Új privát üzeneted érkezett!

<font color="0000ff">Vica! Köszi, lehet, hog majd kipróbálom, de máskor, most csak úgy fájdogál, nem komoly.

Zsuzska!
Nekem azt mondta a körzeti, hogy ha még egy hétig fáj, akkor menjek el a gégészetre, és mondjam meg, hogy tenyésszék ki, mi van a torkomban... Jó lenne, ha nem turkálnának bele a torkomba...</font>

KépKépKépKép
proone

KépEz sem az én hónapom volt. Ma 2 cn. Kép Kép

Kép
Kép
banya1

BAnita,
Sajnálom!!! Kép
kata1977
Hatvan

Fel a fejjel!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!!!

Nem tűntem ám el,csak megint a munka-munka!!Ma meg hazautaztunk anyuékhoz.Annyira jó volt!!Nálam minden ok,semmi változás,hétfőn doki,drukkoljatok nekem,hogy valami okosat mondjon.Annyira szeretnénk már finisbe lenni.

Zafír!!!
Nagyon-nagyon boldog születésnapot!!!!!
Lassan utolérlek,november 25-én születtem.Pont Kata névnapján.A férjecském most lesz júniusba 30 éves.Szerintetek mivel lepjem meg????Valami ötlet??Amúgy jól vagy??Honnan van az a gyógyszer amit szedsz??

Hajni!!Tök jó a házatok!!Nagyon szupi,ügyesek vagytok.Jól haladtok.Örülök,hogy a kutyus jobban van.

Vica!!!Üdv köztünk!!!

Proone!!Remélem jobban vagy!!!Férjecskéd meggyógyult???Jó lehetett az a kis fürcsi.

Andi!!Örülök,hogy minden ok!!!!!Aztán gyere mesélj.Kiváncsian várunk.

Beu!!!Nem semmik ezek az emberek!!Én már nem lepődök meg semmin.Néha olyan rossz indulatuak tudnek lenni.Ne is törődj velük.Biztos fog jönni az a baba.Most hol tartatok???Dokihoz mikor mész???
Bocsi,ha valakit kihagytam de gyorsan olvastam vissza,nem is vagyok igazán képbe.
csanita

Sziasztok!

Anita tök izgi, már csak pár nap és megtudjátok hogyan tovább... Kép Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mit fognak mondani Nektek.
Mi kedden megyük a 2. vérvételre + kiskatonavizsgálat. Akkor kapunk időpontot a dokihoz?

Nem gyógyszert szedek, ez egy injekciókúra, itt a babaneten olvastam róla, a homepage: www.gynevac.hu Azért adattam be, mert nekem állandóan vannak gyulladásaim, amivel a nőgygógyászok nem nagyon tudnak mit kezdeni, a Tanár Úr is csak hüvelykúpot írt fel rá egyelőre. Ez kimondottan ilyenekre jó,és megnöveli a babásodás esélyét. Amúgy valami tejsav baktérium, nem gyógyszer...
A nov. 25. még elég messze van, sokáig leszek korelnök. Kép Addigra már a felső táblán leszünk mindketten remélem. Kép

Kata, Te mikor tölöd be a 29-et? Köszi a szülinapi képet!!Kép

Proone, én se tudok ebből a vacakból kigyógyulni, most megint nagyon pocsékul vagyok. Kép Lassan én is orvoshoz fordulok, ha ez így megy tovább.

Hajni, fantasztikus a házikó!!Kép

Zafír

Kép
Kép
zafír

Szia!!!

Igen a második vérvételnél kaptunk időpontot.Meg kérdezte az aszisztens csaj mit beszéltünk meg a dokival,és már néztünk is időpontot.Kicsit izgatott vagyok a hétfő miatt,nem tudom mi vár ránk.de nekem/nekünk már mindeggy,csak legyen valami.Túl hosszú ez az elmúlt 15 hónap.Jól hangzik ez a gyógyszer,hol lehet beszerezni????Ha jól olvastam receprte lehet csak kapni???lehet kikellene próbálni??!!Dokit nem kérdezted ez ügyben,mi a véleménye??????
Nem hangzik jól,hogy beteg vagy.Tessék orvoshoz elmenni.
Megy a vezetés a párodnak???Tényleg nem raksz fel képet magadról??
csanita

Anita,

igen ennek a megbeszélésnek van egy kis "ítélthírdetés" jellege... De végre továbbléphettek. A vérvétel eredményedet is itt tudod meg, ugye?

