Sziasztok!
Köszönöm, hogy örültök, nagyon aranyosak vagytok!
Persze bennem van a para rendesen, két hét múlva megyek uh-ra, március 7-én, akkor majd talán megnyugszom kicsit!
Monyo!
Nekem ez volt a 4. beültetésem, ebből egy fagyis volt (tavaly áprilisban)
Azt mondta a doki, hogy másfajta protokollt fogunk próbálni. Így lett ún. antagonista. Kaptam Gonal F pent és injekciót, mellé napi 4 Merionalt, és a vége felé Cetrotide-t, napi 1-et, hogy nehogy túl hamar repedjenek a tüszők. 13. napon kaptam Ovitrelle-t tüszőrepesztőnek, a 15. napon volt a punkció, a 18-on a beültetés.
10 petesejtem lett, de csak 4 termékenyült meg. 3-at kaptam vissza, de mivel 1-et nem fagyasztanak, ezért nem maradt fagyibaba.
Őszintén szólva több megtermékenyülést vártam, mert az ezelőtti lombikoknál mindig sokkal több embrióm lett .
Valószínűleg igaz lehet, hogy minél kevesebb a petesejt, annál jobb minőségűek.
Végülis mostmár nem is bánom annyira, hogy nincs fagyis. Remélem, hogy most minden oké lesz, és akkor nem is lenne szükség rájuk. Otthagyni meg úgyse bírnám őket a hűtőben, nagy dilemma lenne! Most nyáron leszek 35 éves. Ha most végre lesz babám, a fagyisokért csak 2-3 év múlva tudnék menni, addigra meg már tényleg vénassszony leszek.
Ja! Kapok progiszurit, minden reggel egy duplát. Már szita a seggem, de nem bánom.
A 12. hétig fogom kapni (remélem!), plusz esténként 3 Utrogestant is dugdosok.
Feszül a hasam, pláne, ha felállok, már a beültetés másnapjától. Ma hozatok a férjemmel magne b6-ot, talán segít.
A punkció napján majd kinyúltam, úgy fájt (eddig soha!), aztán beültinél mondták, hogy van egy kis folyadék a hasüregben. Ez egy picurka kis hiperstimu volt, de állítólag az segíti a beágyazódást. Talán igaz lehet!
Te hogy állsz? Lombikozni fogsz? Bocs, hogy nem vagyok képben!