Új privát üzeneted érkezett!

<font color="0000ff">Vica! Ha nem baj, válaszolok én gyorsan - úgyis szó...-om van még mnindig. Kép

A táblát a VkHajni szokta betenni, neki kell írni is (itt a topicban), hogy szeretnél felkerülni a táblába. Itt a legutóbbi tábla: http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/show.cgi?tpc=7484&post=540760#POST540760

A nyilak erre valók, nyugodtan próbáld ki:
balról jobbra haladva:
- ha rákattintesz, az oldal tetejére tudsz ugrani
- Az előző üzenetre ugrik
- A köv. üzenetre ugrik
- A lap legaljára ugrik

Ha a sárgára kattintasz jobb egérgombbal, és a helyi menüben bal egérgombbal a Parancsikon másolására kattintasz, akkor be tudod illeszteni bárhová az üzenet címét (mint én itt feljebb tábla helyét megadtam). Jobb oldaln van egy ikon még, ha arra kattintasz, akkor a fél óránál nem régebbi üzeneteidet tudod módostíani.

Próbálgass nyugodtan, úgy tanulsz!

Proone</font>

KépKépKépKép
proone

Proone,
Ezek szerint már meg is gyógyultál! KépKépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata! KépKépKépKépKépKép Mos már iztos megérti Vica! Kép

KépKépKépKép
proone

Proone,
Szépen egyszerre írogatunk! Kép
És le se tagadhatnánk, h szinte ugyanaz a végzettségünk!!! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Proone,
KépKépKépKépKép

Vica,
látod,ilyenek vagyunk MI! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Köszi, én jól vagyok már, pénteken megyek dolgozni, Viszont nemrég beszéltem a férjecskémmel és ő még mindig nagyon szarul van. 2 percenként fújja az orrát, krákog, köhög... Mondtam neki, hogy 8-ig rendel ma a doki, tessék elmenni, mert tegnap volt egy hete, hogy beteg lett. Van, hoyg jobb napja van, de úgy tűnik, minig visszaesik. Õ meg - férfi a drágám - mondta, hogy nem akar elmenni, mert nem akar antibiotikumot, most már csak kiheveri, inkább külön alszik tőlem addig, meghát sok pénz a gyógyszer (spórolós is a drágám...). Szóval... Makacs férfiak!!!

KépKépKépKép
proone

Nekem meg mennem kell a dokihoz vissza, mert tegnap szépen elírta a táppénzes papíromat az asszisztensnő. Egyik papírra jót írt, a másikra meg nem jót... Kép Ezt jól megmondtam. Kép Lényeg, hogy egyik papíron 18-tól, másikon meg csak 25-től vagyok betegállományban (26-ig...) Úgy látszik, egyből minden papírt meg kell nézni, amit a kezembe nyomnak...

KépKépKépKép
proone

Proone,
Csak a szómenés és az aktív ittlétből sejtettem, h Te már jobban lehetsz. KépKép
Jajjj, ne is mondd! Az én pasim allergiás erre a nyárfás izére! És vasárnap egy félórás autóutat végig tüsszögött! Én már csak röhögni tudtam és adogattam Neki a zsebkendőket. Erre ma felhívott, h miylen rossz, mert ma is folyamatosan tüsszentett és folyik a könnye is. Mondom Neki, h talán be kellene ugrania a dokihoz, h írjon fel Neki orrsprayt, gyógyszert, de áááááá, Õ nem megy... Aaaaaannyira férfi! KépKép Így inkább tüsszög egész nap...

Kata
kata1977
Hatvan

Akkor vidd magaddal a férjedet is! Kép
kata1977
Hatvan

Most már tényleg minden oldalról fel lettem világosítva. Köszi szépen!
Egyébként jó embernek magyaráztok. Én is tanítónéni vagyok/leszek.KépKépKépKépKép
3 hét múlva államvizsga.
Szorícccsatok!
A férjeiteket teljesen megértem, nekem is volt 30(!) féle allergiám és első kézből mondhatom, hogy nem kellemes... Kép
De 2 éve azt mondtam iszonyú dühösen, hogy ELEGEM VAAAAN! (bocsi a kiabálásért) és mit ad Isten: elmúlt. Most csak néha folyik az orrom. Nem is volna jó baba mellett gyogyit szedni.