Meg akartam kérdezni a dokit a gynevacról, de mikor ott voltunk elfelejtettem, és nem akartam még olyan sokat várni. De ha nincsenek gyulladásaim akkor azért nem adattam volna be azt hiszem. Nem lehet most gyógyszertárban kapni, én írtam az e-mail címükre és válaszolt egyből a Lázár Erika doktornő, megadta a mobiszámát és kért, hogy hívjam fel. Felhívtam, amire közölte, hogy megvenni nem tudom, de még van néhány adag oltóanyagja, ingyen odaadja. Megadta a rendelője címét. Ott pedig az aszisztense kérdezte, hogy beadhatja-e, vagy el akarjuk vinni. Úgyhogy egyből megkapuk, nem fogadtak el egy fillért se, és most minden kedden megyünk szurira.(Furcsa ez nekem...a háziorvost leszámítva már mindenhol fizetni kell) Egyébként iszonyat izomlázunk van a fenekünkben. A párom kivan, ez az első kellemtlenség, amit a baba miatt el kell viselnie..Kép

A párom imád vezetni, szerintem jól is megy neki. Olyan jó, most lesz az első hétvége, hogy nálunk maradhat a céges kocsi...Kép Megyünk piknikezni. Kép

Nem küldtem Neked képet? Fel azért inkább nem raknék, pontosan nem tudom megmondani, hogy miért...De ha írsz e-mail címet szívesen küldök.

Ma voltam egy óvis évzáró műsoron és majdnem elsírtam magam, ahogy a kiscsoportosok énekeltek meg szavaltak, a szüleik meg büszkén pityeregtek... olyan nagyon szomorú lettem.Kép

Zafír

Kép
Kép
zafír

Helló csajszik!!!!!!

Hajni örülök a kutyusnak, úgy látszik nagyon erős a szervezete. Az ipari parkot tudom hogy hol van lassan belövöm a képet, hogy hol fogtok lakni. Jó nagy a szomszéd telke! Õk még nem építkeznek?

Vica most nem akarok én is a hsonlóságokkal jönni, de el kell, hogy mondjam, hogy a teleket, ahol építkeztünk a férjem örökölte (van rajta egy pici ház). Az Õ anyukája tőlünk majdnem 200, az én szüleim meg kb 500 m-re laknak tőlünk!
Nem Kecskemétre jártál középiskolába?

Kata köszi a drukkot!! 3-ast kaptam. Lehetett volna jobb is, de örülök, hogy túl vagyok rajta. Egyébként tegnap elgondolkodtam, hogy még ki nézheti a meccset és egyből Te jutottál eszembe! Na jó, lehet, hoyg írok a másik topicba is Kép
a színt, majd ha készlesz elárulom, elég merész.
Igen az jó dolog, hogy Pesten van dokid, hisz ott senki sem ismer Kép

Proone látod itt ülünk a vadonatúj házunkban, viszont babánk az nincs Kép Volt már, hoyg elmondtuk, hogy inkább laknánk a szülőknél, meg járnánk Trabanttal, csak sikerülne összehozni a baby-t.

Zsuzska úgy néz ki kezd beállni a ciklusod! Ez tányleg jó!

Banita sajnálom, hogy megjött Kép gyere gyarkabban és "kihúzunk" a rosszkedvből Kép

Anita de jó, hétfőn mész dokihoz!!!! gyere ám este elmesélni!!! A párod mivel foglalkozik? Hobbi? Peca, autó számítógép??? Ha nem tudunk róla semmit, akkor hogy segítsünk a meglepivásárlással.

zafír kedden leadjátok a kiskatonákat, akkor már a jövő héten lesz is eredmény!
A múltkor említetted, hogy lehet hogy bejön egy fiziemelés a párodnak! Történt valami? Nagyon szorítok! Hátha összejön egy nagy erkélyes, vagy teraszos házikó!!

