jó reggelt csajok! Most van egy kis időm bíbelődni a nettel
2 napja csak rohanás van, nincs időm semmire. Karácsonyi láz, doki, vérvétel, meló, melóhelyen nem jó a hálózat, ma védőnő, rohanás a kocsim miatt a hivatalba, barátnőmhöz, mert nálam hagyott valamit, aztán iszkiri a melóhely, utána holnap rohadt meszire kell mennem dokihoz, ott várni félnapot, aztán tépni a meóhelyre!
áááá, már most elvagyok fáradva. Ja és a melóhelyen kitalálták, hogy menjünk be szombaton is dolgozni... én választhatom meg az időpontot, hogy mikor akarok.... szóval jól kezdődik a december.
Elkezdtem nagyon hányingeres lenni
annyira, hogy be kellett rohannom a mekibe, hogy adjanak izibe egy hatalmas adag sültkrumplit. Annyira lehetett rajtam látni, hogy siessenmert mindjárt kipakolok az asztalra (valami tanuló volt), de kértem is hogy siessen, mert hányingerem van, erre a csaj elkezdte mondani a szendvicseket, a tojásnál, már majdnem nem bírtam. Aztán végre megkaptam, hú nagyon jól esett. Erre a férjem olyan tojásos izét vett ááá, el kellett fordulni és úgy ennie, hogy ne lássam. Olyan édi volt örül a hányingeremnek