Sziasztok, Lanyok!
Bubi!!
Szerintem te vagy a legeselyesebb jelenleg a babyre, nem kiabaljuk el, de drukkolunk, helyetted is, mert neked nem szabad izgulnod, hanem tudsz-nem tudsz, de akkor is pihizz, nyugi!! Ha mar ott van, benn kell maradnia, es kesz. Megjegyzem, nagyon derek dolog volt, hogy elmentel megis a masik nogyogyihoz, es nem vartal a sajatodra aug.-ig
Pussszzz
Bizony Kriszti, a gyermekeink nagyon vart picikek, elore nagyon szeretjuk oket.. Miert nem teszed fel a kerdeseidet a masik topicban Erazmusznak, nekem nagyon szimpi, nem gondolod, esetleg o is valaszolhatna.. mi is okulhatnank belole.. Csak at kene masolnod az elozo szovegeidbol...
Ildi, ez tetszett, amugy hany gyermeked van?
Bubi, Rita, en anno olyat hallottam a nogyogyaszomtol, hogy a ciszta, /biztosan nem a koros, nagyok, ill. ha sokan vannak../ termeszetesen jelen levo a meh kornyeken, ami a terhesseg kezdetekor felszivodik.
Koszi, Bella, tudtal es sokat, maris elmentem a gyogyszertarba, es megtalaltam a Duphastont, meg is vettem.
neked. Esetleg, ha a Gynevac-rol is tudnal ilyen leirast kuldeni, jo lenne, mert a neve alapjan nem tudjak, mi az... Koszonom, az elozo infot is, meg a masikat is.
Kedves Eva! Millio
Krita, derek az elhatarozasod, aztan vedd kezelesbe a parod, vess be mindent
a cel erdekeben, es meglesz az eredmeny!!
Timi, nyugodtan festess, bar, ha kismama vagy, lehet, hogy nem lesz olyan szep a festes, ugyanugy befolyasolhatja a terhesseg a festes minoseget, mint a mensi. Nalam legalabbis igy mukodik/mukodott.
Minden jot, estere kellemes kikapcsolodast! Lella