Új privát üzeneted érkezett!

Bri :!:

Tényleg imádod a hóesést?
Vendég

Lányok :!:

Laptető átadva Nektek nekem nincs rá most szükségem :D
Vendég

Bri

Kép

Angyli
Gyűjtsed csak :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Angyli
Tuti, hogy a hideg fronttól fáj a fejed :!: mit szoktál bevenni :?:

Bri
Sajnálom tekit, Én minden állatot sajnálok, kivéve a pókokat és a békákat, mert azoktól iszonyodom :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri!
Anyu kispesten lakik,X-be meg az IKEA-ba szoktam menni.

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy :!:

Gyüjtögetem és átadom nektek a tetőt :D

Hajnalban vettem be algoflexet majd visszaaludtam de semmit nem használt.Nemrég már cataflamot szedtem be de még mindig nem sok változás van.

Hogy vagy drága :?:
Vendég

Angyal!
Régen én is szenvedtem a fejfájástól és nekem se használt szinte semmi :cry: De én "kinőttem".Szörnyű volt. :twisted:

Kép
cukigabi
Budapest

Betty!
Ha lehet akkor én lepkésbe v.hercegnősbe szeretnék kerülni :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi :!:

Örülök, hogy Neked már nem szokott fájni, nekem is ritkán fáj de akkor durván.

Hogy vagytok :?:
Vendég

Angyal!
Köszi,megvagyunk :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Bettykém :!:

Én a legelsőt kérném a manócskás keretet :wink:
Vendég

Gabi :!:

Örülök neki drága :D
Vendég

Angyli
Aranyos vagy :!: :wink:
Nem próbálsz meg a cataflam mellé vízhajtót is bevenni :?: nekem ezt ajánlották, mert ilyenkor nyomás keletkezik a fejben és azért fáj a fejünk :!: egy próbát megér, nekem használ most már mindig :!:

köszi, jól vagyok, most indulok tesómékhoz babázni :!:

További szép vasárnapot!

Nálunk 100 ágra süt a nap :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Miyen vizhajtót :?:
Nekem nincs ilyen itthon.

Örülök, hogy jól vagy drága, jó babázást gyakorolj, mert Te is mindjárt kismama leszel :wink:

Most már itt is süt a nap, de hüvös van :!:

További kellemes délutánt Neked is :wink:
Vendég

Sziasztok!

Angyal jobb már a fejed? Lehet, hogy tényleg a fronttól van.

Betty ma igazoltan van távol :lol: ?

Pussz.
Vendég

Suzy, ezen még én is megkönnyeztem mármint sógornőd szaván.

Lányok eddig nem mondtam mert reménykedtem hátha mégis terhes vagyok, ugyanis csak ma jött meg, pedig pénteken kellett volna neki. Nem mondtam eddig mert nem tudtam, hogy mi is van, de csak egy vak lárma volt. Viszont a következő és egyben utolsónak sikerülnie kell!!!!!!
Vivi is márciusban fogant meg, és egymástól függetlenül apával arra gondoltunk, hogy pont akkor születne meg mint Vivi, de jó lenne. Most új pizsibe megyek, új köntösöm lesz, tudom lehet hülyeségek, de én azért reménykedek és főleg abban, hogy azért várat magára, hogy pont úgy legyen mint Vivivel, nagyon bízom ebben.

Jövő hét végén mivel nem tudunk elmenni kirándulni több napra, kitaláltam, hogy mennyünk el mégis valahová, de fogalmam nincs, hogy hová
:shock: :roll:
gondoltam Pestre az állatkertbe, de még nem tudom.

Legyetek nagyon jók. Ma már nem hiszem, hogy jövök.