Kép
Kép
beuka

Nolina mi van Veled? megint régen voltál!

Hajni remélem hamar lefut az adóbevallásos buli ( ha hülyeséget írtam bicsi!) és akkro újra itt lehetsz nap mint nap!
Így hogy nincs táblánk, nem nagyon vagyok képben! Csodálom, hogy Te még tudod követni!

Kép
Kép
beuka

<font color="0000ff">Beuka!
Hát igen, mindenki arra vágyik, ami nincs neki... De nektek lesz babátok, nekünk meg lesz lakásunk! Kép
Most kicsit utánaolvastam és találtam olyat, hogy ősszel valószínű megnövelik a fészekrakó hitel korhatárát 35 évre. Csak gyorsan növeljék, mert férjem 31... Kép Aztán ha van rá lehetőség, jól átrágjuk magunkat a dolgokon, hogy érdemes-e belevágni...

Jó éjt mindenkinek!

Proone
13+2</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Proone, mi a lakás árából vettük a telket, anyuékéra szabad felhasználásút vettünk fel, a miénkre meg az építésit. Mi így kezdtük.
Tényleg meg kellene fűzni valahogy a párodat, hogy menjen dokihoz. Én ilyenkor mindig attól félek, hogy lesz valami súlyosabb és akkor sokáig járhatunk. Most ezt nem azért mondtam hogy megijeszelek, hanem hogy ezt is elmondthatod neki.

Bea, nehéz ám követni. Most sem tudom, hogy mai vagy holnapi táblát sikerül majd beraknom Kép. Majd kiderül.

Elméletileg ma délelőtt már hozzák az ablakokat. Kíváncsi vagyok már nagyon Kép.

Na szaladok mert elkésem.

Remélem este jó hírekkel jövök Kép.

Puszi

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Jajj, ezer bocsi Vica, elfelejtettelek berakni. Ígérem este megcsinálom és holnap már ott fogsz viritani. Különben a C Clostyt jelent.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni, javíthatod a ciklusnapjaomat 28-ra !!!KépKép

zsuzska80
Szombathely

Szépjóreggelt!

Bea, én már semmin nem lepődöm meg mióta itt vagyok. Annyi itt a hasonlóság, hogy az már észbontó. Ez tényleg a Sors akarata lehetett, hogy ide csöppentem. Nem Kméten jártam a középsulit, itt fősulis vagyok. De már nem sokáig, jún 15-től szabad vagyok.

Anita, örülök, hogy most már Téged is ismerlek, remélem minél hamarabb bekerülünk a felső táblába.Én még nem vagyok képben, miért mész dokihoz?

Hajni, semmi gond, ezen nem múlik semmi. Azért jó volna minél hamarabb a tábla tetején csücsülni.Kép

Ma virradt a 22. ciklusnap, és tegnap 3x elszédültem, meg sokkal jobb az étvágyam. Kiadós palacsinta-vacsora után 2 órával még meg kellett ennem egy nagy kiflit. Ez jelenthet valamit??? KépKépKép

Mindenkinek jó túlélést ebben a melegben. Ebben az egy esetben tudok örülni, hogy még nem vagyok kismama.:P

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szisztok csajszik!!!

Zafír
Benne van a profilomban a címem!!!Szerintem már hétfőig nem hívom fel szuri ügyben a doki csajt,megkérdezem a tanár urat.Lehet tőle is kapok valami szurit.Aztán jó piknikezést hétvégére,és vigyázni az úton.Most biztos nagy lesz a forgalom mindenki utnak indul.

Beu
A párocskám riasztókat telepít,kamerákat meg ilyesmi.Nagy hobbi nincs,talán gondoltam a számítógéphez valamit,meg tegnap mondogatta este,hogy jó lenne valami szupi hangfal szett a kocsiba.Lehet utána járok.

