Új privát üzeneted érkezett!

Egyaltalan nem gond :!: -+1nap meg belefer!! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.09.06 18:41-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Milyen Kép jobbulást!

Kép
anyci

Bridget köszi neked is,továbbítom Lujzinak akkor :D

Figyu laptető Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anyci 2009.09.06 18:42-kor.

Kép
anyci

Anyci,köszi!!

Bridget,szió!Má megint laptetűűű???Nagyon gyűjtöd,Te jány!! :D
Vendég

Bilyen akkor bost így beszélsz? :lol: szipp

Kép
anyci

Milyen, gyógyölelés :wink:

Úgy van, ahogyan a többiek írták, nyugodtan mehet kedden Lujzi.

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Kép Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
anyci

Köszi,csajok.
Remélem addig nem jn meg,mert nagyon fáj a mellem,ami a mensit jelenti. Bár van pár nap még aadig.

milyen: jobbulást
lujzedli

Milyen!

Én is jobbulást kívánok neked!!Homeopátiás szert nem próbálsz szedni?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Milyen
Mivel meg kisem derult,hogy babas vgy ennyi idosen nyugodtan belehet szedni gyogyot!!! :wink: Mondjuk menzi kesesekor mar en is meggondolnal meg 5hetesen de amig nem tudja az ember es meg menzi elott van semmi gaz nem lehet mert a baba szervei meg nem kezdtek el kialakulni :!: Azert jobbulast!
Kép

Anyci
Ne is mond :oops: Az elozo csak lopva volt de ez most veletlen jott 8) :lol: Gyujtom oktoberre :wink:

Csillag asszem en vgyok a soros megint a bemasolasban mert en vgyok a laptetus 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

[quote="esthajnalcsillag"][ írta:esthajnalcsillagsize=150]Sziasztok!

Jelenleg kapható tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

HCG (10 vagy 25 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 300 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 2300 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására = 12.000 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét, ára 10.000 Ft.

Postaköltség 400 Ft, elsőbbséggel 570 Ft, mely tartalmazza a csomagolási és ajánlott postai díjakat, a Babateszt és Spermateszt esetében a postaköltség 930 Ft, mivel ezeket borítékba nem tehetem, összetörne!

Fizetés előre banki átutalással, vagy esetleg rózsaszínű csekken, illetve személyes átvételkor készpénzben Budaörsön. Rózsaszínű csekkes fizetéskor plusz 100 Ft-ot fel kell számolnom. Rendelni privát üzenetben, vagy az aláírásomnál látható email-címen tudsz.
[/size]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.09.08 17:39-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget

Köszi a tippet,akkor beszedem,mert rohadtul fáj az arcüregem.Még nem tartok a késésnél,sőt :)

Panny

Van ötleted,hogy milyen homeot??

Lujzi,Anyci,Csillag

Köszi Nektek!!(széthasad a fejem,de lehet,hogy az időjárás is belejátszik)

Ne haragudjatok,hogy most csak ennyit,de hisztispics vagyok... :oops:
Vendég

Milyen !

Mi pontosan a bajod?...bocs ha írtad de olyan lassú a gép és nem tudok visszagögetni sem nagyon:shock:

Megfázásra nagyon jó az Oscillococcinum(lehet egy -két betűt nem jól írtam)..én terhesen többször is ezt szedtem amikor megfáztam elég keményen..és segített.Mi amúgyis használjuk a családban a homeot sokszor...gyogyit csak a legvégső esetben alkalmazunk.De kell benne hinni is :)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Milyen
Neha babasan is inkabb a gyogyszert ajanljak mert tobbet artassz a betegseggel,mint a gyogyszerekkel :shock: de ez betegsegfuggo es mondom majd miko ma kesik akkor kell ezen gondolkozni addig nem :wink:

Panny
sziiiiiaaa :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget
a pé.-s v.v.-em volt tegnap...jövő hét vasárnap lesz a 21 cn.-i.