Pussssssz mindenkinek

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Rici nagyon örült a tortának. Mindenkinek dicsekszik hogy milyen szép és fincsi tortát kapott.
Átadtam ma neki a sok üdvözlést amit küldtetek köszöni szépen. Igazából majd 20.-án megyünk a sok barátunkkal bulizni valahová mert annyian nem férnénk el nálunk és azt együtt találtuk ki menjünk el közösen egy jó szórakozóhelyre táncoljunk kicsit kapcsoljuk ki! Ez még egy picit az én 30. szülinapom is mert tavaly azt nem úgy tartottuk a baba dolog miatt ahogy szerettem volna, meg kedvem sem volt hozzá. A baj csak az, hogy már "kinőttünk" a buliba járásból nem nagyon tudjuk hol van jó hely ahol nem csak 15 évesek vannak hanem a 30-asok is jól tudnák magukat érezni? Van esetleg ötletetek? Szívesen venném!

Gabi:
Az gyerekkorihoz képest a 2 kerülettel vagy arrébb az plusszban vagy mínuszban van?
Én már nem lakok pesten csak anyuék,de ők változatlan kispesten már 23 éve. Viszont pesten dolgozom.

Vanili:
Kép engem is érdekelne.

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Suzy:
a torta ilyen lett. Vékony cukor réteg van a tetején ami fényes így nehéz volt jó képet csinálni. Kép

És Belga csoki torta.

szrityi

Szrityi:

http://www.fatmo.hu/magyar/index.html

http://www.oldmansmusicpub.com/

http://www.irishcat.hu/

http://dokkcafe.hu/

Bár már én is jó rég voltam, de most ezek jutottak eszembe.

Megy a kéép.
Vendég

Fú de szuper a torta! Fantasztikus! És akkor a kép ehető? És hogy belga csoki tök jó!
Vendég

Igen ehető legalábbis mi megettük :lol:
Ostyakének mondták.

szrityi

csudaszép a torta!
szrityi, nagy pókeres a párod látom, a bwinből gondolom!

Lányok SEGÍTSETEK!
ugye ma megjött reggel a mesi, most voltam wc-n és valami kijött belőlem ami még soha ezelött. Rózsaszines volt nem nyúlós mert hozzáértem. puha, de mégis olyan keményes, a teteje érdes. mi a fene lehet ez? kb. 5 cm hosszú és 2 cm széles volt. Én hülye ésszel méhlepényre gondolok, de már utána kerestem, semmit nem találtam.
MI EZ???????????????????????????????????? valaki tudja?

Ancsu

ancsuka

Én sajna nem tudok segíteni nekem még ilyenem nem volt.

Igen de nem pókerezik hanem sportfogadás meg rulett.Ez az új hobbija.

szrityi

vanili :!:

Hazajött az ember lementünk sétálni most már jobban érzem magam.
Hogy vagy :?:

szrityi :!:

Nagyon guszta a torta nem csodálom, hogy elfogyott :D

ancsuka :!:

Ilyen akármi belőlem is jött de nem tudom, hogy mi volt az :shock:
Én gondoltam arra is, hogy lehet elkezdődött valami, de mivel megjött igy az is távozott vele együtt.
Vendég

Ancsuka, Angyal ez a méhnyálkahártya, ami néha egy részen "egészben" leszakad. Ahonnan ez lejött, ott szép új szövet fejlődik majd! (Nekem is volt már ilyen...) Úgyhogy semmi baj!

Angyal köszi, jól vagyok. Persze voltam már jobban is, de igyekszem feldolgozni a kudarcot...
Vendég

vanili :!:

Én nem aggódom emiatt, ami nem odavaló volt annak ki kellett jönnie :!:

Örülök, hogy jól vagy, fel a fejjel Sorstársam :wink:
Vendég

vani, nagyon köszi!
De ez mitől lehet, és ez jó?

szrityi, uuu az nem jó, vagy attól függ, én tuti megőrülnék ha a drágám ilyet csinálna. Anno mikor még diszkós korszakom volt kb. 20-21éves voltam és egy ismerőssel (plusz tesója) elmentem kaszinó félébe, olyat láttam mint még soha. Rulettezett a tesója de iszonyatosan nagyban több 100ezer FT-os tételel, nagyon megvoltam rajta döbbenve. Majd kérdeztem a sráctól akivel mentem, de ugye a tesója is ott volt, hogy ilyen nagyban játszik mindig? és mondta igen van hogy nyer több százat van hogy veszíti a dupláját.