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica,
Melyik suliban fogsz államvizsgázni?

Kata
kata1977
Hatvan

Kata,
Kecskeméten a TK-n.
De valahogy olyan oltári nagy nyugalom van bennem, hogy az már ijesztő.Kép A szakdoga-védésem most volt hétfőn és jelentem:5-ös lett. A dogámra 4-est adott a tanárom is meg a bíráló is, de a védésen kidumáltam magam. Szerencsére...Kép
Az előtt is mikor beszálltam a kocsiba (abba az emlegetett rozogábaKép)mondtam magamnak, hogy Éva, ebből baj lesz, ha nem izgulsz egyáltalán. De mire beértem Kecskemétre, sikerült felturbózni az idegbajomat. És sikerre vezetett...Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Még valami. Tehetek fel képet a házról, rólunk, cicáról, ilyesmi?
Vica

Ja és
Hajni!
Szeretnék felkerülni a táblára. Mit tegyek?
Köszi!
Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

<font color="0000ff">Üdv, leendő kollega! Nem könnyű pályát választottál te sem, ugye tudod? Vagy még csak sejted..? Kép
Én tanulási zavarosokkal foglalkozom éppen, csak 8-an vannak, de a normál huszonlétszámos osztály sem lehet könnyű, azt még csak gyakorlatokon próbáltam...
Én Zsámbékon végeztem - ami le is égett miután eljöttem onnan. Most asszem Vácon van a székhelyük.
Sok-sok drukk az államvizsgára!

Proone</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Persze, tegyél fel nyugdtan képeket! Örülünk neki!

Nézd meg a táblát és az alapján írd le az adataidat. Ha Hajninak lesz ideje, biztos betesz a táblába.</font>

KépKépKépKép
proone

Megyek rántott csirkemájat sütögetni. 6 körül indulok AquaNatalra. Ma már a dokinál beégtem, mégis jó volt a papír. Most lehet, hogy itt is, mert előre nem jelentkeztem be, egyszerűen csak megjelenek, hogy én is, én is!!! Kép

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Vica, ha megkapom az adatokat, akkor beraklak. Most könnyítésül mindjárt csinálok egy táblát.
Különben ahogy olvastam a bemutatkozásodat, teljesen kisértetiesen hasonlítasz rám. Én is 22 vagyok, bár 83-as, és mi most hasonlóan építjük a házikónkat mint ti tettétek, ráadásul egy rozoga autóval járunk Kép. Hihetetlen nem?

Proone, kíváncsi vagyok az úszkálásos bigyóra, majd mesélj Kép.

Kata, te is hiányzol nekem. Remélem hamarosan többet talizunk.
És ha szerelmes akkor nagyon jól van. Legalábbis remélem Kép.

Elfelejtettem mit akartam még írni.

Ja, és ha minden igaz, holnap már tuti lesz abalak.
Ja, meg hozok egy két képet is, a tűzfalról Kép, de első a tábla.

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Remélem mindenki jó a táblában, én már azt sem tudom ki kivel van Kép.

És akkor most jönnek a képek a házikóról Kép.

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Hajni! Nagyon pofásan néz már ki a házatok! Kép Szépen haladgattok!

Bocsi, ez is bemásolás lesz...

Voltam AquqNatalon. Bejelentés nélkül el lehet menni, nem kell semmiféle orvosi engedély vagy ajánlás. Egy alkalom 1500 Ft vagy 4 alkalmas bérlet 5200 Ft. Én vettem egyből egy bérletet. Nem kell folyamatosan járni, amikor ráérsz mehetsz. Most éppen 5-en voltunk + az oktató. A víz 29 fokos, kb. derékig ér. Inkább nyújtós feladatokat csinálunk, lélegzünk, lazulunk, feszítünk, lebegünk, stb... Gondolom, azért nem minden egyes alkalomal ugyanazok teljesen a gyakorlatok. Kicsit fáztam a vízben, de ha ez van, akkor nyugodtan lehet úszni egy kört melegedés céljából. Ha végeztünk, szabadon lehet használni a másik medencét is vagy a szaunát. (Én egy kicsit bementem a szaunába átmelegedni két társammal együtt.)
Azért a karomon érzem, hogy elfáradtam, remeg... Rég mozgattam meg az izmaimat.</font>

KépKépKépKép
proone

Helló csajok!