EHCS
Köszi az infót...rágyúrtunk még egyet :!: 8) :lol:

Milyen
gyógypuszik mennek neked...jobbulást :!:

Szijja Panny :!:
Remélem már nem szarakszik a gép annyit:!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Csajok!
Elfelejtettem mondani..a 11 cn.-en totál pozi volt az LH-m ( a tesztcsík erősebb volt, mint a controll), a 12 cn.-en mindekettő egyforma volt. A 13 cn.-en nega volt, viszont tegnap megint majdnem pozi :shock: Lehet, hogy két pé.-vel próbálkozik a szervezetem ebben a hónapban :?: A múlt hónapban nem volt pé.-m ez tuti, lehet, hogy most behozza a lemaradást :lol: 8)
Kíváncsi leszek a maira is majd, rakok fel róluk képet is, csak egyenlőre nem tudom a fényképet kicsinyíteni, mert most telepített a férjem, és nincs fent még a program...majd estére megsimizem, hogy tegye fel, és akkor felrakom a képet is. 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok Csajok!

Egy kis videógyűjtemény a jó kedv végett:

10 dolog - amit inkább ne tegyen

ha a felesége kijön az öltözőből

http://www.youtube.com/watch?v=4u9UDBLwyOU&feature=related

amikor beteg a kórházban

http://www.youtube.com/watch?v=fkhnfQ77jkk&feature=related

amikor a gyerekét aludni viszi

http://www.youtube.com/watch?v=hXcTEwHJHDU&feature=related

10 drog amit ne használjon autóvezetés közben

http://www.youtube.com/watch?v=VCNDeMi2qdA

gyermeke születése után

http://www.youtube.com/watch?v=rYYeXGEid5k&feature=PlayList&p=0FD6B847F7BE12EE&playnext=1&playnext_from=PL&index=56

mint nőgyógyász

http://www.youtube.com/watch?v=O8dusHSmJc0&feature=related

Én ezeken gurulok :lol:
recon

SZIASZTOK!!!!
Hétvégén csak olcasó üzemmódban mentem, nem volt időm írni.
Bepótolom.

BRIDGET:Nagyon jó a vonalzód éa az avatarod is.
A hajad meg egyszerűen meseszép.

PRINCZIKE:
Sajnálom a nega tesztet, de a kövi hónap inszemmel sikeres lesz, Drukkolok++++++++ .

LUJZEDLI:Te is avatart váltottál?
:wink:
ONLÁNY:BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT IS -UTÓLAG IS!!!!!!

PANNY
:Sok sikert kívánok a mostani hónaphoz, babásodásra fel!!!
Drukkolok ám neked is!!!!
Nagyon büszke lehetsz a nagy és okos iskolásodra.
Meg a kicsikre is, ugye.. :lol: , olyan szépek képeken.Van recepted, hogyan kell fiút gyártani?
:wink: :roll:

Kép
rozsa1979

Folytatom...

MILYEN: Jobbulást kívánok én is neked.
Forralt bor? :lol: , bizti jó tenne, mindent megold :wink: , vagy majdnem mindent....

ANYCI:Bocsánat, nem akartalak megbántani a múltkori hsz-ommal.
Végig sem gondoltam, hogy a másik "okos" nőci neve megegyezik a tiéddel.
:oops:

PUSZILOK MINDENKIT.
Ha valakit kifelejtettem bocsika...

Kép
rozsa1979

Rózsa,nem bántottál meg egyáltalán,csak paranoiás vagyok :oops: :lol: :wink:

Bridget gyűjtögess csak :lol:

Milyen jobban vagy ma?

Panny,szia!

Betty én is azt hittem már most volt a21cn-es vv-d :shock: :oops:

Kép
anyci

Anyci
neem most volt, majd most lesz...lehet, azért tévesztett meg, mert átírtam a vonalzit :?: :!: :wink:

Rózsa
ahogy nézem nagyon tesztközelben vagy már :!:
Drukk :!:

betty615

Betty
En abbol tudtam,hogy a vonalzidon meg van 6 nap a 21.napihoz egybol tudtam :wink: Nagyon keves helyen nezig pe-kor hormont pedig az is fontos :roll: Na mind1 a fotot meg varjuk max kuld el valakinek es az felteszi :wink: (pl en)

