Új privát üzeneted érkezett!

8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri Laptetőő :lol:
Minyá jövök, visszaolvasok...
Látom arculatot váltottál :D tök jó lett :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Onlány
boldog 5. házassági évfordulót nektek :!:
Csak poén volt, hogy Zsuzskára gondolok közben :wink:

Recon
naon kircsi volt ez a kicsi rövidecske kis dumcsi :lol:
Ezt én sem bírnám áááááááááá

EHCS
látom te is vonalzit váltottál 8) Kircsi :!: :lol:

Anyci
láttalak a szerkesztőiben, hogy töröltetni akarod bizonyos topicból a hsz.-eidet, meg aztán a 2010 májusi babáknál (ahol én az első oldalon kicsit megmondtam a frankót :oops: ), aztán az SOS-esben is, és zárt topicról beszéltetek, azt hittem ide már nem is fogsz jönni.. :roll: de látom itt vagy, és örülök neki :D

Vazze, második napja Kajak pozi az LH-m :shock: 8)
Úgyhogy megyek is, ugrok megint apára...
Jah, azért nem jöttem előbb, mert szarakodott a net :twisted:
Holnap jövök már időbe 8)
Jó éjt mindenkinek :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Zsuzska
köszi a privit, megkaptam..
nna téllleg megyek :!:

betty615

Elloptam :oops: :lol: te meg mindig visszaolvasol vagy mi :shock: igen valtottam mert mar uncsi volt egy honapja ugyanazt neznem :roll: meg igy gyorsabban mennek a babuk is :lol: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty
Most latom,hogy mar jartal itt csak en nem frissitettem 8)
Te kis nyomozo :lol: anycirol igy tudni mindent 8)

Anyci
Amugy ezt priviben is intezheted es akkor nem derul ki :wink:

Onlany
Ne hari tudtam kihagyok valamit :oops:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok csak érdeklődni szeretnék a tesztek árairól.Visszaolvastam pár oldalt de semmi.Előre is köszi.
Vendég

[quote="esthajnalcsillag"][ írta:esthajnalcsillagsize=150]Sziasztok!

Jelenleg kapható tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

HCG (10 vagy 25 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 300 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 2300 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására = 12.000 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét, ára 10.000 Ft.

Postaköltség 400 Ft, elsőbbséggel 570 Ft, mely tartalmazza a csomagolási és ajánlott postai díjakat, a Babateszt és Spermateszt esetében a postaköltség 930 Ft, mivel ezeket borítékba nem tehetem, összetörne!

Fizetés előre banki átutalással, vagy esetleg rózsaszínű csekken, illetve személyes átvételkor készpénzben Budaörsön. Rózsaszínű csekkes fizetéskor plusz 100 Ft-ot fel kell számolnom. Rendelni privát üzenetben, vagy az aláírásomnál látható email-címen tudsz.
[/size]

KépKép
bridget0801
Kulfold

Köszönöm!Akkor a rendelést esthajnalcsillagnak kell leadni?
Vendég

Gitka
Igen en csak epp meg ittt vgyok az idoeltolodas miatt :oops: Remelem ez a legujabb es nem valtoztak az arak :roll: Esthajnalcsillagnak irj privit :wink: Es sok szerencset :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Kép

betty615

Betty, neked is jó reggelt! :wink:

Bridget, köszönöm, hogy segítesz, sokszor már nem győzöm bemásolgatni a tesztárakat, rengeteget írtok. De így tökéletes, hogy ilyen arin segítesz, segítetek :)

Örülök, hogy tetszik az új vonalzóm, csak a nyomorult mindig az egyiket mutatja csak, a másik valamiért nem látszik. Valószínűleg újat gyártok majd, ha lesz némi időm, meg kedvem hozzá 8)

Ma elmegyünk anyukámékhoz, és valószínűleg csak holnap jövünk haza, aztán hétfőn meg irány az új élet, kicsikém először megy oviba. Sík ideg vagyok, tudom, hülyeség, de én már csak ilyen agyonaggódós anyatigrincs vagyok. :roll: :lol:

Puszilom az orrotokat, legyetek jók, de sokat "rosszalkodjatok" :wink:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

EHCS
Én sem tudom miért, de tényleg nem látszik az egyik vonalzi :roll:

Kellemes időtöltést nektek anyukádéknál...
Kicsid holnap megy már oviba...milyen nagyfiú már... :)
Én is biztos ilyen agyonaggódós anyatigris lennék... :wink:

betty615

Betty, a nagyobbik fiam megy, a kicsi még túl kicsi hozzá :D És jövőre már suliba megy. :roll:

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Allergiamentes szép napot mindenkinek :wink:

EHCs, miért nem látszik az első vonalzód? :roll:
onlány

Jah EHCS :oops: azt hittem, hogy a kisebbik ilyen nagy már.....de én hülye állat :lol: , hisz ott a vonalzón....még csak 2 hónappal múlott 2 éves.
Azt hiszem el kell mennem aludni.. :roll: nem vagyok képben úgy látszik...meg herótom van különben is a mai naptól... :twisted: , nincs semmi bajom, de minden van :!: Ki érti ezt :?: :shock: :lol:

betty615

Panny
veled mi van :idea: :?:
Te is rég voltál erre :roll:

betty615

Kép

Kép
anyci

:lol:

betty615

- Apu! Hogy néz ki a lányok puncija?
- Tudod kisfiam, szex előtt az olyan, mint egy éppen nyíló, harmatos, rózsaszín virág.
- Aha! És szex után milyen?
- Hát, nem is tudom, hogy mondjam... Láttál már bulldogot majonézt enni?
:lol: :lol: :lol:

betty615

Betty, ez duuurrrvvvaaaa. :twisted: De vicces :lol:

Onlány, ezt én is szeretném tudni. :roll:

Cuppantás

esthajnalcsillag

Milyen
most nézem.. :shock: törölted magad iwiw-ről :?: :roll:
Why :?:

betty615

Betty,no para itt is vagyok ott is vagyok :D

Kép ez a vicc!

Csillag jó lett a vonalzid :lol:

Bridget,ezt mire érted Kép

Milyen akkor te tűntél el tőlem is? Kép

Onány neked is!

Kép
anyci

Anyci
akkor jó..
para megszüntetve :!: 8) :lol:

betty615

Na párod kifárasztottad :?: :lol: :oops:

Kép
anyci

Jah :!: 8) :lol:
Remélem jóól elfáradt... :lol:
Tegnap meg tegnapelőtt volt full pozi az LH-m,szúrt a jobb oldalam, mint az állat, ki is használtuk az alkalmakat, előtte 1,5( :!: ) hetet ki is hagytunk+most volt hét elején a HSG-m is...meglássssuk mi lesz

betty615

Na akkor a kellemest a hasznossal összekapcsoltátok :wink: :lol: Remélem a hatása is meg lesz :!: :D

Kép
anyci

Háát már ideje lenne neki, hogy történjen velünk valami jó :!: 8)
És nálatok mizu van :?:
Közeledsz a pé. felé nem :?: :roll:
Hajrá, hajrá... :wink:

betty615

Jól beszélsz!
Elvileg jövőhéten lesz pé,de az a bibi párom pont délutános lesz és így nem lesz bubolás :( remélem később lesz picit hogy hétvégére essen,csak ez nem kívánság műsor :? Tesztelek oszt meglátjuk mi sikerül :wink: Neked most ezerrel szurkolok!!!!

Kép
anyci

Köszi, köszi...aranka vagy :!: :wink:
Hát ha délutános lesz, akkor majd bubútok hajnalban...vagy reggel..

betty615

Csillag
Nincs mit majd megprobalunk odafigyelni ra szerintem mindig a laptetos dolga lehetne bemasolni 8) Ezek a vonalzik amik most vannak neked a legjobbak :!: Csak a visszaszamlalasnal nem jok mint nalam pl 1honap vgy kevesebbnel mert akkor mar szinte nem is mozdulnak :roll: De pl a kismamis meg a szulinapos ngyon jo 8)

Betty
Ez tenyleg durva :oops:

Anyci
Hat,hogy privit irsz a szerkesztonek nem oda a topikba es akkor nem tudjak meg :wink: Nem talalnak ra masok az irasodra,hogy szerkesztonek irtal :roll: En is ugy szoktam intezkedni :wink: Nem am felreerteni :wink: Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty
wazze mindig elfelejtem megkerdezni hogy vgy?Erzel meg valamit?Nem faj ma :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty,ez nem is rossz ötlet,majd indulás előtt ráugrok az emberre aztán csak betakargatom utána,hogy had aludjon tovább :lol: :lol:

Bridget,jézusom én tényleg szőke vagyok :oops: nem baj az ha kutakodnak ám utánam,ezek szerint tényleg hiányzok embereknek :lol: Kép

Kép
anyci

Anyci
én nem is.... :oops:
Csak szoktam sok topicot olvasni, és mindig beléd akadtam 8)
Vagy miért vagy szőke :?:
Ezt nem értem :oops:
Vagy most én vagyok az :?: :!: :lol:

betty615

Húúú, én tényleg szőke vagyok :!:
Már ok :!: :lol:

Bri
ma már nem fáj..az talán azt jelenti, hogy megtörtént igaz :?:
Az LH-m is nega ma.

betty615

Betty,rá se ránts :lol: Nem gondoltam én azt hogy te utánam kajtatsz :lol: Szoktam én is sok helyre belesni és eleinte én meg beléd botlottam folyton :lol: Te kis szöszke :lol:

Kép
anyci

Anyci
Nem is azert irtam csak jotanacskent mert lehet meg joljol egyszer :wink:

Betty
Micsoda ha nem faj a atjarhatosagi utan a hasad az azt jelenti mar megtortent? :roll: Na most en jatszon el a szoket :lol: Nem ertem :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Anyci 8)
úgy látszik, egyfelé járunk :lol:

Bri
szal a HSG-m hétfőn volt, a hasam utána fájt kb. 1 órát menszisen, semmi több, kicsit véreztem.
Az LH-m meg csüti meg péntek (tegnap) volt full pozi, és ezeken a napokon szúrt a jobb petefészkemnél.
Tehát a kérdésem: Ha már nem szúr, és az LH-m ma nega, akkor valószínű tegnap, vagy tegnapelőtt megtörtént a pé. nem :?:
Húú, remélem érthető most :lol:

betty615

Bridget,tudom én hogy értetted :wink: A tanácsot köszönöm drága,az mindig jól jön,tőled meg főleg Kép

Betty,követjük egymást 8)

Kép
anyci

Sziasztok!

A gépünk nagyon beadta az unalmast :( Gyakorlatilag az alaplap kuka :( Kb egy hétig se kép-se hang...most valamit buzerált rajta a férjem :wink: és legalább netezni lehet8egy darabig amíg bírja)de iszonyat lassú mert semmi programot nem lehet rá tenni mert azonnal leáll :shock: néha az egér fogja magát és elűník és újra kell az egészet indítani...na lényeg ha megint eltűnök napokra akkor megint a gép :?

Visszaolvasni esélyem sincs mert órákat kéne várnom 1-2 lap olvasására :shock:

Remélem mindenki oksa :wink:
Vannak hírek ?

Nekem végülis a műtét óta tegnap jött meg rendesen...hát dől mint a niagara :shock: biztos most tisztul még a műtét miatt is.Már számolom h mikor lesznek az esélyes napok...szedem az e- vitamint és apával is szedetem....letíltottam a cigiről mától(nem dohányos csak néha ha a kollégák megkínálják,amolyan koca dohányos).

A nagyfiam egy hete sulis!Nagyon tetszik neki hál'istenneka suli!A tornasorban ő lett az első mert ő a legmagasabb...olyan kis büszke rá :wink: már második nap felmérték a szellemi képességeiket...ezen azért kiakadtam...minek ilyen korán stresszelni őket :shock: de a fiam mindenben tökéletes...persze mindenkinek a saját gyereke az :oops: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Anyci
Orulok,hogy nem ertetted felre...miutan irtal visszaolvastam es hat igen akar ugy is ertheto...pedig en nem ugy irtam :oops: ilyenkor vannak a felreertesek masoknal :?

Betty
Okes igy mar ertem csak nem vagtam,hogy jon ide a pe-d amikor arrol erdeklodtem faj-e meg valami a Hystero miatt :roll: De ezek szerint csak egy orat fajt :wink:

Panny
Nincs semmi uj hir :roll: De legalabb nalatok zajlik az elet 8) Akkor lassan pe lesz nalatok is :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Panny
akkor drukk erre a hónapra neked+++++++++++
Örülök, hogy a fiadnak tetszik a sutyó :!: :D

Bri
látom fogynak a napjaid.. 8) már csak 1 hónap és jössz :!:

További kellemes hétvégét mindenkinek :!:

betty615

Jah (magamat mindig kihagyom :oops: :lol: )
szal most értünk haza v.v.-ről.
Mindkét kezemet bökték, mert az egyikbe szétment a vénám :roll: ..jó mi :?: :!:
Háát nekem már csak ilyen béna kezeim vannak :lol:

betty615

Betty
Ne is mond holnaptol nekem is 4het lesz 8) a tied mar 3week... :shock: Te figyu ma ez volt a 21.cn-es vv? :roll: vgy a peteeresi vv :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csajok.
valaki jöjjön, segíteni kellene nekem.
lujzedli

Lujzedli,mi a gond?

Betty, ezek a tesztek elég érzékenyek, ezért nem biztos, hogy ha pozi után nega, akkor meg is volt az ovuláció, de az bizti, hogy ma-holnap meglesz, tehát nem gond, ha újra rágyúrtok még párocskáddal.

Szép estét!

esthajnalcsillag

Csillag,én teszem fel Lujzi helyett a kérdést mert megkért rá.Szóval az a gondja hogy holnap kéne mennie a 21. napi vv-re de nem tud elmenni és hogy az nem-e baj ha csak kedden megy el.

Kép
anyci

Anyci

Nem gond,én is 22.cn-en voltam
Vendég

Lányok

Most nincs erőm jönni,olvasni,megfáztam rettentő taknyos vagyok és nyűgös is...
nem igazán tudok gyógyszert beszedni,mert ugye mi van ha ártalmas...

Szóval marad a hagyományos gőzölés,teázás,c-vitaminozás...
Vendég

Milyen Lujzival beszélgettünk erről és épp elment fürödni és megkért ha valaki jelentkezik akkor azt kérdezzem meg,neki kell nem nekem.Köszi szépen :D

Kép
anyci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?