Hát jellező, hogy amikor tanulnom kéne teleírjátok a topicot!!!

Proone tök jó lehetett az az előadás! RÁadásul a férjed is ott volt! Tényleg látszik, hogy kezdessz gyógyulni, kicsit szórakozottak vagyunk?!?!?

Malincsi gratulálok a szívveréshez!!!!

Zafír boldog születésnapot így utólag!!!!
Én erről agyógyszerről még soha nem hallottam. Remélem bejön Nektek és rögtön sikerül!!!
Egyébként hogyan hat ez a gyógyszer?

Hajni csúúnya ablakos! Mostmár csak odaér! NAgyon szép lett már a házikó!!!Ügyesek vagytok!
Próbálom beazonosítani, hogy pontosan hol lehet. honnan készítetted a távoli képeket?

Vica üdv közöttünk! Kitartás az államvizsgához, és gratulálok a védéshez!
Merre laksz? Mikor költöztetek az új házba? Mi is most építettünk és márc.27-óta itt is lakunk már!SZORÍTOK, erre a hónapra!
Hol tartassz ciklusilag?

Kata, Proone marhára tetszett, hogy szinte egyszerre ugyanazt leírtátok Vicának! Nem vagytok semmik!

Kép
Kép
beuka

Proone tök jó lehetett az usziban!
ÚÚgy irigyellek! Nekem nincsenek ilyen lehetőségeim sajna!

Kép
Kép
beuka

nem túl jól fogalmaztam: nekem sajna nem lesznek ilyen lehetőségeim, ha egyszer összejön a baby!

Kép
Kép
beuka

Most néhány szó magamról!

Holnap megint megyek vizsgázni, de ez csak egy beszámoló lesz. De bezzeg szabit azt ki kellett vennem rá! Kép Júniusban el fog fogyni az egész évi szabadságom!

Nálunk megint kőművesek dolgoznak, kívülről csinálják (vakolják, majd szinezik) a házat. Ha végre sikerül szereznem valami képnéző programot, akkor teszek be képet.

Lassan a mensim is elmúlik és végre lehet normálisan sexelni.
na jó ez nem ide tartozik Kép

Kép
Kép
beuka

Proone asszem elkaptam a szófosást!
Jót beszélgetek magammal, közben meg nézem a meccset, ami MARHA JÓ!! Nézi valaki?
Na jó ez sem ide tartozik Kép

Kép
Kép
beuka

Helló megint én! Kép

képzeljétek ugye kb 3 hete voltam UH-n hogy megnézzük van-e ciszta. Itt sajna csak SZTK-n lehet UH-ra menni, na a lényeg, hogy ma azt hallottam vissza hogy terhes vagyok, mert már terhes UH-n voltam! Láttak!
utálom az ilyet!
Esküszöm az "ilyenek" fogják elriasztani a babámat!

Ja hallotátok, ma volt a hiradóban, hogy Amerikában 4-es ikreket szült egy nő, természetesen foganással!!! Nem semmi!

Kép
Kép
beuka

Na jó éjt mindenkinek, holnapra jó munkát, meg minden jót!
pussz: Bea

Kép
Kép
beuka

Helló!

Bea, a távoli képeket a szembe szomszéd telek végéből csináltam. Hihetetlen, hogy milyen nagy az a telek. Mögöttem a lakótelep volt. Ha így könnyebb. A háttérben meg az ipari park látható. Ilyenkor kicsit csúnya, de éjszaka nagyon szépen ki van világítva, olyan mint egy kicsi város Kép.

Proone, én is irigykedem ám az usziért. Szerintem nálunk sincs ilyen. Mondjuk azért nem semmi az ára, vagy csak én vagyok lemaradva egy kicsit pénzügyileg?