Vica
Jól hangzik ez a rosszullét!!!Csak nem??Hú mióta is próbálkoztok??Mi tavaly márciusóta próbálkozunk,eredménytelenül.És elmentünk a Forgács Intézetbe,ez egy meddőségi központ.Férjemmel minden ok,nálam volt 2 vérvétel és hétfőn megyünk az eredményekért.Megbeszélni hogyan tovább.Kiváncsian várom.Meg van egy ciszta a bal petefészkemen,remélem felszívódott.Röviden ennyi.

Hú nagyon meleg van,megyek ma a kereszfiamhoz,nem láttam 2 hete.Vettem neki egy napozót,látnátok milyen tündéri,biztos csini lesz benne.

Kismamáink hol vagytok????
csanita

Sziasztok!

CsAnita,
Akkor majd bulizunk együtt novemberben! Kép

Zafír,
Én majd márciusban szülinapozok! Kép Most még messzinek tűnik, de én mindig már csak azt veszem észre, hogy már megint itt a szülinapom, pedig alig múlt el az előző... KépKép
Én is kérek képet Rólad! (mailcím a profilomban) Kép

Beuka,
Csak megnyugtatás-képpen: nekünk se házunk/lakásunk, se babánk! KépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Anita, mi tavaly szeptember óta próbálkozunk. De eddig még se halvány csík, se késés. Ha meg is jött, mindig hamarabb 1-2 nappal. Szóval, ha most 2-án nem jön meg, akkor én azonnal csinálok egy tesztet. Úgyis olyat vettem, ami állítólag még az előtt kimutatja, hogy meg kellene jönnie. Néha annyira elegem van, de mióta ide találtam, már nem látom olyan tragikusnak a dolgot.

Nekem is novemberben van a szülinapom, 15-en. Nektek?

Tanulnom kellene, de nem megy. Majd holnap Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Nekem 25-én!!Akkor leszek 29 éves!!!A párom júniusba tölti a 30-at.Nem szabad elkeseredni!!!Látod vannak sokkal régebb óta próbálkozók is itt!!!Sose szabad feladni!!Mondom én aki eddig szinte csak erre koncentrált.De most valahogy hanyagoljuk a témát itthon is és lehet ez beválik.Nem tudom.Azt viszont igen hogy nekünk biztos lesz babánk csak még nem jött el az idő.Csak tudnám mire várnak??Az tök jó,hogy másodikán tesztelsz,akkor van a névnapom.

Nem csodálkozom nincs kedved tanúlni ebbe a jó időben.Én meg dolgozom szombat-vasárnap!!!Hú de negyon nem szeretek hétvégén menni!!!
csanita

Tényleg voltatok már dokinál???Kivizsgálás????Párodnál???
csanita

Sziasztok lányok!
Bocsika, hogy ismeretlenül írok.
Anita!
Remélem, hogy minden rendben lesz a leleteiddel.
Mi tegnap voltunk a Tanár úrnál és belevágtunk az inszeminációba. Mától szedem is a gyógyszereket.
A leleteim jók voltak, kivéve a prolaktin és a progreszteron, az egyik kicsit magas a másik kicsit alacsony, de most nem tudom, hogy melyik melyik. Bromocriptint kaptam rá és clostit kell szednem. Jövőhét pénteken lesz a 10. napi UH.
40.000 forint lesz az inszemináció.
Mindenkinek drukkolok, hogy minél előbb sikerüljön a baba. Sok sikert!
Sziasztok
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Anita, az én férjem is júniusi. 2-án tölti a 32-t. Tehát én még nem vagyok elkésve (23 leszek), de őt már sürgeti az idő. Dokinál már voltam, nem volt peteérésem és erre kaptam Closty-t. (Ezt tegnap előtt részletesen leírtam a bemutatkozásomban). A férjecském még nem volt kivizsgálva, a doki azt mondta, hogy ha ebben a hónapban nem jön össze, akkor ő következik. De ettől nem tartok, mert régen egy volt barátnőjének már lett volna tőle gyereke, csak elvetette. Pedig a párom akarta volna. De az én szerencsémre nem lett baba, mert akkor biztos elvette volna és akkor, most nem mellettem lenne.

