Új privát üzeneted érkezett!

Üdv Mindenkinek!

Hát én épp most írtam egy kisebbfajta litániát már megint. Kép
De hát nem elnyomkorásztam?! Kép

Kezdhetem előről. Kép

Hát, akkor vágjunk bele:

Kedves Pethes Ildikó!

Csatlakozom Krisztihez. Szóval: akinek nem inge, ne vegye magára! KépKépKép Biztos remek anya vagy. Kép

Kedves Bella!

Én most tényleg próbálok nem számolgatni. Mármint az eddigi kudarcokat. Igyekszem "lazítani", úgy tekinteni - ahogy már korábban említettem - mintha mindent csak most kezdenék. Hisz a holnap mindig tiszta, nem szennyezi hiba. Ugyanakkor igyekszem minden tőlem telhetőt elkövetni annak érdekében, hogy most sikerüljön. Azért az invitálást ezúton köszönöm! \clipart {wink}

Ma hallottam egy újabb "csodaszerről". A neve: Sárvári Thermal Kristály és a fürdővízbe kell tenni a menstruációt követő 10 napon át, majd fél órát ázni benne. Állítólag egy csomó mindenre jó, többek között nőgyógyászati problémákra főleg, ha esetleg valamilyen gyulladás van a szervezetben. Rengeteg féle ásványi anyag van benne. Bár az ára ennek is elég húzós: 10 napra elegendő (2 doboz) kúrához 5.000,- Ft Kép és gyógyszertárban lehet kapni.

Ma amúgy is megyek a patikába. Ha minden igaz, megérkeztek a tegnap megrendelt tesztjeim. Felszerelkezem: ovulációs teszt, két fajta terhességi teszt. Megkérdezem, mi a véleményük erről a kristályról és lehet, hogy azt is megpróbálom. (Bár nem szoktam ilyeneknek bedőlni, de ha ártani nem árthat, hát rajtam ne múljon!) A munkahelyemen meg majd szólok, hogy a fizetésemen nyugodtan utalják át egyből oda. Kép. Azt hiszem kipróbálom ezt a gyertyaállást is (az lesz még csak a vidám! Kép), meg a hőmérőt, meg nem is tudom mi van még.

Hát, nagyjából ennyi.

Kedves Bubi!

Tudod: fel a fejjel! Kép

Most mennem kell: Párom toporog, hogy indulhatunk. Kép Holnap jövök.
Koalamaci

Kép :Kép) Kép Kép( :Kép(
Névtelen

Sziasztok Lányok!

A nyaralásunk halasztódott, most jöttem ki a kórházból. Pénteken írtam, hogy nem jók a vérvételemben a máj-eredményeim. Sokkal rosszabb lett. A kórházban abbahagytam a MACA VIBE-t, és végre bennem marad a kaja. Az eredményeim pocsékak, a májam meg van nagyobbodva, és a kórházban is azt mondták, hogy a MACA VIBE okozta.
Mivel nem tudom biztosan, hogy nem vagyok terhes, nem engedtem se röngent, se gyógyszereket, csak hasi UH-t. Többen teljesen hülyének néztek, hogy inkább szenvedek. A hét végén kiderül, volt -e értelme.
A nogyógyászaton is megvizsgáltak, és a 24-dik ciklusnapomon találtak domináns tüszot. (Persze a kórházban nem tudtuk megragadni a lehetoséget.) Azt mondta a doki, hogy ha lenne baba, még nem látszana. Úgyhogy a Macától volt peteérésem, lehet, hogy több is, de ilyen mellékhatások árán nem éri meg szerintem. Két hét múlva a kontrollon derül ki, hogy maradandó károsodást okozott -e.
Nem biztos, hogy mindenkire ugyanígy hat. Én 1 hóig szedtem, pár szem maradt a 100 db-ból. Szerintem aki szedi, nézesse meg, nem változtak e a vérében a májenzimek. Indulunk a nyaralóba, bár nem tudom, milyen lesz így. Jövo hét után leszek újra.

Adri, gratulálok, pihenj sokat!

Monique
Monique

Sziasztok lányok!
Adrinak gratula, csak igy tovább, ügyesen a babocával!Kép
A többieknek pedig egy hatalmas Kép!!!
Fö az optimizus, és az,hogy mindenki elöre nézzen, azt, hogy mit hoz a holnap!!
Jelentem,mérem a hömet, nem igen mutat semmit, de most már nem is görcsölök vele, mert jövö hét hétföre bejelentkeztünk egy doki bácsihoz! Most benne van minden bizodalmam, meghallgatja az én kis esetemet, és utána gözerövel segit a bébihez jutáshoz! Szoval, Barbika most Kép
Kivánok mindenkinek ugyanilyen optimizust és jokedvet!!!
Sziasztok
Barbi
Barbi