Ancsu

ancsuka

Nem azért nem megy ez nálunk ilyen durván ez csak játék.Sokszor nem is igazi pénzben játszik.
Mondjuk a munkája miatt is sokat ült gép előtt így nem sok a különbség. De mindig sokat segít nekem figyel rám meg ilyenek.
Szóval nem gáz a helyzet!!!!

szrityi

Ancsu szerintem ez a hirtelen nagy hormon változás-esés miatt van, legalábbis nekem akkor volt pl amikor megjött és abbahagytam az utrot. Az hogy jó azt arra írtam, hogy nem kell megijedni, mert ott új nyálkahártya fog fejlődni.
Vendég

Ancsu!
Én is azt mondom amit a lányok.

Szrityi!
Jól tettétek,h megettétek a képet,mert ehető ostya és ételfesték.Meg ha minden igaz akkor a tetéjén volt hidegzselé,h fényes legyen.
Belgacsoki nagyon durván finom!!! :lol:

Nálunk is szakadt ma a hő :shock: :roll: Én nem nagyon szeretem már ilyenkor.Tavaszt akarok!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Bri
te kis tekikés, hát persze hogy tudom, hogy a tekik a mindeneid, meg is fogom csinálni a tiedet úgy, ne félj :wink: :lol:
Megnéztem volna kutyádat, ahogy csuriban alszik :lol: :lol: :lol:

Csoki-vani
hát persze, hogy nem baj,aki csak nicket szeretne, annak csak nick lesz a tablón :wink: Ez tökéletesen érthető :!: :wink:
Priviben azért elküldheted a fejed, engem érdekel :lol:

Gabi
köszi a képet, nagyon szép vagy te is, mint mindenki :wink:
Hogy vagy :?:
Majd nézek neked egy hercegnős, vagy lepkés helyet :wink: :lol:

Angyli gyönyörű az idézet a képpel...remélem egy kicsit jobb a kedved ma már...
Manócskás a tiéd :wink:

Szuzy
holnap férjecskédnek boldog névnapot kívánok :!: :wink:

Ancsuka
sajnálom hogy megjött, de sztem a köntös, pizsi váltás, jó ómen lesz a köviben :wink:
Én is arra tippelek, ami kijött belőled, az egy nagyobb darab leválás talán...de ez nem 100%, úgyhogy ez csak tipp :shock:

Szrityi
qrva jó ez a torta, gondolom fini is :!: :wink:
Nagggyon jól néz ki, elhiszem, hogy férjecskéd örült neki :!: :wink:

Lucuzs :?:
Hun vagy mostanság :?: :roll:

Ma nem igazoltan voltam távol, hanem én hülye tegnap el is felejtettem mondani, hogy ma anyuékhoz megyünk, meg jönnek tesómék is, úgyhogy most értünk haza nemrég.
Ebédeltünk, elvoltunk, sokat ökörködtünk :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Milyen az a belgacsoki :?: Most már engem is érdekel :lol: Mihez hasonlít az íze :?:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty!
Belga csokinak nagyon magas a kakaótartalma,magasabb,mint a sima csokinak,de több félét lehet kapni.Kicsit már az ét csokihoz hasonlitható,de mégse.Sokkal finomabb.

Kép
cukigabi
Budapest

szrityi, jaaa értem, de ez úgyis a ti dolgotok :wink: senkinek semmi köze hozzá, csak szemet szúrt a bwin :wink:

Köszi lányok a választ, remélem igazatok van.

Jajj betty küldöm a képet.

Ancsu

ancsuka

Betty, kép ment, vagyis képek...
válaszd ki melyik legyen :wink:

köszi

Ancsu

ancsuka

Remélem így könnyebb lesz elképzelni :lol:
Kakaós a tésztája és a krém is de nem annyira édes nem olyan gejjj!
Nem ez a kedvencünk ezt a közeli cukiban vettem az eladó lány ajánlotta megkóstoltam finom volt. Mi a Károlyi szeletet szeretjük de a kocsink most nem túl jó és a messzeség miatt nem mertem bevállalni, hogy ott rendelem meg, mert nem tudtam hogy el tudom e hozni majd vagy sem. De nem volt rossz választás!
Kép

szrityi

Ancsu: semmi gond ha nem ilyen light-osan menne nekem is lenne egy-két szavam. :wink:

szrityi

Ancsu
köszike :wink:

Szrityi
hát ez baromi jóól néz ki tényleg :shock: :!:

Gabi köszi a leírást :wink:

Most nyálfolyás van... :lol:

betty615

Hahó!