Na megyek dolgoz-dolgoz, aztán délután gyorsan a telekre, hátha jön az ablak Kép.

Ja, képzeljétek, hallottam a kutyust ugatni Kép

Kép

Kép
vkhajni

Jó reggelt Mindenkinek!

Proone, tök csinos a házatok,Kép mikor a miénk így állt, akkor kezdtem el hinni, hogy még ebben az életben beköltözünk.Kép Jó lehetett az uszi, ha rendszeresen jársz, biztos tök erős leszel...Kép

Bea, mi szept.11 óta lakunk az új házban. Ha sikerül, teszek fel képet. Köszi a szorítást, de azért tanulni is kellene.Kép Ma virradt fel a 21. cn. És tegnap megjött postán (netről rendeltem) egy "szuperérzékeny" teszt. Remélem zebrásodunk...
Azokkal meg ne foglalkozz, akik jártatják a szájukat. Egyszer egy vakbél-műtéttel kapcsolatban rólam azt terjesztették el, hogy abortuszon voltam.Egyébként meg minél többen hisznek abban, hogy babát vársz, annál jobban összejön. Én hiszek az ilyenmiben.;)

Hajni, tényleg milyen érdekes, hogy így hasonlítunk egymásra. Engem a sors hozott ide Közétek, mert már ott tartottam, hogy begolyózok. Nem gondoltam volna, hogy van egyáltalán és, hogy ilyen sok sorstársam van. Egyszóval Örülök Nektek!

Az adatok:
2004. szept. óta próbálkozunk
21. cn
27-28 napos, rendszeres
Cserkeszőlő
22 év
A megjegyzésnél nem tudom mi az a C.
Jók legyetek!
(Remélem mindenkinek válaszoltam...)

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szia Vica!

Nekem nincs ilyen sűrűn időm írni, mert közben dolgoznom is kell a munkahelyemen.
Én is üdvözöllek a csapatban, habár én is nemrég csatlakoztam!
Cserkeszőlő az Csongrád megyében, vagy Bács-Kiskun megyében van? Én csongrád megyei vagyok.
'81-es vagyok, 2004. áprilisa óta próbálkozunk.
Jó, hogy ilyen fiatal és lelkes a csapat, és remélem mindenki hamarosan zebrásodni fog! Én is minden hónapban csalódottan élem meg, hogy már megint megjött. Kicsit elkeseredek, aztán minden megy tovább. Ja én hőmérőzök is!

Á egy kérdés: Az lehet, hogy nekem a 20. nap körül van peteérésem? Mindig a 20-21. nap körül szokott megemelkedni a hőm! A ciklusaim mostanára 29-30 napra tolódtak ki, előtte 24 naposak voltak.

Üdv.:Betti
betti24

Szia Betti!

Cserkeszőlő Szolnok megyében van. Te hol lax?
Én a hőmérőzést most kezdtem el, mert azt eddig nem hallottam,hogy PÉ meghatározásra, meg a terhesség kimutatására is alkalmas (lehet). Egyébként nekem a doki ebben a hónapban, a 14. napon UH-n megmutatta, hogy akkor van PÉ, de a hőm. nekem is a 20. napon lett 37,2. Egyébként olyan mint az ökörpisilésKép Eddig emelkedett, ma esett. Remélem azért van(nak) babó(k). Milyen telhetetlen vagyok.KépEgyből kettőt akarok.
Képet nem sikerült feltennem, mert elkezdte feltölteni, aztán megállt. 5 percig vártam, de aztán feladtam. Majd a férjem munkahelyéről(tűzoltóság) küldök. Ott sokkal gyorsabb a net.

Puszi!

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

<font color="0000ff">Vica! Köszi a házunk dícséretét. KépKépKép Hajni rakott fel képeket a házáról, nekünk (még) nincs. Kép Mi anyunál lakunk egy 63 nm-es lakásban, és sajnos nincs pénzünk építkezni. Spórolunk nagyban, talán nyár végére lesz egymillió félretett pénzünk, de abból se sokat tudunk kezdeni. Áruljátok már el, ti miből csináltátok a házakat!!!

