudom mit kéne írnom, Ilona említette, hogy megosztom.... meg csak nem tudom konkrétan mit is :oops:
Szerinte mindenkinek végig kell járni az útat, nem csak a baba ügyben. Valahol biztos meg van írva mi-miért történik. Az bizti, hogy a mi környezetünkben, mindig akkor lettek várrandósak a lányok, amikor tényleg nem ezzel foglalkoztak, agyilag és testileg is másként álltak a dologhoz. Én is abban biztam, amikor a doki mondta, hogy menjünk lombikra, hogy most pihi és inkább azzal vigasztaltam magamat, hogy kezdjük el a házépítést és talán majd akkor jön amikor épp tornázom a telken és lóg a belem.
Hála nem kellett sokat várni, mert ahogy a szerződést aláírtuk a kivitelezőkkel és az esti ünneplés gyümölcse lett a mi kis pocaklakonk.
Szóval sokaknál tényleg 'váratlanul" jön és ez itt is tapasztalható a topikban.

Mágnes!
Tényleg ügyesen meg csináltátok a meghívót, szép lett. Anno az esküvőnkre én csináltam és eltartott jó sokáig a 250db.-ot meg alkotni.

Kép

Kép
odry

Sziasztok!
Bocsi, hogy így ismeretlenül benéztem hozzátok, bár van akinek a nevét én már láttam valahol :wink:
Ebben a hónapban lesz inszemünk és a topic nevét olvasva jutott eszembe, hátha kaphatok egy-két jó tanácsot tőletek, hogy is lehetne rásegíteni a sikerességre :)

köszi előre is, ha tudtok segíteni!
sonjus

lányok, mágnes kislánya egy kis tündér, a szebbikből való. Ilyen lesz nekünk is :wink:

domo, meglepődünk néha a férjeinken igaz :wink: Augusztusig van még 3 hónap, neked még van néhány inszemed hátha felpörögnek az események a magánrendelésen. Bár ott is hormonvizsgálattal kezdik majd, az ha jól számolom 1,5 hónap azaz júl közepére van eredmény, augusztusban kezdhetitek az inszemeket. Így meg aug-ban mentek konzultációra, andrológiai vizsgálatra, és aztán indulhat a móka.
Ha nem érzed hogy sürget az idő, akkor is megtudod csináltatni előtte a hormonvizsgálatot, és augusztusban már nem kell ezért is 3x sorban állnod a BMC-ben. Szerintem nem nyertek olyan nagyon sok időt. Dobjatok fel egy érmét, ha más nem segít :wink:

zel, az első vonalzón az áll mióta várunk örökbe babára. Február óta listán vagyunk, 4 hónapja 3 hete 5 napja várunk a mi babánkra (valami ilyesmi).
Szóval te még szabni-varrni is tudsz :shock: Ez igen, jó parti vagy te a férjednek. Tudja ő ezt? (Finom volt a bodzás palacsinta :D, még a nokedlis paprikás krumpli hátra van! Teszel bele rendes füstölt kolbászt is?).

Csók lányok!
bbilona

Sonjus,
Üdv :D hol lesz inszemed?
Vendég

szia sonjus, igyál sokat és igyál sokat. Adj apának sok fehérjét, de igazából nincs rá trükk. Vigyázz magadra!
bbilona

Halihó!

Bbilona! Remélem, tudja, hogy jó parti vagyok. Habár már úgy ismert meg 13 éve, hogy állandóan zsezsgek. Tudta, mit vállal. :lol: Akkor szokot kiakadni, amikor elmegy egy hétre oktatásra, vagy vezénylik, és mire hazajön, átrendezem a házat, meg polcokat fúrok fel a falra. De akkor is csak azon, hogy nem talál meg semmit. Férfi. Néha ilyen: léccike, add már ide a zöld kislábost! Erre ő: van zöld lábosunk?
A gatyó nagyjából elkészült este,már csak gombot kell rá tenni, meg a szárát felvarrni.
Nem mindig teszek kóbit a paprikás krumpliba. A nokedli meg elég, ha csak egy tojásból készül. A kétszemélyes adagba. Örülök, hogy ízlett a palacsinta.
Szia Sonjus! Gondolom Clostyt kapsz a stimuhoz. Szurizol is? Nekem négy inszemem volt,most már lombikra kell menjünk. Sajnos kiderült, hogy a srácokkal is van egy kis gond. De lombikra bőven elmegy! Szóval a closty vékonyítja a nyálkahártyát, ezért tényleg igyál jó sokat, min 2 l -t, hogy pihe-puha ágyikó várja a petécskédet! Pihenj is sokat. Mikor mész ultrahangra? kíváncsiak leszünk ám, hogy hány tüsződ érett meg!
Odry! Ha belegondolok, mintha csak most írtad volna, hogy sikerült összehozni a Csodamanót. Aztán már csak két hónap van hátra.
Pandus! Nektek meg mindjárt Uh! Hú, izgulok ám én is! Kíváncsi vagyok, mert nagyon remélem, két Kispanda van a pocikádban!

