Melike- Igen, Krizsa annyira cuki....Mikor kérdezte a párom, hogy a tüszőrepit hova kell majd nekem beadni, akkor ilyet szólt: Ha menekülne nyugodtan hátba is szúrhatja
Én olyat röhögtem
Nagyon ügyi vagy a diéta miatt, csak így tovább!!
Suzy- Nagyon király volt a hurka, benyomtuk, meg egy kis kolbászt, kenyérkét, csalamádét ( házi) , mustart.....Hú nagyon fincsi volt!!Remélem a hétvégén adtatok egymásnak Apjukkal
Milyen az újdonsült Apuka???Nagyon gáz?
Szrityi- remélem elmúlt a fejfájásod!!Bár még szombaton írtad, azóta azért csak-csak
A torta nagyon állat lett
Boldog szülinapot a férjecskédnek így utólag!!
Ancsu- A névrokonság miatt jár egy rugóra az agyunk
Sajnálom pirit
Betty- Lesokkoltál ezzel a kínai csecsemő sztorival
Atyavilág!!Minek él az ilyen egyáltalán???Ugyanezt csinálnám velük én is, de még kínoznám is mellé a rohadékokat
...Küldtem képet, remélem megkapod, nagyon szeretnék a képkeretbe kerülni
Még nem lőttél esetleg tesztet??Én már egyre nehezebben bírok, de kitartok...Minimum szombatig
Angyalom- Hogy vagy??Remélem a te fejfájásod is elmúlt már
Na meg, hogy picit jobb a hangulatod, bár látom a Lányok azért tettek róla
Bri- Te hogy bírod eddig teszt nélkül??Tényleg meddig maradsz otthon??Úgy irigykedem ám, hogy ilyen hosszan otthon tudsz maradni, bár te meg csak fél évente jársz haza....Nem tudom melyik a jobb , sűrűbben kevesebb időre, vagy ritkán de akkor hosszan:roll:
Vanili-Engem érdekel a "búrád", küldenél priviben képet
Ez nálunk is volt feszkó forrás, hogy mi van ha akkor épp nincs kedve a dologhoz, de ott van az a most muszáj....ÁÁÁ, ez szar volt!!
Gabi- Neked nagyon jó kis pocakosodást kívánok
Lucuzs-??