Szóval lényeg a lényeg: most nagyon össze kéne jönnie, hiszen két gyönyörű 20mm-es tüszőcske is megérett és minden nagyon szép volt az UH-n.Kép

Abban én is biztos vagyok, hogy lesz babánk, nem is egy, csak olyan nehéz kivárni.Kép

Ja, amikor tesztelek, akkor lesz a férjem szülinapja is. Tök jó lenne egy zebrás tesztet a kezébe nyomniKép

Úgy látom megint szómenésem van.
Te mit dolgozol?
Egy nagy kalappal kívánok hétfőre!+++++++++++

10 óra óta olyan idegbajos vagyok! Még az is feldühít, ha valaki bejön a boltba, pedig az a dolgom, azért vagyok itt, hogy kiszogáljam.
Na mindegy.
Jók legyetek!

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kata, mi van veled? Megjött? Mert a tábla alapján már 2 napja késik, de Beának meg azt írtad "nekünk se házunk/lakásunk, se babánk!".
Szorítok azért!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
vica1982

Ja Kata, lehet baba van a dologban???KépKép
Vica, kép rólatok van már??Várjuk ám ezerrel!
Szorítok Nektek!!Kép

zsuzska80
Szombathely

Gyöngyi!!

De jó,hogy írtál!!Gondoltam rád!!!Örülök,hogy már itt tartatok!!!Egyik ismerősömnek is inszemet csinált a Tanár úr,a második sikerült.Ikrek lesznek!!!Nem fájt egyáltalán neki,nagyon rövid idő alatt meg volt.Azt tudom,hogy nekem magas a prolaktinom,de majd meg látjuk.Nem tudod a petevezeték átjárhatóságit azt is az intézetbe csinálja meg???Lehet nem uszom meg.

Vica!!
Én vendéglátozom,felszólgáló-üzletvezető vagyok egy kávézóba.Ilyen jó időbe ne idegeskedj,itt a hétvége lehet pihenni.

Lehet Kata csak nagyokat mosolyog rajtunk miket írunk itt róla.Aztán lehet tényleg baba van a dologba??
Kata tessék jelentkezni!!!!
csanita

Zsu! Itt ahol most tudok netezni, percdíjas a net és szörnyű lassú. 10 percig vártam, hogy feltöltse a képet, mindezt 3x. De mindig meguntam. A férjem munkahelyéről majd lehet, hogy este vagy holnap d.u. telerakom képpel a topicotKép

Anita, igazad van, nem dühöngök, elfeletem néha, hogy a jó oldalát kell nézni mindennek.

Jó munkát és hűvös munkahelyet mindenkinek!

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica,
Még nem jött meg, de szerintem ami késik, nem múlik. Kép Nem bízom benne, h baba van a dologban, de majd kiderül! Kép Igazából nem bánnám, ha nem késne, mert 6-án indulunk nyaralni és semmi kedvem ahhoz, hogy még akkor meglegyen... Kép
De írtam már, h én soha nem szoktam mensi előtt semmit érezni és ez most is így van...
Azért köszi, hogy drukkoltok! Kép Jólesik! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Az ablakok nagy része bent van már KépKépKép. Olvasok aztán jövök Kép

Kép

Kép
vkhajni

Zsuzska, most te csinálsz hülyét belőlem, vagy én alkottam már megint valamit? Ha nem neked jött meg, akkor kinek? Mit csináltam? Segííííítséééég KépKép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Én ma itthon maradtam tanulmányi szabin, de így se nagyon megy a tanulás, elég depi vagyok. Egy darabig nekem is ment, hogy ne a gyerek-témával foglakozzak, de annyira nehéz, mikor körülöttem mindenki terhes vagy babázik...meg én is foglalkozom gyerekekkel.
Na jó nem panaszkodom, a tesóm most hívott fel, teljesen ki van akadva, a barátnőjének el kell vetetni a babát, mert kiderült, hogy nem egészséges. Kép Ehhez képest én ne szóljak semmit...

Anita, Kata majd küldök este képet!