Kép
Kép
Kép
zel

Nagyon kedvesek vagytok, hogy írtatok!
Máris teletöltöttem a nagy bögrémet vízzel :)
Kaáliban csinálják (Dr.Krizsa) 11-én megyek UH-ra (11. napon), closti megy 2x1, a szuriról még nincs infóm! Felírt még Klion kúpot, gondolom fertőtlenítés lesz odabent, vagy nem tudom.
Nálunk minden lelet a legnagyobb rendben volt, senkinek semmi baja, csak spontán nem jött össze már (hű már utána kell számolnom), szóval több mint 2 éve :(
Most úgy döntöttünk, hogy elsőre sikerülni fog :) A lombikra nem nagyon lesz zsoszónk, ez az inszem sem lesz semmi, dehát mindent a gyerekért :)
Mégegyszer köszi, és minden infóra vevő vagyok :)
Kicsit azért átnézem, hogy nálatok ki hogy áll :)
sonjus

Sonjus,
Nekem is Kaáliba csinálták szintén Dr. Krizsa :D jobb kezekben nem is lehetnél :wink: A Klion tényleg fertőtlenítésre kell. Ovitrelle szurit fogsz kapni amit a pociba kell szúrni nem vészes te vagy a párod be tudjátok adni. Inszem után fél órát fogsz feküdni az örzőben aztán kapsz egy tesztet lemész a dokihoz felír progit elmondja hogy semmi fürdés meg szoli, torna és még otthon dolgozzatok rá.
Vendég

Pandácska!
én tényleg igyekszem nem görcsölni, csak nagyon izgatott vagyok :)

Zel!
mikor lesz lombikotok?
nekünk már most beírtak egy novemberi időpontot, hogy ne kelljen sokat várni, ha mégsem jönne össze, ettől kicsit azért megijedtem, de remélem nem lesz rá szükség!

Bbilona!
látom most spontán hónapoztok! drukkolok, hogy sikeres legyen :wink:
volt már inszem? Hol csinálták? Ki? más kérdésem nincs is :)
sonjus

zel, köszi a főzési tanácsokat!

sonjus, akkor érted zellel egyidőben szoríthatunk. Mindjárt hértfő :wink: A kezdők szerencséje legyen a tiétek!
bbilona

Sonjus,
Írtam olyat hogy ne görcsölj? :shock: vagy ezt most mire írtad? :roll: a lombiktól pedig ne féljél nekem is most volt és az eredményét látod a vonalzómon :wink: persze ne legyen rá szükséged de nem érdemes tőle félned!
Vendég

sonjus, aha akkor ez nem az első inszem. Jól félreértettem. Nekünk megvolt a 6 inszem, most szünetelünk, BMC, Dr. Szűcs Zoltán.
bbilona

Sonjus!

Októberre kaptunk időpontot. Pécsen.
Hétfőn megyünk Pestre a Szabolcs utcába, mert a párom gyogyit kellett szedjen, és ellenőrizni kell, hatott-e. Ott a doki megígérte, hogy segít a lombikban. Mármint beajánl valahova.

Kép
Kép
Kép
zel

Pandácska!
Én csak a "Ne küzdj túl erősen"-re írtam :)
De jó, hogy jót írsz a dokiról! Mondjuk jó lenne, egy olyan hír is róla (bár tudom nem rajta múlik) hogy elsőre sikerült az inszem nála :)
A párom a múltkor mondta, hogy akkor ezt a babát nem is ő csinálja :( bolondokat beszél :)
sonjus

Sonjus,
Hihihi hiszen az minden üzim végén ott van az az aláírásom az nem neked szólt hanem az én mottóm :lol: :lol:
Vendég

Pandácska!
Menet közben rájöttem ám :D
sonjus

Zel!Köszi, most már értem!
Nekem ne mondta az orvos, hogy pihi kell, ezt én gondoltam a 2. inszem után, mert éreztem, hogy megviselt. (a 2.-nál 10 tűsző volt). Aztán a spontán hónapban döntöttünk, hogy átmegyünk a BMC-be, és hát aug. végére kaptunk időpontot. Magánrendelés útján kicsit hamarabb bekerülhetünk,( ennek menetét Ilona jól leírta), most egyeztetés van a párommal!