Megint én vagyok, nem irt senki semmit azota, hogy itt voltam???
Csak egy kérdésem lenne, valaki irja már meg, milyen érzés, ha véletelnül érzed a "peteérést"??
Ma egész nap aprokat szurkál a hasam, jobb oldalon, és mivel két hete volt a mensim, akár a peteérést is érezhetem, feltéve, ha ilyen érzés az.Estére meg lenne akkor a program Kép
sziasztok
Barbi
Barbi

Jó reggelt lányok !
Köszönöm az ûjabb gratulákat ! Ti vagytok az elsõk akik tudjátok, hogy megvan a kis magocska, és a párom természetesen. Más még nem fog tudni róla egy darabig.
Barbi !
Azok a szurkálások a hasadban nagyon valószínû, a peteérést jelzik. Nekem is volt néha ilyen, és mindig a ciklus közepén.
Mindent bele.....KépKép
Bubi !
Mi van veled, hogy érzed magad ? Kép Kép
adri

Barbi!

Nálam is mindig szurkálással jelzi a hasam a peteérést. Elég erösen belenyilal olyankor a hasamba, de azután elmulik. Ma jo kedvem van, a férjem elküldött pihenni egy hétre, igy tudtam nézni egy last minute utat Krétára elfogadhato áron. Akcio szempontjábol az idöpont ugyis kiesek.

Hol vagytok lányok? Ébresztö!KépKépKép

Puszi Pucur
Pucúr

Üdv Mindenkinek!

Jelentem én itt vagyok! Kép

Elmentem tegnap a gyógyszertárba. Az ovulációs tesztem mégsem jött meg, úgyhogy ma mehetek vissza. Megvettem azt a kristályt is. Egyelőre csak az 1. dobozt vettem meg, gondoltam minek szakadjak meg egyszerre. Kép Viszont "csak" 1.500,- Ft volt, nem 2.500,- A tájékoztatón tényleg rajta van a nőgyógyászati bajokra dolog, és fél mondatban, hogy meddőség ellen is hatékony LEHET. Hát, majd meglátjuk. A hőmérőt persze már megint elfelejtettem. Kép

Kedves Bubi!
Hol vagy? KépKépKép

Kedves Monique!
Szomorúan hallom az újabb fejleményeket. Kép Kitartás! Remélem nem történt semmi visszafordíthatatlan és rendbe fogsz jönni! Kép Pihenj sokat és vigyázz magadra. Bár ezt már biztos annyian mondták Kép Jó nyaralást, kellemes pihenést kívánok, próbálj meg kikapcsolni. Kép

Kedves Barbi!
Az optimizmusod nagyon tetszik! Kép Csak így tovább! Kép

Lehet, hogy a héten már nem nagyon, vagy ritkábban fogok jelentkezni, jönnek a munkák.

Jó kedvet mindenkinek! KépKépKépKépKép

Üdv, Koalamaci
Koalamaci

Lányok!
Újra itt vagyok, már a kedvem is jó. Ma reggel Voltam dokinál és 14 mm a nyálkahártya, amúgy semmi mást nem lát.Az előző terhességemnél volt ilyen vastag a nyálkahártya. Remény az még mindíg van.Vettem tesztet, de nem csinálom meg csak Szombaton vagy vasárnap.
A nyákra nem mondott semmit, ez nem az én dokim.Jövő héten már lesz, már nincs messze.
Pussziii.BUBI
bubi

Barbi!

Az a szúrkálás tényleg jelezheti a peteérést. Nálam is így szokott lenni. Szerintem ez az. Úgy hogy akcióra fel.!

Monique!
Sajnálom ami veled történt, ki gondolta volna, hogy ilyesmi történhet. Remélem minél elõbb rendbe jössz. Addig is vigyázz magadra.

Bubi!
Az nagyon jó, hogy a nyálkahártyád 14 mm-es. Ha terhes vagy (már miért ne lennél az?) akkor most hány hetes vagy kb.? Lehet, hogy olyan pici még a babóca, hogy nem lehet látni uh.-val. De aggodalomra semmi ok, meglátod minden rendben lesz és a következõ uh.-n már lehet, hogy te is láthatod a kis jövevényt Kép

Mindenkinek nagyon szorítok.
Ki nem várja a napokban a mensit? Kiért kell még nagyon izgulni?

Megyek robotolni, majd jövök

Pusssssz!

Éva
Éva

Szandra: 4 c 49 cn Mohács 23 év
Ancsi: Adács 27 év
Bella: 13 c 29 cn Debrecen 25 év
Lora: 8 c 28 cn Várpalota 24 év
Lotti: 7 c 25 cn Budapest 31 év
Éva: 25 c 25 cn Nyíregyháza 26 év
Kriszti: 11 c 25 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 21 cn Nyíregyháza 26 év
Boglarka: 6 c 17 cn
Margit: 4 c 17 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 17 cn Pécs 22 év
Száva: 5 c 14 cn Miskolc 29 év
Andi: 11 c 14 cn Szeged 30 év
Barbi: 5 c 14 cn Calgary 26 év
Pucur: 2 c 10 cn Budapest 29 év
Kicsiandi: 6 c 4 cn Budaapest 32 év
Ildi: 4 c 2 cn Szekszárd 21 év

Azert fussatok at lanyok hatha valami elcsuszott!