Anyci
Gyujtom muszaj :wink: Miert vgy paranojas :shock: Jobban van kicsi lelked? :roll:

Rozsaaa
Koszi ari vgy,hogy ilyenekre is odafigyelsz 8) Mi van veletek :idea:

Panny
Meselj mi jot csinaltatok a hetvegen :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,tudod az a múltkori dolog miatt(másik topic)
Köszi jobban van a lelkem csak megint közekeg a hóforduló és kicsit ilyenkor szomorkásabb vagyok,de majd ez is enyhülni fog.Párommal már teljesen rendbe jöttünk mert hát ugye végre van munkája és már nem dilis és a hancur dolog is megy nála rendesen :D :oops:

Betty,ja az kevert meg :oops: Fotót várjuk ám!

Kép
anyci

SZIASZTOK!!!

BETTY: IGEN,holnap tesztelek...oszt meglátjuk.

ANYCI: SOK-SOK SIMI SIMI A LELKEDNEK,a hóforduló miatt.

Velem semmi újság nincsen, elvagyunk hármacskán, mint a befőtt.
Olvasgatok, főzök, mosok takarítok, stb...
Van egy nagyon jó könyv, Zsuzska a munkájából kifolyólag biztosan olvasta is.
Én most bukkantam rá.
A címe:Rossz gyerekek pedig nincsenek.
Gyermekpszicológia-lélektan, stb.
Nagyon hasznos, cóval okosodom.

Kép
rozsa1979

Anyci
simi a lelkednek :!:

Nna itt a kép, a mai már halovány, sztem elindult még 1 petim, de nem érte el azt az állapotot, amit szeretett volna...nem repedt meg.

Kép

betty615

Sziasztok, még újdonság számomra az lh tesztelés, így segítséget kérnék tőletek (no meg majd teszteket esthajnaltól).
A tegnapi lh-m halovány pozi volt, a main már a teszt csík majdhogynem azonos a controllal. Ez már a csúcs? Tegnap volt összebújás, legyen ma is? Mehet ilyenkor a mindennapi sex?

Köszi a válaszokat. :lol:

Kriszta
Vendég

Szijja Kriszta :!:

Ha azonos a controll és a tesztcsík, vagy a tesztcsík erősebb is mint a controll, akkor lesz pé.-d. Vagy aznap, vagy másnap...szal mikor pozi teljesen, akkor érdemes először együtt lenni, egészen addig, míg nega nem lesz újra...ez pár nap.
Mindent bele, hajráá :!:
:wink:

betty615

Betty
Köszikösziköszi :lol:
akkor megyek..... :wink:
Vendég

Szorítok :!: 8) :lol:
Majd gyere a hírekkel :!: 8)
Érezzétek jól egymást :)

betty615

Hali!

Üdv Kriszta itt is :wink:
Én úgy tudom hogy az lh csúcs után 12-24 óra után van a tüszőrepedés.Szal lány esetében a toál pozi lh-kor kell akciózni és utés másnap már nem,fiú esetbében a pozi napján és még 2-3 napig. :wink:

Hétvégén voltunk a Veresegyházi medvefarmon...mivel 10km tőlünk így már sokszor jártunk ott,de mindig élvezik a srácok.

Most hétvégén meg megint futóverseny lesz itt Gödöllőn ,este meg Sörfesztivál.

Na lépek csajok mert mindjárt indul a suli-ovi járat és a kölkeim még húzzák a lóbőrt :shock:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kép

Rózsa
teszt :?: :shock:

Szijjjja Panny :!: :D

betty615

Milyen
Jobbulást neked!
És nagyon-nagy fülhúzás!!!

Kép

Kép
princzike

Rózsa
Teszteredmény?

Anyci
Simi neked Kép

Nekem most indult újra a ciklus, úgy hogy ismét szuri. :( Ezt a részét nem nagyon szeretem... de ez van.

Kép

Kép
princzike

Panni
Annyira jó az a Medvefarm. Mi is sokszor voltunk már ott :)
Szerintem sosem lehet megunni :)

Kriszta
Szia itt köztünk.

Kép

Kép
princzike

Sziasztok!