Ilona! Igazad van, túl sok időt nem nyerünk. Én is szeretném felpörgetni a dolgokat, de valahol azt tart vissza, hogy kellene előtte egy állást szerezni. Akkor meg nehéz lenne megoldani a vizsgálatokat, ezért fogom felhívni a magánrendelőt.

Kép
domo

Ilona! Mennyit kell várni általában az örökbefogadásra?

Szonja! Üdv itt! A lányok már minden tanácsot leírtak, a siker receptjére sajnos még én sem jöttem rá.
Nálunk is volt hiszti, hogy abból, hogy ezt most nem is ő csinálja! A másodiknál már nyugodtabban viselte!

Kép
domo

Bbilona!
Nem tudom hol értettük félre egymást :) Nálunk első inszem lesz!

Zel!
Ha Pesten tudnak segíteni, azt is vállaljátok?
sonjus

Szia Domo!
Nálunk hiszti nincs hál'Istennek, csak hangosan gondolkodott :wink:
Mondtam neki, hogy ne hülyéskedjen, vannak akiknek még az sem adatik meg, hogy sajátjuk lehessen, a mi babánk pedig "belőlünk" lesz :)
Pandácska írta, hogy a doki ajánlotta, hogy dolgozzanak rá, hát majd mi is teszünk a cél érdekében :oops: és akkor majd úgy lesz, hogy mégis spontán jött össze :wink:
(vagy valami hasonló :lol: )
sonjus

sonjus, ha az első inszemetek lesz, hogyan lehet mégis hogy novemberre már lombikos időpontot is kaptatok? Nem kellene végigcsinálnotok a 6 inszemet? Hülye vagyok hiszen az első sikerül és nem lesz szükség az egészre :wink:

domo, mennyit kell várni? Ismerek olyat aki 3 hónapra megkapta a kislányt, mágnes is mesélt tegnap egy hasonlóról, de 2-3 évet mondanak a gyámhivatalnál. Majd talán nyár végére meg lesz a határozat, és meglátjuk :? :D
bbilona

Sonjus!

Persze. Azért megyünk Pestre is, hogy hátha ott korábban meg tudják csinálni. De megyünk ameddig kell, vagy tovább is. Semmi kedvem októberig várni.

Tényleg, ezt én is akartam kérdezni. Ha minden rendben veletek, hogy-hogy már lombikos időpontod is van? Elméletileg végig kell járni a hat inszemet, és csak utána jöhet a lombik. Vagy ahova jársz más a helyzet? Kívánom,hogy az első inszem sikerüljön!

Nálunk is meg kellett volna a hatot játszani, de közben kiderült, hogy nem a legjobbak a srácok. Mármint a mennyiség tök jó, meg mozognak is, csak 93% hibás. Fejben főleg. Ezért kapunk most egy igazolást, hogy lombikra javasolnak. a dokim viszont azt mondta, hogy nyáron akár beiktathatjuk a maradék két inszemet is. Ki tudja? Csak annyira nem hiszek már benne, hogy nem akarok feleslegesen a hasamba böködni 50 Eft-nyi injekciót. Meglátom, most mit mond a pesti doki, meg találunk-e olyan intézetet, ahol nem októbert kapunk és ha mégis addig kell várni, akkor talán belemegyünk a nyári inszemekbe.

Kép
Kép
Kép
zel

Bbilona!
Kérdezte a doki, hogy ha lehetne választani mit választanánk a lehetőségek közül, mire a párom rávágta, hogy mi babát szeretnénk :)
Azt mondta a dokibácsi, hogy 2, max 3-at ajánl inszemből, így novemberre már beírt (az ellenőrzőnkbe :lol: ) egy időpontot.
De úgy legyen ahogy mondod, és ne legyen rá szükség!!! :)
Jut eszembe szívesen felajánlom az időpontomat :)
sonjus

Zel!
Az az érdekes, hogy korábban csináltak a páromnak kiskatona vizsgálatot (szerintem vagy 3-at) mindenhol azt mondták, hogy rendben van minden, de én láttam a leleten, hogy a fejhiba magas volt. Most a Kaáliban meg azt mondták, hogy donor értékű, több mint jó az eredménye :shock:
sonjus

Kicsiboris!
Tudod én is veszélyeztetett terhes voltam a Petykánál is és most is. Nekünk azt modta az orvos, hogy a 12. hétig inkább mellőzzük a sexet, de aztán szabad a pálya.