Jo reggelt!

Kriszti
kriszti

Szia Éva!

Remélem igazad lesz, de most már nem sokat kell rá aludni. Mostmár féllábon is kibírom.Sacc per kb, ha a megtermékenyüléstől számolom akkor 2-3
Ez még azért korai.Úgy tudom csak a 5-6 héten tudja kimutatni
bubi

Bubi!

A klasszikus számolások utolsó menzitõl vannak, és onnan 6 hétre tuti ki lehet mutatni. Azaz megtermékenyüléstõl 4-re!

Ildi
Pethes Ildikó (pethesildi

Bubi ! Kép
Nagyon drukkolok neked.....KépKép
adri
adri

Jázmin, ha olvasol még minket, akkor nagyon-nagyon jó pihenést kívánok!!!
Adri, nektek óriási gratula!!!4
Bubi, érted szorítók, de szerintem biztos benn van már a pocaklakó...pihenj sokat és ne idegeskedj!!!!
Kolalmaci! hát én is gyertyába állok úgy kétnaponta...:-))) A kedvesem már küld is "utána", na, nem lesz gyertya???
De mindent a cél érdekében.
Akiért izgulni kell, hajrá+++++++++++++++
fmar

Csocsi Lányok!
Köszönöm a biztatást rámfér.Igen amúgy a 6.hetet taposom.

No lányok most ti jöttök: már korábban leírtam, hogy hogyan kell ezt csinálni. Ha aktus után mész fel gyertyába, akkor mire odakerülsz, hogy "tornázz" akkorra, már kifolyik. Nekünk úgy vált be, hogy aktus közben is már ott volt a nagy párna. Így garantáltan bennmarad!!!
Szóval lányok jó próbálkozást,amúgy ez a megoldás nem is olyan kellemetlen, mert nem kell azt mondani, hogy jó lenne, ha lemásznál rólam, mert nekem most gyertyába kell állnom.
Próba gyerekecske!!!!
Pusssziiii
bubi

Bubi, :-))))))
milyen tornáról van is szó? tényleg nem tudom, a gyertya, párna stb. stimmel, és a torna? bocs a tudatlanságért:-))
pussz
fmar

Bubi

Bocs ha lemaradtam de akkor mar TUTI???Szoval ott a babuci?mert akkor millio KépKépKépKépKépKépKép neked.
Egyebkent a parnara mar en is gondoltam,hogy hamarabb is oda lehetne csusztatni.

Kriszti
kriszti

Éva!

Megnéztem én is a hormoneredményeimet, s szinte teljesen azonos a tieddel. Ha megadod az e-mail címedet, akkor elküldöm.
Leet, hogy a laborok (ahogy Erazmus is írta) az alacsonyabb értéket is jónak tekintik (gondolok itt a progeszteronre), szerintem ez lehet az oka annak, hogy a dokijaink mindent rendben találtak.
Úgyhogy elkezdem az Ultrogestan szedését.
Szerintem tényleg az alacsony progeszteron-szint lehet az oka nálam a barnás trutyinak menzesz elött.

Rita
Krita

Kedves Kriszti!

Nem még mindíg nincs rá bizonyosság!!!

A párnát komolyan próbáljátok ki, szerintem beválik. A tornát a gyertyázásra értettem.
Csak már amikor a "végéhez" közeledik a párotok már legyen ott a párna.
bubi

Sziasztok, Lanyok!

Bubi!!
Szerintem te vagy a legeselyesebb jelenleg a babyre, nem kiabaljuk el, de drukkolunk, helyetted is, mert neked nem szabad izgulnod, hanem tudsz-nem tudsz, de akkor is pihizz, nyugi!! Ha mar ott van, benn kell maradnia, es kesz. Megjegyzem, nagyon derek dolog volt, hogy elmentel megis a masik nogyogyihoz, es nem vartal a sajatodra aug.-ig
Pussszzz KépKép

Bizony Kriszti, a gyermekeink nagyon vart picikek, elore nagyon szeretjuk oket.. Miert nem teszed fel a kerdeseidet a masik topicban Erazmusznak, nekem nagyon szimpi, nem gondolod, esetleg o is valaszolhatna.. mi is okulhatnank belole.. Csak at kene masolnod az elozo szovegeidbol...

Ildi, ez tetszett, amugy hany gyermeked van?

Bubi, Rita, en anno olyat hallottam a nogyogyaszomtol, hogy a ciszta, /biztosan nem a koros, nagyok, ill. ha sokan vannak../ termeszetesen jelen levo a meh kornyeken, ami a terhesseg kezdetekor felszivodik.