Kata én is azt néztem, hogy lassan itt a 4. zebrásunk. Kép Hát akkor Te sokára érsz utól életkorban, most Anita szülinapjáig én leszek a korelnök a tábliban. Nem akar egy 29 vagy 30 éves lány csatlakozni hozzánk? KépKép

Anita kiváncsi vagyok, hogy mit mond a Tanár Úr a gynevacra. Sok orvosnak van lesújtó véleménye róla, illetve annyi hogy nem ismerik el a hatását.
Ártani nem árt maximum nem használ, de a gyulladásaimra még senki nem tudott nekem hatékony szert adni, a kúpoktól meg nem fogok meggyógyulni.
Szegény, elég pocsék lehet hétvégén dolgozni. Kép

Beuka!
Először is gartula a vizsgádhoz! Az a lényeg, hogy megvan! Még mennyi van hátra?
Hát igen, mindenkinek az kellene, ami nincs...de előbb-utóbb majd minden meglesz és akkor új dolgokat fogunk kitalálni, hogy mi is hiányzik.Kép

Ha lesz is fizetésemelés, majd csak pár hónap múlva...
A kiskatonavizsgálatnál pár óra alatt megvan az eredmény, miután leadtuk, lehet is telefonálni. Remélem nem derűl ki még a páromnál is valami gond, egy kicsit ő szorong tőle.

Vica, szorítok a szülinapi teszthez! Kép Ennél szebb ajándékot nehéz elképzelni.

Zafír

Kép
Kép
zafír

Hajni, szerintem Zsuzska a ciklushosszra írta a 28-at.
Hogy van Stone?

Kép
Kép
zafír

Zafírnak igaza van...KépKép
Látom Hajni fáradsz..KépKép

zsuzska80
Szombathely

jaaaaa, akkor megnyugodtam. Bocsika, tényleg lehet hogy fáradt vagyok egy picikét Kép. Akkor javítom Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Szegény HajniKépKépKép

Zafír! Ne keseredj el, mindegyikünknek vannak mélypontjai, amikor nagyon sz*r. Jönnek a hülyébbnél hülyébb gondolatok, hogy "Ha másnak igen, akkor nekem miért nem", "Mit ártottam én a világnak" stb. Ezeket gyorsan el kell hessegetni és valami nagyon pozitívat a helyükbe tenni. Pl. elképzeled milyen érzés, hogy benned mociorog ebgy baba, mi lesz az első szava, de nem kell nekem ezt sorolni. Tudod Te magadtól is.
Ne búsulj.Biztos össze fog jönni Nektek is, és akkor egy csapásra elfelejtesz minden rosszat, ami előtte történt.

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Zafír!!
Várom a képeket!!!
Elhiszem nincs kedved tanulni.Én is hallottam jót-rosszat a gyógyszerről,de szerintem sem árt,csak még nem nagyon ismerik.Hát igen hétvégén dolgozni??Nem részletezem.De már megszoktam ezt csinálom 11 éve.az Én párom is szorongott a kiskatona vizsgálat után mi lesz az eredmény.Még az a jó,hogy nem kell sokat várni.A férfiak biztos másképp élik meg a kudarcot,hogy esetleg bennük van a hiba.De biztos minden ok lesz, rendbe hoznak téged is és jöhetnek a gézengúzok.
Szegény Hajni jó fáradt lehetsz!!De meg van az eredmény,szépül a házikótok.
csanita

De édesek vagytok hogy így sajnáltok. Tényleg eléggé ki vagyok, de most egy kis energiát kaptam az ablakoktól.
Épp most morgok, hogy az erkélyajtó fordítva van mint ahogy mi szerettük volna. Azt akartuk hogy a bal oldala bukjon, erre most a jobb bukik. Nem tudom mit csináljak. Cseréltessem ki, vagy vonjak le az árból. Szívem szerint leüvölteném a fejét. A párom meg azt mondja, hogy hagyjam a fenébe. Na most legyek okos mi?

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Halihó!

Én itt vagyok, mint kismama! Kép
</font>

KépKépKépKép
proone

Szia Proone!
Hogy birod a meleget? Remélem nem fáj már a torkod. Mielőtt neked meg kellett volna jönnie, éreztél valamit?