Sonjus!
Annak idején mi is Krizsához jártunk. Biztatás képpen mondom, hogy nekünk az első inszem sikeres volt.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Beke Andi!
nagyon köszi :)
sonjus

Andi!
Nálatok mi volt a helyzet? Leletek rendben voltak?
Hát, ha te sem tudod a sikeres inszem titkát... :wink:
sonjus

Lányok!
ez a víz ivás, kemény meló :)
már a 2. bögrénél tartok és 5 percenkét járok pisilni.
Egyébként sem vagyok egy "nagy ivó" :D háááát van amiért keményen kell küzdeni :wink:
sonjus

Sonjus,
Nekem leszívás után 4 litert mondtak a túlstimum miatt na az volt a kemény :wink:
Vendég

Pandácska!
Az már kész vízerőmű :lol:
sonjus

sonjus, ne aggódj csak az első napokon van szaladgálás. Azután a 2 literre szépen rááll a szervezet.
A 4 liter hát az már vicces, akkor az ember lánya kibérli a mellékhelyiséget :shock: Nekem is kellett, mikor a nem szívesen emlegetett doki kitalálta, hogy vesebeteg vagyok.
bbilona

Sziasztok!
bbilona:
Jó volt talizni, de úgy sajnálom, hogy el kellett rohanni. Az az igazság, hogy Apával kicsit fasírtban vagyunk, ezrét ő most morci, és mindent azonnal akar.. :?

Mi 1 évig szexmentesek voltunk...Ahogy kiderült, hogy sikerült az inszem, a doki hözölte, hogy fizessem be Apát a 0-ás környékén valakinél, mert elfelejtheti a szexet. Na és engem ki fizet be??? Aztán szülésig semmi, utána elvileg 6 hét, de én csúnyán repedtem, így volt az 3 hónap is...

Kép
Kép
Kép
mágnes

zelem, hát akkor bűvös hétfő elé nézünk...és ha a doki nem telefonál és nem küld benneteket el arra a szupi helyre remélem ráborítod (minimum) az asztalt hihihi :lol: :lol:

sonjus, most olyat fogok írni neked amitől én is frászt kaptam..
szóval az lenne a legjobb ha inszem után megpróbálnád valahogy 'elfelejteni az inszemet, és, hogy elképzelhető a siker.
aztán amikor elérkezik a tesztelés ideje akkor úgyis toppon leszel, előre megveszed az ezer-ezer tesztet :lol: :lol: ez a tanácsom, tereld el a figyelmed, ne olvass ezekről a dolgokról, talán még az is segíthet, ha úgy veszed az egészet, hogy úgyis 50-50%, majd eldől. ne haragudj, hogy ilyeneket írok, de meggyőződésem, hogy nekünk ezért sikerült. eltüntettem a kismama magazinokat, sok baráti összejövetelre jártunk, nem igazán figyeltem magam csak a tesztelés környékén. sok sikert neked :lol: :lol:

mágnes, húúú én tuti nem bírnám ki ennyi ideig :roll: na majd megkérdezem a dokit.

andi, végülis nálam semmi gond, eddig, de még nagyon az elején vagyok ezért tartok az együttléttől..

pandi, dejódejódejó, én is nagyon várom a holnapi eredményeket, siess haza :lol: :lol: pfú de kíváncsi vagyok mi lesz odabent a pocid mélyén :lol:

domo, a elhiszem azt, hogy szeretnél gyorsítani, most eszembe jutott, hogy a páromnak sincs munkája, mi a csuda lesz, aztán az ugrik be, hogy majd csak lesz valahogy, eddig is volt, van :lol:
a magánrendelésen minden vizsgálatot meg tudnak csinálni?
mert ha ide-oda kell kórház és magánrendelő között ingáznod, hát az talán annyira nem kényelmes dolog, de lehet, hogy hülyéket írok itt..

Kép
kicsiboris

Odry,
igen, erre sok példa van, én is ebben bízom most nagyon! :wink:

Ilona,
van listak, hogy hanyadikok vagytok?

Sonjus,
üdv. közöttünk. Az inszem miatt meg ne izgulj nagyon, minden rendben lesz és reméljük az első sikeres lesz. :wink:
katata

Kicsibé!