Koszi, Bella, tudtal es sokat, maris elmentem a gyogyszertarba, es megtalaltam a Duphastont, meg is vettem. Kép neked. Esetleg, ha a Gynevac-rol is tudnal ilyen leirast kuldeni, jo lenne, mert a neve alapjan nem tudjak, mi az... Koszonom, az elozo infot is, meg a masikat is.

Kedves Eva! Millio KépKép

Krita, derek az elhatarozasod, aztan vedd kezelesbe a parod, vess be mindent Kép a cel erdekeben, es meglesz az eredmeny!!

Timi, nyugodtan festess, bar, ha kismama vagy, lehet, hogy nem lesz olyan szep a festes, ugyanugy befolyasolhatja a terhesseg a festes minoseget, mint a mensi. Nalam legalabbis igy mukodik/mukodott.

Minden jot, estere kellemes kikapcsolodast! Lella
Lella

Lella!

Hárman vannak, az elsõ csak úgy, terv nélkül, (régiek tudják, ciklus 7. napi akcióból, szóval tessék akkor is próbálkozni!!!!), aztán másodikra azt mondtuk, legyen egy kis esély, akciók a 8. és 23. napon (kb), ezek után lettek ikreim... Kép

Elnézést mindenkitõl, nem akartam vele rossz érzéseket kelteni, lehet, a negyedikkel nekem sem lenne szerencsém.

Ildi
Pethes Ildikó (pethesildi

Lella!

A próféta szóljon belöled, mármint ami az eredményt illeti. Kép
A kezelések természetesen folynak aktívan. Kép

Éva!
Nekem is az a gondom, hogy nem nagyon vagyok ismerös Pesten. Volt, amikor odataláltam az adott helyre, s volt amikor nem. Kép Szóval, ha Te jönnél, én is nagyon gondolkodnék rajta. Az én férjem se tudna jönni. Nooooooos?
Együtt talán lenne esélyünk... Kép

Rita
Krita

Lella

Ha a hormonproblema kerdeseimre gondolsz akkor azt azert nem kerdem meg mert most valtottam orvost.Mar elsore szimpi volt es 5 perc alatt tobbre ment mint a regi dokim 1 ev alattKépKépJelen pillanatban ugy erzem 100%-ig begbizom benne es nem szeretnem magamat megzavarni az esetleg eltero velemenyekkel.Ha majd o sem jut semmire akkor ismet felmerulhet egy masik orvos megkerdezese.Egy pillanatig sem kerdojelezem meg Erazmusz szaktudasat es azt ,hogy probal nekunk segiteni.Ellenkezoleg nagyra ertekelem.Biztosan fogok tole kerdezni es biztos vagyok abban,hogy keszsegesen valaszolni fog.Most kizarolag az orvosomra bizom magam.Termeszetesen -persze ha kivancsiak vagytok ra-folyamatosan beszamolok nektek arrol,hogy milyen kezeleseket ill milyen vizsgalatokat kapok,igy talan neketek is tudunk picit segiteni.
Velem most jovo het csutortokig szinte semmi sem tortenik,akkor kell telcsiznem,hogy meg vannak-e a hormoneredmenyek.

pusziiiiiiiiiiiii Kriszti
kriszti

Krita!

Köszönöm, hogy írtál a hormonvizsgálati eredményeidrõl. De hát akkor ebben a kórházban minden doki rosszul értelmezi a helyes progeszteronszintet?
Nekem jelenleg az e-mail címem már egy jó ideje nem jó, a freemail címem is nagyon vacakol és nagyon lassan lehet behozni. De ha akarod ezt megadhatom. Írd meg.

Lella! Kedves tõleg a Kép

Lányok! Szerintem is kedvezõ hatása lehet ha párnát tesztek a csípõtök alá akció idejére. De nem csak utána, hanem egész együttlét idején legyen ott a nagypárna.

Puszi

éva
Éva

Szia, Kriszti!
Tenyleg, mondtad is regebben, hogy uj az orvosod, csak a sok info kozott elfelejtettem. Igazad van, a helyedben en is igy tennek.

Viszont, tudod, az en helyem eleg labilis, ezert is nagyon tamaszkodom Erazmusz tudasara. Komolyan, veletek + vele konnyebb a varakozas.

Mindenkinek KépKép es meg KépKép Lella

Koalamaci, hogyan kell fogcsikorgatosat es a tobbieket csinalni? Olyan edik, feldobtak a leveledet nagyon...! Szeretnem ha megtanitanad, hogy ne maradjak ilyen irigyke Kép
Lella

No lányok!
Hát én már kiakasztó lehetek.
Már meg pecsételek (barna trutyi). Lehet, hogy mégsem jön ez így össze.Kipróbáljuk a Gynevac-ot hátha az legközelebb már segít. De ezt sem adtam fel.
Koalamaci én is szeretnék tanulni, Hogyan kell ezeket a fejecskéket csinálni?
Kedves Lella és Kriszti
Nekem még ilyen hormon vérvizsgálatot nem csináltak. Ezt a 21.napon kell? Vagy ez hogy működik? Egyedül vércukor szintet néztek.
Pusszantás
bubi

Bubi

Figyelj,az lenne a legjobb ha most nem remenykednel annyira es arra gondolnal,hogy ha lesz majd hormonvizsg.akkor ripsz-ropsz beficcen ababy mert rajonnek mi a gond/ha van!/Ha megis osszejott akkor pedig nagyokat orulhecc!!KépKépKép
Nekem a 24. napon lett a vervetel de ha celzottan akarjak kovetni akkor majd egy ciklusban 3* kell menni,asszem az elejen,14. napn es 21. napon.