Azon szenedünk, hogy egy csomó mindent fogunk örökölni majdan valamikor... Én részemről nagymamámtól örököl majd apukám egy lakást, apukámtól öröklök így majd két lakást. Anyutól egyharmad lakást fogok örökölni. Férjem a nagymamájától fog egynegyed lakást örökölni, és az apja lakásának a fele az ő nevén van és haszonélvezet van rajta (ezért szocpol kilőve...). Fészekrakó hitel kilőve, mert férjecském elmúlt 30... Szóval úgy érezzük, meg vagyunk lőve, és mire megteremtenénk egy lakásnyit, addigra egy csomó mindent fogunk örökölni (összeadva majdnem 3 lakást). Sz** az élet. Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Vica!

Bocs,de valahogy eltévedtem földrajzilag! Nekem Cserkeszőlőről hirtelen Csongrád, Mártély jutott eszembe!
Én egy Szegedhez közeli településen lakom.
Neked fel szokott menni a hőd egészen 37 fölé? Nekem a ciklus első felében 35,9-36,2 a peteérés feltehető időszakában 36,6-36,7 maximum. Tudom ez egyénenként változó! Úgy tudom, ha valaki terhes marad, akkor nem megy le a hője, fent marad. Eddig nálam ez mindig sajna bejött. Legutóbb még a 29-30. nap reggelén is fent volt. A 31. napon reggel már leesett, de azért elvégeztem a tesztet, hátha, de mégse már aznap délelőtt meg is jött.

Azért ez ne keseredj el!
betti24

Bocs! Úgy akartam írni, hogy ne keseredj el!
betti24

Sziasztok!

Látom, tegnap vmi szómenéses front lehetett!!! KépKépKép

Vica,
Drukk az államvizsgához, gratula a védéshez! Kép
És jöhetnek a mindenféle képek! Kép

Hajni,
Ideje is már, h legyen ablakotok, h kint tudjatok végre aludni!!! Kép Kép Aztán vároma történetet a másik topikunkba!!! Kép
Naggggyon jól néz ki a házatok!!! (már csak az ablakok hiányoznak! Kép) KépKépKép

Proone,
Hogyhogy mégiscsak jó volt a táppénzes papír?! Kép
Vitted magaddal a férjedet is, vagy Õ továbbra is hős akar lenni?! Kép
Tök jó lehetett a 'vizibalett'. Kép Majd mesélj a későbbiekről is!!! Kép

Beuka,
Drukk a vizsgához! (mégha csak beszámoló is lesz... Kép) ++++++
És végül milyen színű lesz a házatok? Várjuk a képeket!!!! Kép
A szexelős sztori meg jöhet a msáikba! Kép
Én is néztem a meccset (nem meglepő módon Kép) és nekem is nagyon tetszett! Kép
A bunkó, mindenttudó (?!) emberekkel meg igyekezz nem foglalkozni! Aaaaaannyira utálom az ilyeneket! Ezért örülök, h már Pesten járok dokikhoz - otthon nálunk is ez lenne... Kép

Hajni,
Éljen az ugatós Stone!!! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

<font color="0000ff">Kata!
Nem tudtam vinni életem párját az orvoshoz, mert akkor még nem ért haza, amikor mentem. Csak uszi után találkkoztam vele, az meg már 3/4 9-kor volt.

Vízi torna után szaunáztunk egyet, erre egy rosszmájú megjegyzért kaptunk, hogy majd hívhatják a mentőt... Könyörgöm, át voltam fagyva és 7 percet voltam bent! Fel se tudtam az alatt igazán melegedni... Persze, hogy egy férfi nyögte be ezt a három szaunázó kismamának...</font>

KépKépKépKép
proone

Egyébként meg olyan sz**ul van a férjem, hogy külön aludtunk. Még csak meg se mert ölelni, a közelembe se mer jönni, mert mondja, hogy antibiotikummal gyógyultam meg, nincs védettségem... Na igen, de mi lenne, ha ő is végre meggyógyulna? Makacs, nem akar gyógyszert! Most már az orrsprayt se akarja használni...