Hajni, szerintem attól függ, hogy miért akartátok, hogy a bal oldali bukjon. Ha valami nagyon nyomós oka van, cseréltesd ki, mert az ember nem 1-2 évre vesz nyílászárót. Akár hányszor ránézel, mindig eszedbe fog jutni. Én a házikóban nagyon kevés dologgal vagyok így, mert nem hagytunk úgy semmit + nem csináltunk ideiglenes dolgokat, azzal a címszóval, hogy ha lesz pénzünk, kicseréljük. Úgysem lesz úgy...Kép
Látom a szüleim lépcsőjét, hogy 23 éve "ideiglenesen" úgy van, ahogy vanKép

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica, az ok, hogy én úgy képzeltem el. A párom meg úgy ahogy most van, de sikerült meggyőznöm. Erre most mi van. Különben még az az ok, hogy ahova én gondoltam hogy nyíljon, ott csak egy tv lesz és attól meg elfér, a másik oldalt meg számítógép, vagy szekrény vagy nem tudjuk még. Szóval inkább a tuti elférre nyíljon. Nagyon azon vagyok, hogy kicseréltetem. Majd kiderül, megint harc a férjemmel. Különben nálunk is eddig minden jó volt, mert amit mi csináltunk azért azt jól megcsináltuk. De most meg Kép

Kép

Kép
vkhajni

Szerintem ez elég nyomós érv. Amikor már festve/tapétázva van, már nem könnyen ugál az ember, hogy "jajj-jajj nem tudjuk megvenni azt a szekrényt, ami tetszik, mert nem fér be", de most még mikor csak PUR-hab van, sokkal könnyebb. Még nem vakolták be ugye?
(még jó, h ez egy babás topicKép)

Kép
Kép
Kép
vica1982

A fenébe, az előbb nem ment el amit írtam.
Szóval 2. felvonás:
Ez elég nyomós indok. Ha be lesz festve/tapétázva és akkor derül ki, hogy amilyen szekrény tetszene, az nem fér oda, akkor biztos mérges lesz a párod is. Most mikor még csak PUR-hab van, nem olyan gáz.
(Még jó, hogy ez egy babás topicKép)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Na tessék, mégis elment az első is.
Jók legyetek csajszik! Nem tudom, holnap tudok-e jelentkezni. Puszi:
Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

FIGYELEM! Most kezdődik egy műsor az ikrekről a spektrumon!Első-második rész

Én is nézem , utána jövök.Ja és 21től a National G.C.-en meg Az élet az anyaméhben, én fel szeretném venni.
nolina

Helló csajok!

Anita a hangfal szerintem nagyon jó ötlet a párodnak. Esetleg egy pendrive? (nem tudom így kell-e írni Kép) Hétfőn elmondja a doki, hogy mi lesz tovább? Lehet hogy azt mondja, hogy átjárhatósági Kép jaj az biztos nem jó.

Proone így van, egyszercsak lesz mindkettőnknek minden! (nem minden, csak amit szeretnénk Kép)

Kata igazad van, bocsi, hogy felhoztam ezt a dolgot. Nektek se ház se baba Kép illetve a baba máég egyáéltalán nem biztos! ami késik el is múlhat ám!!!

Gyöngyi szorítok az inszeminációhoz!!!

Vica milyen boltban vagy?

Zafír nem irigylem a tesódékat! Borzasztó lehet! Nem csodálom, hogy nincs kedved tanulni, nekem sem.

mindjárt jövök, ideértek a kőművesek

Kép
Kép
beuka

ne szóval, hol is hagytam abba, ja!

Zafír szóval nekem sincs kedvem tanulni, pedig ma egész nap azt kell csinálnom úgy le vagyok maradva. Szerencsére már csak két vizsgám van. a következő két hétfőn.
Nem csodálkozom, hogy a párod fél a vizsgálattól. Az enyém is mondta, hogy el kellene neki is menni, és amokir mondtam neki, hogy holnap elmegyek a dokihoz, és megkérdezem azt mondta még ne. Igaza van Anitának hogy Õk sokkal nagyobb kudarcnak gondolják ezt, mint amire mi gondolunk.