Megjöttem Én is, kibabáztam magam, nagyon fáj a térdem, mert autóztunk és azt csak térden csúszva szabad :!: :lol:
Most ettem, nem lesz futás, annyira nagyon hideg van, gondoltam nem megyünk, mert nem kellene még a hideg levegőt pluszban bekapkodnom :!: :roll:
De most újra megéheztem egy kis édességre, főleg ilyet tortát látva... :lol:

Szrityi
Ez nagyon gyönyörű torta volt :shock: :wink: nagyon szépen meg volt csinálva és hát olvasom Gabi is kielemezte :!: :wink: tényleg milyen fényes, mint a fénylakk a körmön :!: :roll: :wink: örülök, hogy tetszett a férjednek :!: :wink:

Ancsu
Ne aggódj, a hormonoktól van ilyen színe és állaga, de még az a jó, ha ürül :!:
Sajnálom, hogy megjött a szemét piri, a következőnek már tuti sikerülnie kell, drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angyli
Be kellene szerezned Furon vagy furosemid nevű gyógyszert, vízhajtó és nagyon hatásos :!: nekem 1 cataflam+1 vízhajtó és kimegy a fejfájás :!:
De most jobban van a fejed :?:

Betty
Köszi előre is :!: :wink: nagyon figyelmes vagy :!: azt üzeni köszöni és nem most már csak imádna, hanem imád is :!: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

További szép estét Mindenkinek :!: :wink: elteszem magam holnapra...és már megint hétfő :roll: az uram már húzza a lóbőrt :!: :lol:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Én megyekKép

Jó éjt mindenkinek!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Épp egyszerre megyünk, jó pihit :!: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csajok en annyit tusszentgetek de jo nagyokat naponta 5szor legalabb de mar egesz lombik alatt...komolyam mondom a mehem meg minden ugy befeszul minden egyes tusszentesnel :roll: Mi voltunk a sarkany centerben 8) vettem csimmat meg egy felsot meg egy parfumot :wink:

Angyal
Tenyleg szeretem 8) Mert nekem az elmult 10evben nem sok hoban volt reszem :? En panadol extrat szoktam bevenni mindig hat fejfajasra....menzis fajasra meg cataflan-t 8)

Suzy
Koszi ezt megkaptam egy barinomtol is csak piciben vegre most nagyban is megvan...elmentettem :wink:

Gabi
Bocsi,hogy elfelejtettem de tudtam valami ilyesmi :oops: Mostanaban nem jossz? 8) IKEA-t annyira szereted? :shock:

Ancsuka
En pl vettem egy macis zoknit csak es kizarolag a punkciora 8) :lol: www.elevenpark.hu :wink: Nem fotoztad le :shock: mehlepeny honnan lenne :oops: Ilyenkor meg nem is lehet mehlepeny :oops: Gabi cukrasz o mar csak tudja mi meg hogy volt a tortan :lol: Bar szerintem ha holnap felhivod a dokidat es megkerded kielegito valaszt fog adni neked es megnyugtat :wink:

Betty
Nah ma jo hogy jottel 8) Pedig komolyan csuriban aludt :)

Szrityi
Tok megertelek...mi is kinottuk mar...en mar tokreg nem szeretek bulizni jarni :roll: itthoni viszonylatban nem tudom hova lehetne menni...de ugy hallottam,hogy a nyugatinal a regi bank helyen most retro szamok vannak...nem tom mit jelent ez de az egyik kidobo az ismerosom :wink: Torta marha jo lett :!: 8) Gabi cukrasz o mar csak tudja mi meg hogy volt a tortan :lol:

Csoki
Te is jarsz bulizni? 8) Honnan vettel ennyi cimet :shock:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty :!:

Örülök, hogy tetszett az idézet köszi már elég jó a kedvem :wink:
Ari vagy, hogy megcsinálod a manócskás keretet :D

Biztos jól kibabáztad Magad remélem, hogy levetted a mintát :wink:
Igen fogok beszerezni vizhajtót is, mostanra már köszi kiszünt a fejemből a fájdalom.
Biztos jót tett a délutáni séta az emberrel :wink:

Puszi Mindenkinek :!:

Kép
Vendég

KépKép
bridget0801
Kulfold

szép jó reggelt.

