Sziasztok!
Én ma itthon maradtam tanulmányi szabin, de így se nagyon megy a tanulás, elég depi vagyok. Egy darabig nekem is ment, hogy ne a gyerek-témával foglakozzak, de annyira nehéz, mikor körülöttem mindenki terhes vagy babázik...meg én is foglalkozom gyerekekkel.
Na jó nem panaszkodom, a tesóm most hívott fel, teljesen ki van akadva, a barátnőjének el kell vetetni a babát, mert kiderült, hogy nem egészséges.
Ehhez képest én ne szóljak semmit...
Anita, Kata majd küldök este képet!
Kata én is azt néztem, hogy lassan itt a 4. zebrásunk.
Hát akkor Te sokára érsz utól életkorban, most Anita szülinapjáig én leszek a korelnök a tábliban. Nem akar egy 29 vagy 30 éves lány csatlakozni hozzánk?
Anita kiváncsi vagyok, hogy mit mond a Tanár Úr a gynevacra. Sok orvosnak van lesújtó véleménye róla, illetve annyi hogy nem ismerik el a hatását.
Ártani nem árt maximum nem használ, de a gyulladásaimra még senki nem tudott nekem hatékony szert adni, a kúpoktól meg nem fogok meggyógyulni.
Szegény, elég pocsék lehet hétvégén dolgozni.
Beuka!
Először is gartula a vizsgádhoz! Az a lényeg, hogy megvan! Még mennyi van hátra?
Hát igen, mindenkinek az kellene, ami nincs...de előbb-utóbb majd minden meglesz és akkor új dolgokat fogunk kitalálni, hogy mi is hiányzik.
Ha lesz is fizetésemelés, majd csak pár hónap múlva...
A kiskatonavizsgálatnál pár óra alatt megvan az eredmény, miután leadtuk, lehet is telefonálni. Remélem nem derűl ki még a páromnál is valami gond, egy kicsit ő szorong tőle.
Vica, szorítok a szülinapi teszthez!
Ennél szebb ajándékot nehéz elképzelni.
Zafír