Rózsa, el kell, hogy keserítselek, nem olvastam, mert én tudom, hogy vannak rossz gyerekek.........
Gondolom, hogy olyasmit írnak benne, hogy oka van a rosszaságnak, és megértőnek kell lenni, csak kicsit bő lére eresztve, álljunk pozitívan hozzájuk, megerősítés kell, stb. stb.
Oké, de ha van min. 20 napközis, és ebből kettő azt csinálja tanórán, hogy végigdumál, cigánytáncot táncol, felkel, mászkál, megtagadja az utasítást, énekel és emellett van 4-5, akinek lételeme a verekedés, na meg a nagyszájú kislányok, akik nem tudják, mit jelent a csend, mert otthon anyu-apu csak hangosan beszél, ha beszélget egyáltalán, ha mégis, akkor arról, hogy a jó ...... anyádat, megint nincs vacsora........ mé' most gyütté meg a kocsmáábóó?! netalántán "engem ménemvittéeeeeee?!"és még ragozhatnám.
Ezeket a gyerekeket nagyon lehet sajnálni, de a türelem véges, mert nem sajnálatraméltó a viselkedése, hanem utálatos, szemtelen, visszadumál és elküld engem is a jó .............(6-7 éves létére!!!!!!!!!!!!)
Fogalma sincs ezekről senkinek, aki nem csinálja.
Nem akarok én mártírkodni, hiszen én választottam. Bánom is, mint a kutya..........vannak szép oldalai, de vannak olyanok, hogy azt is megbánja a pedagógus, hogy világra jött. Ezt komolyan mondom.
Épp tegnap kérdezte egy 3. o.-os lány, hogy jó-e tanárnak lenni.
Némi szünet után diplomatikus választ adtam, mégiscsak gyerek..... :roll: , nem mehet azzal haza, hogy a Zsuzsa néni utálja a munkáját!
Szóval azt válaszoltam, hogy vannak jó és rossz oldalai is, mint más szakmáknak. :roll:
No, de nem akarok itt iskoláról beszélni.
Az viszont igaz, hogy ez a 7. év, hogy ott vagyok, és még ilyen aranyos gyerekek nem voltak. Remélem, nem kiabálom el.
Megint rámtört a vágy a baba után.
Ez olyan rossz érzés........és el szokott tartani napokig, hetekig.
De most a férjemmel megpróbáljuk azt, hogy elképzeljük, hogy van, hogy látjuk, elképzelem, ahogy a hasamra teszik.
Olvasgattam ilyenről, veszítenivalóm nincs.
Sőt, én annak idején (lánykoromban) magamra tekertem a függönyt, és összeházasodtam. :lol:
Épp minap mondtam a férjemnek. Szólt a szép zene, annyira beleéltem magam, hogy igen, akarom, hogy még a könnyem is folyt.
Aztán az esküvőnkkor eszembe sem jutott ez........érdekes.
Szóval elképzeltem, megtörtént.........
Most elképzelem, hogy babánk van, meg kell történnie.
Ez a termékenységi szobor is itt figyel minket pár hónapja, talán be kéne vonni?! :roll: :lol:
Én már simogatom a szobor pocakját, a buksiját, beszélek hozzá, hogy legyen szíves, segítsen..........
Ez kóros szerintetek, noooooooormáááááális?! :roll:
Na, menek, mert gyalog kell megtennem a 2,5 km-t.........
aztán nem vagyok sehol még........na, pá!
Szép napot!
Kisregény vége.
zsuzska30

Zsuzska!

Én meg tudlak érteni mert tényleg vannak gáz kölykök...az is igaz h nem tehetnek sokszor róla mert olyan ingerszegény és igénytelen környzetben nevelődnek,hogy szinte mást nem is lehet várni tőlük....de ettől függetlenül a pedagógusnak tűrni kell őket sajna és nem tehetnek mást...