Bri, csak abból gondoltam mert olyan lepény szerű volt, lapos és már tudom is mi a megfelelő szó rá, olyan mint egy palacsinta. de nem fotoztam :? Az oldalt köszi mentetem is :D

suzy, akkor jól kibabáztad magad, de gondolom csak egy rövid időre. A futást szerintem is függeszd fel, míg ilyen hideg van.

Ancsu

ancsuka

Jó reggelt lányok!

Bri hát ezeket személyesen kipróbáltam :lol: főleg régebben. (De ezeken a helyeken nem csak 20 évesek vannak). Képzeld én is féltem a tüsszögéstől, mindig megpróbáltam visszatartani (de nem mindig sikerült). De apa csak röhögött, hogy hülyeség, ez nem számít.

Suzy jó lehetett a babázás, nemsokára majd a sajátjaidat dajkálhatod!

Betty kémkedtem utánad a Lapaljás topicban 8) ++++++++++++++++++++++++++++++++++ (írj majd nekünk is azért hogy hogy vagy!)

Puszi-puszi
Vanili
Vendég

Jó reggelt Lányok!!

Látom van olvasnivaló :D

KépKép
gyancsi

Helló lányok!

Csak este leszek.
Mindenkinek pusz :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Melike- Igen, Krizsa annyira cuki....Mikor kérdezte a párom, hogy a tüszőrepit hova kell majd nekem beadni, akkor ilyet szólt: Ha menekülne nyugodtan hátba is szúrhatja :D Én olyat röhögtem :D
Nagyon ügyi vagy a diéta miatt, csak így tovább!!

Suzy- Nagyon király volt a hurka, benyomtuk, meg egy kis kolbászt, kenyérkét, csalamádét ( házi) , mustart.....Hú nagyon fincsi volt!!Remélem a hétvégén adtatok egymásnak Apjukkal :D Milyen az újdonsült Apuka???Nagyon gáz?

Szrityi- remélem elmúlt a fejfájásod!!Bár még szombaton írtad, azóta azért csak-csak :D A torta nagyon állat lett :D Boldog szülinapot a férjecskédnek így utólag!! :D

Ancsu- A névrokonság miatt jár egy rugóra az agyunk :D Sajnálom pirit :?

Betty- Lesokkoltál ezzel a kínai csecsemő sztorival :shock: :shock: Atyavilág!!Minek él az ilyen egyáltalán???Ugyanezt csinálnám velük én is, de még kínoznám is mellé a rohadékokat :evil: :evil: :evil: ...Küldtem képet, remélem megkapod, nagyon szeretnék a képkeretbe kerülni :D Még nem lőttél esetleg tesztet??Én már egyre nehezebben bírok, de kitartok...Minimum szombatig :D

Angyalom- Hogy vagy??Remélem a te fejfájásod is elmúlt már :wink: Na meg, hogy picit jobb a hangulatod, bár látom a Lányok azért tettek róla :D

Bri- Te hogy bírod eddig teszt nélkül??Tényleg meddig maradsz otthon??Úgy irigykedem ám, hogy ilyen hosszan otthon tudsz maradni, bár te meg csak fél évente jársz haza....Nem tudom melyik a jobb , sűrűbben kevesebb időre, vagy ritkán de akkor hosszan:roll: :wink:

Vanili-Engem érdekel a "búrád", küldenél priviben képet :D Ez nálunk is volt feszkó forrás, hogy mi van ha akkor épp nincs kedve a dologhoz, de ott van az a most muszáj....ÁÁÁ, ez szar volt!!

Gabi- Neked nagyon jó kis pocakosodást kívánok :wink:

Lucuzs-??

KépKép
gyancsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?