Na en lassan lepek,holnap dumcsizunk

Puszi Kriszti
kriszti

Szia Éva!

Nos akkor ide leírom az én hormoneredményeimet.

Luteinizáló h. (LH) 9.62 U/I
Foll.stim.h (FSH) 3.26 U/I
Prolaktin 18.65 ng/ml
Progeszteron 31.11 nmol/l
Oestradiol 0.547 nmol/l
Tesztoszteron 1.56 nmol/l
Szexh.köt.gl. (SHBG) 76.1 nmol/l

És mindegyik érték kipiválva, ahogy a dokim sorra nézegette az eredményeket. Én sem értem ezt az egészet. S tudod, nekem a menzesz elött mindig van barnás trutyi is, ez is gyanús. Erazmusztól rá is kérdeztem a másik topicban.
Az Ultrogestan szerintem jó ötlet. Én venni fogok.

Pesti találka?????
Férjed nélkül semmiképpen nem akarsz jönni?

Rita
Krita

Sziasztok lányok!

Tegnap ellenöriztek ultrahanggal és van egy 7,7 cm-es cisztám, de ami a szörnyü, volt egy ennél nagyobb is, ami már kipukkadt. Ezek okozták az iszonyatos alhasi fájdalmakat, és a kipukkadáskor a teljes hasi diszkomfort érzést. Tényleg nagyon fájt. Csak felpolcolt lábban tudtam egyáltalán feküdni és görcsben volt az egész hasam, és a gát területe. Kép

Visszarendeltek ciklus 5. napjára hogy kiderüljön felszívódnak-e.

Babának nem látta nyomát, tegnap volt a 25. nap.

Puszi: Lotti
Lotti

Jó reggelt mindenkinek !
Kedves Lotti, Kép
Gyógyûlj meg, és vigyázz magadra ! Szorítok neked, és ne szomorkodj, biztos felszívódik az a vacak ciszta.

Bubi !Kép
Mi van veled, izgulok érted.
Nekem intenzíven jelentkeztek a terhességi jelek, émelygés, minden órában kb. 4- szer pisilés, a melleim annyira fájnak alig tudok menni.

Szorítok nektek lányok, gyertek utánam ! Kép
adri

Krita!

Beszéltem a férjemmel és õ sem akarja, hogy nélküle utazzak. De mivel neki meg dolgozni kell, így le van fújva az egész. Én meg nem akarok veszekedni. Hát ennyi.

Írtad, hogy megveszed az Utrogestant. Ezeket a gyógyszereket meg pl. a Clostit is lehet recept nélkük kapni? Az Utrogestan nekem két dobozzal felírva került 1990 Ft.-ba.
Én úgy tudom, hogy ezeket csak receptre adják ki a gyógyszertárban. Rosszul tudom?

Köszi, hogy leírtad a hormonjaidat. Találtam néhány eltérést az enyémben a tiedhez képest, így én is leírom az enyémet. Kérlek szólj hozzá.
Luteinizáló h.: 1,04 U/l
Foll.stim.h.: 2,69 U/l
Prolaktin: 19,95 ng/ml
Progeszteron: 31,74 nmol/l
Oestradiol: 0,517 nmol/l
Tesztoszteron: 4,28 nmol/l
Béta-HCG: <2,0

Puszi

Éva
Éva

Éva!

A hormonokhoz nem nagyon értek, így véleményt se tudok mondani. én föleg a progeszteront néztem, az, ami nálam is gyanús.

Az ultrogestant lehet recept nélkül is venni, én úgy vettem, mert mind a körzeti orvosom, mind a nödokim szabin van. A tb amúgy 50%-ban támogatja.

Sajnálom, hogy nem jössz Pestre, szerintem akkor én sem. Nyíregyházáról egyedül enm akarok nekivágni..

Rita
Krita

Hello,
14c, 1cn
Ugyis tudjatok, mit erzek, ezert nem is irok semmit.
Bella
Bella

Sziasztok Lányok!
Én már Adri biztos, hogy nem követlek, majd a következ&#337; ciklusban.Ez most már biztos nem jött össze. Furcsa ez az egész. No de sebaj, tegnap a párom vállán b&#337;gés és ennyi. Kész vagyok az újabb megpróbáltatásokra.
Nem tudom, de nekem a dokim mindig mondja, hogy egy próba után egy ciklust hadjunk ki. Vajon igaza van?? Szerintem nyugodtan mehetne tovább a próba nem??
Neked Adri úgy örülök, vigyázzatok magatokra. Kérlek húzz át minket innen oda.Jó????