Olyan asztalburogatósnak ismersz????!
Nem vagyok én olyan. Én kis szerény, csendes, visszahúzódó típus vagyok. :lol: :lol: :lol:

Meg hazudós.

Majd a váróból nekiállok vuduzni, hogy amint meglát minket már telcsizzen is. És akkor az asztala a helyén marad!
Aztán az is lehet, hogy amíg nincsenek meg a férjem újabb hormoneredményei nem is tudunk lépni, hanem még várnunk kell. habár nem tudom, egy beszélgetésen mit befolyásolhatott volna eddig is az a kis eltérés.? Áááááh, mindegy. Meglátjuk hétfőn. Addig lazítok.

Kép
Kép
Kép
zel

Sonjus!
Ez a rengeteg folyadék fogyasztás nekem új. Én nem emlékszem annak idején, hogy mondták volna!?
Nálunk velem volt gond. Túl alacsony volt a progeszteron szintem, majdnem nullla, alig alig menstruáltam. Azt tették helyre hormonokkal, az első kúra túl jól sikerült, mind két oldalon 7-8 pete érett meg, ezért nem is kockáztatta meg a doki az inszemet, ne hogy 6-os ikrek sikeredjenek. A második kezelésnél visszavett az adagokból és akkor jöhetett az inszem, amiből már a többiek is látták az eredményt. Igaz a 12. hétig ikrekre készültünk, de aztán csak Petyka maradt. A terhesség és a szülés úgy tünik mindent rendbe rakott, mert szoptatás után rendszeresen keztem menstruálni, és a hormon eredmények is jók lettek. Így alakult, hogy a mostani pocaklakó (Gergő) elsőre spontán összejött.
Hát valami hasonlót kívánok neked és a többieknek is.

Kicsiboris!
Ez a szex kérdés szerintem elég egyéni és változó. Én Petykánál majd megőrültem olyan kívánós voltam, csak nálunk apa nem tudja a kettőt összeegyeztetni. A szülés után pedíg én voltam az aki a pokolba kívánta az egészet. A mostani terhességnél legalább egy-egy az állás, mert most én sem kívánom, úgyhogy szegény apa egy kicsit mellőzött ezen a téren. Remélem szülés után hamarabb belerázódom mint legutobb.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

andi, én még nem próbáltam a páromat 'rávenni, de remélem ha lehet akkor nem ő fog ágállni....na majd meglátjuk.., és hogy vagy andi??

kata, köszi a táblát, még meg sem köszöntem neked :shock: és nagyon szurkolok, higgyél benne :lol:

zel, na jó csak vicceltem az előbb...de gondoltad is, mi?
látom a humorod az megint 1000%-os, tök jó, hogy ilyen laza vagy!!! így tovább drága zel, így is kell csinálni!
az asztalt meg nem sajnálom hihihi

Kép
kicsiboris

mágnes, sebaj, majd apa is megbékél, mi meg találkozhatunk ahányszor csak sikerül :wink: Én is felengedek legalább egy kicsit addig :roll:
bbilona

Sziasztok!

Kata!
Úgy legyen :!:

[color=green]Kisboris!
A szex..... hát szerintem mindenkinél másképp alakul. Nállunk a doki akkor mondta, hogy figyeljünk rá amikor ki írt, viszont nem tiltotta. olvastam és hallodtam is, hogy ha méhszáj elkezd nyilni, akkor gumival kell, nehogy valami fertőzés, bacit kapjon az ember.
Én nagyon nem is kivántam az első időszakban, most meg úgy kell az úramat meg erőszakolni, mert ő meg teljesen félti a kicsit, mióta kerekedik a pocakom és táppénzre vett a doki.
Minden esetre beszéld eg az orvosoddal, de semi akadály, ha jól esik :wink: [/color

Kép

Kép
odry

Zel!

En is a Szabolcsba jartam 5 inszemig. Ki a dokid?

Velem semmi. Ev vegi nagy hajtas van nalunk az iskolaban, alig elek. Vasarnap elkezdtem a Gynevac-ot, ugy fajt, mikor beadtak... - le a kalappal azelott, aki ezt naponta hasfalba adta 3 honapig. Nekem ez is megterhelo.
Hetfon megyek 2 napos osztalykirandulasra, tok buli lesz. Mult het penteken meg az iskolaban aludtunk, amit nagyon elveztek a gyerekek! :)

Gyongyi, nem valaszoltal nekem - en is 16. keruletben, csak Sashalmon lakom. :) Majdnem szomszedsag.
babszi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?