Anno amikor babysitter voltam Angliában annira undok két kislányt fogtam ki h egy darabig elment a kedvem a gyerekektől...(aztán megjött ahogy a mellékelt ábra mutatja :wink: )de azok is iszonyat gonoszok voltak és nem lehetett velük mit kezdeni...az anyjuk nem törődött velük,nekem nem akartak szót fogadni,szal gáz volt :shock:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Köszi a kedves fogadtatatás! :lol:

Panni, én most a tutira megyek, legyen az kisfiú, vagy kislány. Megtartani szeretném, de nagyon-nagyon. Valami ragacs kéne nekem, amit befecskendezek a pocimba. :)

Milyen! Jobbulást! Múlt héten voltunk genetikusnál, és ő mondta, hogy a terhesség 5. hetétől a 12. hétig kell vigyázni mindennel, többek közt a gyógyszerekkel. előtte, és utána mehetnek.

Rózsa, le a kalappal, h ilyen dög nehéz szakmát választották. Én csak azt hallom pedagógusoktól, h a hivatástudat az, ami oda köti őket, és minden energiájukat kiszívják a gyerekek. Viszont azt már tudod, h mit nem fogsz Te a saját gyerekiddel tenni, amitől "ilyenekké" válhatnak! :wink: Hol tanítasz, vidéken, vagy pesten?
Nem tartom kórosnak a baba iránti vágyadat! Sőt! Ne lohadjon Soha! :wink:
Vendég

A székelygyerek odamegy az édesapjához:
- Boldog szülinapot édesapám!
- Köszönöm fiam!
- Vettem magának ajándékba egy lovat, de sajnos nagyon drága volt, úgyhogy csak részletre tudtam megvenni.
- Nem baj fiam.
- Kezdetnek itt van egy nagy lófasz.

A városszerte ismert zsidó nagykereskedő négyszintes, óriási villát épít. Az adóhatóság emberei annak rendje és módja szerint kiszállnak a helyszínre.
- Mondja uram, miből tellett Önnek erre a palotára?
- Tudják kérem, egy éjszaka álmomban megjelent nekem az Úr angyala és azt mondta: Menj ki a kerted végébe és áss! Találsz majd egy faládikában aranyat és drágakövet, építtess te annak az árán egy villát, mert az az Úrnak tetsző cselekedet.
Az adóellenőrök kajánul mosolyognak:
- Ez rendben is lenne uram, de nem tudna nekünk, akiknek nem ennyire erős a hitünk, valami kézzelfoghatóbb bizonyítékot mutatni?
- De uraim! Hát itt a villa nem?

betty615

Sziasztok Lányok!

Még vagyunk ám ! :lol:
Bocsi, de nem volt gépem és most nincs időm visszaolvasni.
Remélem mindenki nagyon jól van! Babásodott már valaki? Remélem igen.
Én és a pici lány jól vagyunk, sokat mocorog, ugrándozik :lol:
Egy-két héten belül szerintem megyünk babamoziba és akkor, hozok nektek szép képeket!
Már megrendeltük a pici bútorait és állandóan nézegetem mit kell majd venni. Sajna egy vagyon lesz, de ez van.

Puszi Mindenkinek már jövök majd megint rendszeresen.
Nagyon hiányoztatok!!!

Kép
Kép
akella

SZÉP, JÓ ÉS KEDVDERŰS NAPOT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!
Aranyosak vagytok, hogy így érdeklődtök, de csak egy negatív teszteredménnyel szógáhatok.
De nem vagyok elkeseredve, mert tudom, hogy a Jóisten elkészítette az ajándékát (picuri babócát)számomra, csak még nem jött el az ideje, hogy átadja nekünk. :wink: , de ugyi TÜRELEM RÓZSÁT TEREM!!!!!! :lol:

DRÁGA ESTHAJNAL:Lehet, hogy hülye kérdés, de az itteni nevem írjam a közleménybe, vagy a hivatalosat?

Minnyá reagálok a hsz-okra, csak iszom egy teát, mert most csönd van, a kicsikém alszik...

Kép
rozsa1979

(No, nehogy azt higyjétek, hogy Lilikének nem adok teát, csak ezt azért iszom"zugban", mert palástfű tea, azt hiszem az meg neki nem hiányzik, elég ha anyája babásodik :lol: )

PANNY:Megemelem a kalapom előtted, hogy ennyi "FÉRFI "között nap nap után flottul állod a sarat, mindent kézben tartassz, stb...
A medveparkban mi is voltunk Lilikével. A drágám a farkasokat kutyának, a medvéket meg Micimackónak hívta.

