Új privát üzeneted érkezett!

Az én fenekem egyenlőre összefelé megy.Meg a combom is.
Most 47 kiló vagyok.
Vendég

Zsuzsu!

Boldog névnapot!

Mimi!

Kofa szerint azért a módosult tudatállapot, hogy a hasam miatt fel ne boruljak. Hát nem kedves? Amúgy ő a Popez popót kedveli, kifejezetten örül. Én kevésbé. :twisted:

tjuca

Zsuzsu! Boldog névnapot!! :lol:

Luca! Tök jó, hogy minden rendben van. Szépen növekednek a babák. :lol:

Nekem szerencsére a derekam megmaradt. Mindenki mondja, hogy hátulról nem is látszik, hogy terhes vagyok. Még szerencse, hogy nadrágban járok, így a bokám nem látják. :twisted: :roll:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Juca,
Hol láttad Luca lányait?
Szeretnék egy akkora önálló életet élő popót mint Neked van. :twisted: Szerintem nagyon csini vagy.

Többi kismami! Pocakképet!!!!

KépKép
dreika

luca:de szép nagy pocid van,olyan jó lehet most neked :oops: :wink:

tjuca:örülök,hogy már jól vagy és nincs hányingered.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

azt nem mondtam, hogy lányok, a két babszemre gondoltam :-)

tjuca

most bepotóltad

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Zsuzsu!

BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Vendég

Zsuzsu,
Sok boldog névnapot kívánok neked!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
a fiammal azért teszteltem a 28. napon, mert külföldi körútra készültünk és akartam tudni ki vigye a bőröndöket. :lol:
Aztán nagyon gyanús volt már a dolog, de mivel az első próbálkozós hónapunk volt, így nőnapra egy tesztet kértem Londonban, ami a 32. napon lett 2 csíkos. :)

KépKép
dreika

dreika:akkor az nagyon szép nap lehetett nektek mikor 2 csík lett:)

Zsuzsu:sok boldog névnapot kívánok!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Juca,
hogy van Kinga szeme?

Kislibus,
Veled mi van?

KépKép
dreika

Jó reggelt!

Luca, nagyon csinos vagy!!

SAjna derekam és fenekem nekem is lett....de majd lemegy, Petinél is lement.

Alíz , mi újság ? Doki mit mondott??

Juca, örülök hogy elmúlt a hányinger, most már jöhet a kajálósabb rész :twisted: Nekem a 2. harmadban ugrott fel a kilók java.

Dreika, nagyon szorítok!
Vendég

Zsuzska: Kicsit megkésve de nagyon Boldog Névnapot kívánok:)

Kép
csucsu05

szép jóregelt lányok.hogy aludtatok?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

A doki be akart fektetni. A CTG megint nem igazán akart sikerülni, cukros infúziót akart bekötettni. 27-én kell mennem UH-ra, valamint azt is megbeszéljük a dokival, hogy mikortól fekszem be. Azért Én is bízom abban, hogy Manócska azért tényleg nincs meg 4000gr (pont a 36 héten azért ez egy kicsit furcsa lenne).
Vendég

Csajok!

Ránk jár a rúd. Megváltoztak a TB-> munkanélküli szabályok, ezzel is szívok. :evil: Konkrétan a szakbarbitól fiz. ágon kell segítséget kérnem, ami ritka, mint a fehér holló, és nagy machináció lesz. :cry: :cry: :cry:

Komolyan mondom, várom, hogy még mi jöhet.

Alíz!

Most nem értem, gond, ha megindítják a szülést? Doki normális?

Dreika!

Már szép a szeme. 2* kamilláztuk, és ennyi. Nem tudom mi volt, de valami egyszerű lehetett, mert túl hamar renbejött neki. :-)

Most mennem kell. Rém dühös vagyok ettől az egyet valamiben előrelépek kettőt hátra rendszertől. :x

tjuca

Sziasztok!

Most már Én magam sem értem, hogy mit akar az orvos. De a szülésznő se 100-as szerintem. Vele sem igazán vagyok tisztába, hogy egyáltalán be jön-e a szülésemhez (mert leküldött a szülőszobába egy másik szülésznőhöz). Na, mindegy tiszta káosz az egész.
Vendég

Alíz!

Sajnálom. A dunakeszi csaj az? De eddig normális volt a doki?

tjuca

Juca!