Krita!
Az utrogestan tényleg jó, de nem olcsó mulatság, nincs 4 hónapja, hogy el&#337;ször kaptam és akkor fizettem 3800 Ft-ot (2 doboz).
Hallom többfel&#337;l ezt a Duphastont. Ez ugyanaz mint az Utrogestan?? Mennyibe kerül?
bubi

Üdv Lányok!

El&#337;ször is kedves Lella, Bubi és Mindenki, akit érdekel!

A fogcsikorgatós és egyéb fejek nekem is nagyon tetszettek, mikor megláttam valakinél. Aztán fél napig vadásztam, hogy hogy is kell csinálni. Szóval: a képerny&#337; bal oldalán található Dokumentáción belül rámész a <U>Formázás</U> parancsra. Ott találod a Képek, mellékletek és jelzések információk alatt. Eszerint beírod, hogy Kép és már kész is a h&#337;n áhított pofa. Kép A jelzésfájl neve pedig ott van részletezve az <U>index</U> hivatkozás alatt, amit a felette lév&#337; táblázatban találsz. Ha nem jól magyaráztam és nem megy, nyugodtan szóljatok. Kép

Kedves Lotti!
Kitartás, nem elken&#337;dni! Szorítunk érted! Kép

Kedves Andri!
Igyekszünk KépKépKép, neked pedig a továbbiakra is sok sikert és boldok kismamás hónapokat kívánok. Kép

Üdv, Koalamaci
Koalamaci

Lotti!

A ciszta téynleg nem jó hír, de legalább tudod, mitöl fájt a hasad. Nem tudom, hallottad-e, de azt mondják, ilyenkor jók a hasizomgyakorlatok.

Bella! Bubi!
Kép Kép
Én is inkább a jövö hónapra hajtanék, úgyhogy együtt vagyunk!
Bubi!
Szerintem nyugodtam mehet a próba. Én sem értem, miért kellene kihagyni a következö hónapot.
A Duphaston szerintem ugyanarra jó, mint az Ultrogestan, legalábbis Erazmusz hozzászólásaiból ezt hámoztam ki, s van olyan ismerösöm is, aki szintén ezt szedi az alacsony progeszteron-szint miatt.
A Duphaston olcsóbb valamivel, támogatás nélkül kb. 1700 Ft, erre is 50%-os támogatás jár.

Rita
Krita

Jo reggelt!!

Lotti!

SajnalomKépEzek a vacak cisztak,a fel eletemet ezeknek a kezelesevel toltottem en is .Nekem a mellemben is van egy baromi nagy csak nem engedem muteni.Gyogyulgass es vigyazz magadra.KépKép

Bubi!

Hat erdekes hozzaallasa van a dokidnak,en meg ilyet sose hallottam,hogy csak minden 2. honapban probalkozz!Nem ertem miert!!??

Bella!

Ne comorkoggy,kuldok neked happy-tKépKépKépKépKépKépKép
Legalabb az vigasztaljon,hogy nem 2-3 honapos a ciklusod es mindjart lehet ujra probalkozni.Tudom,hogy sovi vigasz.

Szandra: 4 c 50 cn Mohács 23 év
Ancsi: Adács 27 év
Lora: 8 c 29 cn Várpalota 24 év
Lotti: 7 c 26 cn Budapest 31 év
Éva: 25 c 26 cn Nyíregyháza 26 év
Kriszti: 11 c 26 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 22 cn Nyíregyháza 26 év
Boglarka: 6 c 18 cn
Margit: 4 c 18 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 18 cn Pécs 22 év
Száva: 5 c 15 cn Miskolc 29 év
Andi: 11 c 15 cn Szeged 30 év
Barbi: 5 c 15 cn Calgary 26 év
Pucur: 2 c 11 cn Budapest 29 év
Kicsiandi: 6 c 5 cn Budaapest 32 év
Ildi: 4 c 3 cn Szekszárd 21 év
Bella: 14 c 1 cn Debrecen 25 év

Eva!

Mi ujsag veled?Lassan nem fogsz tudni jelentkezni igaz?

Cuppppppppp Kriszti
kriszti

Sziasztok lányok!