KRISZTA: Üdv a csapatban, érezd jól magad, én vagyok itt asszem a legfrissebb utánad.
Szerintem te összekeversz Zsuzskával...

Én nem pedagógus, hanem ápolónő-és kezdő anyuka vagyok.
Tudod, azért olvasom ezt a könyvet, mert a kicsi lánykám belépett a bűvös 2 éves korba és nem jelentkezett a hiszti roham.
Gondoltam utánanézek, hogy ez rendben van-e, vagy én rontottam el valamit?
Meg nem árt kiokosodni gyermeknevelésből, hogy pontosan ne legyen olyan az én kis drágám, mint Zsuzska tapasztalatainak a nagy része.
Szeretném úgy nevelni, ahogy engem neveltek.
Szeretettel, következetesen, de közepes szigorral.
No, most aztán jó bő lére eresztettem a saját hülyeségeimet...

BETTY:A viccek most IS NAGYON JÓÓÓKK....

ZSUZSKA: Én megértem, amit mondassz.
Igazad is van.Egyáltalán nem könnyű helyen tanítassz.
De nagyon örülnék, ha Lilikének egyszer ilyen pedagógusa lenne mint te.
Tudod, ritka az ilyen ember, hogy a gyerekek nagy része ingerszegény környezetből érkezik, ilyen-olyan intelligencia szinttel , alkalmazkodóképességgel, stb és te ennek ellenére sem általánosítassz.
Megtalálod bennük a szépet, a jót, a formálhatót.
Egyébként IGEN,NORMÁLIS VAGY. A szobrot simizd nyugodtan.
Gyerekkoromban én is voltam függönymenyasszony.
Gyakorolni kell a nagy nap előtt és ugye, jó munkához idő kell...

AKELLA: Örülök, hogy jól vagy, várom a babamozis képeket.
Hol készítik a kis hercegnődről a 4D-s felvételt?

Találtam egy szép verszöveget, mindjárt leírom, ezzel kívánok mindenkinek sok - sok REMÉNYT.
MINDENHEZ, HOGY A VÁGYAITOK, ÁLMAITOK ÉS SZÍVETEK ÖSSZES KÍVÁNSÁGA VALÓRA VÁLJON!!!!!

Kép
rozsa1979

KÍVÁNOK
Érző szívet,Szent Erőt,mely
Próba közt kitart!
Békét, Csendet, mely elűz minden Vihart.
Örömöt, mely Napsugárként
Tud gondfelhők közt is SZÓRNI FÉNYT.

Bátorságot, mely meg nem remeg,
S kész odaadni kincset, életet.
És hitet,mely mint a sasmadár
Fölfelé tart és az égig száll!!!!!

Kép
rozsa1979

rozsa1979 de kedves vagy!
Itt Miskolcon az egyik kórházban van kimondottan babamozi és oda szeretnénk majd menni.

Kép
Kép
akella

Rózsa, a hivatalosat inkább,de az sem baj, ha a felhasználóit írod be :wink:

Akella, pusz, és várjuk a képeket majd a picikéről :)

Bridget, köszke ismét :wink:

Betty, klassz tesztek :D

Ölelés mkinek

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

esthajnalcsillag hozom majd a képet :wink:
Remélem jól vannak az apróságaid :!: :lol:
Nagyon aranyosak a vonalzóid. :D

Kép
Kép
akella

sziasztok.

ma voltam vérvételen, és ma meg fog jönni,vagy holnap, 23napra.... :cry:
lujzedli

Akella, köszi, aprók jól vannak :D

Lujzi, nem értem, miért jön meg 23 napra? És ez már tuti?