KépKépKépKép
proone

Proone,
Akkor a Te párod is javíthatatlan! Olyanok tudnak lenni, mint a makacs kisgyerekek! KépKép
Próbáld meg azzal motiválni, h milyen jó lenne Nektek Kép odabújni Hozzá, meg miylen rossz külön aludni, hátha akkor fogja magát és elbandukol a dokihoz! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

sziasztok!

Vagyok én is de, iszonyat sok melom van, utálom a vámosokat...
Proone!Mi sem tududnk lakást venni, meg pénzünk sincs olyan sok.Mi is fogunk egy csomót örökölni de kb még 30 év múlva...én nem akarok senkit meghalasztani inkább éljenek sokáig,addig lakok albiban..jó Te sem akart senki meghalasztani, de szerintem ezekkel az örökségekkel még nem nagyon tudsz számolni.

Betti!Nekem a férjem Szentesi, ritkán azért járunk arra, mivel mi most Győr közelében lakunk.

Vica, várjuk a képeket!Kép

Kata, mi újság??Hogy halad a baba-projekt??KépKépKép

zsuzska80
Szombathely

Nem bandukol el, mert nem akar antibiotikumot. Egyébként az ő lelkének, szívének nagyobb megterhelés a különalvás. Amikor egyszerre lebetegedtünk két éjszakát bírt külön, aztán visszajött és azt mondta, hogy akár a földön is alszik, ha nem engedem az ágyba magam mellé, de nem alszik külön! Aranyos, de ez van... Még mindig betegek vagyunk... Kép. Tegnap jobban voltam, mint ma...

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Zsuzska!
Hát persze, nem is számolok az örökségekkel, én sem kívánom senki halálát. Csak olyan dühítő, hogy amikor már (remélem) meglesz a sajátom, akkor szakad a nyakamba majd... (Persze biztos nem fogom bánni pénzügyileg akkor sem.) Csak nekem most jönne jól.
Hmmm... nagyon számítónak tűnök...? Kép Nem akarok az lenni...

Szóval most van x Ft-unk 1 millió alatt. Hogyan csináljunk ebből lakást, ha se szocpol, se fészekrakó hitel..?

Gyereket könnyebb volt csinálni. Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Proone! Hasonló cipőben járunk...nekünk sem lesz mostanában..a keresztanyám most adta el az egyik nyaralóját(!), és még 10 Ft-ot sem kaptunk...Kép
Gyerekük sincs csak a nővérem meg én...szóval érted?!
A hitelt meg azért nem veszek fel mert nem akarom életem végéig azt fizetni..Kép
Majd azért remélem lesz valahogy..mindig is volt!

zsuzska80
Szombathely

Proone!

Nekünk azért könnyebb volt lakáshoz jutni, mert a férjem örökölt egy pici házat az erdő mellett, 200m-re az ő szüleitől és 500m-re az enyéimtől. Szóval tök jó, hogy közel vannak, de amúgy meg nem szólnak bele semmibe. Kb 3-4 hetente jönnek át maguktól. Azt a házat fenekestől felforgattuk. Leszedtük az egész tetőt, lebontottuk a melléképületet. A férjem nagyapja vett nekünk egy 150.000Ft-os tanyát. Azt lebontottuk a földig és annak az anyagából építettük a miénket. Iszonyatos munka volt. Vályogból épült, és elég jó volt még a tetője. A vályogot használtuk fel, a cserepet, meg a faszerkezetet. Ez volt 2002. márciusában. Azóta, mint a hangyák, mindig leptük valamelyik részét a háznak. Nálunk mester csak a kőműves volt, én voltam a segédmunkás:
-kevertem a betont,,
-hordtam a válykot
-adogattam a kőműves kezébe
-kentem a majtert,
-én hajtogattam a vasakat az alapba,
-csiszoltam a gerendákat
-a falat simítottam
-ketten csináltuk az összes csempézést(és akárki megnézheti!)
-mi meszeltünk,
-Atis (a férjem)csinálta a tetőt
-a villanyszerelést
-az egész család a tetőn volt mikor cserepeztünk
-Atis csinálta a konyhaszekrényt a szobabútor felét (a másik fele az én egykori szobabútorom volt)
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de oldalakon keresztükl lehetne még sorolni.
Ja és amiért elkezdtem: Jelzáloghitelt vettünk fel a házunkra+az anyámékéra. Összesen 2,4 millát kaptunk. Ez majdnem hogy nem tétel egy építkezésen. Ezért kellett nekünk mindent magunknak csinálni. Ezért idegesítő, hogy ezen dolgozik az ember lánya és ennek van látszata, de a baba-projekt...KépÁ, annyira félek reménykedni. Bár 1 hét múlva kellene(vagyis nem kellene) megjönnie, és semmit az ég világon nem érzek. Lehet, hogy pont most jött össze?