Csak ámulok és bámulok!!!!!!!!!!! Képesek vagytok hormontartalmú gyogyikat recept nélkül, és fõleg felírás nélkül megvenni, ráadásul beszedni?????????? Úristen!!!!!!! KépKépKép Ne csináljátok!!!!!!!!!!!!!!! Ez nem játék!!!!!!! Nekem minden gondom akkor kezdõdött jó pár évvel ezelõtt, amikor egy idétlen nõgyogyi mindenféle vizsgálat nélkül felírta a fogamzásgátlót, azóta sem tudnak normálisan helyrerakni. KépKép Komolyan aggódom, hogy csak úgy be meritek szedni ezeket a bogyókat. Félreértés ne essék, ha doki írja fel, akkor OK., de csak az õ általa meghatározott mennyiségben. Amúgy jelenleg én is Utrogestan és Bromocriptin kúrán vagyok, szóval tudom, hogy mirõl beszélek. Az Utrogestan papírjára külön rá is van írva, hogy csak és kizárólag az szedje be, akinek a doki FELÍRTA, még akkor se adja át az illetõ másnak, ha hasonló tünetei vannak. Szóval én nem mernék ilyen dolgokra vállalkozni. Tudom, hogy nagyon rossz dolog kivárni amíg a doki végre elérhetõ közelségbe kerül. Én a vérvételeim eredményét majd egy negyed év múlva tudtam meg, sõt most az augusztus is ugrik, hacsak addig valami csoda nem történik, mert a kórház azon osztálya, ahová járok, lesz felújítás alatt, és addig nincs ott betegellátás.Kép De kérdem én, megéri most türelmetlenségbõl esetleg félrekezelni magunkat? Bocs, ha nagyon lehurrogtam itt a topicot, de tényleg elkezdtem aggódni.

Sziasztok:
Ujka
ujka

Lanyok

Ujkanak bizony nagyon is agaza van!Recept nelkul semmit!!!!!!!!Meg orvos is kezelhet felre hat meg ha csak ugy bekapkodunk mindenfelet.Nezzetek meg Monique-ot neki csak a gyogynovenytol milyen gondjai lettek!!Ne bolondozzatok mar lanyok!!Most mar en is aggodom,ennyire nem lehet rossz orvosotok,hogy onmagatokat gyogyitsatok
Na,csak okosan leendo kismamak!!!!KépKép

Kriszti
kriszti

Üdv ismét!

... Úgy látom, pont a lényeg nem sikerült. Kép Valószín&#369;leg azt hiszi, hogy épp a parancsot akarom neki adni, úgyhogy azért teszi be ilyen x-es formában, mert nem tudja értelmezni. De megtaláljátok a Képek, mellékletek és jelzések alatt. Ha mégsem, megpróbálom másként beírni. Sok sikert! Kép

Kedves Bubi és Bella és Mindenki (aki hasonló cip&#337;ben jár)!
Kép De ugye nem kámpicsorodunk el! Úgy nézzük, hogy nem történt semmi, túl vagyunk a dolgon, de közelebb vagyunk az újabb próbálkozás id&#337;pontjához. KépKépKép

Kedves Szandra és Lora!
Hát nálatok mi újság? Kép

Üdv, Koalamaci
Koalamaci

Bubi!
Szerintem is lehet próbálkozni. Miért kellene kihagyni akár egy ciklust is?

Lotti!
Sajnálom, hogy te is a cisztákkal küszködsz. De legalább már tudják, hogy mi a baj és így meg tudnak gyógyítani. Vigyázz magadra és pihenj. Bár tudom olyan nehéz várni, hogy megint minden rendben legyen és jöhessen végre a baba.

Bella! igen, tudom mit érzel, tudom milyen ez a fájdalom. Nem is szaporítom a szót, próbáld túl tenni magad és gondolja arra, hogy új ciklus, új lehetõség.

Krita!
Én is sajnálom, hogy nem tudok menni Pestre, de most még ráadásul a mensit is nem várom és ha megjön akkor cudar mód begörcsölök és napokig alig vagyok képes a normális életre.
Mikor és hogyan kezded szedni az Utrogestant?

Kriszti!
Egyelõre még be tudok jönni ide, de ez bármikor megváltozhat. Úgy hogy ha nem jönnék akkor tudni fogjátok hogy bedobta a törölközõt ez a szerkentyû erre a hónapra. És utána már csak a következõ hónap elsejével lehet netezni. Sajna..
Azt hiszem te kérdezted nemrég, hogy össze szedtem-e magam a vetélés óta. Ha nem te kérdezted, hát bocsi. A viselkedésemen nem látszik, de belül, a szívem még mindig nagyon sajog. Mégiscsak egy baba volt, a mi babánk, aki akár meg is születhetett volna és akit az életemnél is jobban szerettem volna.

Sziasztok

Éva
Éva

Eva Mano

Igen en kerdztem.Csak arra akarlak biztatni,hogy ne tarsd magadban az gondolataidat,oszd meg velunk talan akkor konnyebb lesz magad mogott hagyni azt a honapot.KépKép

Bubi

Most olvastalak Erazmusz oldalan,lehet,hogy a sok gyogyi miatt javasolja az orvosod az 1 ho pihit.Igy viszont lehet megiscsak igaza van mert ha folyamatosan kapod a plusz hormonokat akkor mar nem is fog olyan mertekben hasznalni.Csak abbol gondolom,hogy en ugye szedem 2 honapja a Maca-t,elso honapban tokeletesen mukodott a 2.-ban pedig semmi hatas.ugy veszem ki a szavaidbol,hogy nem igazan bizol az orvosodban.kerdezz meg mast is nem virtualisan hanem eloben.En is pont azert duhongok napok ota,hogy ha nem ragaszkodtam volna annyira a regi dokimhoz lehet,hogy mar gombolyodnek.Szoval csak mindent bele,nem feladniKépKépKép

Puszi Kriszti
kriszti

Sziasztok!