esthajnalcsillag

Lujzi
Hogyhogy ilyen rövid a cikusod most
:?: :shock:

betty615

Megjöttem, sajna megint fájdogál a belemben valahol valami.
Minden nap, mindig máshol. :cry: Nagyon elkeserít.
Nem akarok újra tükrözést, mert nagyon borzasztó a folyadék, amit meg kell inni előtte nap, és sugárban hánytam tőle a lét meg a vizet. :cry:
Meg a féléves szteroid és a többi...........
Ilyenkor legszívesebben meghalnék, mikor eszembe jut.
Mert akkor a baba is tolódik, és hova?! 30 éves elmúltam!
Most jól kipanaszkodtam magam, bocs.
Csütörtökön megyek a magándokihoz, kiderül, vagy beborul.
Már azon gondolkodom, hogy egy talpmasszázs, vagy hasonló, de Pesten van egy híres, valami Szigfrid, egy netes ismerősnek "csinált" babát is. Két talpmasszázs után összejött.
Az Rtl-en is szokott riportalanyként szerepelni.
Annyira nem tudom, mi lenne a jó.
A gyógyszer biztos nem, de a fájdalom sem megoldás, mert akkor igaz, hogy segített.
Visszatérve a gyerekekre, ill. az őket elrontó szülőkre.....valószínűnek tartom, hogy a H1N1 tört be hozzánk, bár nem mondja ki senki, lázasak, hiányoznak, már aki!!!!!!!
Én már éreztem a torokfájást ma, mert az egyik gyereknek be sem állt a szája a köhögéstől, aki egyébként a legrosszabb a napköziben. Minden nap összetűzök vele, de nem izgatja, vállat von, juj, de mérgesítő.
Na, mindegy. Aztán szipog, mert nincs zsebkendője.
Kérdem, hogy reggel is köhögött-e, mondja igen.
"De anyukád miért nem vitt orvoshoz, ha beteg vagy?!"
"Anyukám erőszakkal elküldött iskolába, én mondtam neki, hogy beteg vagyok."
Na, bakker.
Aztán ugye szörcsögött.
"Zsebkendőd van?"
"Nincs."
És amit "üzentem" anyucinak, a drágának, akit apuci futtat, és ez komoly!!!!!!!!!!!!!
"Ha már erőszakkal elküldött anyukád, zsebkendőt is adhatott volna!"
Én már egy csomag zsebkendővel el sem indulok, mert én osztogatom nekik.
Hogy nem lehet már ennyi esze sem egy anyának, ennyire hogy lehet nemtörődöm, hogy taknyos, beteg gyereket elenged, hadd fertőzzön meg mindenkit! Idióta, már bocs.
Erre tudok a legdühösebb lenni.
Hát otthon is van, mert oda járnak hozzá a bakok. :roll:
Mindenki tudja a faluban, sokan látták már az út mellett várakozni a kuncsaftra. (hányós smile miért nincs?!)
És ennek van 3 gyereke!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem értem Isten útjait.
Illetve beteg mind a három, mert asztmásak, csak a hülye azt sem tudja, hogy ezzel veri az Isten, ez a karmája.
Csakhogy ezzel sem törődik.
Na, nem merülök bele jobban, mert a végén csak magántanulók lesznek a gyerekeitek! :lol:
De akkor engem hívjatok, vállalom! :wink:
Princzi, Rózsa sajnálom.
A kolléganőm meg idegesít, mert 5. hónapja próbálkoznak, de a férfinak családja van, gyerekei, otthon lakik velük, a kolléganőm meg az apjával, mamájával.
Néha összejönnek, erre alapozza a jövőt. Berosálok. :roll:
Holnapra nem várja, és még sosem pecsételt, csak most.
Én meg a hajamat tépem kínomban, mert lehet, hogy beágyazódásos, mi meg 2 évet próbálkoztunk már az 5 év házasság alatt összesen, és sehol semmi.
Ilyenkor dühös bírok lenni........és bizonytalan, hogy kell-e, vagy nem az a gyerek, nem fiatal-e, mi lesz?!
Na, lelövöm magam...........
Készülnöm kell holnapra, egész nap ott leszek, délelőtt órákat tartok, délután napközi, és fájdalmak emellett.
Tele a bugyrom az életemmel!
Talán a Csernus Imre kéne most nekem...........
zsuzska30

Annyit irtatok :shock: Visszaolvasok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?