Sajnos, nem az Orsi. Nála ilyen nem fordulna elő. Ő eljött a klinikáról, még decemberben. Ez Bp.-i. A doki az normális, csak néha úgy érzem, hogy kapkod, mert elég sok betege van. Amúgy meg aranyos nagyon.
Vendég

Lányok,
progit mikor hagyjam abba? Vagy ha nem vagyok terhes megjön mellette is? Végül is a babával is véreztem progi mellett...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!!

Köszönöm mindenkinek a kedves köszöntést!!

Juca!
Örülök, h jobban vagy. Gondtalan tesóvárást kívánok!
GYED ügyben én is szakbarbártól kértem tanácsot, de Bence kételkedik a törvényességben....

Alíz!
A legjobbakat kívánom!

Luca!
Csini vagy nagyon!!!!!

Szép napot Mindekinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu!

Egyrészt Bence tud jobbat? Másrészt egyáltalán nem törvénytelen, és gyakorlati tapasztalatom, hogy ezekről a szabályokról, megoldásokról a kedves illetékeseknek fogalmuk nincs a munkahelyeken, ha meg fizetős helyre mész, ugyanezekt a tanácsokat fogod kapni.

Ez a szabálymódosítás a legrosszabkor jött. Mikor kértél segítséget a szakbarbitól? Mit javasolt? Egyébiránt nekem az ismerőseim ajánlották, és mind a tanácsai szerint cselekedett. Sajnos olyan a tv. mint egy dzsungel, és van megoldás szinte mindig, de sokkal egyszerűbb azt mondani, hogy nincs. Na a munkahelyen ezzel jöttek. :-( Aztán mikor mondtam, hogy ezt a tanácsot kaptam, akkor jött a hááát igen, végülis így jobban járok.

Lina!

Szerintem meg kell, hogy jöjjön a progi mellett is, de ha úgy érzed nincs baba, és ezt a teszt is alátámasztja, akkor abbahagyhatod. Nekem 14. nap megjött, mikor szedtem.

tjuca

lányok.van egy nagy problémám:tegnap együtt voltunk a párommal és mikor kimentem a wc-re kis vér jött belőlem,pecsételős szerű.reggel meg kis barnás valami szintén pecsételős jellegű.mitől lehetett?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lina!

Bocsi, hogy így ismeretlenül kérdezek Tőled, de valahol olvastam, hogy a Hortinál szülted Lilit. Emlékszel még arra, hogy a 12 hetes tarkóredő vizsgálatot ő végezte-e a magánrendelőben, vagy a kórházban valaki más mert beutalt? Azért érdekel, mert jövő héten szeretnék menni Hozzá, de ha Ő csinálja, akkor inkább kivárom még azt az 1 hetet. Bár nagyon feszít a hasam mostanában, meg múlt héten sokat cipeltem, és ezért egy kicsit parás vagyok.
Bocs még egyszer, hogy így ismeretlenül zavarlak, de olvaslak titeket is minden nap!
Amúgy meg ki tudja, lehet, hogy Te is babás vagy!!! Csak várj türelemmel még pár napot!!

Köszi előre is a választ.

Üdv: Ági

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

lányok hol vagytok?????????????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én itt vagyok Nitácska!!!
Nem tudom mitől lehetett az a kis pecsételésed,mert gondolom még a pé messze van... :roll:

KépKép
lyndee

még 8 nap van a pé-ig.és te hogy vagy?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

jól vagyok,már nagyon várom a pé-t :wink:

KépKép
lyndee

De most úgy gondolom előbb lesz ovum mert azt írták a málnalevél teáról hogy előrébb hozhatja a pé-t.Szóval nagyon résen kell lennünk :lol:

Nitácska Ti vártok még egy hónapot?

KépKép
lyndee

Bocsi, hogy ezt mondom, de k...a jó. Ilyet se láttam még élőben, mindig csak a tájékoztatóban. De akkor ezek szerint a teszt hibás, lehet, hogy nedvesség érte vagy valami.
Ti csajok már rájöttetek?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Nita!

Neked is műszeres befejezés volt? Ha igen, akkor valószínű, hogy a méhszájad sérült egy picit! Ha nem, nincs tippem! :roll:

Vera!