Hajni de jó! végre itt vannak az ablakok!
Most ez elég szar helyzet, tudom, hiszen olyan régen vártátok már, hogy itt legyen és erre tessék, elrontják! Szerintem cseréltessétek ki, amíg lehet.
Én épp tegnap mondtam le egy újab dologról.
Körülnéztem, és rájöttem, hogy amit kinéztünk színt,ahhoz a legjobb a terméskő aljzat lenne. De a párom lebeszélt róla mert nagyon drága. Nagyon szomorú vagyok, hogy megint le kell mondani valamiről.

KÉpzeljlétek. Ma ugye a 9. napon vagyok. tegnap este kicsit "meggyűrtük" a lepedőt, erre reggelre észrevettem, hogy olyan, minha az éjjel megjött volna Kép
Most mi a franc lehet????? Talán nem múlt el rendesen? Csüt. már nem volt egész nap semmi, és akkor este is "hasonlóképpen" töltöttük az időt és akkor semmi nem látszott. NEm tudom, hogy mi van, ráadásul a páromnak sem mondhattam el, mert pörgetni van. Most kíváncsian várom a mai folytatást.

Majd még jövök, de most mennem kell tanulni Kép

Szép napot mindenkinek!
Aki kirándulni van, annak főleg!!!!!

Kép
Kép
beuka

Szijjjjasztok!

Bea, egy villamossági boltban dolgozom, ami a szüleimé. Kötöttünk egy kis szerződést, hogy én ilyen "családin belüli segítő" vagy mi a csuda vagyok, így nem kell utánam fizetniük semmit. Fizut ugyanugy kapok, tehát mindenki jól jár.(csak az állam nem Kép)
Mit takar az, hogy a párod pörgetni van?

Hajni, mi lett végül is a bukó témával?

Nektek mielőtt megjön, mikor szokott leesni a hőm?
A 23. napon vagyok és szépen tartja magát a 36,9-en. Remélem így is marad.KépKépKép

Minden jót!

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

<font color="0000ff">Sajna még mindig nem gyógyultam meg, sőt, vissza is estem most éjszaka. Pedig a délutánt is végigpihiztem. Az éjszakát meg végigköhögtem, most a tüdőm is kicsit nyom (ez nálam normális jelenség, nincs tüdőgyulladásom vagy ilyesmi). Ha ez így megy tovább, hétfőn megint mehetek az orvoshoz... De nem szabad kiiratnom magam, mert a kolleganőm kicsit pipa rám (nem értem miért) és kijelentette, hogy ő bizony kedden nem fog bejönni, ha beteg vagyok, ha nem... Igaz, csak egy órája lenne, de eddig mindig megkérdezte, hogy vagyok e szíves és megtartom az óráját. Most meg csak kijelentette, hoyg ő bizony be nem jön... Hát, várom az év végét... Nem bírom a konfliktusokat. És nem érzem úgy, hogy hibás vagyok és bocsánatot kéne kérnem azért, mert pont akkor betegedtem le, amikor neki fontos programja lett volna. Ez vele is előfordulhatott volna és nem haraptam volna le a fejét...

Na mindegy...
Megyek rendet rakni. Akadt egy érdeklődő a menyasszonyi ruhámra és ma jön megnézni.

Proone
13+4</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Vica! Nekem úgy csinált, mintha meg akarna jönni, fájdogált a hasam a 25-26. cn.on, aztáán 2 napot barnáztam is, de 'meggondolta magát' és nem jött meg. Kép 29. cn-on teszteltem halvány pozitívat.
A hő állítólag előtte levő nap vagy aznap szokott csak leesni, amikor megjön. De ebben nem vagyok teljesen biztos, csak egy hónapig hőmérztem.

Proone</font>

KépKépKépKép
proone

Proone. Ilyenek ezek a kolléganők. Biztos irígy a pocidra. Neki van gyereke?
Volna még egy kérdésem. A megint megjöttösöknél olvastam, h sok folyadékot kell inni, h a baba szépen be tudjon ágyazódni. Én ezt nem tudtam, és bizony az utóbbi napokban eléggé keveset ittam (kb 1 litert naponta)pedig a besüllyedés közepén vagyok. Ijedtemben most beszipákoltam 1 óra alatt egy liter szódát.Kép Ti mit tudtok erről?

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?