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Zsu,
Nem érzek semmit, de máskor sem szoktam... Kép Így nincs összehasonlítási alapom... Kép

Én úgy vagyok vele, hogy akkor már inkább a saját lakásomba akarom fizetni azt a pénzt, amit albiba fizetnénk... Így is fizettem 10 évig az albit és ki sem merem számolni, hogy az mennyi pénz volt összesen (és ugye azt vehetem úgy, hogy kidpbtam az ablakon... Kép)...

Vica,
Nagyon ügyesek vagytok! Tényleg jó, hogy a közelben van a család, így nem kell messzire menni, ha kell vmi segítség! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata, szerintem csak részben van igazad!
Itt, nem Bp-en, egy garzont 20 ezer Ft-ért bérlünk, a többi fennmaradó pénzt amit meg tudunk spórólni betesszük a banka és ott kamatozik.Lassan már annyi pénzünk van hogy az egész lakást +rezsit tudjuk a kamatból fizetni.Ha vennénk egy lakást mondjuk 8 millért, 7 millio hitelt fel kéne venni, havonta 56 ezer Ft 15 évig , nem is beszélve az illetékről meg a papirokról ami még kb fél millio Ft. ha nem is vagy házas rengeteg kedvezménytől esel el.
lehet hogy Pesten ez nem így van, de ha utánnaszámol az ember akkor jobban megéri - legalábbis nekünk -albiban lakni.És mi most ugy döntöttünk hogy maradunk, sőt a baba is albiba fog születni.Kép

zsuzska80
Szombathely

Jaj, a legfontosabbat el is felejtettem!!
Megjött ma!Hajni javíts 1 cn!!KépKépKép
Én már ennek is tudok örülniKép Kereken a 28 nap!!!KépKép

zsuzska80
Szombathely

<font color="0000ff">Úgy volt, hogy ebédre hazajön anyu. erre telefonál, hogy a testvérénél van, csak este jön haza. Meg is kérdezte, hogy hogy vagyok. Mondtam, hogy köszönöm, fájdogál a torkom, fojik az orrom, köhécselek. Erre mi a válasz..? Igyak sok teát, és takarítsam a szobámat, hogy eltereljem a figyelmememet a torokfájásról. Mikor másfél hete nem tudok meggyógyulni... Ilyen egy anyát...!
(Persze szombaton ki volt takarítva a szobám, nem szorul rá, legfeljebb rendrakás kéne... Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Szegény Proone! Kép
Próbáltad már a citrom-olajat? Én erre esküszök!
Bekapsz egy kanállal, ami az első percben úgy csípi a torkod, hogy majd meg veszel, de utána sokkal-de sokkal jobb. Nekem 1(!) nap alatt elmúlik tőle bármilyen kemény torokfájás. És még a babának se árt...Kép
De csak és kizárólag gyógyszertárit használj. Nálunk egy 10ml-es üveg (bőven elég) 316Ft. Szóval ennél olcsóbb gyógyszer, ami hat is, nincs.
Jobbulást!

Zsu,
gratu a mensihez! KépKépKép
De legközelebb már tessék zebrásodni!

Vica

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Proone!A páromnak egy hónapja fáj a torka, volt orvosnál felírt neki Augmentint.Nem mult el nei.Visszament ,felírt neki Clacidot vagy mit. attól sem múlt el neki.Visszament, azt mondta az orvos majd elmúlik magától!Nagyon komly!!Kép

zsuzska80
Szombathely

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?