Ez a teszt csík ugye? :roll:
Vendég

Na jó, most látom hülyeséget írtam! :oops: Akkor passz! :roll:
Vendég

Vera: Lehet, hogy rossz a szemem és nem jól látom de nem 3csik van?

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Lina, teszt?
Vendég

Lina, én várnék a 30.napig.Ha akkor nega a teszt és nem jön meg, abbahagynám a progit. :cry:
Vendég

Luca: Édes az avatarodban a kép. Egy fiú egy lány:)

Lina: Hogy állsz?? teszteltél vagy???

Kép
csucsu05

Vera:2 halvány csík van a tesztcsík helyén :D

Luca:nagyon aranyos az avatar képed :wink:

Lina:Szerintem még ne tesztelj! :roll:

KépKép
lyndee

Köszi, csajok! :D
Vendég

Vera,
ez nagyon jó :lol:
Tegnap délután kipróbáltam a kazettát. Van rajta két csík, de délutáni vizeletből. Szóval lehet, hogy ez az LH teszt nálam csak valami kis visszamaradt LH-t mutat tényleg, és nem hCG-t. Kipróbáltam délután a 10-est is, de az negatív. Most nem csináltam többet.
Max. majd vasárnap. Elvileg holnap nem kellene megjönnie.

Viszont holnap akarok menni dokihoz, mert valami nagyon fáj ott nekem lent. De már hányingerem van tőle, annyira. Nem lehetek allergiás az utróra mondjuk? Vagy összeszedtem valamit, vagy nem tudom, de nagyon rossz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

szia luca.
Holnap 9 hetes leszel, én meg nyolc, eltelik majd meglátodnemsoká az iskolatáskákat próbálgatjuk a hátukra, hihi neked abból is kettő kell. :D
Hogy fog elférni a hasadban gőzöm nincs.
Itt is láttam egy anyukát ikrei születtek, olyan vékony volt a csajszi hogy csak hasa volt, na de annál szívósabb ám, úgy intézi a két gyerkőcöt élvezet nézni.
itt nálunk nagyon sok ikerterhesség van most, szerintem ez most azért aabból van hogy a dokik kicsit megbuherálják a peteérést.
Dreika hogy lapít ....
Pedig ő is jön majd a 3 csíkos teszttel :lol:
Kaptam b6 vitamint a hányingerre, tegnap nem hánytam, kiváncsi vagyok ma mi lesz?

Kép

Kép
napsugár035

Linácska,mielőtt elmész a dokihoz csinálj egy hcg-t biztonság kedvéért,sohasem lehet tudni... :lol:

KépKép
lyndee

Lyndee,
ha elmegyek dokihoz, akkor már akár Uh-n is láthat valamit, ahhoz nem kell hcg :lol: De ez a fájdalom tuti nem terhességtől van...

Juca,
mikor szedted az utrót, mértél hőt? Az is leesik, meg minden ugyanúgy, mintha nem szedném? Végül is az utro csak pótol, a szervezet meg termeli vagy nem termeli a progit, ahogy kell, nem?
Na mindegy. Most már holnapig ne jöjjön meg, mert meg akarom magam mutatni a dokinak, úgy meg nem tudnám...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina!

Igen mértem hőt, és ugyanúgy a 14. nap állított be piri. Nekem nem mindig esik le mensi előtt, van, hogy csak az első nap, vagy a másodikon.

tjuca

Ezzel én is így vagyok/voltam.Nekem is a hőm csak a második nap esett le.

linácska:és mikor mennél dokihoz?

KépKép
lyndee

Lyndee,
holnap 18:30-ra van időpontom. Nagyon meg akarom magam nézetni, nehogy valami fertőzés elszúrja a következő hónapot.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lyndee:szivem szerint várnék is meg nem is még egy hónapot a biztonság kedvéért.
De már nem tudom mitévő legyek :?

grönland:igen műszeres befejezés volt :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Linácska:Teljesen megértelek,meg legalább elmondja a doki hogy hogyan hagyd abba az utrot ha esetleg nem lennél babás.
Ha pedig babás vagy az nagyon jó hír lenne 8)

Nitácska:Neked mit mondott a doki?3hónapot kell várni?Akkor még sztem várjatok egy menszit... :roll:

KépKép
lyndee

Lyndee,
látom te is sokat dolgozol :lol: Nekem most annyira nincs kedvem itt lenni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?