Jajj, de nagy port kavartam! Szóval, a dokim, mikor felírta a Clostyt azt mondta, hogy lehet, hogy ettöl elmúlik a menzesz elötti barnas folyasom, de ha mégse, akkor majd kapok egy kis progeszteron-pótlást. Ez sajna nem múlt el, de mivel nyaralni voltunk, most meg a doki van szabin, nem tudtam vele megbeszélni a dolgot.
Erazmusz javasolta az Ultrogestant és a Duphastont, mellesleg a kollégenömnek inszem után is felírták, hogy szedje, biztos, ami biztos.
Egyenlöre még nem kezdtem el szedni, várok Erazmusz véleményére, csak megvettem.

Rita
Krita

Lányok!
Tényleg ne hülyéskedjetek gyógyszert nem lehet a doki beleegyezése nélkül szedni. Ezzel ne szórakozzatok, mert magatokkal csesztek ki.
Azért, mert nálam valami használt nem biztos, hogy nálatok is fog eredménnyel járni.És ez fordítva is igaz!!!
Kedves Kriszti!
Annyi dokinál voltam már de senkiben nem bízok úgy mint benne. Tényleg jó doki és vele mindent meg lehet beszélni. Egyszer elmentem Pestre egy Klinikára ott mondták, hogy PCO-m van, mire tiszta pánikba estem és elmondtam neki, hogy más véleményét is kikértem, mire &#337; nem sért&#337;dött meg, hanem &#337; mondta, hogy csináljunk egy vérvizsgálatot és UH stb... Ezek után megnyugodtam, nincs PCO-m. A pesti vizsgálat után 1 hónappal terhes lettem. Szóval a pesti dokinak nem volt igaza, de a pénztárcámat nagyon szerette volna. Nem fizettem ki a mai napig sem, pedig lógok neki vagy 14e FT-tal, de nem is fogom.Bármit is tehet, ha tesz.Ott se jártam!Szóval nekem az a véleményem, hogy ha egy dokival elkezded, és minden OK vele akkor, végig kell csinálni és ha végkélgképp semmi, akkor a rendes doki mondja, hogy átirányít máshoz, mert &#337; neki innen megáll a tudománya. Nálunk is ez történt az mondta, hogy ha most nem sikerül akkor, beszél egy kollegával. Ekkor estem teherbe... Szóval azóta is reménykedünk, és próbálgatunk.Csak közbe jötta szabi!!
Bocs, hogy ilyen hosszú voltam.
bubi

Kedves Lányok !
Csak fel a fejjel ! Nagyon rossz a mai hangulat !
Bubi, Bella,
Ezeket a dolgokat én is átéltem számtalanszor. Nehéz, de annyi szép dolog van az életben, próbáljatok minden apróságnak örülni. Én ilyenkor elmegyek, és vásárolok magamnak egy klassz ruhát, ez feldob, legalább egy darabig. Próbáljátok ki.
Pusszantás mindenkinek,
adri
adri

Bella, Koalamaci, no meg mindenkinek.

Happy az élet Kép, very happy Kép,ha mindeki a f... belev..Kép.
Nem akarok vulgáris lenni csak HAPPY!
bubi

Bubi

Akkor en ertettem felre a dokidrol kialakult velemenyedet.tehat ha bizol benne akkor mar csak az eredmenyre kell varniKépKépKépKép
Te kis vulgi!!!!!!!!!KépKép

Adri

megmondom neked az oszintet ha minden honapban elszaladtam volna egy butikba akkor most dunat lehetne rekeszteni a ruhaimmal.De az otlet nem rossz en most a lakasba veszek ilyenkor aprosagokat.Gyertya,ilyesmik.

na most jo sokat kell dolgoznom/2 het utan megcsinaltak a rendszerunket/de meg jovok!!!!

Kriszti
kriszti

Sziasztok!

Ki lát itt rosszkedvü anyajelölteket? Olyan nincs, legfeljebb csak átmeneti állapot. Kép

Bubi!

Akkor a jövö ciklusban együtt probálkozunk Kép, azért jo, hogy nem vagy nagyon elkeseredve Kép

puszi, Pucur
Pucúr

Hajrá Lányok!
Húzzunk (húzzuk) bele! Kép
Nem tudom mi van velem el kellene kapni a párom este.Kép

Együttes er&#337;vel talán sikerülni fog!Az Oroszlánok jegyében talán. KITARTÁST!
bubi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?